15 најбољих ВордПресс хостинга у Аустралији

01.06.2020
Најбољи хостинг '15 најбољих ВордПресс хостинга у Аустралији
0 26 мин.

бест-вордпресс хостинг-аустралиа-2019


Аустралија је место многих чуда. Познат је по многим стварима, али када је реч о веб хостингу, он ни не стигне. Имати веб локацију код домаћина са сједиштем у Аустралији дужан је успорити или чак убити ваше пословање. Није ни чудо, јер је Аустралија прилично изолована од остатка света, подморским кабловима који обезбеђују стабилну везу.

Једино је природно да желите да подржите аустралијски веб хостинг ако живите у Аустралији. Али то можда није најбоља опција за ваше пословање. Не можете приуштити да вам недостаје толико брзина да би се ваши купци одвратили од вас. Али да вам буде јасније зашто само хостинг компаније у Аустралији није добар избор. Наставите читати у наставку.

Зашто аустралијски домаћин то не пресече

Живимо у доба када је све бежично, али Интернет је и даље углавном зависан од подморских каблова. Ови каблови повезују континенте и острва, што нам омогућава глобалну повезаност у којој данас уживамо.

Сваки видео који емитујете, игра коју играте или чланак који читате долази путем подморских каблова који могу преносити терабајте података брзином светлости. Нажалост, Аустралија је континент који је најмање повезан са остатком свијета.

Аустралија је тренутно повезана са 21 каблом подморнице, али 11 међу њима не ради. Дакле, остало нам је 10 који су стари и још увек склони оштећењима. Ако се било која од њих оштети, може проузроковати велике испаде. Није важно да ли је велики град или ваше предузеће, биће искључено ако погрешни подморнички кабл оштети.

Како прекид кабла подморнице може утицати на ваше интернет пословање

Ако би Амазонова брзина пуњења пала за само 1 секунду, то би могао да изгуби 1,6 милијарди УСД прихода сваке године. Иста ситуација се односи и на ваше пословање ако ваша веб локација трпи застоје. Штети вашој поузданости, поверењу купаца, а да не спомињемо да нећете моћи да направите продају.

подморница-каблови-аустралиа

Извор: субмаринецаблемап.цом

Штавише, утичете на своје купце на начин који можда не знате. Неће вам рећи неколико ствари као што су:

 • Они су несигурни – У многим главама људи куповина нечега на мрежи још увек укључује велики ризик, јер неком непознатом појединцу дајете новац на непознатом месту. Ако на тренутак осете да нисте сигурни, то ће наштетити вашој репутацији. Све о вашем бренду требало би да одражава поузданост.
 • Први утисци су важни – Већина мишљења вашег купца формирана је током прве интеракције с вашим брендом. Првих неколико секунди које проведу на вашој веб локацији утицаће на то како виде вашу марку. Ако је ваша веб локација преспора, осетиће незадовољство, што ће се задржати заувек.
 • Људи се брзо досади – Нико не воли чекати, поготово када не знају тачно шта чекају. Ако се ваша веб локација брзо учита, радо ће је прегледати даље. Ако то не ураде, затвориће је без размишљања.

Како брзина утиче на вашу веб локацију

Сви знају да живимо у доба када су људи нестрпљивији него икад. Ако желе било какву врсту информација, желе да им могу одмах приступити. Не само то, већ и веб страницу брзина утиче на његов СЕО такође. Страница за учитавање сваке од ваших страница је самостални СЕО фактор. Гоогле-ов робот мери колико тачно треба да се учита свака ваша страница.

Брзина је један од најважнијих фактора за било који интернетски посао, а ако ваше предузеће послује на аустралијском веб хостингу, може бити спорије него што можете да толеришете. У ствари, изгубите купце ако се ваша веб локација не учита у року од мање од 2 секунде. Људи су нестрпљиви када је у питању прегледавање и куповина на мрежи. Они ће кликнути ако се ваша веб локација не учита онолико брзо колико очекује.

Ако имате интернет предузеће и желите да циљате и остатак света, а не само Аустралију, требаће вам одговарајући хостинг провајдер који ће вам помоћи да се то догоди. Због тога смо саставили неке од најбољих планова који ће вам помоћи да водите своје предузеће великом брзином, чак и ако је основана у Аустралији или ако је Аустралија ваша главна мета.

Колико брзо треба да буде ваша веб локација?

Индустријски стандард за брзину учитавања сајта је 1,2 секунде, али већина хостинг провајдера пружа много боље брзине. Можете очекивати да ћете пронаћи пружатеља услуга који ће вам пружити брзину између 181 милисекунди и 841 милисекунди. Желите да брзина учитавања ваше веб локације буде између ових ознака, јер ће се учитавати онолико брзо колико посетиоци ваше веб странице очекују да.

Чак и ако се налазите у Аустралији, можете пронаћи бројне пружатеље услуга хостинга који имају сервере лоциране широм света. Могу вам пружити брзину која вам је потребна без обзира где се посетилац ваше веб локације налази. Штавише, ако одаберете хостинг у облаку, ствари ће постати још боље. Цлоуд хостинг је још динамичнији и нуди већу брзину и поузданост него било шта друго до сада.

Топ 15 ВордПресс хостинг провајдера за Аустралце

Испод ћете пронаћи ове хостинг провајдере заједно са њиховим плановима. Сваки од њих има свој јединствени скуп предности у вези са ценама. Изненадит ћете се какве фантастичне планове можете пронаћи и колико скупо.

Испробали смо пуно веб домаћина и сви су они без додавања, са максималним временом учитавања од 800 милисекунди.

 1. СитеГроунд
 2. А2Хостинг
 3. Хостингер
 4. СтаблеХост
 5. ЦлоудВаис
 6. ВП хостинг
 7. ДигиталПацифиц
 8. Пантхур
 9. Пресудно
 10. Вентраип
 11. БлуеХост
 12. ХостГатор
 13. У покрету
 14. ГреенГеекс
 15. ДреамХост

Дакле, без додатног клањања, спустимо се на њих!

1. СитеГроунд

ситегроунд-бест-вордпресс хостинг-аустралиа

СитеГроунд

СитеГроунд је лако један од најбољих хостинг провајдера на тржишту. Скоро све наше веб локације налазе се на серверима СитеГроунд-а. Једино је природно да смо пристрани према њима и то је једноставно зато што они у овом тренутку имају најбоље понуде у погледу брзине и вредности..

СитеГроунд дом је за 800 000 имена домена, а они ће морати да добију још више. Потпуно су поуздани са 99,98% продужетка, тако да је ваша веб локација увек са њима сигурна.

Били смо домаћини за тестирање у центру података у Сингапуру и тестирали смо како раде. Одлично су извели, учитавајући нашу страницу у року од 730 милисекунди. СитеГроунд има сервере широм света и такође доноси сталну брзину рада и брзину учитавања. Имају скалабилни облак хостинг који ће вам добро функционисати, без обзира где се налазите. Поред тога, СитеГроунд нуди услугу која се у потпуности управља за ВордППресс странице. Можете покренути веб локацију без бриге о подешавањима сервера.

Поред тога, на вашој страни имаћете тим за подршку ВИП клијентима који ће вам помоћи у свим проблемима које имате. Током једног од наших тестова, показали су 10-минутно време одговора и добили смо одговор који смо очекивали. Штавише, представница за корисничку подршку била је љубазна и вежбала је добар енглески језик, тако да је она дефинитивно била вредна разговора.

Све ове чињенице објашњавају зашто СитеГроунд препоручују сва три најпопуларнија система за управљање садржајем као што су Друпал, ВордПресс и Јоомла. Једноставно остварује оно што плаћате. Без обзира на ком делу света се налазимо, СитеГроунд нас је покривао.

2. А2Хостинг

а2хостинг-бест-хостинг-аустралија

А2Хостинг

Чак и ако сте на крају света, А2Хостинг ће вам ипак донијети брзину која вам је потребна. То је један од најневероватнијих хостинг провајдера који смо пронашли, јер они су заиста лудо брзи и поуздани. За почетак, њихов продужетак износи 99,99% или 99,98% током цијеле године. 100% је веома ретко, тако да не треба очекивати превише без обзира на то ког пружаоца услуга услуга гледате.

А2Хостинг је постао један од ретких врхунских хостинг брендова на тржишту, посебно када је у питању брига о нашој планети. Добили су добар зелено кампирање и сада су 100% неутрални. То је један мање биолошки отисак стопала на планети Земљи.

Испробали смо њихов Свифт план који кошта 6,95 АУД месечно и дао нам је све потребне функције. Брзи ССД, складиштење и ПХП7 осигуравају да ВордПресс функционише у најбољем реду. Компанија има 3 центра података распоређена у различитим регионима; с тим да је најближа Аустралија она у Сингапуру. Наравно, тестирали смо њихов податковни центар у Сингапуру и резултати су били занимљиви. Пингови су се вратили на 329 милисекунди, што уопште није лоше. Ово је такође светски просек који можете очекивати, тако да је А2 хостинг прилично поуздан када је реч о брзини. Заиста је брз дељени хостинг хостинг, јер је 50% бржи од просека.

А2Хостинг чак нуди невероватну корисничку подршку. Врста искуства коју сте добили од веб домаћина важнија је од брзине учитавања. А2 има доста корисних представника подршке са седиштем у САД. До њих можете доћи 24/7/365 путем телефона, ћаскања, е-поште или путем система за подношење карата.

Ипак, ако се ваша основна публика налази у Аустралији, А2 хостинг можда није најбоља опција за вас. Постоји доста аустралијских хостинг пружатеља услуга који пружају боље брзине на континенту. Међутим, ако се ваша публика шири широм света, онда А2Хостинг свакако вреди пробати.

3. Хостингер

хостингер-јефтини хостинг-аустралија

Хостингер

Хостингер је успео да нас задиви више од било ког другог пружаоца услуга хостинга, једноставно зато што пружају врхунски квалитет по ниској цени. Њихово време учитавања је константно 384 милисекунди, што је прилично невероватно. Добро ће послужити вашој публици и сигурно ће добити оне толико потребне конверзије. Оно што Хостингер чини још доследнијим и поузданијим је чињеница да они користе цлоуд технологије.

Помоћу хостинга у облаку можете заборавити на застоје, преоптерећење саобраћаја или недоследне брзине учитавања. То је захваљујући својој неуништивој архитектури. Ако један сервер не ради или је преоптерећен саобраћајем, други ће заузети своје место, осигуравајући одличне перформансе током целе услуге. Можете започети с Сингле Схаред Хостинг планом за само 0,80 УСД месечно или ићи са опширнијим планом за 3,49 УСД / месец и 7,95 УСД / месечно. Ако идете на хостинг у облаку, добићете много снажнију услугу са више безбедносних функција, али коштаће вас 15,90 УСД / месечно. Добићете ССЛ сертификат, приступ менаџеру кеширања, интеграцију ЦлоудФларе-а за безбедност и још много тога. Помоћу плана хостинга у облаку добићете 2 језгре ЦПУ-а, ССД меморију вредну 40 ГБ и 3 ГБ РАМ-а. У плану добијате и бесплатну страницу за прављење веб локација и име домена, тако да је то прилично добар посао.

Коначно, доследна је и подршка Хостингер-ове корисничке подршке. Нашли смо све врсте позитивних коментара на хостинг форумима и наше искуство је било сасвим задовољавајуће. Представник корисничке подршке компаније Хостингер тражио је 10 минута да нам одговори на разговор уживо и дао нам је пуно корисних информација. Знала је и имала пуно тога за рећи о томе како најбоље искористити наш план. Дакле, према нашем мишљењу то је 10 од 10.

Ако желите да покренете веб локацију од врло мало, али желите да добијете квалитетну услугу, Хостингер има савршено решење за вас.

4. СтаблеХост

стаблехост-профессионал-вордпресс-хостинг-аустрали

СтаблеХост

Оно што нам се свидјело код СтаблеХост-а није у квалитети њихове услуге, већ у њиховом моралу. Скоро сваки хостинг провајдер чини најбоље што може како би намамио своје купце, продао им план и затим их продао. Довољно често не раде оно што је неопходно за пружање квалитетне услуге. Зато истински ценимо када је хостинг провајдер истински напредан и искрен. Они су најређи.

СтаблеХост има све што је потребно за покретање брзог веб локације. Уз сваки план, добићете неограничен простор на диску и пропусни опсег, заједно са потпуним ЦПУ језграма и сјајним тимом за подршку на леђима. Након тестирања, установили смо да им продужење рада сервера износи 99,97% током целе године, а време учитавања је константно око 500 милисекунди. Заиста је имало смисла ову компанију именовати СтаблеХост. Њихов учинак је дефинитивно стабилан током целе године.

Можете бити било где у свету и веб локација ће задржати брзину пуњења од 500 милисекунди, без обзира на све. Таквом брзином нећете губити посетиоце, то је сигурно.

СтаблеХост такође има ВПС и наменске хостинг услуге. Штавише, ако не желите превише да се потанкате са веб страницом ВордПресс, можете да их натерате да управљају вама. Морате само да управљате садржајем веб локације и неколико ствари на вашој контролној табли. Одличан је избор у случају да желите да уштедите време и енергију и уложите је у раст вашег пословања.

Ако идете по најједноставнијем плану хостинга, то ће вас коштати само 3,50 УСД месечно. Одлична је опција ако желите да домаћините једноставан блог или веб локацију која нема много потреба за ресурсима. Међутим, ако идете на веб локацију за е-трговину или нешто веће, требат ће вам план на нивоу предузећа који ће коштати 28,50 УСД мјесечно. Иако је то пуно више него што очекујете, добићете све алате и подршку потребну за покретање онлајн предузећа.

За више информација погледајте званичну веб страницу СтаблеХост-а.

5. Цлоудваис

цлоудваис-Манагед-цлоуд-хостинг-аустралиа

ЦлоудВаис

Добављачи хостинга налазе се само у Аустралији

Ако се ваша основна публика налази у Аустралији, тада је једино природно да ће се најбоље снаћи ако користите аустралијског хостинг провајдера. На тај начин можете осигурати да сви подаци стигну до ваших посетилаца у Аустралији што је брже могуће.

Домаћинске провајдере које сам горе поменуо прилично је лако пронаћи јер привлаче глобалној публици. Али много је теже пронаћи аустралијске хостинг хостинг пружатеље који нуде квалитетну услугу. Због тога смо тестирали три врхунска аустралијска хостинг провајдера за вас.

6. ВП хостинг

впхостинг-бест-вордпресс-хостинг-аустралиа

ВП хостинг

ВП хостинг, као што му име каже, је компанија која се углавном фокусира на пружање висококвалитетних ВордПресс хостинг услуга. Ако желите пакет са пуним карактеристикама оптимизован за ЦМС, свакако би требало да проверите њихове планове. ВП хостинг је тренутно најпопуларнији хостинг провајдер са седиштем у Аустралији. Оно што њихове услуге чини заиста корисним за кориснике ВордПресса јесте то што свакодневно обезбеђују сигурносне копије, скрипте за инсталацију једним кликом и безбедност највишег нивоа за своје клијенте..

Пошто је компанија основана у Аустралији, било им је згодно да тамо поставе свој главни дата центар. Тренутно постоји велика потражња за квалитетним веб хостингом на целом континенту, а ВП Хостинг је одмах искористио прилику. Сигурност је један од њихових снажних апартмана. Они спречавају испадање сервера надгледањем инфраструктуре 24/7. Такође, спроводећи дневне сигурносне копије, осигуравају да се нити један од ваших података не изгуби.

Гоогле већ ставља високи приоритет на веб локације које имају ССЛ сертификате, а ВП хостинг је тога свестан. Они нуде ССЛ цертификате заједно са својим пакетима и додатним софтвером за филтрирање нежељене поште који спречава кориснике да стварају непотребан садржај на вашој веб локацији. Ако посетите ВП хостинг и кликнете на њихов одељак ВордПресс хостинг, можете видети да нуде три различита плана: Стартуп, Бусинесс и Цорпорате. Без обзира који сте одабрали, добићете неограничен пренос података, дневно прављење сигурносних копија и ДДоС заштиту.

Први план вам даје 5ГБ ССД-а који се може смањити на 20ГБ ако одаберете корпоративни план. Комбинација ССД дискова и неограничени пренос података осигуравају брзо време учитавања странице за вашу веб локацију. Можете се пријавити и на једну од три опције наменског сервера. Тамо се цене могу разликовати на основу додатних функција које желите. Сваком наменском плану можете додати контролну таблу, резервне копије и потпуну бригу.

Њихов пакет Тотал Царе пружа врхунску подршку, надгледање сервера, безбедност на високом нивоу и конфигурацију заштитног зида. ВП хостинг има поуздано особље за корисничку подршку до кога се може доћи путем ливе цхат-а, телефона и е-поште.

7. ДигиталПацифиц

хостинг за дигиталну пацифичну домену-аустралија

ДигиталПацифиц

ДигиталПацифиц је компанија која нуди све врсте услуга везаних за хостинг и веб странице. То укључује ВПС, дељене и наменске сервере, регистрацију домена, хостинг хостинга, ССЛ сертификате и широк спектар додатних функција. Ако желите свеобухватно решење за ваше потребе веб хостинга, свакако би требало да проверите ДигиталПацифиц. Они покрећу све своје хостинг пакете на врхунским Делл серверима и бићете више него задовољни вредношћу коју добијате за свој новац..

Они нуде само функције и апликације које заиста делују. На пример, корисници добијају цПанел, најпопуларнију и најприкладнију контролну таблу и Софтацулоус. Последње омогућава проналажење и инсталирање најкориснијих апликација за вашу веб локацију методом једним кликом. Код ДигиталПацифиц-а, рутина је да се праве сигурносне копије за све клијенте три пута дневно. Када нешто није у реду с подацима ваше веб локације, у било којем тренутку можете се вратити на претходно сачувану верзију.

Компанија осигурава 99,99% продуженог времена за свој ВПС, цлоуд и наменске хостинг пакете. Ако желите да покренете сопствену веб локацију за е-трговину, генеришете промет и продајете производе на мрежи, тада ће вам надпросечни продужени рад бити од велике користи. Ако бисте радије да се пријавите код једног од њихових продавача или дељених хостинг пакета, нема потребе да бринете. Они гарантују 99,9% продуженог времена за оне ниже нивое планова што је такође много.

Имате довољно времена да испробате њихове заједничке и препродајачке планове, јер за те пакете нуде гаранцију поврата новца од 30 дана. Међутим, ако се желите пријавити на њихов облак, ВПС или наменске хостинг услуге, онда морате имати на уму да имате само период враћања новца од 10 дана. ДигиталПацифиц има користан тим професионалаца до којих можете доћи путем карата, е-поште и телефона. Чак и ако вам не одговоре одмах, сигурно ћете добити одговор у року од 3 сата.

8. Пантхур

пантхур-аустралиан-веб-хостинг-цомпани

Пантхур

Ако тражите јефтиног, али поузданог аустралијског пружатеља услуга веб хостинга, онда бисте требали испробати Пантхур. Ову алтернативу такође препоручујемо и за почетнике и кориснике који штеде у технологији. Много су уложили у врхунски хардвер, укључујући ССД уређаје за складиштење који осигуравају брз проток података. Поред тога, Пантхур гарантује ДДоС заштиту и ЦлоудФаре ЦДН за све своје клијенте. Ако се желите пријавити на неки од њихових планова, а веб локацију имате већ на другом месту, нема потребе да бринете.

Пантхур ће пренети податке ваше веб локације на њихов сервер и нећете морати да платите денар. Они се труде да своје време рада на послужитељу задрже изнад 99,9%, пазећи да веб локације за е-трговину које се домаћин на њиховим серверима трпе мало до губитка прихода. Провајдер великодушно омогућава својим корисницима да креирају онолико налога за е-пошту и СКЛ базе података колико желе. Једино ограничење са којим се морате суочити биће величина ССД меморије. Као и многи његови конкуренти, Пантхур такође даје цПанел лиценцу и обиље апликација које можете да инсталирате једним кликом.

Нуде бројне алате који знатно олакшавају управљање и прилагођавање сајтова. Пантхур примењује висок ниво безбедности на вашим веб локацијама раздвајајући је од осталих корисника на серверу помоћу ЦлоудЛинук-а. Док ваша веб локација расте, стално ће се скенирати од злонамјерног софтвера и заштитити од ДДоС напада. Поред тога, моћи ћете да инсталирате софтвер који вам је потребан за ваш рад путем ССХ приступа роот-у.

У случају да нешто пође по злу, увек се можете вратити на једну од резервних копија које можете креирати бесплатно. Нема потребе да новац трошите ни на ССЛ сертификат, јер Пантхур сваком кориснику бесплатно уручује цертификат. У случају да вам треба помоћ, можете се у било које време обратити њиховом тиму за корисничку подршку путем карата, е-поште и телефона. Имају различите бројеве телефона за Аустралију, Нови Зеланд и један који је доступан за све остале земље тако да их можете брзо добити на телефон у зависности од ваше локације.

9. Пресудно

пресудно-пословно хостинг-аустралија

Пресудно

Кључни је један од оних аустралијских веб хостинг компанија које су тренутно веома популарне у региону. Они се истичу пружањем брзе услуге и изнадпросечног искуства корисничке подршке. Главни циљ од пресудног значаја је помоћи аустралијским компанијама да расту и заиста је пуно великих компанија задовољно својим услугама. Они нуде моћан заједнички хостинг пакет који укључује 50 ГБ простора за складиштење, 10 имена домена, неограничен рачун е-поште и неограничен пренос података за само 19,90 УСД месечно.

Ограничавајући одређене ресурсе, Цруциал осигурава да ће ваше веб странице бити несметано покренуте без икакве недоследности у перформансама. Ова ограничења једноставно не дозвољавају другим корисницима на серверу да на било који начин утичу на ваше веб локације. Ово чини пресудну једну од бољих алтернатива када је у питању дељени хостинг. Многе друге компаније предају своје сервере и корисници на крају успоравају једни друге када доживљавају брзе саобраћаје.

Пресудни су много уложили у побољшање брзине својих сервера. Према прегледу купаца, њихови пакети за веб хостинг пружају више него довољно ресурса за власнике веб локација који желе да изађу у иностранство. До сада послужују више од 50 000 веб локација, а број из дана у дан расте. Ако сте власник предузећа који жели да се покрене на мрежи и почне да продаје аустралијске људе, сигурно ћете бити задовољни просечним пингом од 2 мс у околини. Једна ствар која ипак мало смањује брзину је да Цруциал тренутно користи ПХП5 и 6.

Било би пуно боље да су прешли на ПХП7, али то ће се вероватно десити у скорој будућности јер ће конкуренција то захтевати. Такође је важно да се брине о животној средини, смањујући им отисак угљеника што је више могуће. Они такође веома цене природне лепоте Аустралије, тако да је друга ствар у коју улажу много новца. Све у свему, Цруциал је пристојан провајдер веб хостинга, посебно ако су ваша циљна публика људи из Аустралије.

10. Вентраип

вентраип-аустралиа-веб хостинг

Вентраип

Вентраип је аустралијска компанија са поверењем која има деценију искуства у индустрији. Основан је 2010. године и постао је један од најпоузданијих пружатеља услуга хостинга у региону, нудећи различите моћне пакете. Можете га користити као регистрацију домена, пријавити се на неки од њихових планова препродавача или потражити њихове дељене или ВПС пакете. Постоји широк спектар могућности за избор. Као што можете видети на главној страници, Вентраип се тврди као 100% аустралијска хостинг компанија, што је тачно.

Разлог зашто људи бирају овог провајдера је углавном због тога што нуде прилично јаке ВПС хостинг алтернативе. Њихови заједнички хостинг пакети су посебно добри за кориснике ВордПресс-а и Магенто-а, јер су у потпуности оптимизовани за та два ЦМС-а. Можете бирати између бројног популарног софтвера који се може инсталирати једним кликом. Њихов главни циљ је пружање изванредне услуге неискусним корисницима који желе да добију своје пословне или личне веб странице на мрежи.

Када је у питању корисничка подршка, има огроман број позитивних критика. Њихови сервери су прилично оптимизовани за ВордПресс, али то није важно да сервис користи само мањим веб локацијама. Ако желите да покренете већу мрежну продавницу и остварите огроман саобраћај, нећете имати проблема са перформансама. Вентраип има успешан запис о одржавању продуктивности сервера изнад просечних 99,9%. Ако се на Вентраип пријавите на један од хостинг пакета, нећете морати засебно да купујете ССЛ.

Провајдер даје бесплатне ССЛ сертификате свима који се региструју на своје планове. Они врло озбиљно схватају сигурност ваших података, стварајући резервне копије на сату. Ако нешто пође по злу, можете се одмах вратити на једносатну верзију веб локације и наставити тамо. Ваша веб локација ће се убрзати са неограниченим пропусним опсегом и Самсунг ССД драјвовима. Уместо 30, Вентраип вам даје 45 дана да испробате њихове услуге и могућности. Ако нисте задовољни, свој новац увек можете вратити у том року.

Друга велика хостинг рјешења за Аустралце

Све веб локације које сам горе споменуо су добро погодне за покретање ваше веб локације, међутим, можда бисте желели да имате друге функције или боље цене. Даваоци хостинга које овде спомињем су нешто јефтинији и имају неколико јединствених функција. Међутим, иако имају нижу цену, њихова услуга је и даље врхунска.

11. БлуеХост

блуехост-аустралиа-вордпресс-хостинг-провидер

БлуеХост

Власници малих блогова и блогери се окупљају иза БлуеХоста, јер је један од најповољнијих хостинг провајдера на вебу. БлуеХост је такође један од хостинг провајдера који препоручује ВордПресс, тако да не можете погрешити ако хостујете своју ВП локацију на њиховим серверима. Тренутно имају 2 милиона веб локација које се налазе на својим серверима и можете бити сигурни да је још увијек на путу.

Сада када је БлуеХост надоградио њихову сервер архитектуру и удвостручио њихов учинак у року од неколико месеци. БлуеХост-ови сервери сада имају 99,99% продуженог рада и брзину учитавања од 600 милисекунди. То је двоструко брже од индустријског стандарда и моћи ћете да уживате чак и ако сте са седиштем у Аустралији.

Чини се да БлуеХост корисничка подршка задовољава већину својих корисника, судећи према форумима и рецензијама купаца које читамо. Било је врло мало притужби на спор споро реаговање, али сваки хостинг провајдер повремено клизи. Чекали смо 18 минута да добијемо одговор од службе за корисничку подршку када смо их први контактирали. То није супер брзо, али је пристојно. Тачно су одговорили на наша питања и помогли нам да извршимо мања подешавања на нашој контролној табли.

Вероватно најбоља ствар у вези са БлуеХост-ом је чињеница да њихову квалитетну услугу можете добити по сулудо ниској почетној цени. Кошта само 2,95 долара месечно.

12. ХостГатор

хостгатор-моћан-веб хостинг-аустралија

ХостГатор

Ако сте чак и једном претраживали хостинг провајдере, ХостГатор неће бити онај који ће вам изаћи из пажње. То је једна од највећих хостинг компанија на вебу са више од 9 милиона хостованих веб локација. Они вероватно имају највећи маркетиншки буџет и то се стварно показује ако само прегледавате ИоуТубе видео записе; њихови огласи се приказују врло често.

Међутим, куповина купаца није једино у чему је ХостГатор добар. Компанија такође нуди солидну услугу хостинга са обиљем погодности. За почетак, они нуде и Цлоуд Хостинг који је стабилнији и много бржи од једноставне заједничке хостинг услуге. Осигурава да чак и ако се налазите у Аустралији, ваша ће се веб локација учитавати сталном брзином од 560 милисекунди. То је довољно брзо за покретање интернет продавнице и придобијање нових купаца. Штавише, имаће 100% продужено време; највише због тога што је архитектура облачења хостинга веома робусна. Чак и ако сервер не успе, он ће бити замењен другим и емисија ће наставити. Како би осигурао да посетилац ваше веб странице постигне максималну брзину, учитава се са најближег сервера.

Подршка им је такође пристојна, иако помало недоследна. Имали смо позитивно искуство са њима и чекали смо око 14 минута да добијемо одговор. Међутим, неколико постова на форуму наводи да су их ХостГаторови агенти оставили да висе. Не постоји корисничка подршка која не прави грешку, па је некако прихватљива. Међутим, дефинитивно постоје хостинг провајдери који нуде бољу услугу корисничке подршке.

ХостГатор-ова контролна табла једна је од најпогоднијих платформи које смо видели код хостинг провајдера. Нуди једноставне инсталације једним кликом, бројне интеграције апликација, бесплатни програм за прављење веб локација и још много тога.

Ако мислите да ће ХостГатор план хостинга у облаку задовољити ваше потребе, радо ћете знати да то кошта само 5 УСД месечно!

13. Хостинг ИнМотион

инмотион-хостинг-бусинесс-аустралиан-веб-хостинг

ИнМотион хостинг

Када прегледавамо хостинг пружатеље услуге, један од наших приоритета је да видимо колико је поуздан и поуздан хостинг хостинг. На крају ћете радити са услугом коју људи пружају и најбоље је ако сте избирљиви према људима са којима одлучите да радите. Они чине разлику у квалитету услуге, због чега можемо јамчити за ИнМотион.

ИнМотион постоји већ више од 10 година, пружајући дом за више од 400.000 домена. Штавише, има једно сјајно достигнуће. Водећа служба за подршку купцима. ИнМотион се рекламира као да има леђа неких симпатичних људи на планети. То је изјава коју бисмо могли да потврдимо у року од 2 минута. Толико нам је требало да се обратимо агенту за корисничку подршку и добијемо добро информисан и добро написан одговор. Квалитет људи заиста је блистао.

Али сјајна услуга подршке за кориснике није оно о чему се ИнМотион уопће ради. Такође имају моћну архитектуру и висококвалитетне услуге хостинга за приказивање. Њихово просјечно продужење је 99,98%, што сачињава само 38 минута станке распоређених током цијеле године. То је разумљиво, али они такође имају услугу хостинга у облаку која нема застоја. Можете и то да одаберете, јер ће доћи са додатном брзином и пуно додатака.

Када је у питању брзина учитавања, ИнМотион се дивно сналази и учитава веб страницу у року од 660 до 800 милисекунди. Обезбеђиваће вам ту брзину током целе године, што ће вашој веб локацији омогућити несметано покретање без обзира на делу света на којем се приказује.

Ваша најједноставнија опција је да користите заједнички план за хостинг, који кошта 4,89 долара месечно. Прилично је моћан и пружиће вам и бројне премиум карактеристике. За почетак ћете добити премиум Суцури ВордПресс додатак који би коштао 240 долара месечно. Потпуна је безбедносна услуга која вас штити од кршења, ДДоС напада и злонамерног софтвера. Добићете и бесплатне аутоматизоване резервне копије, што је нешто што ниједан други пружалац услуга не нуди бесплатно. Већина пружатеља услуга хостинга наплаћује годишње или месечну накнаду за то. Дакле, добијате пуно више помоћу једноставног, јефтиног ИнМотион плана за хостинг који купујете.

Ако желите да испробате како ИнМотион ради за вас или желите да сазнате више о читавом спектру њихових услуга, погледајте њихову званичну веб страницу.

14. ГреенГеекс

греенгеекс-ецо-фриендли-аустралиан-домаћин

ГреенГеекс

Када су у питању еколошки одржива рјешења за хостинг, ниједна друга компанија не ради добар посао као што то чини ГреенГеекс. Њихови податковни центри не само да су у потпуности напајани соларном енергијом и ветром, већ нуде изванредну корисничку услугу. Обећавају 99.99% продуженог времена и 100% задовољства купаца. Али да ли имају све што је потребно да то поткрепе?

Па, испада да јесу. ГреенГеекс има 99,91% просечног продужетка током читавог периода од годину дана. Нисмо видели прекиде током наших тестова и уверени смо да ниједан други корисник такође неће трпети застоје. Међутим, брзине учитавања сајта нису толико гламурозне као све остало у услузи ГреенГеек. Креће се између 600 милисекунди и 1000 милисекунди, што је још увек у просеку за индустрију, али неки хостинг провајдери раде боље.

ГреенГеекс има пуно добрих људи који опслужују своје клијенте уз квалитетну корисничку подршку. Након тестирања, није нам требало више од 17 минута да добијемо одговор од једног од њихових агената за корисничку подршку. Знала је, одговарала је на наша питања и извршила поставке које смо јој тражили. Била је чак и симпатичнија него што смо очекивали, тако да се нема шта жалити, осим једне ствари.

Изгледа да су тимови за корисничку подршку ГреенГеекса препуштени страним говорницима енглеског јер им то омогућава уштеду новца. Бројне правописне грешке које смо видели дали су нам снажан наговештај. Ово би такође могло објаснити колико је ГреенГеекс способан да даје тако брзе одговоре. Лакше је руковати са великом корисничком базом са бројним клијентима који стоје поред.

Ако желите самостално да решите проблем, имаћете све потребне информације. Зелена основа знања је добро успостављена. Пронаћи ћете одговоре на најчешћа питања која имате.

ГреенГеекс такође побољшава посао са бројним бесплатним производима. Добићете име домена накнаде, бесплатну миграцију веб локација, бесплатне апликације, бесплатне резервне копије, бесплатан ССЛ сертификат, ЦлоудФларе ЦДН и још много тога. Доста ћете лако уштедјети новац ГреенГееков план Ецосите Стартер кошта само 3,95 долара месечно, што га чини веома приступачном услугом.

За више информација погледајте званичну веб страницу ГреенГеекса.

15. ДреамХост

дреамхост-фаст-сецуре-аустралиа-веб хостинг

ДреамХост

ДреамХост је прави диносаурус индустрије веб хостинга и пружа дом за више од 1,5 милиона веб локација. Компанију је основало 1996. године, само неколико студената са нижег степена на Цларемонт колеџу у Калифорнији. Али иако је стар, још је жив и удара.

За почетак, ДреамХост продужетак је више него пристојан, али понекад је и мало потресан. У неким месецима је 100%, али у неким месецима пада и на 99,75%, што није лоше, али је приметно. Долази до врло мало времена застоја током године, што вероватно неће наштетити вашем предузећу.

Гдје се ДреамХост стварно истиче, време је за учитавање странице. Веб локација ће се учитати између 778 и 560 милисекунди, што је прилично невероватно. Такво време утовара можете очекивати и у Аустралији.

Једна од ствари које смо заиста завољели је чињеница да ДреамХост заиста нуди неограничену пропусност. Већина пружатеља услуга само даје лажна обећања о томе и то знате само ако прочитате ситна слова. Али ДреамХост је напустио пут и скинуо је кориснике са таквих ограничења.

Када је у питању рад са људима, ДреамХост зна што се тиче ствари. Има пуно љубазних агената за корисничку подршку који имају довољно знања и немају проблема са детаљним одговорима у року од 5 минута. Наш тест је био брз и угодан, тако да их од срца можемо препоручити. Корисничку подршку компаније ДреамХост можете пронаћи путем цхата, али не и путем телефона. ДреамХост је врло доступан и у погледу употребљивости и цене. Можете почети да користите њихов план Схаред Стартер за 2,59 УСД месечно, што ће вам дати потпуну подршку за једну веб локацију. Постоје опсежнији планови, попут Схаред Унлимитед плана који нуди хостинг за неограничен број веб локација за само 7,95 УСД месечно. Ако желите да га испробате, има их пуно више на њиховој званичној веб локацији.

ДреамХост је чак неутралан, што је велика ствар за хостинг провајдера. Ова компанија је неутралисала сулудо 29,298 тона гасова са ефектом стаклене баште. Тако да је ДреамХост такође солидан пословни избор и решење за окружење.

За више информација о ДреамХосту и његовим плановима погледајте званичну веб страницу.

Закључак

Нема разлога да дозволите да вас предузеће обузда због његове геолошке локације. Чак и ако сте са седиштем у Аустралији, лако можете покренути веб локацију велике брзине без икаквих ограничења. Сада имате 15 могућности избора и омогућити им да најбоље искористе ваш нови интернет посао.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector