5 најбољих хостинга за веб странице фитнеса

бест-хостинг-хостинг-фитнесс-блог-2019


Популарност фитнес веб локација и блогова за вежбање је нагло скочила захваљујући све већем интересовању људи да постану и остану у форми. Ако сте фитнес гуру који жели да поделите своје знање са милионима људи спремних на ремонт животног стила, покретање фитнес блога или веб странице један је од најефикаснијих начина да се посегнете за љубитељима здравља широм света..

Али пре него што то учините, мораћете да размислите о неколико ствари као што су:

  • проналажење одговарајућег хостинга веб страница;
  • избор праве платформе за интеракцију са вашом публиком;
  • и идентификовање маркетиншких алата помоћу којих можете да изградите своју публику.

Израда веб локације за фитнес

Веб хостинг је важан грађевни блок потребан за покретање било ког вебсајта, а врста веб локације коју желите да покренете одредиће врсту платформе, па чак и врсту веб хостинга који ће вам требати.

Као тренер фитнеса, можда бисте желели да делите видео записе са вежбама вежби и инфографиком, уз савете о исхрани и плановима вежбања. Или можда желите уновчити веб локацију, имати блог, дозволити корисницима да се пријављују на билтене, објављивати сведочанства или објављивати прегледе производа, дозволити пратиоцима да постављају питања или им дозволите да се међусобно повезују на форуму, на пример.

Да бисте постигли све ово, требат ће вам платформа са властитим хостом која може удовољити свим вашим специфичним захтјевима. С тим у вези, препоручујемо вам да кренете са ВордПрессом, који је неприкосновена краљица платформи веб страница која нуди највише у погледу контроле, флексибилности и функционалности.

За разлику од хостованих платформи (нпр. Вик), уз ВордПресс можете одабрати сопствени хостинг, уновчити веб локацију како год желите и у потпуности контролисати све што може да уради.

Проналажење хостинга за вашу веб локацију фитнеса

Ево наше горње листе веб хостинг провајдера за веб локације за фитнес:

Хостинг Цомпани
Почетна цена

1ипаге$ 1,99 / месец
2хостгатор$ 2,75 / месечно
3инмотион хостинг$ 2,95 / месечно
4блуехост$ 3,95 / месечно
5годадди$ 2,99 / месец

Када је у питању хостинг, препоручујемо да почнете са заједничким планом хостинга који можете надоградити касније, ако је потребно. Можда ће бити тешко проценити од почетка колико ће ресурса требати вашој веб локацији, па почните с малим и надоградите касније.

Дељени хостинг је најповољнији и почетнички прилагођен хостинг и многи домаћини нуде дељене хостинг планове оптимизоване за ВордПресс веб локације. Неке од ових функција садрже ВордПресс инсталацију у 1 клику, стручну подршку за ВордПресс, оптимизацију брзине, ВордПресс веб локацију за прављење веб страница, итд.

Управљани ВордПресс хостинг ће такође водити рачуна о задацима одржавања сервера, омогућавајући вам да се фокусирате искључиво на креирање садржаја и маркетинг своје веб странице.

Што се тиче наших препорука за најбољи ВордПресс хостинг за фитнес веб локације, ево најбољих хостинг компанија које свакако треба да проверите:

1. иПаге

ипаге најбоље веб локације за фитнесиПаге има једну од најнижих уводних цена у свим својим хостинг категоријама, али најповољнији им је план Стартер план, који је неограничен дељени хостинг план који укључује бесплатну регистрацију домена, алат за израду веб локација, ПаиПал интеграцију, 24/7 надгледање мреже и интернетска подршка, бесплатни маркетиншки алати и инсталирање Ворд-а једним кликом.

Ако желите план који је више усмерен на ВордПресс, иПаге нуди ВордПресс хостинг путем њихових ВП Стартер и ВП Ессентиал планова. Ово су такође заједнички планови за хостинг са неограниченим простором за похрану и пропусним опсегом, и бесплатном регистрацијом домена, али они имају додатну предност прилагођеног контролног панела, унапред инсталираних тема и додатака, а ВП Ессентиал план такође укључује ВордПресс стручну подршку, аутоматско уклањање злонамјерног софтвера и сигурносни пакет СитеЛоцк.

Виртуелни приватни сервери и наменски сервери такође су међу плановима хостинга које нуди иПаге, а који би вам могли постати релевантни ако ваш фитнес блог или веб локација добију више промета и надрастају заједнички план хостинга.

Услуге веб хостинга и регистрације домена иПаге такође су комплетиране од стране неколико маркетиншких сервиса попут оптимизације претраживача и оглашавања путем плаћања по клику..

Још једна важна предност пријаве са иПаге-а је приступ 24/7 интернетској подршци путем ливе цхат-а, е-поште или телефона.

2. ХостГатор

хостинг хостинг најбоље веб странице за фитнесСледећи у нашој рецензији најбољих домаћина за веб локације за фитнес је ХостГатор, буџетски домаћин са приступачним и корисничким плановима хостинга. Компанија нуди све врсте хостинга, али за потребе овог чланка фокусираћемо се на њихове заједничке и ВордПресс планове.

Категорија дељеног плана нуди три пакета за хостинг који имају непромерен пропусни опсег, 99,9% продужену гаранцију, враћање новца у року од 45 дана, цПанел, израду веб локација, тренутну куповину и инсталацију скрипте отвореног кода, бесплатне бонусе за огласе и недељно аутоматско искључивање – сигурносне копије.

У категорији оптимизованој за ВордПресс наћи ћете три плана, сви изграђени на облачној технологији која нуди брже време учитавања за вашу веб локацију. ХостГатор ВордПресс планови долазе са конфигурацијом са више слојева кеширања и уграђеном мрежом за испоруку садржаја, а све у сврху повећања перформанси и поузданости.

Остале карактеристике укључују аутоматску израду сигурносних копија са једним кликом да би се заштитили подаци, скалабилност једним кликом да би се управљали наглим штрајковима промета, Гоогле АдВордс кредитно средство, аутоматско уклањање злонамјерног софтвера и 100% бесплатну миграцију веб локације ако размишљате о пребацивању веб локације са другог домаћин.

Поред ова два типа хостинга, ХостГатор има добар избор управљаних и полу-управљаних наменских сервера, као и ВПС и планове препродавача.

3. ИнМотион хостинг

инмотион најбољи хостинг веб локација за фитнесИнМотион је један од најкомпетентнијих и највише оцењених веб хостинга са пакетима дизајнираним да задовоље потребе фрееланцера, агенција и предузећа. Иако се могу чинити усмереним само на професионалце и посао, њихови дељени хостинг и ВордПресс планови за домаћинство су погодни за све нивое вештина.

Ако упоредите заједничке планове ИнМотион-а са дељеним плановима других хостинг компанија о којима је овде разговарано, видећете повећање цена, што је последица ССД драјвова које нуди ИнМотион који нуде боље перформансе и поузданост у поређењу са ХДД драјвовима. Сви ИнМотион планови садрже ССД погоне.

Подељени планови које нуди ИнМотион имају одличне карактеристике попут бесплатних сигурносних копија података, бесплатне регистрације домена, бесплатног градитеља веб локација БолдГрид, контролне табле цПанел, заштите од малвера, ССХ приступа, превртања апликација, прединсталације ВордПресса, 24/7 подршка, 90 -дневна гаранција поврата новца и многе друге функције које би могле бити корисне за било коју врсту веб локација.

Што се тиче ВордПресс оптимизованих планова хостинга, имате могућност избора између чак шест различитих ВордПресс планова. Сви планови долазе са унапред инсталираним темама и додацима, бесплатним доменом, програмом за прављење драг-дроп-а, комплетном подршком за дизајн и хостинг, е-трговином и безбедносним алатима и 90-дневном гаранцијом поврата новца.

Иако са цене, ИнМотион-ове услуге дизајниране су за оне који желе најновије технологије у комбинацији са врхунским перформансама и сигурношћу.

4. БлуеХост

блуехост најбоље веб локације за фитнесБлуеХост је још једна хостинг компанија коју бисте могли размотрити за веб локацију фитнеса. Они се високо препоручују захваљујући континуираној подршци ВордПресс-а од 2005. године.

Они такође нуде почетни ниво дељеног хостинга за ВордПресс са бесплатним доменом, бесплатним градитељем веб локација, инсталирањем ВордПресса једним кликом, бесплатним ССЛ сертификатом и подршком 24/7, али такође садрже и оптимизоване ВордПресс хостинг планове изграђене на ВПС сервису. Ови планови су погодни за локације са већом обимом саобраћаја.

Поред значајног повећања ресурса сервера, ови ВПС планови укључују и аутоматско прављење резервних копија, побољшани цПанел, бесплатан ССЛ сертификат, напредне сигурносне алате ЦДН и СитеЛоцк. Преко МОЈО тржишта можете инсталирати скрипте, додатке и друге једноставне алате, па чак и додавати додатне ресурсе једним кликом. Ако ваша веб локација за фитнес прерасте заједнички налог за хостинг са којим започнете, можете лако да надоградите на један од БлуеХост-ових премиум ВордПресс пакета.

Наменски сервери и хостинг пакети продавца такође су међу хостинг услугама које нуди БлуеХост.

Сјајна ствар БлуеХоста је да је њихова интерна подршка специјализована за ВордПресс хостинг, тако да је лако добити стручну подршку кад год вам је потребна. Тим за подршку може се добити путем ливе цхат-а, система издавања карата или маила.

5. ГоДадди

годадди најбољи хостинг веб локација за фитнесГоДадди је гигант веб хостинга који нуди импресиван избор интернетских сервиса, укључујући регистрацију имена домена, веб сигурност, мрежни маркетинг и неколико планова за веб хостинг који покривају већину потреба за хостингом.

Ако размишљате да угостите ГоДадди и потпуно сте новак, ГоДадди је креирао мапу пута за изградњу веб странице која ће вас водити кроз сваки корак креирања веб локације.

Њихови заједнички планови хостинга нуде бесплатно име домена са годишњим плановима, инсталација једним кликом више од 125 софтвера отвореног кода, 24/7 надгледање сигурности и ДДоС заштита, цПанел, подршка подржана 24/7 у САД и 99,9% продуженог времена гаранција.

ГоДадди ВордПресс хостинг планови крећу се од почетних планова дизајнираних за почетнике до планова креираних за дизајнере и програмере. Ови планови су створени за перформансе ВордПресс-а захваљујући оптерећеним серверима, ССД-овима и лаком скалирању.

Сви планови без обзира на ниво вештина укључују унапред изграђене сајтове и превлачење & дроп едитор, аутоматско ажурирање софтвера и безбедности за ВордПресс, бесплатне теме и додаци, бесплатне дневне сигурносне копије са обнављањем једним кликом, обећање за 99,9% продуженог времена и бесплатни назив домена.

Подршка у ГоДадди-у нуди се путем телефона 24/7 или у ливе цхат-у током радног времена.

Маркетиншки савети за ваш фитнес блог или веб локацију

Ако сте фитнес стручњак, вероватно већ имате клијентелу коју чине они који често посећују вашу локалну теретану, али ако желите већу публику, морате да одредите даље начине да се пласирате на тржиште. Ево неких маркетиншких средстава помоћу којих можете да покушате да повећате своју публику:

  • Креирајте ИоуТубе канал на коме делите видео записе о тренингу, технике вежбања и савете о исхрани;
  • Створите присуство друштвених медија на платформама попут Инстаграма или Фацебоока омогућавајући људима да вас прате на тим платформама;
  • Допустите људима да се пријављују на ваше билтене и ажурирања на вашем блогу;
  • Креирајте садржај с којим ће ваша публика моћи да се бави или преузети (нпр. Инфографика за изазове вежбања, апликације за напредак вежбања, савети за планирање оброка итд.).

Сада када знате коју платформу да одаберете за своју веб страницу, које маркетиншке алате можете користити за промоцију себе и које хостинг компаније нуде најбољи хостинг за фитнес веб локације, можете успешно покренути веб локацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map