10 najboljših ponudnikov gostovanja, ki ponuja brezplačno SSL potrdilo

01.06.2020
Najboljše gostovanje '10 najboljših ponudnikov gostovanja, ki ponuja brezplačno SSL potrdilo
0 22 мин.

best-web-hosting-free-ssl


Ko ste končali z ustvarjanjem spletnega mesta, je naslednji korak, da izberete podjetje za gostovanje, kjer ga lahko objavite na spletu. V tem članku vam bomo predstavili najboljše ponudnike gostovanja, kjer lahko gostite vaše spletno mesto in ki ponujajo brezplačen SSL.

Varnost je zelo pomembna, še posebej v tem digitaliziranem svetu. Najbolj priljubljena in enostavna funkcija, ki omogoča varno brskanje po spletnem mestu, je SSL potrdilo.

V tem članku bomo pregledali vrhunske gostitelje, ki ponujajo brezplačen SSL in vam bomo pomagali razumeti, zakaj dejansko potrebujete in SSL potrdilo. Najprej je tukaj seznam naših najbolje ocenjenih ponudnikov gostovanja:

Top 10 gostovalnih storitev, ki ponujajo brezplačen SSL

Gostiteljska podjetja, ki jih bomo pregledali v tem članku, so naslednja:

 1. HostGator – od 2,75 USD / mesec
 2. BlueHost – od 3,95 USD / mesec
 3. V gibanju – od 3,99 USD / mesec
 4. iPage.com – od 1,99 USD / mesec
 5. A2Hosting – od 3,92 USD / mesec
 6. SiteGround – od 3,95 USD / mesec
 7. GreenGeeks – od 2,95 USD / mesec
 8. Gostovanje – od 0,80 USD / mesec
 9. DreamHost – od 2,59 USD / mesec
 10. Cloudways – od 10 USD / mesec

Lahko pa se vprašate, kaj je SSL potrdilo in zakaj ga potrebujete za zaščito svojega spletnega mesta?

Poleg gostovanja pregledov bomo v tem članku obravnavali tudi naslednje teme:

 1. Kaj je SSL potrdilo?
 2. Kako deluje?
 3. Koliko stane?
 4. Top 10 gostovalnih storitev, ki ponujajo brezplačen SSL.

Ko bomo prišli do konca tega članka, boste dobro razumeli, kaj je SSL, kako se uporablja in kje ga lahko dobite za manj denarja ali brezplačno. Zdaj pa začnimo s prvim delom:

Kaj je SSL potrdilo in zakaj ga potrebujete?

V bistvu je SSL certifikat orodje, zaradi katerega je vsako spletno mesto, ki ga uporablja, bolj varno in pripravljeno, če ga bo kdo poskusil ugrabiti. Toda razložimo tukaj malo.

Te dni bo Google prikazal vsako spletno mesto, ki NI SSL certifikata, ki NI VARNO. Nočeš biti eden tistih ljudi, ki imajo takšno spletno mesto. Obstaja možnost, da med spletnim mestom ne bo nič narobe. Toda vaš ugled bo moral trpeti.

Vsi ali večina vaših obiskovalcev se bodo počutili neprijetno pri uporabi vaše spletne strani. In to lahko vodi do drugih težav, kot je izguba potencialnega prometa. To ni nekaj, kar bi si lastnik spletnega mesta želel.

In ali res želite izkoristiti svojo priložnost, da se ne bi zgodilo nič slabega? To je drzna izjava. Najbolje je, če imate na svojem spletnem mestu nameščen SSL.

Toda kako nekdo lahko pove, če imate nameščen SSL ali ne? To je precej preprosto. Vsako spletno mesto, na katerem NI je nameščen SSL, se prikaže v protokolu URL s protokolom HTTP.

Če vaše spletno mesto uporablja SSL certifikat, potem HTTPS bo v naslovni vrstici uporabljen protokol. Torej lahko vsakdo zlahka ugotovi razliko, samo tako, da poišče URL določenega spletnega mesta.

Obstaja pa še en razlog, zakaj je SSL lahko pomemben. To ni povezano z varnostjo, vendar bi lahko še vedno pomembno, če želite, da vaše spletno mesto uspeva. Tudi Google in drugi iskalniki bodo višje uvrstili spletna mesta, ki uporabljajo SSL. Če ga boste zamudili, bo moral trpeti vaša spletna razvrstitev in promet.

Zdaj, ko veste, kaj je SSL in zakaj je to pomembno za katero koli spletno mesto, poglejmo, kako deluje:

Kako deluje SSL?

Vsak SSL je osredotočen na šifriranje podatkov. Osnovna ideja je šifriranje vsake izmenjave podatkov / informacij, ki jo obiskovalec opravi z določenim spletnim mestom. To je zelo pomembno, zlasti če imate spletno mesto, ki deluje tako, da se prijavite z občutljivimi podatki. Druga vrsta, če so spletna mesta, ki se močno zanašajo na SSL, spletna mesta za e-trgovino (spletne trgovine / trgi).

Da bi lažje razumeli, kako deluje ta postopek, si predstavljajmo izmišljen scenarij: recimo, da ste lastnik spletne trgovine, ki prodaja računalniške dele.

Veste, kako deluje postopek nakupa nečesa na spletu, zato se bomo v tem primeru osredotočili na plačevanje. Tukaj resnično stopi SSL.

Torej, ena od vaših strank se odloči za nakup miške. Toda preden bo prejel artikel, ga mora plačati. To je standardni postopek za večino spletnih trgovin. Na voljo bi mu lahko bilo veliko načinov plačila, vendar se bomo za zdaj držali dobro znanega načina plačila s kreditno / debetno kartico.

Da lahko stranka plača ceno miške, mora stranka najprej vnesti podatke o svoji kreditni kartici v obrazec za zahtevo, ki se pojavi na strani blagajne. Ko vstopi vanjo in pritisne na gumb za plačilo, odjemalec konča z nakupom.

Toda kako lahko zagotovite, da nihče med vašim spletnim mestom in ciljnim strežnikom (ki upravlja plačilo) ne bo dostopal do teh občutljivih podatkov kreditne kartice? Tukaj se začne SSL certifikat. Vsi podatki, ki so bili vneseni, bodo šifrirani s strani SSL-ja. Tako nihče razen vas (trgovina) in plačilni procesor ne bo mogel dostopati do teh pomembnih podatkov ali jih ugrabiti v njih.

Ta postopek je enak za vse druge vrste izmenjave podatkov, tudi za podatke o prijavi. Lahko pa se vprašate, ali nimate spletnega mesta, ki potrebuje podatke za prijavo ali ne prodajate ničesar, ali še vedno potrebujete potrdilo SSL?

Odgovor je: Ja, saj! Zakaj? Nekateri razlogi za to so bili navedeni zgoraj v prejšnjem naslovu, vendar poleg tega mora vsako spletno mesto imeti SSL, ker bo vsako spletno mesto v nekem trenutku izvedlo neke vrste prenos podatkov. Tako preprosto deluje splet. Torej, če SSL ne bo poškodoval vašega spletnega mesta. Pomagala bo še bolj rasti.

Koliko stane SSL?

V večini primerov za pridobitev SSL certifikata morate plačevati mesečno naročnino. To lahko vsako leto stane od 50 do 200 dolarjev. Obstajajo različice, ki to stanejo še več.

Ker v tem članku govorimo o brezplačnih SSL certifikatih, ki prihajajo s storitvijo gostovanja, bomo navedli 10 najboljših ponudnikov gostovanja, ki ponujajo brezplačne SSL certifikate.

Ne vsak program gostovanja vam omogoča dostop do brezplačnega SSL certifikata, vendar ima vsako podjetje v tem članku neko vrsto gostovanja. Tako bomo govorili o gostovalnih načrtih, ki ponujajo brezplačen SSL.

Pregled najboljših gostiteljev z brezplačnim SSL

Spodaj boste našli podroben pregled vsakega gostiteljskega podjetja, ki ponuja brezplačen SSL certifikat z nekaterimi njihovimi načrti gostovanja.

1. HostGator

certifikat hostgator-free-ssl

HostGator

HostGator je podjetje iz ZDA, ki se večinoma trži kot poceni gostovanje. In to je povsem res. Storitve, ki jih ponujajo, dosegajo zelo nizke cene, ki so v tem članku najnižje med drugimi podjetji. Toda vprašanje je: ali je vredno, če je poceni? Da takoj odgovorim na to: DA, splača se. Zakaj? V nadaljevanju bomo videli:

Za začetek tudi HostGator, tako kot druga podjetja na tem seznamu, ponuja tudi skupno gostovanje v 3 ločenih paketih. Dobra novica je, da vsi 3 vključujejo SSL certifikat brezplačno.

Prvi načrt, imenovan Hatchling načrt, stane 2,75 USD na mesec. Omogoča vam, da gostite 1 spletno mesto za to ceno. Kot sem že omenil, je v ta načrt brezplačno vključen SSL, tako kot pri drugih 2 načrtih. Pasovna širina ni omejena, da bi hkrati omogočila več obiskovalcem.

Baby Plan je drugi paket. Ta prihaja mesečno 3,95 dolarja. Dobite neomejeno domeno za gostovanje, skupaj z neomejeno pasovno širino in pomnilnikom.

Najdražji načrt, poslovni načrt, stane mesečno 5,95 dolarja. Če izberete ta, boste prejeli namenski naslov IP in brezplačna orodja za SEO, ki vam bodo pomagali pri uvrstitvi vašega spletnega mesta višje v rezultate iskanja.

Najboljša stvar tega načrta je možnost nadgradnje na pozitiven SSL. Kaj to pomeni? Če uporabite to možnost, bo na postavitvi vašega spletnega mesta prikazan logotip pečata spletnega mesta, ki obiskovalcem sporoči, da so v varnem okolju. To funkcijo podpira tudi garancija v vrednosti 10.000 USD. Ker potrebujete gostitelja, ki prihaja z brezplačnim SSL-jem, je HostGator dober kandidat ob upoštevanju te odlične funkcije, ki je na voljo brezplačno.

3. BlueHost

bluehost-ssl-certifikat

BlueHost

BlueHost je eno najpomembnejših gostujočih podjetij, ki jih je kdajkoli ustanovil. Obstaja velika možnost, da ste že videli oglas ali kakšen marketinški material, ki je bil povezan z BlueHostom. Veliko ljudi in organizacij jih priporoča kot ponudnika gostovanja tako za majhna kot velika spletna mesta. Poglejmo, kaj ponujajo:

Če govorimo o gostovanju, so te pokrivali na več načinov. Na primer, ponujajo skupno gostovanje (najbolj priljubljeno), VPS, gostovanje, namensko gostovanje strežnikov, gostovanje WordPress itd. Za zdaj bomo govorili o načrtih skupnega gostovanja, ki delujejo pri večini uporabnikov. Ti so v treh ločenih načrtih. V članku boste opazili, da je to precej pogosto.

Osnovno: To je prvi načrt gostovanja v skupni rabi, vsak mesec pa ga dobite za 3,95 dolarja. Podpira gostovanje za eno samo spletno mesto. V tem paketu so dodane naslednje funkcije: 50 Gb prostora za shranjevanje SSD, neomejena pasovna širina, standardna zmogljivost, 1 brezplačno ime domene, 25 poddomena in 5 parkiranih domen. In ja, tukaj je dodan tudi brezplačen SSL certifikat. Pravzaprav je SSL je prisoten v vseh treh načrtih gostovanja v skupni rabi.

Plus: To je drugi načrt, ki stane 5,95 USD na mesec, funkcije pa so nadgrajene iz prvega načrta. Dobiš dostop do neomejenega števila spletnih mest z neomejenim prostorom za shranjevanje SSD. Parkirana in poddomena tudi neomejeno dodate v svoj račun.

Ta načrt daje tudi nekaj drugega. Za oglaševalske dobropise prejmete 200 USD za tržne namene. Če želite svoje spletno mesto tržiti na bolj učinkovit in hiter način, vam bodo ti 200 kreditov v veliko pomoč.

Izbira Plus: Tretji in zadnji načrt skupnega gostovanja od BlueHosta prihaja mesečno za 5,95 dolarja. Da, to je cena, ni napake. Morda mislite, da bi moral tretji načrt stati več kot drugi, kajne? V primeru BlueHosta to ne drži. Ta načrt pride po isti ceni kot prejšnji, vendar z nekaj novimi dodatki.

Če preverite uradno stran, boste videli, da je to priporočen načrt, ki ga uporablja večina ljudi. In to z dobrim razlogom. Poleg vseh funkcij iz prejšnjih načrtov dobite tudi 1 SpamExperts, 1 funkcijo zasebnosti domene in 1 CodeGuard Basic. Kaj so ti novi dodatki?

Seveda je SpamExperts orodje za preprečevanje neželene pošte za pošiljanje e-pošte. Zasebnost domene poskrbi, da bodo vaši osebni podatki, povezani z vašim spletnim mestom, skriti pred spletom. Resnično ne želite osebnih informacij tam. CodeGuard je orodje, ki skrbi za samodejno varnostno kopiranje dnevno in jih shrani kot različne različice. Tako boste lahko spletno mesto v nobenem trenutku vrnili na starejšo različico.

Najboljši in najbolj razumen načrt BlueHosta je tretji načrt z imenom Choice Plus. Za isto ceno kot drugi paket dobite nekaj dodatnih možnosti in učinkovito gostovanje.

3. Gostovanje inMotion

inmotion-hosting-free-ssl-certifikat

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting je ameriško podjetje, ki so ga leta 2001 prvič ustanovili 2 strokovnjaka. Hitro je postala priljubljena izbira za tiste, ki potrebujejo preproste, a učinkovite storitve spletnega gostovanja.

InMotion ponuja odlične storitve gostovanja, ki so razdeljene na 3 ločene načrte. Na voljo so za naslednje cene:

 • Začetek: 3,99 USD / mesec. To je prvi osnovni načrt, vendar ponuja odlične funkcije za nova spletna mesta: brezplačno ime domene, podporo za 2 spletna mesta, neomejeno prostora na disku, pasovno širino in e-poštne račune ter druge funkcije.
 • Moč: 5,99 USD / mesec. Ta načrt podpira 6 spletnih mest v enem samem računu in vam daje 2x uspešnost v primerjavi s prvim načrtom. Ostalo je enako.
 • Pro: 13,99 USD / mesec. Načrt najvišje ravni omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih mest v enem samem računu, poleg tega pa ima podporno raven in štirikratno uspešnost prvega načrta.

Mogoče pa razmišljate, kje je certifikat SSL? To je najboljši del o InMotion Hostingu: vsak deljeni program gostovanja, tudi osnovni, vam brezplačno omogoči dostop do SSL certifikata. Ni vam treba plačati ničesar poleg cene gostiteljskega paketa.

Ideja je, da za mesečna 3,99 USD dobite odlično spletno gostovanje, skupaj z brezplačnimi SSL certifikati za 2 spletna mesta. To je dober posel, ki ga večina ljudi upošteva pri izbiri InMotion-a nad drugimi gostiteljskimi podjetji.

4. iPage

ipage-free-ssl-certifikat

iPage.com

iPage se nekoliko razlikuje od ostalih podjetij na seznamu. Namesto da bi gostovanje razdelili na 3 ločene načrte, iPage ponuja 1 načrt, ki bo ustrezal vsem potrebam. To je drugačen pristop, vendar še vedno deluje dobro. Načrt stane samo 1,99 USD / mesec, če plačate vsaj 1 leto vnaprej.

Kaj boste dobili za to ceno? Skoraj vse, kar bi kdaj lahko bilo potrebno za gostovanje spletne strani. Za podrobnosti si oglejte ta seznam spodaj:

 • Neomejen prostor na disku, ki uporablja SSD
 • Prilagodljiva pasovna širina glede na vaše potrebe.
 • Neomejeno domenskih imen, kar pomeni neomejeno spletno mesto za gostovanje.
 • Brezplačno ime domene, če plačate 1 leto vnaprej.
 • Brezplačno SSL potrdilo – točno tisto, kar potrebujete.
 • Brezplačni ustvarjalec spletnih strani: orodje za povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko v nekaj minutah ustvarite spletna mesta. Na voljo je s predlogami, optimiziranimi za mobilno uporabo.
 • Z enim klikom namestite WordPress.
 • Vključene so funkcije e-trgovine (integracija PayPal, nakupovalna košarica itd.)
 • Nadzorna plošča po meri.
 • Vadnice za lažji začetek.
 • Vrhunski sistem za podporo strankam prek telefona in klepeta.
 • Tudi druge možnosti, seznam se nadaljuje.

To so najpomembnejše lastnosti, ki vam jih bo za zgoraj omenjeno ceno ponudil iPage.

Omeniti velja, da iPage prodaja tudi certifikate Comodo SSL za 35,99 USD na leto. Običajna cena se giblje od 50 do 200 dolarjev na leto.

IPageov skupni načrt gostovanja je najboljši za tiste, ki potrebujejo storitev za majhna in srednje velika spletna mesta. Funkcije, ki jih ponujajo, so odlične za takšna spletna mesta. Če pa imate že tako veliko in priljubljeno spletno mesto z več sto tisoč obiskovalci (ali celo več), bi bilo najbolje poiskati bolj zapleten načrt gostovanja.

Ponujajo tudi namenske storitve in storitve VPS gostovanja z veliko več viri za zmerne cene. Tudi tu je zagotovljena varnost, SSL certifikati so na voljo brezplačno s temi načrti.

5. A2Hosting

a2hosting-free-ssl-certifikat

A2Hosting

A2Hosting je priljubljena izbira med lastniki spletnih strani. Ni najbolj opazen igralec v poslu, vendar ga je treba omeniti, saj ima odlične načrte za gostovanje za precej poceni cene. Glavni cilj A2Hosting je ponuditi storitev hitrega gostovanja za vsakogar.

To podjetje ponuja naslednje vrste gostovalnih storitev:

 • Deljeno gostovanje – najbolj priljubljena različica tudi tukaj.
 • Upravljano gostovanje v WordPressu – odličen dodatek. Priljubljeno za spletna mesta, ki temeljijo na WP.
 • Gostovanje prodajalcev – podobno kot gostovanje v skupni rabi, vendar z možnostjo, da imate svoje stranke.
 • Namensko gostovanje
 • VPS gostovanje

Načrti gostovanja v skupni rabi so najpogosteje uporabljane storitve, zato bomo govorili o tej vrsti gostovanja.

Vsak načrt vsebuje brezplačen SSL certifikat, ki je priložen paketu. Torej, ne glede na načrte, ki bi jih izbrali, bo varnost vaše spletne strani zagotovljena.

Govoril bom o drugem načrtu, ki ga ponuja A2Hosting. To je njihov najbolj priljubljen načrt in z dobrim razlogom. Imenuje se Swift in stane 4,90 dolarja na mesec. Da, precej poceni je. Kaj pa boste prejeli za to ceno?

Na primer, omogočajo vam dostop do neomejenih spletnih mest za gostovanje v enem računu z neomejenim pomnilnikom in prenosom podatkov. Vse to podpirajo sodobni pogoni SSD za večjo hitrost nalaganja spletnega mesta.

Nadzorna plošča, ki jo ponujajo, je tradicionalni cPanel. To je dober vidik, ker če ste ga v preteklosti že uporabljali (kar je mogoče), vam nove nadzorne plošče ni treba iz ničesar naučiti. Čeprav je to profesionalec, upoštevajte samo tisto, kar potrebujete. Pri drugih podjetjih bi lahko bila nadzorna plošča po meri boljša. Torej, res je odvisno od nekega okusa.

V primerjavi z drugimi podjetji ima A2Hosting še eno odlično možnost, ki je vključena v kateri koli načrt, ne samo ta: V vsakem primeru garancija za vračilo denarja. Tako je, za vračilo se lahko odločite kadarkoli, ne samo v prvih 30 dneh, kot pri večini storitev.

6. SiteGround

certifikat siteground-free-ssl

SiteGround

SiteGround je gostiteljsko podjetje, ki je v zadnjih letih postalo veliko. Tako kot številne druge možnosti na tem seznamu tudi SiteGround omogoča izbiro med številnimi vrstami storitev gostovanja: deljeno gostovanje, VPS gostovanje, namensko gostovanje, gostovanje preprodajalcev, gostovanje podjetij in celo gostovanje WooCommerce za spletne trgovine.

Načrti gostovanja spletnega mesta SiteGround so najbolj primerni za majhna in srednje velika spletna mesta. To je zato, ker je prostor za shranjevanje omejen in primeren za določeno število mesečnih obiskovalcev. Kljub temu pa ima deljeno gostovanje vse, kar lahko manjše ali srednje veliko spletno mesto potrebuje. Poglejmo, zakaj.

Za začetek imajo vsi načrti, ki jih ponujajo, nekaj bistvenih lastnosti. Vsebujejo naslednje postavke:

 • 24 × 7 podpora strankam
 • Neomejen promet in neomejeno število baz podatkov MySQL
 • cPanel in SSH dostop za delo na daljavo
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije
 • Brezplačno Cloudflare CDN za večjo varnost
 • Brezplačni profesionalni e-poštni računi
 • In nenazadnje: brezplačno SSL potrdilo za vsa spletna mesta, ki gostijo SiteGround

3 načrte gostovanja v skupni rabi so razdeljeni na ta način:

 1. Startup: 3,95 USD / mesec – primeren za približno 10 000 mesečnih obiskovalcev
 2. GrowBig: 5,95 USD / mesec – narejen za delo s 25 000 mesečnimi obiskovalci
 3. GoGeek: 11,95 USD na mesec – podpira 100 000 mesečnih obiskovalcev

Vsak načrt, ne glede na to, ali je gostovanje v skupni rabi ali ne, prihaja z brezplačnim gradnikom spletnih mest za tiste, ki potrebujejo hiter in enostaven način za izdelavo spletnih strani. A2Hosting obljublja 99,99% uptime za vsa spletna mesta, ki jih gostite na katerem koli od njihovih načrtov. To je potrebno pri vseh sodobnih storitvah spletnega gostovanja.

7. GreenGeeks

greengeeks-free-ssl-certifikat

GreenGeeks

To je 7. možnost na našem seznamu 10 najboljših storitev gostovanja, ki ponujajo brezplačen SSL. Tako kot naše prejšnje možnosti tudi to podjetje izpolnjuje potrebo po brezplačnem SSL-ju. Vsak načrt gostovanja, ki ga ponuja GreenGeeks, vsebuje brezplačen SSL certifikat. Z višjimi načrti lahko uporabite tudi nadomestni SSL Let’s Encrypt.

To različico potrdila SSL ponuja Let’s Encrypt, brezplačni organ za odprtokodno potrdilo. Najbolje deluje na manjših osebnih spletnih mestih, ki imajo manj obiskovalcev. Toda za takšna spletna mesta je zelo učinkovita.

GreenGeeks ponuja tudi tradicionalne SSL certifikate, z zaupnimi pečati in garancijami. Vaša je izbira, kateri je najboljši za vas. Za večja spletna mesta je premium SSL boljši, ker je podprt z garancijo v vrednosti 10.000 USD. Ta vrednost lahko naraste, odvisno od vašega konkretnega primera.

Najboljši sistem gostovanja, ki ga ponuja GreenGeeks, se imenuje Ecosite Starter. Ta načrt stane mesečno 2,95 dolarja. To je prvi načrt skupnega gostovanja, vendar je najboljša vrednost vašega denarja. Vključuje vse te lastnosti:

 • Neomejen prostor za shranjevanje SSD.
 • Neomejena pasovna širina.
 • Neomejeno e-poštnih računov.
 • Neomejeno število domen za gostovanje (da, v zagonnem paketu)
 • Brezplačno SSL potrdilo in CDN.
 • Brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani.
 • Brezplačen prenos spletnih strani in varnostnih kopij.
 • Neomejeno baz podatkov MySQL za učinkovitejše ravnanje s podatki.
 • cPanel in Softaculous (programska oprema, ki vam omogoča enostavno namestitev vseh vrst spletnih aplikacij na svoja spletna mesta)
 • Skladnost s PCI. To je zelo koristno, če nameravate zagnati spletno trgovino.

8. Hostinger

certifikat hostinger-free-ssl

Gostovanje

To je evropsko podjetje, ki ima nizke cene vrhunskih funkcij. Podpora strankam je nekaj, kar resnično izstopa pri Hostingerju. Na voljo jim je standardna e-poštna podpora prek vstopnic, pa tudi klepet v živo in podpora po telefonu.

Ekipa, ki skrbi za to, je najboljša. Odgovorijo vam v nekaj minutah (najslabši možni scenarij) in vedo vse o spletnem gostovanju in storitvah Hostingerja. V večini primerov lahko rešijo določeno težavo v nekaj minutah. Vsaka stranka je s to zadevo zelo zadovoljna.

Kaj pa varnost platforme? Hostinger ponuja skupno gostovanje tako kot večina podjetij tam. Edini načrt (deljeni načrt gostovanja), ki ponuja brezplačne SSL certifikate, je tretji, ki se imenuje Business. Morda boste mislili, da to takrat ni najboljši posel. Naj pa povem, kakšna je cena za ta načrt: 3,95 USD na mesec. Da, to je tretji, največji skupni načrt gostovanja, in to poceni.

Poleg brezplačnega SSL certifikata dobite tudi naslednje funkcije:

 • Neomejen prostor na disku s SSD pogoni
 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Brezplačno ime domene kot dodatek
 • Brezplačne dnevne samodejne varnostne kopije + tedenske varnostne kopije
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Sodoben uporabniku prijazen graditelj spletnih strani
 • Vrhunska podpora 24 × 7
 • Po meri narejena nadzorna plošča, ki je enostavna za uporabo
 • Upravljanje DNS
 • Neomejeno parkiranih domen in 100 poddomena na račun
 • FTP preko SSL – bolj varen način prenosa datotek
 • Instalacijski program z enim klikom za več kot 100 aplikacij
 • Upravljano gostovanje v WordPressu
 • In druge prednosti … (vseh jih ne bom našteval)

Nekaj, kar Hostinger naredi zelo dobro, je, da svojim novim uporabnikom pomaga razumeti, kako deluje upravljanje spletnega mesta. Imajo določeno spletno mesto, kjer najdete vse vrste objav v blogih in vadnice (tudi videoposnetke) o tem, kako lahko učinkoviteje upravljate s svojim spletnim mestom. Na primer videoposnetki o uporabi WordPressa (ali drugega CMS-ja) za rast vašega spletnega mesta in ustvarjanje trajnostnega spletnega podjetja.

9. DreamHost

dreamhost-free-ssl-certifikat

DreamHost

To podjetje je znano po svojih zmogljivostih WordPress gostovanja. Da, glavni poudarek te storitve je ponuditi najboljše WordPress gostovanje, ki ga najdete na spletu. Poglejte si vse storitve gostovanja, ki jih imajo:

 • Skupno gostovanje za WordPress
 • Upravljano gostovanje v WordPressu
 • WooCommerce gostovanje (še vedno temelji na WP)
 • Preprosto gostovanje v skupni rabi
 • VPS gostovanje
 • Namensko gostovanje
 • Gostovanje v oblaku

Za zdaj si bomo ogledali tradicionalne zmogljivosti gostovanja v skupni rabi, ki jih ponuja. Veseli boste, da obe načrti gostovanja, ki jih ponuja DreamHost, ponujajo brezplačno SSL potrdilo. Najboljši načrt je drugi, ki se imenuje Shared Unlimited.

To stane 7,95 USD na mesec. Je nekoliko dražja, kot jo ponujajo druga podjetja, vendar je vredna cene. Na primer, v računu za gostovanje dobite neomejeno število spletnih mest. V tem načrtu imate tudi eno brezplačno ime domene, ki je vključeno v ceno.

Shranjevanje se upravlja s SSD diski, kar je neomejeno skupaj s podprtim prometom. WordPress je vnaprej nameščen, če ga potrebujete. Ta načrt se plačuje tudi letno in mesečno. Tako lahko, če želite, plačate en mesec, da preizkusite storitev, in če vam ni všeč, vam vrnejo 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Vse, kar bi lahko potrebovali, je vključeno v ta skupni načrt gostovanja.

10. Oblaki

cloudways-free-ssl-certifikat

Cloudways

Cloudways je podjetje za gostovanje, ki dobro deluje tudi za majhna in velika spletna mesta. Imajo ogromno različnih paketov gostovanja, vendar se bomo osredotočili na najbolj priljubljene v tem pregledu.

Ker govorimo o gostovanju za posamezne osebe, bom pokril prva dva načrta iz Cloudways: DO1GB in DO2GB.

Prvi načrt stane mesečno 10 USD in dobite vse naslednje funkcije: 25 GB SSD pomnilnika, 1 TB pasovne širine, nadzorno ploščo za upravljanje računa, CDN, podporo 24 × 7 in 1 GB RAM-a. Za začetno spletno mesto je to več kot dovolj.

Drugi načrt prihaja za 22 dolarjev na mesec. Viri so nadgrajeni v primerjavi s prvim načrtom. Iz prvega paketa dobite 2 GB RAM-a, 2 TB pasovne širine, 50 GB prostora za shranjevanje in ostale funkcije..

Najpomembnejše vprašanje pa je: ali Cloudways ponuja brezplačne SSL certifikate? Kratek odgovor je, da. Za vsak program gostovanja uporablja brezplačni SSL Let’s Encrypt, kar pomeni, da je kakršno koli potrdilo popolnoma brezplačno za uporabo.

Pregledali smo vsa podjetja, ki gostujejo na našem seznamu. Kot vidite, vam bodo vsi podelili brezplačen SSL certifikat.

Zaključek

Na hitro zabeležimo, o čem smo govorili:

 1. Veste, kaj je SSL certifikat in zakaj je pomembno, da ga namestite na svoje spletno mesto, ne glede na to, kakšno spletno mesto imate.
 2. Po tem ste lahko izvedeli, kako deluje SSL na katerem koli spletnem mestu. Da bi ga lažje razumeli, sem vam dal majhen primer, v katerem spletna trgovina izkorišča SSL certifikat.
 3. Naslednji del je bil pogovor o vseh 10 najboljših gostovalnih storitvah, ki vam omogočajo dostop do brezplačnega SSL certifikata.

Naslednji korak je tvoj. Če se želite odločiti, katero podjetje za gostovanje je najboljše za vas, morate pomisliti na določene potrebe vašega spletnega mesta. Na primer, manjše spletno mesto lahko uporabi enostavnejši načrt gostovanja z manj funkcijami. Toda bolj zapleteno spletno mesto, ki ima veliko mesečnih obiskovalcev, potrebuje načrt višje stopnje z več sredstvi.

Nekaj ​​drugega, o čemer je treba razmišljati, je cilj vaše spletne strani. Če to veste, boste v boljših razmerah poiskali najboljšo storitev gostovanja, ki je na voljo z brezplačnim SSL certifikatom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector