5 najboljših orodij za izdelavo spletnih strani za začetnike

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 najboljših orodij za izdelavo spletnih strani za začetnike
0 14 мин.

najboljši gradniki spletnih strani-2019


Da bi začeli podjetje ali preprosto slišali svoj glas na internetu, pogosto ni dovolj, da bi to dosegli. In čeprav so družbene medijske platforme, kot so Facebook, Twitter, Pinterest in druge, odličen način za povezovanje in ustvarjanje občinstva; če želite resnično in ustrezno spletno prisotnost, boste morali v nekem trenutku sestaviti svoje spletno mesto.

To je top 5 graditeljev spletnih mest, ki jih priporočamo:

Podjetje
Cena od
Poskusite

1wix.com brezplačni graditelj spletnih mest5,00 USD / mesečnoPROST
2weebly.com spletno mesto za graditelja spletnih mest brezplačno8,00 USD / mesečnoPROST
3brezplačna preskusna različica spletnega mesta5,99 USD / mesečnoPROST
4spletno mesto za spletno mesto webs.com5,99 USD / mesečnoPROST
51 in 1 moje spletno mesto6,99 USD / mesečno30-dnevni denar nazaj

Glavna prednost ustvarjanja in upravljanja lastnega spletnega mesta je, da boste imeli popoln in popoln nadzor nad prikazom vsebine ter vizualnim oblikovanjem in predstavitvijo svojega spletnega mesta. To je verjetno najpomembnejši korak, če želite s svojo publiko zgraditi verodostojnost in zaupanje, ne glede na to, ali ste samo bloger, osebna blagovna znamka, organizacija ali podjetje.

Z velikimi izboljšavami in tehnološkim napredkom, ki jih je spletna sfera upravljala v zadnjih nekaj letih, postopek gostovanja, nastavitve in upravljanja lastnega spletnega mesta nikoli ni bil lažji in enostavnejši. Z nekaterimi številnimi zmogljivimi orodji, funkcijami in možnostmi boste lahko preprosto in hitro izdelali spletno mesto iz nič, temveč tudi znatno povečali funkcionalnost in estetiko svojega spletnega mesta..

Tu se začnejo uporabljati orodja za izdelavo spletnih strani. Za tiste, ki si prizadevajo za lastnike spletnih mest, ki predhodno nimajo znanja ali izkušenj s kodiranjem, se nekatere naloge, povezane z izdelavo in upravljanjem spletnega mesta, lahko zdijo zapletene in težke. Orodja za izdelavo spletnih strani vam pomagajo izkoristiti vse ponujene funkcije in vam omogočajo, da svoje spletno mesto oblikujete v skladu z izbiro in možnostmi, ki vam bodo na voljo. To je mogoče z enostavnim uporabnim uporabnim vmesnikom in posebej izdelanimi funkcijami, ki omogočajo celoten postopek zelo enostaven in hiter.

Kako izbrati najboljše orodje za izdelavo spletnih strani

V preteklosti je bilo za pripravo lastnega spletnega mesta običajno potrebno plačati nekomu, da to stori namesto vas, ali pa imeti obsežno znanje ali izkušnje pri delu s HTML, PHP, JavaScript, znanje o delovanju strežnikov in izkušnje z različnim spletom storitve gostovanja Orodja za izdelavo spletnih strani ponujajo skoraj vse te storitve brezplačno.

Če začenjate spletno mesto za svoje podjetje, je izbrano orodje za izdelavo spletnih strani, ki ima veliko pomembnih funkcij, orodij in možnosti spletnega trženja. Te so res pomembne, ko gre za povečanje donosnosti vašega spletnega mesta z uporabo povratnih povezav, nakupovalnih vozičkov, spletnih trgovin in drugih uporabnih možnosti za zaslužek na vašem spletnem mestu.

Ker vas zanima, kako uporabljati orodje za izdelavo spletnega mesta, da bi vam pomagalo pri postavljanju spletnega mesta, boste najverjetneje želeli, da ima orodje za izdelavo spletnega mesta zelo preprost in enostaven uporabniški vmesnik. Zato morate biti previdni pri izbiri orodja za izdelavo spletnih strani, ki uporablja vmesnik povleci in spusti, ki vam bo omogočil enostavno in hitro izdelavo spletnega mesta iz nič..

Nekatere dodatne funkcije in storitve, ki so za vaše spletno mesto zelo priročne, so stvari, kot so gumbi za interakcijo v družabnih medijih, kot so gumb za skupno rabo, blogi in kontaktni obrazci, galerije, pa tudi video in drugi predvajalniki medijev. Če želite, se lahko odločite za uporabo orodja za izdelavo spletnih strani, ki omogoča zaščito z geslom določene vsebine na vašem spletnem mestu, kar je koristno pri nastavitvi naročninskih paketov za vaše spletno mesto.

Drugi ključni element, ki ga morate upoštevati, so predloge. Odlično orodje za izdelavo spletnih strani mora vedno imeti na voljo zelo veliko različnih predlog, ki ustrezajo potrebam vašega spletnega mesta. Poskusite izbrati orodje za izdelavo spletnih strani, ki ponuja ciljne predloge na podlagi nekaterih najbolj priljubljenih niš na spletnih mestih.

Vsak resen lastnik spletnega mesta, ki želi, da spletno mesto raste in bo uspešno, mora imeti absolutno prednost, da se prepriča, ali je spletno mesto dobro zasnovano in združljivo z mobilnim brskanjem. Zelo velik odstotek vsega internetnega prometa danes prihaja iz mobilnih telefonov in drugih ročnih naprav. Če vaše spletno mesto nima mobilnega prijaznega odziva, lahko izgubite veliko prometa in potencialnih strank.

Slike, galerije in drugi mediji so zelo lep in prijeten način prikazovanja vsebine na vašem spletnem mestu. Prepričajte se, da orodje za izdelavo spletnega mesta, ki ga izberete za svoje spletno mesto, ponuja obsežne možnosti možnosti in funkcij prikaza fotografij, videoposnetkov in galerij. Če vam orodje za izdelavo spletnih strani nudi orodja za urejanje, da boste lahko preprosto in v celoti obrezali, sekali in dodali filtre v svoje slike in galerije, je to še bolje.

Interakcije socialnih medijev nikoli ne gre podcenjevati. Lahko se povežete z zelo veliko občinstvom, tako da izkoristite nekatere od številnih funkcij in možnosti mreženja v družabnih medijih, ki jih ponujajo orodja za oblikovanje spletnih mest. Lahko nastavite gumbe, tako da lahko ljudje delijo vašo vsebino na različnih platformah družbenih medijev, pa tudi nastavite gumbe za Facebook všečke in Twitter sledi. Zdaj, ko ste bili obveščeni o najpomembnejših stvareh, na katere morate biti previdni, ko izbirate, katero orodje za izdelavo spletnih strani bo uporabljeno, nadaljujmo in preglejte nekaj najboljših orodij za izdelavo spletnih mest, ki so na voljo na trgu.

Wix.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

wix spletno mesto graditelj

Najbolj impresivno pri orodju za izdelavo spletnih strani Wix.com je njegova sposobnost, da izdelava spletnega mesta izgleda zelo enostavno in brez težav. Opremljen je z najbolj intuitivnimi in enostavnimi vmesniki, ki smo jih kdaj videli, ter opremljen z nekaj zelo zmogljivimi in gladkimi funkcijami, možnostmi in storitvami. Wix vam omogoča tudi dostop do številnih drugih pripomočkov, ki jih lahko uporabite za povečanje funkcionalnosti svojega spletnega mesta.

Nekatere najpomembnejše funkcije, ki jih ponuja orodje za ustvarjanje spletnih mest Wix, so naslovne animacije, integracija mobilnih aplikacij, neomejeno spletno shranjevanje za vaše spletno mesto, kul in moderna video ozadja in še veliko več. Na voljo je tudi vrsta različnih funkcij za bloganje, pa tudi funkcije e-trgovine, s pomočjo katerih lahko zaslužite vsebino na svojem spletnem mestu.

Večina storitev in funkcij, ki jih orodje za izdelavo spletnih mest Wix ponuja popolnoma brezplačno, a glede na napredne funkcije in orodja, za katera morate plačati, je na voljo po zelo dostopni in cenovno ugodni ceni. Glede na vse neverjetne možnosti in orodja, ki vam jih ponuja Wix, bo cena zelo pametna naložba.

Predloge, ki jih ponuja to vrhunsko orodje za izdelavo spletnih strani, so zelo moderne in dobro zasnovane. Enostaven vmesnik za vlečenje in spuščanje orodja za ustvarjanje spletnih mest Wix vam omogoča enostavno dodajanje in urejanje elementov spletnega mesta, pa tudi uporabo in prilagajanje besedila, pripomočkov za družbene medije, gumbe, oblike in vse druge elemente.

Možnosti za spreminjanje in personalizacijo je skoraj neskončno. Urejali boste lahko, prilagodili in spremenili skoraj vse vidike svojega spletnega mesta. Lahko spremenite stvari, na primer število stolpcev na strani, velikost teh stolpcev in tudi njihovo poravnavo. Zelo kompaktno navigacijsko hierarhijo lahko enostavno in hitro nastavite tako, da preprosto povlečete in spustite nove strani.

Poleg vseh teh neverjetnih funkcij Wix ponuja tudi veliko možnosti in zmogljivosti za spletno trženje, monetizacijo spletnih strani, bloganje, fotografije, video posnetke in druge medije ter še veliko več. Če iščete preprosto in večnamensko orodje za izdelavo spletnih strani za uporabo spletnih mest, je Wix zagotovo ena najboljših možnosti, ki so na voljo na trgu.

Weebly.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

weebly spletno mesto graditelj

Orodje za izdelavo spletnih strani Weebly je zelo močna, intuitivna in enostavna storitev, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitih in privlačnih spletnih mest, brez potrebe po kodiranju znanja ali izkušenj. Vse teme in predloge, ki so na voljo pri Weeblyu, so zelo privlačne in popolnoma odzivne, ko jih brskate iz mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov in drugih naprav.

To odlično orodje za izdelavo spletnih strani se nenehno dodaja in izboljšuje s stalnim posodabljanjem vmesnika urejevalnika, doseganjem boljše integracije za e-trgovino in izboljšanjem zmogljivosti za spletno trženje in interakcijo na družabnih medijih. Prav tako se redno dodajajo nove teme in predloge z novimi in vznemirljivimi funkcijami, kot so video ozadja in prilagojeni razdelki strani po meri.

Ena največjih prednosti uporabe Weeblyja kot orodja za izdelavo spletnega mesta je, da lahko spremenite temo predloge svojega spletnega mesta, ne da bi morali spletno mesto v celoti obnoviti. Vmesnik urejevalnika je resnično preprost za uporabo in prijazen do začetnikov, saj omogoča hitro in enostavno izdelavo želenega spletnega mesta, tako da preprosto povlečete in spustite različne elemente na svojo stran.

Aplikacijsko središče, ki ga ponuja orodje za izdelavo spletnih strani Weebly, je napolnjeno z velikim številom različnih močnih in uporabnih pripomočkov drugih proizvajalcev. S pomočjo teh pripomočkov drastično izboljšate videz svojega spletnega mesta, izboljšate način prikazovanja svoje vsebine in povečate funkcionalnost svojega spletnega mesta. Pomembno pa je opozoriti, da so nekateri gradniki na voljo brezplačno, medtem ko za uporabo nekateri potrebujejo zelo majhno pristojbino.

Lastniki spletnih strani, ki se odločijo za premijske funkcije Weeblya, imajo dostop do velikega števila zelo močnih orodij in funkcij za e-poslovanje in spletno trženje. Te funkcije omogočajo neposredno povezovanje izdelkov z nekaterih največjih internetnih trgov, prav tako pa vam omogočajo plačila z največjih spletnih platform bank, kot so PayPal in druge. Na voljo so tudi zmogljivosti in podpora za AdSense, pa tudi optimizacija za iskalnike.

WebsiteBuilder.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

webbuilder com brezplačno

WebsiteBuilder je eno najbolj prilagodljivih in večnamenskih orodij za izdelavo spletnih strani, ki je na voljo na trgu. Ena izmed stvari, ki pri tem orodju za izdelavo spletnih strani zelo navdušuje, je ta, da ponuja na tisoče različnih edinstvenih predlog, tem in strani strani. Lahko ste prepričani, da bo ne glede na vaše spletno mesto in nišo WebsiteBuilder predlogo pripravljeno samo za vaše potrebe.

Vsaka posamezna predloga je na voljo s tem orodjem za izdelavo spletnih strani, ki je posebej izdelano za uporabnike mobilnih naprav. Predloge so popolnoma odzivne, mrežnica je pripravljena in bo ob brskanju z vseh vrst različnih mobilnih telefonov in drugih naprav videti odlično in učinkovito. Druga velika stvar tega orodja za izdelavo spletnih strani je zmožnost enostavne in hitre nastavitve spletnega dnevnika in vzdrževanja spletnega mesta na spletnem mestu.

Spletno gostovanje, ki je na voljo vsem uporabnikom spletnega mesta WebsiteBuilder, je zelo zanesljivo in varno. Uporabite lahko tudi brezplačno domeno kupcev, da bi vaše spletno mesto še bolj izstopalo od konkurence. Drug zelo pomemben vidik, ki ga to odlično orodje za izdelavo spletnih strani uporablja pravilno, je integracija socialnih medijev. Na voljo je več različnih funkcij in možnosti, s katerimi lahko spletno mesto povežete s svojim občinstvom v družabnih medijih.

Z uporabo nekaterih vrhunskih orodij in funkcij za e-trgovino in spletno trženje lahko zelo enostavno in hitro nastavite svojo lastno spletno trgovino in nakupovalno košarico, da učinkoviteje zaslužite na svojem spletnem mestu. Vsa spletna mesta, ustvarjena z orodjem za izdelavo spletnih strani WebsiteBuilder, bodo z iskalnikom optimizirana, da jih bodo lahko indeksirali in razvrstili v iskalne sisteme po svojih najboljših močeh.

Webs.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

gradnik spletnega mesta webs com

Webs je eno najstarejših in najbolj zanesljivih orodij za izdelavo spletnih strani, ki je na voljo na trgu. Ponuja impresivno paleto brezplačnih funkcij in možnosti ter nekaj naprednih premijskih funkcij za plačevanje strank, kot je odlična sposobnost popolne prilagoditve mobilne različice vašega spletnega mesta. Zagotovljeno je, da bo vsako mobilno spletno mesto, ustvarjeno z orodjem za izdelavo spletnih strani za spletna mesta, popolnoma odzivno za mobilne uporabnike.

Ena od stvari, ki jo boste opazili pri spletu, je veliko število posebnih predlog, ki so na voljo vsem uporabnikom. Obstajajo naštete predloge, specifične za uporabo, nišne predloge in še veliko več. Posebej uporaben vidik tega orodja za izdelavo spletnih strani je veliko število kategoričnih predlog za poslovna spletna mesta.

Izberete lahko, da iz nič ustvarite popolnoma brezplačno spletno mesto; vendar so funkcije, ki so na voljo strankam, ki ne plačujejo, precej omejene. Če želite v celoti izkoristiti ponudbo orodja za izdelavo spletnih strani za spletno mesto, lahko plačate nekaj poceni paketov premium premium.

Vmesnik povleci in spusti tega ustvarjalca spletnih strani je dokaj edinstven na dober način. Hitro lahko najdete natančne elemente strani in gumbe, ki jih želite integrirati na svoje spletno mesto, tako da se pomikate po kategorijah, ki so na voljo ves čas v vmesniku. Po tem je preprosta naloga vlečenja in spuščanja elementov, da preprosto sestavite svoje spletno mesto.

1&1 Moje spletno mesto

Poskusite sedaj “

Gradnik spletnega mesta 1and1

1&1 Moje spletno mesto je končno orodje za izdelavo spletnega mesta, ki ga bomo pregledali. Ponuja nekaj zelo impresivnih funkcij, kot je neomejeno število strani za vaše spletno mesto, pa tudi ogromno zbirko zalog fotografij in galerij, ki jih lahko uporabite, in na tone različnih drugih pripomočkov, ki lahko povečajo funkcionalnost in lepoto vašega spletnega mesta.

Vrhunske storitve tega odličnega orodja za izdelavo spletnih strani so zelo poceni in jih je treba izkoristiti. Vse strani, ki jih bomo ustvarili s pomočjo tega orodja za izdelavo spletnih strani, bodo v celoti odzivne in bodo videti odlično in bodo uspešne na vseh vrstah različnih mobilnih telefonov in drugih naprav.

Zelo priročna in edinstvena funkcija, ki 1&1 Svoje spletno mesto ponuja svojim strankam možnost predloge za predogled v živo, da bi videli, kako bodo videti na mobilnih telefonih, preden predlogo nanesete na svoje spletno mesto. Po izbiri predloge po vaši izbiri lahko z dodajanjem ali urejanjem elementov na svojih straneh uporabite zelo intuitiven in zelo močan ustvarjalec spletnih strani z vlečenjem in spuščanjem. Orodje za izdelavo spletnih strani, ki 1&1 Uporabljena spletna stran je ena najboljših, kar smo jih videli na trgu.

Obstaja tudi nekaj odličnih funkcij, ki so povezane s fotografijami, videoposnetki in drugimi mediji. V večino slik boste lahko naložili številne slike, jih shranili v mape po meri in jih nered urejali. Prav tako lahko resnično postanete kreativni, če postavite čudovite in privlačne galerije s prilagojenimi mrežami ali diapozitivi. Prav tako lahko hitro in enostavno dodate informacije za vse svoje medije, kot so napisi, besedilo in hiperpovezave.

Zaključek

Orodja za izdelavo spletnih strani so zelo učinkovit in poceni način, da vam v nekaj minutah pomagate postaviti spletno mesto. Hitro in enostavno lahko ustvarite profesionalna spletna mesta s množico uporabnih pripomočkov, možnostmi zaslužka spletnih strani in omrežjem v družabnih medijih. Uporaba tega orodja za izdelavo spletnih strani vam bo zagotovo pomagala prihraniti dneve, morda celo tedne in tone denarja, ki bi ga sicer zapravili, če bi poskušali sami postaviti spletno mesto.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti prepoznati in meriti najpomembnejše vidike in funkcije, ki jih morate upoštevati pri izbiri najboljšega orodja za izdelavo spletnih strani za vas. Prav tako smo izbrali in pregledali nekaj najboljših orodij za izdelavo spletnih strani, ki so na voljo na trgu, in zagotavljamo vam, da se ne boste zmotili, če se odločite za enega od teh petih, ki smo jih omenili.

Slika Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector