6 најбољих провајдера зеленог веб хостинга

бест-греен-хостинг-провидери-2019


Сви добро знамо да исцрпљујемо природне ресурсе Земље више него икад раније. То је оставило неке озбиљне промене у животној средини и ми се желимо суочити са више у будућности. Чак морамо да испитамо какву ћемо земљу у будућности оставити нашој деци. Зато се морамо пребацити на зелене алтернативе и живети ефикасније где год можемо. Једно од тих подручја је оно што изаберемо да напајамо нашу технологију.

Веб хостинг је масиван посао, а његова потрошња енергије је подједнако велика. Велике компаније имају хангара испуњене језивим серверима који само изгарају кроз моћ да наставе даље. Имајте на уму да сервер мора бити доступан цео дан, а сервер мора радити читав дан. Просечан сервер дневно користи око 20,4 киловата. Велике компаније за хостинг пружају читав дан најмање 1000 сервера, што њихову дневну потрошњу износи 20.400 киловата. То може покренути неколико насеља и још више. Снага потребна за покретање свих сервера у Сједињеним Државама једнака је количини коју би могло произвести 5 нуклеарних електрана. Тако да је прилично лако схватити колико штете од интернета заиста наносе нашем окружењу.

Иако је зелено зелено данас популарна фраза, има озбиљних утицаја на животну средину. Зеленило је избор који може бити позитиван утицај на животну средину. Али које промене заиста доноси? Што је још важније, које директне користи може да вам понуди? Желимо да одговоримо на ова питања и видимо шта још овај одрживи облик веб хостинга може да понуди. Дакле, без додатног клањања, спустимо се на то!

Можете извршити снажан утицај на животну средину

Кренимо од прве и најочитије предности избора еколошког веб хостинга. Зеленило је нешто што можете да учините да учествујете у заштити животне средине. Као што сам већ напоменуо, ваша веб страница непрестано троши наше ресурсе у животној средини. Греен хостинг осигурава да сву енергију сервера компаније потребно за хостовање веб локација долази из обновљивог извора. Дакле, одабиром тога, ви одабирете да идете лако на околину.

То користи угледу и маркетингу ваше компаније

Све што зелено има позитивне асоцијације са тим и ствара добар јавни имиџ ваше компаније. Можете побољшати свој јавни имиџ једноставно и лако стицањем зелених акредитација. Компанија која ради на увођењу промена и смањењу утицаја који имају на животну средину обично је популарнија што им заузврат придоноси еколошки свесније купце и клијенте..

Зеленило је тренутно невероватно популарно, па постаје и избор у маркетингу. Ако објавите чињеницу да ваша компанија инвестира у и подржава зелена решења, привућете више људи. Јасним дефинисањем зашто радите на заштити животне средине вероватно ћете се обратити еколошки свесној публици на коју не бисте апеловали другачије.

Такође је тачно да су бројни купци спремни платити мало више ако знају да купују „зелене“ услуге. Тако да зелени хостинг дефинитивно има потенцијал да побољшате профитну маржу привлачећи више клијената и омогућава вам да мало повисите цене.

Приступачнији је

Будући да ниједно комунално предузеће не би платило енергију коју троши хостинг ваше веб странице, одмах постаје пуно лакше на вашем новчанику. Када компаније производе сопствену енергију из обновљивих извора, као што су енергија ветра и соларни панели, они имају много мање трошкова. Они могу уштедети много новца иако то захтева претходна улагања повезана са зеленим извором енергије. Греен хостинг је или јефтинији или кошта исту цену као и обични хостинг. Дакле, ви, клијент такође можете имати користи од свега новца који се штеди. Не само да постављате своју компанију у добар имиџ, стичете поверење купаца и штедите окружење, већ и мудар финансијски одабир.

Како одабрати даватеља зеленог хостинга

Ако желите да се одлучите за зелено хостинг решење, на правом сте месту. Постоје бројне компаније које су се већ постале невероватним пружаоцима услуга и подржавају зелену подршку. Одабир добављача зеленог хостинга функционише на исти начин као и избор редовног провајдера. Морате знати само свој буџет и квалитет услуге коју ћете добити. Друго је сложеније питање од последњег, тако да ћемо прво решити свој пут. Постоји неколико основних карактеристика на које морате водити рачуна како бисте изабрали избор којим ћете дугорочно бити задовољни.

 • Уптиме – Ваша веб локација мора бити доступна током целе године. Ако се сервери поклопе чак и накратко, нико не може приступити вашој веб локацији, што значи да ћете изгубити посао за то време. Већина компанија наводи да има 99% продуженог времена, али зашто не би? Прво треба да верујете сопственим цревима и прочитајте пар рецензија о њима. Добре веб локације за преглед хостова мјере вријеме рада компаније на исти начин као и ми. Зато увек погледајте преглед пре него што поверујете шта компанија каже о њиховом продужењу.
 • Брзина учитавања странице – Једном када се ваша веб локација покрене, мора да буде брза. Брзина учитавања страница је Гооглеов независни фактор рангирања, а са становишта корисничког искуства такође је изузетно важан. Људи се неће задржавати на вашој веб локацији ако вам је потребно више од 2 секунде. У ствари, требало би да имате добављача хостинга који вам омогућава да учитате своју веб локацију у року од 1 секунде. На тај начин можете осигурати да ваши корисници имају заиста задовољавајуће искуство. Можете видети колико су брзи сервери компаније на исти начин као и код продужетка. Читањем прегледа и прегледом мерења.
 • Подршка муштеријама – Покретање веб странице понекад може бити проблематично, посебно ако нисте навикли на хостинг услугу коју користите. Можда ћете наићи и на проблеме па ћете желети да вам буде неко уз леђа који ће вам помоћи да решите то. Да би неко требао бити један од представника подршке компаније за хостинг. Већина фрустрација везаних за веб хостинг долази због лоше или непостојеће корисничке подршке. Требало би да будете сигурни да имате најбољу могућу корисничку подршку, тако и истражите. Погледајте шта људи кажу на форумима и у одељцима за коментаре. Искрено корисничко искуство је ваш најбољи водич кад покушавате да сазнате какву подршку може понудити хостинг компанија.
 • Фреебиес – Добра хостинг компанија не нуди вам само добру услугу и добру корисничку подршку, већ и добар посао. Много услуга је прецијењено и тражиће вас више новца ако желите да користите основне функције и услуге. Ако можете, изаберите компанију која нуди бесплатне миграције веб локација, бесплатне резервне копије заједно са бесплатним безбедносним функцијама и заштитом од нежељене поште. Што више бесплатних ствари добијете, очигледно ће вам бити бољи посао. Имајте на уму да висококвалитетне хостинг компаније заиста иду додатну миљу да вас задовоље бројним бесплатним услугама. Док други само желе добити ваш новац и само вам дају нешто за наставак плаћања.
 • Апликације и функције – Желећете да системи за управљање садржајем, попут ВордПресс-а и Друпал, буду лако доступни и инсталирани у једном клику. Правилна услуга хостинга са цПанелом биће једноставна за навигацију и коришћење. Тако да будите сигурни да ћете оним што купујете моћи да управљате кроз отворени изворни цПанел.

Најбоље услуге зеленог хостинга

Као и код свега, постоје неке компаније које су надмашиле своју конкуренцију. Тренутно нуде најбоље услуге зеленог веб хостинга. Ево 6 најбољих играча на пољу зеленог веб хостинг провајдера.

ГреенГеекс

Посетите домаћина »

ГреенГеекс је једно од најпопуларнијих имена у индустрији зеленог веб хостинга. Они су на мисији да пруже феноменалне услуге веб хостинга које чисту енергију пружају сунце и ветар. Компанија је покренута 2008. године и сада је дом за више од 300.000 веб локација. Излажу смеле тврдње попут 99.99% продуженог времена и 100% задовољства купаца. Да ли заиста нуде квалитет да поткрепе те тврдње? Хајде да сазнамо!

Храбра изјава о њиховом продужетку звучи тачно. Они нуде солидних 99,91% продужетка током целе године. Ово ће осигурати да ваша веб локација буде стално доступна и спремна за пословање. Можете се ослонити на то без да се икада бринете о глупостима попут квара на серверу.

Када је у питању брзина учитавања веб локација, ствари нису баш тако гламурозне. Али ни у ком случају нису лоши. Сервери ГреенГеекса су само нешто спорији него што бих очекивао. Брзине учитавања њихових веб страница крећу се између 600 и 1200 милисекунди, што се може сматрати просечним.

Њихова корисничка подршка је такође одлична, што додатно поткрепљује изјаву. Није било потребно више од једног минута да се повежемо са агентом за корисничку подршку и на наша питања смо добили одговоре врло брзо. Њихови одговори су такође били тачни и корисни. Агент је био љубазан до краја. Али иако смо искусили сву ту позитивност, приметили смо незнатан проблем. Приметили смо неколико граматичких грешака и неке реченице нису биле у потпуности свеобухватне. То је зато што је њихова подршка вероватно прешла у иностранство на енглеском, јер им то омогућава уштеду новца. То би такође могло да омогући ГреенГеексу тако брзе одговоре. Будући да стоји више представника подршке за купце, постоји већа шанса да неко одговори на ваш упит у року од неколико секунди.

Поред поузданог тима за корисничку подршку до кога увек можете доћи, ГреенГеекс такође има прилично велику базу знања. Тамо можете пронаћи одговоре на најчешћа питања и проблеме које можете прећи док постављате веб локацију. Ако желите сами да откријете проблеме, то је сјајна опција. Можете пронаћи одговоре на питања која се тичу генералног хостинга, ВПС хостинга, наплате, хостинг хостинга и још много тога. Такође имају бројне видео туторијале које можете користити.

Када су у питању бесплатни производи, ГреенГеекс је у провјери ствари. Они нуде бесплатно име домена и бесплатну миграцију веб локација. Ово вам може уштедети много новца ако већ имате веб локацију. Али ако то не урадите, одвојите се од почетних трошкова. ГреенГеекс такође пружа бесплатне резервне копије сваке вечери. Тако можете бити сигурни да су сви ваши подаци сигурни и здрави и увек се можете вратити на неку од претходних верзија ваше веб странице у случају да се нешто догоди. Поред тога, добијате и мере безбедности као што су Спам Ассассин и ССЛ, тако да сте прилично спремни за све што вам је потребно.

ГреенГеекс такође следи уобичајене трикове за манипулацију ценама у индустрији. Оглашавају 3,95 УСД месечно почетну цену, али мораћете да потпишете трогодишњи уговор. Ако не, цена ће одмах порасти на 9,95 долара месечно. То је скоро три пута више.

Смешна ствар је што постоји 30-дневна гаранција поврата новца. Можете га подићи у било ком тренутку, али ако сте их искористили за понуду за бесплатну регистрацију домена, мораћете да га платите. Накнада за регистрацију домена коштат ће вас 24,95 УСД. Изгледа да је ГреенГеекс-у паклено прибављен њихов новац.

Иако ГреенГеекс није савршен, он ће задржати вашу веб локацију прилично пристојно. Имају солидно продужење рада и врло добру корисничку подршку на коју се можете ослонити. Брзине учитавања веб локација нису тако брзе, али су и даље довољно брзе да би веб локација била у складу са данашњим стандардима. За више информација посетите службену веб страницу Греен Геек-а!

иПаге

Посетите домаћина »

иПаге је постао веома популаран у простору за блогање и међу људима који желе да покрену своје веб странице што јефтиније. Они су сулудо јефтини, јер нуде планове јефтиних и 1,99 долара месечно. У власништву је Ендуранце Интернатионал Гроуп, компаније која поседује бројне друге хостинг компаније као што су БлуеХост, ВПСЛинк, ФатЦов и тако даље.

иПаге иде истовремено и на ваш новчаник и на окружење. Можете да имате ниске уводне цене од 1,99 УСД месечно за само 12 месеци дуга претплате. То ми се заиста свиди, јер је унапред и искрена цена да је индустрији веб хостинга тренутно потребна. Сасвим је пристојно, али предлажем да се претплатите на дужи рок ако одете на иПаге. Не зато што ћете боље пословати са њима, већ зато што ће ваша месечна цена порасти и до 8 УСД, што је скок цене од 350%. Вероватно ћете желети да то избегнете што је дуже могуће. Осим овог старог трика са ценама, иПаге је прилично пристојан.

Њихово продужење рада на серверу је 99,96%, што ће осигурати да ваш веб сајт ради сигурно и доследно током целе године. Брзина учитавања страница је 884 милисекунди. То је довољно брзо да би се веб странице одмах учитавале, осим ако не желите да покренете велику веб локацију за е-трговину. Дакле, иПаге у основи има захтеве за сервер. Али шта је са осталим?

Па, корисничка подршка иПаге-а могла би мало да користи. Ни на који начин нису лоши, јер је 20-минутно време одзива прилично солидно у поређењу с другима за које је потребно неколико сати и дана. Након 20 минута одговорили су одговорима на наша питања, али то ме још увек није у потпуности убедило. Углавном због тога што на Интернету има пуно недосљедних прегледа о иПагеовој корисничкој подршци. Неки су своје проблеме ријешили без проблема или морали превише чекати, док су други своје незадовољство писали рецензијама. Зато је најбоље да погледате око себе и видите шта сте пронашли пре него што одете и купите услугу.

Ако сте љубитељ зеленог веб хостинга, будите сигурни да је иПаге ЕПА Греен Повер партнер јер веб сервери и центри за податке који омогућавају да иПаге-ове услуге омогућују покретање ветра. Компанија купује толико обновљиве енергије да компензира њихову потрошњу енергије за 200%! Тако ћете и планети учинити услугу ако радите са иПаге-ом.

Поред врло повољне цене, иПаге нуди и обиље бесплатних артикала за заслађивање посла. Добићете побољшане безбедносне опције од једног од партнера компаније СитеЛоцк. Њихов софтвер помаже у јачању ваше веб странице како би се спречило било какво кршење безбедности. Редовно ће га скенирати због злонамјерног софтвера и другог штетног софтвера. Да би био још бољи, иПаге нуди и бесплатне резервне копије, што је најбоља мера заштите коју бисте могли да направите за своју веб локацију. Већина компанија наплаћује додатну накнаду за то, тако је сјајно имати потпуно бесплатно.

Њихове услуге се такође добро играју са другим апликацијама трећих страна и еЦоммерце платформама. Имате интеграције за приступнике плаћања као што су ПаиПал, Гоогле Аппс и многи други. Коначно, добит ћете и маркетиншке кредите у вредности од 200 долара које можете потрошити на Гоогле АдВордс, Бинг или Иахоо! да продајете своју веб локацију.

Иако ово све звучи заиста слатко, иПаге и даље има неколико непријатних изненађења. Једна је чињеница да они користе вДецк уместо цПанела. вДецк је мање позната алтернатива за управљање серверима, на коју се можете навикнути. Али није тако добар и свеобухватан као цПанел.

Све у свему, иПаге је добар избор за све који траже стабилну услугу хостинга, а истовремено још увек лако иду на свој новчаник и окружење. За више информација о иПаге услугама, погледајте њихову званичну веб страницу!

ИнМотион хостинг

Посетите домаћина »

ИнМотион је моја омиљена хостинг компанија, спусти руке. Дакле, моје је мишљење можда мало пристрано, али задржаћу га у стварности.

ИнМотион постоји већ више од 10 година и пружају дом за више од 300.000 домена. Они постају све популарнији због сталног квалитета својих услуга и због тога што нуде невероватне понуде. ИнМотион ми је постао омиљени јер је то компанија која је успела да избегне бројне трикове са ценама које користи цела индустрија. Уместо тога, делују на основу унапред утврђене структуре цена коју сви воле.

ИнМотион је уложио велике инвестиције у зелено стање. Имају читав дата центар који се ослања искључиво на зелену енергију и раде на претварању осталих. Они такође имају сјајне политике у канцеларијама својих компанија. То укључује смањење отпада и стављање већег нагласка на не коришћење много производа од папира и рециклирање свога смећа.

ИнМотион има на уму техничке карактеристике правилног веб хостинга. Без обзира који план одлучите да купите у ИнМотион-у, можете бити сигурни да ће он обрадити вашу страницу без икаквих проблема. Биће му доступно током целе године и радиће великом брзином. То је захваљујући чињеници да сервери ИнМотион-а имају продужење рада између 100% и 99,97%, па су им доступни готово сваке секунде у години. Али не само то, имају и кратка времена утовара. Можете очекивати да ће се ваша страница учитати између 460 и 700 милисекунди што је изванредно.

Брзина и стабилност додаје чињеница да ће се сви ваши подаци чувати у ССД архитектури. Већина пружатеља услуга хостинга захтева додатну месечну накнаду за чување ваше веб локације на ССД-овима, али ИнМотион то обезбеђује бесплатно.

Да би се бољи договор договорио, ИнМотион има много бесплатних садржаја за бављење уговором. На пример, ако желите да преместите већ постојећу веб локацију на неки од ИнМотион-ових зелених центара за податке, то ће урадити за вас бесплатно. Имаћете приступ неколико сати и они ће извршити миграцију сајта за вас. Такође можете да очекујете бесплатне редовне резервне копије. Свакодневно прављење сигурносних копија веб странице највећа је безбедносна мера коју можете донети. Такође, како бисте могли потпуно да утврдите вашу веб локацију безбедносним мерама, ИнМотион такође нуди бесплатни Суцури додатак. То је невероватан додатак који стално скенира вашу веб локацију ради потенцијалних ризика и експлоатација које хакери могу да искористе. Плаћали бисте 16,66 долара месечно за овај додатак, али овде га добијате бесплатно.

Поред свега овога, ИнМотион има награђивани тим за подршку купцима. Називају себе најчуднијим људима на земљи, а то остаје колико је истина тачно. Позив њиховом тиму за помоћ је експлозија. Повежите се са представником подршке у року од 2 минута у ливе цхат-у и они ће одговорити на ваше питање или доћи право на решавање вашег проблема. ИнМотион лако има најбољу корисничку подршку међу свим хостинг провајдерима које сам до сада прегледао. То је нешто што врло мало компанија заправо постаје исправно.

ИнМотион има све што желите од хостинг компаније. Такође је доследан и поуздан, тако да можете бити сигурни да ће вам имати леђа у сваком тренутку. Иако њихови планови за заједничко гостовање нису најјефтинији, добро вреде свој новац. Можете добити свој основни план заједничког хостинга за 5,99 долара месечно. То је прилично пристојан посао с обзиром на све понуде ИнМотион-а. Више о томе можете сазнати на званичној веб страници!

Дебела крава

Посетите домаћина »

ФатЦов има неочекивано име за вебхост и такође је прилично креативан. Али ФатЦов никако није међу најбољим на тржишту. То је једноставно зато што неке њихове услуге одговарају називу компаније. Спори су као дебела крава. Ипак, ФатЦов је и даље препун бројних позитивних изненађења због којих је вриједно да им се придружите.

Овај ФатЦов је жив и ударан од 1998. године и од тада се дивно понаша. Компанија не би освојила медаље за брзину, али спор и постојан приступ добро им је функционисао.

ФатЦов је такође партнер ЕПА-е, што наводно значи да сви њихови податковни центри раде енергијом ветра. Али то не могу сигурно рећи, осим ако га лично никада не посетим. То што сте ЕПА партнер значи да су прилично легитимни.

Свидио ми се приступ ФатЦов-а у одређивању цијена, јер је унапред и искрен. Већини компанија то недостаје, па је увек сјајно видети то. Можете добити свој основни план за годишњих 49 долара, што је врло добро. ФатЦов им пуно иде у погледу цена. Овај поједностављени хостинг план кошта 4,83 долара месечно, али никако није трајан. Једном када обновите свој план након уводног периода, цена ће порасти до 10,99 УСД месечно. Што је сулудо скок од 250%. То је још увек 131,88 долара годишње, али ипак је превише ако узмете у обзир да можете имати ИнМотион план од 6 долара који ради много бољи посао.

Али велико изненађење је да ФатЦов нуди и најјефтинији план хостинга, вероватно у целом простору за хостинг. Кошта 0,75 долара месечно, што ће вас коштати 9 долара годишње! То је сулудо. Чак и ако обновите тај план, он ће коштати 20 долара годишње. Ако желите само да тестирате неке ствари или имате једноставну веб локацију са портфељем, овај план ће обавити посао са минималним трошковима.

Када су у питању технички детаљи, ФатЦов има стабилност али му недостаје брзина. Са 99,90% продуженог времена, можете се ослонити на његово покретање веб странице, али биће прилично споро. Просечна брзина учитавања страница на серверима ФатЦов-а је 1500 милисекунди. То је прилично споро.

Коначно, корисничка подршка ФатЦов-а прилично је пристојна по нашем искуству, али изгледа недоследно када погледамо корисничке прегледе. Они нуде ливе цхат и одговорит ће вам у року од неколико минута или ће вас сачекати око сат времена. Можете погледати и њихову базу знања која вам пружа бројне туторијале и најчешће постављана питања. Знате, основне ствари.

Све у свему, ако тражите нешто смешно јефтино што ће посао обавити, ФатЦов је добар. Пружа могућност да се потроши 9 $ годишње за ваш хостинг план, што је невероватно. Али ако желите да се одлучите за нешто моћније, онда је најбоље да погледате шта друге компаније могу да понуде.

За више информација о ФатЦов услугама, погледајте њихову званичну веб страницу!

ХостГатор

Посетите домаћина »

ХостГатор сада покреће 1,3 милиона веб страница са снагом Тексаса ветра. Оне су једне од највећих компанија које се баве веб хостингом у свету и још увек прилично брзо расту. Добро је знати да је већи део тог раста потпомогнут зеленом енергијом, јер је хостинг веб страница уз њих много убедљивије када знате да неће наштетити Земљи. Али ХостГатор такође има пуно других сјајних ствари. Имају заиста добре услуге које би требало да проверите.

ХостГатор тренутно нуди најповољнији план хостинга на облаку на тржишту. Јефтинији је од већине дељеног хостинг плана, а опет двоструко бржи. На њега се можете претплатити за 2,99 УСД месечно и искористити погодности попут непрегледних 99,99% продуженог времена и муњевитских брзина пуњења од 5 милисекунди. Услуге ХостГатор-а су више него довољне за покретање ваше веб странице уз исплатив и невероватно ефикасан начин.

Корисничка подршка ХостГатор-а је такође прилично пристојна, али корисници су имали пуно недоследних мишљења о томе. Нама је то изгледало у реду. Било је потребно око 5 до 10 минута да њихов агент за подршку одговори на наша питања. Али немој да узмеш моју реч. С обзиром да ХостГатор има десетине хиљада клијената, пре куповине вреди темељито истражити њихове услуге подршке.

ХостГатор такође нуди добре бесплатне ствари као што су бесплатна миграција веб локација и моћне мере безбедности. Имаћете бесплатан приступ аутоматском уклањању злонамерног софтвера, аутоматизованом прављењу резервних копија веб локација, заштити од ДДоС напада уз сваки премиум план. Дакле, очигледно је да је ХостГатор отишао са пута како би вам понудио солидну понуду. Претплату на ХостГатор можете добити на хостингу облака по сулудо ниској цени и уживати у доследној услузи. За више информација погледајте њихову званичну веб страницу.

ХостПапа

Посетите домаћина »

ХостПапа је успешна компанија за хостинг који пружа дом за више од 500 000 веб локација. Они послују у САД-у и Канади, али имају хиљаде клијената такође у Европи. У протеклих 10 година видели су брзи раст и занимљиво је погледати шта је допринело њиховом успеху. Можда је чињеница да нуде телефонску подршку изворним говорницима многих језика, укључујући немачки, енглески, француски и шпански. ХостПапа се такође поноси тиме што улаже у обновљиве изворе енергије. Они су међу малобројним процентом хостинг компанија које своју архитектуру напајају из обновљивих извора енергије, па им то и прикажу. Они раде добро за себе, то је сигурно, али да видимо тачно како су доспели овде и шта пружају.

Једном када се пријавите путем једноставног поступка у два корака, дочекаће вас опције подршке за избор, које је врло мало ако нуди било која друга хостинг компанија. Након што подесите, време је да тестирате њихове сервере.

Стабилност је на првом мјесту и ХостПапа то провјерава. Њихови сервери имају 99,99% продужетка током целе године. Чак ни неки од најбољих паса у хостинг послу не могу то рећи о себи. ХостПапа је заиста поуздан у одржавању и одржавању веб странице без лебдјења ни секунде.

Међутим, њихова просечна брзина учитавања страница није тако изванредна. То је у најбољем случају просек. У просеку можете очекивати време учитавања од 900 милисекунди, а понекад може ићи и до 1500 милисекунди. Дакле, није муње брзо, али ће и даље глатко учитавати веб локацију.

Када је у питању корисничка подршка, тешко је рећи било шта лоше о ХостПапа, што је дефинитивно један од фактора који доприносе њиховом успеху. Они пружају телефонску подршку у 18 земаља и на 4 различита језика, што се дефинитивно свиђа широком кругу људи. Да све то употпуне, пружају и сопствену јединствену подршку. Сједница са „стручњаком за папу“, што је највећи облик руковања који сам икад видио. Они воде људе кроз специфичне проблеме и процесе путем видео ћаскања или телефона. То је прилично невероватно.

Такође смо добили одговор од једног њиховог представника за корисничку подршку у року од мање од 4 минута. Службени представник је без икаквог одговора одговорио на сва наша питања и разговор нам се чинио стварним. То није било роботизирано на било који начин. ХостПапа заиста заслужује колачић због изузетног тима за подршку.

ХостПапа такође има неколико сјајних бесплатних. Уз њихове заједничке планове хостинга, добијате заштиту од нежељене поште, заштитни зид сервера, откривање и надзор провале. Ово су прилично солидне сигурносне карактеристике које ће заштитити вашу веб локацију.

Цијене ХостПапа-а имају нешто што нисам цијенио. Исте старе трикове са ценама које користи свака друга компанија. Морате да се пријавите на три године да бисте постигли ниску рекламирану цену од 3,95 УСД месечно. Ништа ново у вези с тим, али свеједно је штета. Јер цена ће се попети на 4,95 долара ако одаберете период од 24 месеца или 12 месеци. Али заправо вам је боље да се пријавите на неки од њихових дугорочних уговора, јер ћете желети да се обнављање вашег плана што пре прикаже. Када ипак дође, цена ће порасти на више од 6 УСД месечно. То је приближно скок цијене од 150% до 200% у односу на оно што сте очекивали у почетку.

Има више. Имате тежак период гаранције за поврат новца од 30 дана као и код било ког другог пружатеља услуга хостинга. Проблем је у томе што нећете изаћи бесплатно чак и ако откажете у року од тих 30 дана. Ако су за вас поставили вашу веб страницу, приликом одустајања наплатит ће вам накнаду за подешавање у износу од 29,95 УСД.

Чак и ако се узму у обзир ове финансије, ХостПапа може бити прилично пристојан. Али важно је да сте сигурни да ћете се моћи држати с њима најмање годину дана и да нећете имати проблема са дуплирањем првобитне цене. Јер и даље можете скинути прилично јефтино. За више информација погледајте званичну веб страницу ХостПапа.

Закључак

Ако сте спремни да направите еколошки свестан избор за хостовање веб странице, онда ће један од њих бити у реду. Свака од ових компанија даје све од себе да минимализује свој отисак угљеника на планети. Али иако сви добро раде за животну средину, не бих свима препоручио да поседују вашу веб локацију. Најбољи са којима можете ићи су ИнМотион и ХостГатор. Обе су реномиране компаније које су јефтине и нуде својим клијентима услугу високог квалитета. Надам се да сте уживали читајући овај чланак и да смо вам данас помогли да научите нешто ново!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map