10 најбољих пружатеља услуга е-трговине за мале компаније

01.06.2020
Најбољи хостинг '10 најбољих пружатеља услуга е-трговине за мале компаније
0 24 мин.

најбоља е-трговина-хостинг-мала предузећа


Једна од најсјајнијих перспектива за особу ових дана је покретање онлајн пословања. То је савршен начин за бијег од утрке штакора или за подизање вашег већ постојећег посла на потпуно нови ниво. Покренути посао е-трговине је милионима испробан и тестиран, тако да постоји пуно информација и пуно случајева од којих можете научити.

Поред тога, постоје бројне интернетске тржнице и платформе за е-трговину које можете користити за прављење веб локације од нуле. Не морате да учите да шифрирате, нити било коју другу вештину засновану на технологији. Међутим, то је немогуће учинити без учења нечег новог. Мораћете да научите како да користите еЦоммерце платформу по вашем избору, мрежни маркетинг и управљање хостинг сервером. Док ће прве две вештине захтевати два огромна чланака да бисте започели, можемо вам помоћи да донесете почетни избор који ће вам олакшати посао. У овом чланку ћемо говорити о најбољим хостинг компанијама за вођење малог мрежног предузећа.

Пре него што се позабавите детаљима о томе како одабрати доброг домаћина за ваше пословање на е-трговини, ево листе најбољих пружатеља услуга е-трговине која препоручујемо:

 1. ХостГатор
 2. ИнМотион хостинг
 3. БлуеХост
 4. СитеГроунд
 5. А2Хостинг
 6. Хостингер
 7. ГреенГеекс
 8. СтаблеХост
 9. НамеЦхеап
 10. ИнтерСервер

Одабир правог хостинг плана за е-трговину

Пословни веб сајт је потпуно другачија звер од обичног блога или веб локације са портфолијом. Захтијева више коњских снага и више пажње према корисничком искуству. Брзо и глатко покретање ваше веб странице утицаће на стопе конверзије и на то колико времена корисници проводе на вашој веб локацији. Желећете да будете сигурни да је брза, робусна и да има несметану навигацију.

Бројне студије су доказале да је брзина ваше веб странице у директној корелацији са стопама конверзије. Показало се да су споре веб странице смањиле стопе конверзије за 20%. Ова корелација постоји једноставно зато што људи неће чекати више од 2 секунде да се страница производа учита и чак ће отићи до отказивања импулсивне куповине. Дакле, хтећете да се уверите да се свака страница вашег веб локације учитава брже од 1 секунде, или још боље, брже од 1 секунде. Али за то ћете морати одабрати прави план хостинга. Поред тога, ваша веб локација мора бити доступна током сваке секунде у години. Да би се то догодило, мораћете да направите веб локацију која је стабилна и поуздана. Тај основни план је план за хостинг који одаберете.

Због тога вас желимо водити кроз најважније факторе хостинг плана. Пазите на ове факторе и направићете прави избор за своје пословање.

Кључни фактори добре услуге Веб хостинга

одабир добре услуге веб хостинга

Добра услуга веб хостинга

Постоји 5 главних фактора који чине хостинг план у ономе што јесте. Држећи пажљиво ове параметре и осигуравајући да они испуњавају одређене стандарде, можете направити избор који ће вам помоћи да изградите ваше интернет пословање на чврстим основама.

Уптиме сервера

Прво, прво не бисте требали ни разматрати хостинг провајдера који нема барем 99,97% продужетка. Желите да ваш сајт буде доступан током целе године без грешке, јер желите да ваша продавница буде отворена током целе године. Зато се потрудите да вам продужеци провере сасвим тачно.

Брзина сервера

Као што сам напоменуо, брзина учитавања ваше веб локације је оно што одржава ваше пословање. Хостинг провајдери се континуирано побољшавају како би испунили најновије стандарде светске мреже. Тренутни индустријски стандард брзине учитавања страница је 1200 милисекунди (1,2 секунде). Међутим, постоје бројни пружатељи хостинг услуга који нуде половину тога и на сталној основи. Штавише, неки иду толико да тај број достигну чак 350 милисекунди, што је сулудо брзо.

Стога обавезно провјерите брзину учитавања вашег перспективног пружатеља услуга хостинга. Ако је испод једне секунде, правите добру понуду.

Подршка муштеријама

хостинг-корисничка подршка-на мрежи

Подршка муштеријама

Трећи најважнији део слагалице је корисничка подршка, људи који стоје иза услуге коју добијате. Желите да имате некога на кога се увек можете ослонити, некога кога бисте могли назвати усред ноћи када ваш веб сајт има лош дан. Они људи су који користе одређену хостинг услугу дугорочно корисним.

Дакле, важно је чути мишљења људи који су сарађивали са њима. Таква мишљења можете пронаћи у нашим хостинг критикама или рецензијама купаца на разним форумима и на другим веб локацијама заједнице.

Бонуси за хостинг

Много компанија нуди „бонусе“, али требали бисте имати јасан концепт о томе шта су стварни бонуси. Већина компанија рекламираће да нуди безбедносни софтвер, бесплатну миграцију и друге апликације. Али истина је да су ове ствари увек у пакету, јер се без њих ниједна услуга хостинга не може назвати пристојном. Прави бонуси су ствари које други добављачи хостинга или компаније за софтвер који се баве софтвером траже да платите, као и ваше истраживање. Бесплатне аутоматизоване сигурносне копије и премиум сигурносни софтвер су такви. Штавише, свака услуга која се пружа путем људске помоћи је увек добродошла.

Цене & Скривене накнаде

Завршни део који одлучује да ли сте купац или не и компаније које угошћују то знају. Зато ће 9 од 10 хостинг провајдера рекламирати импресивно ниске цене и чак потписати уговор са вама са истим ценама на њима. Међутим, знају да ћете их оклевати након једне или две године коришћења. Дакле, неће вас бити срамота да вас надокнаде и траже чак 300% цене онога што сте првобитно платили, након што се заврши ваш први уговор. Дакле, увек погледајте критике у којима се наводи колико ће цене поскупити након вашег првог периода.

Наравно, требало би да размислите и о свом буџету и да ли сматрате да је цена услуге оправдана квалитетом или бонусима.

Најбољи хостинг провајдери за е-трговину

Сада када знате шта бисте требали тражити, ево 10 компанија које то пружају. На њих ћете сигурно наићи током претраге плана хостинга, јер су веома популарни. Али прегледали смо неке који немају толико славе, али и даље имају импресивне перформансе и функције е-трговине. Па да их видимо!

1. ХостГатор

хостгатор-најбољи хостинг-мали бизнис-е-трговина

ХостГатор

ХостГатор је један од најбољих на тржишту за оне који тек почињу. Без обзира да ли само управљате портфолијским веб страницама или покрећете интернетски бизнис, ХостГатор има нешто посебно. То је њихов план хостинга у облаку.

Цлоуд хостинг је још увек нешто ново и широм света постоји пуно митова, али главни је концепт прилично једноставан. Цлоуд хостинг се не ослања на један хостинг сервер који ће управљати вашом веб страницом. Ослања се на читаву мрежу сервера који ће њиме управљати и ако се догоди да се један искључи, други ће заузети његово место. То осигурава да добијете непоколебљивих 100% продуженог рада и сталну брзину пуњења од 500 милисекунди. Прилично је сигурно и феноменално кроз и кроз читав период. И ми смо њиме били задовољни, иако корисничка подршка ХостГатора није била онаква какву смо очекивали.

Одговорили су на наш позив, али за то им је требало око сат времена. Можда је то зато што су били заузети или неки други разлог међу њима. Али ми волимо да одговоре добијемо што је брже могуће и мислим да и ви то радите. Поуздани су; само не очекујте да ће брзо доћи до муње.

Такође сте нови у покретању веб локације и управљању сервером, бићете срећни када сазнате да ХостГатор ствари чини невероватно једноставним. Имају један од контролних панела који су највише у употреби и које поседујемо, а имају и разне алате за изградњу веб локација. Можете саставити феноменалну веб локацију тако што ћете повући и испустити њене елементе.

Више информација о плановима ХостГатора потражите на њиховој званичној веб локацији.

2. ИнМотион хостинг

инмотион-бест-е-цоммерце хостинг

ИнМотион хостинг

Ако вам је поузданост главни приоритет, тада ИнМотион нуди нешто посебно за вас. Они су један од ретких пружатеља услуга за које можемо јамчити. Корисничка подршка компаније ИнМотион увек је у току и њихове услуге хостинга су врло робусне. Имају веома добар хардвер за хостовање ваше веб странице и учиниће још много тога у процесу.

ИнМотион је стари пас у индустрији хостинга, јер компанија постоји већ више од 10 година. Тренутно имају више од 400.000 домена и свакодневно постају све већи јер континуирано успевају да удовоље купцима.

Њихово продужење је у просеку 99,98%, што ће осигурати да ваша веб локација неће видети застоје. Наш сајт је током читаве године био само 38 минута, што је и разумљиво. Само архитектура хостинга у облаку може да настави без секунде застоја.

Када је у питању брзина, ИнМотион има ствари у вези са брзином учитавања од 660 до 800 милисекунди. То је довољно брзо да без проблема можете руковати интернет продавницом. Такође ће вашим корисницима пружити висококвалитетно искуство. Чак и ако одаберете најосновнији план дељеног хостинга, не можете погрешити.

Мало је хостинг компанија које тим за корисничку подршку може упоредити са ИнМотион-ом. Ова компанија је лидер у корисничкој подршци и за то је освојила бројне награде. Компанија тврди да има најпријатније људе на планети и та теорија се показала истинитом када смо је поставили на тест. Њиховом представнику било је потребно око минут да се повежу с нама на ливе цхату и дају нам све потребне одговоре. Чак је отишла и дала нам неколико других савета како да максимално искористимо њихову услугу и појачамо брзину наше веб странице.

Повећање услуга ИнМотион-а је стварни бонус који пружа заједно са основним услугама. Прво, добићете бесплатне аутоматизоване резервне копије, што је прилично невероватно. ХостГатор и око 90% хостинг провајдера на тржишту наплаћују неку врсту месечне накнаде како би вам омогућили бесплатне аутоматизоване резервне копије. Поред тога, добијате и врхунске безбедносне функције које пружају много бољи посао заштити ваше веб локације од уобичајених безбедносних мера које пружају хостинг провајдери. Ако на ВордПрессу имате пословну веб локацију, можете бесплатно користити врхунски додатак Суцури. Стварна цена креће се између 199,99 УСД годишње и 499,99 УСД годишње. Али ИнМотион даје приступ овом додатку бесплатно, што је невероватна вредност.

Ако сте заинтересовани за коришћење услуга ИнМотион-а за хостинг, можете се претплатити одмах. Њихов пословни план (дељени хостинг) почиње од 3,99 долара месечно, што је прилично невероватна цена. Можете одлучити да ли ИнМотион ради за вас током 90-дневног периода гаранције за поврат новца.

3. БлуеХост

блуехост-јефтино гостовање е-трговине

БлуеХост

БлуеХост је лако најбољи избор за све који траже јефтин план хостинга. Блогери, власници малих предузећа и сви који имају веб локацију на својим серверима прилично су се брзо допали ове компаније. Због тога БлуеХост тренутно садржи 2 милиона веб локација и препоручује их ВордПресс.

Компанија постоји већ 22 године (од 1996), али је започела са само неколико чланова особља. Сада БлуеХост има више од 750 људи који брину о својим хостинг услугама 24/7. Имају сву радну снагу и сав хардвер потребан за покретање висококвалитетних услуга хостинга. Недавно су чак и надоградили своје сервере како би могли да надмаше индустријски стандард продужетка и брзине. Веб локација коју смо користили за тестирање БлуеХост-ових сервера имала је 99,99% продуженог рада, што је чиста фантастичност. Били смо импресионирани и њиховим временом пуњења, јер је увек било између 400 и 500 милисекунди, 2,2 пута брже од индустријског стандарда.

Њихову услугу чине бољом уз квалитетну корисничку подршку на коју се можете ослонити. Током наших експеримената, представник компаније БлуеХост се повезао са нама након око 6 минута, што је прилично добро. Одговори на наша питања били су тачни, тако да се нема пуно тога за жалити. Међутим, на форумима које смо проверили пронашли смо неколико негативних коментара па су њихови правовремени одговори могли бити недоследни.

Можете почети да користите дељени план хостинга само за 3,95 УСД месечно, што БлуеХост-ове понуде нуди најјефтинијим на овој листи. Можете испробати БлуеХост одмах и одлучити да ли је то права опција за вас током периода гаранције од 30 дана враћања новца.

4. СитеГроунд

ситегроунд-поуздан-е-цоммерце-хостинг-смалл бусинесс

СитеГроунд

СитеГроунд није толико популаран као што су пружаоци које смо горе споменули, али они дефинитивно пружају веб хостинг игру. Они су међу главним препорученим хостинг провајдерима на три најпопуларнија веб локација система за управљање производима. Ови системи за управљање садржајем су ВордПресс, Друпал и Јоомла. Чуо сам за њих?

Поред тога, у СитеГроунду се налази више од 800 000 имена домена и са добрим разлогом. Њихово гостовање је брзо и поуздано, што је у основи оно што сви траже. Непоколебљивих 99,9% продужетка које су рекламирали и њихова обећања показала су се истинитим када смо испробали њихову услугу. Током нашег шестомесечног теста открили смо да је брзина учитавања њиховог места износила 700 милисекунди. То је само брзина коју данас требате да бисте били у могућности да се такмичите на светској мрежи. Тако да ће бити сјајно и за мали интернет бизнис.

Велика корисничка подршка СитеГроунд само чини ствари бољим јер се одржава на животу са бројним корисним запосленима. Међутим, они нису најбржи, јер смо на тестирање морали да сачекамо 27 минута. Без обзира на то, одговор који смо добили је био тачан и представник са којим смо разговарали био је изузетно користан.

Ако размишљате о испробавању СитеГроунд-а, биће вам драго да сазнате да услуге СитеГроунд-а коштају само 3,95 УСД месечно. За тај износ добијате 10 ГБ простора за складиштење и довољно пропусног опсега за 10.000 посетилаца месечно. Међутим, ако вам треба више, увијек можете потражити већи план који боље одговара вашим потребама. За више информација о плановима СитеГроунд-а погледајте њихову званичну веб страницу.

5. А2Хостинг

а2хостинг-професионална-е-трговина-мала предузећа

А2Хостинг

Ако желите да срушите конкуренцију са невероватно брзим корисничким искуством, онда је једна од ваших најбољих опција А2Хостинг. Тврде да су 20 пута бржи од конкуренције, што није могуће негирати ниједној разумној особи. Међутим, одлучили смо да их испробамо и уверимо се сами.

А2Хостинг постоји од 2001, али њихово име је било Иникуинет у то време. Донијели су паметну одлуку о ребрандингу. Од тада су на правом путу да се стану међу најбоље у послу. Они дефинитивно имају моћну архитектуру сервера за то. У ствари, извукли су нешто што нико други није могао, брзину пуњења од 357 милисекунди. Такође, А2Хостинг има 99,96% продуженог времена који осигурава да корисници ваше странице имају сталан приступ вашој веб локацији током целе године..

Ова невероватна брзина дефинитивно ће створити базу за ваш нови онлајн подухват. Корисници воле брзину, тако да ћете сигурно повећати стопе конверзије с њом. Можете се ослонити и на корисничку подршку СитеГроунд-а како би вам помогао када сте заглавили у нечему. Дефинитивно су нам помогли у нашим питањима и требало нам је само 10 минута да нас врате након што смо их стигли у ливе цхат-у. Према њиховим промоцијама, можете доћи до представника за корисничку подршку компаније А2Хостинг 24/7/365, што значи да су доступни чак и у празнике.

Међутим, једини проблем са А2Хостинг-ом је тај што нећете извући максимум из планова хостинга на улазном нивоу. Морате да купите њихов најскупљи дељени план хостинга за 9,31 УСД месечно да бисте максимално искористили брзину своје услуге. Ипак је то још увек пристојан посао, али само ако имате веб локацију која има ресурсе.

За више информација о плановима А2Хостинга погледајте њихову званичну веб страницу!

6. Хостингер

хостингер-врло-јефтино-е-цоммерце хостинг

Хостингер

Хостингер постоји већ 14 година и учинили су нешто што је врло мало пружатеља услуга могло. Апсолутно су прикупили сва три најважнија фактора, продужење рада, брзину и квалитетну корисничку подршку. Имају 29 милиона клијената у 178 земаља. Надаље, свакодневно имају око 20 000 нових клијената који се пријављују у њихов сервис, па морају учинити нешто како треба.

Као што видимо, Хостингер је међу топ 3 играча у индустрији веб хостинга када је у питању брзина. Потребно је само 384 милисекунди да се учита веб страница, што ће учинити корисничким искуством убојицом. Нико не воли да чека и ако је ваша веб локација на Хостингеру, нико неће морати да чека да се ваша веб локација учита.

Ни продужење није тачно. Можете очекивати да ће ваша веб локација бити на мрежи током 99,97% године без проблема. У случају да имате било каквих проблема са својом веб страницом или сервером, биће вам драго да знате да је Хостингер корисничка подршка невероватно поуздана. Тестирали смо их и чекали око 10 минута да нам се агент за подршку купцима врати. То је сасвим разумно, јер је савршено одговарао на наша питања. Чудесно смо открили да и остали корисници Хостингера немају на шта да се жале. Читали смо бројне постове на форуму и ниједно није имало превише негативног садржаја. Чини се да ова компанија иде додатну миљу како би осигурала да ниједан од њених купаца не буде нагован.

Оно што Хостингер чини још бољим је чињеница да он нуди свој Сингле Схаред Хостинг план за само 0,80 УСД. То је сулудо јефтино и можете га користити за хостовање једног веб сајта, једног налога за е-пошту, 100 ГБ пропусног опсега, заједно са једном јединицом за обраду и меморију. То вероватно није план на ком бисте одлучили да водите посао, али је одличан за тестирање. Ако желите да угостите веб локацију е-трговине, имате Премиум дељени хостинг хостинг за 3,49 УСД и Бусинесс Схаред Хостинг за 7,95 УСД, који нуди неограничен простор, дневне копије, невероватну брзину и још много тога.

Ако желите нешто озбиљније, можете ићи на један од Хостингерових планова за хостинг у облаку. Улазни ниво кошта 15 долара месечно.

7. ГреенГеекс

греенгеекс-ецо-фриендли-е-цоммерце хостинг

ГреенГеекс

Огромни хангара пуни сервера троше струју као што то чини и мали број установа. Зато је ГреенГеекс дошао до невероватне идеје да користи обновљиве изворе енергије за напајање својих сервера. Компанија постоји од 2008. године и опслужује 300.000 задовољних купаца. Дакле, шта можете очекивати од ове услуге ветра са ветром у смислу продужења, брзине и подршке?

Када је у питању продужење рада, ГреенГеекс ствари заиста добро напредују. Након тестирања, установили смо да је њихов продужетак био 100% током целе године, осим у августу, када је износио 99,55%. То није катастрофално, али треба поменути нешто. Брзина учитавања странице је прилично солидна јер се креће између 380 милисекунди и 600 милисекунди. То је двоструко брже од индустријског стандарда, тако да ће ваш веб сајт за посао сигурно радити брзином којом желите.

Корисничка подршка ГреенГеека је такође добра, јер смо били повезани са агентом у року од 1 минуте. Рецензије и мишљења која смо видели на форумима такође су били сасвим конзистентни, али постоји само један проблем. Агенти за корисничку подршку компаније ГреенГеек имају неисправан енглески. Нисмо имали проблема у комуникацији, али приметили смо доста правописних грешака које за неке од вас могу сметати.

Можете почети за 2,95 долара у ГреенГеексу и уживати у њиховом заједничком хостинг плану са ССД складиштем. За више информација о ГреенГеексу погледајте њихову званичну веб страницу.

8. СтаблеХост

стаблехост-јефтино-хостинг преко интернета

СтаблеХост

Скоро сваки провајдер хостинга покушава намамити неискусне власнике предузећа и готово свакога ко је нов за управљање подухватом на мрежи. Јефтино је пружање заједничких планова за хостинг и довољно често, хостинг компанија није довољно пристојна да би била сигурна да пружа квалитет за своје кориснике.

Као рецензенти упознали смо компанију која је напредна и искрена и са добрим намерама. Те компаније су најређе и знамо је када је видимо. Управо је то разлог зашто се СтаблеХост уврстио на овај списак. Ствари су исправне и у погледу квалитета и у погледу бриге о купцима.

СтаблеХост нуди заједничке планове хостинга са неограниченим простором на диску, неограниченим пропусним опсегом, пуним језграма ЦПУ-а и одличном подршком. Поред тога, њихова продужена радна снага износи 99,97% током целе године, тако да је и поуздана. Када је у питању брзина, СтаблеХост није најбржи, али они одржавају доследно 500 милисекунди време учитавања, отуда и назив СтаблеХост.

Ако желите да користите моћнији избор попут ВПС-а или Дедицираног хостинга, то можете учинити. Међутим, ове опције нису управљане, тако да ћете морати да имате вештине администрације сервера или да унајмите стручњака да то уради за вас. На располагању је врло мало управљаних и професионалних опција, али су одличан избор ако не знате како да управљате ВПС-ом или наменским сервером. Ако још немате веб локацију, можете је ставити заједно са градитељем Сите.Про. Ствари чине невероватно једноставним са функцијама превлачења и испуштања.

Ако размишљате о куповини једноставног заједничког хостинг плана, то ће вас коштати само 3,50 УСД месечно. Али ако идете на услугу на нивоу предузећа, коштаће 28,50 УСД месечно. То је огромна разлика, али је то оправдано јер је заиста препуно додатних додатних премиум услуга које олакшавају покретање посла путем е-трговине..

9. НамеЦхеап

намецхеап-бест-интернет-схоп-хостинг

НамеЦхеап

НамеЦхеап је независни регистратор домена акредитован од ИЦАНН-а који постоји од 2000. године. Они не региструју само имена домена, већ нуде и солидне хостинг услуге. Обично не очекујемо пуно од добављача хостинга који је претворио регистру домена, али НамеЦхеап је заиста законит. Има добре прегледе трећих страна и чини се да је опште задовољство купаца веома велико.

Међутим, постоји само један проблем са услугом, тако да би требало да почнемо са тим. С времена на време упадне су чак 99,8%, што и није лоше, али важно је напоменути. То значи да ће ваша веб локација бити у току око 1,5 сата током целе године.

Када је у питању брзина учитавања странице, НамеЦхеап дјелује прилично дивно. Просечна брзина пуњења креће се између 600 милисекунди и 1100 милисекунди. Можете добити један од њихова три заједничка плана хостинга и испробати га 30 дана. У случају да вам се то не свиђа, можете га напустити и добити свој новац назад. Услуге долазе у три нивоа: Стеллар план за 2,88 долара, Стеллар плус за 4,88 долара и Стеллар Бусинесс за 8,88 долара месечно. За више информација о овим плановима погледајте званичну веб страницу НамеЦхеап-а!

10. ИнтерСервер

интерсервер-онлине продавница-хостинг за мала предузећа

ИнтерСервер

ИнтерСервер није баш познати пружатељ услуга хостинга, иако су у послу од 1999. године. ИнтерСервер има заиста добру репутацију, са А + рејтингом на БББ. Они нуде низ хостовних планова на Линук и Виндовс платформи: дељени, впс, наменски, цлоуд као и планови препродавача.

Наши тестови резултирали су да имају заиста добар продужетак, у просеку 99,99%. Перформансе њихових сервера су такође веома добре, јер у просеку имају одзив од 300 мс. Ово су врло обећавајући бројеви, с обзиром на то да смо извршили тестове на њиховом 5 $ / месечном плану хостинга.

Дакле, ако планирате да покренете веб локацију за е-трговину помоћу ИнтерСервера, могу вам обећати да сте покривени. Њихов стандардни план заједничког гостовања је потпуно представљен. Овај план долази са неограниченим ССД-ом складиштења, градитељем веб локација, неограниченим рачунима е-поште, сигурношћу заштите Интерсхиелд-а, кеширањем садржаја за бржу брзину путем ЦлоудФларе Виртуал ДНС-а, бесплатним ССЛ сертификатом и многим другим.

ИнтерСервер користи најновије хардверске (ССД) и софтверске (цПанел) технологије да би пружио најбољу услугу својим клијентима. Предлажем да погледате њихову званичну веб страницу како бисте сазнали више информација о њиховим плановима и услузи.

Боље хостинг е-трговине

Заједнички планови за хостинг одлични су за започињање е-трговине. Међутим, ако ваша веб локација почне да расте, наићи ћете на проблеме са перформансама. Једном када зарадите добар новац са своје веб локације за е-трговину, знат ћете да је вријеме за надоградњу са заједничког хостинга. Ако одаберете једног од горе наведених провајдера, моћи ћете брзо и глатко прећи на ВПС план.

Са плановима дељеног хостинга делите простор и ресурсе сервера са другим корисницима. Али с ВПС хостингом имате наменске ресурсе који осигуравају да ваша веб локација ради брзо и глатко без обзира на све. Можете поставити сервер да одговара вашим тачним потребама или имати тим стручњака који ће га поставити за вас.

Такође можете пронаћи разне опције е-трговине које су посебно усмерене према власницима малих предузећа. Ово почетницима много олакшава отварање сопствене интернетске продавнице. Обично морате да се бавите мало администрације, промене текста и слика. Поред тога, ови планови вам омогућавају приступ ексклузивним функцијама е-трговине које олакшавају постављање и управљање вашом феноменалном веб продавницом.

Дакле, ако размишљате о томе да набавите моћнији план хостинга од самог почетка за веб локацију е-трговине, ево неколико опција које треба размотрити:

ХостГатор ВПС

ХостГатор има неке фантастичне ВПС планове који су савршени за покретање великог веб локације за е-трговину и још много тога. Уз сваки од њихових ВПС планова, добићете скуп ресурса на којима можете покренути веб локацију. Открићете да су њихови планови прилично јефтини и да ће посао обавити прилично добро.

Први ВПС план ХостГатор-а, Снаппи 2000 ће вам пружити 2 ГБ РАМ-а, 2 језгра централног процесора, 1,5 ТБ пропусне ширине и 120 ГБ ССД меморије. Ако вам треба више ресурса, једноставно морате прећи на план Снаппи 4000. Омогућава 4 ГБ РАМ-а, 2 језгра ЦПУ-а, 160 ГБ ССД-а, заједно са 2 ТБ премиум пропусне ширине. Кошта 29,95 долара месечно, што је прилично феноменалан посао. Коначно, ако заиста требате да решите све, Снаппи 8000 ће вам дати 4 ЦПУ језгре, 8 ГБ РАМ-а и 3 ТБ пропусне ширине. То је најмоћнији ВПС план који ХостГатор може понудити и који ће дефинитивно учинити било који пословни веб сајт летећим.

ИнМотион ВПС

Као што сам напоменуо, ИнМотион је један од најпоузданијих играча у хостинг послу. Нуде квалитет и доследност, заједно са разноврсношћу. Њихова изванредна корисничка услуга привлачи све који је користе, тако да је ова компанија дефинитивно добитна.

Њихови планови ВПС хостинга су солидни, као и остали сервиси, тако да ће се сви њихови планови бавити приближно било којом врстом веб локација е-трговине коју имате у продаји. Први ВПС план кошта 29,99 УСД месечно, што ће вам дати 4 ГБ РАМ-а, 4 ТБ премиум пропусне ширине, 75 ГБ ССД меморије, али само једну ИП адресу. Имаћете потпуну контролу над овим ресурсима и управљати њима на начин који најбоље одговара вашој веб локацији.

Други план програма ИнМотион кошта више и нуди много више. За 49,99 УСД месечно, добићете 6 ГБ РАМ-а, 150 ГБ ССД меморије и 6 ТБ премиум пропусне ширине. Оно што га чини још бољим је то што нуди 5 ИП адреса.

Коначно, најмоћнији ВПС план ИнМотион кошта 74,99 УСД месечно и обезбедиће вам 8 ГБ РАМ-а, ССД складиште 260 ГБ, 6 ТБ премиум пропусне ширине и приступ 5 ИП адреса.

Добра ствар код ИнМотион-а је да не морате сами да преузмете велику тежину у управљању сервером. Можете имати тим стручњака ИнМотион-а који управља вашим сервером, па чак и вашу веб локацију уколико вам затреба.

БлуеХост ВооЦоммерце

БлуеХост је једна од најпопуларнијих опција за ВордПресс кориснике, јер њихов посао чини бескрајно лакшим. Њихова архитектура сервера је оптимизована за овај систем управљања садржајем, па њихови запослени такође знају сваки чвор и трзај. БлуеХост нуди услугу под називом ВооЦоммерце хостинг за 6,95 долара месечно.

ВооЦоммерце је додатак еЦоммерце за ВордПресс, који вам омогућава да креирате интернетску трговину са релативно лакоћом. БлуеХост-ов план чини још бољим нудећи широк избор тема и пружање помоћи представника за корисничку подршку. Тема ВооЦоммерце-а обично кошта око 60 долара, али на БлуеХост-у их можете добити бесплатно. Сам план кошта више него иначе, али исплаћује се кроз бројне могућности бесплатне е-трговине за које бисте у супротном морали да платите.

Уз овај план, добићете 100 ГБ простора за складиштење, које ће вам сигурно требати. Потребно је довољно простора за чување свих садржаја потребних за приказивање производа и додавање нових, кад год вам се свиђа. Због тога ћете имати 100 ГБ простора за складиштење. Поред тога, можете имати 1 паркирани домен, 5 поддомена, 5 налога е-поште, 50 УСД ППЦ кредита.

Али ако бисте радије имали више контроле, са више ресурса сервера, можда бисте желели да се одлучите за БлуеХост-ове планове за ВПС хостинг. На пример: можете добити ВПС план са 2 језгре ЦПУ-а, 30 ГБ ССД-а, 1 ТБ премиум пропусне ширине, заједно са 1 доменом и 1 ИП адресом за 19,99 УСД месечно. То је пристојан посао за пристојни план хостинга, а можете бити сигурни да иза леђа имате стручњаке БлуеХост-а.

СитеГроунд ВооЦоммерце

Постоје и друге компаније које нуде сјајне могућности е-трговине за хостинг и свакако вриједи дати прилику. СитеГроунд је један од њих. У ствари, они нуде врхунски ВооЦоммерце хостинг по много нижој цени од свих осталих. Међутим, у томе нема ништа ново.

Моћи ћете брже покренути веб локацију свог предузећа јер ћете имати ВооЦоммерце и тему која је унапред инсталирана. Можете да промените тему у било коју од других доступних тема. Оно што ову услугу чини кориснијом су бројне врхунске функције е-трговине које нуди, попут бесплатног ССЛ сертификата, СЕО софтвера, уз лакше управљање. Не морате се превише мешати, јер можете имати стручњаке који управљају вашом ВордПресс веб страницом, инсталирају исправке, креирају дневне резервне копије и још много тога. Цео посао вам може бити при руци, а да притом не требате да губите драгоцено време на администрацији или било чему другом што се тиче ваше веб локације.

Када је реч о хардверу, прилично добијате исти пакет као и основни дељени хостинг план СитеГроунд-а. Чак је и цена са 3,95 € месечно (4,58 УСД) месечно, што свакако вреди размислити.

Али можда ћете се одлучити за неки од њихових планова за хостинг у облаку ако ће ваша веб локација користити много хардверског простора или желите да невероватно брзо повећате саобраћај. ЦлоудГроунд Цлоуд хостинг је поузданији од било којег другог ВПС плана на вебу, али је и скупљи. План улазног нивоа кошта 64,00 € месечно (74,26 УСД), а пружа 2 језгра ЦПУ-а, 4 ГБ РАМ-а, 40 ГБ ССД простора и 5ТБ премиум пропусне ширине. Нећете претрпети застоје и брзина учитавања вашег сајта биће невероватно брза и доследна током целе године.

ИнтерСервер ВПС

Ако вашој веб локацији треба моћ ВПС хостинг плана, али не желите да прекуцате са својим месечним накнадама, ИнтерСервер има савршен начин за управљање. Можете да скалирате цене и ресурсе своје услуге путем слојевитог система. Сваки ниво кошта 6 долара и можете га повећати или смањити ако желите. Надаље, нема накнаде за отказивање тако да плаћате само износ који сте сами одредили, ништа више.

На пример, ако одлучите да плаћате само 6 УСД месечно, добићете 1 ЦПУ језгро, 1 ГБ РАМ-а, 1 ТБ пропусни опсег и 25 ГБ простора за складиштење. Али у 4. нивоу, добићете 4 ГБ РАМ-а, 1 ЦПУ језгра, 4 ТБ опсега и 100 ГБ простора за складиштење, што ће вас коштати само 24,00 УСД месечно.

Учитавање ИнтерСервера је 100% и нуди брзину учитавања странице од 200-300 милисекунди. То је сулудо брзо и ваша веб локација никада неће бити урушена. Ако тражите план ВПС хостинга над којим имате потпуну контролу, ИнтерСервер ће се показати савршеним.

Закључак

Избори за веб хостинг у данашње време су превише обимни и ниједан чланак не би био довољно дугачак да их покрије. Међутим, када је у питању хостинг веб страница за е-трговину, то су они који најбоље функционирају, па зашто не бисте један од њих снимили?

Надам се да сте уживали у читању овог чланка и да сте пронашли план хостинга који ће добро функционисати за пословну веб локацију коју желите ускоро да покренете..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector