10 najboljših poceni ponudnikov spletnega gostovanja

01.06.2020
Najboljše gostovanje '10 najboljših poceni ponudnikov spletnega gostovanja
0 13 мин.

najboljše spletno gostovanje-2019


Če želite drugim ljudem omogočiti ogled vašega spletnega mesta v internetu, potrebujete spletnega gostitelja. Ponudniki spletnega gostovanja v bistvu počnejo, da shranjujejo datoteke vašega spletnega mesta na svojih spletnih strežnikih (posebni računalniki, povezani v hitrohitrostno omrežje) in omogočajo dostop do vašega spletnega mesta, kadar obiskovalci v svoje brskalnike vpišejo ime domene.

Spletno gostovanje je vseprisotna in raznolika storitev, ki je na voljo vsem, ki želijo odpreti spletno mesto. Spletno gostovanje je strankam na voljo z načrti gostovanja z različnimi funkcijami (prostor na disku, pasovno širino, RAM, CPU) in dopolnilnimi storitvami gostovanja (varnostne kopije, posodobitve, registracija domenskega imena itd.), Ki so vključene v te načrte za ponavljajoče se mesečne ali letne pristojbine.

V zadnjih nekaj letih je gostujoča industrija opazila raznolikost svojih storitev, deloma zaradi nastanka novih tehnologij in deloma zaradi spreminjajočih se potreb potrošnikov in večje konkurence med ponudniki gostovanja. Tako so se pojavile bolj specializirane možnosti gostovanja (npr. Gostovanje, optimizirano za WordPress), cene najpogosteje uporabljenih gostovalnih načrtov pa so se znižale.

Top 10 najcenejših ponudnikov spletnega gostovanja

Na trgu poceni gostovanja letos? Za vas smo izbrali najboljše poceni ponudnike gostovanja.

Spletni gostitelj
Najnižja cena
Vračilo denarja
Brezplačna domena

1najboljše poceni spletno gostovanje2,75 USD / mesečno45-dnevni
2najboljše poceni spletno gostovanje3,95 USD / mesec30-dnevni
3najboljše poceni spletno gostovanje3,99 USD / mesečno90-dnevni
4najboljše poceni spletno gostovanje1,99 USD / mesečno30-dnevni
5najboljše poceni spletno gostovanje3,99 USD / mesečno30-dnevni
6najboljše poceni spletno gostovanje3,95 USD / mesec30-dnevni
7najboljše poceni spletno gostovanje3,15 USD / mesečno30-dnevni
8najboljše poceni spletno gostovanje4,95 USD / mesec30-dnevni
9najboljše poceni spletno gostovanje5,00 USD / mesečno30-dnevni
10najboljše poceni spletno gostovanje2,95 USD / mesec30-dnevni

Ideja, da dobro gostovanje ne mora biti drago, počasi postaja načelo v industriji. Dejansko so splošne storitve gostovanja na voljo po resnično ugodnih cenah. V tem članku se bomo osredotočili na najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi, ki je na voljo na vsakem od 10 gostujočih podjetij ki jih bomo pokrivali.

1. HostGator

hostgator-najboljše-poceni-spletno gostovanje

HostGator

HostGator je dobro znano ime v industriji gostovanja, ki mu je uspelo zagotoviti kakovostne storitve gostovanja, hkrati pa so nizke stroške. Podjetje, ki deluje od leta 2002, je prejelo številne panožne nagrade, kar je zaznamovalo njihovo zavezanost kakovosti.

Njihov načrt gostovanja v skupni rabi – Hatchling – stane 3,45 USD na mesec in vključuje: neomejen diskovni prostor in pasovno širino, gostovanje za 1 domeno, takojšnje varnostne kopije, brez obveznosti, 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, Google AdWords in Yahoo / Bing posojilo za oglase (100 USD), neomejene baze podatkov MySQL, namestitev WordPress z enim klikom, neomejen e-poštni račun, dostop do SSH, dostop do ImageMagick, podprto pretakanje avdio-videov, možnost omogočanja SpamAssassin, programske opreme za ustvarjanje spletnega mesta Soholaunch, najnovejša različica cPanel, hitra povezava zaščita, skrbnik za zavrnitev IP, zmožnosti e-trgovine itd.

Za še več funkcij se lahko obrnete na HostGatorjeve načrte za gostovanje višjih stopenj (Baby and Business) ali izberete katerega koli od svojih VPS, namenskih, oblakovnih ali prodajnih programov gostovanja.

Ne glede na to, ali potrebujete gostovanje za blog ali spletno mesto za e-trgovino, bodo HostGator-jevi proračunski paketi za gostovanje zagotovili vse storitve gostovanja, ki jih vaše spletno mesto potrebuje za največjo uspešnost. – preberite naš pregled HostGator

2. BlueHost

bluehost najboljše spletno gostovanjeBlueHost je vodilno podjetje za gostovanje spletnih mest WordPress, gostiteljska industrija pa ga prepozna kot kakovostnega ponudnika gostovanja. Ponujajo vse vrste storitev gostovanja, vendar so njihove najbolj priljubljene ponudbe v skupni in WordPress optimizirani načrti gostovanja.

Njihov najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi je osnovni načrt, ki stane 2,75 USD na mesec. Ta načrt vključuje gostovanje za 1 spletno mesto, prostor za 50 GB spletnega mesta, neomejeno pasovno širino, 1 brezplačno domeno, 5 e-poštnih računov in 100 MB prostora za shranjevanje za vsak račun. Če iščete neomejen načrt gostovanja v skupni rabi, BlueHost oblikuje še dva načrta skupnega gostovanja, ki bosta ustrezala vašim zahtevam. Vsi načrti gostovanja v skupni rabi prihajajo z brezplačnimi samodejnimi varnostnimi kopijami, vključen je cPanel, CloudFlare vgrajen v vaš račun, SSH dostop.

Če boste kdaj morali nadgraditi na VPS ali namenski načrt, lahko to storite z enim klikom, saj so načrti za gostovanje v BlueHostu zasnovani z enostavno prilagodljivostjo v mislih.

Druga pomembna značilnost skupnih načrtov gostovanja tega gostiteljskega podjetja je mehanizem za zaščito virov, ki spletnim mestom preprečuje uporabo prekomernih virov v škodo drugih spletnih mest, ki so gostovane na istem strežniku. Tako so spletna mesta, ki prekomerno uporabljajo vire, začasno dodeljena izoliranim sistemom za zaščito delovanja sosednjih mest. – preberite naš pregled BlueHost

3. Gostovanje inMotion

inmotion najboljše spletno gostovanjeNa prizorišču spletnega gostovanja od leta 2001 namerava InMotion Hosting svoje storitve pretežno za poslovne in podjetniške uporabnike. Tudi njihovi skupni načrti gostovanja so označeni kot poslovni gostovalni načrti, ki ponujajo vrhunske funkcije.

Najcenejši paket gostovanja pri InMotion Hostingu je načrt Izstrelitev, ki stane 5,99 USD / mesec. Je nekoliko dražji od najcenejših paketov pri prejšnjih dveh gostovalnih podjetjih, zajetih v našem članku, vendar prihajajo s funkcijami, ki zadovoljujejo tudi poslovne potrebe. Zato načrt za zagon vključuje: brezplačne diske SSD, brezplačno ime domene, brezplačne varnostne kopije podatkov, dostop do SSH, neomejen prostor na disku in mesečne prenose, 2 spletna mesta na 1 računu, 250 USD brezplačno dobroimetje za oglase, BoldGrid spletna stran, WP-CLI omogočen, Google Integracija aplikacij, strojna oprema poslovnega razreda, nadzorna plošča cPanel, nameščena WordPress, Joomla ali PrestaShop, e-pošta SpamSafe, namestitveni program z enim klikom itd..

90-dnevna garancija za vračilo denarja je na voljo z vsemi poslovnimi načrti kot kakovostna garancija za njihove storitve.

Kot gostovalno podjetje s polnimi storitvami ponuja InMotion celoten spekter razpoložljivih paketov gostovanja od skupnega gostovanja do gostovanja, optimiziranega za WordPress in celo gostovanje pri preprodajalcih. – preberite naš pregled InMotion Hosting

4. iPage.com

ipage najboljše spletno gostovanjeKo gre za cenovno ugodno gostovanje, za iPage skorajda ni konkurence. To je verjetno najboljše proračunsko gostovanje, ki je trenutno na voljo za promocijsko ceno 1,99 USD / mesec. Morda se boste vprašali, ali za to privlačno ceno stoji kakšna snov, toda iPage ponuja skupno storitev gostovanja, obremenjeno z neverjetnimi lastnostmi.

Torej, tukaj je tisto, kar lahko dobite pri iPage za 1,99 USD / mesec: neomejen prostor na disku, neomejen e-poštni račun, razširljiva pasovna širina, dovoljeno neomejeno ime domen, neomejene baze podatkov MySQL, brezplačna registracija domen 1 leto, nadzorna plošča vDeck, gradnik spletnega mesta, optimiziran za mobilne naprave, 1 -kliknite namestitveni program WordPress, sisteme za upravljanje vsebine (Joomla !, Drupal, WordPress), na stotine predlog in tem, fotogalerije, poročanje o prometu na spletnem mestu itd..

Kar zadeva trženje, vam iPage ponuja 100 USD za oglase Yahoo / Bing in še 100 USD za Google AdWords, brezplačno telefonsko številko (samo v ZDA) in dostop do orodij za trženje SEO..

Če želite svojemu spletnemu mestu dodati zmožnosti e-trgovine, iPage združuje vrsto nakupovalnih vozičkov (AgoraCart, OpenCart, ZenCart, PrestaShop, OSCommerce itd.), Enostavne namestitve z enim klikom in integracijo PayPal.

Poleg tega neomejenega načrta gostovanja v skupni rabi lahko nadgradite na druge gostovalne načrte, vključno z WordPress gostovanjem, VPS in namenskim gostovanjem. – preberite naš pregled iPage

5. JustHost

justhost najboljše spletno gostovanjeGostovanje ne mora biti zapleteno in JustHost si prizadeva dokazati prav to. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008, kasneje pa ga je prevzela skupina Endurance International.

JustHost je sorazmerno nov prikupen v panogi, vendar že dolgo obstaja dovolj dolgo, da lahko zaznamova. Njihovi načrti za skupno gostovanje želijo ponuditi popolno gostovanje funkcionalnosti tudi za posameznike ali podjetja, ki imajo zelo majhen proračun.

Njihov najcenejši paket gostovanja, Basic, je na voljo za 3,75 USD na mesec in vsebuje naslednje funkcije: 50 GB prostora na disku, gostovanje za 1 spletno mesto, neomejena pasovna širina, 1 brezplačno ime domene, 5 e-poštnih računov s 100 MB prostora za shranjevanje. JustHost ponuja tudi 3 različne rešitve za spletno pošto, nadzorno ploščo cPanel, varen dostop do lupine, zaščito med hitrimi povezavami, zaščito pred SpamAssassinom, statistiko spletnega mesta itd. Funkcijo e-trgovine lahko dosežete tudi z nakupovalnimi vozički, ki so na voljo z načrtom in namestitvijo z enim klikom.

JustHost ponuja cenovno ugodne gostovalne načrte ne samo s skupnimi gostovalnimi načrti, temveč tudi znotraj svojih VPS in namenskih gostovanj. – preberite naš pregled JustHost

6. FatCow

fatcow najboljše spletno gostovanjeFatCow ponuja storitve gostovanja že 10 let, njihov glavni cilj pa je ponuditi preproste in poceni storitve gostovanja, ki jih lahko enostavno upravljajo tudi tisti, ki so manj strokovno podkovani v tehničnih zadevah. Celoten koncept njihovega spletnega mesta se vrti okoli tega, da se gostiteljske storitve zdijo dostopne vsem, tudi neprofesionalcem.

Najcenejši načrt FatCow stane 49 dolarjev na leto in prihaja z “oodles” (neomejeno) prostora na disku in pasovno širino, neomejenimi e-poštnimi naslovi, brezplačnim domenskim imenom, uravnoteženo strežniško arhitekturo, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami, nakupovalnimi vozički, SSL varnim strežnikom, SEO orodji, PayPal integracija, čarovniki za namestitev aplikacij, orodja za gradnjo točk in klikov, oglaševalsko dobropis, shranjevanje v oblaku in podpora 24 × 7.

Če v FatCowu prerastete načrt skupnega gostovanja, lahko preprosto preklopite na VPS ali namenski načrt, brez kakršne koli pretrese ali pa se boste s težavo selili na drugega gostitelja.

Ne glede na to, ali prvič ustvarjate spletno mesto ali že imate potrebna znanja za izdelavo spletnega mesta, vam FatCowova preprostost omogoča neovirano rokovanje z vsemi nalogami, povezanimi z gostovanjem. – preberite naš pregled FatCow

7. HostMonster

hostmonster najboljše spletno gostovanjeHostMonster ponuja storitve gostovanja od leta 2005. Nudijo deljeno, VPS in namensko gostovanje v več paketih gostovanja, zasnovanih za zadovoljevanje različnih potreb.

Njihov najcenejši paket gostovanja, osnovni paket, se začne pri 4,95 dolarja na mesec in prihaja z enakimi ponudbami glede na prostor na disku, pasovno širino in e-pošto, ki ga ponujata paket BlueHost’s Basic in paket JustHost (gostovanje za 1 domeno, neomejeno pasovno širino, 50 GB prostora na disku , 5 e-poštnih naslovov in 100 MB prostora za shranjevanje). Na voljo so tudi brezplačno ime domene, nadzorna plošča cPanel, brezplačni ustvarjalec spletnih mest, namestitev programa WordPress z enim klikom, 100 USD Yahoo / Bing in 100 EUR Google AdWords kredita.

Na HostMonster lahko prek trga MOJO dostopate do 100 odprtokodnih vtičnikov, tem in aplikacij ter z enim klikom namestite vse, kar potrebujete.

Če načrt gostovanja v skupni rabi za vstop ni dovolj za vaše spletno mesto, imate na voljo dve drugi možnosti gostovanja v skupni rabi ali pa se odločite za VPS ali namenski načrt. – preberite naš pregled HostMonster

eHost.com

Opozorilo: eHost.com ne sprejema več novih strank!

ehost najboljše spletno gostovanje

eHost je na sceni spletnega gostovanja prisoten že od leta 1998, zato imajo veliko izkušenj s ponudbo storitev spletnega gostovanja. Njihova platforma gosti več kot milijon spletnih strani, zahvaljujoč bogatemu načrtu skupnega gostovanja, ki ga ponujajo za žep prijazno ceno.

Podjetje se osredotoča na preprostost in želi pridobiti kupce, ki iščejo cenovno dostopen načrt skupnega gostovanja za gostovanje malih in srednje velikih spletnih mest. Zato ponujajo en sam neomejen skupni načrt gostovanja, ki stane 2,75 USD na mesec.

Glede na funkcije načrt eHost v skupni rabi ponuja neomejen prostor za shranjevanje, neomejeno pasovno širino, neomejeno dovoljenih domen, neomejene e-poštne račune in neomejeno bazo podatkov MySQL. V načrt je vključeno tudi brezplačno ime domene.

Poleg teh ponuja podjetje tudi cPanel, izbiro nakupovalnih vozičkov, izdelavo spletnih strani s tiskalnimi predlogi, integracijo PayPal, nalaganje strežnikov, programsko opremo za analizo spletnih mest, podporo 24 × 7 na vseh kanalih (telefon, e-pošta, klepet), preverjanje virusa itd.

Marketinško pametno lahko izkoristite spletne vodnike za trženje in kredit v višini 100 USD za plačane oglase Yahoo / Bing, vse skupaj z vašim načrtom. – preberite naš eHost Review

HostClear

Opozorilo: HostClear ne sprejema več novih strank!

hostclear najboljše spletno gostovanjeHostClear je ponudnik gostovanja samo v skupni rabi, ki se osredotoča na ponujanje enotnega načrta gostovanja za vaš blog, spletno mesto ali majhno spletno mesto za e-trgovino..

Namesto, da bi svoje gostovalne storitve razširili po več gostovalnih načrtih, ponujajo en sam skupni načrt gostovanja za mesečno ceno 2,99 dolarja. Prostor za shranjevanje in pasovna širina, ki ju ponujata, nista določena, omogočata vam gostovanje neomejenih domen v vašem računu, pa tudi neomejene baze podatkov.

Nudijo standardno nadzorno ploščo cPanel, izbiro nakupovalnih vozičkov, integracijo PayPal, orodje za poročanje o prometu na spletnem mestu, brezplačno trženje kreditov, orodja za preverjanje virusa, vlečenje in spuščanje spletnega mesta, prilagojeno ime domene, čarovnika za nastavitev spletnega dnevnika, dostop do tisoč predlog itd.

Edina pomanjkljivost HostClear je ta, da nimate možnosti za prehod na VPS ali namenske načrte, ko vaše spletno mesto preraste načrt gostovanja v skupni rabi. To je pomanjkljivost, s katero se boste spopadli pri katerem koli ponudniku gostovanja, ki ponuja samo skupne načrte gostovanja (npr. EHost). Če ne nameravate preveč razširiti spletnega mesta ali ne predvidevate hitre rasti svojega spletnega mesta, se lahko odločite za paket gostovanja v skupni rabi HostClear. Če pa nameravate razvijati svojo spletno stran in privabljati vse več obiskovalcev, se raje odločite za gostovalsko podjetje, ki ponuja celoten spekter načrtov za gostovanje. – preberite naš pregled HostClear

IdeaHost

Opozorilo: IdeaHost ne sprejema več novih strank!

ideahost najboljše spletno gostovanjeTako kot HostClear je tudi IdeaHost deljeno gostovanje samo za gostovanje, tako da ista priporočila, omenjena na HostClear, veljajo tudi za IdeaHost.

Načrt gostovanja v skupni rabi podjetja IdeHost je tudi neomejen načrt (neomejen diskovni prostor in pasovna širina, neomejena imena domen in podatkovnih baz MySQL) in vsebuje cPanel. Vključeno je tudi brezplačno ime domene (za 1 leto), brezplačen ustvarjalec spletnih strani (do 6 strani) in dostop do predlog in čarovnikov za nastavitev (blog, fotogalerija). Imate možnost izbire med več nakupovalnimi vozički, da na svoje spletno mesto dodate nekatere funkcije e-trgovine in vključite PayPal kot svoj način plačila.

Če iščete načine za promocijo svojega spletnega mesta, vam IdeaHost omogoči dostop do spletnih vodnikov za trženje in vloži do 100 USD oglaševalskega kredita (Yahoo / Bing), tako da lahko svoje spletno mesto tržiš..

Podpora strankam je na voljo na vseh kanalih (e-pošta, klepet, telefon) 24 × 7. – preberite naš pregled IdeaHost

Zaključek

Gostovalna industrija je bogata s cenovno dostopnimi načrti gostovanja in večina ponudnikov gostovanja ponuja neomejene načrte z arzenalom funkcij za gradnjo, promocijo in ohranjanje vaše spletne strani varne, ne da bi to predstavljalo finančno breme za vas ali vaše podjetje.

Morda boste opazili podobnosti med zasnovo in storitvami, ki jih ponujajo nekatera gostiteljska podjetja, o katerih je razpravljal članek. Eden od razlogov je, da so nekatera podjetja le različne blagovne znamke istega matičnega podjetja (npr. BlueHost, IdeaHost in HostClear so v lasti skupine Endurance International), drugi razlog pa je, da v gostiteljski industriji obstajajo določeni standardi kakovosti, ki jih bodo dobili ugledni ponudniki gostovanja v skladu z (npr. zagotavljanjem cPanela).

Predstavljena slika: Freepik.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector