Top 10 razlogov, za katere bi morali izbrati CMS za svoje spletno mesto

01.06.2020
Članki in več ... 'Top 10 razlogov, za katere bi morali izbrati CMS za svoje spletno mesto
0 6 мин.

razloge, da bi morali izbrati cms za izdelavo spletnega mesta


Sistemi za upravljanje vsebin (CMS) začenjajo prevladovati v načinu, kako danes ljudje ustvarjajo spletna mesta. Tradicionalni način nalaganja statičnih strani na strežnike postaja zastarel in čeprav se nekatera podjetja še vedno zanašajo na to metodo, večina ljudi prepozna njene omejitve in se namesto tega odloči za CMS. Sistem za upravljanje vsebin je zbirka orodij, aplikacij in programske opreme, ki podpirajo ustvarjanje in upravljanje digitalne vsebine. Ustvarjanje, spreminjanje vsebine in upravljanje spletnega mesta lahko zlahka dosežejo tudi uporabniki, ki na primer nimajo veliko tehničnega znanja spletnega skrbnika. A CMS je programska oprema na strani strežnika, dostopna prek spletnega brskalnika, zato ni potrebe po namestitvi programske opreme za stranke.

Če že imate izkušnje z gradnjo spletnega mesta, verjetno poznate številne prednosti sistema za upravljanje sporočil in ga že uporabljate. Kot novinec pa se verjetno sprašujete, zakaj bi za svoje spletno mesto uporabljali CMS? Če želite videti, zakaj je sistem za upravljanje vsebine najboljša izbira za izdelavo spletnega mesta, preberite prvih 10 razlogov, za katere morate izbrati CMS za svoje spletno mesto:

1. Predloge, ki prihranijo čas & teme

Namesto, da bi stvari gradili iz nič, sistemi za upravljanje vsebin radi WordPress ali Drupal prihajajo s predlogi strani, ki niso v paketu, ki jih lahko dodatno prilagodite in dodate funkcionalnost, da po potrebi ustvarite strani in ohranite doslednost, ko se vaše spletno mesto razvija. Časi razvoja in uvajanja se skrajšajo, kar omogoča, da se vaše spletno mesto, blog, forum ali spletno mesto za e-trgovino takoj ustanovi in ​​začne delovati. Teme so tudi prednost sistema CMS, saj vam prihranijo čas, ko oblikujete zasnovo za vaše spletno mesto. V enačbo dodajte vtičnike in ne boste se več želeli vrniti na tradicionalne načine gradnje spletnih strani.

2. Uporabnikom prijazen

Drug razlog, zakaj bi se odločili za CMS, je, ker tistim, ki nimajo tehnične ostrine, daje možnost, da hitro spoznajo znanje in izkušnje, povezane z uporabo CMS. WordPress je eden najpomembnejših sistemov za upravljanje vsebine in prijaznih uporabnikom, ki ga uporabljajo tako profesionalci kot tudi nestrokovnjaki, saj upravljanje in vzdrževanje vašega spletnega mesta pretvori v prizadevanje brez kodiranja. WordPress je tudi odprtokodna in brezplačna programska oprema, tako da jo lahko vsakdo prosto uporablja.

3. Vsebinsko usmerjen

Ker so tehnične spretnosti in ustvarjanje oblikovalcev odstranjeni iz procesa, se lahko osredotočite na ustvarjanje in objavljanje vsebin v hipu. To vam omogoča, da se osredotočite na ustvarjanje kakovostne vsebine, izboljšate SEO, povečate promet na svojem spletnem mestu in dosežete boljše konverzije.

4. Podpira več urejevalnikov

Če potrebujete nekoga, ki bo upravljal vaš blog, druga oseba, ki bo nalagala izdelke in opise izdelkov, vam bo CMS omogočil, da različnim ljudem dajete različna dovoljenja za dostop do določenih območij vašega spletnega mesta na osredotočen in omejen način, brez tveganja, da bi izpostavil svoje celotnega spletnega mesta do sprememb, ki jih opravijo nepooblaščeni uporabniki.

5. Podpira globalne spremembe

Pri uporabi CMS-ja je možno spreminjanje globalnih sprememb na vašem spletnem mestu brez posodabljanja ali spreminjanja posameznih datotek. Ne glede na to, ali morate spremeniti glave, logotip ali druge take vidike, lahko to storite na celotnem spletnem mestu, zato pospešite vzdrževanje in posodobitev vsebine. Prav tako vam omogoča veliko prilagodljivosti pri izvajanju hitrih sprememb, kot je zamenjava zasnove kontaktnega obrazca ali spreminjanje nekaterih vidikov gumba za poziv k dejanju ali dodajanje povsem novega dizajna na vaše spletno mesto. Vse to pomeni, da se boste lažje odzvali na zahteve svojih strank, kar vašemu spletnemu mestu daje določeno tekočnost.

6. Podpira napredne funkcije

Z uporabo vtičnikov ali vgrajenih elementov lahko svojemu spletnemu mestu dodate funkcionalnosti, kot so obrazci ali koledarji dogodkov, ki bi jih bilo težko izvesti zunaj meja CMS. Sposobnost izvajanja teh funkcij pomeni, da lahko na svojem spletnem mestu dosežete stvari, ki bi bile sicer zelo zamudne in neizvedljive za ustvarjanje.

7. Povečana varnost

CMS okolja so lahko zelo varna, še posebej, če jih uporabljamo z zaupanja vrednimi vtičniki in jih redno posodabljamo. Če se odločite za namestitev številnih vtičnikov, bo uporaba WAF (požarni zid spletne aplikacije) zaščitila pred ranljivostmi, ki jih povzročajo nezaupljivi vtičniki.

8. Zmanjšani stroški

Nenavadne rešitve, kot je sam CMS in njegove razširitve, ki so v obliki tem in vtičnikov, zmanjšujejo stroške izdelave CMS po meri ali gradnje spletnega mesta po starem načinu. Sčasoma, ko lastniki spletnih strani postanejo bolj seznanjeni z notranjim delovanjem sistema za upravljanje vsebin, se tudi potreba po zunanji tehnični pomoči zmanjšuje, s tem pa tudi stroški postajajo nižji.

9. Orodja za analitiko

CMS-ji omogočajo integracijo zunanjih orodij za SEO in analitiko, ki vam lahko dajo vpogled v vpliv vaše vsebine na vaše uporabnike. Ta orodja vam omogočajo, da spremljate uspešnost svoje besedilne vsebine, ciljnih strani, obrazcev za stike, gumbe za poziv k dejanju, videoposnetke in druge vidike vašega spletnega mesta, ki naj bi pritegnili vaše občinstvo in zgradili močno in aktivno bazo strank . Ti vpogledi vam lahko pomagajo optimizirati več elementov spletnega mesta ali spletne trgovine, kot so podpora strankam, postopek nakupa strank, kontaktni obrazec itd. In si oglejte, katere spremembe se bolje pretvorijo.

10. Popoln nadzor

Dejstvo, da lahko v kratkem času nadzirate vse vidike svojega spletnega mesta od zasnove do njegove vsebine, je morda največji razlog, zakaj bi morali izbrati CMS za svoje spletno mesto. CMS je poslovno orodje, ki vam daje moč za dodeljevanje nalog, nadzor, preverjanje napredka in vam daje vsa potrebna sredstva za ustvarjanje in upravljanje vsebine na najbolj učinkovit in preprost način.

Obstaja veliko drugih razlogov, zakaj se CMS uporabljajo za izdelavo spletnih strani. Njihova razširljivost, prilagodljivost in prilagodljivost ter neposrednost so vsi elementi, ki vam lahko pomagajo biti v koraku z današnjimi trendi oblikovanja spletnih strani, trendi uporabniške izkušnje, smernicami kakovosti iskalnikov in industrijskimi smernicami. S CMS bo vaše delo toliko lažje, vaš čas pa boste bolje porabili za druge naloge, potrebne za vodenje bolj produktivnega podjetja. Spletno mesto lahko zaženete brez sistema za upravljanje vsebin, ampak zakaj bi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector