Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Primerjajte graditelje vrhunskih trgovin

01.06.2020
Članki in več ... 'Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Primerjajte graditelje vrhunskih trgovin
0 9 мин.

čajno volusion bigcommerce


Prodaja stvari na spletu grozi, da bo v celoti nadomestila staro, osebno nakupovanje. Seveda je nekatere stvari vedno bolje kupiti osebno, na primer po meri izdelana oblačila, toda za nekatere druge skupine izdelkov, kot je na primer elektronika, ni nobenega edinega razloga, zakaj bi zapravljali svoj čas in energijo za nakupovalni center.

Televizor lahko kupite iz udobja svojega doma in brskate, kolikor želite, primerjate izdelke, ne da bi kakšen gromozanski trgovci na drobno pripravljeni svetovati.

Udobnost je le eden od glavnih razlogov za povečano priljubljenost spletnega nakupovanja. Drug razlog so dostopne cene. Spletnim trgovinam ljudem ni treba plačevati na šalterju, najemnin in računov za elektriko. Imajo še nekaj stroškov (na primer gostovanje), vendar so v primerjavi s tradicionalnimi trgovinami v resničnem svetu ti stroški minimalni.

Ker so stroški tako nizki, lahko spletne trgovine ponujajo precej nižje cene. Stranke seveda morajo plačati pošiljanje, vendar se to običajno izplača in še vedno prihranijo precej.

Številne prednosti in nobenih resnih pomanjkljivosti – e-trgovina stalno raste in bo to še naprej. Zato morate vi, prodajalec, slediti času in ustanoviti svojo spletno trgovino, ASAP.

Graditelji trgovin so odličen kraj za začetek. Ta preprosta, intuitivna orodja omogočajo celo uporabnikom, ki nimajo nobenega kodiranja ali tehničnega znanja, izdelati spletno trgovino. Večina graditeljev trgovin uporablja preproste tehnike, kot je povlek & drop, osnovne nastavitve nastavitve, vendar pa omogočajo tudi skupno prilagoditev uporabniku.

Seveda obstaja nekaj bistvenih razlik med njimi, vendar vsi imajo nekatera načela: trudijo se biti čim bolj prijazni do uporabnika, vendar kljub temu nudijo uporabna orodja za gradnjo odlične in funkcionalne trgovine.

Končna izbira bo padla na vas; se boste morali odločiti, katero boste uporabili za izdelavo svoje trgovine. Glavna merila za izbiro naj bodo vaše strokovno znanje, velikost prodajalne in kakršne koli posebne potrebe. V tem članku vam bomo dali pregled treh gradnikov trgovin, ki se pogosto uporabljajo: Weebly, Volusion in BigCommerce.

Naj izpostavimo eno stvar, preden sploh začnemo pregledovati. Ne glede na to, katerega od teh treh ste se odločili za gradnjo svoje trgovine, vam ne bo žal. Vsi trije so vrhunski gradbeniki, enostavni za uporabo, vendar opremljeni s funkcijami, in to je glavni razlog njihove priljubljenosti.

Weebly

Obiščite spletno mesto »

plašljiv graditelj trgovine

Povedali smo, kako si večina graditeljev trgovin prizadeva biti čim bolj preprosta, vendar je Weebly to sprejel na drugačen nivo. Ne boste našli graditelja trgovin tako preprostega za uporabo kot Weebly; to vam zagotavljamo. Ta preprostost je najbolj očitna značilnost Weeblyja; ljudje jo imajo radi in v tem ustvarjalcu je zgrajenih več kot 40 milijonov spletnih strani (2% celotnega interneta!).

Ena stvar: biti preprost ne pomeni šibkega in Weebly je pritegnil pozitivne kritike ne samo osnovnih uporabnikov, temveč tudi podjetij in podjetnikov. Če pa poznate nekaj kodiranja, Weebly omogoča urejanje izvorne kode z uporabo HTML ali CSS. Teme lahko urejate tudi tako, da jim dodate še več osebnosti.

Vse v njem se naredi samo z vlečenjem in spuščanjem. Celoten vmesnik je preprost in samoumeven, vaša potreba po pomoči pa bo minimalna ali popolnoma neobstoječa. To je Weebly popolna možnost za tiste, ki nimate nobenih tehničnih ali kodirnih veščin. Tudi popolnoma nov uporabnik, ki v življenju še nikoli ni napisal niti ene črtne kode, bo lahko s pomočjo Weebly naredil čudovito spletno mesto.

primeri brezplačno temUporabite lahko tudi nekaj predhodno zasnovanih postavitev in tem, ki jih Weebly ponuja, da postopek še bolj pospešite. In ne bojte se, če izberete temo ni trajna, lahko med njimi preklapljate pozneje. Vendar poskusite to uporabiti samo kot izhodišče in ne bodite leni, ne želite, da vaša trgovina izgleda kot vse druge ali da se vaše stranke počutijo, kot da jih ne bi poskusili. Vse gre za ta sloves!

Odlična stvar pri Weeblyju je njegova prijaznost do mobilnih naprav. Spletna mesta in trgovine, ki jih ustvarite s tem ustvarjalnikom, bodo videti ne glede na platformo, če izberete kakšno od novejših, mobilnih prijaznih tem, odlično. To je bistvenega pomena za e-trgovino, saj število nakupov mobilnih naprav nenehno prehiteva tiste, ki jih kupujejo namizni uporabniki.

Vendar pa ni vse zeleno. Največja moč Weebleja je, kot v mnogih drugih primerih, njegova Ahilova peta. Vleka & drop deluje odlično, vendar le, če želite najosnovnejše prilagoditve. Če želite nekaj več kot to, oprosti.

Za nekatere osnovne funkcije, kot sta urejanje širine stolpca ali ozadja, bo potrebno kodiranje. Čeprav so spletna mesta, ki jih ustvarite v Weeblyu, optimizirana za mobilne naprave, ne boste mogli urejati, kako posebej gledajo na njih. In ena velika težava pri Weeblyu ni možnosti »razveljaviti«. Če se kaj zgodi, na primer povezava ali izguba električne energije, bodo vaše spremembe izgubljene, zato poskrbite, da svoje delo shranite precej pogosto.

Toda glede na vse stvari, Weebly je odlična storitev. Fantastičnega oblikovalca spletnih strani boste dobili popolnoma brezplačno. Na voljo je tudi nekaj premijskih načrtov, ki vam bodo ponudili veliko več, vendar je brezplačna različica odličen kraj za začetek in ogled kako se Weebly počuti. Najbolj preprost graditelj trgovin je popolno orodje za začetnike, kako narediti čudovito trgovino, in menimo, da bi morali vsekakor razmisliti o poskusu Weebly.

Volzija

Obiščite spletno mesto »

gradnik voluzijske trgovine

Še ena najljubša množica je Volusion. Ta graditelj trgovin je hitro povečal svojo priljubljenost in postal eden najbolj priljubljenih in danes široko uporabljanih gradbenikov. Volusion je enostaven za uporabo, vendar ni tako preprost kot Weebly in nekateri drugi gradbeniki.

Preden začnete, boste morali prebrati vodič, ki vas bo vodil skozi, saj stvari niso tako samoumevne. Večina stvari v Volusionu se naredi z vlečenjem in spuščanjem, kot pri podobnih gradbenikih. Ko pa se boste obešali, boste gladko drseli in začeli uživati ​​v postopku.

primeri teme z voluzijoVendar pa tisto, kar mu primanjkuje v prvotni preprostosti, Volusion več kot sestavlja lastnosti. Popolnoma je integriran z Amazonom in eBayom, kar je super. Prav tako podpira neomejeno število izdelkov, omogoča ustvarjanje različnih posebnih ponudb, kot so kuponi in popusti za vaše stranke, ali nekaj občasnih ugodnosti, kot so dnevne in tedenske ponudbe.

Ima tudi nekaj uporabnih možnosti, kot so opuščena obvestila o vozičkih, vrnitev v postopek in vračilo, povezane ponudbe in podobno. V Volusion-u boste lahko začeli tržiti tudi od konca do konca.

Generacija svinca vam bo pomagala pri sprejemanju odločitev, saj bo vse, kar počnete, temeljilo na resničnih povratnih informacijah strank. To bo zelo pomagalo vašemu trženju, zaradi česar se bodo vaše stranke želele vrniti in obiskati vašo trgovino. Volusion ima veliko tem, toda za razliko od nekaterih drugih graditeljev boste morali plačati za večino (vsaj za dobre).

Prav tako ima Volusion vrhunsko podporno ekipo, do katere lahko dosežete vsak dan z različnimi metodami; telefon, e-pošta in celo klepet v živo. To je zelo pomembno, zlasti za začetnike, ki pogosteje zaprosijo za pomoč.

Volusion ima pravo ravnovesje; ni preveč zapleten in ne bo preganjal osnovnih uporabnikov, obenem pa je poln funkcij, ki bodo izpolnile pričakovanja naprednih uporabnikov.

Tega graditelja upravljajo in razvijajo strokovnjaki za e-trgovino, poleg tega pa vam bo pomagal vzpostaviti zdrave poslovne strategije, kar vam bo prineslo prednost na ostrem trgu. Vsebina, ki jo ustvarite v Volusionu, je prijazna do SEO, kar vam omogoča, da svojo trgovino ohranjate visoko pri rezultatih iskanja. Volusion je z vgrajenim orodjem za iskanje odlično opravil in svojim strankam olajšal iskanje predmetov, ki jih potrebujejo.

Kot vidite, ima Volusion številne prednosti. Vendar pridejo po ceni – brezplačnih načrtov ni. Obstaja brezplačno preizkusno obdobje, tako da ga lahko preizkusite in vidite, kako deluje za vas. Manjka tudi nekaj drugih funkcij, na primer programska oprema za bloganje in uporabniški forum, na splošno pa je odličen graditelj.

BigCommerce

Obiščite spletno mesto »

graditelj trgovine z velikimi trgovinami

Tretji graditelj trgovin, ki ga pregledujemo, je BigCommerce. To je edinstvena programska oprema, saj ne glede na načrt, za katerega se boste odločili, daje v roke nekaj priročnih orodij. Vsak načrt omogoča neomejeno število izdelkov, računov osebja in pasovne širine, toda za pridobitev nekaterih bolj naprednih funkcij (kot so varčevanje zapuščenih nakupovalnih vozičkov, ocene strank, namenski SSL in podobno) boste morali plačati še nekaj več.

Načrti so različni, vendar zavedajte se, da BigCommerce ni najcenejši graditelj trgovin. Vendar vam ni treba ničesar kupiti brez testiranja – BigCommerce ponuja velikodušno 15-dnevno preskusno različico, popolnoma brezplačno. Če pa ne želite nadaljevati z uporabo, bodite pozorni, prekličite naročnino – ko bo plačilo izvedeno, ni vračil!

Prva stvar, ki jo boste opazili, ko začnete graditi trgovino, je nadzorna plošča BigCommerce. Je nekoliko podrobnejša v primerjavi z nekaterimi drugimi gradbeniki, vendar je ni preveč težko razumeti.

Postavitev je precej intuitivna in hitro se boste počutili kot doma. Dodajanje izdelkov poteka korak za korakom, kar nam je všeč. Lahko izpolnite osnovne podatke in se pozneje vrnete in uredite podrobnosti.

primeri predlog za bigcommerceGlede na vmesnik – obstaja več kot 100 tem, nekatere brezplačne, druge plačane, ki jih lahko uporabljate in urejate naprej. Obstaja tudi možnost nakupa edinstvenih tem pri oblikovalcih po meri, da bi vaše spletno mesto izstopalo.

Funkcije trgovine lahko še izboljšate, tako da dodate zanimive možnosti, kot so programi zvestobe in ponavljajoči se računi ali integrirane marketinške kampanje, ankete strank. Če poznate HTML, obstaja možnost urejanja kode, kar vam omogoča še večji nadzor.

BigCommerce je optimiziran za mobilne naprave, saj obiskovalcem omogoča nakupovanje prek njihovih telefonov in tablic. Na voljo je tudi možnost predogleda, kjer si lahko ogledate, kako izgleda mobilna različica vašega spletnega mesta.

Glede na vse stvari je BigCommerce odlično orodje. Ni najcenejši, vendar ponuja lepo število naprednih funkcij in veliko prilagodljivosti. Petnajstdnevno brezplačno preizkušanje je smiselno poskusiti.

Zaključek

Weebly, Volusion in BigCommerce so odlični graditelji trgovin, o tem pa ni dvoma. Vsaka je edinstvena in ima svoj nabor prednosti in slabosti. Priporočamo vam, da preizkusite vse tri in si oglejte, kako se počutijo, preden se odločite, katero uporabiti za izdelavo trgovine. Vendar bodite prepričani, vsi trije so izvrstne izbire in izbira vsakega od teh treh je odlična odločitev.

Predstavljena slika Oblikoval Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector