5 Najboljše gostovanje za spletne strani z velikim prometom

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 Najboljše gostovanje za spletne strani z velikim prometom
0 13 мин.

Najboljše spletno gostovanje-visoko prometno spletno mesto-2019


Če imate spletno mesto, ki ustvarja veliko prometa, se morate prepričati, ali imate zanesljivega spletnega gostitelja, če želite ves čas imeti mir. Vaš spletni strežnik mora biti sposoben vzdrževati velik promet in zagotoviti, da ne pride do izpadov. Z velikim prometom lahko to stane veliko.

Zato ne bi smeli niti razmišljati o uporabi skupnega gostovanja, če imate veliko prometa. Vaša edina izbira naj bo, ali boste šli z načrtom VPS ali z namenskim strežnikom. V tem članku bom zajel najboljša podjetja, ki gostujejo, ki imajo odlične načrte VPS za velika spletna mesta. Preden gremo tja, pa bi rad podrobno razpravljal o načrtih VPS, da boste lahko razumeli, zakaj potrebujete VPS gostovanje.

Kaj je VPS (Virtual Private Server)?

Navidezni zasebni strežnik je vrsta gostovanja, ki je v osnovi nekaj med namenskimi strežniki in skupnimi strežniki. Je nekoliko nova vrsta gostovanja, vendar postaja vse bolj priljubljena, saj ima številne prednosti in uspe pokriti nekatere najboljše lastnosti drugih vrst gostovanja.

Največja prednost VPS je v tem, da imate zasebnost kot na namenskem strežniku, kar pomeni, da je vaše spletno mesto edino na strežniku, ker svojega OS ne delite z nikomer. To pomeni, da imate tudi svoj operacijski sistem, prostor na disku in pasovno širino, kar je verjetno za vas najpomembnejše, če imate spletno mesto z veliko prometa.

Druga velika stvar pri VPS gostovanju so možnosti prilagajanja. Ker imate svoj OS, imate tudi svoje primerke vseh aplikacij s strežnika, kot so Apache, MySQL in PHP, vendar lahko katero koli od teh storitev prilagodite tudi vašim potrebam.

Z VPS gostovanjem boste imeli namenske količine RAM-a, ki jih lahko kadar koli uporabite, in ker strežnika ne delite z drugimi spletnimi mesti, ste edini, ki lahko uporabljate celoten RAM. VPS gostovanje je veliko cenejše od namenskega gostovanja, vendar ima še vedno številne enake prednosti. Lahko podpira visok promet in je varna izbira, če želite zanesljiv načrt gostovanja. Vendar lahko še vedno obstajajo težave z VPS gostovanjem. Zato je zelo pomembno, da se pametno odločite, ko izberete svojega gostitelja in opravite ustrezno raziskavo gostiteljske družbe. To vam bom pomagal v naslednjem odstavku, kjer bom govoril o pomembnih stvareh, ki jih morate upoštevati pri izbiri spletnega gostitelja.

Kako izbrati gostovanje za spletne strani z velikim prometom?

Zdaj veste, da želite gostovanje v VPS, vendar se morate še vedno odločiti, kateri gostitelj je najboljši za vas. V svetu spletnega gostovanja je velika konkurenca, kar pomeni, da imate veliko izbire. Čeprav je to dobra stvar, se lahko predstavlja tudi kot nočna mora. Vem, da sem imel veliko težav, ko sem moral zaradi tega izbrati in mi je primerno raziskovanje vzelo veliko časa. Zato bom z vami razpravljal tudi o nekaterih svojih najljubših spletnih gostiteljev, potem ko vam bom povedal, na kaj je treba biti pozoren, ko izberete spletnega gostitelja.

Pasovna širina

To je prva stvar, ki jo morate pogledati, če imate spletno mesto z veliko prometa, saj je pasovna širina merilo, ki vam pove, koliko bajtov v določenem obdobju prikažete. Za spletno mesto z majhnim prometom je vaša pasovna širina lahko nizka, a ker imate spletno mesto z veliko prometa, morajo biti zahteve glede pasovne širine večje..

Ocene kupcev

Oglejte si nekaj raziskav spletnega gostitelja, ki ga želite uporabiti, in si oglejte njihove ocene uporabnikov, ker je to pomemben pokazatelj storitve, ki jo ponujajo. Vendar pa se morate zavedati, da veliko podjetij najame ljudi, da jim posredujejo pozitivne povratne informacije in ocene, zato morate vsaj nekaj prebrati, če želite dobiti pravo sliko.

Zanesljivost

Ker imate spletno mesto, ki ima veliko prometa, morate poskrbeti, da je vaš spletni gostitelj zanesljiv in da ima veliko časa delovanja. Vedeti morate, da nič manj kot 99% časa dela ni vredno upoštevati. Vsak izpad, ki ga doživite, vas bo stala veliko, predvsem zato, ker ustvarite veliko prometa.

Podpora strankam

Želite spletno gostiteljico, ki ima odlično podporo strankam, še posebej, ker imate spletno mesto z veliko prometa in vse, kar gre narobe, je treba rešiti v najkrajšem možnem času. Zato potrebujete 24-urno podporo strankam in želite imeti različne možnosti, zato poiščite gostitelje, ki ponujajo telefonsko podporo, podporo po e-pošti in klepet v živo v spletu.

Cene in povračila

Seveda je vedno pametno iskati cenejšo možnost, če najdete takšno, ki ima vse stvari, ki jih potrebujete. Vendar bodite previdni, ko pogledate ceno. Ne želite izbrati nezanesljivega spletnega gostitelja samo zato, ker ima cenejše možnosti, ko gre za načrte VPS. Druga stvar, ki jo je treba iskati, je politika vračila. Prepričajte se, da vam spletni strežnik povrne denar, če z ničemer niste zadovoljni in želite spremeniti svojega spletnega gostitelja.

Najboljše možnosti za gostovanje spletnih mest z velikim prometom

Zdaj sem zajel vse stvari, ki jih morate vedeti, ko sprejmete svojo odločitev. Vendar pa še vedno obstaja težava, da imamo preveč možnosti. Konkurenca v spletnem gostovanju je velika in potrebovala bi veliko časa, da bi raziskala toliko podjetij. Zato sem izbral 5 podjetij, ki gostijo spletna mesta, ki so primerna za gostovanje spletnih mest z veliko prometa. Spodaj bom z vami delil svoje izkušnje.

1. HostGator

Obiščite spletno mesto »

spletna mesta hostgator-najboljše-gostovanje-velika prometaHostGator je v samo nekaj letih pridobil veliko oprijema in ugleda in je zdaj eden najbolj priljubljenih spletnih gostiteljev na svetu. V resnici gostijo več kot 5.000.000 domen! Tovrstni uspeh so dosegli zahvaljujoč dostopnim cenam in odlični storitvi gostovanja.

VPS gostovanje

HostGator ima tri načrte VPS, ki jih lahko dobite:

 • Snappy 2000 – 2 GB RAM-a, 12 GB prostora na disku, 1,5 TB mesečnega prenosa podatkov. Začne pri 79,95 USD na mesec, vendar ga lahko dobite za 19,95 USD na mesec, če zavezujete tri leta.
 • Snappy 4000 – 4 GB RAM-a, 165 GB prostora za shranjevanje in 2 TB mesečnih prenosov podatkov, ki se začnejo pri 119,95 USD na mesec. Če podpišete triletni načrt, ga lahko dobite za 29,95 USD na mesec.
 • Snappy 8000 – 8 GB RAM-a, 240 GB prostora na disku in 3 TB mesečnih prenosov podatkov pri 149,95 USD na mesec. Če greš s triletno pogodbo, jo lahko imaš za 39,95 USD na mesec.

Storitev za stranke

HostGator ima resnično odlične storitve za stranke in že so prejeli nekaj nagrad za visoko raven podpore, ki jo nudijo svojim strankam. Pomoč lahko dobite prek klepeta v živo in telefona kadar koli v dnevu, vključno s prazniki. Nimajo vrhunske podpore za visoko plačljive kupce, toda, ko upoštevate odličnost njihovega rednega servisa za stranke, to v resnici sploh ni problem..

Zanesljivost

HostGator zagotavlja 99,9% uptime, kar je za vas zelo pomembno, če imate veliko prometa na svojem spletnem mestu. Imajo podatkovne centre najvišjega nivoja, ki jih podpira najvišja standardna strojna oprema strežnika. Tudi HostGator ima fantastičen sistem spremljanja. To je pomembno tudi zato, ker jim omogoča skeniranje strežnikov in posodobitev statusa kadar koli, kar ustvari samodejno sprožen sistem opozoril, ki pošlje opozorila njihovim tehnikom, kadar obstajajo kakršne koli težave s strežnikom..

2. BlueHost

Obiščite spletno mesto »

bluehost-poceni gostovanje, velika spletna mestaTo je spletni gostitelj, ki je verjetno najbolj ugleden izmed njih, čeprav gre za težko konkurenco. To je podjetje, ki je ena izmed najboljših možnosti WordPress.org in imajo 5 različnih načrtov gostovanja, med katerimi lahko izbirate, odvisno od vaših potreb. Govorili bomo o načrtih gostovanja VPS, ki jih ponujajo za vaše spletno mesto z veliko prometa.

VPS gostovanje

Prva stvar, ki se je morate zavedati, je dejstvo, da BlueHost nima načrtov VPS za Windows, samo za Linux, kar je resnično razočaranje. Če uporabljate Linux, imate na izbiro 4 različne možnosti – Standard, Enhanced, Premium in Ultimate. Cene se v prvem mesecu gibljejo od 14,99 do 59,99 dolarja, nato pa se po tem dvignejo na območje od 29,99 do 119,99 dolarja za tem. To so precej navadne cene in zanje dobite 2 jedra CPU za prva dva načrta ter 3 in 4 za dražja dva. Prostor za shranjevanje dobite od 30 do 120 GB, odvisno od načrta. RAM se giblje od 2 GB do 8 GB, pasovna širina pa je neomejena za vse gostovalne načrte. Standardni načrt vam bo priskrbel en naslov IP, drugi načrti pa dva naslova IP.

Pomoč strankam

Imel sem veliko izkušenj s storitvijo za stranke, ki jo ponuja BlueHost, čeprav je tam nekaj mešanih pregledov. Mislim, obstajajo tako pozitivni kot negativni pregledi, tako da predvidevam, da se vse skupaj spušča na posamezne primere. Vendar morate vedeti, da BlueHost ponuja 24/7 podporo strankam na njihovih telefonih, klepetu v živo in e-pošti.

Varnost

Ena najmočnejših prednosti za BlueHost je njihova varnost. Dobili boste tri plasti preprečevanja neželene pošte, vendar to ni edino. Ta spletni strežnik nudi tudi odlično zaščito za vašo mapo »Prejeto« in vam daje možnost, da blokirate dostop do svojega spletnega mesta in določite IP naslove na črni seznam.

3. Gostovanje inMotion

Obiščite spletno mesto »

spletna mesta inmotion-business-hosting-velika prometaInMotion je resnično eden izmed velikanov sveta spletnega gostovanja. Obstajajo že od leta 2001 in te izkušnje veliko pomenijo, saj znajo najhitreje reševati skupna vprašanja.

VPS gostovanje

InMotion ponuja tri vrste načrtov VPS – VPS-1000s, VPS-2000s in VPS-3000s. VPS-1000s stane 29,99 USD na mesec, ima 4 GB RAM-a, 60 GB prostora za shranjevanje, 2 TB pasovne širine in dva naslova IP. VPS-2000 je cena 49,99 USD na mesec, ponuja vam 6 GB RAM-a, 130 GB prostora za shranjevanje, 3 TB pasovne širine in dva naslova IP. VPS-3000s ima ceno 74,99 USD na mesec, omogoča vam 8 GB RAM-a, 200 GB prostora za shranjevanje, 4 TB in tri naslove IP.

Storitev za stranke

Storitev za stranke je ena najmočnejših oblek tega spletnega gostovanja. Zagotavljajo stalen, vsestranski servis. Z njimi se lahko obrnete po telefonu, v klepetu v živo in po e-pošti. Imajo izredno prijazno osebje, ki vam bo pomagalo najti najboljši način za reševanje kakršnih koli vprašanj, ki jih imate.

V resnici bodo verjetno lahko rešili tudi najzahtevnejše težave, saj imajo tudi napredno podporo. Druga velika stvar InMotion-a je njihova obsežna skupnost, ki vam je tudi vedno pripravljena pomagati. Obstaja forum, na katerem najdete svoje odgovore, pa tudi številne vadnice in spletne tečaje, ki so na voljo na njihovi uradni spletni strani.

Zanesljivost

InMotion potegne 99,9% uptime in to sem že osebno preizkusil v zadnjem letu s svojo spletno stranjo z veliko prometa. Kot sem že omenil, je to zelo pomembno, saj lahko kateri koli izpadi povzročijo resno škodo ugledu in prihodku spletnega mesta. InMotion ponuja tudi pomnilni pomnilnik in namenski pomnilnik, kar je prijetna funkcija, ki ju loči od večine drugih spletnih gostiteljev.

4. InterServer

Obiščite spletno mesto »

interserver-cenovno-veliko-prometa-gostovanje spletnih straniInterServer je podjetje za spletno gostovanje od leta 1999 in je eden najhitreje rastočih spletnih gostiteljev, ki imata dva podatkovna centra, iz katerih zagotavljata izjemno storitev. Imajo tudi veliko stopnjo zadovoljstva strank in ugledno poslovno etiko.

VPS gostovanje

InterServer ima osupljiv sistem za določanje idealnega VPN načrta za vsako stranko. Ponujajo prilagojene načrte VPS, ki si jih lahko stranke sami izberejo. To vam omogoča, da dobite točno tisto, kar potrebujete, iz najrazličnejših možnosti. Imam veliko izkušenj z InterServerjem in obožujem takšno razširljivost, ki jo ponujajo svojim strankam. Obstajata dve vrsti načrtov VPS – Linux, ki stane 6 USD / mesec, in Windows, ki stane 10 USD / mesec. Seveda so to cene najosnovnejših načrtov, ki vam prinesejo 25 GB prostora, 1024 MB pomnilnika in 1 TB prenosa podatkov. Zdaj so tu stvari zanimive. V načrt gostovanja VPS lahko dodate še eno rezino ali več (do 16) in vsak rez, ki ga dodate, vam bo dal še en niz prej omenjenih funkcij. Vsaka rezina bo zvišala ceno, ki jo plačate za 6 dolarjev za Linux ali 10 USD za Windows.

Izberete lahko tudi, ali želite svoje VPS načrte plačevati vsak mesec ali vsako leto. Če se odločite za celoletni načrt, boste dobili 10% popust. Seveda dobite garancijo za vračilo denarja, ki traja 30 dni, ne glede na načrt VPS, ki ga izberete.

Pomembne funkcije

Ta spletni strežnik ima izredno močne strežnike, ki jim omogočajo, da zagotovijo 100-odstotno podaljšanje porabe energije in 99,9-odstotno uptime omrežja.

InterServer ima odlično in preprosto orodje, s katerim lahko preprosto in brez kakršnega koli tehničnega znanja upravljate svoj načrt gostovanja.

Kar zadeva podporo strankam, ima ta gostitelj resnično prijazno osebje, ki je tudi izjemno profesionalno in je na voljo 24/7. Na njih se lahko obrnete po telefonu, e-pošti in v klepetu v živo.

5. GreenGeeks

Obiščite spletno mesto »

greengeeks-premium-hosting-velike-prometne spletne straniTo je sorazmerno novo podjetje, vendar so zagotovo precej narasli od leta 2006, ko so ga ustanovili. To je zato, ker imajo eno jasno razlikovanje od drugih podjetij za spletno gostovanje – zagotavljajo zeleno spletno gostovanje. To pomeni, da so okolju prijazno podjetje, ki deluje na izravnavi izpustov ogljika iz svojih strežnikov.

VPS gostovanje

To podjetje ponuja 5 različnih načrtov gostovanja VPS:

 • 39,95 USD / mesec – Ta načrt VPS vam omogoča 1 GB RAM-a, 25 GB prostora za shranjevanje in 1 TB pasovne širine.
 • 59,95 USD / mesec – Ta načrt VPS vam omogoča 2 GB RAM-a, 50 GB prostora za shranjevanje in 1,5 TB pasovne širine.
 • 79,95 USD / mesec – Ta načrt VPS vam omogoča 3 GB RAM-a, 75 GB prostora za shranjevanje in 2 TB pasovne širine.
 • 99,95 USD / mesec – Ta načrt VPS vam omogoča 4 GB RAM-a, 100 GB prostora za shranjevanje in 2,5 TB pasovne širine.
 • 159,95 USD / mesec – Ta načrt VPS vam omogoča 5 GB RAM-a, 125 GB prostora za shranjevanje in 3 TB pasovne širine.

Z vsakim razpoložljivim načrtom VPS boste dobili tudi 2 naslova IP in lahko načrt, ki ga uporabljate, kadar koli spremenite. Obstaja tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če želite iz kakršnega koli razloga zamenjati ponudnika gostovanja.

Občasni čas

GreenGeeks trdi, da zagotavljajo 99,9% uptime storitev, na podlagi lastnih izkušenj pa to povsem drži. Imajo močne strežnike, ki jim omogočajo vzdrževanje tako visokega časa delovanja, hkrati pa jim omogoča, da vsem strankam ponujajo veliko hitrost.

Pomoč strankam

GreenGeeks ima odlično ekipo tehnikov, ki vam lahko pomagajo rešiti kakršno koli težavo. Kadar koli se lahko obrnete na njihovo gostoljubno podporo strankam, saj nudijo 24/7 podporo po telefonu, e-pošti in v klepetu v živo. Na njihovem spletnem mestu je tudi veliko spletnih vadnic, ki vam lahko pomagajo odpraviti težave, ne da bi se obrnili na podporo.

Zaključek

Obstaja veliko podjetij za spletno gostovanje, ki lahko poskrbijo za vaše potrebe po spletnem mestu z velikim prometom in vsekakor bi morali sami raziskati, samo da se prepričate, da niste zamudili kakšne boljše priložnosti. Po mojih izkušnjah pa so to najboljši spletni gostitelji, če iščete zanesljive in zmogljive načrte VPS za upravljanje vašega spletnega mesta in prometa, ki ga ustvarite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector