Pregled PrestaShop – dobro za profesionalno spletno trgovino?

pregled predskupine


PrestaShop je brezplačna rešitev za e-trgovino, ki vam omogoča hitro in enostavno prodajo na spletu. Omogoča vam tudi izdelavo lastne spletne trgovine in s to spletno trgovino lahko dejansko imate svoje ime domene, svoj spletni strežnik, lahko navedete toliko izdelkov, kot želite, v primerjavi z drugim sistemom za upravljanje vsebine e-trgovine, kot je vsebina Hitrost.

V bistvu PrestaShop razvijalci vam ne zaračunajo mesečne pristojbine za uporabo njihove programske opreme in ne zaračunajo provizije za vsak prodani izdelek. Seveda morate še vedno plačevati ime domene mesečno ali na vsakih deset let, plačati pa morate tudi svojega spletnega gostitelja. Še vedno morate plačati provizijo za procesor vaše kreditne kartice. Toda ti trije so neodvisni od programske opreme PrestaShop. Razen tega vas za dejanski program ne stane nič.

Značilnosti PrestaShop

Programska oprema je zelo napredna in samo s pogledom nanjo vidite, da je zelo profesionalna in lahko navedete vse vrste izdelkov. Na primer, lahko navedete navadne izdelke, ki so v bistvu odposlani po pošti, lahko tudi navidezne izdelke. V bistvu je vse, kar lahko vidite na demo predstavitvi, PrestaShop prilagodljiv, poleg tega pa vam PrestaShop celo omogoča dodajanje določenih funkcij na spletno mesto s prenosom dodatnih modulov. Moduli se uporabljajo za ustvarjanje in namestitev funkcij vaše trgovine, kot so meniji, diaprojekcije, zemljevidi, pasice in tako naprej. Tako lahko spremenite celoten sprednji del zaradi dejstva, da PrestaShop upravlja s celotnim CMS vsebina tukaj z uporabo modulov.

funkcije predskupine

Če kliknete kategorijo izdelka, lahko vidite tudi, kako napreden ima odlične funkcije, na primer, da si lahko izdelke ogledate po seznamu ali v mreži. Ima poseben razdelek za kategorije, kamor jih lahko razširite, poleg tega pa ima večplastni navigacijski sistem, ki omogoča filtriranje elementov po barvi in ​​tako naprej. Na voljo je tudi drsnik, ki vam pomaga filtrirati izdelke po ceni.

PrestaShop je napredna programska oprema za nakupovalne košarice, ki ima tudi sodobne funkcije z uporabo JavaScript, da bodo meniji videti veliko boljši in da se bodo stranke lažje odpravile. Dodate lahko tudi več valut in jezikov. Dodate lahko podatke o trgovinah, zemljevid in družabne gumbe.

Ko greste k nakupu izdelkov, je stran izdelka videti lepo in čisto, saj ima drobtino in tri stolpce. Izberete lahko barve, velikost prek radijskih gumbov in spustnih menijev. Dodate lahko priloge. Strankam lahko dovolite, da prilagajajo izdelke, kot so majice.

SSL lahko dodate tako, da se oseba, ko se odjavi, počuti bolj varno pri postopku izposoje, omogočite pa lahko tudi izpis na eni strani in odjava gostov. To je nekaj edinstvenega in zelo kul. Ker je ena od glavnih skrbi v spletu, ko vodite trgovino, ta, da lahko vaša stranka brez težav krmili po vašem spletnem mestu in kupuje izdelke.

Izdelke lahko promovirate tudi v oglasih, dodate jih lahko za primerjavo. PrestaShop prav tako prepiše vaš URL, če ste omogočili možnosti SEO.

Kako namestiti PrestaShop?

Če želite začeti nameščati sistem na svoje spletno mesto, pojdite na PrestaShop.com, kjer lahko prenesete najnovejše različice sistema za upravljanje vsebine. Ko naložite PrestaShop, morate namestiti odjemalca FTP, če ga že imate, ga lahko uporabite.

Nato morate prenesti datoteke PrestaShop v koren spletnega gostitelja. Ne pozabite najprej odlepiti prenesenih datotek. Uporabite lahko povleci in spusti do svojega spletnega gostitelja. Prav tako morate datoteke prenesti v mapo z imenom public_html iz svojega korenika.

Ko končate s prenosom, morate iti v svoj imenik, kjer je v brskalniku nameščen program PrestaShop in sledite namestitvenemu asistentu. Nastavite lahko jezik in tako naprej. Za datoteke in mape morate dati dovoljenje 777, da ne boste imeli težav pri namestitvi.

Naslednji korak je, da zapišete ime vaše trgovine, glavno dejavnost, državo, časovni pas trgovine, račun, ime, priimek, e-poštni naslov in geslo. Eden zadnjih korakov je konfiguracija baze podatkov, tako da potrebujete naslov strežnika baze podatkov, ime baze podatkov, prijavo v bazo, geslo baze podatkov in predpono tabel.

Če želite ustvariti bazo podatkov, morate iti na svoj cPanel, običajno je to na naslovu example.com/cpanel, kjer greste v razdelek z bazami podatkov in kliknete na MySQL baze podatkov. Tu ustvarite bazo podatkov z imenom, uporabniškim imenom in geslom. Zdaj lahko uporabnika dodate v svojo bazo podatkov in izberete možnost vseh privilegijev. Kopirajte podatke in jih zapišite pri namestitvenem asistentu PrestaShop. Lahko celo preizkusite povezavo z bazo podatkov.

Po namestitvi morate izbrisati imenik za namestitev iz vašega korenskega FTP-ja in morate preimenovati skrbniško mapo iz FTP-ja. Zdaj se lahko prijavite na skrbniško ploščo.

Vendar lahko danes PrestaShop namestite s programom Softaculous ali z drugim namestitvenim programom z enim klikom, ki je na voljo v cPanelu v samo nekaj minutah, ne da bi šli skozi vse zgoraj navedene korake. Program za namestitev z enim klikom bo naložil datoteke in ustvaril bazo podatkov.

Če iščete zanesljivo spletno gostovanje za spletno mesto e-trgovine PrestaShop, toplo priporočamo InMotion gostovanje. Ponujajo cenovno ugodno in poslovno gostovanje s vrhunsko spletno podporo. PrestaShop lahko na svoje spletno mesto nastavite z le nekaj kliki.

en klik namestite predshop inmotion gostovanje

Gostovanje PrestaShop z InMotion + Free Domain

Vsi poslovni načrti za gostovanje pri InMotion vključujejo SSD diske, brezplačno ime domene, brezplačne varnostne kopije, brezplačne trženjske kredite in še več. 

Začni zdaj! – 4,19 USD / mesec »

Pregled nadzorne plošče PrestaShop

Ko vstopite na armaturno ploščo, lahko vidite statistiko za svoja naročila, menjave, zapuščene vozičke, izdelke na zalogi in podobno. Na voljo so obvestila za nova sporočila in preglede izdelkov. Ogledate si lahko tudi statistične podatke o edinstvenih obiskovalcih, virih prometa in obiskih.

V postavki iz menija kataloga lahko urejate, izbrišete, si ogledate ali dodate nove izdelke, kategorije, značilnosti izdelka, atribute izdelkov, proizvajalce, oznake, dobavitelje, priloge.

armaturna plošča prestashop

Naročila, račune, vračila blaga, dostavne pošiljke, kreditne pošiljke, statuse in sporočila o naročilih si lahko ogledate v meniju naročil.

Stranke, naslove, skupine, nakupovalna vozička, storitve za stranke, stike in naslove lahko vidite na meniju strank.

Po pravilih cene lahko urejate pravila košarice, kataloška pravila in tržne nastavitve. Tu lahko ustvarite tudi marketinško kampanjo in kupone.

Na modulih lahko upravljate module, teme in izbirate pozicije in plačilo, medtem ko lahko pri pošiljanju vidite prevoznike in nastavitve.

Naslednja je lokalizacija, kjer lahko upravljate jezike, cone, države, države, valute, davke, davčne predpise in prevode.

V nastavitvah lahko nastavite svoje lastne nastavitve glede splošnih naročil, izdelkov, kupcev, tem, SEO, URL-jev, CMS, slik, shranjevanje stikov, iskanje, vzdrževanje, geolokacijo.

To so najpomembnejši elementi na nadzorni plošči PrestaShop, poleg tega pa lahko urejate tudi druge, kot so napredni parametri, administracija, statistika in spletni dnevnik cs.

Začnite svojo trgovino danes z InMotion gostovanjem

Že imate spletno mesto PrestaShop? Strokovnjak InMotion vam bo pomagal brezplačno prenesti trgovino na njihov strežnik!

Začni zdaj! – 4,19 USD / mesec »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map