Најбољи хостинг за ВордПресс веб странице са 5000 дневних посетилаца

посетиоци са најбољим вордпресс-хостингом-5000-дневно


Да ли тражите добар план хостинга да удовољи потребама вашег вебсајта? Ако имате веб локацију која користи ВордПресс, онда читате прави чланак. Овде ћемо говорити о 3 најбоља планова за хостинг за ВордПресс веб локације са око 5000 дневних посетилаца.

Као што видите, овај чланак није намењен почетним веб локацијама које имају много мање посетилаца. Ако тек започињете, најбоље је ако проверите друге изворе за хостинг планове који иду добро са мањим веб локацијама.

Сада, прво што требамо знати је какав хостинг најбоље пролази код веб странице која има око 5000 дневних посјетилаца?

 1. У покрету – ВПС 1000ХА-С
 2. ХостГатор – Снаппи 4000 ВПС
 3. БлуеХост – Побољшани ВПС

Идеална услуга хостинга за веб саобраћајну ВордПресс страницу

На мрежи можете изабрати бројне могућности хостинга. На пример, ево само неких од њих: дељени хостинг, ВПС хостинг, наменски хостинг, управљани ВП хостинг, хостинг реселлер и друге верзије.

Најпопуларнији хостинг услуга који већина људи назива се Заједнички хостинг. Свака хостинг компанија нуди ову услугу. Али да ли је добро за ваше потребе? Кратак одговор је НЕ. Читајте даље, да бисте знали зашто је то случај.

Дељени хостинг је добар за мање веб странице које немају превише дневних посетилаца. Ако имате око 5000 дневних посета на својој веб локацији, дељени хостинг тешко да ће се успети носити са тим. Разлог за то је поступак који заједнички хостинг користи за управљање веб локацијама.

У основи, свака веб локација која користи дељени хостинг користи ограничене ресурсе. То је зато што је заједничка хостирана веб локација дељење расположивих ресурса са другим веб локацијама на истом веб серверу. Једноставно речено: расположиви ресурси се деле између корисника једног веб сервера. Због тога је тешко управљати 5000 дневних посетилаца за веб локацију.

Али сада када знате зашто дељени хостинг није добар за вас (за већу веб локацију) коју хостинг услугу треба да одаберете? Могло би бити много избора, али најбољи се зове ВПС хостинг. Сада ћемо видети зашто:

вхат-ис-впс-хостинг-вордпресс

Шта је ВПС хостинг?

ВПС означава Виртуал Привате Сервер. Име говори само за себе: у основи имате свој приватни виртуелни сервер који ће се користити само за вашу веб локацију. Не морате да делите ресурсе са другима као у претходној верзији хостинга.

Али да ли то значи да имате цео сервер само за себе? Не, не функционира тако. У основи са ВПС хостингом изнајмите део сервера само за себе. За ВП страницу која има око 5000 дневних посетилаца, то је све што вам треба.

Намјенски хостинг је оно што вам даје читав сервер само за вашу личну употребу. Али у овом тренутку вам нису потребни такви ресурси. ВПС је сасвим довољно. Касније ћете видјети зашто.

Споменуо сам да ћемо разговарати о 3 најбоља плана за хостинг за ВП веб локације са 5000 дневних посетилаца. Сва 3 ова плана ће се управљати ВПС хостинг услугама. Покрићемо 1 за 3 различите компаније како бисмо вам пружили добру прилику да одаберете правог кандидата с обзиром на ваше потребе.

Важно је да јесу успели планова, јер на овај начин, целокупно управљање сервером (помоћни рад) обавља компанија. На овај начин, не морате да поседујете пуно техничког знања да бисте могли да угостите своју веб локацију.

Без ичега другог за истакнути, идемо даље и разговарајмо о нашем првом кандидату званом ИнМотион Хостинг:

1. Хостинг ИнМотион

инмотион-бест-хостинг-вордпресс-5000 посетилаца

ИнМотион хостинг

ИнМотион је водећа веб хостинг компанија која нуди бројне могућности хостинга. Али у овом чланку ћемо видети само какав ВПС хостинг нуди.

Као и већина других компанија, ИнМотион такође нуди на располагању 3 различита управљана ВПС хостинг планова. Прво ћу вам навести неке од карактеристика које су укључене без обзира који план изабрали:

 • цПанел – ово је индустријски стандардни контролни панел који се користи за хостинг веб страница. Добро је знати да ИнМотион ради с тим, тако да не морате бринути због компликованог управљања веб локацијама.
 • Подршка за многе веб апликације као што су ВордПресс и Магенто. Ово је сјајна вест, јер поседујете веб страницу са ВП-а.
 • Нема прекида током преноса веб страница. Пошто имате сајт са хиљадама посетилаца, на ово је важно пазити.
 • ССД дискови за све сервере. Ово је од највеће важности када говоримо о веб хостингу, без обзира на његову врсту. ССД складиштење је чак 10 и 20 пута брже од традиционалне ХДД меморије. Ако желите да се брзо учитавају, морате потражити веб домаћина који нуди ову функцију.
 • Оптимизиране ВордПресс конфигурације за више промета и боље перформансе веб странице.

А сада, погледајмо један од ВПС планова који нуде:

ВПС – 1000ХА-С: Ово је први и најповољнији ВПС хостинг план компаније ИнМотион. Цена је 27,99 УСД месечно, ако плаћате унапред две године. Месечно то кошта 39,99 УСД. Шта ћете добити за ову цену? Дозволите ми да вам кажем да је у овом пакету укључено много могућности и ресурса. Али разрадимо мало:

 • Прво добијате 75 ГБ ССД простора само за веб локацију.
 • Да би се брзо и ефикасно одвијало, дају вам 4 ГБ РАМ-а и 4ТБ пропусне ширине. Ова ширина појаса лако ће вам омогућити да радите са 5000 дневних посетилаца.
 • Бесплатни ССЛ сертификат је такође укључен из безбедносних разлога.
 • Бесплатно име домена, ако плаћате најмање 6 месеци унапред.
 • Неограничени рачуни е-поште.
 • 3 наменске ИП адресе.
 • Подршка за неограничене веб странице.

Други и трећи план пружиће вам још више ресурса, али за 5000 дневних посетилаца то је више него довољно.

2. ХостГатор

хостгатор-бест-вордпресс-хостинг-хигх-траффиц-5000

ХостГатор

ХостГатор је америчка компанија позната по својим хостинг услугама на међународном нивоу. Они се пласирају на тржиште као јефтини пружатељ услуга са великим услугама. И то је потпуно тачно. Они имају веома конкурентне цене за многе хостинг планове (посебно дељени хостинг), који имају корисне функције.

Сада ћемо погледати ВПС хостинг који они чине доступним. Као и наш претходни кандидат, ИнМотион, ХостГатор такође долази са 3 одвојена плана за ВПС хостинг. Али у овом случају ћемо покрити оно што друго план мора да понуди (није први). Други план је најбољи ако погледате цене и карактеристике, другим речима, најприхватљивији је од три плана.

Тај план се зове Снаппи 4000 и то је онај који је препоручио сам ХостГатор. Можете је купити уз месечну накнаду од 39,95 УСД. Шта вам даје за ову цену? Видећемо одмах испод:

 • Да бисте сачували све податке на веб локацијама, они вам дају 165 ГБ ССД меморије.
 • Да бисте сваки захтев брзо и ефикасно обрадили, у пакету су такође укључене 2 ЦПУ језгре и 4ГБ РАМ-а.
 • За 5000 дневних посетилаца потребна вам је и велика ширина опсега, што вам овај план даје: 2 ТБ за пропусни опсег.
 • Овде су такође додане 2 ИП адресе.
 • Потпуни приступ роот-у са подршком за МиСКЛ, ПХП, Перл, Питхон и Руби.
 • ВПС фиревалл и ДДоС заштита.
 • Потпуна прилагодљивост помоћу цПанела за управљање веб локацијама.
 • Инсталације за један клик за разне веб апликације, као што су ВордПресс и други системи за управљање садржајем (ЦМС). Ово је згодна опција с обзиром да за своју веб страницу користите ВордПресс.
 • Аутоматске недељне резервне копије које је домаћин направио да би осигурао да је ваша веб локација безбедна ако се нешто догоди.

Као што рекох, овај ВПС план је најпопуларнији у ХостГатор понуди. Ако желите, можете погледати и остала два, али Снаппи 4000 требало би да се побрине за све ваше потребе.

3. БлуеХост

блуехост-бест-хостинг-вордпресс-сите-огроман саобраћај

БлуеХост

Блуехост је један од најистакнутијих играча у послу са веб хостингом. Милиони веб локација се хостирају користећи једну од њихових услуга. Као и многи њени конкуренти, Блуехост такође нуди на располагању многе врсте веб хостинга, од којих је најпопуларнији дељени хостинг.

Али ВПС хостинг са Блуехоста је такође веома популаран. Да бисмо знали зашто, погледаћемо шта нуде. Баш као наша друга избора на овој листи, и Блуехост долази са 3 различита плана за ВПС хостинг. Она коју ћемо проверити је друга која се зове Унапређени.

Овај план кошта 29,99 УСД месечно и омогућава вам да користите све што је потребно за управљање веб локацијама са око 5000 дневних посетилаца. На пример, добијате све следеће погодности:

 • 60ГБ ССД простора за складиштење.
 • 2 ЦПУ језгре са 4 ГБ доступне РАМ меморије за обраду свих захтева на серверу.
 • Омогућују вам 2 ТБ пропусног опсега за рад са 5000 дневних посјетилаца одједном.
 • У пакету се додаје и 1 бесплатни домен током целе године.
 • 2 ИП адресе.
 • Бесплатан ССЛ сертификат за обезбеђење ваше веб странице.
 • 24/7 подршка. Подршка компаније Блуехост позната је по ефикасности и брзини. Ако је то нешто што морате да имате, Блуехост неће разочарати.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.

Закључак

Сада када смо стигли до краја нашег чланка, требало би да имате добру идеју о томе који тип хостинга је најприкладнији за рад са 5000 дневних посетилаца на ВП веб локацији.

Једини корак који вам остаје је да са наше листе одаберете ВПС хостинг план. Без обзира кога изабрали, не бисте смели. Сва три наша кандидата су врхунски ВПС домаћини које користе милиони људи широм света.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map