5 Najboljše gostovanje za fitnes spletne strani

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 Najboljše gostovanje za fitnes spletne strani
0 9 мин.

najboljše spletno gostovanje-fitnes-blog-2019


Priljubljenost fitnes spletnih strani in blogov za vadbo se je močno povečala, saj so ljudje vedno bolj zainteresirani za to, da ostanejo v formi. Če ste fitnes guru, ki želite deliti svoje znanje z milijoni ljudi, pripravljenih na prenovo življenjskega sloga, je uvedba spletnega spletnega bloga ali spletnega mesta eden najbolj učinkovitih načinov za dosego zdravstvenih navdušencev po vsem svetu..

Toda preden boste lahko to storili, boste morali razmisliti o nekaj stvareh, kot so:

 • iskanje primernega gostovanja spletnega mesta;
 • izbiro prave platforme za sodelovanje s svojim občinstvom;
 • in prepoznavanje marketinških orodij, ki jih lahko uporabite za pripravo občinstva.

Izdelava spletnega mesta za fitnes

Spletno gostovanje je pomemben gradnik, ki je potreben za zagon katerega koli spletnega mesta, vrsta spletnega mesta, ki ga želite zagnati, pa bo določila vrsto platforme in celo vrsto spletnega gostovanja, ki jo boste potrebovali.

Kot trener fitnesa boste morda želeli deliti videoposnetke z vajami in infografiko z nasveti o dieti in načrti vadbe. Lahko pa želite zaslužiti svoje spletno mesto, imeti blog, uporabnikom dovoliti, da se prijavljajo na glasila, objavljajo pričevanja ali objavljajo ocene izdelkov, svojim sledilcem omogočajo, da postavljajo vprašanja ali jim dovolijo, da sodelujejo med seboj na forumu, na primer.

Če želite doseči vse to, boste potrebovali samostojno platformo, ki lahko izpolni vse vaše posebne zahteve. V zvezi s tem vam priporočamo, da sodelujete z WordPressom, ki je nesporna kraljica spletnih strani, ki ponuja največ, kar zadeva nadzor, prilagodljivost in funkcionalnost.

V nasprotju z gostujočimi platformami (npr. Wix) lahko s programom WordPress izberete svoje gostovanje, zaslužite spletno mesto, kolikor želite, in popolnoma nadzorujete vse, kar lahko počne.

Iskanje gostovanja za vaše spletno mesto fitnesa

Tu je naš zgornji seznam ponudnikov spletnih gostovanj za fitnes spletna mesta:

Gostovalno podjetje
Izklicna cena

1ipage1,99 USD / mesečno
2hostgator2,75 USD / mesečno
3gostovanje inmotion2,95 USD / mesec
4bluehost3,95 USD / mesec
5godaddy2,99 USD / mesečno

Pri gostovanju priporočamo, da začnete s skupnim načrtom gostovanja, ki ga lahko po potrebi nadgradite pozneje. Od začetka prodaje bo morda težko določiti, koliko virov bo vaše spletno mesto potrebovalo, zato začnite z majhnimi in nadgradite pozneje.

Deljeno gostovanje je najbolj dostopno in začetnikom prijazno gostovanje in številni gostitelji ponujajo skupne načrte gostovanja, optimizirane za WordPress spletna mesta. Nekatere od teh funkcij vključujejo namestitev WordPress z enim klikom, strokovno podporo za WordPress, optimizacijo hitrosti, graditelj spletnega mesta WordPress itd..

Upravljano gostovanje WordPress bo poskrbelo tudi za naloge vzdrževanja strežnika, kar vam bo omogočilo, da se osredotočite izključno na ustvarjanje vsebine in trženje spletnega mesta.

Kar zadeva naša priporočila za najboljše WordPress gostovanje za fitnes spletna mesta, je tukaj najboljše ponudnike gostovanj, ki jih zagotovo preverite:

1. iPage

ipage najboljše gostovanje fitnes spletnih straniiPage ima eno najnižjih uvodnih cen v vseh kategorijah gostovanja, toda najbolj dostopen načrt je njihov Starter plan, ki je neomejen skupni načrt gostovanja, ki vključuje brezplačno registracijo domen, orodje za izdelavo spletnih strani, integracijo PayPal, spremljanje omrežja 24/7 in spletno podporo, brezplačna orodja za trženje in namestitev z enim klikom WordPress.

Če želite, da je načrt bolj usmerjen v WordPress, iPage ponuja WordPress gostovanje prek programov WP Starter in WP Essential. To so tudi načrti gostovanja v skupni rabi z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino ter brezplačno registracijo domen, vendar imajo še dodatno prednost prilagojene nadzorne plošče, vnaprej nameščene teme in vtičniki, načrt WP Essential pa vključuje tudi strokovno podporo WordPress, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme in varnostni paket SiteLock.

Navidezni zasebni strežniki in namenski strežniki so tudi med načrti gostovanja, ki jih ponuja iPage, in ki bi lahko postali pomembni za vas, če bo vaš fitnes blog ali spletno mesto pridobil več prometa in prerastel načrt gostovanja v skupni rabi..

Storitve spletnega gostovanja in registracije domen iPage dokonča tudi več spletnih storitev trženja, na primer optimizacija iskalnikov in oglaševanje s plačilom na klik.

Druga pomembna prednost prijave z iPage je dostop do spletne podpore 24/7 prek klepeta v živo, e-pošte ali telefona.

2. HostGator

hostgator najboljše gostovanje fitnes spletnih straniNaslednji v našem pregledu najboljših gostiteljev za fitnes spletne strani je HostGator, proračunski gostitelj s cenovno dostopnimi in uporabnikom prijaznimi načrti gostovanja. Podjetje ponuja vse vrste gostovanja, vendar se bomo za namene tega članka osredotočili na njihove skupne načrte in WordPress načrte.

Kategorija skupnih načrtov ponuja tri pakete gostovanja, ki vsebujejo neomejeno pasovno širino, 99,9-odstotno garancijo za čas upadanja, 45-dnevno vračilo denarja, cPanel, graditelja spletnega mesta, takojšnjo nakupovalno košarico in odprtokodno namestitev skripta, brezplačne dobropise za oglase in samodejno izklopljeno tedensko – varnostne kopije na mestu.

V kategoriji, optimizirani za WordPress, boste našli tri načrte, vse zgrajene na oblačni tehnologiji, ki ponujajo hitrejše nalaganje vašega spletnega mesta. Načrti HostGator WordPress so konfigurirani z več predpomnilnimi plastmi in vgrajenim omrežjem za pošiljanje vsebin, vse z namenom povečanja učinkovitosti in zanesljivosti.

Druge funkcije vključujejo samodejno varnostno kopiranje z obnovitvijo z enim klikom za zaščito podatkov, razširljivost z enim klikom za nenadne trke, kredit Google AdWords, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme in 100-odstotno brezplačno selitev spletnega mesta, če razmišljate o prenosu spletnega mesta z drugega gostitelj.

Poleg teh dveh tipov gostovanja ima HostGator tudi dober izbor upravljanih in pol upravljanih namenskih strežnikov, pa tudi VPS in preprodajalčeve načrte.

3. Gostovanje inMotion

inmotion najboljše gostovanje fitnes spletnih straniInMotion je eden najbolj kompetentnih in visoko ocenjenih spletnih gostiteljev s paketi, namenjenimi potrebam svobodnjakov, agencij in podjetij. Čeprav se zdi, da so usmerjeni samo k strokovnjakom in podjetjem, so njihovi načrti za skupno gostovanje in gostovanje v programu WordPress primerni za vse stopnje znanja.

Če primerjate skupne načrte InMotion s skupnimi načrti drugih gostujočih podjetij, o katerih smo razpravljali tukaj, boste videli povečanje cen, kar je posledica SSD pogonov, ki jih ponuja InMotion, ki nudijo boljše zmogljivosti in zanesljivost v primerjavi s pogoni HDD. Vsi načrti InMotion imajo pogone SSD.

Skupni načrti, ki jih ponuja InMotion, imajo nekaj odličnih funkcij, kot so brezplačne varnostne kopije podatkov, brezplačna registracija domen, brezplačni gradnik spletnega mesta BoldGrid, nadzorna plošča cPanel, zaščita pred zlonamerno programsko opremo, dostop do SSH, povratni program aplikacij, pred namestitev WordPress, 24/7 podpora, 90 -dnevna garancija za vračilo denarja in številne druge funkcije, ki bi lahko bile uporabne za katero koli vrsto spletnega mesta.

Kar zadeva načrte gostovanja, optimizirane za WordPress, imate možnost izbire med kar šestimi različnimi načrti za WordPress. Vsi načrti so opremljeni z vnaprej nameščenimi temami in vtičniki, brezplačno domeno, programom za izdelavo spletnih mest s povleci in spusti, celostno podporo za oblikovanje in gostovanje, e-trgovino in varnostnimi orodji ter 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Čeprav so na strani cene, so storitve InMotion namenjene vsem, ki želijo najnovejše tehnologije skupaj z vrhunsko zmogljivostjo in varnostjo.

4. BlueHost

bluehost najboljše spletno mesto za fitnesBlueHost je še eno gostovalno podjetje, ki si ga lahko omislite za vaše fitnes spletno mesto. Zelo priporočljivi so zaradi neprekinjene potrditve programa WordPress od leta 2005 dalje.

Prav tako ponujajo vhodni nivo programa WordPress v skupni rabi z brezplačno domeno, brezplačnim gradnikom spletnih mest, namestitvijo WordPress z enim klikom, brezplačnim SSL certifikatom in podporo 24/7, poleg tega pa imajo tudi optimizirane načrte gostovanja, izdelane na VPS. Ti načrti so primerni za mesta z večjim obsegom prometa.

Ti načrti VPS poleg občutnega povečanja virov strežnika vključujejo tudi samodejno varnostno kopiranje, izboljšan cPanel, brezplačno SSL potrdilo, napredna varnostna orodja CDN in SiteLock. S tržnice MOJO lahko namestite skripte, vtičnike in druga preprosta orodja in celo dodate dodatne vire z enim klikom. Če vaše spletno mesto za fitnes preraste račun za skupno gostovanje, s katerim začnete, ga lahko enostavno nadgradite na enega od najboljših paketov WordPress BlueHost.

Posebni strežniki in paketi za gostovanje prodajalcev so tudi med gostiteljskimi storitvami, ki jih ponuja BlueHost.

Odlična stvar pri BlueHostu je, da je njihova interna podpora specializirana za gostovanje v WordPress-u, zato je strokovno podporo enostavno, kadar jo potrebujete. Skupino za podporo je možno dobiti prek klepetanja v živo, sistema vozovnic ali pošte.

5. GoDaddy

godaddy najboljše gostovanje fitnes spletnih straniGoDaddy je velikanski web hosting velikan, ki ponuja impresivno izbiro spletnih storitev, vključno z registracijo domenskih imen, spletno varnostjo, spletnim trženjem in več načrti spletnega gostovanja, ki pokrivajo večino potreb po gostovanju.

Če razmišljate o gostovanju z GoDaddy in ste popoln novinec, je GoDaddy ustvaril načrt za izgradnjo spletnega mesta, ki vas bo vodil skozi vsak korak ustvarjanja spletnega mesta.

Njihovi načrti skupnega gostovanja ponujajo brezplačno ime domene z letnimi načrti, namestitev več kot 125 odprtokodne programske opreme z enim klikom, spremljanje varnosti 24/7 in zaščito DDoS, cPanel, podpora s sedežem v ZDA 24/7 in 99,9% uptime garancija.

GoDaddy WordPress gostovalni načrti segajo od načrtov začetne ravni, namenjenih začetnikom, do načrtov, oblikovanih za oblikovalce in razvijalce. Ti načrti so zasnovani za uspešnost WordPress-a zahvaljujoč obremenjenim uravnoteženim strežnikom, SSD-jem in enostavnemu skaliranju.

Vsi načrti ne glede na stopnjo usposobljenosti vključujejo vnaprej izdelana mesta in povlecite & urejevalnik kapljic, samodejne posodobitve programske opreme in varnosti programa WordPress, brezplačne teme in vtičniki, brezplačne dnevne varnostne kopije z obnovitvijo z enim klikom, obljuba 99,9% uptime in brezplačno ime domene.

Podpora pri GoDaddyju je na voljo po telefonu 24/7 ali klepetu v živo med delovnim časom.

Marketinški nasveti za vaš fitnes blog ali spletno mesto

Če ste strokovnjak za fitnes, verjetno že imate klientelo, ki jo sestavljajo tisti, ki pogosto obiskujejo lokalno telovadnico, če pa želite večjo publiko, morate določiti nadaljnje načine trženja. Tukaj je nekaj marketinških poti, s katerimi lahko poskusite povečati svoje občinstvo:

 • Ustvarite YouTube kanal, v katerem delite videoposnetke o vadbi, tehnike vadbe in prehranske nasvete;
 • Ustvarite prisotnost družabnih medijev na platformah, kot sta Instagram ali Facebook, ki ljudem omogočajo, da vas spremljajo na teh platformah;
 • Dovolite ljudem, da se prijavljajo na vaše novice in posodobitve na vaš blog;
 • Ustvarite vsebino, s katero lahko vaše občinstvo sodeluje ali naloži (npr. Infografika za vadbo pri vadbi, aplikacije za napredek vadbe, nasveti za načrtovanje obrokov itd.).

Zdaj, ko veste, katero platformo izbrati za svojo spletno stran, katera marketinška orodja lahko uporabite za promocijo sebe in katera podjetja za gostovanje ponujajo najboljše gostovanje za fitnes spletne strani, lahko uspešno zaženete spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector