Zahteve za spletno gostovanje za spletne strani e-trgovine

01.06.2020
Članki in več ... 'Zahteve za spletno gostovanje za spletne strani e-trgovine
0 7 мин.

zahteve za spletno gostovanje za spletna mesta za e-trgovino


Če ste prodajalec in še nimate spletne trgovine, morate razmisliti o čim hitrejšem gradnji. Pri razvoju spletne trgovine je treba upoštevati veliko stvari, vendar obstajata dva zelo pomembna vidika uspešnega spletnega mesta za e-trgovino: nakupovalni voziček in spletno gostovanje. Danes vam bom v tem članku predstavil funkcije, na katere morate biti pozorni pri nakupu spletnega gostovanja za vaše spletno mesto e-trgovine:

 • SSL Potrdilo povečuje varnost in varnost svojih kupcev tako, da spletno mesto varno označi z zelenim pečatom na povezavi spletnega mesta. Praktično SSL potrdilo vsebuje podatkovne datoteke spletnega mesta, ki se pošljejo brskalniku vsakič, ko nekdo dostopa do vašega spletnega mesta za e-trgovino, tako da aktivira protokol https preko pristanišča 443 in omogoči varne povezave med spletnim strežnikom, ki gostuje spletno mesto, in brskalnikom stranke. zato so lahko varne transakcije, prijave in drugi občutljivi podatki varno. Potrdilo SSL veže ime domene, strežnik ali ime gostitelja z imenom podjetja in lokacijo, tako da so ti podatki običajno prikazani v bližini zelenega pečata.
 • Namenski IP je potreben za varno spletno mesto za e-trgovino, saj daje spletnemu mestu edinstven internetni naslov, namenjen izključno njemu in omogoča uporabo SSL potrdila, ogled spletnega mesta prek njegovega naslova IP, dostop do računov FTP, ko domena ni na voljo in zagotavlja hiter odziv med veliko prometno obremenitvijo. Namenski IP omogoča tudi večjo stabilnost, dostop, poslovno identiteto, zahtevajo pa ga tretje aplikacije in vam pomaga pri težavah z nezdružljivostjo starih brskalnikov. Z namenskim IP-jem ne boste več imeli težav s pošiljanjem e-poštnih sporočil, ki so prepovedane ali na črni seznam, ker je nekdo v skupnem IP-ju pošiljal neželeno pošto ali naredil drugo noro stvar.
 • Visoko zmogljiv strežnik z ustreznimi sredstvi vam resnično lahko pomaga, da spodbudite in vzdržujete spletno mesto za e-trgovino, pri čemer ne bo imel tehničnih težav in vaše stranke ohranjajo srečne in zelo vljudne. Če vam spletni gostitelj nudi zmogljiv CPU, dobro vzdrževan operacijski sistem, dovolj prostora za shranjevanje, RAM, pasovno širino in tudi s SSD namesto trdega diska, da izboljšate hitrost, še več, ste že na pravi poti, da povečate svoj prihodek . Prav tako je dobro imeti neomejene domenske dodatke, e-poštne račune, baze podatkov, poddomene, če jih potrebujete za ustvarjanje drugih sekundarnih projektov na svojem spletnem mestu.
 • Počasi 99,99% je običajno zagotovljeno s pogodbo, vendar morate zares vedeti, da je čas delovanja vašega spletnega gostitelja vsaj 99% in mora imeti statistiko v realnem času glede njihovega uptime in uspešnosti strežnika. Obstajajo različne programske opreme, ki vam lahko povejo čas delovanja oddaljenega ali lokalnega strežnika, odvisno od operacijskega sistema, ki se uporablja, na primer Uptime.exe za Windows strežnike. Nekatere od te programske opreme so na spletu, kot je Uptime Robot ki vam pošiljajo e-poštna sporočila vsakič, ko se vaše spletno mesto / gostitelj ponovno ustavi. Programska oprema ima zmogljivo nadzorno ploščo in pošilja opozorila po e-pošti, SMS-ju in Twitterju, spremlja https, ping, vrata in ključne besede ter pregledovanje časa delovanja, izpada in odzivnega časa. Za kupce je zelo vneto, da vstopajo ali brskajo po spletnem mestu, vendar zaradi izpadov ni na voljo.
 • Vsakodnevno varnostno kopiranje s pomočjo profesionalne programske opreme, kot je R1Soft ali z uporabo preprostega samodejnega namestitvenega skripta, kot je Softaculous ali Fantastico, če uporabljate vnaprej določen CMS, kot je WordPress, lahko ustvarite, da shranite spletno mesto s svojim besedilom, slikami, videoposnetki, oblikovanjem, bazami podatkov in druge občutljive podatke, kot so računi strank in dodani izdelki. Ne pozabite narediti popolne varnostne kopije, tako podatkovne baze kot vso FTP vsebino je treba shraniti vsak dan, če imate na svojem spletnem mestu veliko sprememb, drugače pa lahko poskusite narediti tedensko ali mesečno varnostno kopijo za redke spremembe, vendar celo tako da obstaja možnost tehničnih težav ali težav s krampami, zato morate ostati pri vsakodnevnem varnostnem kopiranju.
 • Tehnična podpora 24/7 bi morali biti na voljo po telefonu, po e-pošti, ki je vidna na spletnem mestu spletnega gostitelja, v klepetu v živo in s sistemom vozovnic, ustvarjenim posebej za njihove stranke v primeru kakršnih koli tehničnih težav ali dodatnih potreb in informacij, ki jih potrebujete vi. Podporna skupina bi morala biti zelo vljudna, hitra v svojih odgovorih, natančna in jasna, da boste lahko njihove odgovore razumeli zelo enostavno in da se boste lahko pojavili s težavo ali novimi informacijami brez glavobola. Finančne težave, kot so računi, bi moral reševati finančni oddelek, ne pa tehnični.
 • Združljiv strežnik PCI skladnosti je nujna funkcija, običajno spletni ponudniki ponujajo to, vendar niso privzeto konfigurirani za lastnika spletnega mesta za e-trgovino. Če želite aktivirati skladnost s PCI, se morate pogovoriti s skupino za podporo, poleg tega pa morate redno posodabljati strežniško programsko opremo, da ohranite to možnost na voljo, če imate VPS ali namenski strežnik. Skladnost s PCI je zelo koristna v primeru, da v spletu sprejemate kreditne kartice ali druge finančne vidike, pomembne za vaše stranke.
 • Popoln nadzor nad viri je najboljši način za upravljanje in vzdrževanje hitrosti in uspešnosti vašega spletnega mesta. Če želite to narediti, dejansko potrebujete vsaj VPS ali pol-namenski strežnik, če ne celoten namenski strežnik, ki je na začetku morda za vas predrag, vendar se prepričajte, da je vreden njegove vrednosti, nihče drug ne uporablja virov z istega strežnika, ki ga uporabljate in imate popoln nadzor nad njimi z uporabo Cpanela in druge spletne programske opreme, ki lahko optimizira največje razpoložljive vire.
 • Večja varnost je lahko resnična težava, če vam spletni strežnik ne ponudi najboljšega! V tem primeru obstaja možnost, da ne le hekerji dostopajo do gesel vašega spletnega mesta in drugih občutljivih podatkov, ampak tudi običajni uporabniki vašega spletnega mesta lahko vidijo zasebne podatke, če varnost ne izboljša, posodobi in izboljša več programske opreme, nameščene na spletni strani gostitelja strežnik. Varnost je ključ kreditnih kartic in drugih spletnih transakcij prek spletnega mesta.
 • Varnostno kopiranje v oblaku vam lahko pomagajo celo več kot vsakodnevno varnostno kopiranje, ker je vaše spletno mesto v celoti shranjeno na drugem mestu, ki ga lahko dostopajo vsi, če gostitelj vašega spletnega mesta ne deluje. CloudFlare ponuja tovrstne storitve, s katerimi vaše spletno mesto shrani v oblak in poveča hitrost ter druge tehnične vidike spletnega mesta, vključno z varnostjo in zaščito.

Poleg odličnega sistema spletnega gostitelja in nakupovalnih košaric potrebujete tudi odličen spletni dizajn, dobro SEO in visoko kakovostne slike izdelkov. Tu je nekaj priporočil odličnih ponudnikov spletnih gostovanj glede na količino izdelkov, ki jih boste imeli v svoji spletni trgovini:

Podjetje
Od

1spodbud za večja spletna mesta za e-trgovinoza hitro rastoče spletne trgovine 3,49 USD / mesečno
2bluehost odličen za srednje velike spletne trgovineza srednje velika spletna mesta za e-trgovino3,95 USD / mesec
3najboljše gostovanje za majhna spletna mesta za e-trgovinoza majhne trgovine z do 20 izdelki1,99 USD / mesečno
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector