Pregled Media.net za založnike – Ali je Media.net dobra alternativa AdSense?

pregled media-net


Adsense je odlično orodje za trženje vsebin, toda možnost izbire za nekaj drugega vam lahko pomaga, da dosežete največjo vrednost. Pri izbiri oglasnega omrežja je treba odločitev seznaniti z vašo nišo, lokacijo, vrsto ciljne skupine in drugimi dejavniki.

Medtem ko obstaja veliko različnih vrst oglaševalskih omrežij, ki prikazujejo oglase v nešteto oblikah, vključno s pojavnimi okni, pasicami in mobilnimi oglasi, je eden od ponudnikov, ki je v nekaterih pogledih blizu ali celo boljši od Adsensea, Media.net.

Kaj je kontekstna platforma oglasa?

Ta izraz se nanaša na oglasna omrežja, ki na vašo stran postavljajo oglase, odvisno od konteksta vsebine. Če napišete ali objavite objavo o potovalnih destinacijah, bodo na primer obiskovalcem prikazani oglasi, povezani s ponudbami hotelov, letalskimi ponudbami in potovalnimi agencijami. Digitalni podjetniki pogosto ugotovijo, da so kontekstualni oglasi učinkovitejši od vseh drugih vrst oglaševanja. Ustrezni so in uspešnejši od oglasov, ki so naključno postavljeni na neprimerne vsebine.

Kaj je Media.net?

Media.Net je Adsense na drugem mestu v kontekstualnem oglaševanju. Nekdanji se ponaša z VIP dostopom do oglaševalskih baz Yahoo !. To pomeni, da lahko založniki, ki uporabljajo Media.Net, pričakujejo več kot 6 milijard dolarjev iskalnega povpraševanja. Tudi če je vaša niša majhna, bo Media.net oglaševalce z velikimi proračuni želel uporabljati vaše vsebinske strani.

nadzorna plošča media-net-izdajatelj

Nadzorna plošča založnika media.net

Prednosti Media.net

 • Obsežen bazen oglaševalcev iz Yahooja in Binga

Najboljši založniki, kot so Reuters, Forbes, Kiplinger, Elle in Cosmopolitan, med drugim sodelujejo z Media.Net. Ustvarjalci vsebine dovolj dobro vedo, da so v kontekstualnem oglaševanju največji posnetki Yahoo-Bing, Facebook in Google. Vaš uspeh kot ustvarjalec podjetniške vsebine ali bloger v tej zadevi je odvisen od dela z eno od teh platform. Media.Net vašim strankam ponuja dva iskalnika, ki sta združena.

 • Boljše plačilo

Da bi sledil visokim standardom in izpolnil pričakovanja, ima media.net strog postopek, ki zagotavlja, da sprejme edino spletno mesto z vrhunsko vsebino. Povratki, ki jih lahko pričakujemo na koncu ceste, upravičujejo zahtevano kakovost. Je približno enak in včasih višji od tistega, kar Adsense plačuje založnikom. Zato je varno reči, da je Media.net odlična alternativa Googlu Adsense.

 • Ustrezni oglasi

Čeprav kot bloger lahko počnete kakršne koli oglase, da bi prižgali lučke, lahko nepomembni oglasi pokvarijo vaše možnosti, da se kdaj prebijete. Če uporabnike nasilno oglašujejo o stvareh, za katere nič ne skrbijo, se bodo verjetno počutili ločene tudi od vaše vsebine. Media.net prikazuje zelo ustrezne oglase, ki so sinhronizirani z vašo vsebino. To pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo na vašem spletnem mestu.

 • Nativni formati

media-net-native-ads

media.net Native Ads

Težava pri delu z mnogimi oglaševalskimi omrežji je, da postavljajo oglase, ki motijo ​​vidnost in uporabnost vaše vsebine. Za blogerje je ta položaj lahko karierni morilec. Najboljša stvar pri uporabi Media.net je, da svoje oglase oblikujejo tako, da ustrezajo obliki vašega spletnega mesta. Objave so tudi združljive z mobilnostjo prijaznosti vašega spletnega mesta.

 • Enostavna prilagoditev

Media.net kot oglaševalska platforma blogerjem in založnikom omogoča svobodo prilagajanja načina prikazovanja oglasov. Uporabniki lahko ustvarijo oblike oglasov po meri, ki so izključno možne samo s tem oglasnim omrežjem. Poleg prilagoditve barv in oblik lahko izbirate med številnimi možnostmi, kot so mobilne vstavljene, v vsebinskih ali vmesnih oglasih.

 • Združljivo z drugimi oglasnimi omrežji

Pri delu z media.net lahko izberete tudi delo z drugimi oglasnimi omrežji. Združljivost media.net presega naprave, ki vključujejo druge sisteme, kar lahko pomaga, da kot založnik podvojite svoj prihodek. Takšno svobodo je redko najti pri drugih sistemih.

 • Dežurni upravitelj računa

Založniki pogosto potrebujejo prilagojeno podporo, ko gre za optimizacijo oglasov in nastavitev računa. S pravilnim vodenjem lahko celo nov bloger takoj začne ustvarjati privlačne vsebine, za katere se blagovne znamke lahko zdijo dragocene. Takšno podporo lahko dobite pri media.net kadar koli le tako, da jim spustite e-pošto. Vsi založniki so dodeljeni upravitelju računov, ki jim ne uspe, da bi vse potekalo nemoteno.

 • Noben virus ni potreben

Media.net deluje po drugačnem poslovnem modelu (cena na 1000 prikazov) v primerjavi z drugimi oglasnimi omrežji. Založniki se lahko plačajo tudi z majhno količino prometa. To je dobra novica za blogerje začetnega nivoja, saj je promet pogosto diskvalifikacija za številne, ki se poskušajo pridružiti Googlu Adsense.

Proti media.net

 • Plačila v eni valuti

Ne glede na to, iz katerega sveta prihajate, bo na spletnem mestu.net.net sprejeto plačilo v ameriških dolarjih. Za založnike v ZDA je to v redu. Vendar lahko blogerji, ki prihajajo iz drugih delov sveta, zlahka trpijo zaradi neprijaznih tečajev.

 • Pomeni za države stopnje 1

Razen uporabe ene valute je platforma močno koncentrirana tudi na države prve stopnje. Ta izraz se na splošno nanaša na države z večjo kupno močjo. To pomeni, da če vaša vsebina ni usmerjena na občinstvo v gospodarsko močnih državah, lahko prizadenete majhen prihodek.

 • Statični oglasi

Oglasi Media.net niso živi, ​​kar pomeni, da se ne odzivajo. Z omrežji, kot je Adsense, njihovi oglasi spreminjajo obliko in položaj med interakcijo uporabnika s spletnim mestom. To pogosto pripomore k večji prepoznavnosti in interaktivnosti oglasov. Oblika statičnih oglasov morda ne bo prinesla najboljših rezultatov na mobilnih platformah.

Ali je Media.net primeren za blogerje?

medijski net-dobro-za-blogerje

Yahoo-Bing’s media.net je v primerjavi z Googlovim Adsenseom boljša platforma za blogerje. Če iščete načine, kako zaslužiti dodaten denar od bloganja, media.net zruši vse ovire v panogi za vas. Napisati morate le veliko vsebine in obdržati spletno mesto lepo in sveže.

Potem je spet prihodek, ustvarjen z oglaševanjem na media.net, višji od zaslužka Adsense. Plačani boste za vašo nišo in število prikazov, ki jih objavijo oglasniki media.net na vašem spletnem mestu. Stopnje prometa tukaj ne štejejo. Omrežje plačuje neto-30 z mejo zaslužka 100 USD. Sredstva lahko prejmete s Paypal in bančnim nakazilom.
Založnikom je všeč tudi to, da se plačila izvajajo hitro. Media.net skupaj s 24-urno podporo in prilagajanjem oglasov izstopa kot najboljše oglaševalsko omrežje za blogerje.

Je Media.net dobra alternativa AdSense?

Vaše spletno mesto je morda odlično glede vsebine in prometa, vendar kljub temu Google Adsense lahko zavrne vašo prijavo. To ne bi smelo biti konec vaših sanj o zaslužku od bloganja. Obstaja veliko drugih možnosti za Google Adsense in Media.net je najboljša alternativa. Nato lahko uporabite tudi Google Adsense in Media.net za povečanje pretoka prihodkov. Oba sta zelo združljiva.

Media.net prebrska vaše spletno mesto in se odloči, katere ključne besede naj bodo ciljne na oglase iz baze oglaševalcev Bing in Yahoo. Sčasoma se bo omrežje naučilo, kateri oglasi najbolje delujejo za vašo vrsto vsebine in ustvarijo največ prikazov. Program pogosto priporoča, da se njihovi oglasi prikazujejo na vašem spletnem mestu vsaj 15 dni. V tem času bodo algoritmi omrežij zaslužili za optimizacijo vaše vsebine in posaditev intuitivnih oglasov, ki vam bodo prinesli največ prihodka.

Kakšen promet je najboljši za oglaševalsko omrežje Media.net?

Za razliko od Googlove Adsense media.net ne zanima gostote prometa. Način plačila “Cena na miljo” pomeni, da lahko blogerji dobijo plačilo na prikaze. Zaradi tega ta omrežja izstopajo kot funkcionalna alternativa Adsense za male blogerje.

Dokler imate promet iz razvitih držav, ne glede na to, kako velik ali majhen je in imate odlično spletno stran za blog, lahko dobite dovoljenje za omrežje. Media.net ni oglaševalsko omrežje za plačilo na uspešnost, zato omogoča založnikom zaslužek na podlagi prikazov, ki jih oglasijo na svojih vsebinskih straneh.

Za izpolnjevanje pogojev za media.net ni posebnih minimalnih prometnih zahtev, na splošno pa ste v boljšem položaju, če na svojem spletnem mestu na dan dobite med 100 in 200 obiskovalcev večinoma iz razvitih držav.

Kakovost vsebine in oblikovanje spletnih strani

media-net-prikazni oglasi

media.net Prikazni oglasi

Media.net je bolje plačljivo kontekstno oglaševalsko omrežje z vrhunsko zmogljivostjo. To ni platforma za tiste, ki si želijo, da bi hitro zaslužili z bloga nizke kakovosti.

Omrežje ima jasne smernice, ki jih morajo upoštevati vsi založniki, da bodo sprejeti v program. Spodaj je prikazan nekaj vsebinskih zahtev za upravičenost do omrežja.

 • Vsebina vašega spletnega mesta mora biti v angleščini
 • Vaš promet mora biti večinoma iz ZDA, Velike Britanije in Kanade
 • Vsebina ne bi smela biti plagiat
 • Vsebino je treba redno posodabljati
 • Spletno mesto ne sme vsebovati ničesar, kar bi kršilo pravice intelektualne lastnine
 • Vsak dan morate imeti stalno število obiskovalcev
 • Oblikovanje spletnega mesta mora biti uporabniku prijazno in enostavno za krmarjenje

Odvzem

Primarni način, kako blogerji zaslužijo, je z zaslužkom svojih blogov, da ustvarijo dotok od njih. Običajno je veliko zaslužka s svojimi izkušnjami odvisno od tega, ali delate s pravimi oglasnimi omrežji. Čeprav je Google Adsense še vedno najboljše oglaševalsko omrežje; ima veliko rdečih trakov, ki mnoge založnike zaklenejo v svojih prihodkih. Media.net je enako intuitivna in zelo uspešna platforma, ki jo lahko preizkusite. Pridružitev je brezplačna in enostavna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map