Zakaj potrebujete samodejno varnostno kopijo spletnega mesta?

01.06.2020
Članki in več ... 'Zakaj potrebujete samodejno varnostno kopijo spletnega mesta?
0 6 мин.

samodejno varnostno kopiranje spletnega mesta


Zaščita podatkov spletnih mest mora biti glavna prednostna naloga vsakega lastnika spletnega mesta. Poskusi vdorov, napake strežnika, poškodbe strojne opreme lahko vplivajo na pravilno delovanje vašega spletnega mesta in spodkopavajo željo po ohranitvi podatkov spletnega mesta. Avtomatske varnostne kopije spletnih strani ali varnostne kopije v oblaku so obvezne za vse, ki želijo, da so njihovi podatki obnovljivi, če gre kaj narobe. Shranjevanje podatkov s pomočjo zastarele tehnologije vas pusti ranljive za vse vrste groženj, vključno z odpovedmi strojne in programske opreme, taksistom, nepooblaščenim dostopom in nepopravljivo fizično škodo.

Izkazalo se je, da imajo samodejne varnostne kopije ali varnostne kopije v oblaku številne prednosti v primerjavi z ročnimi varnostnimi kopijami. Če že uporabljate spletne varnostne kopije, verjetno poznate številne prednosti, ki jih prinaša. Medtem ko so te storitve vse bolj razširjene, mnogi lastniki spletnih strani še niso odkrili njenih prednosti. Torej, zakaj je avtomatsko varnostno kopiranje spletnih strani pomembno in zakaj ga potrebujete?

Prednosti samodejnih varnostnih kopij spletnih strani

Sistemi samodejnega varnostnega kopiranja, shranjevanja in obnovitve datotek odpravijo pomembna tveganja, povezana z ročnimi varnostnimi varnostnimi napravami, kot so varnostne kopije na trdem disku. Nekatere najbolj presenetljive prednosti samodejnih varnostnih kopij spletnih strani, ki bi jih morali opozoriti lastniki spletnih mest, so:

Udobnost

Če se odločite za storitve varnostnega kopiranja v oblaku, se podatki na vašem spletnem mestu in računalniški podatki shranijo na oddaljeno mesto, ki ne dojema ranljivosti, ki bi lahko ogrozile vaše datoteke, če bi bile shranjene z uporabo tradicionalnih varnostnih kopij. Dejstvo, da se varnostne kopije samodejno izvedejo pri dnevni ali frekvenci, ki jo izbere uporabnik, odpravlja nadaljnja tveganja, povezana s pozabo varnostne kopije podatkov, kar se zgodi tudi precej pogosto.

S storitvami varnostnega kopiranja v oblaku se pomembne datoteke in podatki samodejno varnostno kopirajo in posodabljajo, tako da lahko v primeru okvare strežnika, nepooblaščenega dostopa, poskusov krampanja ali napak, datoteke takoj obnovite..

Izboljšana varnost

Rešitve za ročno varnostno kopiranje in shranjevanje ne morejo konkurirati izboljšanim varnostnim storitvam za varnostno kopiranje, ki zagotavljajo vaše podatke. Ker varnostne kopije na osnovi trdega diska lahko vaše datoteke izpostavijo nepopravljivim izgubam podatkov, poškodbam datotek, nedostopnosti, fizičnim poškodbam in napakam, so spletne varnostne storitve odlična alternativa za varnostno kopiranje na tradicionalen način.

Storitve varnostnega kopiranja v oblaku zagotavljajo tudi odvečno shranjevanje kot dodatno plast varnosti vaših datotek. Če veste, da so vaše datoteke varne na več kot enem strežniku, boste imeli mir, da lahko v primeru dogodka, ki povzroči izgubo ali ogrožanje podatkov, enostavno obnovite vse varnostne kopije podatkov.

Takojšnje okrevanje

Šele ko se soočite z nepopravljivo izgubo podatkov spletnega mesta, začnete prepoznavati vrednost samodejne varnostne kopije. Kakovost storitve spletnega varnostnega kopiranja dokazujejo tudi hitri časi za obnovitev in obnovo podatkov, tako da imate lahko podatke na dosegu roke, ne glede na okoliščine, ki so povzročile ogrožanje shranjenih podatkov računalnika ali zunanjega trdega diska..

To je nedvomno ena najpomembnejših prednosti, ki jih lahko izkoristite s prehodom iz ročnih varnostnih kopij brez povezave na samodejne spletne varnostne kopije..

Sinhroniziranje zmogljivosti

Druga velika prednost spletnih varnostnih kopij je zlahka dostopna funkcija za sinhronizacijo, ki ni na voljo z ročnimi varnostnimi kopijami. Sinhronizacija v tabličnih računalnikih, prenosnikih in drugih podprtih napravah vam olajša dostop do najnovejše različice podatkov s katere koli naprave.

To vam omogoča dokončanje projektov ali urejanje datotek tudi na poti. Če imate dostop do datotek, vam prihrani čas in racionalizira naloge, povezane z upravljanjem, urejanjem in posodabljanjem datotek..

Ugodno in časovno učinkovito

Rešitve za varnostno kopiranje spletnih strani v oblaku so dostopna in časovno učinkovita alternativa ročnim varnostnim kopiranjem. Ni vam treba več skrbeti za strojno opremo, ki je nagnjena k fizičnim poškodbam in napakam, zato vas ni treba motiti z vzdrževanjem, ker se varnostno kopiranje zgodi samodejno.

Ne glede na to, ali ste majhno ali veliko podjetje, je varnostno kopiranje podatkov spletnega mesta v oblaku najboljše, kar lahko storite za zaščito datotek in baz podatkov spletnega mesta.

Ugledni ponudniki gostovanja ponujajo brezplačne avtomatizirane varnostne kopije, vključene z nekaterimi njihovimi načrti gostovanja. Ta gostiteljska podjetja redno izvajajo vljudno avtomatsko varnostno kopiranje vašega spletnega mesta in tako poskrbijo, da bodo v primeru izpada strežnika ali drugih nepredvidenih okoliščin vaše datoteke varne in v celoti obnovljive..

Gostovanje InMotion – Brezplačna avtomatizirana varnostna kopija spletnih strani za varno hranjenje datotek

gostovanje inmotion brezplačno avtomatizirano varnostno kopijo spletnega mestaInMotion Hosting je vodilni ponudnik gostovanja v industriji, ki ponuja različne storitve gostovanja tako za posamezne uporabnike kot za podjetja. Podjetje že 13 let zapored opravlja storitev s certifikatom CNET in zagotavlja kakovostne storitve gostovanja po dostopnih cenah. Poleg svoje vrhunske strežniške infrastrukture, SSD pomnilnika, najnovejše strojne in programske tehnologije ter arzenala funkcij, ki so na voljo pri vsakem od njihovih načrtov gostovanja, InMotion Hosting ponuja tudi samodejno oddaljeno varnostno kopiranje z vsemi njihovimi skupnimi gostovanji, VPS strežniki in načrti gostovanja preprodajalcev.

Te samodejne varnostne kopije spletnega mesta se izvajajo vsakih 24-36 ur in v njih se prepišejo predhodno varnostno kopirane podatke z zadnjo različico. Tistim, ki želijo imeti dostop do več prejšnjih različic varnostnih kopij svojih spletnih strani, priporočamo, da ohranijo tudi varnostne kopije. Kot najboljša praksa strankam svetujemo, da ustvarijo popolno varnostno kopijo spletnega mesta, preden spremenijo svoje spletno mesto.

InMotion Hosting uporabnikom omogoča tudi ustvarjanje lastnih varnostnih kopij s pomočjo vgrajenega orodja za varnostno kopiranje cPanel. Zato lahko v cPanelu varnostno kopirate baze podatkov MySQL in datoteke spletnih strani. Uporabniki lahko najdejo podrobne podatke na strani centra za podporo InMotion, ki podrobno opisujejo, kako izvesti popolne varnostne kopije cPanel in kako obnoviti datoteke v cPanel, če bodo kdaj morali.

Prihranite še več s temi kodami kuponov InMotion Hosting.

Zaključek

Ne glede na to, ali želite narediti varnostno kopijo datotek in baz podatkov spletnega mesta ali želite popolno varnostno kopijo datotek, shranjenih na prenosnem računalniku, z uporabo računalnika ali zunanjih pogonov za varnostno kopijo ne bi smela biti edina možnost za obnovitev podatkov. Nobenega razloga ni, da ne bi izkoristili prednosti spletne varnostne kopije, ki omogoča boljše varno hranjenje datotek na samodejen, učinkovit in prihranek časa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector