Pregled MaxCDN – Zakaj bi ga morali upoštevati?

maxcdn pregledi


Vse več uporabnikov WordPress-a izbere MaxCDN kot svojo rešitev za omrežje za pošiljanje vsebin zaradi svoje cenovne dostopnosti in enostavne uporabe. Čeprav je opremljen s kompleksnimi funkcijami, ima MaxCDN gladko krivuljo učenja, v enaki meri pa jo uživajo prvi uporabniki in dolgoletne stranke.

CDN-ji, kot je MaxCDN, so se pojavili kot odgovor na prizadevanja lastnikov spletnih strani, da obiskovalcem izboljšajo uporabniško izkušnjo z zmanjšanjem zamud. Povečanje uspešnosti spletnega mesta, ki je posledica izvajanja takšnih orodij za pospeševanje spletnih strani, obiskovalci ne ostanejo neopažene – boljši odzivni časi bodo pomenili boljšo uporabniško izkušnjo in sodelovanje obiskovalcev.

Pregled podjetja MaxCDN

MaxCDN je bil ustanovljen leta 2009 in ima sedež v Los Angelesu v Kaliforniji. Podjetje ima dokazano izkušnjo kot ponudnik storitev za pospeševanje spletnih strani, in čeprav se velika podjetja, kot so WPEngine, StumbleUpon ali 9GAG, odločijo za svoje storitve, je MaxCDN eden prvih ponudnikov CDN, ki se ni osredotočil samo na potrebe velikih podjetij, vendar so ponudili rešitve, ki ustrezajo potrebam lastnikov malih podjetij in tudi samskih spletnih strani.

pospešiti spletno mesto z maxcdn

MaxCDN cene

MaxCDN ima načrte za vse, od profesionalnih blogerjev do velikih podjetij z velikimi prometnimi spletnimi mesti. MaxCDN vključuje 3 naročniške načrte – podjetnik, poklicni načrt in načrt po meri. Načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Načrt podjetnika je namenjen blogerjem in startupom, ki želijo pospešiti svoja spletna mesta. Cene tega načrta so določene glede na zahtevano pasovno širino (100 GB pasovne širine / mesec za 9 USD na mesec, 500 GB pasovne širine / mesec za $ 39 / mesec in 1 TB pasovne širine / mesec za $ 79 / mesec).

Strokovni načrt se začne pri 299 USD / mesec za 5TB in vsebuje pakete do 25TB. Ti paketi so namenjeni odzivu na naraščajoče zahteve po uspešnosti večjih podjetij, založnikov s stalno naraščajočo publiko in spletnih storitev, ki zagotavljajo majhne in srednje velike datoteke.

MaxCDN vam omogoča tudi, da izberete prilagojen sistem cen na gigabajte, ki ga lahko uporabljajo založniki virusne vsebine, oglasne mreže in priljubljeni distributerji iger.

maxcdn cene

MaxCDN funkcije

Glavne funkcije MaxCDN so usmerjene v zagotavljanje varnostnih orodij, orodij za nadzor v realnem času in analitike. Poklic čistilne službe, ne glede na to, ali je čiščenje sredstev opravljeno prek nadzorne plošče ali lastne aplikacije, izdelane po meri, se takoj spoštuje. Prav tako je integracija SSL izvedena tudi v realnem času, pri čemer so takoj omogočene vse možnosti SSL. Poročanje v realnem času vam omogoča, da dobite vpogled v svoj promet in vedenje svoje vsebine.

Pregledovalnik dnevnikov MaxCDN omogoča dostop do dnevnikov prek API-ja, nadzorne plošče ali MaxCDN-jevega vmesnika ukazne vrstice, MaxCLI. Z vedrom Raw Log to S3 je vsak odziv strežnika za vašo cono vlečenja dostopen, tako da ga lahko uporabite v analitične namene. Varnostni protokoli CDN (dvostopenjska overitev, varni tokeni, OAuth, seznam dovoljenih IP, seznam HTTP Referrer itd.) Omogočajo upravljanje ljudi, botov in dodajanje dovoljenj za dostop do sredstev in nadzorne plošče.

Napredne funkcije, ki jih je ponudil ta ponudnik CDN, se osredotočajo na to, kako se prikazuje vaša vsebina in vam omogočajo veliko prostega časa pri utrjevanju varnosti vašega spletnega mesta in vključevanju virov MaxCDN v svoje aplikacije. Tako lahko na primer uporabite predhodno izdelana pravila za robove ali uporabite pravila po meri, da nadzirate, kako se vaša vsebina odda. Izvajanje vsebine lahko še bolj optimizirate tako, da ustvarite ločene predpomnilnike za mobilne naprave in namizje. Predpomnilna plast Origin Shield vas ščiti pred preobremenitvami zahtev, povečuje zahteve po izvoru s filtriranjem več zahtev v eno samo zahtevo izvora in enostavno obravnava konice zahtevkov.

Poleg tega vam MaxCDN zagotavlja popoln nadzor nad upravljanjem in podatki vašega računa s SDK-ji in integracijo GitHub-a. Varno, SSL lahko takoj omogočite na nadzorni plošči. Vaši obiskovalci se bodo povezali na robne strežnike s povezavo SSL. Tako se hitreje povežejo časi in “odstrani” obremenitev CPE-ja z vaših izvornih strežnikov.

Druge značilnosti, ki jih je vredno opozoriti, vključujejo:

 • VOD Zone (Video-on-Demand Zone) za predvajanje posnetih videoposnetkov in Live Zone za pretakanje videov v živo;
 • Združljivost z več CMS-ji (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart itd.);
 • Nadzorna plošča, ki je enostavna za vse;
 • Enostavna integracija WordPress z vtičniki W3 Total Cache in SuperCache.

Pregled omrežja MaxCDN

Več kot 53 lokacij PoP sestavlja globalno peering omrežje MaxCDN. Od tega jih je 22 v Severni Ameriki, 31 v Evropi in 4 v Aziji & Avstralija. Glede na to, da so svoje robne lokacije postavili v podatkovne centre v najboljšem razredu, ki se zanašajo na strežnike gole kovine, opremljene s SSD, lahko povečajo hitrost z 10 GB povezavami.

Obrobne lokacije, s katerimi se ponaša ta ponudnik CDN, lahko prenesejo visoke obremenitve v določenem času ali lokaciji, nenehno ohranjajo hitrost vašega spletnega mesta in omogočajo nemoteno prikazovanje vsebin.

Podpora za stranke MaxCDN

Podpora strankam je na voljo na vseh kanalih – e-pošti, telefonu, klepetu v živo. Preprosti vodniki za namestitev, obsežna pogosta vprašanja in viri za razvijalce spremenijo vaše izkušnje s tem CDN v veliko enostavnejši postopek. Če imate še vedno težave, se lahko obrnete na podporo strankam, ki je na voljo uporabnikom 24/7.

MaxCDN se nenehno osredotoča na razvoj svojih storitev in zadovoljevanje potreb uporabnikov, kar se odraža tudi v dejstvu, da lahko uporabniki zahtevajo funkcije in glasujejo za dodane priporočene funkcije..

zakaj izbrati maxcdn

Zakaj bi morali uporabljati MaxCDN?

Spletna mesta e-trgovine so eden najpogosteje omenjenih primerov spletnih mest, ki potrebujejo CDN od začetka poslovanja, vendar je CDN obvezen za vsa podjetja, katerih ustvarjanje prihodkov je v veliki meri odvisno od njihove spletne prisotnosti.

Prvi uporabnik je morda nekoliko preobremenjen nad zmožnostmi te storitve, vendar baza znanja ponuja izčrpne informacije, navodila po korakih in vadnice, ki jih lahko razumejo tudi manj izkušene osebe, zato je ta storitev primerna za vsakogar. Njegova razširljivost, prilagodljivost in napredne varnostne lastnosti pomenijo, da je sposoben izpolniti celo zahteve podjetij na ravni podjetij.

Glede na to, da so strežniki MaxCDN večinoma skoncentrirani v Evropi in ZDA, če je večina vaših obiskovalcev iz teh držav, boste vsebino lahko občinstvu postregli z neverjetno hitro. Če ste utrujeni, da potopite prste v kraljestvo spletnih pospeševalnikov, upoštevajte prednosti: več izpadov strežnika zaradi nepričakovanih preobratov prometa, več neskončno nalaganja strani in kar je najpomembneje, nič več izgubljenih strank zaradi teh težav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map