Pregled SSSR – Zaščitite svoje spletno mesto s SSL certifikatom

01.06.2020
Članki in več ... 'Pregled SSSR – Zaščitite svoje spletno mesto s SSL certifikatom
0 8 мин.

ssl com pregled


Kadar občutljivi podatki, kot so podatki o kreditni kartici, gesla, uporabniška imena in druge zasebne informacije, se pošiljajo prek interneta, se SSL (Secure Sockets Layer) uporablja kot način za zaščito in šifriranje zasebnih podatkov. Spletna mesta, ki uporabljajo certifikate SSL, v URL-ju svojega spletnega mesta vsebujejo HTTPS ter simbol ključavnice.

SSL.com je vodilna avtoriteta SSL certifikatov in ta pregled SSL.com bo koristen pregled digitalnih potrdil, ki jih lahko od njih kupite, funkcij, ki so priložene tem certifikatom, in drugih vidikov njihovih storitev, vključno s strokovno podporo strankam.

Zaščitite svoje spletno mesto s SSL.com!

SSL.com Pregled podjetja

Sedež podjetja SSL.com je v Houstonu, Teksas, ZDA, ustanovljen pa je bil leta 2002. Na to se sklicujejo organizacije in vlade v več kot 120 državah. SSL.com ponuja digitalna potrdila za široko paleto primerov uporabe, vključno s SSL / TSL strežniškimi potrdili, podpisovanjem kode za podpisovanje dokumentov in e-poštnimi potrdili S / MIME. So certifikacijski organ s 5 zvezdicami z izjemno podporo, ki presega izdajo certifikatov in vključuje tudi podporo za namestitev in konfiguracijo..

V tem pregledu SSL.com se bomo osredotočili na vrste SSL certifikatov, ki jih ponuja to podjetje, in funkcije, ki so pri teh izdelkih standardne..

SSL.com Načrti & Cenitev

Tisti, ki so na trgu za SSL certifikate, imajo na voljo 7 ponovitev SSL certifikatov. Poglejmo, v kakšnem primeru je vsak certifikat namenjen za uporabo in koliko pričakujete, da boste plačali za letne načrte ali načrte z daljšim trajanjem.

ssl com načrtuje cene

Osnovni SSL

Potrdilo Basic SSL se izda za eno samo, popolnoma kvalificirano ime domene (npr. Domain.com ali mail.domain.com) z uporabo namenskega naslova IP. Lahko se uporablja na več strežnikih hkrati. Po uspešni potrditvi se potrdilo SSL izda v 5 minutah. Osnovni SSL bo varoval tudi www. različico domene (www.domain.com ali www.mail.domain.com) in jo lahko kupite za obdobje do 5 let; v tem primeru boste morali plačati 183,75 USD (36,75 USD / leto). Če kupite Basic SSL za obdobje enega leta, je cena 49 USD / leto. Osnovni SSL certifikat vključuje tudi neomejeno ponatis, če bi se kaj zgodilo z vašim SSL certifikatom v času njegove življenjske dobe.

Potrdilo ima 10.000 USD garancije, podpira podpis 2048+ bitnih certifikatov in uporablja algoritem šivanja SHA2.

Premium SSL

SSL-ov Premium SSL je bil ustvarjen za zadovoljevanje potreb manjših podjetij, zagotavljal bo do 3 poddomene, ki si delijo osnovno ime domene, podpira storitev samodejnega odkrivanja Microsoft Exchange, lahko ga uporabljate na več strežnikih hkrati in je neomejen. ponovno izdajanje in zasebni ključi. Premium SSL certifikat vključuje 10.000 USD garancije.

Nakupna cena v trajanju do 5 let znaša skupno 371,25 USD (74,25 USD / leto), kar je 25% prihranka v primerjavi s ceno 99 USD na leto, če jo kupite samo eno leto.

SSL visoke zanesljivosti

Ta SSL certifikat visoke zanesljivosti omogoča, da se vaše podjetje prikaže v podrobnostih vašega SSL potrdila. Ponuja zaščito popolnoma kvalificiranega imena domene, vključno z različico www, in ima enake lastnosti kot Premium SSL.

Potrdilo stane 242 dolarjev za 5 let (48,40 USD / leto) ali 69 USD, če ga kupite iz leta v leto.

Wildcard SSL

Wildcard SSL je bil zasnovan tako, da z eno samo rešitvijo zaščiti korensko domeno in poljubno število poddomena in zahteva potrjevanje organizacije.

To potrdilo je odlično za gostovanje in virtualne gostitelje, saj ga lahko uporabljate na neomejenih naslovih IP z več, sočasno zasebnimi ključi in kot osnovni SSL certifikat ga lahko uporabljate hkrati na več strežnikih.

Garancija, ki je priložena temu certifikatu, znaša 1.250.000 USD. To potrdilo lahko kupite v trajanju do 5 let, stalo bo 1121,25 USD (224,25 USD na leto), kar vam bo omogočilo prihranek 25% v nasprotju z nakupom le 1 leto, kar stane 299 USD.

SAN / UCC SSL

To potrdilo je bilo ustvarjeno za potrebe podjetniških strank in deluje z različnimi storitvami Microsoft Exchange.

En certifikat UCC / SAN bo zagotovil varnost več domen (do 2.000 edinstvenih domen in / ali poddomena) na skupnem naslovu IP.

Certifikat SAN / UCC je na voljo z neomejenimi licencami strežnika in neomejenimi ponovnimi izdajami in ključnimi pari. Zavarovalna garancija za ta načrt znaša 1.250.000 USD.

Nakup UCC / SAN certifikata za obdobje 5 let bo naprodaj v višini 141,60 USD na leto (ali 177 dolarjev, če je izbrano trajanje 1 leto) ali 708 USD, zaračunanih vsakih 5 let. To vključuje certifikat SAN za 3 domene, ki nimajo drugih znakov. Vsaka dodatna domena, ki ni zaščitena z drugimi znaki, vam bo povrnila 196 dolarjev. Če se odločite dodati domensko kodo, vas bo to stalo 645 dolarjev.

EV SSL

Če iščete najvišjo možno preverjanje veljavnosti, certifikat podjetja SSL.com za razširjeno preverjanje veljavnosti (EV) omogoča zagotavljanje identitete vodilnega v panogi. Za izdajo EV SSL-ja je vaše podjetje temeljito preverjeno nad standardnimi metodami preverjanja domene. Ta vrsta potrdila SSL samodejno omogoči zeleno naslovno vrstico, podrobnosti potrdila pa bodo prikazale vaše organizacije.

Certifikat EV SSL zagotavlja popolnoma kvalificirano ime domene, vključno z različico www te domene, uporablja se ga lahko na več strežnikih hkrati, v času njegove življenjske dobe je mogoče neomejeno ponovno izdati in ima garancijo v višini 2 000 000 USD.

To potrdilo lahko kupite v trajanju do 2 let, kar skupaj znaša 479 dolarjev (239,50 USD na leto) ali pa ga kupite v obdobju enega leta, kar stane 299 dolarjev.

EV UCC / SAN SSL

EV UCC / SAN SSL ponuja najvišjo varnostno zaščito na več mestih SSL, kar bo omogočilo, da se v naslovni vrstici prikaže zelena vrstica in ime vašega podjetja. Primerno je za podjetja, ki želijo zaščititi več spletnih mest in domen.

To potrdilo je primerno za zavarovanje popolnoma kvalificiranih imen domen in stane 638,40 USD za prve 3 domene (206,40 $ vsaka domena po tretjem), če ga kupite 2 leti (1 leto stane 399 USD / let za prve 3 domene, 129 $ vsaka domena po 3. ).

Brezplačni SSL

SSL.com ima tudi brezplačen SSL certifikat, ki je v bistvu 90-dnevna preizkusna različica osnovnega SSL certifikata. Tako boste imeli dovolj časa, da vidite prednosti SSL certifikata v akciji (boljši SEO, višje stopnje konverzije, boljša varnost, poslovna verodostojnost itd.).

Funkcije SSL.com & Vrednost

SSL.com predstavi nabor funkcij, ki so standardne za vse certifikate SSL.com:

 • Združljivost z 99% vseh brskalnikov;
 • Simbol ključavnice in domena „https“;
 • 256-bitno SHA2 https šifriranje AES;
 • Izpolnjevanje zahtev skladnosti HIPAA in PCI;
 • Brezplačno neomejeno ponovno izdajanje certifikata med njegovo življenjsko dobo;
 • Polna mobilna podpora;
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja brez okvare;
 • Brezplačni SSL.com Site Seal;
 • 24/7 podpora za e-pošto, telefon in klepet;
 • Uporabniku prijazen upravitelj računa.

Pečat spletnega mesta SSL.com, ki aktivira z vsemi SSL certifikati, strankam ali obiskovalcem signalizira, da je vaše spletno mesto varno, kar bo povečalo zadrževanje obiskovalcev in stopnjo konverzije. SSL certifikat bo tudi izboljšal uvrstitev na vašem spletnem mestu.

Vsi ponudniki digitalnih potrdil ne podpirajo ponovnega izdajanja potrdil o neomejeni življenjski dobi ali ponujajo podporo za namestitev ali konfiguriranje potrdil. Prednost SSL.com ima tudi ugledna in prepoznavna blagovna znamka.

Podpora strankam na SSL.com

ssl com spletna podpora za stranke

Podporo za stranke lahko kontaktirate na treh kanalih – telefonu, sistemu za izdajo vozovnic in klepetu v živo. Vsi kanali so odprti 24/7.

Stranke SSLL so strankam podprle podporo podjetja kot izjemno, dobro in zelo koristno.

Na spletnem mestu podjetja se nahaja tudi baza znanja, ki uporabnikom pomaga najti odgovore na osnovna in napredna vprašanja o SSL certifikatih, njihovi namestitvi in ​​konfiguraciji.

Poleg tega lahko uporabniki postavijo vprašanja ali rešitve na SSL.com IT Security Q&Spletno mesto skupnosti, ki je brezplačno za vsakega obiskovalca.

Prednosti & Pomembno za SSL.com

Ker je SSL.com takšna avtoriteta v pokrajini digitalnih potrdil, je težko konkurirati njej ali najti napako v svojih storitvah. Kljub temu si oglejmo prednosti in slabosti SSL.com:

Prednosti

 • Hitra in učinkovita podpora;
 • Več vrst certifikatov SSL;
 • 30-dnevno brezpogojno zastavljeno jamstvo;
 • Preprost za uporabo vmesnik.

Slabosti

 • Višje cene od tistih, ki jih zaračunavajo nekateri konkurenti.

SSL.com je nekoliko dražji od nekaterih njegovih tekmecev, vendar SSL.com s svojimi storitvami ponuja veliko zvončkov, vključno z najboljšo podporo v svojem razredu, ki jo kupci zelo priporočajo. Ker v poslu poslujejo že dlje kot mnogi njihovi konkurenti, je SSL.com tudi bolj uveljavljena in zaupanja vredna znamka.

SSL.com Pregled zaključka

SSL.com omogoča prehod na “https” dosegljiv v nekaj preprostih korakih. Sestavljajo široko paleto SSL certifikatov, ki so namenjeni odzivu na potrebe različnih strank iz malih podjetij, ki morajo zagotoviti velika polno kvalificirana domena velikih podjetij, ki potrebujejo zaščito SSL na več mestih. Izdaja izbranega potrdila se izvede v nekaj minutah po uspešni verifikaciji ali potrditvi.

Z mantro »HTTPS kjerkoli« se Google odločno preusmeri v obdobje varnih internetnih komunikacij, ki najprej označujejo spletna mesta, ki še vedno sprejemajo gesla in podatke o kreditnih karticah prek HTTP-ja kot ne varna. Če želite biti v skladu z varnostnimi spremembami, ki jih je uvedel Google, bo HTTPS z enim od digitalnih potrdil SSL.com zagotovil, da bodo vaše domene zaščitene.

Pridobite SSL / TSL potrdilo zdaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector