5 najboljših gostovanj za glasbenike, pevce, skupine, izvajalce in DJ-je

najboljše spletno gostovanje za glasbenike


Biti glasbenik je pomembno imeti spletno stran. V tem članku vam bom pokazal, kako sami izdelati spletno mesto in kako izbrati najboljše spletno gostovanje za glasbenike.

Če ste tip osebe, ki rad počne stvari sam, verjetno želite tudi sami izdelati svojo spletno stran. Torej ste dobri v glasbi, a nimate pojma, kako zagnati spletno stran. V redu je. Če ste se pripravljeni naučiti, kako ustvariti svoje glasbeno spletno mesto ali spletno mesto za svojo blagovno znamko, preberite to stran, bom razložil vse spodaj.

Obstaja nekaj ponudnikov spletnih gostovanj, specializiranih za zagotavljanje orodij za izdelavo glasbenih spletnih strani. Odločim se, da teh ne bom vključil na seznam, saj so drage in funkcionalnost njihovih orodij je omejena. Namesto tega se odločim, da vam predstavim 5 najboljših deljenih gostovalnih podjetij, ki jih lahko uporabimo za izdelavo profesionalnega glasbenega spletnega mesta za manj.

Ko gradite spletno mesto in niste razvijalec, imate na izbiro kar nekaj možnosti. Lahko uporabite skript spletnega mesta, ki je izdelan za glasbenike, ali pa uporabite programsko opremo, ki je bolj raznolika, kot je WordPress. WordPress ima vsa potrebna orodja, ki so potrebna za gradnjo edinstvenega in s funkcijami bogatega glasbenega mesta. Poleg tega, Beyonce in drugi glasbeniki vodijo svoje spletno mesto na WordPressu.

Če želite ustvariti preprosto spletno mesto za svoj bend, se lahko odločite za oblikovalca spletnega mesta, ki ga ne podpiram preveč.

Odlična stvar pri uporabi WordPressa ali programske opreme za gradnjo spletnih mest za vaše spletno mesto je, da vam ni treba poznati nobenega kodiranja. Brez potrebe po poznavanju jezikov HTML, CSS, JS ali PHP lahko celotno spletno mesto sestavite sami.

Če se odločite za izdelavo svojega spletnega mesta s programom WordPress, potrebujete dobro spletno gostovanje zanjo.

5 najboljših spletnih strani za gostovanje za glasbo

Tukaj je seznam prvih 5 ponudnikov gostovanja, ki jih priporočam za glasbena spletna mesta:

 • iPage – od 1,99 USD / mesec
 • BlueHost – od 3,95 dolarja na mesec
 • V gibanju – od 3,99 USD / mesečno
 • HostGator – od 3,95 dolarja na mesec
 • GoDaddy – od 2,99 USD / mesec

V nadaljevanju bom podrobneje opisal vsako gostiteljsko podjetje, ki ga priporočam.

iPage – ustvarite spletno mesto za svoj glasbeni bend

ipage-best-hosting-glasbenikiiPage je ena najboljših in poceni možnosti za samostojno ustvarjanje preprostega glasbenega spletnega mesta. Podjetje ponuja program za izdelavo spletnih mest s povleci in spusti, z veliko vgrajeno funkcionalnostjo in možnostmi prilagoditve. Izbirate lahko med stotinami že pripravljenih predlog (vključno z glasbenim dizajnom) in jih prilagodite svojim potrebam. Urejanje vnaprej ustvarjene teme vam pomaga hitreje ustvariti spletno mesto.

Če želite več prilagodljivosti in se odločite za ustvarjanje svojega glasbenega spletnega mesta z WordPressom, je iPage odlična možnost tudi za to. Ponujajo orodje za namestitev WordPress z enim klikom, s katerim lahko hitro in enostavno začnete z delom.

Osnovni načrt je kot nalašč za zagon spletnega mesta za vašo glasbeno skupino, vendar ga lahko kadar koli nadgradite na višji nivo gostovanja, če je potrebno.

BlueHost – ustvarite glasbeno spletno mesto

bluehost-best-hosting-glasbenikiBlueHost ima tudi programsko opremo za gradnjo spletnih strani, vendar to orodje omogoča ustvarjanje do 6 strani. Po mojem mnenju bi se morali odločiti za BlueHost, če želite ustvariti svojo spletno stran z WordPressom. Zelo močni so pri gostovanju spletnih mest WordPress. Skupnost WordPress in uradna spletna stran WordPress.org že dolgo časa priporočata BlueHost.

BlueHost je eno najboljših podjetij za gostovanje v WordPressu in na izbiro imajo več načinov gostovanja. Za spletno mesto za začetnika glasbenika WordPress lahko uporabite enega od njihovih skupnih načrtov. Kasneje lahko nadgradite na bolj zmogljiv načrt gostovanja, saj vaše spletno mesto raste in ker potrebuje več virov strežnika.

WordPress je ena najboljših programov za izdelavo spletnega mesta. Njegova osnovna funkcionalnost je zelo standardna (omogoča preprosto objavo člankov, nalaganje slik, ustvarjanje postavitev po meri), ni posebej ustvarjena za glasbenike, temveč za blogerje in spletna mesta za mala podjetja. Z uporabo posebnih vtičnikov in tem po meri pa lahko WordPress spremenite v katero koli spletno mesto (vključno s spletnim mestom s profilom glasbenika, glasbeno skupino, spletnim mestom za DJ-e ali z glasbeno trgovino).

Če torej želite zanesljivo storitev gostovanja za vaše WordPress spletno mesto, je BlueHost prava izbira.

InMotion gostovanje – zaženite svoje glasbeno spletno mesto

inmotion-best-hosting-glasbenikiInMotion Gostovanje je še ena odlična možnost, če za svoje spletno mesto izberete WordPress. Ponudba zelo edinstveno orodje za izdelavo spletnih strani, ki se integrira z WordPressom; imenuje se BoldGrid. To je pravzaprav niz vtičnikov, ki so na voljo za namestitev z vsakim računom gostovanja InMotion. BoldGrid je brezplačen za uporabo, a za dostop do te zmogljive razširitve za WordPress morate kupiti načrt gostovanja.

BoldGrid je kot nalašč za začetnike, ki nimajo znanja o programiranju ali ga nimajo, vendar želijo sami izdelati spletno mesto. Če vas ta vtičnik zanima, lahko več o njem izveste na naši strani za pregled BoldGrid. Skratka, BoldGrid je zapleten in močan ustvarjalec strani za WordPress, ki uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje ciljnih strani (povleci in spusti graditelja) in vstavijo obrazce, zemljevide, slike s pritiskom gumba.

Po aktivaciji računa lahko spletno mesto WordPress zaženete in zaženete takoj. Na strani odjave se boste morali odločiti za »Vnaprej nameščen WordPress« za samodejno nastavitev. To vas ne bo dodatno stalo, vključeno je brezplačno. To je odlična funkcija, če želite hitro zagnati svojo glasbeno stran.

HostGator – nastavite in razvijte svoje glasbeno mesto

hostgator-best-hosting-glasbenikiHostGator je “zver”, ko gre za spletno gostovanje. Različne panoge izberejo HostGator za gostovanje svojih majhnih do velikih spletnih strani. Veliko glasbenikov, glasbenih skupin, DJ-jev in izvajalcev tudi izbere to gostovanje, saj je zanesljivo in nudi zelo dobro tehnično podporo.

HostGator ponuja tudi orodje za namestitev z enim klikom, s katerim lahko uporabniki hitro in enostavno nastavijo svoje glasbeno mesto WordPress. V HostGatorju lahko nadgradite načrt gostovanja, ko raste vaše spletno mesto.

Izberite enega od svojih skupnih načrtov, da začnete, in preklopite na gostovanje v oblaku ali VPS, ko vaše spletno mesto pridobi več prometa ali potrebuje večjo varnost.

Če ne želite uporabljati WordPressa za izdelavo spletnega mesta, lahko uporabite Gator povleci & spusti graditelja spletnih mest. Osebno ne maram preveč ustvarjalcev spletnih strani, toda če želite hitro opraviti delo, je to orodje morda odlična možnost za vas.

GoDaddy – Izdelajte glasbeno spletno mesto

godaddy-best-hosting-glasbenikiGoDaddy je odlična izbira za novorojenčke in za gostovanje majhnih in srednje velikih spletnih mest. GoDaddy je pri izdelavi svojega spletnega mesta vsestranski: lahko izberete graditelja spletnega mesta, ki ga ponuja GoDaddy, ali pa se odločite za načrt gostovanja, kjer lahko spletno mesto nastavite z WordPressom ali drugim orodjem, ki ga lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta.

Builder spletnih strani bo ponudil enostaven način za ustvarjanje, urejanje in objavo spletnega mesta. Izbirate lahko med stotimi brezplačnih predlog in jih prilagodite svojim potrebam. Obstaja več deset modelov, ki so posebej ustvarjeni za spletna mesta, povezana z glasbo. Vsak del zasnove je mogoče urediti: vzorčne slike lahko zamenjate s svojimi, spremenite logotip, dodate in odstranite strani, ki v celoti preskočijo programski del.

Builder spletnih strani ponuja veliko možnosti in pripomočka, da vaše spletno mesto postane profesionalno videti in funkcionalno. Lahko preprosto dodate slikovne in video galerije, zavihke, polja, implementirate blog ali omogočite funkcijo e-trgovine.

Če se odločite za izdelavo spletnega mesta s programom WordPress, priporočam, da si ogledate povezano vadnico. Če izberete eno od možnosti gostovanja cPanel GoDaddy, boste lahko z enim klikom namestili WordPress na svojo domeno in takoj začeli graditi spletno mesto.

Vaša naloga bo, da dodate temo, namestite potrebne vtičnike, dodate strani in objave; ki jih je zelo enostavno narediti. Na koncu te strani vam bo na voljo seznam priporočil za vtičnike in teme, ki jih lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta glasbenika profesionalnega videza z WordPressom.

Katerega gostitelja izbrati za glasbeno spletno mesto?

Popisali smo prvih 5 gostiteljev, za katere menimo, da so najboljši za gostovanje glasbenega spletnega mesta. Vsak ponudnik gostovanja ima svoje prednosti in slabosti, zato bi morali izbrati podjetje, ki je najboljše za vaše potrebe. Menim, da je za manjša zagonska spletna mesta iPage najboljša možnost. Za spletna mesta, ustvarjena z WordPressom, priporočam BlueHost, InMotion in HostGator. GoDaddy je tudi odlična možnost za gostovanje glasbene spletne strani.

Več o vsakem gostujočem podjetju lahko izveste tako, da preberete naše poglobljene preglede.

Zdaj si oglejmo, kako ustvariti glasbeno spletno mesto z WordPressom.

Uporabni vtičniki WordPress za spletno mesto Glasba

Kot sem že poročal, jedro WordPress nima dovolj funkcij za ustvarjanje glasbenega spletnega mesta. Toda s pomočjo posebnih vtičnikov boste lahko dodali glasbene predvajalnike, trgovino, glasbeno knjižnico ali druge odlične funkcije. Vse, kar morate storiti, je, da brskate po shrambi WordPress Vtičnikov in iskanje glasbe.

V rezultatih boste našli vse potrebne vtičnike, ki jih morda potrebujete in jih lahko brezplačno namestite na vaše spletno mesto. Tukaj je nekaj uporabnih vtičnikov za glasbeno spletno mesto:

preprosta glasba widget wordpressVtičnik Simple Music Widget vam omogoča možnost prikaza glasbenega predvajalnika kot pripomočka z možnostjo, da vsakemu posnetku dodate ime izvajalca, skladbo, album, kratek opis in naslovno sliko. Ta gradnik bo deloval v vseh brskalnikih, ki podpirajo zvočni element HTML5. Zagotovo je odličen pripomoček na vašem spletnem mestu, če želite svojim obiskovalcem omogočiti, da poslušajo vašo glasbo, preden jo kupijo.

galerija gmedia upravlja seznam predvajanja glasbenih datotekDrug odličen vtičnik je Gmedia Gallery, ki je tudi multimedijski upravitelj. Ta vtičnik deluje kot knjižnica in ponuja celovit vmesnik za upravljanje ne samo slik, temveč tudi zvočnih datotek. Z uporabo tega orodja lahko naložite toliko fotografij in glasbenih datotek, kolikor želite, in jih razporedite v skupine, sezname predvajanja in albume. Je zelo uporaben vtičnik, ki bi ga bilo morda vredno namestiti na katero koli glasbeno spletno mesto.

Omenili ste samo dva vtičnika, vendar jih lahko izbirate na stotine. Ko izberete vtičnik, vedno preverite ocene in zadnjo posodobitev vtičnika. Na svoje spletno mesto ne želite namestiti zastarelih vtičnikov. Izogibajte se tistim, ki že leta niso posodobljene.

Najboljša glasbena spletna mesta, izdelana na WordPressu

Obstaja veliko glasbenikov, pevcev, DJ-jev, skupin in izvajalcev, ki za svoje spletno mesto izberejo WordPress. Tu je seznam najbolj priljubljenih:

Najboljše WordPress teme za spletno mesto glasbenika

Če ste se torej odločili ustvariti spletno mesto z WordPressom, je tukaj nekaj vrhunskih tem, ki jih lahko uporabite za to, da bo vaše spletno mesto edinstveno in izjemno.

tema vokalnega glasbenika

Predstavitev / prenos

jam sessioan tema za glasbena spletna mesta

Predstavitev / prenos

tema WordPress WordPress Beatheraven glasbenik

Predstavitev / prenos

Še kaj?

Mislim, da sem dal vse informacije, ki jih potrebujete za zagon vaše spletne strani in resnično upam, da vam je ta članek pomagal najti najboljšega ponudnika gostovanja glasbenikov. Če imate še vedno kakršna koli vprašanja, prosimo, uporabite spodnji sistem komentarjev. Poskušal bom odgovoriti na vse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map