15 најбољих Јава веб хостинг пружатеља услуга

01.06.2020
Најбољи хостинг '15 најбољих Јава веб хостинг пружатеља услуга
0 23 мин.

бест-јава хостинг хостинг-2019


У овом чланку ћемо прегледати Јава веб хостинг услуге које вам могу донијети највише цене. Ово ће бити сјајан ресурс за програмере који траже снажне хостинг планове на које могу у потпуности да се ослоне. Моћи ћете научити о највећим именима у индустрији и функцијама, подршци и хардверу који нуде.

Даље ћемо објаснити шта је Јава, зашто је људи користе и неке занимљиве чињенице. У другој половини нашег чланка ми ћемо прегледати 15 најбољи Јава веб хостинг провајдери по нашем мишљењу. Указаћемо на неке кључне карактеристике сваког пружаоца услуга и услуге у којима су посебно добри. Без додатног клањања, започнимо!

Шта је Јава и зашто бисте је требали користити?

Јава је један од најпопуларнијих програмских језика. Главни концепт Јаве је да уопште не захтева да пишете нумеричке кодове. Можете написати читав програм само употребом енглеских речи као команди. То такође значи да је корисницима много лакше писати и читати језик у поређењу с другим програмским језицима.

Како морамо да говоримо према граматичким правилима, Јава програмери такође морају да се придржавају скупа правила док пишу програм. То је оно што називамо синтакса. Наравно, скуп наредби које је написао корисник није коначни облик програма. Пре него што је спреман за покретање, Јава га мора превести у нумеричке кодове како би га машина могла обрадити.

Прича о Јави

најбоље јава хостинг услугеПрва верзија Јаве резултат је пројекта још 1991. године и прво име јој је било Храст. Јамес Гослинг био је вођа тима Сун Мицросистемс-а и у својој је канцеларији имао храст, по којем је језик и добио име. Како су наставили да раде на томе, они су прешли у прво име Греен, а затим на Јава. Главна идеја која стоји иза Јаве била је развити методу за пружање интерактивне телевизије за публику. Међутим, испоставило се да је језик тада био превише напредан за индустрију дигиталне кабловске телевизије.

Прва верзија Јаве изашла је 1996. и уместо тога почели су да је користе на Интернету. То је постало алат којим су људи користили да своју веб страницу учине интерактивном додавањем анимација на странице. Јава је дистрибуирала компанија Сун Мицросистемс до 2010. године, када је Орацле преузео компанију. Од првог издања Јаве појавиле су се бројне исправке, а последње је било Јава СЕ 10. Данас је толико популарно да се у основи не можете дотакнути предмета рачунарске науке и не чути ништа о Јави.

Ово је разлог зашто бисте требали користити Јава

У Сун Мицросистемс и касније у Орацлеу, они су се увек фокусирали на неколико кључних принципа. Желели су да створе нешто прилагођено почетницима, преносив, добро структуиран и сигуран. Као резултат, прва и следећа верзија Јава-а све су задовољиле ове главне идеје и сваки пут привукле још више корисника на овај програмски језик. Главни разлози зашто бисте користили Јава су следећи:

 • То је поуздано – Грешке које је направио програмер очигледно воде до грешака. Међутим, ове грешке се могу умањити побољшавањем програмског језика. Јава је одлучила да у једначину дода објектно оријентисано програмирање, што је довело до много бољих резултата.
 • Врхунска сигурност – Један од планова програмера са Јавом био је да постане популарна међу корисницима мобилних уређаја. Ако желите да Јава ради на мобилним уређајима, морате им дозволити да шаљу и примају податке путем мрежа. Ове врсте процеса захтијевају врхунску сигурност да не би могли процурити подаци. Као резултат тога, Јава је постала један од најсигурнијих програмских језика на свету.
 • Не зависи од платформе – Јава можете покренути на било којем уређају, укључујући велике и мале уређаје, што га чини потпуно преносним програмским језиком. Може се инсталирати на било који оперативни систем; Јава уопште не зависи од софтверског или хардверског окружења.
 • Језик прилагођен почетницима – Јава се углавном заснива на програмском језику Ц ++. Наравно, Ц ++ је много сложенији од Јава-е, али је и даље заиста моћан. Желели су да створе нешто што задржава и додатно побољшава предности Ц ++, док је још увек лако за употребу.

Добављачи веб хостинга и Јава

Иако Јава данас подржава већина пружатеља услуга веб хостинга, многи од њих не укључују је у своје заједничке хостинг пакете. Можда ћете требати потражити ВПС или чак наменски план сервера и оба та кошта више од дељеног плана хостинга. Једном када пронађете план веб хостинга који највише одговара вашим потребама, моћи ћете да поставите веб локацију засновану на Јави ни у којем тренутку.

Ако компанија за хостинг хостинг нуди Јава у свом пакету, то у основи значи да добијате редован хостинг сервис са свим потребним Јава апликацијама. Чак и ако нађете добављача који подржава Јава у њиховим заједничким плановима за веб хостинг, много је боље да уместо тога потражите ВПС опцију. Било који искусни програмер може вам рећи да Јава апликације обично захтевају пуно ресурса.

Уместо да оклевате између дељеног и ВПС хостинга, радије га пренесите на виши ниво и изаберите или ВПС или наменски хостинг. Пошто говоримо о веома популарном програмском језику, постоји велика потражња за моћним Јава хостинг плановима. Може потрајати доста времена у случају да на једном месту немате најмоћније провајдере веб хостинга.

Срећом, пажљиво смо прегледали 15 најбољи Јава хостинг провајдери овде у нашем чланку. Наставите да читате и ми ћемо вам помоћи да одлучите који вам највише одговара! Пре него што пређемо у детаље, ево потпуне листе најбољих Јава хостинг компанија:

 1. ИнМотион хостинг – од 29,19 УСД месечно
 2. БлуеХост – од 19,99 УСД месечно
 3. ХостГатор – од 29,95 УСД месечно
 4. А2Хостинг – од 5 УСД месечно
 5. ИнтерСервер – од 6 УСД месечно
 6. иПаге – од 19,99 УСД месечно
 7. ЛикуидВеб – од 59 УСД месечно
 8. СитеГроунд – од 269 УСД месечно
 9. ФатЦов – од 19,99 УСД месечно
 10. ДреамХост – од 13,75 УСД месечно
 11. Хостингер – од 8,16 УСД месечно
 12. ТМД хостинг – од 19,97 УСД месечно
 13. Хост1Плус – од 15 УСД месечно
 14. ГреенГеекс – од 39,95 УСД месечно
 15. ФастЦомет – од 59,95 УСД месечно

Сада ћемо детаљно видети сваког Јава хостинг провајдера:

1. Хостинг ИнМотион

инмотион-бест-јава-хостингИнМотион хостинг нема одређени скуп планова који су доступни искључиво за Јава хостинг, међутим, можете га одабрати из њихових моћних ВПС хостинг планова. Јаву подржавају само са своја три доступна ВПС плана, тако да можете заборавити њихове дељене или наменске хостинг планове. За почетак можете одабрати њихов ВПС-1000 план који кошта само 29,19 УСД месечно. Долази са 4ГБ РАМ-а, 75ГБ складиштењем, 4ТБ пропусним опсегом и бесплатним ССЛ-ом.

Иако уз Јава имате неке додатке, попут Томцат-а и ЈПС-а, и даље нећете моћи да тражите техничку подршку за ове ствари. Међутим, они су искусни у свим осталим деловима веб хостинг услуга и можете им се обратити у било које време. Пријавом на један од њихових ВПС планова добијате и цПанел за управљање сервером.

ИнМотион осигурава да сте у потпуности заштићени од ДДоС напада. Високе перформансе су гарантоване најновијим хардвером, укључујући ССД хард дискове. Подаци о веб локацијама и апликацијама могу завршити оштећени или изгубљени у случају да се појави проблем, али зато су измишљене резервне копије. ИнМотион пружа бесплатне резервне копије и снимке, омогућавајући вам да се вратите у прошлост и преузмете своје податке кад год желите.

Можете да креирате снимке једном дневно, што се углавном препоручује пре него што извршите промене на серверу или веб локацији. Бесплатне сигурносне копије су аутоматске и креирају копију ваших података отприлике сваки дан. Овај провајдер вам даје 90 дана да испробате неки од њихових планова, што је довољно времена да одлучите да ли желите услугу или не.

2. БлуеХост

блуехост-бест-јава-хостингЈош један свестрани провајдер веб хостинга који пружа врхунске планове за предузећа и појединце. На БлуеХост-у можете пронаћи најмање три опције за сваку врсту услуге веб хостинга, укључујући дељени, облачни, наменски или ВПС хостинг. Од тога, само њихови ВПС и наменски планови подржавају Јава и веб странице које су базиране на ЈСП-у.

За почетнике би стандардни ВПС план за 19,99 УСД месечно могао бити добра идеја. БлуеХост који највише препоручује други је побољшани ВПС план који кошта 29,99 УСД месечно. Иако сва три плана долазе са пуно корисних функција, морате бити сигурни да план хостинга пружа довољно перформанси за ваше потребе. Ако вам треба нешто још јаче од ове три, можете потражити и наменски сервер.

Од најјефтинијег ВПС плана до најскупљег наменског сервера, трошкови се разликују подједнако. Намерни сервер можете добити за само 79,99 УСД месечно, док Ултимате план ВПС кошта 59,99 долара. Посетом БлуеХост базе знања и читањем упутстава, можете брзо поставити Јава у три једноставна корака. Завршићете с верзијом Јаве 1.8, најновијом верзијом отвореног кода.

Уз њихове ВПС планове добијате и побољшану верзију цПанел контролне табле и неке додатне алате који олакшавају управљање ВПС-ом и ВХМ контролу. Они имају професионални тим за подршку до кога се може добити било када. Можете их назвати ако наиђете на проблем или у случају да желите помоћ у вези са задацима везаним за ваш сервер или веб локацију. Све у свему, БлуеХост је у потпуности прилагођен Јава-у и препоручује се свим програмерима или власницима веб локација.

3. ХостГатор

хостгатор-бест-јава-хостингХостГатор је једна од највећих и највише рекламираних компанија тренутно у индустрији веб хостинга. Они такође пружају све врсте веб хостинг планова и имена домена. Људи широко користе своје услуге за креирање блогова, портфолио веб страница, веб продавница и других веб локација компанија. Они пружају моћна решења за Јава хостинг подржавајући Томцат на свим њиховим наменским или ВПС плановима веб хостинга.

У ХостГатору су доступни и Виндовс и Линук сервери. Ако сте корисник Линук-а, моћи ћете да додате Томцат на своју контролну таблу цПанел. У случају да изаберете Виндовс уместо тога, добићете Плеск контролни панел који такође подржава Томцат. Њихов тим не може пружити подршку за конфигурацију ваших Јава апликација, па је на вама све.

Међутим, они могу да инсталирају верзију Томцат-а 5.5 или 7, а можете да захтевате и Томцат телефоном или четом. Ова услуга је потпуно бесплатна. Уз сваки од њихових ВПС планова добијате 2 наменске ИП адресе, док њихови наменски планови сервера долазе са 3-5 наменских ИПв4 ИП адреса. Можете имати роот приступ за сервер ако желите да инсталирате скрипте или апликације.

Ако наиђете на било какве проблеме, можете се у било које време обратити њиховој награђиваној подршци. Њих се може контактирати телефоном, картом или четом. ХостГатор такође има лепу листу видео туторијала на којима можете одмах пронаћи решење за многе своје проблеме. Нема шансе да се ваши подаци изгубе јер стварају аутоматске сигурносне копије које су увек ту за хитне случајеве.

4. Хостинг А2

а2хостинг-бест-јава-хостингНије важно да ли желите веб локацију за личну употребу или за целу компанију; А2 хостинг сигурно има план веб хостинга који одговара вашим потребама. Они не само да имају уобичајене наменске, ВПС и дељене опције хостинга, већ такође можете бирати између тона софтверско специфичних решења. Само одаберите софтвер који вам је потребан за ваш посао и они ће вам показати планове за веб хостинг који су прави за тај посао.

На пример, имају три различите опције Јава хостинга по повољним ценама. Њихов улазни пакет кошта 5 долара месечно, средњи план 10 долара месечно, док Елите план можете добити за само 15 долара. Ако желите најбоље перформансе за вредност, одаберите средњи план који вам омогућава 30 ГБ простора за складиштење, 2ТБ трансфера и 1 ГБ РАМ-а..

На А2 хостингу перформансе су увек загарантоване, што значи да ће ваше Јава апликације и веб локације радити брже од ветра. Иако је то сада стандард међу пружатељима веб хостинг услуга, А2 хостинг такође се труди да одржи своје продужење рада изнад 99,9%. Њихови ВПС планови долазе са алатком названом Вебузо која се брине за подешавање Јава једним кликом.

У случају да изађе нова верзија Јава-а, одмах добијате е-пошту са везом која вам омогућава да примените исправку. Још једна ствар која је корисна програмеру је та што А2 хостинг пружа вам роот приступ њиховим серверима. То значи да можете управљати датотекама на вашем серверу у било ком тренутку. А ово је било само неколико огромних количина додатака које је пружао добављач.

5. ИнтерСервер

интерсервер-бест-јава-хостингНа ИнтерСервер-у можете бирати између 16 различитих ВПС хостинг планова у зависности од количине ЦПУ језгара, складиштења, РАМ-а и преноса који желите да користите. Ови планови су доступни и за Линук и Виндовс, али са знатном разликом у две цене. На пример, први план за Линук кошта 6 долара месечно, док за Виндовс 10 долара месечно. ИнтерСервер подржава стотине софтвера, укључујући Јава са додатним алатима и контејнерима.

Добијате обиље функција са планом ИнтерСервер, али ако желите додати више, можете их купити један по један у одељку Надоградње. Након што обавите куповину тамо, додаци које сте одабрали биће активни у року од 15 минута. Пружају контролни панел прилагођен почетницима, заједно са пакетом. Када је у питању корисничка подршка, они имају награђивани тим стручњака. Можете их назвати кад год се суочите са проблемом или само желите савет везан за ваш хостинг или веб локацију.

Помоћу ИнтерСервер интерфејса за управљање можете слободно управљати снимкама и тражити резервне копије како би ваши подаци остали безбедни. Поставили су снажан систем који одржава њихово продужење рада изнад 99,9%, што ИнтерСервер чини апсолутно поузданим провајдером. У случају да дође до прекида рада, они вам одмах враћају новац. Поред Јаве, подржавају мноштво других програмских језика који програмерима могу бити корисни. Многе од њих биће већ инсталиране након што се придружите неком од њихових планова. Такође добијате роот приступ серверу, што значи да можете додати програм за инсталирање и конфигурирање кад год желите.

6. иПаге

ипаге-бест-јава-хостингОво је сигурно једна од најбољих понуда које можете пронаћи на вебу, јер иПаге не само да нуди приступачне планове, већ су и препознати као један од најбољих Јава хостинг провајдера у индустрији. Наравно, као и већина Јава базираних провајдера, и овај подржава програмски језик са снажним ВПС-ом и наменским хостинг плановима. Поврх тога, добијате унапријед инсталиране ЈСП скрипте како бисте се што прије могли фокусирати на свој посао.

Доста је корисничких прегледа који хвале иПаге као једну од најбољих опција за веб странице и апликације које се заснивају на Јави. Увек можете испробати њихов основни ВПС план за 19,99 УСД месечно и видети како њихова услуга функционише за вас, а затим прилагодите плану који савршено одговара вашим потребама. Долази са 1-језгреним ЦПУ-ом, 1 ГБ РАМ-а и 40 ГБ дисковним простором и 1ТБ пропусним опсегом. Сва три ВПС плана укључују цПанел контролну таблу, управљану подршку и такође можете у било ком тренутку затражити приступ роот послужитељу.

Њихови ниски трошкови могу вас збунити, али иПаге има велику репутацију у погледу перформанси веб хостинга. Ако вам треба више од њихових најјачих ВПС планова, можете ићи на наменски план. Стартер план кошта само 119,99 УСД месечно уз 2-језгрени ЦПУ, 4ГБ РАМ-а, 500 ГБ простора на диску и 5ТБ пропусног опсега. И ВПС и наменски планови веома су флексибилни и имају мноштво функција које вам могу помоћи у расту. Планове на иПаге-у можете смањити кад год вам се учини да вашој веб локацији или апликацији треба више коњских снага.

7. ЛикуидВеб

ликуидвеб-бест-јава-хостингЛикуидВеб је креиран за програмере и предузећа којима је потребно снажно Јава хостинг решење које није нужно јефтино. Виша цена такође значи да је њихов тим спреман да вам помогне у свему како би вам олакшао посао. Постоји широк спектар функција и подржаног софтвера доступан у свим њиховим плановима за хостинг. ЛикуидВеб се топло препоручује онима који желе неометано радити на сложеним веб локацијама заснованим на Јави.

Имају користан тим за техничку подршку који је спреман да вам помогне да решите проблеме. Можете их контактирати и ако нисте сигурни који од њихових планова за веб хостинг највише одговара вашим потребама. Они ће напајати ваше веб странице и апликације најсавременијим хардвером, чувајући ваше податке на ССД чврстим дисковима велике брзине. Није важно да ли је ваша веб локација заснована на Јави или било ком другом програмском језику, посетиоци ће искусити иста времена учитавања велике брзине..

Врхунски учинак који пружа ЛикуидВеб помоћи ће вам да надмашите своју конкуренцију и увелике побољшате свој СЕО ранг. Можете бирати између пет наменских и ВПС хостинг планова који гарантују одличне перформансе за Јава веб локације и апликације. Омогућују вам да по потреби пређете на снажнији план или да тражите прилагођено решење које савршено одговара вашем послу.

Цене за њихов облак ВПС планове почињу од 59 УСД месечно, што вам даје 40 ГБ ССД-а, 2 ГБ РАМ-а, 5 ТБ пропусности и 2-језгрени ЦПУ. Ако желите наменски сервер, можете да га набавите за само 199 УСД месечно уз четверојезгрени ЦПУ Интел Ксеон ЦПУ, 16 ГБ РАМ-а, 500ГБ ССД и 5ТБ пропусног опсега. Наравно, цПанел и Плеск су укључени у све планове.

8. СитеГроунд

ситегроунд-бест-јава-хостингТренутно је СитеГроунд добро познат као један од најразноврснијих веб хостинг провајдера. Имају моћна решења и за компаније, и за програмере и за појединце. Међутим, када је у питању Јава хостинг, ово је једна од компанија које нуде најмање количине избора. Ако желите да Јава буде укључена у пакет, морате да одаберете један од њихових наменских сервер планова.

Једном када се пријавите на неки од њихових наменских планова, они ће вам дати роот приступ и можете потпуно поставити Јава за свој посао. Неће бити унапред инсталираних алата, скрипти или било чега сличног. Такође, ако желите да вам тим за техничку подршку помогне око Јаве, мораћете да платите додатну цену за услугу. Њихови хостинг планови коштају више од просечног Јава хостинг плана на тржишту, чак и ако вам нису потребне додатне услуге.

Да ли то вреди? Ако желите поуздану услугу веб хостинга која вашој веб локацији пружа врхунске перформансе, то сигурно јесте. Нису усредсређени на Јава хостинг, али вам ипак омогућавају да инсталирате све што желите. Поврх тога, добијате велику количину функција. Њихови планови за веб хостинг се ослањају на најновији хардвер.

У случају да наиђете на било какав проблем везан за услугу хостинга или вашу веб страницу, можете им се обратити у било које време путем телефона, е-поште или четовања. Њихов посвећени унос кошта 269 УСД месечно и добијате Интел Ксеон 4-цоре процесор, 16ГБ ДДР3 РАМ-а, 480ГБ ССД и 10ТБ пропусни опсег.

9. ФатЦов

фатцов-бест-јава-хостингФатЦов је популаран међу свим врстама предузећа и појединаца, али и међу онима који желе поуздан Јава хостинг. Не нуде планове за веб хостинг који су посебно оптимизовани за Јава, али то је један од програмских језика који се подржавају у њиховим ВПС и наменским плановима. Заправо, имате ЈСП унапред инсталиран на сервер након што се пријавите на једну од две алтернативе, тако да можете брзо да почнете да радите на својој првој апликацији.

Придруживање ФатЦов хостинг плану доноси бројне погодности. Добијате цПанел који вам омогућава лако управљање веб локацијама и план хостинга и роот приступ до сервера. У случају да вашој веб локацији треба већа снага, можете одмах да повећате перформансе. Поред ових, добијате обиље унапријед инсталираних скрипти, корисне функције за свој цПанел, неограничене домене, ФТП рачуне и МиСКЛ базе података.

Као и обично, започећете план са бесплатном регистрацијом домена. Они имају тим за подршку који је спреман да одговори на ваша питања и реши ваше проблеме 24 сата дневно, 7 сати што су корисници прилично задовољни до сада. Основни ВПС план са једнојезгреним ЦПУ-ом, 1 ГБ РАМ-а, 40 ГБ меморије и 1ТБ пропусним опсегом кошта само 19,99 УСД месечно.

Ако бисте радије изабрали наменски сервер, можете да потражите њихов почетни план за 119,99 УСД месечно са 2-језгреним ЦПУ-ом, 4 ГБ РАМ-а и 500 ГБ меморије и пропусном опсегом 5ТБ. Овај се препоручује малим, али брзо растућим предузећима којима је потребан дугорочно поуздан план. Можете испробати њихову услугу и ако нисте задовољни, новац можете добити у првом месецу.

10. ДреамХост

дреамхост-бест-јава-хостингВелики број различитих предузећа и појединаца одабире ДреамХост када претражују висококвалитетни веб хостинг за своју веб локацију. Њихов сервис се ослања на најновију хардверску и софтверску технологију, омогућавајући вам беспрекорно искуство рада на вашој Јава веб локацији. Како наводи ДреамХост, Јава долази унапред инсталирана на свим њиховим серверима.

Међутим, ако желите да све функције буду доступне, морат ћете их конфигурирати одабиром једног од њихових намјенских или ВПС планова. Јава Сервлете можете поставити на наменске и ВПС планове, док ће ЈСП и Томцат радити само на наменским плановима. Сваки ДреамХост план нуди обиље функција и алата који вам могу помоћи да брзо и ефикасно ступите на мрежу.

Они чувају све податке о веб локацијама и апликацијама на ССД чврстим дисковима, одржавајући перформансе на највишем могућем нивоу. Постоје 4 различита ВПС плана за избор. Њихов основни план кошта само 13,75 УСД месечно, што је сигурно један од најјефтинијих ВПС планова који можете пронаћи. Пакет укључује 1ГБ РАМ-а, складиште 30ГБ, неограничену пропусност и домене.

Помоћу ВПС планова добијате контролну таблу прилагођену почетницима, РАМ-у и складиштењу који се могу у сваком тренутку проширити и ССЛ једним кликом. Ако вам је потребан наменски сервер, њихове цене почињу од 169 УСД месечно. Њихови наменски планови укључују ДДоС заштиту, потпуни приступ роот-у, похрану РАИД 1, надгледање сервера и још много тога. Будући да је ДреамХост уверен у своје услуге, они гарантују 100% продужење рада. Њихови ВПС планови за хостинг спремни су за напајање веб локација и апликација свих величина.

11. Хостингер

хостингер-бест-јава-хостингХостингер је сигурно међу пружатељима услуга веб хостинга који нуде снажне планове за повољне цене. Ако желите да будете исплативи, требало би да се пријавите на један од њихових заједничких или ВПС планова. Међутим, имајте на уму да само њихови ВПС планови подржавају Јава Апплетс или ЈСП, док њихови дељени планови подржавају само ЈаваСцрипт. Ипак, имат ћете обиље могућности с обзиром да Хостингер нуди 6 различитих ВПС хостинг планова.

Сваки од планова дизајниран је тако да вам пружи максималну вредност за цену. Њихови ВПС планови се заснивају на Линук серверима и дају вам пуни ССХ роот као наменски сервер. Ако га упоредите са ценама веб хостинга на Интернету, испада да Хостингер има скоро исте цене које су постављене за њихове ВПС планове. Први план кошта само 8,16 УСД месечно, а долази са 20 ГБ ССД-а, 1 ГБ РАМ-а, 2,4 ГХз ЦПУ-ом и 1ТБ пропусним опсегом..

Можете га смањити на 8 ГБ РАМ-а, 160ГБ ССД-а, пропусног опсега 6ТБ и ЦПУ од 14,4 ГХз, што кошта 65,56 УСД месечно. Ово су ненадмашне цене, а сваки план вам такође даје мноштво корисних функција. Њихов тим за подршку је увек ту када вам је потребна помоћ, труде се свим силама чак и ако сте се пријавили за неуправљан план. Све везано за њихову инфраструктуру и веб хостинг услугу можете тражити 24/7 путем ливе цхат-а. Хостингер осигурава да можете да вратите своје податке кад год је то неопходно, омогућавајући вам стварање и управљање резервним копијама преко вашег цПанела.

12. ТМД хостинг

тмдхостинг-бест-јава-хостингНа ТМД хостингу можете пронаћи неколико опција за све врсте веб хостинг решења по повољним ценама. Ако желите поузданог провајдера Јава хостинга, не можете погрешити са овим. Потребно је само одабрати план који пружа довољно ресурса за вашу веб страницу и можете почети да радите са Јавом. ТМД планови хостинга који највише користе Јава корисницима су њихова ВПС хостинг решења.

Ако одаберете ВПС план, добићете Томцат виртуелни хостинг који ради на ССД хард дисковима. Поред тога, подаци ће се чувати у засебном окружењу на њиховим серверима, осигуравајући да ваша веб локација ради муњевитом брзином. Можете изабрати између пет различитих ВПС планова у зависности од перформанси коју желите. Како ваша веб локација расте, можда бисте почели да претјерате са ресурсима. Овај проблем се лако може отклонити, јер вам у било ком тренутку омогућавају прелазак на следећи план.

Уз сваки ВПС план добијате бесплатно име домена. ТМД хостинг је специјализован за ВПС вођене планове, што значи да не морате да бринете о ажурирањима или било којим другим техничким стварима које су укључене у пакет. Као и многи његови конкуренти, овај провајдер вам такође даје цПанел контролну таблу када се пријавите. Када је у питању сигурност података, можете сами поставити сигурносне копије или затражити од њиховог тима за подршку да то ураде.

На ТДМ Хостингу можете добити ВПС за само 19,97 УСД месечно са 40 ГБ ССД-а, 3ТБ пропусним опсегом, 2-језгреним ЦПУ-ом, 2 ГБ ДДР4 РАМ-а и многим корисним функцијама.

13. Хост1Плус

хост1плус-бест-јава-хостингИако се Хост1Плус не сматра једним од највећих имена у индустрији веб хостинга, има неке заиста снажне планове за понудити. Једном када почнете да користите њихове услуге, схватићете колико се они фокусирају на пружање потпуно успешног и поузданог веб хостинга. Међу својим додацима, они нуде и приступачан Јава хостинг са својим ВПС плановима.

Ако желите поуздан Јава хостинг уз уштеду новца, свакако би требали одабрати један од њихових планова на дугорочно раздобље. Можете добити мали попуст чак и ако одаберете ВПС план дуже од 3 месеца. Ако се одлучите држати њихове услуге током 24 месеца, можете добити максимални попуст од 20%. Њихови ВПС пакети почињу са Амбер планом који кошта само 15,00 УСД месечно.

Ово долази са 2-језгреним ЦПУ-ом, 2 ГБ РАМ-а и 40 ГБ дисковним простором и 1ТБ пропусним опсегом. Њихови ВПС планови могу се смањити до Голд плана који кошта 66,00 УСД месечно или можете креирати и свој, прилагођени план веб хостинга. Свако предузеће има различите потребе, само требате да кликнете на опцију Цхат Нов и саставите свој нови план са својим особљем.

Међутим, никада не можете погријешити с њиховим брончаним планом који је тренутно њихов најпопуларнији план. Нуди 2-језгрени ЦПУ, 4ГБ РАМ-а, 60ГБ простора на диску и 1ТБ пропусност. Обично је то довољно за предузећа и увек га можете повећати ако желите. Хост1Плус вам омогућава да пратите ресурсе које користите и добијате упозорења у случају да гурате границе.

14. ГреенГеекс

греенгеекс-бест-јава-хостингГреенГеекс је компанија која пружа веб хостинг услуге која напаја све веб локације и апликације енергијом ветра. Ако желите снажан план хостинга за веб локацију засновану на Јави и истовремено заштитите околину, свакако би требало да проверите шта они нуде. Зелена енергија није само сјајна за њихов маркетинг, већ иста идеја може повећати и ваш промет.

Уз њихову 30-дневну гаранцију поврата новца, имат ћете довољно времена да схватите јесу ли њихове услуге довољно добре за вас или не. Када су у питању ВПС и наменски планови сервера, имат ћете бројне могућности. Постоји 5 различитих ВПС планова за бирање, почевши од 1ГБ РАМ плана који кошта 39,95 УСД. Овај садржи ССД меморију од 25 ГБ, пропусност од 1 ТБ и 4-језгрени ЦПУ.

Ако одаберете ГреенГеекс ВПС план, добићете популарни контролни панел цПанел са ВХМ-ом, ноћним копирањем и бесплатном миграцијом за случај да већ имате веб локацију. Њихова брза одредба гарантује да ће се, након што се пријавите на њихов план, испоставити за минут. Ако желите наменски сервер, можете да изаберете између четири плана.

Цена за њихов улазни сервер је само 169 УСД месечно са Интел Атом 330, 2ГБ ДДР3, 500 ГБ САТА, 10ТБ преносом и 5 ИП адреса. Ако нисте сигурни који посвећени сервер највише одговара вашим потребама, увек можете контактирати њихове стручњаке телефоном или ћаскати и затражити предлог. У случају да требате надоградити или свој наменски сервер или ВПС, то можете учинити у било које време.

15. ФастЦомет

фастцомет-бест-јава-хостингФастЦомет има велику репутацију једног од најпоузданијих и почетницима прилагођених веб хостинг провајдера. Спреман је да пружи врхунске перформансе за веб локације и апликације засноване на Јави. У ствари, они се труде да буду бољи сваке године, а прегледи корисника говоре сами за себе. Тренутно имају преко 10 000 задовољних купаца у 70 земаља. Они нису само сјајни у напајању веб локација, већ можете регистровати и имена домена користећи њихову веб локацију.

На ФастЦомет-у можете да бирате две опције прављења резервних копија. Они могу створити сигурносне копије сваке недеље или дневно како би заштитили ваше податке. Према добављачима и тону повратних информација корисника, они успешно одржавају рад свог сервера изнад 99,99% што је прилично импресивно ако га упоредите са другим провајдерима. Ово је дефинитивно сјајно за све који желе да покрену пословну веб страницу са неким од својих планова.

ФастЦомет такође нуди цПанел, најбољи алат за управљање вашим доменима, хостингом и налозима. Апликацију телефона можете једноставно преузети и у потпуности контролирати вашу веб хостинг услугу са било којег мјеста. Имају јак тим за подршку купцима који је спреман брзо реаговати у сваком тренутку. Можете да им се обратите путем ливе цхат-а, телефона, система улазница и е-поште.

Њихов најјефтинији ВПС план кошта 59,95 долара месечно и укључује 2.50 ГХз ЦПУ, 2ГБ РАМ-а, 50ГБ ССД и 2ТБ пропусни опсег. Затим, ако вам почне недостајати ресурса, можете надоградити на још 3 нивоа. Ако желите наменски сервер, можете испробати њихов први план који кошта 139 долара месечно. Садржи четверојезгрени Интел Ксеон ЦПУ, 8ГБ РАМ-а, 160ГБ ССД и 5ТБ пропусност. Наравно, ово укључује и цПанел у пакету.

Закључак

Заиста се надам, од овога водеће Јава хостинг компаније били сте у могућности да пронађете бар ону која ће одговарати вашим потребама и буџету. Ако имате искуства са неком од ових компанија наведених на овој страници или било којим другим пружатељем Јава хостинг услуга и желите да поделите своја мишљења, молимо вас да оставите коментар испод.

Такође оставите коментар испод, ако и даље имате било каквих питања у вези са овим провајдерима.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector