Znaki, ki potrjujejo, da morate zamenjati ponudnika gostovanja

01.06.2020
Članki in več ... 'Znaki, ki potrjujejo, da morate zamenjati ponudnika gostovanja
0 6 мин.

kdaj zamenjati ponudnika spletnega gostovanja


Spletno gostovanje je temelj vsake spletne strani. Kot v primeru gradnje, če temelj ni dober, bo stavba slej ali slej propadla. To lahko velja tudi v primeru spletnih mest. Če ponudnik spletnega gostovanja, s katerim gostujete, ne more zagotoviti zanesljive storitve in podpore, bo vaše spletno mesto zelo trpelo.

V tem članku vam bom razkril najpogostejše znake, ki vas bodo obvestili, da je čas za prehod na drugega, boljšega ponudnika gostovanja. Upoštevajte, da se s spremembo podjetja ne bo potrebno znebiti težav, ki jih trenutno imate s spletno stranjo, vseeno boste morali poiskati zanesljivega ponudnika gostovanja, ki bo zmanjšal negativne učinke, ki se lahko pojavijo.

Grozna stranka in tehnična podpora

grozno podporo spletnemu gostovanju

Najpogostejša težava gostovanja podjetij je podpora. Zaradi velikega števila prošenj za pomoč in neizučene ali zmanjšane osebne podpore lahko znatno upočasni hitrost odgovarjanja strankam in reševanje težav.

Mislim, da je normalno, če se na vsak telefonski klic ne odzovejo takoj. Toda kako dolgo bi morali čakati? Bi čakali eno uro, da se z nekom dotaknete? Kaj pa odgovor na vaš e-poštni naslov? Po mojih izkušnjah ne bi smelo trajati več kot 30 minut, da bi dobili kakršen koli odgovor na e-poštno sporočilo, čeprav so zelo zaposleni. Če moraš čakati ure ali dni, je grozno.

Nezanesljiva storitev z zelo dolgimi izpadi

Verjetno lahko samo gostovanje v oblaku ponuja 100-odstotno jamstvo za čas, vendar vedno obstaja kakšna težava. Če uporabljate skupno gostovanje, je možnost zastoja večja. Kako pogosto naj bo vaše spletno mesto nedosegljivo in koliko časa še vedno ustreza običajnim standardom?

Poleg dejstva, da vaše stranke postanejo nezadovoljne, ker ne morejo dostopati do vašega spletnega mesta in uporabljajo vaše storitve ali kupujejo vaše izdelke, lahko nezanesljiva storitev povzroči tudi kazen iskalnika. Če Google obišče vaše spletno mesto v času prostega časa, bo videti kot prazna stran in ne bo več dajal večjega pomena in ga bo potisnil navzdol v rezultate iskanja.

Nevarno strežniško okolje in kramp spletnega mesta

varnost spletnega gostovanja

O ne! Vaše spletno mesto je spet vlomljeno, skrbniško geslo je ponastavljeno in na spletnem mestu je prikazana nezaželena in nepovezana vsebina. Je bilo to prvič, ko se je zgodilo? V tem primeru je verjetno koda na vašem spletnem mestu ranljivost, ki hekerjem omogoča vstop v vašo bazo podatkov ali spreminjanje datotek. Z iskanjem in odpravljanjem težave bi moralo biti varno. Kaj pa, če se strežnik pokvari in ne morete storiti ničesar o tem? Kaj, če se ta težava še vedno pojavlja in gostiteljsko podjetje ne more odpraviti težave? Poiščite podjetje za gostovanje, ki lahko zavaruje svoje omrežje in bodo lahko odpravili težave.

Počasna spletna mesta in napake v povezavi s časovno omejitvijo

Nedavno narejena raziskava kaže, da so uporabniki interneta zelo nestrpni in ko iščejo in iščejo informacije, odgovore želijo takoj. Več kot 65% uporabnikov interneta bo zapuščalo spletna mesta, ki se počasi nalagajo. Počasen strežnik lahko povzroči velik padec prometa na spletnem mestu in resnično škodi vašemu podjetju. Pogosto se zgodi, da bodo počasne povezave privedle do napak v povezavi in ​​sploh ne bodo naložile vašega spletnega mesta. Če se to dogaja vsak dan, boste verjetno morali preklopiti.

Manjkajo tehnične lastnosti, ki so potrebne za vaše spletno mesto

Nastavitev spletnega dnevnika WordPress ali spletnega mesta Joomla na skupnem gostitelju je nekaj zelo standardnih funkcij. Obstajajo ponudniki gostovanja, ki ponujajo veliko standardnih funkcij, vendar ko gre za nekatere bolj napredne stvari, tega preprosto ne zmorejo, raje nimajo tehničnega znanja ali jim strežniško okolje ne omogoča sprememb.

Zelo preprost primer je lahko sprememba dovoljenja datoteke. Res je, da sprememba dovoljenja datotek na 777 lahko povzroči varnostne težave; vendar obstajajo vtičniki in razširitve, za katere je potrebna drugačna konfiguracija datotek kot standardna. Predpomnilnik W3 ne bo deloval na vašem mestu WordPress, dokler ne nastavite pravilnih dovoljenj za datoteke. Če je to omejitev, ki se je želite znebiti, poiščite novo podjetje.

Korenite spremembe v strukturi cen in skrite pristojbine

sprememba cene spletnega gostovanja

Med spletnimi podjetji za gostovanje je običajna marketinška strategija, da se novim strankam ponudi uvod, nizka cena in višja stopnja obnavljanja računov. S tem ni nič narobe, če o tem obvestijo stranke. Vendar obstajajo ponudniki spletnega gostovanja, ki vam ne bodo povedali, kakšna je njihova cena za podaljšanje, in vam bodo zaračunali brez predhodnega obvestila. Vedno natančno preberite pogoje in če ne najdete ničesar, kar bi se nanašalo na podaljšanje računa ali če je nekaj sumljivega, se jim izognite.

Skrite pristojbine bi lahko bile tudi velik problem in negativen predznak. Obstajali so primeri, ko je bilo spletno mesto zaradi pomanjkanja varnosti prekinjeno, vendar je imelo varnostno kopijo in je stranka zahtevala obnovitev. Podjetje je obnovilo spletno mesto in je delovalo odlično, vendar so stranko zaračunali več, kot stane dejanski načrt gostovanja. Če se bo to zgodilo enkrat, je večja verjetnost, da se bo zgodilo znova in znova. Zato bodite pozorni na skrite stroške gostovanja.

Ni možnosti nadgradnje do naslednje stopnje gostovanja

Vaše spletno mesto začne rasti, vaše podjetje tudi raste, in nenadoma od gostiteljske družbe dobite klic ali e-poštno obvestilo, da vaše spletno mesto porabi preveč virov in so ga morali zapreti, da uravnoteži strežnik. Kaj?! Če bo vaše spletno mesto začelo prejemati nenadoma veliko prometa, zaradi vašega SEO ali trženjskega dela, bi lahko v primeru skupnega gostovanja prišlo do težav. Gosti v skupni rabi niso zasnovani tako, da bi prenašali veliko prometa v zelo kratkem obdobju in navadno vašo spletno stran izključijo. V tem primeru boste morali nadgraditi na virtualni strežnik, kaj pa, če trenutno podjetje za gostovanje ne ponuja možnosti nadgradnje? Čas je za preklop spletnega gostovanja.

Torej je vaše spletno gostovanje dovolj dobro?

Če imate enega od zgornjih znakov, se morda pozanimajte in si oglejte, kaj ponujajo drugi ponudniki gostovanja. Če imate več znakov, s katerimi se morate spoprijeti, morate nujno varnostno kopirati svoja spletna mesta in se premakniti. Omeniti je treba, da noben ponudnik gostovanja ni popoln, vedno se lahko zgodi, da gre narobe in bo šlo narobe, vendar je pomembno, kako podjetje ravna v vsakem primeru. Če vidite, da resnično skrbijo za vas, in se potrudite, da vam pomagajo, bi jim verjetno še vedno dali priložnost, a večkratno reševanje istih težav bi lahko bilo zelo frustrirajoče in bi lahko predstavljalo velik alarm, da bi dobili novo ponudnik spletnega gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector