5 Best Web Hosting v Kanadi

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 Best Web Hosting v Kanadi
0 9 мин.

najboljše spletno gostovanje-kanada-2019


Če imate spletno mesto za kanadsko občinstvo, je najbolje, da svoje gostovanje dobite pri kanadskem ponudniku gostovanja ali spletnem gostitelju, ki ima lokacije tudi v Kanadi. Ker smo strokovnjaki za spletno gostovanje, smo raziskali in izbrali najboljša podjetja za gostovanje v Kanadi, ki si zaslužijo vašo pozornost.

Spodaj lahko preberete naše kratke preglede teh podjetij, najprej pa razmislimo o prednostih namestitve strežnikov v Kanadi, če vaše spletno mesto cilja ali nagovarja pretežno kanadsko občinstvo.

Zakaj izbrati kanadski spletni gostitelj?

Če je glavno občinstvo vašega spletnega mesta kanadsko, obstaja nekaj argumentov v prid gostovanja pri ponudniku, ki se nahaja tam:

 • Hitrejša povezava & odzivni časi: Če so vaši strežniki nameščeni bližje vaši ciljni publiki, boste lahko uživali boljši odzivni čas kot strežniki v tujini;
 • Podpora: Nakup spletnega gostovanja pri podjetjih, ki se nahajajo v različnih časovnih pasovih ali različnih državah, ima lahko različne delovne ure podpore in podporo zunanjim izvajalcem, ki ne govorijo zelo dobro angleško. To lahko zavira pri komunikaciji in reševanju vprašanj pravočasno;
 • Potreba v industriji: Za nekatere panoge je treba imeti strežnike v državi, v kateri podjetje posluje;
 • Pravni spori: V primeru pravnih sporov je med prebivalci iste države lažje vložiti tožbo proti ali posredovati;
 • Lokalizacija: Lokalizirane storitve pomenijo plačilo v valuti vaše države, uživajte v storitvah, ki so v skladu s posebno zakonodajo države, in dostop do podpore s sedežem v Kanadi;
 • Zeleno gostovanje: Ugledna gostiteljska podjetja v Kanadi se zavzemajo za okolje in si prizadevajo, da bi jih napajala čista energija.

Uživanje v hitrejših povezavah, dostop do lokaliziranih storitev in podpora so glavni razlogi, da se podjetja ali posamezniki, katerih spletna mesta ciljajo na kanadsko občinstvo, odločijo za gostovanje svojega spletnega mesta pri kanadskem spletnem gostitelju.

Če vas zanima, kateri spletni gostitelji so najboljši, preberite spodnja mnenja o najboljših 5 spletnih gostiteljih v Kanadi:

GreenGeeks

Obiščite spletno mesto »

greengeeksGreenGeeks je gostiteljsko podjetje z globalno prisotnostjo, katerega podatkovni centri se nahajajo v ZDA, Evropi in seveda Kanadi. Kot zgovorno povedo, je to podjetje zeleno podjetje, ki si prizadeva za zmanjšanje vpliva na okolje. To storijo tako, da 3-kratno količino energije, ki jo porabijo, nadomestijo z energijo vetrne energije.

GreenGeeks strankam omogoča, da izberejo podatkovni center, v katerem imajo možnost namestitve. Kanadčani se lahko odločijo za namestitev v podatkovnem centru v Montrealu ali Torontu.

GreenGeeks se poleg okoljsko odgovorne platforme za vaše spletno mesto zavzema tudi za hitrost, večjo varnost in zanesljivost.

Z uporabo najnovejše hitrostne tehnologije, kot so SSD diski, prilagojena lastna tehnologija predpomnjenja, brezplačni vgrajeni CDN, hitri strežniki spletnih in baz podatkov ter PHP 7, ki je omogočen na vseh strežnikih, GreenGeeks lahko zagotavlja neverjetno hitro nalaganje strani.

Varnostno varno omogočajo skeniranje v realnem času, napredno analizo groženj v grozdih in proaktivno spremljanje strežnikov, ki omogoča vzdrževanje 99,9% uptime.

Kar zadeva načrte gostovanja, cene pričnejo 3,95 dolarja na mesec za skupno gostovanje, toda VPS gostovanje, namenski strežniki, WordPress gostovanje in preprodajalski paketi imajo tudi konkurenčne cene in se ponašajo z velikim številom funkcij, kot so brezplačna registracija domene, brezplačna selitev spletnih strani, brezplačna spletna stran graditelj, podpora 24/7, brezplačne varnostne kopije, licenca cPanel / WHM, 30-dnevna garancija za vračilo denarja, vrhunska varnost itd..

GreenGeeks je odlična izbira za kanadsko spletno stran, ki ceni obnovljivo energijo, odlične pakete gostovanja in zavezanost najnovejšim in najboljšim pri gostovanju rešitev.

HostPapa

Obiščite spletno mesto »

hostpapaHostPapa je kanadsko gostiteljsko podjetje v neodvisni lasti, ustanovljeno leta 2006. Tako kot GreenGeeks so tudi oni zeleni spletni gostitelj s podatkovnimi centri v ZDA in Kanadi.

Ta spletna gostiteljica ponuja cenovno ugodne načrte gostovanja v več kategorijah gostovanja, vključno z deljenimi, WordPress, VPS in preprodajalskim gostovanjem. Blagovno znamko predstavljajo za začetnike in mala podjetja, ki si želijo močnega in zanesljivega gostiteljskega partnerja.

Kljub temu, da imajo sedež v Kanadi, se HostPapa ne boji ciljati tudi na svetovne trge. V ta namen ponujajo več jezikovno podporo, izboljšane pogone SSD, CloudFlare CDN, podporo 24/7, 99,9-odstotno jamstvo za čas in najsodobnejše podatkovne centre.

Samodejno varnostno kopiranje in skeniranje zlonamerne programske opreme, brezplačni SSL certifikati, brezplačna migracija spletnih strani, 30-dnevno jamstvo brez tveganja so le nekatere izmed drugih gostovalnih funkcij, ki jih lahko uživate v HostPapa.

Pakete za skupno gostovanje lahko kupite že za 3,95 USD na mesec. Poslovni načrti za gostovanje v podjetju vključujejo več sredstev kot začetni paket, vendar vsi načrti v tej stopnji vključujejo brezplačno registracijo domen, nadzorno ploščo cPanel, dostop do 400+ aplikacij, brezplačno usposabljanje ena na ena, brezplačno šifriramo SSL, graditelja spletnega mesta in brezplačno CDN.

Priporočamo HostPapa, če še nimate izkušenj z gostovanjem in gradnjo spletnih strani, saj je to prijazno in uporabniško naravnano podjetje, ki želi pomagati pri vzpostavljanju in rasti vašega spletnega podjetja.

HawkHost

jastrebHawkHost, ustanovljen leta 2004, je svetovni spletni gostitelj s sedmimi podatkovnimi centri po Evropi, Aziji, ZDA in Kanadi.

HawkHost ponuja brezplačne selitvene storitve, gostovanje na SSD disku, 99,9% uptime SLA, podporo 24/7 in 30-dnevno garancijo vračila denarja. Njihov portfelj gostovanja vključuje deljene, oblačne, pol-namenske strežnike, VPS in prodajne račune.

Na strani vsakega posameznega načrta boste našli podroben opis predstavljene programske opreme in tehničnih specifikacij vsakega načrta.

Njihov paket gostovanja v skupni rabi je najbolj dostopen, tudi v primerjavi z drugimi omenjenimi spletnimi gostitelji, cena pa se začne pri 2,99 USD / mesec. Ta načrt je omejen le na vire diskovnega prostora, ki je omejen na 10.000 MB. Drugi načrt gostovanja v skupni rabi Professional je precej cenejši pri 7,99 USD na mesec, vendar je na voljo z neomejenim diskovnim prostorom SSD.

Naslednja kategorija gostovanja pri HawkHost so strežniki v oblaku, ki vključujejo pet različnih načrtov, od 5 do 5 mesecev do 80 dolarjev na mesec. Ti načrti imajo popoln korenski dostop, delujejo na SSD in so popolnoma razširljivi. Polovični strežniki imajo dva načrta, VPS pa tri načrte.

Medtem ko so načrti po konkurenčnih cenah in virov bogati in razširljivi, cPanel ni vključen brezplačno pri vsakem načrtu in je na voljo le za doplačilo. Po drugi strani imajo vsi načrti brezplačne neomejene SSL certifikate.

Ne glede na to, ali imate predstavitev prvega spletnega mesta ali želite prehod na drugega gostitelja, je HawkHost zanesljiva in cenovno ugodna izbira.

OVHcloud

oblakOVH Cloud je ponudnik poslovnih gostovanj s lokacijami strežnikov po Evropi in na vzhodni obali Kanade, ki je specializirano za rešitve gostovanja hibridnih oblakov. Ciljno usmerjajo IT agencije in podjetja ter ponujajo gostovanje v skladu s PCI (PCI-DSS Level 1).

Strežniki golih kovin OVHCloud, zasebne rešitve v oblaku in javni oblak so odlična izbira za vsa podjetja, ki želijo zgraditi razširljivo, varno in prilagodljivo infrastrukturo, ki ustreza izzivom njihovih projektov..

Strežniki golih kovin so na voljo od 249 dolarjev na mesec in so razvrščeni glede na določene cilje. Na primer, če ste izdajatelj iger, ki išče igralne strežnike, obstaja posebna kategorija za rešitve strežniških iger. Druge namenske družine strežnikov vključujejo infrastrukturo, visoko razpoložljivost, shrambo in GPU.

Če iščete rešitve, s katerimi bi dosegli delovne obremenitve na ravni podjetij, rešitve zasebnih oblakov, ki jih gostijo OVHCloud, ponujajo fizično izolirana oblačna okolja z enim najemnikom s prilagodljivostjo, operativno skladnostjo in odličnimi zmogljivostmi.

Z javnimi rešitvami v oblaku, ki jih ponuja OVHcloud, boste uživali v najvišji razpoložljivosti, varnosti in zmogljivosti. Viri so 100% vaši 100% časa, 100% svojih sredstev pa boste porabili brez prekomerne dodelitve. Ne glede na to, ali iščete neomejeno shranjevanje v oblaku, arhivsko shranjevanje, shranjevanje v blokih ali primerke javnega oblaka, vas OVH pokriva.

Ta gostitelj ne ponuja rešitev za gostovanje za novince, njihove rešitve gostovanja pa so namenjene strankam višjega cenovnega razreda, ki iščejo največjo zmogljivost in varnost.

iWeb.com

iwebIWeb je še ena zelena rešitev za poslovno gostovanje, ki ponuja namensko in gostovanje v oblaku. Poleg Montreala ima iWeb globalno prisotnost, ki sega tudi v Evropo, Azijo in Ameriko.

Posamezni procesorski namenski strežniki se začnejo pri 110 USD / mesec, vendar lahko izbirate med kar 19 namenskimi konfiguracijami strežnikov, vključno z dvojnimi procesorskimi strežniki ali strežniki, izdelanimi za zmogljivost ali shranjevanje. Med njimi boste našli strežnike, ki so skladni s PCI, strežnike s SSD pomnilnikom in neomejene strežnike pasovne širine.

Odvečni podatkovni centri iWeb omogočajo 100-odstotno porabo omrežja in SLA. Z vidika varnosti so na voljo DDoS zaščita, oddaljene varnostne kopije in požarni zid.

Možnosti plačilnega strežnika v oblaku so na voljo s sistemom Windows ali Linux in SSD, cene se začnejo pri 0,04 $ / h.

Poleg gostovanja iWeb ponuja tudi rešitve za shranjevanje (omrežno shranjevanje, shranjevanje blokov, shranjevanje varnostnih kopij in varnostno kopiranje v oblaku) ter omrežne storitve (CDN, požarni zidovi, varnost) in upravljanje strežnikov.

Gostovalne rešitve iWeb so primerne za IT strokovnjake, podjetja in podjetja.

Zaključek

Ne glede na to, kakšne so morda vaše potrebe po gostovanju – vse od preprostih rešitev za skupno gostovanje do rešitev računalništva v oblaku – so gostovalske družbe, pregledane v tem članku, najboljše v svojih kategorijah. Vsi so gostitelji z zeleno energijo z globalno prisotnostjo in raznolikim katalogom storitev, ki presegajo tradicionalno gostovanje in ki lahko zelo dobro konkurirajo drugim vodilnim blagovnim znamkam v ZDA in Evropi.

Če iščete gostovanje v Kanadi, jih preverite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector