5 најбољих пружатеља услуга хостинга за ВооЦоммерце

најбољи пружаоци хостинг услуга


ВооЦоммерце се сматра најбољом еЦоммерце платформом за ВордПресс и то је користи преко 40% веб продавница на мрежи, што је такође најпопуларнија платформа за изградњу интернет продавнице.

Захваљујући природи отвореног кода и великој прилагодљивости путем стотина бесплатних и плаћених екстензија, ВооЦоммерце омогућава и програмерима и мрежним трговцима да граде мрежне продавнице које испуњавају све техничке, логистичке и дизајнерске захтеве. Језгро ВооЦоммерце поседује мноштво корисних функција од унапред инсталираних гатеваи-ова плаћања и подршке за гео-локацију до управљања залихама и ЦРМ алате.

Платформа се интегрише са ВордПресс, придржавање стандарда скалабилности, стабилности и сигурности које ВордПресс представља. Они који желе да се укључе у све већи број купаца мобилних уређаја то могу лако учинити јер је ова платформа дизајнирана да осигура да ваши производи изгледају једнако добро на мобилним уређајима као и на радним површинама ваших купаца..

статистика употребе вооцоммерце-а на целом ИнтернетуИако ВордПресс добро функционира на дељеном плану хостинга, ВПС хостинг план је више погодан за ВооЦоммерце, јер за платформу је потребно више ресурса од оног што једноставан дељени план може понудити, али и због посебних захтева веб локација за е-трговину. У многим случајевима ови посебни захтеви произилазе из потребе да се створи окружење усаглашено са платном картицом (ПЦИ) у коме се осетљиви подаци о клијентима могу сигурно преносити. Поред захтева за заштитом од метака, веб локације за е-трговину такође морају бити у стању да издрже веће оптерећење посетилаца. Због тога је неопходно одабрати план хостинга који је довољно стабилан и скалабилан да испуни и овај захтев, а ВПС хостинг је прави план за посао.

Преглед најбољих 5 ВооЦоммерце хостинг услуга

Ако покрећете интернетску трговину са погоном на ВооЦоммерце 2018. године, ево најбољих оптимизованих ВооЦоммерце и ВПС хостинг провајдера које бисте требали размотрити за свој предстојећи пројекат:

Веб Хост
Цена од

1најбољи вооцоммерце хостинг$ 6,95 / месечно
2сјајан хостинг и вордпресс хостинг$ 19,99 / месец
3моћан хостинг за вооцоммерце$ 19,95 / месец
4приступачна вооцоммерце хостинг компанија$ 19,99 / месец
5најбољи зелени пружатељ услуга хостинга$ 39,95 / месечно

Како изабрати најбољи ВооЦоммерце хостинг?

Покретање е-трговине је мало сложеније од стварања е-трговине једноставан веб сајт. Приликом израде интернетске продавнице морате обратити додатну пажњу на неке детаље које бисте у супротном занемарили. Ако желите да идентификујете најбољи план хостинга за ВооЦоммерце, молимо размотрите списак доле:

 • ССЛ сертификат за шифровање трансакција и побољшање сигурности
 • Намјенска ИП адреса за инсталирање ССЛ цертификата
 • Сјајне перформансе сервера и евидентирани продужетак
 • Професионална мрежна подршка на коју се можете ослонити било када
 • ПЦИ компатибилан веб сервер
 • Редовне сигурносне копије сервера (дневно би било идеално)

Испод можете пронаћи брзи преглед хостинг компанија које препоручујемо да домаћините вашој ВооЦоммерце продавници.

# 1 БлуеХост – Најбољи ВооЦоммерце хостинг

блуехост најбољи хостинг хостингБлуеХост је веома цењени пружатељ услуга хостинга који се састоји од широког спектра хостинг услуга. Њихов избор ВордПресс оријентисаних хостинг планова препознат је у целој индустрији као го-то планови за ВордПресс веб локације, док њихови ВПС и наменски хостинг планови нуде робусну инфраструктуру и користе напредне технологије.

БлуеХост нуди 3 ВооЦоммерце оптимизована плана у распону од 6,95 до 12,95 долара месечно (промо цена). Стартер ВооЦоммерце план укључује 1 наменски ИП, позитивни ССЛ за сигурност е-трговине, 100 ГБ веб простора, несметан пренос података, бесплатно име домене, 100 маркетиншких кредита. С друге стране, Про ВооЦоммерце план долази са Цомодо ССЛ-ом, 300 УСД маркетиншким кредитима, СпамЕкпертс филтром нежељене поште, приватношћу домена и СитеБацкуп про, премиум алатом за резервно копирање веб локација. Ако то није довољно или вам је потребна већа контрола над вашим подешавањима, можете се одлучити за ВПС план.

Планови ВПС-а за следећи ген БлуеХоста изграђени су на технологији облака који повећавају снагу, стабилност и скалабилност на вашој веб локацији. 4 ВПС плана доступна у БлуеХост крећу се од 19,99 УСД месечно до 59,99 долара месечно. Можете добити ВПС план са до 4 језгре ЦПУ-а, 240 ГБ САН, 8 ГБ РАМ-а, 4 ТБ опсега, 1 укљученим доменима и 2 ИП адресе. Поред ових планова, овај хостинг провајдер има и ВооЦоммерце оптимизовани план хостинга у који су већ интегрисани ВордПресс и ВооЦоммерце. Планови коштају 11,95 долара месечно и укључује ССЛ сертификат и наменски ИП адресу тако да можете уживати у бољој сигурности.

Добро опремљени и скалабилни ВПС планови БлуеХоста су у стању да се лако носе са брзим прометима и обезбеде сигурност коју захтевају веб локације за е-трговину..

# 2 ИнМотион хостинг – сјајан избор за ВооЦоммерце

инмотион вооцоммерце хостингИнМотион Хостинг је реномирани провајдер хостинга за читаве услуге, чији Линук ССД ВПС хостинг сервери покрећу облак ради додатне брзине и перформанси. ИнМотион је више пословно оријентисан хостинг провајдер који успева да створи хостинг планове који су савршени баланс између приступачности и моћи.

Њихова 3 ВПС хостинг планова опремљена су арсеналом функција укључујући бесплатну цПанел лиценцу, ЦентОС са ЛАМП стацком, бесплатне ССД дискове, сувишне хардверске кластере, ССХ и роот приступ, еЦоммерце алате, управљане сервере, бесплатне сигурносне копије, откључане језгре ЦПУ-а, све до 5 наменских ИП адреса, бесплатни домен, до 260 ГБ дискетног простора отпоран на грешке, до 6 ТБ месечног преноса и до 8 ГБ РАМ-а. ВПС планови у ИнМотион крећу се од 29,99 УСД месечно до 74,99 долара месечно. Ови планови такође су подржани 90-дневном гаранцијом поврата новца, што је знатно изнад индустријског стандарда.

С инфраструктуром која скоро без прекида и високих перформанси пружа ИнМотион Хостинг, ВПС планови су погодан избор за било који пројекат везан уз ВооЦоммерце..

# 3 ХостГатор – моћан & Скалабирани хостинг за ВооЦоммерце

хостинг хостинг хостинг хостингХостГатор је увек био топ избор за многе потребе за хостингом захваљујући приступачном распону услуга хостинга. Њихови дељени хостинг планови и ВордПресс оптимизовани планови неки су од њихових најпопуларнијих планова, међутим, ВПС планови ХостГатор такође долазе са мишићном снагом и корисним функцијама да одговарају вашим специфичним ВооЦоммерце хостинг хостинг потребама..

ХостГатор вам даје избор између потпуно управљаног и полу-управљаног ВПС хостинга, омогућавајући вам да одаберете план који одговара вашем нивоу стручности. За разлику од планова који се потпуно управљају, полу-управљани хостинг планови не укључују цПанел, али укључују подршку за хардвер, оперативни систем и основна питања конфигурације..

Потпуно вођени ВПС планови долазе са укљученим цПанел-ом, потпуним приступом роот-у, ЦентОС Линуком, најсавременијим хардвером сервера, 45-дневном гаранцијом поврата новца, сертификатом Сафе Харбор, бесплатним сигурносним копијама, до 8 ГБ РАМ-а, 4 језгре ЦПУ-а , Дисковног простора од 240 ГБ и пропусног опсега 3ТБ. Цене се крећу од 19,95 УСД / месец до 39,95 долара месечно.

# 4 иПаге – Приступачан ВооЦоммерце хостинг

ипаге вооцоммерце хостингиПаге је на тржишту веб хостинга од 1998. Њихова посвећеност квалитетним и поузданим услугама помогла им је да се позиционирају као лидери у индустрији хостинга. Они који траже ВПС планове са прилагодљивим конфигурацијама и потпуно управљаном подршком, требало би да се информишу о иПаге-овим ВПС плановима.

Три ВПС плана (Басиц, Бусинесс и Оптимум) које пружа ова хостинг компанија имају предност флексибилности засноване на облаку, долазе са цПанелом, широким избором унапред инсталираних скрипти (нпр. Руби он Раилс, Имаге Магицк, Перл, итд.) .), бесплатна регистрација домена, бесплатни маркетиншки кредити, подршка 24 часа дневно, брза огледала САН складиштења, тренутно обезбеђивање ресурса итд. На иПаге-у можете добити до 4 језгре ЦПУ-а, 8 ГБ РАМ-а, 120 ГБ простора за похрану, и 4 ТБ опсега. Цене за ВПС планове смештају се између 19,99 УСД месечно и 79,99 долара месечно.

иПаге осигурава вашем мрежном пословању флексибилност која му је потребна чак и ако се ваши захтеви временом повећавају или мењају, тако да можете да се фокусирате на успешну продају својих производа на мрежи.

# 5 ГреенГеекс – Најбољи зелени хостинг за ВооЦоммерце

греенгеекс хостинг хостингаНаша листа високо оцењених ВооЦоммерце хостинг услуга обухвата и ГреенГеекс, који је америчка компанија која се бави хостингом зелене енергије. Зелена енергија хостинг компанија привукла је пажњу не само због чистих услуга хостинга, већ и због богатства карактеристика њихових хостинг планова.

Њихови ВПС планови за гостовање долазе са укљученим ССД и цПанел / ВХМ, као и друге карактеристике које потврђују поузданост и флексибилност њихових услуга. Као такав, ГреенГеекс нуди ВПС планове у 5 различитих конфигурација са до 125 ГБ ССД РАИД-10 складиштења, опсегом ширине 3.000 ГБ, ЦПУ-ом од 4 језгре, ноћним копирањем, власничким интерфејсом за управљање ВПС-ом, ИП-овима без црне листе, бесплатним брзим обезбеђивањем, бесплатном миграционом услугом и солидне гаранције за продужење рада. Цене за ВПС планове у ГреенГеексу крећу се од 39,95 УСД месечно до 159,95 долара месечно, тако да нуде ВПС планове за сваки буџет и потребу.

Без обзира да ли покрећете веб локацију са ВооЦоммерце или било коју другу страницу за е-трговину, ови ВПС планови пружају вам потребну инфраструктуру и флексибилност да бисте удовољили захтевима свог мрежног пословања.

Закључак

Добар ВПС хостинг поставиће чврст темељ вашем ВооЦоммерце сајту, омогућавајући вам да преусмерите фокус на пружање квалитетне услуге и сигурно искуство куповине својим купцима. Омогућиће вам и да једноставно уклоните своје ресурсе и лако ухватите корак са новим захтевима, било да су наметнути индустријским стандардима или све већим бројем купаца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map