10 najboljših ponudnikov gostovanja v e-trgovini za mala podjetja

01.06.2020
Najboljše gostovanje '10 najboljših ponudnikov gostovanja v e-trgovini za mala podjetja
0 27 мин.

najboljše-e-trgovina-gostovanje-majhno podjetje


Ena najsvetlejših možnosti za človeka v teh dneh je začetek spletnega podjetja. To je popoln način, da se izognete dirki s podganami ali da svoje že obstoječe podjetje popeljete na povsem novo raven. Začetek podjetja za e-trgovino preizkusijo milijoni, zato je na voljo veliko informacij in veliko primerov, iz katerih se lahko naučite.

Poleg tega obstajajo številne spletne tržnice in platforme za e-trgovino, ki jih lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta iz nič. Ni se vam treba učiti kodiranja niti drugih tehničnih znanj. Vendar pa je to nemogoče storiti, ne da bi se naučili nekaj novega. Naučiti se boste morali uporabljati platformo e-trgovine po lastni izbiri, spletno trženje in upravljanje strežnika gostovanja. Medtem ko bi prva dva znanja potrebovala dva ogromna članka, da začnete, vam lahko pomagamo, da se odločite za prvotno odločitev, ki bo olajšala vaše delo. V tem članku bomo govorili o najboljših podjetjih za gostovanje za vodenje majhnega spletnega podjetja.

Preden se podrobneje seznanite s tem, kako izbrati dobrega gostitelja za vaše poslovanje na e-trgovini, tukaj je seznam najboljših ponudnikov gostovanja v e-trgovini, ki ga priporočamo:

 1. HostGator
 2. Gostovanje InMotion
 3. BlueHost
 4. SiteGround
 5. A2Hosting
 6. Gostovanje
 7. GreenGeeks
 8. StableHost
 9. NameCheap
 10. InterServer

Izbira pravilnega načrta gostovanja za e-trgovino

Poslovno spletno mesto je povsem drugačna zver kot navaden blog ali portfelsko spletno mesto. Zahteva več konjskih moči in več pozornosti za uporabniško izkušnjo. Hitro in gladko delovanje vašega spletnega mesta bo vplivalo na stopnje konverzije in na to, koliko časa uporabniki porabijo na vašem spletnem mestu. Prepričati se boste morali, da je hitra, robustna in gladka navigacija.

Številne študije so dokazale, da je hitrost vašega spletnega mesta v neposredni povezavi s stopnjami konverzije. Počasna spletna mesta so dokazala, da znižajo stopnjo konverzije za 20%. Ta povezava obstaja preprosto zato, ker ljudje ne bodo čakali več kot 2 sekundi, da se stran izdelka naložijo in bodo celo šli tako daleč, da prekličejo svoj impulzni nakup. Torej boste želeli zagotoviti, da se vsaka stran vašega spletnega mesta naloži hitreje kot 1 sekundo ali še bolje, hitreje kot 1 sekundo. Toda za to boste morali izbrati pravi načrt gostovanja. Poleg tega mora biti vaše spletno mesto na voljo skozi vsako sekundo v letu. Da bi se to zgodilo, boste morali zgraditi svoje spletno mesto na osnovi, ki je stabilno in zanesljivo. Ta osnova je gostiteljski načrt, ki ga izberete.

Zato vas želimo sprehoditi skozi najpomembnejše dejavnike načrta gostovanja. Pazite na te dejavnike in pravilno se boste odločili za svoje podjetje.

Ključni dejavniki dobre storitve spletnega gostovanja

izbira-dobro-spletno gostovanje-storitev

Dobra storitev spletnega gostovanja

Obstaja 5 glavnih dejavnikov, ki načrtuje gostovanje v tem, kakšen je. Če natančno spremljate te parametre in poskrbite, da izpolnjujejo določene standarde, se lahko odločite za to, da boste lahko svoje spletno podjetje zgradili na trdnih temeljih.

Uptime strežnika

Prvo je, da sploh ne bi smeli razmišljati o ponudniku gostovanja, ki nima vsaj 99,97-odstotnega podaljšanja. Želeli boste, da bo vaše spletno mesto dostopno skozi celo leto brez napak, saj želite, da je vaša trgovina odprta skozi celo leto. Tako se prepričajte, da se vam nadaljuje preverjanje.

Hitrost strežnika

Kot sem omenil, hitrost nalaganja vašega spletnega mesta je tisto, kar vaše podjetje spreminja. Ponudniki gostovanja se nenehno izboljšujejo, da bi dosegli najnovejše standarde svetovnega spleta. Trenutni industrijski standard hitrosti nalaganja strani je 1200 milisekund (1,2 sekunde). Vendar pa obstajajo številni ponudniki gostovanja, ki ponujajo polovico tega in dosledno. Poleg tega nekateri gredo tako daleč, da bi to število dosegli kar 350 milisekund, kar je noro hitro.

Torej, vedno preverite hitrost nalaganja vašega perspektivnega ponudnika gostovanja. Če je manj kot 1 sekundo, sklenete dobro ponudbo.

Pomoč strankam

gostovanje, podpora strankam na spletu

Pomoč strankam

Tretji najpomembnejši del sestavljanke je podpora strankam, ljudje, ki stojijo za storitvijo, ki jo dobite. Želeli boste imeti nekoga, na katerega se lahko vedno zanesete, nekoga, ki ga lahko pokličete sredi noči, ko ima vaše spletno mesto slab dan. Ljudje so tisti, ki dolgoročno izplačajo uporabo določene storitve gostovanja.

Pomembno je slišati mnenja ljudi, ki so sodelovali z njimi. Taka mnenja najdete v naših gostovanjih ali pregledih strank na različnih forumih in drugih spletnih mestih skupnosti.

Bonusi za gostovanje

Mnogo podjetij ponuja “bonuse”, vendar bi morali imeti jasen koncept, kaj so dejanski bonusi. Večina podjetij bo reklamirala, da ponujajo varnostno programsko opremo, brezplačno selitev in druge aplikacije. Resnica pa je, da so te stvari vedno v paketu, saj nobene gostiteljske storitve brez njih ne bi mogli imenovati dostojno. Pravi bonusi so stvari, za katere vas drugi ponudniki gostovanja ali podjetja za varnostno programsko opremo zahtevajo, da jih plačate. Brezplačne avtomatizirane varnostne kopije in vrhunska varnostna programska oprema so takšne. Poleg tega je vsaka storitev, zagotovljena s pomočjo človeške pomoči, vedno dobrodošla.

Cenitev & Skrite pristojbine

Končni del, ki določa, ali ste kupec ali ne, in gostiteljska podjetja to vedo. Zato bo 9 od 10 ponudnikov gostovanja oglaševalo impresivno nizke cene in celo podpisalo pogodbo z vami z enakimi cenami. Vendar vedo, da jih boste oklevali, da jih boste zapustili po enem ali dveh letih uporabe. Torej vas ne bodo sramežljivo prodali in zahtevali celo 300% cene tistega, kar ste sprva plačali, ko se zaključi vaša prva pogodba. Torej, vedno poglejte v preglede, ki navajajo, koliko bodo cene poskočile po prvem obdobju.

Seveda morate upoštevati tudi svoj proračun in ali se vam zdi cena storitve upravičena s kakovostjo ali bonusi.

Najboljši ponudniki gostovanja za e-trgovino

Zdaj, ko veste, kaj bi morali iskati, je tu 10 podjetij, ki to zagotavljajo. To boste zagotovo naleteli med iskanjem načrta gostovanja, saj so zelo priljubljeni. Vendar smo pregledali nekatere, ki nimajo toliko slave, a vseeno vsebujejo impresivne zmogljivosti in funkcije e-trgovine. Pa si jih oglejmo!

1. HostGator

hostgator-najboljše gostovanje-majhno podjetje-e-trgovina

HostGator

HostGator je eden najboljših na trgu za tiste, ki šele začenjajo. Ne glede na to, ali samo upravljate portfelsko spletno mesto ali začnete spletno podjetje, ima HostGator nekaj posebnega. To je njihov načrt gostovanja v oblaku.

Hosting v oblaku je še vedno nekoliko nov in po svetu obstaja veliko mitov, vendar je glavni koncept precej preprost. V gostovanju v oblaku se za upravljanje vašega spletnega mesta ne zanese en sam strežnik gostovanja. Za to se zanaša na celotno mrežo strežnikov in če se zgodi, da se ena zaustavi, bo svoje mesto prevzel drug. To zagotavlja, da dobite nepremagljiv 100% čas delovanja in konstantno hitrost nalaganja 500 milisekund. Precej je varno in super. Tudi z njim smo bili zadovoljni, čeprav podpora za HostGator ni bila tako dobra, kot smo pričakovali.

Odgovorili so na naš klic, vendar so za to potrebovali približno eno uro. Mogoče je bilo, ker so bili zaposleni ali pa je bil drug razlog več. Toda radi smo dobili odgovore čim hitreje in menimo, da tudi vi. So zanesljivi; samo ne pričakujte, da bodo hitro strele.

Poleg tega ste novost za upravljanje spletnega mesta in upravljanje strežnika. Z veseljem boste vedeli, da HostGator stvari zelo enostavno olajša. Imajo eno najbolj uporabniku prijaznih nadzornih plošč, ki smo jih videli, poleg tega pa imajo tudi različna orodja za gradnjo spletnih strani. Sestavite lahko super spletno mesto tako, da povlečete in spustite njegove elemente.

Več informacij o načrtih HostGatorja najdete na njihovem uradnem spletnem mestu.

2. Gostovanje inMotion

gostovanje inmotion-best-e-commerce

Gostovanje InMotion

Če je vaša zanesljivost vaša glavna prioriteta, ima InMotion za vas nekaj posebnega. So eden redkih ponudnikov gostovanja, za katerega lahko jamčimo. Podpora strankam v InMotion-u je vedno na voljo in njihove storitve gostovanja so zelo robustne. Imajo zelo dobro strojno opremo za gostovanje vaše spletne strani in bodo v tem procesu naredili še veliko več.

InMotion je star pes v gostiteljski industriji, saj podjetje deluje že več kot 10 let. Trenutno imajo več kot 400.000 domen in se iz dneva v dan povečujejo, saj nenehno uspejo zadovoljiti kupce.

Njihov čas delovanja je v povprečju 99,98%, kar bo zagotovilo, da vaše spletno mesto ne bo izpadlo. Naše spletno mesto je vse leto padlo le 38 minut, kar je razumljivo. Samo arhitektura gostovanja v oblaku se lahko nadaljuje brez sekunde izpadov.

Kar zadeva hitrost, ima InMotion preverjene stvari s 660 do 800 milisekundnimi hitrostmi nalaganja. To je dovolj hitro, da lahko brez težav upravljate s spletno trgovino. Uporabnikom bo omogočil tudi kakovostno izkušnjo. Tudi če izberete najosnovnejši načrt gostovanja v skupni rabi, z njim ne morete iti narobe.

Gostovalnih podjetij, ki jih ekipa za podporo strankam lahko primerja z InMotionom, je zelo malo. To podjetje je vodilno v podpori strankam in zanj je osvojilo številne nagrade. Podjetje trdi, da ima najprijaznejše ljudi na planetu in da se je ta teorija izkazala za resnično, ko smo ga preizkusili. Njihov predstavnik je potreboval približno minuto, da se je z nami poklical v živo in nam dal vse potrebne odgovore. Šla je celo daleč in nam dala nekaj drugih nasvetov, kako lahko kar najbolje izkoristimo njihovo storitev in povečamo hitrost našega spletnega mesta.

Še boljše storitve InMotion so dejanski bonusi, ki jih zagotavlja skupaj z njegovimi osnovnimi storitvami. Najprej boste dobili brezplačne avtomatske varnostne kopije, kar je neverjetno. HostGator in približno 90% ponudnikov gostovanja na trgu zaračunava nekakšno mesečno naročnino, da vam omogočimo brezplačne avtomatske varnostne kopije. Poleg tega prejmete tudi vrhunske varnostne funkcije, ki na področju zaščite spletnega mesta opravljajo veliko boljše delo kot običajni varnostni ukrepi, ki jih izvajajo ponudniki gostovanja. Če imate poslovno spletno mesto na WordPressu, lahko brezplačni vtičnik Sucuri uporabite brezplačno. Dejanska cena se giblje med 199,99 USD na leto in 499,99 USD na leto. Toda InMotion daje dostop do tega vtičnika brezplačno, kar je neverjetna vrednost.

Če vas zanima uporaba storitev gostovanja InMotion-a, se lahko naročite takoj. Njihov poslovni načrt (deljeno gostovanje) se začne pri 3,99 USD na mesec, kar je precej neverjetna cena. Odločite se lahko, ali vam InMotion deluje v 90-dnevnem garancijskem roku.

3. BlueHost

bluehost-poceni-gostovanje e-trgovine

BlueHost

BlueHost je enostavno najboljša izbira za vse, ki iščejo poceni hosting načrt. Blogerji, lastniki malih podjetij in vsi, ki imajo spletno mesto na svojih strežnikih, so to podjetje zelo vzljubili. Zato BlueHost trenutno gosti 2 milijona spletnih strani in jih priporoča WordPress.

Podjetje obstaja že 22 let (od leta 1996), vendar se je začelo le z nekaj zaposlenimi. Zdaj ima BlueHost več kot 750 ljudi, ki skrbijo za svoje storitve gostovanja 24/7. Imajo vso delovno silo in vso strojno opremo, potrebno za izvajanje kakovostne storitve gostovanja. Nedolgo nazaj so celo nadgradili svoje strežnike, da bi lahko presegli industrijski standard nadgradnje in hitrosti. Na spletnem mestu, ki smo ga uporabljali za testiranje strežnikov BlueHost, je bilo 99,99% uptime, kar je čisto super. Navdušeni smo bili tudi nad njihovimi časi nalaganja, saj je bilo vedno med 400 in 500 milisekundami, 2,2 krat hitreje kot industrijski standard.

Njihovo storitev izboljšajo s kakovostno podporo strankam, na katero se lahko zanesete. Med našimi poskusi se je predstavnik BlueHosta po približno 6 minutah povezal z nami, kar je kar dobro. Odgovori na naša vprašanja so bili pravilni, zato se resnično ne moremo veliko pritoževati. Na forumih, ki smo jih pregledali, pa smo našli nekaj negativnih komentarjev, tako da bi bili njihovi pravočasni odzivi lahko nedosledni.

Načrt gostovanja v skupni rabi lahko začnete samo za 3,95 USD na mesec, zaradi česar je ponudba BlueHost na tem seznamu najcenejša. Takoj lahko preizkusite BlueHost in se odločite, ali je to prava izbira za vas v 30-dnevnem garancijskem roku.

4. SiteGround

spletno mesto-zanesljivo-e-trgovina-gostovanje-majhno podjetje

SiteGround

SiteGround ni tako priljubljen kot ponudniki, ki smo jih že omenili, vendar zagotovo prirejajo igro za spletno gostovanje. So med najbolj priporočljivimi ponudniki gostovanja na treh najbolj priljubljenih spletnih mestih sistemov za upravljanje. Ti sistemi za upravljanje vsebine so WordPress, Drupal in Joomla. Slišal sem jih?

Poleg tega je SiteGround dom več kot 800.000 domenskih imen in z dobrim razlogom. Njihovo gostovanje je hitro in zanesljivo, kar je v bistvu tisto, kar iščejo vsi. Nepotrpežljivih 99,9% uptime, ki so jih oglaševali, in njihova obljuba se je izkazala za resnične, ko smo preizkusili njihovo storitev. Med šestmesečnim testom smo ugotovili, da je njihova hitrost nalaganja na spletnem mestu znašala 700 milisekund. To je približno hitrost, ki jo morate imeti, da lahko danes tekmujete v svetovnem spletu. Tako bo odlično tudi za majhno spletno podjetje.

Velika podpora strankam SiteGround samo izboljša stvari, saj jih ohranjamo pri številnih koristnih zaposlenih. Vendar niso najhitrejši, saj smo na testiranje morali čakati 27 minut. Ne glede na to je bil odgovor, ki smo ga prejeli, natančen in predstavnik, s katerim smo se pogovarjali, je bil zelo koristen.

Če razmišljate o preizkušanju SiteGround, boste veseli, da lahko storitve SiteGround stanejo le 3,95 USD na mesec. Za ta znesek dobite 10 GB prostora za shranjevanje in dovolj pasovne širine za 10.000 obiskovalcev na mesec. Če pa potrebujete več, se lahko vedno lotite večjega načrta, ki bolje ustreza vašim potrebam. Za več informacij o načrtih SiteGround si oglejte njihovo uradno spletno mesto.

5. A2Hosting

a2 gostovanje-profesionalno-e-trgovina-mala podjetja

A2Hosting

Če želite konkurenco razbiti s neverjetno hitro uporabniško izkušnjo, potem je ena izmed vaših najboljših možnosti A2Hosting. Trdijo, da je 20-krat hitrejši od konkurence, česar ni mogoče zanikati noben razumen človek. Vendar smo se odločili, da jih preizkusimo in se prepričamo sami.

A2Hosting obstaja že od leta 2001, toda poimenoval jih je Iniquinet. Pametno so se odločili z rebrandingom. Od takrat so na pravi poti, da bi se uvrstili med najboljše v poslu. Zagotovo imajo močno strežniško arhitekturo zanjo. Pravzaprav so izvlekli nekaj, česar nihče drug ni mogel, hitrost nalaganja 357 milisekund. Prav tako ima A2Hosting 99,96% čas, ki zagotavlja stalni dostop uporabnikov do vašega spletnega mesta skozi celo leto..

Ta neverjetna hitrost bo zagotovo ustvarila osnovo za vaš novi spletni podvig. Uporabniki imajo radi hitrost, zato boste z njo zagotovo zvišali stopnje konverzije. Zanesete se lahko tudi na podporo uporabnikom SiteGround, ki vam bo pomagala, ko vas nekaj zatakne. Zagotovo so nam pomagali pri naših težavah in potrebovali smo le 10 minut, da smo se vrnili k nam, potem ko smo jih dosegli na klepetu v živo. Glede na njihove promocije lahko pridete do predstavnikov za podporo strankam A2Hosting 24/7/365, kar pomeni, da so na voljo tudi v prazničnih dneh.

Vendar je edina težava pri A2Hostingu ta, da z načrti gostovanja na začetni ravni ne boste najbolje izkoristili tega. Za največjo hitrost uporabe boste morali kupiti njihov najdražji skupni načrt gostovanja za 9,31 USD na mesec. Kljub temu je to še vedno dostojno, vendar le, če boste imeli spletno mesto, ki je veliko.

Za več informacij o načrtih A2Hosting si oglejte njihovo uradno spletno mesto!

6. Hostinger

gostovanje-zelo-poceni-gostovanje e-trgovine

Gostovanje

Hostinger obstaja že 14 let in storili so nekaj, kar bi lahko zelo malo ponudnikov gostovanja. Vse tri najpomembnejše dejavnike, čas delovanja, hitrost in kakovostno podporo strankam, so popolnoma prikovali. V 178 državah imajo 29 milijonov strank. Poleg tega imajo vsak dan približno 20.000 novih strank, ki se prijavijo v njihove storitve, zato morajo narediti nekaj pravilno.

Kot vidimo, je Hostinger med najboljšimi 3 igralci v industriji spletnega gostovanja, ko gre za hitrost. Za nalaganje spletnega mesta potrebuje le 384 milisekund, kar bo pripomoglo k uporabniški izkušnji. Nihče ne mara čakati in če je vaše spletno mesto na Hostingerju, nikomur ne bo treba čakati, da se vaše spletno mesto naloži.

Tudi nadaljevanje ne traja. Pričakujete, da bo vaše spletno mesto v 99,97% leta brez povezave v spletu. V primeru, da imate kakšno težavo s svojim spletnim mestom ali strežnikom, boste veseli, da boste vedeli, da je podpora strankam Hostingerja neverjetno zanesljiva. Preizkusili smo jih in čakali približno 10 minut, da se nam je oglasil agent za podporo strankam. To je povsem razumno, saj je odlično odgovoril na naša vprašanja. Čudežno smo ugotovili, da se tudi drugi uporabniki Hostingerja niso mogli pritoževati. Prebrali smo številne objave na forumu in nobenega izredno negativnega nismo mogli povedati. Zdi se, da gre pri tem podjetju še dodatno miljo, da bi zagotovili, da nihče od svojih kupcev ne napne.

Kar Hostinger še bolj izboljšuje je dejstvo, da ponuja svoj načrt skupnega gostovanja za samo 0,80 USD. To je noro poceni in ga lahko uporabite za gostovanje enega samega spletnega mesta, enega e-poštnega računa, 100 GB pasovne širine, skupaj z eno enoto za obdelavo in pomnilnikom. Verjetno to ni načrt, na katerem bi se odločili za gostovanje vašega podjetja, vendar je odličen za testiranje. Če želite gostovati na spletnem mestu za e-trgovino, imate na voljo načrt skupnega gostovanja za 3,49 USD in poslovni deljeni gostovanje za 7,95 USD, ki ponuja neomejen prostor, dnevne varnostne kopije, neverjetno hitrost in več.

Če želite nekaj resnejšega, se lahko odločite za enega od Hostingerjevih načrtov za gostovanje v oblaku. Vstopnina ena stane 15 dolarjev na mesec.

7. GreenGeeks

greengeeks-okolju prijazno gostovanje e-trgovine

GreenGeeks

Ogromni hangari, polni strežnikov, odvajajo električno energijo, kot to počne zelo malo lokalov. Zato je GreenGeeks zasnoval neverjetno idejo, kako obnoviti energijo za napajanje svojih strežnikov. Podjetje deluje že od leta 2008 in oskrbuje 300.000 zadovoljnih strank. Torej, kaj lahko pričakujete od te storitve gostovanja z vetrom v smislu uptime, hitrosti in podpore?

Ko gre za podaljšek, ima GreenGeeks stvari res dobro. Po testiranju smo ugotovili, da je bilo njihovo upodabljanje 100% skozi celo leto, razen avgusta, ko je bilo 99,55%. To ni katastrofalno, vendar je treba omeniti nekaj. Njihova hitrost nalaganja na mestu je precej solidna, saj se giblje med 380 milisekundami in 600 milisekundami. To je dvakrat hitreje kot industrijski standard, zato bo vaše spletno mesto podjetja zagotovo delovalo s hitrostjo, kot jo želite.

Podpora strankam GreenGeeka je dobra tudi zato, ker smo bili s agentom povezani v 1 minuti. Pregledi in mnenja, ki smo jih videli na forumih, so bili tudi precej dosledni, vendar obstaja le ena težava. Agenti za podporo strankam podjetja GreenGeek imajo napačno angleščino. Nismo imeli težav s komunikacijo, vendar smo opazili kar nekaj črkovalnih napak, ki bi lahko bile moteče za nekatere od vas.

Na GreenGeeksu lahko začnete za 2,95 USD in uživate v njihovem načrtu skupnega gostovanja s shrambo SSD. Za več informacij o GreenGeeksu si oglejte njihovo uradno spletno stran.

8. StableHost

stablehost-poceni-spletno gostovanje v trgovini

StableHost

Skoraj vsak ponudnik gostovanja poskuša privabiti neizkušene lastnike podjetij in skoraj vsakogar, ki je nov za upravljanje spletnega podjetja. Zagotavljanje skupnih načrtov gostovanja je poceni in gostovanje podjetja ni dovolj spodobno, da bi zagotovilo kakovost svojim uporabnikom.

Kot recenzentje smo cenili podjetje, ki je vnaprej, pošteno in z dobrimi nameni. Ta podjetja so najredkejša in poznamo jih, ko ga vidimo. Prav zaradi tega se je StableHost uvrstil na ta seznam. Popravili so stvari tako glede kakovosti kot glede skrbi za stranke.

StableHost ponuja načrte za skupno gostovanje z neomejenim diskovnim prostorom, neomejeno pasovno širino, polnimi jedri CPU-ja in odlično podporo. Poleg tega je njihova celotna doba leta 99,97%, tako da je tudi zanesljiva. Kar zadeva hitrost, StableHost ni najhitrejši, vendar ohranjajo dosledni 500 milisekundni čas nalaganja, od tod tudi ime StableHost.

Če želite uporabiti zmogljivejšo izbiro, kot sta VPS ali Dedicated hosting, lahko to storite. Vendar te možnosti niso urejene, zato boste morali imeti znanje za upravljanje strežnika ali najeti strokovnjaka, da to stori namesto vas. Na voljo je zelo malo upravljanih in profesionalnih možnosti, vendar so odlična izbira, če ne veste, kako upravljati VPS ali Namenski strežnik. Če še nimate spletnega mesta, ga lahko sestavite skupaj z graditeljem Site.Pro. S funkcijami povleci in spusti stvari je neverjetno enostavno.

Če razmišljate o nakupu preprostega načrta gostovanja, vas bo to stalo le 3,50 USD na mesec. Če pa boste uporabljali storitev na ravni podjetja, bo to stalo 28,50 USD na mesec. To je velika razlika, vendar je to upravičeno, saj je res polno dodatnih dodatnih premijskih storitev, ki olajšajo vodenje podjetja za e-trgovino..

9. NameCheap

namecheap-best-spletna trgovina-gostovanje

NameCheap

NameCheap je neodvisni registrator domenskih imen, ki ga je odobril ICANN, in sicer že od leta 2000. Ne registrirajo samo domenskih imen, ampak ponujajo tudi precej solidne storitve gostovanja. Od ponudnika gostovanja, ki ga je registriral registra domene, običajno ne pričakujemo veliko, toda NameCheap je resnično zakonit. Ima dobre ocene tretjih oseb in zdi se, da je splošno zadovoljstvo strank zelo veliko.

Vendar pa obstaja samo ena težava s storitvijo, zato bi morali začeti s tem. Občasni čas upadanja znaša kar 99,8%, kar ni preveč slabo, vendar je treba omeniti. To pomeni, da bo vaše spletno mesto skozi celo leto manjkalo približno 1,5 ure.

Ko gre za hitrost nalaganja spletnega mesta, NameCheap deluje precej navdušeno. Povprečna hitrost nalaganja se giblje med 600 milisekundami in 1100 milisekundami. Lahko dobite enega od njihovih treh načrtov gostovanja in ga preizkusite 30 dni. Če vam ni všeč, ga lahko opustite in dobite denar. Storitve so na voljo v treh stopnjah: načrt Stellar za 2,88 USD, Stellar plus za 4,88 USD in Stellar Business za 8,88 USD na mesec. Za več informacij o teh načrtih si oglejte uradno spletno mesto NameCheap!

10. InterServer

interserver-spletna trgovina-gostovanje malih podjetij

InterServer

InterServer ni zelo znan ponudnik gostovanja, čeprav v poslu poslujejo že od leta 1999. InterServer ima resnično dober ugled, z A + oceno BBB. Ponujajo vrsto načrtov za gostovanje na platformi Linux in Windows: v skupni rabi, vps, namensko, v oblaku in preprodajalčeve načrte.

Naši testi so pokazali, da imajo resnično dober čas, povprečno 99,99%. Uspešnost njihovih strežnikov je prav tako zelo dobra, saj imajo v povprečju odzivni čas 300 ms. To so zelo obetavne številke, če upoštevamo, da smo izvedli teste na njihovem 5 $ / mesečnem načrtu gostovanja v skupni rabi.

Če torej nameravate zagnati spletno mesto za e-trgovino z uporabo InterServerja, lahko obljubim, da ste zajeti. Njihov standardni načrt skupnega gostovanja je polno predstavljen. Ta načrt vključuje neomejeno shrambo SSD, graditelja spletnih strani, neomejeno število e-poštnih računov, varnost z zaščito Intershield, predpomnjenje vsebine za hitrejšo hitrost prek virtualnega DNS CloudFlare, brezplačno SSL potrdilo in še veliko več.

InterServer uporablja najnovejše strojne (SSD) in programske (cPanel) tehnologije, da svojim strankam zagotavlja najboljšo storitev. Predlagam, da si ogledate njihovo uradno spletno stran, če želite izvedeti več informacij o njihovih načrtih in storitvi.

Boljše gostovanje v e-trgovini

Načrti za skupno gostovanje so odlični za zagon e-trgovine. Če pa vaše spletno mesto začne rasti, boste naleteli na težave z uspešnostjo. Ko boste dobro zaslužili na spletnem mestu e-trgovine, boste vedeli, da je čas za nadgradnjo s skupnega gostovanja. Če izberete enega od zgoraj omenjenih ponudnikov, boste lahko hitro in gladko prešli na načrt VPS.

Z načrti za skupno gostovanje delite prostor strežnikov in vire z drugimi uporabniki. Toda pri VPS gostovanju imate namenske vire, kar zagotavlja, da vaše spletno mesto deluje hitro in gladko, ne glede na to. Strežnik lahko nastavite tako, da ustreza vašim potrebam, ali pa ga za vas pripravite skupino strokovnjakov.

Najdete lahko tudi različne možnosti e-trgovine, ki so bile posebej usmerjene v lastnike malih podjetij. Tako začetniki veliko lažje zaženejo svojo spletno trgovino. Običajno morate opraviti z malo administracije, spreminjanja besedil in slik. Poleg tega ti načrti omogočajo dostop do ekskluzivnih funkcij e-trgovine, ki olajšajo nastavitev in upravljanje super spletne trgovine.

Če torej že od samega začetka razmišljate, da bi dobili bolj zmogljiv načrt gostovanja za vaše spletno mesto za e-trgovino, je tu nekaj možnosti:

HostGator VPS

HostGator ima v trgovini nekaj super načrtov VPS, ki so kot nalašč za vodenje velikega spletnega mesta za e-trgovino in še več. Z vsakim njihovim načrtom VPS boste dobili nabor virov, na katerih lahko zaženete svoje spletno mesto. Ugotovili boste, da so njihovi načrti precej poceni in delo bodo dobro opravili.

Prvi plan VPS HostGator bo Snappy 2000 dobil 2 GB RAM-a, 2 jedra CPU-ja, pasovno širino 1,5 TB in 120 GB SSD-ja. Če potrebujete več virov, morate šele začeti z načrtom Snappy 4000. Zagotavlja 4 GB RAM-a, 2 jedra CPU-ja, 160 GB SSD-ja, skupaj z 2 TB premium pasovne širine. Na mesec stane 29,95 dolarja, kar je precej super. Končno, če resnično morate izklopiti vse, vam bo Snappy 8000 dal 4 jedra CPU, 8 GB RAM-a in 3 TB pasovne širine. To je najmočnejši načrt VPS, ki ga lahko ponudi HostGator, in zagotovo bo vsako poslovno spletno mesto preletelo.

InMotion VPS

Kot sem že omenil, je InMotion eden najbolj zaupanja vrednih igralcev v gostiteljskem poslu. Ponujajo kakovost in doslednost, skupaj z raznolikostjo. Njihova izjemna storitev za stranke je všeč vsem, ki jo uporabljajo, zato je to podjetje vsekakor dobro.

Njihovi načrti za gostovanje VPS so zelo trdni, tako kot ostale storitve, tako da bodo vsi njihovi načrti obravnavali skoraj vsako spletno mesto za e-trgovino, ki ga imate v trgovini. Prvi načrt VPS stane 29,99 USD na mesec, kar vam bo dalo 4 GB RAM-a, 4 TB premium pasovne širine, 75 GB SSD prostora za shranjevanje, vendar le en sam naslov IP. Imeli boste popoln nadzor nad temi viri in jih upravljali tako, kot najbolje ustreza vašemu spletnemu mestu.

Drugi načrt InMotion stane več in ponuja tudi veliko več. Za 49,99 USD na mesec boste dobili 6 GB RAM-a, 150 GB SSD prostora za shranjevanje in 6 TB premium pasovne širine. Še boljše pa je, da ponuja 5 naslovov IP.

Nazadnje najmočnejši načrt VPS InMotion stane 74,99 USD na mesec in zagotovil vam bo 8 GB RAM-a, shranjevanje SSD 260 GB, 6 TB premium pasovne širine in dostop do 5 naslovov IP.

Dobra stvar pri InMotionu je, da vam ni treba prevzeti tehtne odgovornosti za upravljanje strežnika sami. Imate lahko ekipo strokovnjakov InMotion, ki upravlja vaš strežnik in celo vaše spletno mesto, če ga potrebujete.

BlueHost WooCommerce

BlueHost je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti za uporabnike WordPressa, saj njihovo delo neskončno olajša. Njihova strežniška arhitektura je optimizirana za ta sistem za upravljanje vsebin, njihovi zaposleni pa poznajo tudi vsak vozel in trk. BlueHost ponuja storitev, imenovano WooCommerce Hosting, za 6,95 USD na mesec.

WooCommerce je vtičnik za e-trgovino za WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje spletne trgovine z relativno lahkoto. Načrt BlueHost je še boljši, saj ponuja širok izbor tem in pomoč predstavnikom za podporo strankam. Tema WooCommerce običajno stane približno 60 dolarjev, pri BlueHostu pa jih lahko dobite brezplačno. Sam načrt stane več kot običajno, vendar se izplača s številnimi možnostmi brezplačnega e-trgovanja, za katere bi morali plačati drugače.

S tem načrtom boste dobili 100 GB prostora za shranjevanje, ki ga boste zagotovo potrebovali. Za shranjevanje vse vsebine, ki je potrebna za prikazovanje izdelkov in dodajanje novih, potrebujete veliko prostora, kadar koli želite. Zato boste imeli na voljo 100 GB prostora za shranjevanje. Poleg tega imate lahko 1 parkirano domeno, 5 poddomena, 5 e-poštnih računov, 50 USD PPC kredita.

Če pa bi radi imeli več nadzora, z več sredstvi strežnika, se boste morda odločili za načrte gostovanja VPS za BlueHost. Na primer: lahko dobite načrt VPS z dvema procesorjema jeder, 30 GB shrambe SSD, 1 TB premium pasovne širine, skupaj z 1 domeno in 1 naslovom IP za 19,99 USD na mesec. To je spodoben dogovor za spodoben načrt gostovanja in lahko ste tudi prepričani, da imate za hrbtom strokovnjake podjetja BlueHost.

SiteGround WooCommerce

Obstajajo tudi druga podjetja, ki ponujajo odlične možnosti gostovanja v e-trgovini, in zagotovo si jih želite ogledati. SiteGround je eden izmed njih. Pravzaprav ponujajo vrhunsko gostovanje WooCommerce po precej nižji ceni kot vsi ostali. Vendar v tem ni nič novega.

Svoje poslovno spletno mesto boste lahko začeli veliko hitreje, ker boste imeli vnaprej nameščeno WooCommerce in temo. Svojo temo lahko spremenite v katero koli od drugih, ki so na voljo. Kar storiti to storitev bolj koristno so številne vrhunske funkcije e-trgovine, ki jih ponuja, na primer brezplačen SSL certifikat, programska oprema SEO, skupaj z enostavnejšim upravljanjem. Ni vam treba posegati preveč, saj lahko strokovnjaki upravljajo vaše WordPress spletno mesto, nameščajo posodobitve, ustvarjajo dnevne varnostne kopije in še več. Celotno podjetje vam je lahko na dosegu roke, ne da bi vam bilo treba zapravljati svoj dragoceni čas za administracijo ali kaj drugega v zvezi s svojim spletnim mestom.

Kar se tiče strojne opreme, skorajda dobite enak paket, kot bi ga dobili iz osnovnega načrta gostovanja SiteGround. Tudi cena je podobna pri 3,95 € (4,58 USD) na mesec, kar je vsekakor vredno razmisliti.

Vendar se boste morda odločili za enega od njihovih načrtov gostovanja v oblaku, če bo vaše spletno mesto porabilo veliko strojne opreme ali če želite hitro povečati svoj promet. Gostovanje v oblaku SiteGround je bolj zanesljivo kot kateri koli drug načrt VPS v spletu, vendar je tudi dražje. Načrt vhodne ravni stane 64,00 € mesečno (74,26 USD), zagotavlja pa 2 jedra CPU-ja, 4 GB RAM-a, 40 GB prostora na SSD-ju in 5TB premium pasovne širine. Ne boste imeli izpadov in hitrost nalaganja vašega spletnega mesta bo neverjetno hitra in enakomerna skozi celo leto.

InterServer VPS

Če vaše spletno mesto potrebuje moč gostiteljskega načrta VPS, vendar ne želite pretiravati s svojimi mesečnimi honorarji, ima InterServer popoln način upravljanja. Cene in vire storitve lahko povečate s stopnjo sistema. Vsaka stopnja stane 6 dolarjev in lahko povečate ali pomanjšate kadar koli želite. Poleg tega ni nobene pristojbine za odpoved, zato plačujete samo znesek, ki ste ga določili zase, nič več.

Na primer, če se odločite za plačilo le 6 USD na mesec, boste dobili 1 jedro CPU-ja, 1 GB RAM-a, 1 TB pasovne širine in 25 GB prostora za shranjevanje. Toda na 4. stopnji boste dobili 4 GB RAM-a, 1 CPU jedro, 4 TB pasovne širine in 100 GB prostora za shranjevanje, kar vas bo stalo le 24,00 USD na mesec.

Čas delovanja InterServerja je 100% in ponuja hitrost nalaganja strani 200-300 milisekund. To je noro hitro in vaše spletno mesto ne bo nikoli pokvarjeno. Če iščete načrt gostovanja VPS, nad katerim imate popoln nadzor, se bo InterServer izkazal za popolnega.

Zaključek

Izbire spletnega gostovanja so danes preveč obsežne in noben članek ne bi bil dovolj dolg, da bi zajel vse. Ko pa gre za gostovanje spletnega mesta za e-trgovino, so ti tisti, ki najbolje delujejo, zakaj torej ne bi enega od njih posneli?

Upam, da ste uživali v branju tega članka in da ste našli načrt gostovanja, ki bo deloval dobro za poslovno spletno mesto, ki ga želite kmalu zagnati..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector