15 najboljših ponudnikov spletnega gostovanja Java

best-java-hosting-provideri-2019


V tem članku bomo pregledali storitve spletnega gostovanja Java, ki vam lahko prinesejo največjo ceno. To bo odličen vir za razvijalce, ki iščejo zmogljive načrte gostovanja, na katere se lahko v celoti zanesejo. Spoznali boste lahko največja imena v panogi ter funkcije, podporo in strojno opremo, ki jo ponujajo.

Nato bomo razložili, kaj je Java, zakaj jo ljudje uporabljajo in nekaj zanimivih dejstev. V drugi polovici našega članka bomo pregledali 15 dokumentov najboljši ponudniki spletnega gostovanja Java po našem mnenju. Izpostavili bomo nekatere ključne značilnosti vsakega ponudnika in storitve, ki so mu še posebej dobre. Brez dodatnega aduta, začnimo!

Kaj je Java in zakaj bi jo morali uporabljati?

Java je eden najbolj priljubljenih programskih jezikov. Glavni koncept Jave je, da sploh ne potrebujete, da pišete številčne kode. Celoten program lahko napišete samo tako, da kot ukaze uporabite angleške besede. To pomeni tudi, da je uporabnikom veliko lažje pisati in brati jezik v primerjavi z drugimi programskimi jeziki.

Ker moramo govoriti v skladu s slovničnimi pravili, morajo tudi Java programerji med pisanjem programa upoštevati vrsto pravil. Temu pravimo sintaksa. Seveda nabor ukazov, ki ga je napisal uporabnik, ni končna oblika programa. Preden ga je pripravljen za zagon, ga mora Java prevesti v številčne kode, da ga stroj lahko obdela.

Zgodba o Javi

najboljši java-hosting ponudnikiPrva različica Jave je bila rezultat projekta iz leta 1991, prvo ime pa je bilo Oak. James Gosling je bil vodja ekipe v podjetju Sun Microsystems in v svoji pisarni je imel hrast, zato je jezik dobil ime. Ko so še naprej delali na njem, so se najprej preimenovali v Green, nato na koncu v Java. Glavna ideja Jave je bila razviti metodo za zagotavljanje interaktivne televizije za občinstvo. Vendar se je izkazalo, da je bil jezik takrat že preveč napreden za industrijo digitalne kabelske televizije.

Prva različica Jave je izšla leta 1996, namesto tega pa so jo začeli uporabljati na internetu. Postal je orodje, ki so ga ljudje uporabljali za interaktivno delovanje spletnega mesta z dodajanjem animacij na strani. Java je Sun Microsystems distribuirala do leta 2010, ko je podjetje Oracle pridobil. Od prve izdaje Jave je prišlo veliko posodobitev, zadnja pa je bila Java SE 10. Dandanes je tako priljubljena, da se v bistvu ne morete dotakniti predmeta računalništva in o Javi ne slišite ničesar..

To je razlog, zakaj bi morali uporabljati Java

Pri Sun Microsystems in kasneje v Oracleu so se vedno osredotočili na nekaj ključnih načel. Želeli so ustvariti nekaj začetnikom prijazno, prenosno, dobro strukturirano in varno. Kot rezultat, sta prva in naslednja različica Jave izpolnili te glavne ideje in v ta programski jezik vsakič pritegnili še več uporabnikov. Glavni razlogi za uporabo Java so naslednji:

 • Zanesljiv je – Napake, ki jih dela programer, očitno vodijo do napak. Te napake pa je mogoče zmanjšati z izboljšanjem programskega jezika. Java se je odločila, da bo enačbi dodala objektno usmerjeno programiranje, kar je prineslo veliko boljše rezultate.
 • Vrhunska varnost – Eden od načrtov razvijalcev pri Javi je bil, da postane priljubljena med uporabniki mobilnih naprav. Če želite, da Java deluje na mobilnih napravah, jim morate omogočiti pošiljanje in prejemanje podatkov po omrežjih. Te vrste procesov zahtevajo vrhunsko varnost, tako da se podatki ne morejo pretakati. Kot rezultat tega je Java na koncu postala eden najbolj varnih programskih jezikov na svetu.
 • Ni odvisno od platforme – Java lahko zaženete na kateri koli napravi, vključno z velikimi in majhnimi napravami, zaradi česar je povsem prenosni programski jezik. Lahko se namesti v kateri koli operacijski sistem; Java sploh ni odvisna od programske ali strojne opreme.
 • Začetnikom prijazen jezik – Java temelji predvsem na programskem jeziku C ++. Seveda je C ++ veliko bolj zapleten kot Java, vendar je še vedno res močan. Želeli so ustvariti nekaj, kar obdrži in še izboljša prednosti C ++, medtem ko je še vedno enostaven za uporabo.

Ponudniki spletnega gostovanja in Java

Čeprav Java danes podpira največ ponudnikov spletnega gostovanja, jih mnogi ne vključujejo v svoje pakete za skupno gostovanje. Morda boste morali poiskati VPS ali celo namenski strežniški načrt in oba staneta več kot načrt skupnega gostovanja. Ko najdete načrt spletnega gostovanja, ki najbolj ustreza vašim potrebam, boste lahko spletno mesto, ki temelji na Javi, takoj postavili.

Če podjetje za spletno gostovanje ponuja Java v svojem paketu, to v bistvu pomeni, da dobite redno storitev gostovanja z vsemi potrebnimi aplikacijami Java, ki so na voljo. Tudi če v svojih načrtih spletnega gostovanja najdete ponudnika, ki podpira Javo, je veliko bolje namesto tega uporabiti možnost VPS. Vsak izkušen razvijalec vam lahko pove, da aplikacije Java običajno zahtevajo veliko sredstev.

Namesto, da bi oklevali med gostovanjem v skupni rabi in VPS, raje prestavite na naslednjo raven in izberite VPS ali namensko gostovanje. Ker govorimo o zelo priljubljenem programskem jeziku, obstaja veliko povpraševanje po močnih načrtih gostovanja Java. Pri izbiri lahko traja veliko časa, če na enem mestu nimate najmočnejših ponudnikov spletnih gostovanj.

Na srečo smo natančno pregledali 15 najboljši ponudniki gostovanja Java tukaj v našem članku. Ne pozabite brati in pomagali vam bomo pri odločitvi, katera najbolj ustreza vašim potrebam! Preden pa skočimo v podrobnosti, je tu celoten seznam najboljših Java hosting podjetij:

 1. Gostovanje InMotion – od 29,19 USD / mesec
 2. BlueHost – od 19,99 USD / mesec
 3. HostGator – od 29,95 USD / mesec
 4. A2Hosting – od 5 USD / mesec
 5. InterServer – od 6 USD / mesec
 6. iPage – od 19,99 USD / mesec
 7. LiquidWeb – od 59 USD / mesec
 8. SiteGround – od 269 USD / mesec
 9. FatCow – od 19,99 USD / mesec
 10. DreamHost – od 13,75 USD / mesec
 11. Hostinger – od 8,16 USD / mesec
 12. TMD gostovanje – od 19,97 USD / mesec
 13. Host1Plus – od 15 USD / mesec
 14. GreenGeeks – od 39,95 USD / mesec
 15. FastComet – od 59,95 USD / mesec

Zdaj si bomo podrobneje ogledali vsakega ponudnika gostovanja Java:

1. Gostovanje inMotion

inmotion-best-java-hostingInMotion gostovanje nima določenega nabora načrtov, ki so namenjeni izključno Java gostovanju, vendar jih lahko izberete med njihovimi zmogljivimi načrti gostovanja VPS. Javo podpirajo samo s tremi razpoložljivimi načrti VPS, tako da lahko pozabite na njihove skupne ali namenske načrte gostovanja. Za začetek lahko izberete njihov načrt VPS-1000, ki stane le 29,19 USD na mesec. Na voljo je s 4 GB RAM-a, 75 GB pomnilnika, 4TB pasovno širino in brezplačnim SSL-jem.

Čeprav imate poleg Jave še nekaj dodatkov, kot sta Tomcat in JPS, tehnične podpore za te stvari še vedno ne boste mogli zaprositi. Vendar pa imajo izkušnje z vsemi drugimi deli storitve spletnega gostovanja in z njimi se lahko kadar koli obrnete. S prijavo na enega od njihovih VPS načrtov prejmete tudi cPanel za upravljanje s strežnikom.

InMotion zagotavlja popolno zaščito pred napadi DDoS. Visoko zmogljivost zagotavlja najnovejša strojna oprema, vključno s trdimi diski SSD. Podatki o spletnih mestih in aplikacijah se lahko poškodujejo ali izgubijo, če pride do težave, vendar so zato izumljene varnostne kopije. InMotion ponuja brezplačne varnostne kopije in posnetke, kar vam omogoča, da se vrnete nazaj v čas in pridobite podatke, kadarkoli želite.

Posnetke lahko ustvarite enkrat na dan, kar je večinoma priporočljivo, preden spremenite spremembe na strežniku ali spletnem mestu. Brezplačne varnostne kopije so samodejne in ustvarijo kopijo podatkov približno vsak dan. Ta ponudnik vam daje 90 dni, da preizkusite katerega od njihovih načrtov, kar je dovolj časa, da se odločite, ali želite storitev ali ne.

2. BlueHost

bluehost-best-java-hostingŠe en vsestranski ponudnik spletnega gostovanja, ki ponuja vrhunske načrte tudi za podjetja in posameznike. Na BlueHostu lahko najdete vsaj tri možnosti za vsako vrsto storitve spletnega gostovanja, vključno z deljenim, oblačnim, namenskim ali VPS gostovanjem. Od teh samo njihovi VPS in namenski načrti podpirajo Java in spletne strani, ki temeljijo na JSP.

Za začetnike je načrt VPS za standard 19,99 USD na mesec morda dobra ideja. Najbolj priporočljiv načrt BlueHost je drugi, izboljšani načrt VPS, ki stane 29,99 USD na mesec. Čeprav vsi trije načrti vključujejo veliko uporabnih funkcij, morate poskrbeti, da načrt gostovanja zagotavlja dovolj zmogljivosti za vaše potrebe. Če potrebujete nekaj še močnejšega od teh treh, lahko greste tudi na namenski strežnik.

Od najcenejšega načrta VPS do najdražjega namenskega strežnika se stroški enako razlikujejo. Namenski strežnik lahko dobite za samo 79,99 USD na mesec, medtem ko načrt Ultimate VPS stane 59,99 USD. Če obiščete bazo znanja BlueHost in preberete navodila, lahko Java hitro nastavite v treh preprostih korakih. Na koncu boste našli različico Jave 1.8, najnovejšo odprtokodno različico.

S svojimi načrti VPS dobite tudi izboljšano različico nadzorne plošče cPanel in nekaj dodatnih orodij, ki olajšajo upravljanje VPS in nadzor WHM. Imajo strokovno podporno ekipo, do katere lahko pride kadarkoli. Lahko jih pokličete, če naletite na težavo ali če želite pomoč pri nalogah, povezanih s strežnikom ali spletnim mestom. Vse skupaj je BlueHost popolnoma prijazen Java in se močno priporoča vsem razvijalcem ali lastnikom spletnih strani.

3. HostGator

hostgator-best-java-hostingHostGator je trenutno eno največjih in najbolj oglaševanih podjetij v industriji spletnega gostovanja. Ponujajo tudi vse vrste načrtov za spletno gostovanje in imena domen. Ljudje široko uporabljajo svoje storitve za ustvarjanje blogov, portfeljskih spletnih mest, spletnih trgovin in drugih spletnih mest podjetij. Ponujajo močne rešitve za gostovanje Java s podporo Tomcatom pri vseh njihovih namenskih ali VPS načrtih spletnega gostovanja.

V HostGatorju so na voljo tako strežniki Windows kot Linux. Če ste uporabnik Linuxa, boste Tomcat lahko dodali na svojo nadzorno ploščo cPanel. V primeru, da namesto tega izberete Windows, vam bo na voljo nadzorna plošča Plesk, ki podpira tudi Tomcat. Njihova ekipa ne more zagotoviti nobene podpore za konfiguriranje aplikacij Java, zato je odvisno samo od vas.

Vendar lahko za vas namestijo različico Tomcat 5.5 ali 7, za to pa lahko zahtevate tudi telefon ali klepet. Ta storitev je popolnoma brezplačna. Z vsakim njihovim načrtom VPS dobite 2 namenska IP naslova, njihovi namenski strežniški načrti pa s 3-5 namenskih IPv4 IP naslovov. Če želite namestiti skripte ali aplikacije, lahko dostopate do korenskega strežnika.

Če imate kakršne koli težave, se lahko kadar koli obrnete na njihovo nagrajeno podporo. Z njimi se lahko obrnete po telefonu, vozovnici ali klepetu. HostGator ima tudi lep seznam video vadnic, kjer lahko takoj najdete rešitev za številne svoje težave. Ni mogoče, da se vaši podatki izgubijo, saj ustvarjajo samodejne varnostne kopije, ki so vedno na voljo za nujne primere.

4. Gostovanje A2

a2hosting-best-java-hostingNi pomembno, ali želite spletno mesto za osebno uporabo ali za celotno podjetje; Gostovanje A2 zagotovo ima načrt gostovanja, ki ustreza vašim potrebam. Imajo ne samo običajne namenske možnosti, VPS in skupno gostovanje, temveč lahko izbirate tudi med številnimi programsko specifičnimi rešitvami. Samo izberite programsko opremo, ki jo potrebujete za svoje delo, in prikazali vam bodo načrte spletnega gostovanja, ki so primerni za to delo.

Na primer, imajo tri različne možnosti za gostovanje Java po dostopnih cenah. Njihov paket za prijavo stane 5 dolarjev na mesec, srednji načrt je 10 dolarjev na mesec, medtem ko načrt Elite lahko dobite le za 15 dolarjev. Če želite za najboljšo vrednost doseči vrednost, izberite srednji načrt, ki vam daje 30 GB prostora za shranjevanje, prenos 2 TB in 1 GB RAM-a.

Pri A2 gostovanju je uspešnost vedno zagotovljena, kar pomeni, da bodo vaše aplikacije in spletna mesta, ki temeljijo na Javi, delovale hitreje kot veter. Čeprav je to zdaj standard med ponudniki spletnih gostovanj, si tudi A2 gostovanje prizadeva ohraniti svoj uptime nad 99,9%. Njihovi načrti VPS prihajajo z orodjem, imenovanim Webuzo, ki skrbi za nastavitev Java z enim klikom.

Če se pojavi nova različica Jave, takoj dobite e-pošto s povezavo, ki omogoča uporabo posodobitve. Druga koristnost za razvijalca je, da vam A2 Hosting omogoča korenski dostop do njihovih strežnikov. To pomeni, da lahko datoteke na strežniku kadar koli upravljate. In to je bilo le nekaj ogromnih dodatkov, ki jih je ponudil ponudnik.

5. InterServer

interserver-best-java-hostingPri InterServerju lahko izbirate med 16 različnimi načrti gostovanja VPS, odvisno od količine jeder CPU, pomnilnika, RAM-a in prenosa, ki ga želite uporabiti. Ti načrti so na voljo tudi za Linux in Windows, z veliko razliko v obeh cenah. Na primer, prvi načrt za Linux stane 6 dolarjev na mesec, za Windows pa 10 dolarjev na mesec. InterServer podpira na stotine programske opreme, vključno z Java z dodatnimi orodji in zabojniki.

Z načrtom InterServer dobite veliko funkcij, če pa želite dodati več, jih lahko kupite eno za drugo v oddelku Nadgradnje. Po nakupu tam bodo izbrani dodatki aktivni v 15 minutah. Začetnikom je na voljo tudi nadzorna plošča, prijazna za uporabo. Ko gre za podporo strankam, imajo nagrajeno ekipo strokovnjakov. Lahko jih pokličete, kadar se srečate s težavo ali želite le nasvet v zvezi z vašim gostovanjem ali spletnim mestom.

Z upravljalnim vmesnikom InterServer lahko prosto upravljate posnetke in prosite za varnostno kopijo, da lahko vaši podatki ostanejo varni. Vzpostavili so močan sistem, ki vzdržuje njihovo nadmestišče nad 99,9%, zato je InterServer absolutno zanesljiv ponudnik. V primeru, da pride do izpadov, vam denar takoj vrnejo. Poleg Jave podpirajo še veliko drugih programskih jezikov, ki lahko pridejo v poštev za razvijalce. Mnogi od njih bodo že nameščeni, ko se pridružite enemu od njihovih načrtov. Do strežnika dobite tudi korenski dostop, kar pomeni, da lahko dodate programsko opremo za namestitev in konfiguriranje, kadar koli želite.

6. iPage

ipage-best-java-hostingTo je zagotovo ena izmed najboljših ponudb, ki jih najdete na spletu, saj iPage ne zagotavlja le cenovno ugodnih načrtov, ampak so tudi priznani kot eden najboljših ponudnikov gostovanja Java v tej panogi. Seveda tako kot večina ponudnikov, ki temeljijo na Javi, tudi ta podpira programski jezik z zmogljivim VPS in namenskimi načrti gostovanja. Poleg tega dobite vnaprej nameščene skripte JSP, da se lahko čim prej osredotočite na svoje delo.

Do zdaj je veliko uporabniških pregledov, ki iPage hvalijo kot eno najboljših možnosti za spletna mesta in aplikacije, ki temeljijo na Javi. Vedno lahko preizkusite njihov osnovni načrt VPS za 19,99 USD na mesec in si ogledate, kako se njihova storitev izkaže za vas, nato pa prilagodite načrtu, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Na voljo je z 1-jedrnim procesorjem, 1 GB RAM-a in 40 GB diskovnim prostorom ter 1TB pasovno širino. Vsi trije načrti VPS vključujejo nadzorno ploščo cPanel, upravljano podporo in kadar koli lahko zaprosite tudi za dostop do korenskega strežnika.

Njihovi nizki stroški vas lahko zmedejo, toda iPage ima velik ugled, ko gre za zmogljivost spletnega gostovanja. Če potrebujete več kot njihovi najmočnejši načrti VPS, se lahko odločite za namenski načrt. Starterjev načrt stane le 119,99 USD na mesec z 2-jedrnim procesorjem, 4 GB RAM-a, 500 GB diskovnega prostora in 5TB pasovno širino. VPS in namenski načrti so zelo prilagodljivi in ​​imajo številne funkcije, ki vam lahko pomagajo pri rasti. Načrte v iPageu lahko povečate, kadar koli menite, da vaše spletno mesto ali aplikacija potrebuje več konjskih moči.

7. Tekoča spletna stran

liquidweb-best-java-hostingLiquidWeb je ustvarjen za razvijalce in podjetja, ki potrebujejo zmogljivo rešitev gostovanja Java, ki ni nujno poceni. Višja cena pomeni tudi, da je njihova ekipa pripravljena pomagati pri vsem, da vam olajša delo. Na voljo je široka paleta funkcij in podprte programske opreme v vseh njihovih načrtih gostovanja. LiquidWeb je zelo priporočljiv za tiste, ki želijo brez težav delati na kompleksnih spletnih straneh, ki temeljijo na Javi.

Imajo koristno ekipo za tehnično podporo, ki vam je pripravljena pomagati odpraviti težave. Z njimi se lahko obrnete tudi, če niste prepričani, kateri izmed njihovih načrtov za spletno gostovanje najbolj ustreza vašim potrebam. Vaša spletna mesta in aplikacije bodo napajali z najnovejšo strojno opremo in shranjevali vaše podatke na hitrih trdih diskih SSD. Ni pomembno, ali vaše spletno mesto temelji na Javi ali katerem koli drugem programskem jeziku, bodo vaši obiskovalci doživeli enake hitrosti nalaganja.

Vrhunska uspešnost, ki jo zagotavlja LiquidWeb, vam bo pomagala, da boste prehiteli konkurenco in močno izboljšali svoje SEO lestvice. Izbirate lahko med petimi namenskimi in VPS načrti gostovanja, ki zagotavljajo odlične zmogljivosti za spletna mesta in aplikacije Java. Omogočajo vam, da po potrebi preklopite na zmogljivejši načrt ali zaprosite za rešitev po meri, ki popolnoma ustreza vašemu podjetju.

Cene za njihove oblačne načrte VPS se začnejo pri 59 USD na mesec, kar vam daje 40 GB SSD-ja, 2 GB RAM-a, 5 TB pasovne širine in 2-jedrni procesor. Če želite namenski strežnik, ga lahko dobite za kar 199 dolarjev na mesec s 4-jedrnim procesorjem Intel Xeon CPU, 16 GB RAM-a, 500 GB SSD in 5TB pasovno širino. Seveda sta v vse načrte vključena cPanel in Plesk.

8. SiteGround

siteground-best-java-hostingSiteGround je trenutno znan kot eden najbolj vsestranskih ponudnikov spletnega gostovanja. Imajo močne rešitve tudi za podjetja, razvijalce in posameznike. Ko pa gre za gostovanje Java, je to eno od podjetij, ki ponuja najmanj možnosti izbire. Če želite, da je Java vključena v paket, morate izbrati enega od njihovih namenskih strežniških načrtov.

Ko se prijavite v enega od njihovih namenskih načrtov, vam omogočijo korenski dostop in lahko Java popolnoma nastavite za svoje delo. Vnaprej nameščena orodja, skripte ali kaj podobnega ne bo. Če želite, da vam njihova tehnična podporna ekipa pomaga pri uporabi Jave, boste morali plačati dodatno ceno za storitev. Njihovi načrti gostovanja stanejo več od povprečnega načrta gostovanja Java na trgu, tudi če ne potrebujete njihovih dodatnih storitev.

Je vredno? Če želite zanesljivo spletno gostovanje, ki vašemu spletnemu mestu zagotavlja vrhunsko zmogljivost, to zagotovo drži. Niso osredotočeni na Java gostovanje, kljub temu pa vam še vedno omogočajo, da namestite vse, kar želite. Poleg tega dobite veliko število funkcij. Njihovi načrti za spletno gostovanje temeljijo na najnovejši strojni opremi.

V primeru, da naletite na kakršne koli težave v zvezi s storitvijo gostovanja ali spletnim mestom, jih lahko kadar koli kontaktirate prek telefona, e-pošte ali klepeta. Njihov namen vstopa stane 269 dolarjev na mesec, vi pa dobite Intel Xeon 4-jedrni procesor, 16 GB DDR3 RAM-a, 480 GB SSD in 10TB pasovno širino.

9. FatCow

fatcow-best-java-hostingFatCow je priljubljen med vsemi podjetji in posamezniki, pa tudi med tistimi, ki želijo zanesljivo Java gostovanje. Ne ponujajo načrtov spletnega gostovanja, ki so posebej optimizirani za Javo, vendar je to eden od programskih jezikov, ki jih podpira njihov VPS in namenski načrti. Pravzaprav boste imeli JSP vnaprej nameščen na strežniku, ko se prijavite na eno od dveh možnosti, tako da lahko hitro začnete delati na svoji prvi prijavi.

Pridružitev programu gostovanja FatCow prinaša številne prednosti. Dobite cPanel, ki vam omogoča enostavno upravljanje spletnega mesta in načrta gostovanja ter korenski dostop do strežnika. Če vaše spletno mesto zahteva večjo moč, lahko takoj povečate zmogljivost. Poleg teh imate na voljo že vnaprej nameščene skripte, uporabne funkcije za vaš cPanel, neomejene domene, FTP račune in baze podatkov MySQL.

Kot običajno boste načrt začeli z brezplačno registracijo domene. Imajo ekipo za podporo, ki je pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja in odpraviti težave 24/7, s katerimi so uporabniki do zdaj zadovoljni. Osnovni načrt VPS z enojedrnim procesorjem, 1 GB RAM-a, 40 GB pomnilnika in 1TB pasovno širino stane le 19,99 USD na mesec.

Če bi raje izbrali namenski strežnik, se lahko odločite za njihov zagonski načrt za 119,99 USD na mesec z 2-jedrnim procesorjem, 4 GB RAM-a in 500 GB pomnilnika ter 5TB pasovno širino. Ta je zelo priporočljiv za mala, a hitro rastoča podjetja, ki potrebujejo zanesljiv načrt za dolgoročno. Njihovo storitev lahko preizkusite in če niste zadovoljni, lahko svoj denar dobite že v prvem mesecu.

10. DreamHost

dreamhost-best-java-hostingVeliko podjetij in posameznikov izbere DreamHost, ko iščejo kakovostno spletno gostovanje za svoje spletno mesto. Njihova storitev temelji na najnovejši strojni in programski tehnologiji, kar vam omogoča brezhibno izkušnjo pri delu na vašem spletnem mestu Java. Kot navaja DreamHost, je Java vnaprej nameščena na vse njihove strežnike.

Če pa želite, da so na voljo vse funkcije, jih boste morali konfigurirati tako, da izberete enega od njihovih namenskih načrtov ali VPS načrtov. Java Servlets lahko nastavite na namenske načrte in VPS, JSP in Tomcat pa bosta delovala le na namenskih načrtih. Vsak načrt DreamHost vam ponuja obilico funkcij in orodij, s pomočjo katerih boste hitro in učinkovito stopili na splet.

Na trdih diskih SSD shranjujejo vse podatke o spletnem mestu in aplikacijah, s čimer ohranjajo zmogljivost na najvišji možni ravni. Na voljo so 4 različni načrti VPS. Njihov osnovni načrt stane le 13,75 USD na mesec, kar je zagotovo eden najcenejših načrtov VPS, ki ga najdete. Paket vključuje 1 GB RAM-a, 30 GB pomnilnika, neomejeno pasovno širino in domene.

Z načrti VPS dobite začetnikom prijazno nadzorno ploščo, RAM in shrambo, ki jo lahko kadar koli razširite in SSL z 1 klikom. Če potrebujete namenski strežnik, se njihove cene začnejo pri 169 USD na mesec. Njihovi namenski načrti vključujejo zaščito DDoS, popoln dostop do korenin, shranjevanje RAID 1, spremljanje strežnika in še več. Ker je DreamHost zelo zaupljiv v svoje storitve, zagotavljajo 100-odstotno podaljšanje časa. Njihovi načrti gostovanja VPS so pripravljeni za napajanje spletnih strani in aplikacij vseh velikosti.

11. Hostinger

gostovanje-najboljše-java-gostovanjeGostinger je zagotovo med ponudniki spletnih gostovanj, ki ponujajo močne načrte za poceni cene. Če želite biti stroškovno učinkovitejši, se raje prijavite na enega od njihovih skupnih načrtov ali VPS načrtov. Upoštevajte pa, da samo njihovi načrti VPS podpirajo Java Applets ali JSP, medtem ko njihovi skupni načrti podpirajo samo JavaScript. Kljub temu boste imeli veliko možnosti, če Hostinger ponuja 6 različnih načrtov gostovanja VPS.

Vsak od načrtov je zasnovan tako, da vam da najvišjo vrednost za ceno. Njihovi načrti VPS temeljijo na strežnikih Linux in vam dajo popoln SSH root kot namenski strežnik. Če ga primerjate z najpogostejšimi cenami spletnega gostovanja na spletu, se izkaže, da ima Hostinger skoraj enake cene, določene za njihove načrte VPS. Prvi načrt stane le 8,16 USD na mesec, prihaja pa z 20 GB SSD, 1 GB RAM-a, 2,4 GHz CPU in 1 TB pasovne širine.

Lahko ga povečate do 8 GB RAM-a, 160 GB SSD, 6TB pasovne širine in 14,4 GHz CPU, kar stane 65,56 USD na mesec. To so nepremagljive cene, vsak načrt pa vam ponuja tudi številne uporabne funkcije. Njihova podporna ekipa je vedno tam, ko potrebujete pomoč in se potrudite, tudi če ste se prijavili na neurejen načrt. Vse, kar je povezano z njihovo infrastrukturo in storitvijo spletnega gostovanja, je mogoče povprašati 24/7 prek klepeta v živo. Hostinger poskrbi, da lahko obnovite svoje podatke, kadar je to potrebno, kar vam omogoča ustvarjanje in upravljanje varnostnih kopij s pomočjo cPanela.

12. TMD gostovanje

tmdhosting-best-java-hostingNa TMD gostovanju lahko najdete nekaj možnosti za vse vrste rešitev za gostovanje spletnih strani po dostopnih cenah. Če želite zanesljivega ponudnika gostovanja Java, s tem ne morete iti narobe. Izbrati morate samo načrt, ki bo zagotovil dovolj virov za vaše spletno mesto in lahko začnete sodelovati z Javo. Načrti gostovanja TMD, ki večinoma koristijo uporabnikom Java, so njihove rešitve VPS gostovanja.

Če izberete načrt VPS, dobite Tomcat virtualno gostovanje, ki deluje na trdih diskih SSD. Poleg tega bodo podatki shranjeni v ločenem okolju na njihovih strežnikih, kar zagotavlja, da vaše spletno mesto deluje s strelo. Izbirate lahko med petimi različnimi načrti VPS, odvisno od želene zmogljivosti. Ko se vaše spletno mesto veča, boste morda začeli preveč uporabljati vire. Te težave je mogoče enostavno odpraviti, saj vam kadar koli omogočijo prehod na naslednji načrt.

Z vsakim načrtom VPS dobite brezplačno ime domene. TMD gostovanje je specializirano za popolnoma upravljane načrte VPS, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za posodobitve ali druge tehnične stvari, ki so vključene v paket. Kot številni tekmeci vam ta ponudnik po registraciji podari tudi nadzorno ploščo cPanel. Kar zadeva varnost podatkov, lahko varnostne kopije nastavite zase ali prosite njihovo skupino za podporo.

Pri TDM Hostingu lahko dobite VPS za kar 19,97 USD na mesec s 40 GB SSD-jem, pasovno širino 3TB, 2-jedrnim procesorjem, 2 GB DDR4 RAM-a in številnimi uporabnimi funkcijami.

13. Host1Plus

host1plus-best-java-hostingČeprav Host1Plus ne velja za eno največjih imen v industriji spletnega gostovanja, ponuja nekaj resnično močnih načrtov. Ko začnete uporabljati njihove storitve, boste ugotovili, koliko se osredotočajo na zagotavljanje celovitega in zanesljivega spletnega gostovanja. Med svojimi dodatki ponujajo tudi cenovno ugodno gostovanje Java s svojimi načrti VPS.

Če želite zanesljivo Java gostovanje in hkrati prihranite nekaj denarja, vsekakor izberite enega od njihovih načrtov za dolgoročno. Lahko dobite majhen popust, tudi če izberete načrt VPS za več kot 3 mesece. Če se odločite, da se boste njihove storitve držali 24 mesecev, lahko pridobite največji popust v višini 20%. Njihovi paketi VPS se začnejo z načrtom Amber, ki stane le 15,00 USD na mesec.

Ta ima 2-jedrni procesor, 2 GB RAM-a in 40 GB diskovnega prostora ter 1TB pasovno širino. Njihove načrte VPS lahko povečate do zlatega načrta, ki stane 66,00 dolarjev na mesec, lahko pa ustvarite tudi svoj lastni načrt spletnega gostovanja. Vsako podjetje ima različne potrebe, le kliknite na možnost Chat Now in sestavite svoj novi načrt s svojimi zaposlenimi.

Vendar pa nikoli ne morete iti narobe z njihovim bronastim načrtom, ki je trenutno njihov najbolj priljubljen načrt. Ponuja dvojedrni procesor, 4 GB RAM-a, 60 GB prostora na disku in 1TB pasovno širino. To je običajno za podjetja dovolj in vedno ga lahko povečate, če želite. Host1Plus vam omogoča, da spremljate porabljene vire in prejemate opozorila v primeru, da pritiskate na omejitve.

14. GreenGeeks

greengeeks-best-java-hostingGreenGeeks je podjetje za spletno gostovanje, ki napaja vsa spletna mesta in aplikacije z vetrno energijo. Če želite močan načrt gostovanja spletnega mesta, ki temelji na Javi in ​​hkrati zaščitite okolje, vsekakor preverite, kaj lahko ponudijo. Zelena energija ni odlična le za njihovo trženje, ampak ista ideja lahko poveča tudi vaš promet.

Z njihovo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja boste imeli dovolj časa, da ugotovite, ali so njihove storitve dovolj dobre za vas ali ne. Ko gre za VPS in namenske strežniške načrte, boste imeli številne izbire. Na izbiro je 5 različnih VPS načrtov, začenši z načrtom RGB z zmogljivostjo 1 GB, ki stane 39,95 USD. Ta vključuje pomnilnik SSD s 25 GB, pasovno širino 1 TB in 4-jedrni procesor.

Če izberete načrt GreenGeeks VPS, dobite priljubljeno nadzorno ploščo cPanel s WHM, nočne varnostne kopije in brezplačno migracijo, če že imate spletno mesto. Njihova hitra ponudba zagotavlja, da se bo enkrat, ko se prijavite v njihov načrt, začel izvajati v minuti. Če želite namenski strežnik, lahko izbirate med štirimi načrti.

Cena za njihov vhodni strežnik je samo 169 dolarjev na mesec z Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, prenosom 10 TB in 5 IP naslovi. Če niste prepričani, kateri namenski strežnik najbolj ustreza vašim potrebam, se lahko vedno obrnete na njihove strokovnjake po telefonu ali klepetu in prosite za predlog. Če morate nadgraditi bodisi svoj namenski strežnik ali VPS, lahko to storite kadar koli.

15. FastComet

fastcomet-best-java-hostingFastComet ima velik ugled kot enega najbolj zanesljivih in začetnikom prijaznih ponudnikov spletnega gostovanja. Pripravljen je zagotoviti vrhunsko zmogljivost za spletna mesta in aplikacije, ki temeljijo na Javi. Pravzaprav si vsako leto prizadevajo, da bi bili boljši in ocene uporabnikov govorijo same zase. Trenutno imajo več kot 10.000 zadovoljnih strank v 70 državah. Niso le odlične za napajanje spletnih mest, ampak lahko registrirate tudi imena domen na njihovem spletnem mestu.

Pri FastCometu lahko izbirate med dvema možnostma za varnostno kopiranje. Za zaščito vaših podatkov lahko ustvarijo varnostne kopije tedensko ali dnevno. Glede na ponudnika in množico povratnih informacij uporabnikov uspešno vzdržujejo čas delovanja strežnika nad 99,99%, kar je zelo impresivno, če ga primerjate z drugimi ponudniki. To je vsekakor odlično za vsakogar, ki želi ustanoviti poslovno spletno stran z enim od svojih načrtov.

FastComet ponuja tudi cPanel, najboljše orodje za upravljanje domen, gostovanje in račune. Aplikacijo telefona lahko preprosto prenesete in v celoti nadzorujete spletno gostovanje. Imajo močno ekipo za podporo strankam, ki se je v vsakem trenutku pripravljena hitro odzvati. Na njih se lahko obrnete preko klepetanja v živo, telefona, sistema vozovnic in e-pošte.

Njihov najcenejši načrt VPS v oblaku stane 59,95 USD na mesec in vključuje 2,50 GHz CPU, 2 GB RAM-a, 50 GB SSD in 2TB pasovno širino. Potem, če vam začne zmanjkovati sredstev, lahko nadgradite na še treh ravneh. Če namesto tega želite namenski strežnik, lahko preizkusite njihov prvi načrt, ki stane 139 USD na mesec. Vključuje 4-jedrni procesor Intel Xeon, 8 GB RAM-a, 160 GB SSD in 5TB pasovno širino. Seveda ti vključujejo tudi cPanel v paketu.

Zaključek

Resnično upam, da od teh vrhunskih Java hosting podjetij uspeli ste najti vsaj enega, ki bo ustrezal vašim potrebam in proračunu. Če imate kakšne izkušnje z nekaterimi od teh podjetij, ki so navedena na tej strani, ali katerim koli drugim ponudnikom gostovanja Java in želite deliti svoje misli, prosimo, pustite komentar spodaj.

Spodaj pustite komentar, če imate še kakšno vprašanje v zvezi s temi ponudniki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map