5 најбољих јефтиних пружатеља услуга хостинга у Великој Британији

01.06.2020
Најбољи хостинг '5 најбољих јефтиних пружатеља услуга хостинга у Великој Британији
0 9 мин.

бест-цхеап-ук-веб-хостинг-2019


Ако постављате продавницу у Великој Британији или желите да циљате британску публику искључиво путем веб локације .цо.ук, мораћете да пронађете добављача хостинга у Великој Британији. За оне који траже испробани веб домаћин из Велике Британије, окупили смо 5 најбољих пружатеља услуга хостинга у Великој Британији, познати по својим поузданим услугама хостинга, Великој Британији и подршци са сједиштем у Великој Британији..

Али прво, зашто се за веб домаћина у Великој Британији када цене могу бити ниже код хостинг хостинг услуга у иностранству?

Зашто размислити о избору домаћина у Великој Британији?

Традиционално цијене веб хостинга код веб домаћина из иностранства ниже су од цијена код хостера у Великој Британији. Ипак, ако су ваши циљни купци у Великој Британији, саветујемо вам да одаберете домаћина у Великој Британији, упркос јефтинијим понудама страних хостинг провајдера.

Али, пре него што уђемо у детаље у вези са тим зашто би требало да одаберете пружатеља хостинга у Великој Британији, ми вам дајемо нашу листу:

Хостинг Цомпани
Почетна цена

1годадди£ 2.99 / месечно
2еукхост£ 3.33 / месечно
3123 рег£ 1.00 / месечно
4хеарт интернет£ 2.66 / месечно
5веб хостинг ук цом£ 2.49 / месечно

* Неке цене наведене у горњој табели и на овој страници су предмет ПДВ-а.

Ево неколико аргумената због којих мислимо да бисте требали размотрити одабир домаћина у УК ако намјеравате циљати на купца из Велике Британије:

 • Локација сервера: са серверима који се налазе у Великој Британији или Европи уживаћете брже везе и боље време одзива. Изаберите домаћина чији се сервери налазе у другом делу света и бавите се споријим везама, што може донети све разлике у корисничком искуству и рангирању претраживача;
 • Радно време и подршка: док је подршка 24/7 већ стандардна, за различите канале подршке могу се применити различита радна времена. Сада, ако се ваш веб домаћин налази у Великој Британији или чак у Европи, мања је вероватноћа да ћете наићи на разлике у временској зони, што би био случај када бисте одабрали, на пример, амерички веб домаћин са седиштем у САД;
 • Интерна подршка, енглески језик: поред доступности подршке, интерна подршка енглеског језика такође је важна када се баве питањима хостинга;
 • Закони и прописи: у зависности од ваше активности и према одређеним захтевима индустрије, можда нећете имати дозволу да имате сервере другде него у Великој Британији ако водите посао у Великој Британији (нпр. закони о коцкању);
 • Локализоване услуге: Поред тога што ћете примати подршку од особља у Великој Британији, моћи ћете да вршите уплате у фунтама и уживате у другим услугама или да се придржавате правила специфичних за индустрију хостинга у Великој Британији.

Иако је можда примамљиво да потражите јефтиног америчког пружатеља услуга хостинга, можда ћете изгубити на неколико предности у којима можете уживати ако своју веб локацију угостите код пружатеља услуга хостинга у Великој Британији..

5 најбољих пружатеља услуга хостинга у Великој Британији

Одлучили смо да набројимо само пружатеље услуга хостинга који су или из Велике Британије или нуде хостинг који је специјализован за купце из Велике Британије.

1. ГоДадди УК

Посетите сајт “

годадди бест ук веб хостингГоДадди је гигант веб хостинга и један од највећих регистара домена на свету. Имају преко 17 милиона купаца и 6000 запослених широм света, и управљају са преко 71 милион домена. Њихове локације на серверима су раштркане по Европи, САД-у, Индији и Азији.

Од априла 2017. ГоДадди је купио Хост Еуропе Гроуп, један од водећих европских хостова у Европи који опслужује преко 1,7 милиона клијената, и планира да интегрише своје услуге у ГоДадди ЕМЕА. ХЕГ одржава уређаје и дата центре у Великој Британији, Немачкој, Шпанији, Француској, Румунији и Бугарској.

Што се тиче хостинг пакета који су доступни у ГоДадди УК, наћи ћете заједничке планове хостинга који почињу од 2,99 £ месечно, управљани ВордПресс хостинг од 2,99 € месечно, ВПС хостинг од 19,99 € месечно и наменски сервери који почињу од £ 55,99 /месец дана. Постоји много хостинг планова за сваку категорију који имају пуно ресурса и подршку 24/7 на више канала за подршку.

ГоДадди УК такође уводи одличне карактеристике са својим хостинг плановима попут могућности избора између Линук и Виндовс хостинг планова, бесплатног домена који је укључен у све годишње планове, могућности избора нивоа управљања сервером, бесплатних ССЛ сертификата и наменских ИП адреса које нуде неки планови, бесплатни цПанел, бесплатни ЦДН унапред инсталиран на вашем хостинг налогу, као и други алати за безбедност и перформансе сајта.

2. еУКхост.цом

Посетите сајт “

еукхост бест ук веб хостингеУКхост.цом основан је 2001. године и важи за једног од водећих веб хостинга у Уједињеном Краљевству. Њихови податковни центри налазе се у Вакефиелд-у, Маиденхеад-у и Ноттингхаму, а компанија послује ван Леедс-а у Великој Британији. еУКхост Лтд управља са преко 150 000 домена и преко 35 000 клијената.

Њихове услуге веб хостинга укључују дељене цПанел планове са Линуком који почињу од 3,33 £ месечно, а Виндовс планови са Плеском почињу од 3,33 £ месечно. Планови Виндовс ВПС хостинга почињу од 15,99 £ месечно, док Линук ВПС хостинг планови почињу од £ 12,99 месечно. Овим плановима се у потпуности управља 24 сата дневно, испоручују се брзе ССД меморије, Интел Ксеон процесори, бесплатни домен, бесплатни ССЛ, несмерени пропусни опсег, итд..

Пакети за хостинг у облаку долазе са 100% продуженим СЛА-ом, избором ОС-а, избором управљачке плоче, избором плана праћења и избором удаљене сигурносне копије. Цене за хостинг у облаку почињу од 38,32 £ месечно.

еУКХост је управљао и посвећеним серверима као што је ССД складиште, брзина 1Гбит порта, бесплатни Плеск Веб Про, бесплатна услуга миграције, ХДД или ССД могућности складиштења, опциони Фортигате фиревалл са превенцијом провале, ДДоС заштита, заштита уклањања антивируса и злонамјерног софтвера..

еУКхост.цом је један од најбољих пружатеља услуга хостинга у Великој Британији који подједнако задовољавају потребе малих веб локација и веб локација на нивоу предузећа.

3. 123-рег.цо.ук

Посетите сајт “

123рег бест ук веб хостинг123 Рег је највећи регистратор домена у Великој Британији који тврди да је домаћин 1 на сваких 5 активних веб локација цо.ук. Њихове услуге регистрације домена употпуњују се изградњом веб страница, е-трговином, веб безбедношћу и другим мрежним алатима. Њихова платформа садржи преко 3 милиона имена домена и преко 17 милиона веб локација.

Цена за 123 Рег дељена хостинг пакета почиње од 3,49 £ месечно. Дељени планови за хостинг нуде до 3 укључена домена, хостинг за 1 до неограничене домене, веб простор до 100 ГБ и неограничен пропусни опсег.

Хостинг оптимизовано за ВордПресс, Јоомла и Друпал почиње од 3,99 фунти месечно. Виртуелни приватни сервери крећу се у износу од 9,99 фунти месечно уз оперативни систем Виндовс или Линук и управљачки панел цПанел или Плеск. 1 Рег-ови виртуелни приватни сервери пружају потпуни административни приступ, омогућавајући вам покретање било које апликације и прилагођавање окружења за хостинг изван ограничења класичног веб хостинга.

Премиум управљани сервери са 123 Рег коштали су између 29,99 £ месечно и 119,99 фунти месечно. Ови планови нуде неограничено хостинг места, 100 ГБ неограниченог простора за складиштење и несметан промет. Бесплатни ССЛ и наменски ИП су укључени, а захваљујући кластерираној технологији облака коју користи 123 Рег, они могу гарантовати 99,99% продуженог времена.

123 Рег избјегава пренијети било коју од својих услуга на начин да све, од инфраструктуре до корисничке подршке, има у Великој Британији.

4. ХеартИнтернет

Посетите сајт “

хеартинтернет бест ук веб хостингХеартИнтернет је бренд Хост Еуропе Гроуп, врхунске компаније у приватном власништву на европском тржишту. ХеартИнтернет је основан 2014, а познат је као највећи продавач хостинга у Великој Британији. Опште услуге веб хостинга, хостинг хостинга, регистрација домена и веб сигурност такође су део палете услуга ХеартИнтернета.

Њихове услуге веб хостинга састоје се од Линук и Виндовс хостинга заснованих на облаку са 5 ГБ неограниченог веб простора, 30 ГБ до неограниченог месечног пропусног опсега, инсталира се ВордПресс једним кликом, почев од 2,99 £ месечно.

Корисници са захтевних веб локација могу се одлучити за Премиум хостинг планове ХеартИнтернета који нуде наменске ресурсе и перформансе на нивоу сервера. Трошкови за ове планове крећу се између 29,99 £ месечно и 119,99 фунти месечно. Они нуде између 50 ГБ ССД простора на диску и неограничен простор на ССД диску, а подржани су од 99,99% уптиме-а СЛА.

ВордПресс хостинг планови почињу од 9,49 £ месечно, док ВПС хостинг планови почињу од 9,99 £ месечно за базни ВПС план са ХДД меморијом и 14,99 € месечно за базни ВПС план са ССД меморијом. На располагању је 6 подесивих ВПС планова који вам омогућавају да одаберете свој ОС, ниво управљања сервером, контролну таблу итд.

Намјенски сервери доступни су у основним конфигурацијама у цјеновном рангу од 69 до £ 129 / мјесечно. Имате могућност додавања додатних ресурса, додавања ССЛ сертификата и неколико других додатака попут Плеска или цПанела.

ХеартИнтернет је мрежни домаћин са сједиштем у Великој Британији с интерном корисничком подршком која је доступна 24/7.

5. ВебХостинг.ук.цом

Посетите сајт “

вебхостингукцом бест ук веб хостингОснован 2001. године, Веб Хостинг УК (ВХУК) један је од најстаријих покретача веб хостинга у Великој Британији. Они опслужују корисничку базу од преко 35.000, а специјализовани су за хостинг у облаку, хостинг апликација, Виндовс хостинг и Линук хостинг решења.

Планови за хостинг у облаку почињу од 2,49 фунти месечно, нуде ССД складиштење, бесплатну регистрацију домена са свим годишњим плановима, Плеск или цПанел, дневне сигурносне копије ван локације и 99,95% гаранције за продужено време.

ВордПресс пакети за облак хостинг такође садрже ССД меморију, као и неколико ВордПресс специфичних додатака и тема. Свако резервно копирање, напредни сигурносни алати, ВордПресс Тоолкит и 24/7 стручна подршка такође су укључени у сваки пакет. Цена почиње од само 0,99 £ месечно.

Осим хостинга оптимизованог за ВордПресс, доступан је и други хостинг хостинг за Магенто, који почиње од 12,99 фунти месечно и укључује ПЦИ усаглашеност, прилагодљиво окружење сервера, избор Плеск Оник-а или цПанела и разне алатке за веб безбедност.

Линук и Виндовс ВПС сервери долазе са бесплатним ИП адресама, ССД меморијом, неограниченом пропусношћу и почињу од £ 12.99 месечно. Веб странице критичне за мисију могу се одлучити за високо подесиве Ентерприсе цлоуд сервере почевши од £ 25 месечно.

Намјенски послужитељи доступни су од 69,99 £ мјесечно с могућношћу избора између ССД-а и ХДД-а; ЦПУ модели Интел Ксеон Е3, Е5 или Е5 СТ; Виндовс или Линук ОС; цПанел или Плеск контролна табла. Ови планови садрже 1Гбит везе и неколико алата за сигурност и надзор сервера.

Веб Хостинг УК је врхунски хостинг услуга са мноштвом планова и карактеристика за испуњавање свих потреба за хостингом од једноставних веб локација до сложених апликација и веб локација на нивоу предузећа..

Закључак

Ако желите да своју веб локацију угостите код домаћина из Велике Британије, веб домаћини представљени у овом чланку рангирају највише међу пружатељима услуга хостинга у Великој Британији. Хостинг са домаћином из Велике Британије обезбедиће боља времена одзива и брже везе за ваше клијенте у Великој Британији, елиминисати било каква питања усклађености специфична за вашу индустрију и омогућити вам да уживате у локализованим услугама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector