Prednosti in slabosti gostovanja InMotion gostovanja – Ali je gostovanje InMotion še vedno dobra izbira?

01.06.2020
Članki in več ... 'Prednosti in slabosti gostovanja InMotion gostovanja – Ali je gostovanje InMotion še vedno dobra izbira?
0 6 мин.

inmotion gosti prednosti in slabosti


Pri izbiri spletnega gostitelja za vaše spletno mesto se upošteva veliko dejavnikov – ugled in zanesljivost podjetja za gostovanje, vrste načinov gostovanja, ki so na voljo, ponujene funkcije gostovanja, zagotovljen čas dela, podpora strankam in seveda cene. Iskanje spletnega gostitelja v letu 2018, ki bo preveril vse vaše zahteve po gostovanju, zahteva nekaj raziskav, če pa iščete dolgoročnega gostiteljskega partnerja, bo njegovo iskanje dolgoročno koristno..

Kot profesionalni ali poslovni podjetnik, ki išče spletno gostovanje, boste morali naleteti na poslovne načrte gostovanja InMotion Hosting, ki jih delijo skupaj z njihovimi močnimi namenskimi in VPS načrti gostovanja. Pravzaprav je v začetku letošnjega leta InMotion Hosting razširil svoje pakete gostovanja VPS in WordPress z novimi načrti, kar vam daje več možnosti glede gostovanja.

V našem pregledu InMotion Hosting so predstavljeni novi načrti in razpravljali o tem, ali bi lahko InMotion Hosting še vedno dobra izbira za leto 2018.

Pregled gostovanja InMotion

pregled gostovanja inmotion

InMotion Hosting se trži kot ponudnik spletnega gostovanja, ki skrbi za male, srednje in podjetniške ravni ter za strokovnjake. Ta spletni gostitelj ponuja gostovanje v SSD, PCI skladno s podatkovnimi centri kategorije A in obljublja 99,99-odstotno podaljšanje storitve.

Gostovalni načrti segajo od načrtov gostovanja podjetij v skupni rabi do namenskih strežnikov komercialnega razreda. Vsi načrti so konfigurirani s hitrostjo, varnostjo in razširljivostjo in vključujejo orodja, kot so samodejne posodobitve spletnih aplikacij, zaščita pred krampami, požarni zid po meri, zaščita DDoS in brezplačni SSL.

Oglejmo si podrobneje konfiguracijo in ceno gostovalnih paketov, ki jih je sestalo podjetje InMotion Hosting.

Nastavite spletno mesto z gostovanjem InMotion

Oglejte si uradno spletno mesto InMotion, izberite načrt gostovanja in začnite graditi svoje spletno mesto. Zagotovljeni ste z vrhunsko podporo in 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Začni zdaj “

Gostovalni načrti InMotion

Preden se seznanimo z najpomembnejšimi podrobnostmi vsake vrste gostovanja, ki jih ponuja InMotion, velja omeniti, da ta spletni gostitelj ponuja brezplačno selitev spletnega mesta z vsemi načrti, kar nam lahko pride v poštev, če želite preklopiti na InMotion.

Kar zadeva ceno, so gostiteljski paketi InMotion nekoliko višji od povprečne cene tega gostovanja, vendar najnovejše tehnologije in uporabni seznam funkcij, ki jih ponujajo ti paketi, pomenijo nekoliko večji skok cen. Na primer, za razliko od drugih gostiteljev, ki lahko zaračunavajo prenos ali varnostno kopiranje spletnega mesta, jih InMotion ponuja brezplačno.

Poslovno gostovanje v skupni rabi načrti v InMotionu so cenovno med 5,95 USD / mesec in 13,99 USD / mesec. Ti načrti vključujejo brezplačno ime domene, neomejen prostor na disku in pasovno širino ter paket trženja (orodja za upravljanje strank, brezplačno posojanje oglasov, statistika obiskovalcev itd.) In varnostna orodja (brezplačni SSL, samodejne varnostne kopije, zaščita pred krampami, zaščita DDoS, itd.).

inmotion deljeno podjetje, ki gosti prednosti in slabosti

Gostovanje WordPressa je še ena vrsta gostovanja, ki je na voljo v InMotionu, cene pa se začnejo pri 6,99 USD / mesec. Izbirate lahko med kar šestimi različnimi načrti gostovanja WordPress, od katerih vsak ponuja brezplačno ime domene, neomejeno pasovno širino, SSD shrambo, graditelja spletnega mesta BoldGrid, WordPress, ki je predhodno nameščen skupaj s samodejnimi posodobitvami, brezplačnimi varnostnimi kopijami, integracijo WP-CLI , brezplačno posojilo za oglase in 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

inmotion wordpress gostovanje prednosti in slabosti

VPS načrti pri InMotionu so na voljo v upravljanih in samoopravljenih možnostih, cene pa se začnejo pri 29,99 USD / mesec in 19,99 USD / mesec.

Načrti upravljanih VPS imajo brezplačno upravljanje strežnika, posodobitve in popravke ter cPanel & WHM vključen. Vsebinsko upravljani načrti VPS odlikujejo popoln korenski dostop s SSH tipkami za več nadzora in prilagodljivosti.

Posnetki v stanju stanja, brezplačne varnostne kopije in zaščita pred napadi DDoS so na voljo tako z upravljanimi kot tudi z upravljanimi načrti.

inmotion vps prednosti in slabosti

InMotion’s namenski strežniki pakirajte še več energije in virov in tudi tukaj lahko izberete načrtovanje iz šestih različnih konfiguracij, od katerih so trije namenjeni strežniki komercialnega razreda. Cene se začnejo že od 99,99 USD / mesec.

Vsi namenski strežniki imajo zmogljivost SSD, 100-odstotno jamstvo za čas delovanja omrežja, Linux OS, brezplačen cPanel & WHM, brezplačen sistemski čas 1 do 1 in večplastna zaščita s samodejnimi posodobitvami & Zaščita Corero DDoS.

prednosti in slabosti namenskih strežnikov

Načrti gostovanja prodajalcev se začnejo pri 13,99 USD / mesec in imajo brezplačne WHMCS, cPanel, eNom, namenski IP, Launch Assist in SSL. V te načrte so vključeni tudi brezplačno upravljanje strežnika, 90-dnevna garancija za vračilo denarja in brezplačne varnostne kopije.

preprodajalec inmotion, ki gosti prednosti in slabosti

InMotion gostiteljska podpora

pregled podpornega centra za inmocije

Podpora za pošto, klepet in telefonsko podporo so načini za stik s podporo za stranke InMotion, ki je na voljo 24/7. Ta spletni gostitelj se ponaša s ponujanjem podpore s človeško podporo v ZDA.

Center za podporo, ki je na voljo na spletnem mestu InMotion, je še en dragocen vir pomoči za tiste, ki se želijo seznaniti z različnimi vodniki po izdelkih in video vajami.

Nedvomno je InMotion na vrhu njihove igre, ko gre za gostovanje raznolikosti, varnosti, zmogljivosti in gostovalne tehnologije. Kljub temu si poglejmo, kaj je nekaj najboljšega in nekaj ne tako dobrih vidikov gostovanja z InMotionom v letu 2018:

Prednosti & Slabosti gostovanja InMotion

Kot povzetek zgoraj navedenega, je primerjava prednosti in slabosti InMotion Hosting, s pomočjo katere lahko dobite boljši pregled nad prednostmi in slabostmi, ko postanete stranka InMotion Hosting.

Pros – Zakaj izbrati gostovanje v programu InMotion?

V letu 2018 bi morali InMotion na svoj seznam gostiteljev razmisliti o številnih razlogih, vključno z:

 • Uspešnost SSD na vseh načrtih;
 • Brezplačno ime domene;
 • Brezplačen prenos spletnega mesta;
 • Brezplačne varnostne kopije & posnetki življenjskega stanja;
 • Brezplačna varnostna orodja;
 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Podpora s sedežem v ZDA je na voljo 24/7.

Slabosti – kaj je slabo pri gostovanju v storitvah InMotion?

Tukaj je točka, ko InMotion morda ne ustreza vašim pričakovanjem:

 • Ni možnosti gostovanja v sistemu Windows;
 • Dolga obdobja obveznosti.

InMotion ponuja izključno gostovanje SSD-ja na Linuxu, zato če potrebujete gostovanje v sistemu Windows, InMotion ni za vas.

Dejstvo, da InMotion ponuja gostovanje na SSD-ju, združljivo s PCI, pomeni, da so njihovi paketi gostovanja cenovnejši od paketov gostiteljev, ki ponujajo tradicionalno gostovanje. Če pa sta za vas pomembna boljša hitrost in zmogljivost in niste ljubitelj štetja penijev, je InMotion lahko odlična izbira za leto 2018.

Končne misli o gostovanju InMotion

Po vseh računih je InMotion zanesljiv spletni gostitelj z dobro konfiguriranimi načrti gostovanja, ki ustrezajo potrebam lastnikov spletnih mest in podjetij, ki iščejo gostovanje skladno s standardom PCI, ki je najbolj učinkovito in varno. Če pa ste previdni pri dolgoročnih obdobjih obveznosti, vam morda ne bo všeč, da InMotion od vas zahteva, da se prijavite za daljša obdobja in uživate v znižanih cenah ali določenih brezplačnih cenah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector