10 najboljših ponudnikov spletnih gostovanj JSP (strani Java Server)

01.06.2020
Najboljše gostovanje '10 najboljših ponudnikov spletnih gostovanj JSP (strani Java Server)
0 17 мин.

best-jsp-spletno gostovanje


Ker je med razvijalci in lastniki spletnih strani vse večje povpraševanje po zanesljivi spletni ponudbi gostovanja JSP, smo se odločili, da vam predstavimo seznam najboljših ponudnikov gostovanja JSP trenutno na trgu. Med brskanjem po internetu lahko hitro ugotovite, da ne ponuja vsak ponudnik gostovanja Java. Še vedno ni nekaj tako priljubljenega kot tipičen načrt, optimiziran za WordPress, Joomla ali Drupal.

Tudi med tistimi, ki podpirajo JSP, je ogromno ponudnikov, ki ponujajo vrhunsko storitev gostovanja, in številnih drugih, na katere se ne bi priporočili, da se prijavite. V primeru, da ste se naleteli na ta članek in ne veste, kaj v resnici sta Java ali JSP, vam bomo dali hiter opis, da boste stvari razjasnili.

Kaj je JSP?

To, da obstajata tudi JavaScript in Java, lahko zmede ljudi, ki ne poznajo programskih jezikov. Ta tema govori samo o programskem jeziku Java, zelo priljubljeni in učinkoviti računalniški platformi odprtega koda. Danes je v spletu veliko število spletnih mest in aplikacij, ki jih ne bo mogoče zagnati, razen če na svojem računalniku nimate nameščene Jave.

Java je zasnovana za vse vrste računalnikov, igralnih konzolov, strežnikov in pametnih telefonov, s katerimi lahko zaženejo zmogljive aplikacije. JSP je okrajšava za Java Server Pages. Lahko si ga predstavljate kot drugega ASP.NET ali PHP in potrebujete samo spletni strežnik, da lahko začnete delati z njim. Nekateri najbolj priljubljeni spletni strežniki, ki jih lahko namestite, so Jetty in Apache Tomcat.

Ljudje JSP uporabljajo na več različnih načinov. S programom JSP lahko razvijete dodatne funkcije za svoje spletno mesto. Ko želijo na svojo spletno stran dodati novo nakupovalno košarico, forum, sistem rezervacij ali kaj podobnega, to storijo tudi s PHP ali JSP. Omogoča vam ustvarjanje popolnih spletnih strani, ki temeljijo na XML ali HTML, če imate dovolj izkušenj s programskim jezikom Java.

JSP ni le enostaven za učenje in uporabo, ampak je odlično orodje za vse, ki želijo spletne strani sestaviti iz nič. Trenutno na spletu obstaja nešteto spletnih strani, ki ponujajo vodiče, kako se naučiti tega posebnega programskega jezika. Če želite sami vzpostaviti in vzdrževati spletno mesto, se zagotovo splača naučiti Jave. Da ne omenjam, da je to velika priložnost za kariero, saj po Java programerjih obstaja veliko povpraševanje.

Iskanje popolnega načrta gostovanja JSP

Naš obsežen seznam ponudnikov gostovanja JSP vam lahko pomaga najti popoln načrt spletnega gostovanja za vaša spletna mesta in aplikacije. Predstavili vam bomo le podjetja, ki zagotavljajo visoko uspešnost po dostopnih cenah, večina pa je tudi za začetnike prijazna. Z Javo lahko zgradite močna in edinstvena spletna mesta, še posebej, če ste v jeziku zelo izkušeni.

Če pa nimate potrebnih virov, ki vam jih ponuja ponudnik spletnega gostovanja, ste v bistvu zapravili svoj čas. Kar bi si morali prizadevati, je ponudnik, ki upravlja strežnike višjega cenovnega razreda, in ekipa za podporo strankam, na katero se lahko vedno zanesete.

Nekateri se tudi potrudijo, da na strežnik namestijo skripte JSP in dodatno uporabno programsko opremo, kar vam prihrani nekaj dragocenega časa. Večina podjetij za spletno gostovanje ne podpira Jave v svojih skupnih paketih gostovanja, kar je popolnoma v redu, ker JSP običajno zahteva več virov kot to. Zdaj pa si poglejmo, kaj lahko ponudijo naslednji ponudniki, ko gre za gostovanje JSP!

1. Gostovanje A2

a2hosting-best-jsp-spletno gostovanjeA2 gostovanje je eden izmed ponudnikov, ki ga trenutno na spletu vidite na večini top seznamov. Njihovi načrti za gostovanje so zelo priljubljeni med blogerji, razvijalci, spletnimi skrbniki in vsemi vrstami podjetij. Poleg tega ponujajo tudi gostovanje JSP. Če želite izvajati JSP na strežniku, morate izbrati VPS ali namenski gostiteljski načrt.

Pri gostovanju A2 so na voljo trije močni načrti za gostovanje, optimizirano za Java. Ti načrti za razvijalce prijazni, hitri VPS so tudi cenovno zelo ugodni. Njihov načrt VPS VPS stane le 5,00 USD na mesec z 20 GB pomnilnika, 1-jedrnim procesorjem, prenosom 2 TB in 512 RAM-a. A2 gostovanje ima tudi za vas posebno ponudbo: denar lahko kadar koli dobite nazaj, če s storitvijo niste zadovoljni, ni časovne omejitve.

Če noben od treh načrtov ni primeren za vaše potrebe, ni treba skrbeti. Svoj načrt lahko sestavite tako, da nastavite želeni CPU, RAM, prostor za shranjevanje in pasovno širino. Tudi če ste že izbrali enega od njihovih paketov, vam bo omogočil, da ga spremenite, dokler ne boste končali s popolnim načrtom. Poleg specifikacij boste lahko izbrali licenco cPanel, eno od številnih razpoložljivih različic Linuxa in lokacijo strežnika.

Odlična funkcija A2 gostovanja je, da dobite korenski dostop do strežnika, kar pomeni, da lahko prosto dostopate do datotek in jih spreminjate. Ko gre za namenske strežnike, lahko dobite načrt za kar 99,59 USD. To vključuje 8 GB RAM-a, 2x500GB prostora za shranjevanje, prenos 10 TB in 2-jedrni CPU.

2. iPage

ipage-poceni-jsp-spletno gostovanjeČe potrebujete zanesljivo rešitev za gostovanje JSP, z iPageom nikoli ne morete iti narobe. Kot večina drugih velikih ponudnikov, so tudi oni spoznali, da podpora Javi v skupnem gostovanju ni najboljša ideja. Kot ponavadi so z Javo združljivi samo njihovi namenski in VPS načrti gostovanja. Prihranijo vam celo nekaj časa s predhodno namestitvijo skriptov JSP na strežnik. Na njihovem oddelku za VPS so na voljo trije različni načrti.

Z izbiro načrta Basic dobite 1-jedrni procesor, 1 GB RAM-a, 40 GB prostora za shranjevanje in 1TB pasovno širino za 19,99 USD na mesec. Njihov načrt Optimum je najmočnejši, poslovni načrt pa najbolj priljubljen, saj ponuja toliko virov, ki zadostujejo za večino potreb. Vsak od teh načrtov vključuje naslednje dodatke: brezplačno registracijo domen za eno leto, cPanel in korenski dostop do strežnika.

Ko se bo vaše spletno mesto JSP večalo, bo sčasoma začelo preveč uporabljati vire in prosilo za močnejši načrt. V tem primeru lahko zamenjate načrte ali izboljšate določene dele načrta, da zagotovite, da vaše spletno mesto deluje brezhibno. Ta prilagodljivost je nujna, če želite v prihodnosti skrbeti za potrebe svojega spletnega mesta.

iPage ima visoko učinkovito ekipo za podporo strankam, ki je pripravljena rešiti vaše težave. Če z njihovo storitvijo niste zadovoljni, lahko svoj denar vrnete tako, da v prvih 30 dneh prekličete načrt. Najcenejši namenski gostovalni načrt v iPageu se imenuje Startup in stane 119,99 USD na mesec. Za ceno dobite 2-jedrni procesor, 4 GB RAM-a, 500 GB prostora za shranjevanje, pasovno širino 6TB in skoraj enake dodatke, ki jih dobite z načrtom VPS.

3. BlueHost

bluehost-zanesljiv-jsp-hostingNačrti za spletno gostovanje, ki so posebej optimizirani za JPS, so precej redki, vendar lahko preprosto dobite VPS ali namenski strežnik, ki to podpira. BlueHost je eden izmed ponudnikov tega pristopa. Zagotavljajo močan VPS in namenske načrte, ki so popolnoma pripravljeni za JPS. Dosežete lahko enak rezultat kot pri običajnem načrtu, prilagojenem Javi, medtem ko je podprta tudi druga programska oprema.

Na podlagi pregledov so uporabniki, ki so izbrali BlueHost za svojega ponudnika gostovanja JSP, več kot zadovoljni s storitvijo. Obstaja nešteto spletnih strani, ki jih poganja podjetje, ki cvetijo in nenehno ustvarjajo promet. Ali izberete VPS ali namenski gostovalni načrt; lahko Java nastavite v treh preprostih korakih. To lahko storite tako, da se prijavite v strežnik s preprostim ukazom in nato pritisnete na Enter. Vsa navodila so na voljo na njihovi spletni strani.

Tako lahko aktivirate Java 1.5. Na voljo je več drugih različic, za vsako od njih morate uporabiti drug ukaz. Če vas zanimajo njihovi načrti gostovanja VPS, lahko izbirate med tremi različnimi možnostmi. Njihov najbolj priljubljen načrt je izboljšani načrt, ki vključuje dvojedrni procesor, 60 GB SSD, 4 GB in neomejeno pasovno širino za samo 19,99 USD na mesec.

Načrti BlueHost VPS imajo 1 brezplačno domeno, brezplačen SSL in izboljšan vmesnik cPanel. Če želite namenski načrt, potem je najboljša izbira spet njihov izboljšani načrt, ki tokrat stane 99,99 USD. Za ceno dobite 4-jedrni CPU, 1TB prostora za shranjevanje, 8 GB RAM-a in 10TB pasovno širino. V primeru, da s storitvijo niste zadovoljni, lahko dobite denar v prvih 30 dneh.

4. Gostovanje inMotion

inmotion-professional-jsp-hostingInMotion gostovanje je najboljša rešitev za vse, ki ponuja močne pakete spletnega gostovanja tudi za velika in mala podjetja ter posameznike. Če pa želite, da je v načrt vključena tudi Java, nimate toliko možnosti. VSP in namenski strežniki so edini JSP prijazni načrti, ki jih ponuja podjetje. Konec koncev, če želite, da temeljijo na Javi spletna mesta ali aplikacije, kaj takega kot deljeni načrt vseeno ne bi bilo dovolj.

Ljudje so zelo zadovoljni s tehnično podporo, ki jo nudi InMotion, hvalijo strokovnost svoje ekipe. Ko gre za Javo, pa niso usposobljeni za aplikacije, s katerimi ljudje običajno delajo. Če ste sredi naloge in se zataknete, boste morda morali poiskati drugega razvijalca za pomoč. Če to ne bo težava za vas, potem je zagotovo InMotion najboljša izbira.

Njihov začetni načrt VPS stane 29,19 USD na mesec s 4 GB RAM-a, 75 GB prostora za shranjevanje in 4TB pasovno širino. Brezplačni SSL, namenski IP-ji, brezplačno ime domene in skrbniški vmesnik cPanel so vključeni v njihove načrte VPS. Ker bo vaše spletno mesto delovalo na SSD diskih, hitrosti sploh ni treba skrbeti. Kot zavedate, CPU v načrtu nismo omenili. To je zato, ker lahko določite količino jeder CPU, ki jih potrebujete, in tako zagotovite največjo hitrost za vaše aplikacije JSP.

Pri InMotion Hostingu je ekipa za tehnično podporo vedno pripravljena odpraviti vaše težave in odgovoriti na vaša vprašanja. Do njih lahko pridete prek Skypea, klepeta v živo ali telefona. Lahko vam povrnejo tudi v 90 dneh, če s paketom niste zadovoljni.

5. SiteGround

spletno mesto-najboljše-java-strežnik-gostovanje straniSiteGround je priročna izbira za tiste uporabnike, ki želijo le poceni, a zanesljivo storitev. Če želite pravilno nastaviti Javo in ustvariti spletno mesto JSP, vam priporočamo, da izberete enega od njihovih namenskih strežniških načrtov. Upoštevajte, da ne bi smeli izbrati nobenega od njihovih namenskih gostovalnih načrtov, ker vam vsi ne omogočajo korenskega dostopa.

Če ga želite spremeniti v pravi paket gostovanja JSP, boste zagotovo potrebovali korenski dostop do strežnika. Ko ste izbrali pravi načrt, boste morali sami namestiti vse, kar potrebujete za JSP. SiteGround je tudi eden izmed številnih ponudnikov, ki ne nudijo pomoči pri Javi. To ne velja samo za postopek namestitve, temveč tudi za njihovo podporo strankam.

Vendar lahko imate kakšno pomoč pri Javi, če doplačate. Za mnoge uporabnike je to lahko pomanjkljivost, vendar se bolj izkušeni razvijalci dobro ujemajo s SiteGround. V razdelku Namenski strežniki lahko izbirate med tremi vrhunsko upravljanimi stroji. Prvi, imenovan Entry Server, vam bo dal procesor Intel Xeon E3 s 4 jedri, 16 GB DDR3 RAM-a, 480 GB SSD pogonom in 10TB pasovne širine za samo 269,99 USD na mesec.

Preden se prijavite, izberite zbirko podatkov, ki je najbližje vaši regiji. Eden od razlogov, zakaj je SiteGround tako splošno priznan ponudnik, je njihova močna podpora strankam. Lahko vam odpravijo težave ali vam svetujejo kadar koli prek vstopnic, klepeta v živo ali telefona.

6. FatCow

fatcow-budget-jsp-spletno gostovanjeFatCow trenutno ni le veliko ime med ponudniki spletnih gostovanj, ampak tudi močna rešitev, ko gre za gostovanje JSP. Vodijo svoje podatkovne centre o vetrni energiji, ohranjajo okolje varno in v tem času zagotavljajo nekaj močnih gostovalnih načrtov. Čeprav nobena od njih ni posebej optimizirana za Java, lahko vseeno izberete enega od njihovih VPS ali namenskih načrtov.

Odlična stvar je, da FatCow poskrbi, da je skript JSP že nameščen na strežniku, ko ga začnete uporabljati, kar vam prihrani nekaj dragocenega časa. Zdaj si oglejmo njihove cenovno dostopne načrte VPS. Izbirate lahko med tremi možnostmi, začenši z osnovnim načrtom, ki stane 19,99 USD na mesec z 1-jedrnim procesorjem, 1 GB RAM-a, 40 GB prostora za shranjevanje in 1TB pasovno širino. Vsi načrti VPS vključujejo brezplačen IP naslov, uporabniku prijazen cPanel, brezplačno dostop do domene in korenskega strežnika za popoln nadzor.

Oblačne storitve FatCow vam omogočajo veliko fleksibilnosti in vam omogočajo, da načrt kadar koli želite preusmeriti na zmogljivejšega. Ker vam omogočajo, da spremenite načrte v delih sekunde, vaše spletno mesto sploh ne bo imelo zastojev. Njihov načrt za zagon namenjen 2-jedrnim procesorjem, 4 GB RAM-a, 500 GB prostora za shranjevanje in 5TB pasovne širine za ceno 119,99 USD na mesec.

Z izbiro FatCow za ponudnika spletnega gostovanja dobite ogromno funkcij in programske opreme. Vsak uporabnik lahko ustvari neomejene baze podatkov, FTP račune, domene in poddomene. Poleg tega boste zunaj nadzorne plošče dobili široko paleto dodatkov cPanel in drugih uporabnih orodij.

7. Tekoča spletna stran

liquidweb-best-jsp-hosting-providerČe iščete močnejše načrte gostovanja JSP, ki so tudi dražji, potem vsekakor izberite LiquidWeb. Ta ponudnik ima običajno vrsto načrtov za gostovanje, ki je namenjen podjetjem, ki želijo več vlagati v načrt spletnega gostovanja in od tega dobiti večjo vrednost. Druga velika stvar pri njih je, da je tudi njihova skupina za podporo strankam pripravljena zagotoviti več pomoči kot povprečni ponudnik v panogi.

Načrti LiquidWeb imajo veliko funkcij, hkrati pa dobite podporo za obilo programske opreme, vključno s podporo Java. Z izbiro enega od njihovih načrtov dobite vse, kar potrebujete za razvoj vrhunskih spletnih mest in aplikacij na osnovi JSP. Preden se odločite, se obrnite na ekipo za tehnično podporo, saj vam bodo svetovali, kateri od njihovih načrtov izbrati glede na vaše potrebe.

Vaše spletno mesto bo poganjalo vrhunsko strojno opremo, vključno s trdimi diski SSD, ki zagotavljajo strelovod. Ni pomembno, katero platformo ali programski jezik uporabljate za razvoj svojega spletnega mesta, njihovi načrti bodo nedvomno zagotovili hiter čas nalaganja strani. To pomeni tudi, da vam lahko LiquidWeb zlahka utira pot do najvišjih SEO lestvic, kar vam omogoča, da prehitevate konkurenco.

Če želite v LiquidWeb načrtovati VPS, lahko poskusite njihov prvi paket, ki stane le 59 dolarjev na mesec. Ponuja vam 2 GB RAM-a, CPU z dvema jedrima, 40 GB pomnilnika in 5TB pasovno širino. Preizkusite lahko tudi njihove namenske strežnike, kjer prvi načrt stane 199 dolarjev na mesec in prihaja s 4-jedrnim Intel Xeonom, 500 GB pomnilnika, 16 GB RAM-a in 5TB pasovno širino. V pakete so vključene tudi licence za cPanel in Plesk.

8. InterServer

gostovanje interserver-kakovosti-jspPri InterServer-ju so načrti spletnega gostovanja, ki vam nudijo največ funkcij, zmogljivosti in prilagodljivosti, njihovi načrti VPS v oblaku. V njihovem razdelku VPS lahko izberete možnost oblaka Linux ali Windows. Ko izberete OS, lahko izbirate med 16 različnimi nivoji. Obstaja najosnovnejši načrt, ki vam daje 1 jedro CPU-ja, 1 GB RAM-a, 25 GB pomnilnika in prenos 1TB za 6,00 USD za Linux in 10,00 USD na mesec za Windows.

Omogočili vam bodo strelovodno gostovanje JSP, napajanje spletnega mesta in aplikacij z najnovejšo strojno opremo, vključno s trdimi diski SSD. Če vaše spletno mesto pritiska na meje storitve, lahko zaprosite za več virov in ga takoj dobite, ne da bi prišlo do izpadov. Z InterServerjem na splošno ne boste imeli veliko izpadov, ker stalno vzdržujejo čas strežnika nad 99,9%.

Njihovi načrti VPS zagotavljajo tudi varovanje vaših podatkov, saj vsak uporabnik dobiva redne varnostne kopije in posnetke. InterServer vam omogoča korenski dostop do strežnika, kar vam omogoča popoln nadzor nad programsko opremo, s katero želite delati. Ponudnik poskrbi, da je na strežniku vnaprej nameščenih veliko zelo priljubljenih skript, med njimi tudi Java.

Pravzaprav vam omogočajo, da zase nastavite popolno JSP gostovanje z vso programsko opremo, ki je potrebna za ustvarjanje vrhunskih aplikacij Java. InterServer je vsekakor dobra izbira za začetnike Java razvijalce s cenovno dostopnimi cenami in veliko prilagodljivostjo. Čeprav jamstva za vračilo denarja sploh ni, je večina uporabnikov s svojo storitvijo več kot zadovoljna.

9. HostGator

hostgator-premium-jsp-spletno gostovanjeČe želite zanesljivega in zmogljivega ponudnika gostovanja JSP, vam ni treba dolgo iskati, da bi našli HostGator. To podjetje je med največjimi imeni v industriji spletnega gostovanja. Od blogerjev do velikih podjetij lahko pri tem ponudniku vsakdo najde načrt, ki ustreza njihovim potrebam. Če želite JSP nastaviti s Tomcat in vsebnikom servlet, imate na voljo veliko načrtov na njihovem VPS in namenskem oddelku, ki podpirajo vse.

Ko gre za namensko gostovanje, lahko spletno mesto, ki temelji na Javi, zaženete bodisi v načrtu Linux ali Windows. Načrtovalni sistem VPS za HostGator stane le 29,95 USD na mesec in ima obilico funkcij. Njeni podatki vključujejo 2 GB RAM-a, 2-jedrni procesor, 120 GB prostora za shranjevanje in 1,5 TB pasovne širine. Namesto da bi vas prisilili, da vse, kar je povezano z Javo, sami namestite na strežnik, vam bo HostGator naredil uslugo.

Na nadzorno ploščo Plesk bodo namestili Tomcat 7 ali 5.5, odvisno od vašega izbranega oglasa ne boste zahtevali niti penija. Če imate radi kakšno drugo različico, se morate obrniti samo na njihovo skupino za podporo in to ne bo problem. V bistvu je to vsa podpora za JSP, ki jo ponuja ta ponudnik, ker ne boste mogli dobiti podpore strankam za vaše naloge, povezane z Javo..

Če želite namenski strežnik, se lahko odločite za njihov načrt za vrednostni strežnik za 119,00 USD. Ta vam ponuja 4-jedrni Intel Xeon, 8 GB RAM-a, 1TB prostora za shranjevanje in neomejeno pasovno širino.

10. HostPapa

hostpapa-poceni-java-strežnik-gostovanje straniHostPapa je znan kot ena izmed najbolj priljubljenih odločitev med malimi podjetji in lastniki spletnih strani, ki bodo kmalu ustanovili svojo spletno prisotnost. V primeru, da šele začenjate, bo eden od njihovih načrtov gostovanja VPS več kot dovolj za vaša spletna mesta ali aplikacije, ki temeljijo na JSP. Glede na njihovo strojno opremo in storitve se iz leta v leto izboljšujejo in opazili so tudi ocene, ki so pohvalile podjetje na spletu.

Pri HostPapa bodo vaši podatki na spletnem mestu zavarovani z rednimi varnostnimi kopijami, ne glede na to, kateri načrt izberete. Po statističnih podatkih je čas njihovega upodabljanja strežnikov stalno nad 99,99%. To je zelo koristno za spletna podjetja, saj lahko izgubijo denar tudi v nekaj minutah izpadov strežnika. Z vsakim HostPapa VPS načrtom dobite cPanel in WHM ter enostavno upravljanje spletnega gostovanja. Omogočajo vam tudi dostop do strežnika na ravni SSH do strežnika, kar vedno zelo pomaga, če zaženete spletna mesta in aplikacije, ki temeljijo na Javi.

V HostPapa lahko gostiteljski paket prilagodite tako, da vedno zagotavlja zahtevane zmogljivosti. Pripravljeni so vam zagotoviti vse uporabne dodatke, ki jih boste morda potrebovali na svojem spletnem mestu s programom Softaculous. Ta knjižnica vam omogoča dostop do več kot 400 aplikacij. Če potrebujete pomoč, se lahko zanesete na njihovo nagrajeno podporo. Do njih lahko pridete prek telefona, klepeta in e-pošte v štirih različnih jezikih.

Če ste šele začeli z JSP, boste morda želeli preizkusiti njihov načrt Plus VPS. Stane le 19,99 USD, poleg številnih funkcij pa dobite tudi CPU s 4 jedri, 1,5 GB RAM-a, 50 GB pomnilnika in prenosom v 1 TB.

Zaključek

Ko gre za izdelavo spletne aplikacije s pomočjo Jave, je na voljo veliko možnosti gostovanja JSP, odvisno od vaših potreb po gostovanju in proračuna. Na zgornjem seznamu smo predstavili najboljša podjetja za gostovanje JSP. Čeprav ti ponudniki gostovanja ne ponujajo Java optimiziranega gostovanja, Java dovolijo na nekaterih svojih strežnikih.

Upam, da vam je ta članek pomagal pri izbiri zanesljivega ponudnika gostovanja JSP. Če imate kakršne koli izkušnje z zgoraj navedenimi ali drugimi JSP podjetji za gostovanje, prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih. Zahvaljujemo se za komentar in povratne informacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector