20 najboljših poceni gostovanj za več domen in spletnih mest

01.06.2020
Najboljše gostovanje '20 najboljših poceni gostovanj za več domen in spletnih mest
0 35 мин.

Najboljše spletno gostovanje z več domenami


Iskanje dobre storitve gostovanja za vaše spletno mesto je vedno izziv. Še težje je najti zanesljivo gostiteljsko podjetje po dostopnih cenah. V tem članku vam bom prikazal najboljša poceni hosting podjetja za gostovanje več domen in spletnih mest.

Preden skočim v podrobnosti in vam razložim, kako izbrati dobrega ponudnika storitev, vam želim predstaviti svoja najboljša 3 najljubša gostovalska podjetja, ki jih uporabljam za gostovanje številnih spletnih mest: HostGator, BlueHost in InMotion Hosting. Več kot 5 let sem stranka teh gostiteljev in sem več kot zadovoljna s storitvijo in podporo, ki jo nudijo. Zato jih priporočam za gostovanje več domen in spletnih mest.

Če šele začenjate in želite ustvariti spletno mesto, raje izberite gostitelja v skupni rabi. Ta vrsta gostiteljskega načrta je najboljša za začetnike, je odličen način, da se naučite, kako spletno mesto, spletno gostovanje in domena deluje in vas ne bo drago stalo. Dejansko gostovanje v skupni ceni znaša od 1 do 10 USD na mesec, odvisno od obdobja pogodbe. Če se odločite za plačilo 12 ali več mesecev vnaprej, se bodo stroški gostovanja znižali, medtem ko je plačevanje mesečno najdražje.

V nadaljevanju vam bom dal tudi nekaj nasvetov, kako hitro ustvariti eno ali več spletnih mest, ne da bi bil razvijalec ali spletni oblikovalec. Obstaja veliko orodij, s katerimi si olajšate svoje delo, in je brezplačno ali del vašega načrta gostovanja. Za oblikovanje spletnega mesta lahko uporabite ustvarjalca spletnih strani ali pa namestite WordPress, če potrebujete blog ali bolj bogato in dinamično spletno mesto.

Če nameravate samo ustvariti spletno mesto, morate še vedno razmisliti o izbiri spletnega gostitelja, ki ponuja več gostovanja domen, saj si boste morda že kmalu premislili in želeli zgraditi drugo spletno mesto. Če izberete načrt, ki omogoča le gostovanje ene domene, boste morali nadgraditi ali kupiti nov načrt. Medtem ko lahko z več domenami gostite načrte, lahko dodate toliko domen in objavite toliko spletnih mest, ki jih potrebujete.

Pri izbiri načrta spletnega gostovanja cena ni prednostna, namesto tega so najpomembnejša spletna podpora, zanesljivost in funkcije. Seveda je cena na seznamu, poleg tega pa bi vas moralo skrbeti, koliko porabite za spletno gostovanje. V nadaljevanju vam bom pomagal najti zanesljivo podjetje za gostovanje, z veliko podporo in potrebnimi funkcijami, za ceno, ki si jo lahko privoščite.

20+ poceni gostovanje za več domen

Skratka, tukaj so najboljši ponudniki gostovanja, ki jih priporočam za gostovanje več domen:

Podjetje
Promotivna cena

1 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

HostGator

3,95 USD / mesec
2 najboljše gostovanje več domen

BlueHost

5,95 USD / mesec
3 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

Gostovanje InMotion

5,99 USD / mesečno
4 najboljše gostovanje za več domen

iPage

1,99 USD / mesečno
5 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

A2Hosting

4,90 $ / mesečno
6 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

SiteGround

5,95 USD / mesec
7 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

Gostovanje

4,84 USD / mesečno
8 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

GoDaddy

4,99 USD / mesečno
9 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

FatCow

3,15 USD / mesečno
10 profesionalno spletno gostovanje za spletna mesta z več domenami

DreamHost

7,95 USD / mesečno
11 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

HostMonster

6,95 USD / mesečno
12 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

NameCheap

2,88 USD / mesečno
13 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

JustHost

6,95 USD / mesečno
14 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

InterServer

5,00 USD / mesečno
15 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

WebHostingHub

6,99 USD / mesečno
16 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

GreenGeeks

2,95 USD / mesec
17 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

Lunarne strani

3,95 USD / mesec
18 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

HostPapa

3,95 USD / mesec
19 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

NetworkSolutions

9,96 USD / mesečno
20 najboljše poceni gostovanje za več spletnih mest

JaguarPC

14,97 USD / mesečno

Večina spodaj naštetih podjetij ponuja eno brezplačno domeno in omogoča gostovanje neomejenih domen.

AMD gostovanje ponuja podrobnejši pregled vsakega ponudnika spletnega gostovanja, ki ponuja več ali neomejeno spletno gostovanje storitev.

1. HostGator

hostgator-best-way-host-več-spletnih mest

HostGator

HostGator je priljubljen tako za posameznike kot za mala podjetja. Če začenjate s skupnim računom gostovanja, priporočamo, da izberete načrt Baby, ki omogoča neomejeno število domen. Mesečna cena tega načrta se začne pri 3,95 USD in uživate lahko v neomejeni pasovni širini in diskovnem prostoru, brezplačnem SSL certifikatu, namestitvi z enim klikom in nadzorni plošči cPanel..

Če iščete gostovanje za WordPress za več domen. HostGator vas je pokril! Čeprav s temi načrti ne ponujajo neomejenega gostovanja domen, vam še vedno omogočajo gostovanje 2 imen domen s standardnim načrtom in 3 domenskih imen s poslovnim načrtom gostovanja Business WordPress.

Lahko se zgodi, da želite nadgraditi z gostovanja z enim domenom na gostovanje z več domena, vendar vaš trenutni gostitelj nima te možnosti na voljo po ugodni ceni. Lahko se preselite na drugega gostitelja, kot je HostGator, ki ponuja brezplačno migracijsko storitev posebej za tovrstne situacije.

Svoje storitve podprejo s 45-dnevno garancijo vračila denarja in 99,9-odstotno obljubo. Prav tako so velikodušni pri varnostnih kopijah, saj ponujajo tedenske varnostne kopije podatkov zunaj mesta, 24/7 spremljanje omrežja, da se zagotovi, da vse deluje z največjo zmogljivostjo, in 24/7 podporo prek klepetanja v živo, telefona in e-pošte.

HostGator številni prvi uporabniki izberejo zaradi preprostega vmesnika, ki je na voljo z orodjem za izdelavo spletnih mest za izkušnjo ustvarjanja spletnih strani s povleci in spusti, z dostopom do brezplačnih tem in vnaprej izdelanih predlog. Če morate namestiti katere koli skripte odprtokodnega izvora, lahko z enim klikom takoj namestite več kot 75 skriptov.

Uvod v HostGator »

2. BlueHost

blogi bluehost-best-hosting-več-wordpress-blogi

BlueHost

BlueHost je dobro znano in cenjeno podjetje za spletno gostovanje. V podjetju za spletno gostovanje poslujejo že več kot dve desetletji in imajo več kot 2 milijona spletnih mest po vsem svetu. BlueHost je prvo mesto, ki ga WordPress.org priporoča od leta 2005.

BlueHost ponuja široko paleto gostovalnih načrtov in možnosti. Osnovni načrt se začne pri 3,95 USD / mesec, vendar vas to omejuje na samo eno spletno mesto. Funkcije e-pošte so s tem načrtom omejene in prostor na spletnem mestu je nastavljen na 50 GB.

Če iščete gostovanje več spletnih mest, morate izbrati načrt Plus, ki se začne s 5,95 USD mesečno. Ta načrt, vendar vključuje brezplačno ime domene, nima omejitev glede e-poštnih funkcij, pasovne širine in prostora spletnega mesta ter omogoča neomejeno število spletnih mest in domen dodatkov.

BlueHost ima tudi orodje za namestitev z enim klikom, kar vam bo olajšalo namestitev WordPressa ali drugega CMS-a z le nekaj kliki.

Pomoč lahko dobite pri usposobljenih strokovnjakih podjetja BlueHost po telefonu, klepetu ali e-pošti. Njihova podpora je na voljo 24/7, poleg tega pa imajo močan center za pomoč, poln uporabnih vodnikov, video vadnic in še več.

Če torej iščete zanesljivega spletnega gostitelja, če želite postaviti nekaj WordPress spletnih mest ali blogov, bi moral biti BlueHost na vrhu seznama..

Začnite z BlueHostom »

3. Gostovanje inMotion

inmotion-best-hosting-več-spletnih mest

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting je vodilni, ko gre za poslovno gostovanje. Ponujajo različne vrste načrtov za spletno gostovanje, vključno z gostovanjem več domen. Vsi načrti imajo SSD-shrambo, zaradi česar se vaše spletno mesto naloži do 20-krat hitreje.

Njihov načrt za zagon se začne pri 3,99 USD / mesec, prihaja z neomejenim diskovnim prostorom in pasovno širino, brezplačno domeno, dopuščata pa le dve spletni strani. Če potrebujete več kot to, razmislite o načrtu moči, ki se začne s 5,99 USD mesečno. Ta načrt ima večjo uspešnost. Načrt napajanja ima tudi omejitev do 6 gostujočih spletnih mest.

Pro načrt je prava izbira, če želite najboljše rezultate, do 4-krat hitrejše v primerjavi z načrtom za zagon in ne želite omejiti števila spletnih mest, ki jih lahko gostite.

1-klični namestitveni program je na voljo z vsemi računi; lahko izbirate med več kot 400 aplikacijami, vključno z WordPress, Joomla, Magento, Drupal in številnimi drugimi.

InMotion bo vsak teden samodejno varnostno kopiral spletna mesta. Ta funkcija je vključena v vsak načrt brezplačno.

SSH Access je na voljo tudi z vsemi načrti.

Če spletna mesta gradite s programom WordPress, boste morda želeli preizkusiti BoldGrid, vsestransko oblikovalce spletnih mest WordPress, ki je na voljo samo prek računa gostovanja InMotion. Več o BoldGrid lahko izveste v našem pregledu.

Ko gre za spletno podporo, lahko stopite v stik z InMotion Hosting prek njihovega klepeta v živo, jih pokličete po telefonu, prek Skypea ali jim pošljete e-poštno vozovnico. V veliko pomoč so!

Če prihajate iz drugega podjetja, kjer že imate več spletnih mest, lahko zaprosite InMotion Hosting za brezplačno selitev spletnega mesta. Hitro bodo prenesli vaše datoteke, e-poštna sporočila, baze podatkov, nastavitve in zapise domen, pri čemer bodo izpadi minimalizirani.

InMotion Hosting je nekoliko dražji od svojih konkurentov, vendar je dobra izbira za tiste, ki si prizadevajo za zmogljivost in zanesljivost. Vaš nakup je podprt z 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Začnite z gostovanjem InMotion »

4. iPage.com

ipage-best-poceni gostovanje-več domen

iPage.com

iPage je eden najboljših poceni ponudnikov spletnega gostovanja, ki ga priporočamo mi in druga spletna mesta. Njihov načrt gostovanja z več domenami, imenovan The Essential Plan, je idealen za uporabnike, ki želijo ustvariti več spletnih mest s proračunom.

Od samo 1,99 USD na mesec lahko ustvarite in gostite toliko majhnih do srednje velikih spletnih mest, kot želite, brez dodatnih stroškov za prenos podatkov ali spletno shranjevanje. Pravzaprav iPage ne postavlja nobene omejitve, koliko spletnega prostora ali pasovne širine uporabljate.

Z vsakim računom ponujajo tudi brezplačno ime domene. Ob prijavi lahko brezplačno registrirate popolnoma novo domeno ali če domeno že imate, jo lahko usmerite na svoj gostovalni račun. V ta načrt je priložen tudi brezplačni gradnik spletnih strani za povleci in spusti, kjer lahko izbirate med tisoči brezplačnih predlog.

Če želite uporabiti WordPress za izdelavo svojega spletnega mesta, lahko z orodjem za namestitev z enim klikom svoje spletno mesto nastavite v samo nekaj minutah. Če WordPress ni vaša najljubša programska oprema, se lahko odločite za namestitev Joomle, Drupal ali druge odprtokodne programske opreme.

Če naletite na kakršne koli tehnične težave z vašim računom za gostovanje, nekaj ne deluje ali preprosto ne morete ugotoviti, kako narediti določene stvari; vedno se lahko zanesete na njihovo spletno podporo, ki je na voljo 24 × 7. Njihovo dobro usposobljeno osebje vam bo pomagalo po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo.

Če iščete poceni rešitev za gostovanje v več domenah in spletnih mestih, z iPageom nimate nobenih kompromisov. Poleg tega ste zaščiteni s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Kaj lahko izgubite?

Začnite z iPage.com »

5. A2Hosting

a2hosting-best-več-domena gostovanje-načrti

A2Hosting

A2Hosting je dobra izbira za katero koli spletno mesto, ki ima lahko koristi od izvrstnega časa delovanja, hitrosti in zmogljivosti. Njihova raznolika izbira gostovalnih načrtov priporoča A2 kot gostitelja za vsa spletna mesta od majhnih do priljubljenih spletnih mest z veliko prometa. Možnosti gostovanja za Windows in Linux ter upravljane in neupravljane možnosti gostovanja so med njihovimi gostovalnimi storitvami.

In ker razpravljamo o več gostih spletnih strani, je načrt, ki ga lahko začnete pri A2 v ta namen, načrt Swift za 4,90 USD mesečno. Če razmišljate o različici Windows, se cena poveča na 5,88 dolarja mesečno, vendar še vedno ostaja konkurenčna v primerjavi s podobnimi ponudbami v industriji.

Za ceno načrta Swift lahko na računu, optimiziranem za WordPress, s cPanelom, brezplačnim SSD-jem in SSL-om, in kadar koli vračilom denarja, ki velja tudi za skupne načrte, gostite več mest WordPress. Možnosti upravljanja upravljanih WordPress za več WordPress spletnih mest se začnejo pri 19,48 USD. Ti načrti vključujejo samodejno varnostno kopiranje, urejanje spletnega mesta, brezplačen CDN, osebno licenco Free Jetpack in do 20-krat hitrejše gostovanje.

Natančnejše načrte z možnostmi Windows in Linux lahko najdete v njihovih VPS in namenskih nivojih strežnikov, med katerimi so tudi SSL in SSD, pa tudi garancija za vračilo denarja.

A2Hosting bi moral biti na vrhu vašega seznama za zanesljivo in zmogljivo večstransko gostovanje, ki je na voljo z odličnim časom uptime, vračilom denarja, trdnimi varnostnimi funkcijami in podporo. Nekateri njihovi načrti so nekoliko dražji, vendar funkcije in brezplačni izdelki, ki jih vključujejo ti načrti, nadoknadijo skok cen.

Začnite z A2Hosting »

6. SiteGround

siteground-best-hosting-več-wordpress-spletnih strani

SiteGround

SiteGround je priljubljeno podjetje za gostovanje, ki ga WordPress priporoča za svoje plodne načrte gostovanja v programu WordPress. Njihova platforma služi trgom po vsem svetu in v industriji so prepoznani po svojih dobro izdelanih gostovalnih rešitvah.

V zvezi z več gostovanjem spletnih mest je skupni načrt Grow Big v skupni rabi SiteGround pravi začetek. Ta načrt stane 5,95 USD mesečno v času prvega obdobja pogodbe in je primeren za do 25 000 mesečnih obiskov.

Funkcije, zaradi katerih je ta kategorija gostovanja pomembna, vključujejo shranjevanje SSD, cPanel in SSH, brezplačne SSL in HTTP / 2, Cloudflare CDN, vsakodnevno samodejno varnostno kopiranje in skladnost GDPR za tiste, ki ciljajo na trge EU. Načrt GoGeek v tej stopnji je skladen s PCI.

WordPress optimiziran ekvivalent skupnega načrta GoGeek stane enako, njegove osnovne lastnosti pa so enake, vendar je ta načrt tudi za WordPress natančno nastavljen s funkcijami, kot so WP-CLI, samodejne posodobitve WP, uprizoritev WordPressa, SuperCacher s 3 stopnjami predpomnjenje in dnevne varnostne kopije.

Podjetja ali razvijalci s potrebami, ki presegajo te načrte, bodo našli specializirane rešitve za gostovanje v gostovanju v oblaku, namenskih strežnikih in preprodajalcih. Tisti, ki imajo zahteve na ravni podjetja, lahko zahtevajo rešitve po meri.

Brezplačne selitve, 24-urna podpora, 30-dnevno vračilo denarja, brezplačna izdelava spletnih strani, brezplačne varnostne kopije in shramba SSD-ja ter dostop do cPanel in SSH so standardno pri vseh načrtih.

Čeprav SiteGround trži za IT strokovnjake, agencije in podjetja, njihove storitve vsebujejo načrte tudi za novorojenčke. Nekateri načrti vam omogočajo, da izberete lokacijo podatkovnega centra, ki je najbližje vam in vašim obiskovalcem.

Upamo, da vam bo naš skoraj izčrpen pregled najbolj priljubljenih gostiteljev na več spletnih mestih pomagal pri iskanju gostitelja, ki izpolnjuje vse vaše zahteve.

Uvod v SiteGround »

7. Hostinger

hostinger-best-hosting-več-spletnih strani

Gostovanje

Hostinger ima dolgo gostovanje v spletnem gostovanju, ustanovljen je bil leta 2004. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje širokega spektra načrtov gostovanja za različne potrebe. Njihov najcenejši načrt (Single Shared Hosting) se začne pri 2,15 USD na mesec, kar omogoča gostovanje enega samega spletnega mesta.

Če želite v enem računu gostiti več spletnih mest, lahko izberete enega od njihovih drugih načrtov. Načrt gostovanja Premium Shared se začne pri 4,84 USD / mesec in je kot nalašč za gostovanje neomejenih spletnih mest in domen. Ima dvakrat večjo procesorsko moč in pomnilnik kot enotni načrt. Ta načrt vključuje tudi tedenske varnostne kopije.

Za večjo moč se lahko odločite za načrt poslovnega gostovanja, ki vsebuje vse prednosti programa Premium in nekaj odličnih dodatkov. Ta načrt ima dnevne varnostne kopije, brezplačno SSL potrdilo in 4-krat večjo procesorsko moč in pomnilnik.

Ugodno gostovanje v oblaku je na voljo tudi pri Hostingerju. Ponujajo 3 različne načrte v oblaku, ki ponujajo še večjo moč kot skupni načrti, vendar z enako preprostostjo. Začetni načrt se začne pri 15,90 USD / mesec in omogoča gostovanje več spletnih mest. Ta načrt vključuje namenski IP, 40 GB spletnega prostora, pasovno širino 2000 GB, 3 GB RAM pomnilnika, 2 jedra procesorja in še veliko več.

Če spletno mesto gradite z WordPressom ali drugim CMS-om, ga lahko s Hostingerjem hitro nastavite. Njihovo orodje za namestitev z enim klikom omogoča hitro in enostavno dostop do spletnega mesta WordPress.

Podjetje nudi 99,9-odstotno jamstvo za produktivnost pri skupnih načrtih, medtem ko imajo oblačni načrti namensko ekipo za spremljanje nadgradnje, ki svojim strankam zagotavlja najboljše možne rezultate.

V Hostinger sta na voljo tudi VPS in namenski načrti.

Na splošno je Hostinger odlična možnost, ko gre za gostovanje več spletnih strani in upravljanje več domen. Njihova učinkovitost, lastnosti in cene so zelo konkurenčni.

Uvod v Hostinger »

8. GoDaddy

godaddy-poceni gostovanje-več domen

GoDaddy

Čeprav ga morda prepoznate kot priljubljenega registrarja domen, je GoDaddy tudi svetovni ponudnik spletnega gostovanja z vodilnimi časi nalaganja, 99,9-odstotno garancijo za čas in 24/7 podporo v ZDA.

Gostovanje z več domenami se začne pri 4,99 USD / mesec z načrtom delitve gostovanja Deluxe, ki dejansko zagotavlja gostovanje za neomejene spletne strani. Ta načrt je neomejen tudi v drugih funkcijah, kot so shranjevanje, poddomene in pasovna širina, ki ni merjena.

Nekaj, na kar morda ne boste naleteli pri številnih gostiteljih proračunskih sredstev, zlasti ne pri skupnem gostovanju, je možnost izbire med načrti Windows in Linux. Še več, načrti za Windows so enaki kot načrti za Linux, kar je tudi edinstveno, saj večina gostiteljev, ki jim ponujata obe, pogosto naredi dražje načrte za Windows..

In ker je GoDaddy največji registrator domen, ponujajo tudi brezplačno ime domene z vsemi njihovimi letnimi načrti, tako da če želite domeno registrirati in jo gostiti pri GoDaddy, lahko to promocijo izkoristite.

V Linux načrtih je na voljo brezplačen cPanel, medtem ko so načrti za Windows na voljo z nadzorno ploščo Odin Plesk, oba sta premijski možnosti nadzorne plošče.

Nekateri načrti gostovanja WordPress, ki jih upravlja GoDaddy, so primerni tudi za gostovanje v več domenah, načrt, ki omogoča gostovanje večine domen, pa je načrt za razvijalce v višini 13,99 USD / mesec, ki vsebuje gostovanje za 5 spletnih mest.

Na GoDaddy so na voljo brezplačne dnevne varnostne kopije, orodje za migracijo z enim klikom, preprost graditelj spletnega mesta z vnaprej izdelanimi predlogi, 30-dnevno garancijo vračila denarja in VPS ter namenski strežniki, kadar želite nadgraditi.

Uvod v GoDaddy »

9. FatCow

fatcow-poceni gostovanje-neomejeno število domen

FatCow

Če niste popolnoma seznanjeni s spletnim gostovanjem in oblikujete svoje prvo spletno mesto, je FatCow zagotovo možnost, ki jo morate preveriti. Osredotočajo se na potrebe novincev, njihova prijazna platforma pa si prizadeva, da bi bilo gostovanje lahko razumljivo za vse.

FatCow razreže tehnološki žargon, ki ga tako pogosto vidite na spletnih straneh za gostovanje, in razloži lastnosti vsakega njihovega načrta v smešnih pogojih, povezanih s kmetovanjem. Njihov najbolj priljubljen načrt je originalni načrt FatCow, ki je skupni načrt gostovanja, ki omogoča gostovanje neomejenih domen na vašem računu.

Za prvo leto pogodbe dobite brezplačno ime domene. Druge funkcije, vključene v ta načrt začetne ravni, so graditelj spletnega mesta, brezplačno posojilo za oglase v Googlu in Bingu, integracija PayPal, skupni SSL, podpora 24/7, filtriranje neželene pošte, dnevno varnostno kopiranje strežnikov, 30-dnevno vračilo denarja.

Ta načrt za prvi mandat začne 4,08 USD / mesec. Morda mislite, da je to edini načrt, ki ga ponuja FatCow, saj ne načrtujejo veliko oglaševanja svojih drugih načrtov, vendar njihov katalog gostovanja vključuje tudi WordPress gostovanje z dvema načrtoma, Starter in Essential načrt, ki nadgrajujeta osrednji načrt gostovanja, več Načrti VPS in namenski strežniki.

Iz obeh načrtov WordPress je Starterjev načrt seveda cenejši s 3,75 USD na mesec, toda Essential načrt ima super hitrostno infrastrukturo, ki temelji na SSD-ju, varnostni paket Deluxe in strokovno podporo. Ta načrt se začne pri 6,95 USD na mesec. Oba načrta omogočata brezplačno registracijo domen, oba pa imata vnaprej nameščene teme in vtičnike.

Če so vaše potrebe po gostovanju še vedno minimalne, pa vendar ste pozorni na rast, lahko na FatCow izberete najugodnejši načrt gostovanja v skupni rabi in ko pride čas, lahko preklopite na drug načrt.

Uvod v FatCow »

10. DreamHost

dreamhost-več-spletno gostovanje

DreamHost

DreamHost je še en veteran v gostujočem poslu. Podjetje obstaja že od leta 1997 in danes oskrbuje več kot 400 tisoč strank, ki na svojih strežnikih gostijo več kot 1,5 milijona strani. Polovica teh spletnih mest deluje na WordPressu. Zahvaljujoč svojim načrtom za optimizacijo WordPress in WooCommerce dosegajo vse več strank.

Poleg WordPress gostovanja DreamHost ponuja tudi različne načrte gostovanja za različne potrebe. Ponujajo preproste skupne načrte, kar omogoča gostovanje več / neomejenih spletnih mest in domen. Njihov načrt Shared Unlimited se začne pri 7,95 USD / mesec in vključuje brezplačno domeno, gostovanje po e-pošti, SSL potrdilo in neomejeno shranjevanje in promet. Ta načrt je na voljo tudi pri mesečnih plačilih.

Vsi načrti DreamHost prihajajo z enostavno uporabo nadzorne plošče. Ne uporabljajo cPanel, ampak lastno, vgrajeno nadzorno ploščo, ki se na njihovi platformi uporablja že od začetka (več kot 22 let) .

100-odstotno jamstvo za čas je težko obljubiti, saj večina njegovih konkurentov ponuja le 99,9-odstotno jamstvo za čas. DreamHost ponuja brezplačne enodnevne dobropise za vsako uro izpada ali prekinitve storitve. Precej kul dogovor, če mene vprašate.

DreamHost ima nagrajen oddelek za podporo ZDA, ki je na voljo dan in noč.

Njihova 97-dnevna garancija za vračilo denarja je prav tako edinstvena ponudba v panogi. Njihov najbližji konkurent na tem področju je InMotion Hosting, ki ponuja 90-dnevno.

Na voljo je veliko drugih funkcij, med drugim namestitveni program WordPress (in drug skript) z enim klikom, brezplačni SSL z Let’s Encrypt, shramba SSD na vseh njihovih strežnikih za boljše delovanje, podpora PHP 7+, Python, Perl, Rails in še veliko več.

Če torej želite gostovati na več spletnih mestih in potrebujete zanesljivo gostovanje, poleg tega boste morda želeli plačevati za svoje gostovanje mesečno, bi bil DreamHost lahko dobra izbira za vas.

Uvod v DreamHost »

11. HostMonster

hostmonster-dobro-neomejeno-gostovanje spletnih mest

HostMonster

Drugi gostitelj spletnega domena, ki ga lahko preverite, je HostMonster. Prav tako sodijo v kategorijo gostitelja proračuna in uporabnikom prijazno gostovanje, načrt, ki se takoj objavi na njihovem spletnem mestu, pa je njihov osnovni načrt skupnega gostovanja, ki se začne s 4,95 USD / mesec.

Ta osnovni načrt pa ne vključuje več gostovanja domen, zato si oglejte načrt Plus, ki omogoča gostovanje 10 domen na istem računu ali Premium načrt, ki vsebuje neomejeno gostovanje domen. Za prvi mandat vaše pogodbe sta oba načrta po ceni 6,95 USD / mesec, vendar se načrt Plus obnavlja po višji stopnji.

V te načrte so vključene tudi standardno brezplačno ime domene, 30-dnevna vračila denarja, namestitve z enim klikom, brezplačni ustvarjalec spletnih mest, ad-krediti in podpora 24/7.

Če boste kdaj morali nadgraditi, boste našli več načrtov VPS, zgrajenih na tehnologiji v oblaku, ki ponujajo korenski dostop in nadzorno ploščo cPanel ter več namenskih strežnikov z zrcaljenim pomnilnikom, izboljšano predpomnjenje in izboljšan cPanel.

Na žalost HostMonster nima garancije za produkcijo, in čeprav gostitelji proračuna ponavadi ne oglašujejo posebej s svojimi skupnimi načrti, jih HostMonster ne vključuje tudi z načrti gostovanja višjih stopenj. Namesto tega ponujajo jamstvo za vračilo denarja brez neumnosti s temi načrti, tako da lahko prekličete svoj račun, če niste zadovoljni.

WordPress optimizirano gostovanje tudi ni v portfelju HostMonsterja, zato če želite specializirano gostovanje za svoje WordPress spletno mesto, vas priporočamo, da izberete nekatere druge ponudnike gostovanja, naštete v tem članku, ki vsebujejo gostovanje v WordPressu.

Uvod v HostMonster »

12. NameCheap

namecheap-poceni-neomejeno gostovanje spletnega mesta-domene

NameCheap

Če ste že kdaj kupili ime domene, ste zagotovo naleteli na NameCheap. Njihova osnovna storitev je brez dvoma registracija domen, vendar ponujajo tudi spletno gostovanje.

Pravzaprav NameCheap ponuja vse vrste gostovanja od skupnih do namenskih strežnikov. Dobra novica za tiste, ki iščejo gostovanje, ki omogoča več imen domen, je, da vsi skupni načrti v NameCheap prihajajo s to ponudbo.

Načrt Stellar, ki je z 2,88 USD na mesec najcenejši v tej kategoriji, omogoča gostovanje do treh spletnih mest, medtem ko vsi drugi načrti ne omejujejo števila domen, ki jih lahko gostite v enem računu.

NameCheap ponuja 100-odstotno upravno pogodbeno pogodbo, kar preprosto pomeni, da bodo v času, ko je vaše spletno mesto propadlo, nakazali vaš račun. Druga garancija, ki jo ponuja NameCheap, je standardna 30-dnevna vračilo denarja in podpora 24/7.

cPanel in WordPress so priloženi vsakemu paketu in tako do 50 brezplačnih pozitivnih SSL certifikatov za eno leto.

Tiste, ki želijo graditi svoje spletno mesto z WordPressom, bi lahko zanimalo WordPress gostovanje podjetja NameCheap, ki je zgrajeno na visoko zmogljivi platformi v oblaku in omogoča, da ste pripravljeni za objavo v nekaj minutah. V tej kategoriji je na voljo en načrt WP, EasyWP, ki se začne pri 8,88 USD / mesec / spletno mesto.

Kot smo že omenili, NameCheap ponuja celoten spekter načrtov gostovanja, tako da če vas zanima preprodaja domen, VPS načrti ali namenski strežniki, boste našli načrte v vsaki od teh kategorij.

Začnite z NameCheapom »

13. JustHost

samo gostovanje, dostopno gostovanje z več domenami

JustHost

Drug enostaven spletni strežnik, ki je po cenah in funkcijah podoben HostMonster in FatCow, je JustHost. Tudi tukaj skupni gostovalni nivo ponuja Plus načrt z gostovanjem za do 10 spletnih strani in Prime plan z neomejenim gostovanjem spletnih strani.

Oba načrta sta ocenjena na 6,95 dolarja na mesec, vendar je glavni načrt dražji, saj se obnavlja po višji stopnji.

V vsak načrt je vključena brezplačna domena, skupaj z brezplačnim gradnikom spletnih mest, namestitvijo v enem kliku in podporo 24/7. 200 USD do oglaševalskega kredita so na voljo tudi tistim, ki želijo svoje spletne strani promovirati v Googlu in Bingu. cPanel je nadzorna plošča, ki je vključena v te načrte in če razmišljate, da bi nekaj prodali na svojem spletnem mestu, lahko z enim klikom dodate različne rešitve nakupovalnih košaric.

WordPress optimizirano gostovanje ni v njihovih storitvah, vendar ponujajo VPS in namenske strežnike za tiste, ki želijo nadgraditi ali potrebujejo močnejši paket gostovanja.

Čeprav ni količinsko ovrednoten, JustHost obljublja visoko razpoložljivost in uporablja proaktiven pristop k preprečevanju težav z izpadi, tako da spremlja njihovo omrežje 24/7. Poleg te garancije nudijo standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja, 24-urno podporo telefonom in e-pošto ter zagotovilo, da bo vaše težave, ko se obrnete na podporo strankam, rešila resnična oseba.

JustHost je spletna gostiteljica brez pretiravanja, brez vznemirjenja, ki je enostavna za uporabo in privlačna za začetnike, ki potrebujejo osnovna orodja in podporo, potrebna za zagon enega ali več spletnih mest v proračunu.

Začnite z JustHostom »

14. InterServer

interserver-hosting-več-spletnih strani-isti račun

InterServer

InterServer je zasebno lastnik in upravlja s svojimi podatkovnimi centri in ponuja rešitve za različne potrebe, z načrti za vsako ceno. Zagotavljajo skupno, oblak & VPS, namenski strežniki in gostovanje kolokacij.

InterServer-ov standardni paket za spletno gostovanje se začne s 5 USD / mesec in je poln funkcij, vključno z neomejenim gostovanjem domen, če želite gostovati na več spletnih mestih. Vključeno je tudi neomejeno shranjevanje in prenos podatkov.

Ta paket ima SSD predpomnilniške strežnike, tedenske varnostne kopije, 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, garancijo za zaklepanje cen, podporo 24/7 in standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja. Ta načrt vključuje tudi brezplačne SSL, cPanel, WordPress optimizacijo.

Za razliko od drugih gostiteljev spletnih strani InterServer omogoča izbiro mesečnega obračunavanja, namesto da bi plačevali več let vnaprej. Če se kljub temu odločite za zavezo, lahko uživate popuste.

Če potrebujete spletno gostovanje ASP.NET, lahko uživate v enakih funkcijah po isti ceni kot standardni paket spletnega gostovanja.

InterServer ne ponuja brezplačne registracije domen, vendar lahko domeno registrirate po znižani ceni (1,99 USD).

Načrti VPS in namenski strežniki so nastavljivi, kar pomeni, da lahko izberete svoj CPU, pomnilnik, prenos, OS, nadzorno ploščo itd. Ali pa uporabite predhodno konfigurirane možnosti.

Ta gostitelj ponuja tudi gostovanje s kolokacijami za podjetja, ki ne želijo vzdrževati svojih strežnikov. Vsi načrti v tej kategoriji imajo 24/7 biometrični dostop do strežnikov, 100-odstotno garancijo za čas porabe energije in podporo 24/7.

S skoraj dvema desetletjema izkušenj je InterServer zanesljivo gostovanje z več načrti po celotnem spektru, ki bi zagotovo morali biti na vašem radarju.

Začnite z InterServerjem »

15. WebHostingHub

spletno gostovanje-poceni-gostovanje z več spletnimi dnevniki

WebHostingHub

WebHostingHub je zeleni spletni gostitelj, specializiran za skupno gostovanje, in ponuja več gostovanj domen z vsakim njihovim načrtom. Njihovi načrti, bogati s funkcijami, namenjeni začetnikom, so primerna izbira za posameznika ali mala podjetja v iskanju zanesljivega gostovanja.

Razen načrta za zagon Spark, ki je zasnovan za gostovanje do dveh spletnih mest, njihova dva druga skupna paketa vključujeta neomejeno gostovanje domen. Vsi načrti, vključno s Sparkom, ponujajo brezplačno registracijo domen, brezplačen SSL, neomejeno shranjevanje in pasovno širino ter reklamni kredit.

Druge omembe vredne funkcije so brezplačni SSD, ki je na voljo z vsakim načrtom, dostop do cPanela in SSH, vrhunski ustvarjalec spletnega mesta, prenos brez zastojev na spletnem mestu. Načrta za Nitro in Dynamo vam celo omogočata izbiro podatkovnega centra. ZAKAJ so tako prepričani v svoje storitve, da v vsak načrt vključujejo celo 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Tri skupne načrte, ki jih ponuja WHH, lahko prilagodite za posebne namene, na primer, če želite gostiti blog, lahko WordPress enostavno namestite z enim klikom in izberete med brezplačnimi prilagodljivimi temami. Če želite majhno spletno mesto za e-trgovino, lahko uporabite več orodij za e-trgovino, kot je brezplačen nakupovalni voziček z enim klikom (PrestaShop, Magento, OpenCart) in svoje spletno mesto zavarujete z brezplačnimi SSL-ji.

WHH je odličen za gostovanje majhnih do srednje velikih osebnih in poslovnih spletnih strani, ne pa tudi za velika spletna mesta, usmerjena v promet. Če pa spadate v prejšnjo kategorijo, bo vaše spletno mesto uživalo izboljšane zmogljivosti SSD-ja, 99,9% uptime in odlične funkcije, ki pokrivajo vse potrebe vašega spletnega mesta.

Uvod v WebHostingHub »

16. GreenGeeks

greengeeks-top-neomejeno gostovanje spletnih strani

GreenGeeks

GreenGeeks je eden vodilnih spletnih ponudnikov zelene energije, katere storitve gostovanja segajo v skupne, preprodajalce, VPS in namenske strežnike. Ponujajo gostovanje v skladu s standardom PCI in izbirate lahko celo iz več lokacij podatkovnih centrov (Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal in Amsterdam).

Njihov edini skupni načrt gostovanja je paket all inclusive, ki se začne s 3,95 USD na mesec. Čeprav je edini v svoji kategoriji, ta načrt omogoča neomejeno število domen na 1 računu. Neomejen je tudi spletni prostor SSD in prenos podatkov.

Kot pri drugih načrtih gostovanja, ki jih obravnavamo v tem članku, je tudi to sestavljeno iz osnov: izdelava spletnega mesta, brezplačna storitev prenosa, 99,9% uptime, 24/7 tehnična podpora in 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Posebej poseben v tem načrtu so njegove zmožnosti e-trgovine, in sicer skladnost s PCI, brezplačno SSL potrdilo in brezplačni Let’s Encrypt Wildcard SSL. Vaša e-trgovina bo varna in skladna z zahtevami industrije za obdelavo plačil.

Ta isti paket je na voljo v različici, ki je optimizirana za WordPress, in z namestitvijo WordPress z enim klikom, samodejnimi posodobitvami, izboljšano varnostjo, strokovno podporo, WP-CLI, implementacijo CDN in vsakodnevnimi varnostnimi kopijami.

Čeprav GreenGeeks ponuja neverjeten skupni načrt, njihova kategorija gostovanja VPS ponuja največ načrtov s cenami, ki se začnejo pri 39,95 USD / mesec. Namenski strežniki so prisotni tudi s cenami, ki se začnejo pri 169 USD / mesec. Ponujajo tudi več paketov preprodajalcev s cenami od 19,95 USD / mesec do 59,95 USD / mesec.

Če vam je okolju prijazno gostovanje pomembno in želite, da ima ponudnik izkušenj, ki ponujajo razširljive gostovalne rešitve, je GreenGeeks varna izbira, ne glede na to, ali iščete skupno ponudbo gostovanja ali več premium možnosti.

Začnite z GreenGeeksom »

17. Lunarne strani

lunarpages-hosting-več-spletnih strani-one-server

Lunarne strani

Kot ponudnik gostovalnih rešitev vrhunske ponudbe LunarPages svoje storitve preusmeri na razvijalce, podjetja in agencije. To ni gostovanje za začetnike ali novince, ampak boljše služi tistim, ki potrebujejo specializirane rešitve za gostovanje, ki izpolnjujejo kompleksne zahteve glede razširljivosti in zmogljivosti..

Načrti za gostovanje več domen se začnejo pri 3,95 USD na mesec, kar je cena za osnovni paket Linux gostovanja. Obstaja tudi Windows različica tega osebnega načrta gostovanja v skupni rabi, ki stane 9,95 USD na mesec. Oba načrta ponujata neomejeno količino prostora za shranjevanje in brezplačno domeno, toda načrt Windows zajema brezplačno Plesk, načrt Linuxa pa je na voljo za doplačilo 2 USD na mesec.

Poslovne rešitve v skupni rabi gostovanja so na cenovnem koncu spektra, načrti pa se začnejo pri 22,95 USD na mesec. Prilagodljivo gostovanje v oblaku VPS, zasebno gostovanje v oblaku, namenski strežniki za Windows in Linux ter načrti preprodajalcev razvijalcev so druge možnosti gostovanja, ki jih lahko izberete.

Stranke, ki potrebujejo najboljše rešitve gostovanja, lahko izberejo možnost zasebnega gostovanja v oblaku, ki vam omogoča, da izberete vse od natančnih virov, ki jih potrebujete, do vrste OS, ki jo želite.

Tu je na voljo tudi gostovanje v skladu s PCI, kar je zahteva v mnogih panogah. Tukaj so vključene tudi druge funkcije gostovanja, SSD, shranjevanje SSD, brezplačna registracija domen, 99,9% uptime, oglasi, 24/7 podpora in spremljanje omrežja, 30-dnevni denar, vrnitev spletnega mesta, DDoS zaščita itd..

Gostovanje na LunarPages ni poceni, je pa vrhunska blagovna znamka, ki zadovolji potrebe kupcev višjega cenovnega razreda, ki potrebujejo zelo razširljive in zanesljive načrte.

Začnite z LunarPages »

18. HostPapa

hostpapa - poceni gostovanje z več domenami

HostPapa

HostPapa je pametna spletna gostiteljica, ki je še dodaten kilometer, da lahko njihove storitve postanejo dostopne vsem, ne samo glede cen, ampak tudi glede uporabnosti. Gostovanje za več domen je na voljo od 3,95 USD na mesec s poslovnim načrtom gostovanja Business, ki ima tudi neomejeno količino prostora za shranjevanje in pasovno širino.

Paketi, ki jih delijo HostPapa, VPS, WordPress in preprodajalci so namenjeni posameznikom in malim podjetjem, ki se želijo povezati na spletu, vendar jim za to ni dovolj znanja ali velikega proračuna. Na srečo s HostPapa ne potrebujete niti enega niti več spletnih mest na spletu.

Funkcije vsakega načrta so jasno določene in razložene, tako da lahko vidite, kaj zaslužite za svoj denar. Nekatere funkcije, ki jih pričakujete od dobrega spletnega gostitelja, kot so brezplačno ime domene, 99,9% uptime, orodje za izdelavo spletnih strani, gostovanje, pripravljeno za WordPress, itd., So vsebovane tudi v načrtih HostPapa.

Dodatki, ki jih ponuja HostPapa, se osredotočajo na rast in zaščito vašega spletnega mesta, zato nekateri njihovi načrti vključujejo izboljšano delovanje SSD, zaščito SiteLock, ki samodejno pregleda vaše spletno mesto zlonamerno programsko opremo, vrhunsko Wildcard SSL, samodejno varnostno kopiranje in obnovitev.

Če imate obstoječo domeno ali spletno mesto, vendar niste zadovoljni s trenutnim gostiteljem, lahko izkoristite brezplačno storitev prenosa HostPapa.

Paketi, optimizirani za WordPress, ponujajo tudi več domene ali neomejeno gostovanje domen z nekaj načrti. Cene v tej kategoriji se začnejo pri 3,95 USD / mesec in ponujajo in optimizirajo WordPress izkušnjo, ki se osredotoča na zmogljivost in varnost z izboljšanim predpomnjenjem vsebine, CDN, naprednim požarnim zidom, samodejnimi varnostnimi kopijami WordPressa ter samodejnim zaznavanjem in odstranjevanjem zlonamerne programske opreme.

Začnite z HostPapa »

19. NetworkSolutions

omrežne rešitve z več domenami

Omrežne rešitve

Kot že ime pove, Network Solutions ponuja različne storitve spletnih rešitev, ki segajo od registracije domen, varnosti, spletnega trženja do spletnega gostovanja. Ponujajo dve vrsti gostovanja – deljeno in VPS.

Skupna raven gostovanja vsebuje tri načrte z več gostovanjem domen, brezplačno ime domene in skeniranje zlonamerne programske opreme na vseh načrtih. Začetni načrt stane 8,94 USD na mesec, vsi drugi načrti v skupni rabi pa temeljijo na tem dodajanju dodatnih funkcij, kot so neomejen prostor na disku, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme in preprečevanje kramp in SSL.

Razen paketa WP za podjetnike, vsi drugi načrti za WordPress NetworkSolution omogočajo gostovanje v več domenah. Varnostno kopiranje v oblaku na zahtevo, SSL in večstransko upravljanje so vključeni v vsak načrt. Cene za večkratno gostovanje spletnih mest WordPress se začnejo pri 12,55 USD / mesec.

Za tiste, ki potrebujejo več virov in varnosti, kot je tisto, kar je zagotovljeno v skupnih paketih ali paketih WordPress, ima NetSol dva načrta VPS, ki preverita vse te točke.

NetSol zagotavlja 99,9% uptime, 24/7 realno podporo strankam in dopolnilni dostop do tehničnega svetovalca.

NetSol-ov vmesnik ni posebej prijazen do uporabnika, zato bi se novinci z njim lahko težje počutili.

Če ste v tem članku preverili cene drugih spletnih gostiteljev, ste verjetno opazili presenetljivo razliko v cenah med cenami NetSol in cenami podobnih načrtov pri različnih ponudnikih. Eden od razlogov je, da NetSol za razliko od drugih gostiteljev spletnih strani s svojimi načrti ne ponuja promocijskih uvodnih cen, kljub temu pa je NetSol dražji, čeprav njihovi načrti nimajo funkcij, ki jih ponujajo drugi.

Začnite z NetworkSolutions »

20. JaguarPC

gostovanje z jaguarpc-gostovanjem z več domenami

Januar PC

JaguarPC je eden najstarejših ponudnikov gostovanja, ki posluje že več kot 20 let. Podjetje ponuja različne gostovalne načrte, kot so deljeni, preprodajalec, oblak VPS in namenski. JaguarPC ponuja gostovanje za več kot 500.000 domen in ima podatkovne centre v Atlanti, Chicagu, Hustonu in v Združenem kraljestvu.

“Lite”, njihov najcenejši gostiteljski načrt, ki se začne pri 3,96 USD na mesec, omogoča gostovanje enega samega spletnega mesta. Če želite gostiti več spletnih mest, morate nadgraditi na načrt »Pro«, ki omogoča do 3 spletna mesta. Ta načrt se oglašuje kot pol-namenski gostiteljski načrt, ki ima 3 dodeljena jedra CPU-ja.

Njihovi načrti za skupno gostovanje imajo v primerjavi s konkurenco nekatere omejitve. Neomejeno gostovanje spletnih strani je dovoljeno le v njihovih VPS ali namenskih načrtih.

“Standard VPS” je upravljan načrt, ki vključuje WHM / cPanel in nima omejitev glede števila gostovanih spletnih mest in domen.

JaguarPC ponuja pomoč pri premikanju vaših spletnih mest na njihov strežnik. Če menjate spletnega gostitelja in želite svoj račun prestaviti na JaguarPC, bodo to storili brezplačno.

V podjetju je z orodjem za namestitev z enim klikom na voljo več kot 450 aplikacij. Tako boste na svoje spletno mesto enostavno namestili WordPress, Drupal, Joomla, Magento ali drugo odprtokodno programsko opremo.

Začnite z JaguarPC »

Nasveti za enostavno upravljanje več domen

Če imate le nekaj domen, ni težko spremljati datumov obnove in registratorjev. Če imate desetine ali stotine imen domen, boste morali najti način za upravljanje, obnovo in spremljanje vsake domene z minimalnimi napori. V nadaljevanju vam bom dal nekaj nasvetov, kako upravljati s svojimi domenami.

Uporabite orodje za upravljanje domene, ki vam omogoča sledenje datuma registra, datuma poteka, IP naslova, strežnika imen, registrarja in še več. Tu je seznam brezplačne in komercialne programske opreme, ki vam lahko pomaga:

Pri registraciji domen uporabite e-poštni naslov, ki ga boste preverjali vsakodnevno. Registrarji domen morajo po zakonu poslati informacije o stanju vaše domene. Običajno boste prejeli e-poštni naslov 30, 7 in en dan pred potekom vaše domene. Če dnevno preverjate svojo e-pošto, ne boste zamudili nobene obnovitve.

Nastavite obnovitve na samodejni način. Tako vam ne bo potrebno obnavljati vsake obnovitve domene ročno. Prepričajte se, da imate na svojem bančnem računu ali PayPalu dovolj sredstev, da bo plačilo obdelano in da ne boste izgubili svoje domene.

Prepričajte se, da imate v različnih registratorjih različna uporabniška imena in močna gesla, ki jih ne uporabljate nobeno drugo spletno mesto. To je zelo pomembno, ker kraja domene postaja vse bolj priljubljena. Čeprav se registrar domene zelo trudi pri varovanju domen svojih strank, se lahko zgodi, da nepooblaščena oseba dostopa do vašega računa. Verjetno ne želite izgubiti svojih dragocenih domen.

Zavijanje vse

Zgoraj sem vam prikazal najboljša podjetja za gostovanje, ki vam omogočajo gostovanje na več domenah in spletnih mestih. Zagotovo lahko tudi v VPS računu gostite več domen, a to vas bo stalo veliko več. Načrt za virtualni zasebni strežnik se začne pri 20 USD mesečno, če pa potrebujete upravljano storitev, se bo ta cena zvišala. Virtualni strežnik je bolj zanesljiv in vam lahko nudi večjo varnost in večjo moč gostovanja, vendar z doplačilom. Če torej potrebujete poceni rešitev za gostovanje vaših spletnih strani, priporočamo zgoraj omenjena podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector