5 najboljših namenskih strežnikov, ki gostujejo v Avstraliji

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 najboljših namenskih strežnikov, ki gostujejo v Avstraliji
0 11 мин.


Kot skrbnik velikega spletnega mesta ali tistega, ki pozdravlja pomemben promet, potrebujete skrbnika gostovanja, ki je zanesljiv in hiter. V dobi, ko večina ljudi veliko sodeluje na spletnih platformah, potrebujete spletno mesto, ki se v ključnih trenutkih ne bo podrlo. Medtem ko je skupno gostovanje cenovno dostopno za večino lastnikov spletnih strani, namensko gostovanje ponuja največ nadzora in prilagodljivosti. Vaše spletno mesto bo imelo svoj strežnik v namenski platformi za gostovanje skupaj z dodelitvijo RAM-a, pomnilnika in pasovne širine. Vodilni ponudniki strežnikov za gostovanje v Avstraliji vključujejo:

1. Gostovanje WP

wphosting-best-namenski strežnik-Avstralija

Gostovanje WP

WP gostovanje uporablja visokozmogljive strežnike za zagotavljanje kakovostnih storitev spletnim skrbnikom. Ima tri pakete z Dedicated Basic, ki se začnejo pri 89 USD / mesec. Ta načrt razporeja 2 jedra procesorja, 2 GB pomnilnika, 40 GB pomnilnika SDD in neomejen prenos podatkov. Namenski napredni načrt se začne pri 149 USD na mesec s 4 jedri CPU, 4 GB pomnilnika in 80 GB SSD prostora.

Paket Dedicated Extreme se začne pri 299 USD / mesec z 8 jedri CPU, 8 GB pomnilnika in 160 GB SSD pomnilnika. Vsi paketi ponujajo dostop do avstralskega podatkovnega centra, kjer boste našli informacije, ki se nanašajo na morebitne zamude v omrežju in poizvedbe o suverenosti podatkov..

WP gostovanje ima posebne programe gostovanja za WordPress. Startup paket je kot nalašč za začetnike, saj dobite 5 GB SSD prostora za 19 USD na mesec. Poslovni načrt zagotavlja 10 GB SSD prostora za shranjevanje 29 USD na mesec, medtem ko kategorija podjetja zagotavlja 20 GB SSD prostora za 49 USD na mesec. Razvijalci in inženirji na WP Hostingu so podrobno preučili sisteme WordPress, tako da bodo vaše težave rešili v zadovoljstvo. Do teh strokovnjakov lahko dostopate prek klepeta v živo, telefona in e-pošte.

Ta ekipa je stoodstotno avstralska in vsak razvijalec, s katerim se pogovarjate, je lokalni, ker obstaja vedno nevarnost, da se bo pri prevajanju s tujim posameznikom kaj izgubilo. Paketi WordPress vključujejo zaščito DDOS “Vedno vklopljen” in redni pregledi virusov preprečujejo, da bi bilo vaše spletno mesto brez groženj. WP gostovanje bo dodatno premestilo vaše že delujoče WordPress spletno mesto na njihovo storitev gostovanja brez izpada.

2. Sanjajte gostitelja IT

dreamit-namenski strežnik-Avstralija

Sanjaj

DreamIT Host je začel delovati leta 2014 z namenom, da postane spletni gostitelj, znan po svoji izjemni vrednosti, visokih zmogljivostih in izjemni storitvi. Podjetje ima tri cenovno ugodne možnosti. Načrt Essentials se začne s 4,95 AUD na mesec, kjer dobite 5 GB pomnilnika, 2 GB pomnilnika in 100 največ urnih e-poštnih sporočil. Gospodarsko spletno gostovanje se začne pri 9,95 AUD na mesec s 15 GB pomnilnika, 4 GB pomnilnika in 150 največ urnih e-poštnih sporočil. Poslovni načrt se začne z 19,95 AUD na mesec s 50 GB pomnilnika, 6 GB pomnilnika in 300 največ urnih e-poštnih sporočil.

Vsi načrti imajo neomejene e-poštne račune in pasovno širino ter deset domen. Strežniki, ki se posvečajo, poganjajo cPanel, CloudLinux in LiteSpeed.LiteSpeed ​​neverjetno hitro, zato se spletna mesta na platformi nalagajo zelo hitro. Novi spletni strežniki DreamIT so na voljo z NVMe, ki je 12-krat hitrejši od SSD-strežnika.

Obstaja več kot 400 aplikacij, zasnovanih za dobro sodelovanje s DreamIT, vključno z WordPress, Magento in Drupal. Zagotovitev zanesljivega spletnega mesta je ključnega pomena, da ne izgubite potencialnih kupcev ali obiskovalcev. 99.95-odstotno jamstvo za čas delovanja mreže zagotavlja, da je vaše spletno mesto vedno pripravljeno.

Strežniki so še bolj optimizirani za dobro delovanje s spletnimi mesti z veliko prometa, kar je še posebej idealno za platforme za e-trgovino. Podporna skupina ima svojo bazo v Melbournu in hitro se lahko odzovejo na vsa vprašanja. Strežniška strojna oprema je nameščena in gosti v Avstraliji, kar pomeni, da bodo spletna mesta Aussie doživela najvišje stopnje uspešnosti.

3. Poenostavite strežnike

streamline-strežniki namensko-avstralski

Poenostavi strežnike

Strežniki Streamline so bili predstavljeni leta 2007 z vizijo ponuditi inovativne storitve v industriji spletnega gostovanja. Izdelki podjetja segajo od iger, glasovnih, namenskih, VPS strežnikov, podružničnega marketinga in spletnega gostovanja. Njihovi namenski strežniki so na voljo lastnikom spletnih strani v Avstraliji, Singapurju in Novi Zelandiji.

Odjemalcem strežejo številni podatkovni centri v Perthu, Melbournu in Sydneyju. Njihove strežnike poganja Intel in segajo v cene. Osnovni načrt v Sydneyu se na primer začne pri 80 USD / mesec in ponuja 8 GB RAM-a, 250GB SSD in 3000GB. Omrežje je zaščiteno z DDOS, kar pomeni, da se vsi paketi, namenjeni vašemu spletnemu mestu, v realnem času pregledajo zaradi groženj.

Znano osebje je na voljo 24/7. Storitve Streamline nudijo tudi samodejno zagotavljanje, kjer bo vaš strežnik samodejno zagotovljen v naslednjih 15 minutah po plačilu. Strežniki imajo uporabniku prijazne vmesnike, ki omogočajo popoln nadzor svojim strankam. Tako boste lahko ocenili porabo podatkov in avtomatizirali namestitve operacijskih sistemov.

4. Digitalni Pacifik

digitalno-specifični namenski strežnik-Avstralija

Digitalni Pacifik

Digital Pacific je v Avstraliji začel delovati leta 2000 kot ogljično nevtralen spletni strežnik. Podjetje se od svoje baze v Sydneyju osredotoča na zadovoljstvo strank in kakovostne storitve. Njihove vrednote, vključno z vzpostavljanjem izpolnjujočih in dolgoročnih odnosov s strankami, zagotavljanjem intuitivnih gostiteljskih izdelkov po cenovnih cenah in razumevanjem potreb strank.

15-letne izkušnje podjetja omogočajo izjemno znanje na avstralskem trgu spletnega gostovanja. Ima brezhiben sistem varnostnih kopij, ki trikrat na dan shrani vaše e-poštne datoteke, spletno mesto in bazo podatkov. Podjetje uporablja strojno opremo Dell, z zrcalnimi pogoni pa povečuje zanesljivost strežnikov.

Podjetje ponuja skupno, namensko in VPS gostovanje. Namenski načrti se začnejo pri 99 USD in upravičeni ste do hitre namestitve in podpore ter najnovejše strojne opreme Dell. Glavni strežniški center Digital Pacific je v Sydneyju. Digital Pacific je vsekakor običajen spletni gostitelj in ponuja dovolj virov za majhno spletno mesto.

Pomanjkanje namenskega gostovanja za WordPress je prikrajšana za številne lastnike spletnih strani, ki svoje spletne strani vodijo na platformi. Tudi njihovi izpadi in čas obstoja so precej običajni in ne bi bili idealni za spletna mesta z veliko prometa. Če pa ste okolju neprimerni, boste cenili, kako čisto in zeleno je omrežje.

5. SiteGround

strežnik, namenjen spletnemu mestu, avstralska

SiteGround

SiteGround v Avstraliji nima strežnikov, vendar imajo v Singapurju podatkovne centre, ki ponujajo močne zmogljivosti, čas delovanja in povezavo. Podaljšanje 99,99% podjetja je zvabilo v ustaljen tok spletnih skrbnikov. Pri tej garanciji je tako prepričan, da obljublja odškodnino, če njihovi strežniki ne bodo uspešni.

Načrt za vnos se začne pri 269 USD / mesec s 4 jedri CPU, 8 niti CPU-ja, 16 GB RAM-a in 480 GB SSD-jem. Paket Power se začne pri 349 USD / mesec z nadgrajenim 32 GB RAM-a in 960 GB SSD-jem. Spletni gostitelj Super Power ima ceno 729 USD na mesec, ima 12 jeder CPU in 64 GB RAM-a.

SiteGround je optimiziran za WordPress, skupina strokovnjakov pa vam bo pomagala pri vaših težavah. Lastniki spletnih strani bodo tudi cenili, kako enostavno je vključiti WooCommerce. Podjetje zagotavlja nič časa zadrževanja tako v klepetu v živo kot v interakciji s telefonom. Njihova upravljalna plošča je dovolj preprosta, da lahko novinci navigacijo in uporabo uporabljajo tudi novinci.

Kako izbrati namenski strežnik?

Če iščete odličnega namenskega spletnega gostitelja, boste morali oceniti več pomembnih dejavnikov, vključno z:

Zahteve glede zmogljivosti

Koliko strežnikov bi zadostilo vašim zahtevam? Koliko obiskovalcev pričakujete? Na splošno lahko izberete število jeder in procesorje v strežniku. Številka bo odvisna od aplikacij, ki jih izvajate. Drug dejavnik je uspešnost jedra, ki je določena v taktni hitrosti (MHz). Prodajalec programske opreme ali ekipa, ki upravlja aplikacijo, je bolj primerna za predlaganje idealnega procesorja ali števila jeder.

Več jeder ima CPU in hitrejše je, več možnosti RAM-a je na voljo skrbniku. Če niste prepričani v svoje zahteve glede RAM-a, se odločite za paket, ki omogoča dodatno RAM.

Ko gre za trde diske, je vaša najboljša stava nastavitev RAID, ki vaši spletni strani ščiti pred ranljivostmi enega trdega diska. Vaš sistem bo še vedno deloval, dokler ne namestite zamenjave trdega diska, čeprav bo to povzročilo nekaj izgube delovanja. Na voljo imate več možnosti trdega diska z velikim strežnikom. SATA pogoni zagotavljajo veliko glasnost, vendar je zmogljivost dokaj nizka. SAS deluje bolje kot SATA, vendar je dražji in ima manjšo zmogljivost. SAS je nadomestil SSD, ki deluje od 50 do 100-krat boljši od SATA.

Prilagodljivost aplikacije

Preučiti boste morali, kako uspešna je vaša aplikacija. Nekatere aplikacije se težko prilagajajo številnim napravam. Zagotavljanje, da se baza podatkov izvaja na več strežnikih, je zahtevno, ker jo je treba sinhronizirati preko strežnikov. Izkazalo bi se celo, da je lažje preiti na strežnik z več RAM-a, pomnilnika in procesne zmogljivosti.

Učinek prekinitve

Ocenite poslovni učinek morebitnih izpadov vašega strežnika. Morda ne delite svojih dodeljenih virov v namenskem načrtu gostovanja, vendar na enem strežniku pogosteje obstaja eno mesto napake. Če imate platformo za e-trgovino, se lahko izpadi drago, saj lahko stranke zapustijo vaše spletno mesto ali razvijejo negativno podobo vašega podjetja.

Kakovost omrežja

Večina ponudnikov gostovanja vam omogoča izbiro lokacije vašega strežnika. Bližje kot je podatkovni center, hitrejša je dobava podatkov. Kakovost strojne in programske opreme bo določala tudi hitrost nalaganja.

Ko potrebujete namenski strežnik?

Prednosti namenskega strežnika daleč odtehtajo prednosti skupnega gostovanja. Morda se sprašujete, ali bi izkoristili največje prednosti namenskega gostovanja strežnikov. Spodaj je vodilni oris:

 • Velikost vašega podjetja: Namensko gostovanje najbolje deluje s srednje velikimi podjetji. V primerjavi z majhnim podjetjem se shranjuje in prenaša več informacij. Če je vaš podvig napredoval do točke, ko prejmete številke v šestih številkah, je morda čas, da nadgradite na namenski načrt. Velik promet lahko povzroči izpad storitev, kar lahko za vašo blagovno znamko pomeni katastrofalno.
 • Časi nalaganja strani: Imate približno 2 sekundi, da naredite vtis. Številne platforme si na spletu prizadevajo za pozornost uporabnikov, zaradi česar so obiskovalci nestrpni in navajeni na velike hitrosti. Če ugotovite, da se vaše spletno mesto nalaga počasi ali so pogoste zamude, je čas, da razmislite o namenskem strežniku. Iskalniki tudi hitro uvrstijo spletna mesta.
 • Občutljivost informacij: V deljenem gostovanju več spletnih mest deli strežnik. Če pride do kršitve varnosti na drugem spletnem mestu, obstaja velika verjetnost, da bo grožnja našla svojo platformo. Baza podatkov na vašem spletnem mestu bo pozneje ogrožena. To tveganje je še posebej izrazito v trgovinah z e-trgovino, kjer so informacije občutljive, vključno s podatki o kreditnih karticah in naslovih. Takšne trgovine bi potrebovale nadgrajene varnostne funkcije, ki so na voljo s namenskim gostovanjem.
 • Ko ste bolj začinjeni: Uspeh spletnega mesta v načrtu gostovanja je v celoti odvisen od prizadevanj skrbnika. Brez vzdrževanja strežnik je za vzdrževanje odvisen od spletnega lastnika in o strežniških sistemih boste morali vedeti več kot začetnik. Obstaja pa tudi možnost upravljanja, pri čemer vam bo ekipa, ki jo je zagotovil upravitelj gostitelja, pomagala pri namestitvi.

Prednosti uporabe namenskega strežnika

Namenski strežnik je celoten stroj samo za vaše spletno mesto. Prednosti tega dogovora so:

Nadzor in prilagajanje

Z namenskim strežnikom lahko dodate želene aplikacije. Zato lahko spletno mesto optimizirate tako, da deluje na način, ki najbolje deluje z vašo nišo. Od specifikacij strojne opreme do operacijskega sistema in pravic, imate popoln nadzor nad svojim spletnim mestom. Spletno mesto lahko kadar koli posodobite ali zaprete, ne da bi skrbeli za druge uporabnike.

Zaostrena varnost

Skupno gostovanje naredi vaše spletno mesto ranljivo za vprašljive dejavnosti drugih uporabnikov. Pri namenskem gostovanju tega tveganja ni, saj imate strežnik zase. Lahko namestite več varnostnih slojev, ki ščitijo vašo vsebino. Namenski gostovalni načrti so tudi nadgradili varnostne funkcije na tiste v skupnem gostovanju.

Zanesljive zmogljivosti

Namensko gostovanje je idealno za spletne skrbnike, ki želijo stabilno in zanesljivo delovanje. S tem načrtom so vam dodeljeni različni viri samo za vaš strežnik. Dokler ostajate v teh mejah, bo vaše spletno mesto učinkovito delovalo. Uporabite lahko tudi dodaten dodatek-
kot so vtičniki za povečanje učinkovitosti.

Zaključek

V spletu je več milijard obiskovalcev, ki so posebej pozorni na kakovost vsebine, hitrost nalaganja in funkcionalnost različnih platform. Ključnega pomena je torej, da spletna mesta ponujajo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Namensko gostovanje ponuja številne prednosti za lastnike spletnih strani, vključno z visoko zmogljivostjo, boljšo varnostjo, nadzorom, fleksibilnostjo in preglednostjo. Spletna mesta v Avstraliji lahko izbirajo med različnimi ponudniki s podatkovnimi centri v mestih, kot so Melbourne, Sydney in Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector