5 najboljših orodij za ustvarjanje spletnih trgovin

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 najboljših orodij za ustvarjanje spletnih trgovin
0 13 мин.

best-spletna trgovina-gradbeniki-2019


Zagon lastnega spletnega mesta z namenom prodaje nečesa se lahko zdi velik korak in zelo zapleten, a verjemite mi, če boste poslušali, kaj moram povedati, boste to lahko naredili v zelo kratkem času in, večina kar je pomembno, naredite prav.

Podjetje
Cena od
Poskusite

1wix store builder17,00 USD / mesečnoPROST
2plašljiv graditelj trgovine8,00 USD / mesečnoPROST
3gradnik voluzijske trgovine15,00 USD / mesečnoPROST
4graditelj trgovine z velikimi trgovinami29,95 USD / mesečnoPROST
5spletno trgovino graditelj12,99 USD / mesečnoPROST

Če imate podjetje in želite svoje podjetje razširiti na internet in pokriti večji trg, morate poiskati najboljše orodje, ki vam bo pomagalo pri gradnji spletne trgovine tako, kot ste si zamislili. Seveda obstaja možnost, da najamete strokovnjaka, da to stori za vas, vendar če nimate velikega proračuna ali želite preprosto prihraniti nekaj denarja in se naučiti, kako to storiti sami, lahko. Izbrati morate samo pravo orodje za izdelavo trgovin za vas in začeti boste lahko takoj. Preden pa izberete orodje za izdelavo trgovin, ki ga boste uporabili pri oblikovanju spletne trgovine, morate dobro premisliti o svojih potrebah in zahtevah. To pomeni, da se morate osredotočiti na določene stvari in jih vse upoštevati, da boste lahko izbrali najboljše orodje za izdelavo trgovin za vas. Pomagal vam bom pri tem in potem, govoril bom o svojih najljubših in po mojem mnenju najboljših orodjih za gradnjo trgovin.

Kako izbrati orodje za ustvarjanje trgovin?

Izbira najboljšega orodja, ki ga boste uporabili pri oblikovanju spletnega mesta, je prvi, a tudi najpomembnejši korak, ki ga boste morali storiti, če želite zagotoviti, da bo vaša spletna trgovina na koncu vizualno privlačna, hkrati pa tudi privlačna in učinkovita. Preden začnete oblikovati spletno mesto s katerim koli orodjem, razmislite, kaj potrebujete in kaj vam lahko ustvari tisti graditelj.

Vaš izdelek in velikost zalog

Prvi dejavnik, ki ga morate upoštevati, je vrsta vašega izdelka. Če razmišljate o ustvarjanju spletne trgovine, bi morali že vedeti, kakšen izdelek nameravate prodati. To bo pomembno vplivalo na vašo odločitev, ko gre za graditelja prodajaln, ki bi ga morali uporabljati, ker so nekatere platforme boljše od drugih za prodajo fizičnih izdelkov, druge pa boljše za prodajo digitalnih izdelkov.

Pomembno je upoštevati tudi velikost zalog. Če prodajate fizične izdelke in imate veliko količino blaga, ki ga želite prodati, bi morali najti platformo, ki bo kos vašim potrebam.

Proračun in cena

Zelo pomembno je, da načrtujete svoj proračun vnaprej, če ne želite porabiti več denarja, kot ga zmorete. Čeprav morda mislite, da imate dovolj velik proračun, morate upoštevati vse možne stroške.

Moj predlog je, da poiščete orodja in platforme za ustvarjanje trgovin, ki mesečno plačujejo, in se izognete graditeljem, ki prevzamejo odstotek vaše prodaje. Morda se zdi majhen odstotek, toda če premikate veliko blaga, lahko to pomeni veliko. 

Oblikovanje

Poiščite orodje za gradnjo trgovin, ki vam bo omogočilo največ svobode in prilagodljivosti, ko gre za oblikovanje. Ne pozabite, da gre za vaše spletno mesto in verjetno imate natančno predstavo o tem, kako želite izgledati vaša spletna trgovina. Ustvarjanje privlačnega in vizualno prijetnega dizajna vam lahko resnično pomaga pri prodaji in lahko pritegne tudi nove stranke.

Funkcionalnost in možnosti prilagoditve

Poskrbeti morate, da bo vaša spletna trgovina popolnoma funkcionalna in da vse funkcije, ki jih želite vključiti, delujejo kot čar. Poiščite platformo, ki vam bo omogočila, da prilagodite svoje spletno mesto, kolikor želite.

Večina orodij za izdelavo prodajaln vključuje temeljno funkcionalnost in ima močne funkcije. Kljub temu, da je to izjemno pomembno, preprosto ni dovolj, še posebej, če vaša trgovina deluje odlično in začne rasti. V tem primeru boste morali dodati nekaj novih funkcij, da razširite svoje podjetje, zato so pomembne možnosti prilagajanja.

Upam, da zdaj razumete, na katere pomembne stvari se morate osredotočiti, ko izberete orodje za izdelavo spletnih trgovin. Vendar obstaja veliko možnosti tam in izbira najboljše ni enostavna, čeprav veste, kaj potrebujete. Zato sem izbral 5 orodij za izdelavo trgovin, za katere osebno menim, da so najboljša in zmorejo skoraj vse, kar lahko nanje vržete.

Wix.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

wix com najboljši gradnik spletne trgovine

Prva platforma za gradnjo spletnih strani na našem seznamu je tudi ena izmed najbolj priljubljenih. Wix uporabljajo številna podjetja in ni samo orodje za gradnjo trgovin. Poleg tega, da ustvarja spletno mesto za e-trgovino, je to tudi odlična platforma za fotografije, oblikovalce, glasbenike itd.

Je Wix enostaven za uporabo?

Wix vam lahko ponudi več kot 500 čudovitih predlog, od katerih so bile številne ustvarjene posebej za e-trgovino. To je zelo preprosta in preprosta platforma, ki velja za čisto orodje za ustvarjanje trgovin povleci in spusti, kar pomeni, da vam ni treba vedeti, kako kodirati ali imeti bogate tehnične izkušnje, da jo lahko uporabite in ustvarite z njo osupljivo spletno mesto . Wix vam omogoča tudi prodajo fizičnega in digitalnega blaga, zato je ne glede na vaše poslovanje uporaba Wix-a prava izbira.

Funkcije Wix.com

Wix je ena od platform za graditelje, ki ima res impresiven in izčrpen seznam funkcij. Na primer, lahko s svojimi galerijami izdelkov pravilno prikažete svoje izdelke in lahko ustvarite celo stran izdelkov za vsak posamezen izdelek. Med najpomembnejšimi lastnostmi, ki jih ponuja Wix, je prilagodljiv dizajn s predlogi e-trgovine najbolj pomemben za vas, če želite ustvariti spletno trgovino.

Druga odlična funkcija, ki jo lahko uporabite, je ustvarjalec kode za popust in lahko vključite tudi izračune pošiljanja ali davčne izračune. Za svoje stranke in orodja za glasilo lahko vklopite samodejna e-poštna obvestila.

Če se boste odločili, da boste svojo spletno trgovino zasnovali s pomočjo Wix-a, boste lahko svoji stranki ponudili 12 različnih plačilnih procesorjev, vključno s PayPal, Stripe in Square kot nekaj najbolj priljubljenih. Upoštevajte tudi, da Wix ne zaračunava nobenih transakcijskih provizij, zato je vsak dobiček, ki ga zaslužite, vaš.

Wix vam omogoča ustvarjanje mobilne odzivne trgovine in vam omogoča, da med izdelavo spletnega mesta izbirate med številnimi aplikacijami. Obstaja veliko aplikacij za e-trgovino, trženje in poslovanje, ki vam lahko pomagajo ustvariti bolj privlačno okolje za vaše stranke.

Weebly.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

weebly najboljše orodje za gradnjo trgovin

Weebly je še eno neverjetno orodje za izdelavo spletnih strani in je zagotovo eden najboljših gradnikov povlečevanja in spuščanja danes. Prav tako je eden najlažjih graditeljev trgovin. Ni se vam treba učiti, kako delati z njim, vse je precej enostavno in ker je tako velik graditelj e-trgovine, približno 450.000 spletnih trgovin trenutno uporablja Weebly.

Weebly Hitrost in Enostavnost

Ker Weebly ponuja gostovanje za vsako spletno mesto, ki je bilo zgrajeno na njihovi platformi, jim to omogoča, da svojim strankam ponujajo večje hitrosti nalaganja. Prav tako vam ne bo treba skrbeti za varnost tako kot z drugimi gradbeniki, ker Weebly skrbi za varnost pred neželeno pošto in hekerji.

Ko gre za postopek gradnje, boste lahko v nekaj minutah ustvarili svojo spletno trgovino. V mnogih primerih graditelji spletnih strani s povleci in spusti zahtevajo nekaj učenja, preden lahko spletno mesto oblikujete tako, kot ste si zamislili. Pri Weeblyju je to drugače in vse deluje točno tako, kot bi pričakovali. Prav tako so spletne trgovine, zgrajene z Weeblyom, prijazne do mobilnih naprav in imajo odziven dizajn.

Značilnosti Weebly.com

Kar zadeva funkcije, ki so pomembne za spletna mesta o e-trgovini, Weebly ponuja veliko. Predstavitev izdelka je neverjetna in Weebly vam omogoča, da ustvarite stran z izdelkom za vsak posamezen izdelek, ki ga želite. Tam lahko med drugim dodate več slik, več različic izdelkov, prodajne možnosti, opis izdelka in gumbe za skupno rabo v družabnih medijih.

Nakupovalni voziček lahko dodate z eno zelo uporabno in zanimivo funkcijo – ko oseba zapusti trgovino, ne da bi izpolnila seznam nakupovalnih košaric in se odjavila, prejme opomin na svoja e-poštna sporočila.

Na voljo so številne možnosti, ko gre za nastavitve pošiljanja in davkov, vendar so odvisne tudi od tega, kje ima vaše podjetje sedež. Dodate lahko tudi kode kuponov, izdelke z darilnimi karticami in spremljate, katere izdelke imate na zalogi.

Kar zadeva možnosti plačila, v primerjavi z nekaterimi drugimi platformami za e-trgovino Weebly ne ponuja toliko možnosti. Ponujajo 4 možnosti plačila (PayPal, Stripe, Square in Authorize.net), ki so več kot dovolj in pokrivajo veliko tal.

Volzija

Preizkusite zdaj brezplačno »

volusion najboljši gradnik spletne trgovine

Volusion je v zadnjih letih močno zrasel in postal je eden najbolj priljubljenih ponudnikov platforme za e-trgovino in orodja za gradnjo trgovin. Če uporabljate to platformo, je veliko prednosti in ne boste obžalovali svoje izbire, če boste za izdelavo svojega spletnega mesta za spletno trgovino pripravili Volusion. Gre za platformo za e-trgovino v oblaku, ki ima vse najpomembnejše lastnosti in funkcije, ki bi jih morda potrebovali za razvoj najboljše možne spletne trgovine.

Programska oprema, ki jo ima Volusion, vam omogoča ustvarjanje spletne trgovine brez prevelikih težav in je zelo uporabniku prijazna. Vendar ga ni tako enostavno uporabljati kot nekatera druga orodja za izdelavo, zato boste morali prebrati vodnik, ki ga najdete na nadzorni plošči. Če boste želeli spletno trgovino narediti tako, kot ste si zamislili, se boste morali držati navodil. Če želite na primer postaviti trgovino, ki bo prodajala digitalne izdelke, ki jih je mogoče naložiti, boste morali skozi postopek v več korakih, da ga nastavite.

Volusion funkcije in teme

Volusion ima veliko uporabnih funkcij in zagotovo izstopa integracija z Amazonom in eBayom. Vendar je to le vrh ledene gore. Ko na primer zgradite spletno trgovino, boste lahko brez omejitev dodali toliko izdelkov, kolikor želite. Prav tako lahko ustvarite darilne kartice, kupone za popuste, dnevne ponudbe in številne druge stvari, ki vam bodo pomagale privabiti nove stranke in obdržati tiste, ki že kupujejo od vas. Prvega lahko naredite z različnimi programi nagrajevanja zvestobe, kar je še ena odlična funkcija, ki jo dobite z uporabo Volusion-a.

Obstaja tudi veliko tem, ki jih lahko izbirate, če greš s tem ustvarjalcem spletnih strani, vendar moram poudariti, da je le peščica teh tem brezplačna. Po drugi strani ni provizij za transakcije, ki bi vplivale na vaš dobiček.

Volusion podpora strankam

Ena od stvari, zaradi katerih Volusion izstopa med tako močno konkurenco, je njihova storitev za stranke. Zagotavljajo stalno podporo kadarkoli podnevi ali ponoči, na njih pa lahko stopite v stik preko telefona ali e-pošte. Z njimi se lahko pogovarjate tudi v spletnem klepetu, ki so ga vzpostavili za svoje stranke.

BigCommerce

Preizkusite zdaj brezplačno »

bigcommerce najboljši gradnik spletne trgovine

Ob tako številnih graditeljih trgovin ni enostavno izbrati najboljšega. No, BigCommerce si vsekakor zasluži priložnost in potem, ko sem ga preizkusil, lahko iskreno rečem, da si zagotovo zasluži tudi mesto na mojem seznamu. Če to storite, ne boste edini. V resnici več kot 100.000 spletnih trgovin uporablja BigCommerce, ki je zdaj ena najbolj priljubljenih in najhitreje rastočih platform za gradnjo spletnih mest na svetu.

Enostavnost uporabe in prilagodljivost BigCommerce

Čeprav je veliko funkcij in možnosti, ki jih lahko izbirate, če uporabljate BigCommerce, je še vedno zelo preprost ustvarjalec trgovin, ki ne potrebuje nobenega tehnološkega znanja ali strokovnega znanja. Seveda, ker obstajajo številne možnosti, na primer tiste v davčnih nastavitvah, se boste na trenutke morda počutili preobremenjene.

Druga velika prednost BigCommercea je razširljivost. To pomeni, da lahko uporabljate BigCommerce ne glede na velikost vaše spletne trgovine. Če vaše podjetje sčasoma raste, lahko vedno povečate in nadgradite vse funkcije, ki jih morda niste potrebovali, ko ste začeli.

BigCommerce ne ponuja brezplačnega načrta kot nekateri drugi gradbeniki trgovin, vendar ponujajo 15-dnevno preskusno obdobje. Seveda ne zaračunavajo nobenih transakcijskih provizij, kar je zelo pomembno za ljudi, ki se šele začnejo.

Funkcije in teme BigCommerce

BigCommerce vam omogoča, da svoje izdelke predstavite v toliko podrobnostih, za prikaz izdelkov pa lahko uporabite tudi slike in video posnetke. Na voljo so tudi različne funkcije vozička, ki jih lahko uporabljate, in različne možnosti plačila (kreditne kartice, PayPal, Authorize.net itd.).

Lahko prodajate tako fizične kot digitalne izdelke; lahko ustvarite kode kuponov, darilne kartice, uporabite različne nastavitve pošiljanja, pa tudi davčne nastavitve in natančno spremljate svoj zalog.

Pri BigCommerceu je nekaj, kar izstopa, dejstvo, da ponujajo drugo tematsko trgovino. Nekatere od teh tem so brezplačne, druge so premium in jih je treba plačati, vendar vam ta proizvajalec trgovin zagotovo nudi največjo izbiro in toliko možnosti.

Webs.com

Preizkusite zdaj brezplačno »

webs com najboljše orodje za izdelavo spletnih trgovin

Webs.com je eden izmed dolgotrajnih graditeljev spletnih strani, ki se pojavlja že od leta 2001 in se nenehno krepi, saj se bori proti novim konkurentom, kot sta Weebly in Wix, in je v koraku z njimi. Dejansko je bilo s spletiščem doslej ustvarjenih že več kot 55 milijonov spletnih strani in je še danes eno izmed najbolj priljubljenih orodij za izdelavo trgovin.

Je Webs.com enostaven za uporabo?

Webs je eden najbolj preprostih gradnikov spletnih mest, ki jih najdete. So orodje za izdelavo WYSIWYG (Kaj vidite, kaj dobite). To pomeni, da oblikujete celotno spletno mesto pred vami in tisto, kar vidite med gradnjo, je pravzaprav ista stvar, ki se bo prikazala, ko boste končali. Izbirate lahko med običajnimi in posebnimi stranmi, vendar sta obe možnosti precej enostavni za uporabo in razumevanje. Lahko kombinirate celo običajne in posebne strani, zato je na voljo veliko prilagodljivosti, ko spletno trgovino gradite s spletom.

Funkcije Webs.com

Splet vam ponuja vse potrebne funkcije, ki jih morda potrebuje katera koli spletna trgovina, na primer vstavljanje slik izdelkov, cen, opisov. Nastavite lahko različne davčne možnosti in uporabite različne nastavitve pošiljanja. Ustvarite lahko različne različice izdelkov (isti izdelek v različnih barvah, velikostih itd.).

Obstaja tudi veliko pripomočkov, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto, ki omogočajo nadaljnjo prilagoditev spletne trgovine. Izberete lahko tudi pripomočke tretjih oseb, če menite, da bi jim lahko koristili tudi drugi.

Prav tako je popolnoma mobilni prijazen in odziven graditelj spletnih mest, ki omogoča skupno rabo vaše spletne strani na različnih družbenih omrežjih. Obstaja tudi veliko orodij za SEO, ki vam lahko pomagajo optimizirati vaše spletno mesto za Google in druge iskalnike. Ko gre za možnosti plačila, lahko uporabite PayPal in Google Checkout. Če pa se odločite, da boste svojo spletno trgovino Etsy vključili v spletno mesto, lahko uporabite več možnosti plačila.

Zaključek

Kot smo že povedali v beračenju, je izbira pravega orodja za gradnjo trgovin eden najpomembnejših korakov, ki jih boste morali sprejeti, da razširite svoje podjetje na neomejen trg, ki je internet. Ustvarjanje spletne trgovine ni enostavno, toda če veste, kaj potrebujete in kaj iskati, ni treba biti težko.

Upam, da vam bodo moji nasveti pomagali najti najboljše možno orodje za gradnjo trgovin, ki bo lahko zadovoljilo vaše potrebe in vam tako pomagalo izboljšati vaše podjetje bolj, kot je mogoče. Z enim od teh 5 orodij za izdelavo trgovin, o katerih sem govoril v tem članku, je pametna izbira.
Predstavljena slika: Oblikoval Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector