5 najboljših poceni ponudnikov gostovanja cPanel

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 najboljših poceni ponudnikov gostovanja cPanel
0 14 мин.

best-cpanel-hosting-2019


cPanel je najbolj priljubljena in najmočnejša skrbniška nadzorna plošča, ki je na voljo na trgu. Z leti je to orodje postalo bistveni del vsakega lastnika spletnega mesta. The cPanel programska oprema omogoča nastavitev popolne avtomatizacije skoraj vseh vidikov vašega spletnega mesta. To lahko dosežemo tako na strani odjemalca kot tudi na strežniški strani na zelo prijazen in hiter način za začetnike.

To je naš top seznam najboljših proračunskih ponudnikov gostovanja cPanel:

Podjetje
Cena od
Vračilo denarja

1inmotion poceni cpanel poslovnega gostitelja3,49 USD / mesečno90-dnevni
2bluehost poceni gostovanje cpanel3,95 USD / mesec30-dnevni
3hostgator profesionalno gostovanje cpanel3,95 USD / mesec45-dnevni
41 in 1 moje spletno mesto4,95 USD / mesec30-dnevni
5justhost poceni gostovanje cPanel3,95 USD / mesec30-dnevni

Ko govorimo o gostovanje v cPanelu, pravzaprav mislimo na storitve, pomembne za objavo, ki jih poganja programska oprema nadzorne plošče cPanel. Gostovalne rešitve, ki so na voljo za orodje cPanel, vam omogočajo popoln nadzor in nadzor nad večino, če ne celo vseh vidikov upravljanja lastnega spletnega mesta. Orodje cPanel je še posebej koristno za hitro in enostavno nastavitev baz podatkov za upravljanje datotek, nastavitev e-poštnih računov in namestitev programskih aplikacij na strani strežnika..

Kaj je cPanel? – Podroben pregled programske opreme nadzorne plošče za spletno gostovanje cPanel

Zagotovo vam bo všeč, kako zapletene in napredne naloge, povezane z upravljanjem spletnega mesta, je mogoče enostavno, hitro in v celoti avtomatizirati s pomočjo rešitev gostovanja cPanel za vaše spletno mesto. Vse zapletene naloge so zelo preproste zaradi velike moči, ki jo ima cPanel nadzorna plošča Orodje uporablja v zelo preprost in začetnikom prijazen vmesnik.

Kako izbrati najboljše gostovanje cPanel?

Na trgu je trenutno na voljo veliko različnih ponudnikov gostovanja cPanel. Vsi nudijo različne pakete z različnimi različnimi lastnostmi in možnostmi po različnih cenah. In čeprav so nekateri paketi večnamenski, obstaja veliko paketov po meri, ki so posebej zasnovani za posebne potrebe spletnega mesta. Zaradi tega lahko postopek izbire pravega ponudnika gostovanja cPanel postane zelo naporna in zapletena naloga.

Pomembno je, da kot prvi korak določite kratkoročne in dolgoročne načrte svojega spletnega mesta, da pravilno ocenite in ugotovite potrebe svojega spletnega mesta, ki jih bo moral na koncu izbrati ponudnik gostovanja cPanel, ki ga boste na koncu izbrali. V tem članku bomo predpostavljali, da šele zdaj začenjate novo pot do uspešnega spletnega mesta in imate zato majhen proračun za gostovanje. Tukaj je skupna raba cPanel gostovanje načrtov in paketi pridejo v poštev.

Načrti za skupno gostovanje so daleč najcenejše in najboljše proračunske možnosti, ki so na voljo na trgu. Ponudniki gostovanja uspejo ponuditi te nizke cene z deljenjem strežnikov gostovanja na številne manjše dele, ki se nato uporabljajo za skupno gostovanje za številne različne stranke. Ti skupni načrti in paketi za gostovanje cPanel so idealni, ko začnete na poti do uspešnega spletnega mesta; če pa bo vaše spletno mesto v prihodnosti postalo dovolj veliko, boste morali začeti iskati bolj napredne gostovalne načrte.

Nekateri ključni vidiki, ki določajo, ali cPanel hosting paket je dobro ali ne vključuje možnosti ogleda in ustvarjanja poročil o več različnih statistikah spletnih strani neposredno s sprednjega dela spletnega mesta. Tudi možnost, da samodejno aktivirate in uporabljate FrontPage in druge razširitve lastnosti in vtičnike samodejno na časovniku, je zelo koristna in pomembna funkcija, za katero bi radi, da ima ponudnik gostovanja cPanel.

Ena največjih prednosti skrbniškega orodja cPanel je zmožnost popolne avtomatizacije skoraj vseh opravil, ki so povezane z administracijo strežnika. Zagotoviti morate, da ima ponudnik gostovanja cPanel vse potrebne funkcije in možnosti, ki vam omogočajo enostavno in hitro nastavitev samodejnih nadgradenj. Obstajajo tudi zelo pomembna spletna opravila, kot so sistemi baz podatkov MySQL, sam spletni strežnik in programiranje PHP. To je še posebej koristno za začetnike, ki nimajo veliko izkušenj z znanjem kodiranja, ki je potrebno za te naloge.

Drug pomemben vidik katerega koli ponudnika gostovanja cPanel, na katerega morate biti previdni, je programska oprema za spletni strežnik. Zagotoviti morate, da je ta pomembna aplikacija vgrajena v paket, saj vam omogoča popolno sposobnost in nadzor nad upravljanjem in ustvarjanjem računov spletnega gostovanja na vašem spletnem strežniku. To vam bo omogočilo tudi, da dodelite posebne funkcije svojim potencialnim strankam.

Na koncu je zelo pomembno opozoriti, da so funkcije in možnosti datotek cPanel, ki vam jih ponuja ponudnik gostovanja, močne in obsežne, vendar ne smete pozabiti na pomen prijaznosti do uporabnika in enostavnega dostopa, ki ga to orodje na plošči svojim uporabnikom zagotavlja . Zdaj pa poglejmo nekaj najboljših skupnih paketov cPanel gostovanja, ki so trenutno na voljo na trgu.

Gostovanje InMotion

Začnite z InMotion »

inmotion gostovanje najboljšega poslovnega cpanel hostinga

Naslednji deljeni ponudnik gostovanja cPanel, ki si ga bomo ogledali, prihaja iz InMotion-a. Z vsakim paketom gostovanja v skupni rabi vam nudijo razširjeno različico orodja nadzorne plošče cPanel in številne druge uporabne funkcije, orodja in možnosti za vaše spletno mesto. Ponujajo vam tudi brezplačen pogon SSD in brezplačno domeno, ki jo lahko uporabite za svoje spletno mesto.

Paketi gostovanja InMotion v skupni ponudbi vam lahko ponujajo neomejeno pasovno širino, neomejeno število e-poštnih računov ter neomejen in neurejen diskovni prostor, hrambo e-pošte in mesečne dodeljene prenose. Zaradi tega je ta ponudnik gostovanja ena najboljših možnosti na trgu za nove lastnike spletnih mest, ki potrebujejo ponudnika gostovanja, ki ustreza vsem njihovim potrebam.

S skupnim gostiteljskim okoljem cPanel, ki ga ponuja ta ponudnik, boste imeli popolno sposobnost za enostavno upravljanje in namestitev pomembnih okvirov in programske opreme za svoja spletna mesta. Funkcije vključujejo sisteme za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Joomla, Drupal in še veliko več. Prav tako lahko hitro in enostavno nastavite nakupovalne vozičke, svojo zelo lastno spletno trgovino, sisteme upravljanja za svojo vsebino in še več.

Od vseh obsežnih funkcij, ki vam jih ponuja orodje cPanel, so nekatere ključne lastnosti in možnosti povezane z upravljanjem domen, kot so parkirane domene, poddomene in upravljanje preusmeritve domene. Dodatne funkcije cPanel, ki so vključene s paketom gostovanja cPanel v skupni rabi InMotion, so posredniki e-pošte, filtriranje neželene pošte, upravljanje in nastavitev datotek in protokolov za prenos datotek, imeniki, zaščiteni z geslom in še več.

Če potrebujete pomoč ali naletite na kakršno koli težavo pri ponudniku gostovanja InMotion, se lahko kadar koli obrnete na skupino za podporo strankam prek spletnega klepeta ali telefona. Poleg obsežne spletne dokumentacije in vadnic, ki so na voljo vsem strankam, je na voljo tudi zelo zmogljiva programska oprema za zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

BlueHost

Začnite z BlueHostom »

bluehost najboljše profesionalno gostovanje cpanel

Noben članek o najboljših in najcenejših ponudnikih gostovanja ni nikoli dokončan ali popoln, ne da bi omenjali BlueHost. BlueHost je že dolgo največji in najbolj zaupanja vreden ponudnik gostovanja na vsem svetu. Ponujajo na tone različnih paketov za različne potrebe spletnega mesta, vendar se bomo v tem posebnem članku osredotočili na skupne pakete gostovanja cPanel, ki jih imajo v ponudbi.

Kljub temu, da ponuja zelo poceni in cenovno dostopne pakete za skupno gostovanje, BlueHost še vedno ponuja številne različne uporabne in močne funkcije, orodja in možnosti, ki so priložene storitvi gostovanja. Popolna podpora in združljivost z dodatkom orodja cPanel omogočata veliko prožnosti in avtomatizacije, ko gre za naloge, povezane z upravljanjem e-pošte in upravljanjem spletnega mesta..

Drugi pomembni vidiki paketov gostovanja v skupni rabi, ki jih ponuja BlueHost, imajo neomejeno in neomejeno pasovno širino ter možnost ustvarjanja in upravljanja neomejenega števila e-poštnih računov. Dodatne zmogljive funkcije, ki jih ponujajo paketi gostovanja v skupni cPanel BlueHost, so popoln nadzor nad posredovanjem e-pošte in možnost nastavitve samodejnih e-poštnih odzivnikov.

V nasprotju z nekaterimi drugimi ponudniki gostovanja tam BlueHost ne bo vrnil vaše pasovne širine ali ukinil vašega računa v primeru, da porabite vire pasovne širine strežnika, ki so vam bili dodeljeni prek paketa za skupno gostovanje. Namesto tega se v primeru prekomerne uporabe pasovne širine preprosto dodeli posebnemu izoliranemu strežniku, da bi zagotovili kar najboljšo možno zmogljivost za vaše spletno mesto.

Orodje cPanel, ki ga ponuja paket gostovanja v paketu BlueHost, je izboljšano s še več dodatnimi funkcijami, orodji in možnostmi, ki vam bodo pomagale pri nastavitvi in ​​upravljanju težkih nalog upravljanja spletnega mesta, kot so e-pošta, domene in še več. In če naletite na težavo ali težavo s čim, kar je povezano z vašim spletnim mestom, vam je na voljo strokovna skupina za podporo strankam, da odgovori na vsa vaša vprašanja..

HostGator

Uvod v HostGator »

hostgator najboljše spletno gostovanje cpanel

HostGator je eden najbolj zanesljivih in cenovno ugodnih ponudnikov gostovanja. Zagotavljajo lahko zelo poceni storitev gostovanja cPanel, hkrati pa vam nudijo številne obsežne funkcije, zmogljiva orodja in številne možnosti za spreminjanje, s katerimi lahko obogatite svojo spletno stran. Brezplačen dodatek orodja cPanel je eden izmed številnih velikih razlogov, zakaj bi morali izbrati prav tega ponudnika gostovanja v skupni rabi.

Storitve gostovanja cPanel so razdeljene v 3 različne pakete. Vsi so precej cenovno ugodni in cenovno ugodni, hkrati pa vsebujejo različne dodatne funkcije in orodja, s katerimi boste veliko lažje upravljali svoje spletno mesto in e-pošto. Najcenejša možnost 3-ih razpoložljivih paketov gostovanja cPanel je Hatchling načrt, ki vam lahko ponudi brezplačno domeno za vaše spletno mesto, ostala dva paketa pa vam ponujata neomejene domene in e-poštne račune.

Poleg brezplačne domene in orodja cPanel boste dobili tudi neomejeno pasovno širino za vaše spletno mesto ter neomejen prostor na disku, ki so zelo pomembni. Dodatne odlične funkcije, ki jih ponuja HostGator v primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja na trgu, so namenski IP naslov, ki ga lahko uporabljate, in brezplačni zasebni SSL.

Popolna podpora in združljivost z orodjem cPanel vam omogoča, da gostiteljski paketi HostGator nudijo obsežno pomoč pri upravljanju in posodabljanju baz podatkov MySQL ter vam pomagajo pri nastavitvi spletnega mesta WordPress in gostovanju po e-pošti. Na voljo so tudi napredne funkcije, kot so nastavitev in upravljanje samodejnega posredovanja pošte, pa tudi nastavitev in upravljanje samodejnih odzivnikov po e-pošti. In končno, brezplačne samodejne in redne varnostne kopije spletnih strani, ki jih ponuja ta odličen ponudnik gostovanja, so še en pomemben razlog, zakaj jih morate upoštevati za svoje potrebe po gostovanju.

Zagotovljeno podaljšanje časa, ki ga ponuja deljeni ponudnik gostovanja cPanel HostGator, je eden glavnih dokazov njihove zanesljivosti in strokovnosti. Če boste imeli težave ali težave, povezane z gostovanjem spletnih mest, bo skupina za podporo strankam lahko pomagala pri kakršnih koli težavah ali vprašanjih. (Če želite kupiti gostovanje za cenejše, si oglejte najnovejše kode kuponov HostGator.)

HostMonster

Uvod v HostMonster »

hostmonster poceni ponudnika gostovanja cpanel

HostMonster je končni ponudnik gostovanja cPanel, ki smo ga izbrali za vas. Ne samo da nudijo brezplačen dostop do celotne nadzorne plošče računa cPanel, temveč vam omogočajo tudi neomejeno shranjevanje diskov, neomejeno pasovno širino in neomejeno gostovanje domen po dostopni ceni. Dodajanje zmogljivega in preprostega za uporabo gradbenika s povleci in spuščanja je še posebej koristno za nove in neizkušene ustvarjalce spletnih strani.

Orodje cPanel, ki je na voljo s paketi v skupni rabi HostMonster, vam nudi nekaj zelo pomembnih funkcij, vključno s posredovanjem e-poštnih računov, POP3 in varno podporo e-pošte IMAP, popoln dostop do protokola za prenos datotek, upravljanje domene za domene in poddomene pomemben upravitelj spletnih datotek in še veliko več.

Poleg vseh teh odličnih funkcij vam ponudnik gostovanja v skupni rabi HostMonster ponuja brezplačno številne priročne skripte spletnega mesta z vašim skupnim paketom gostovanja. Te skripte lahko uporabite za nastavitev forumov za sporočila in razprave, za pripravo poštnih seznamov in javnomnenjskih anket, pa tudi za namestitev pomembne programske opreme in okvirov za vaša spletna mesta, kot so WordPress, Joomla, Drupal in številni drugi.

Strežniki in celotna infrastruktura, ki jih uporablja ponudnik gostovanja HostMonster, temeljijo na najnovejših in najboljših tehnologijah svetovnega razreda. Strežniki zagotavljajo produktivnost in optimalno delovanje z uporabo dvojnih štirih procesorskih strežnikov in posebej prilagojenega spletnega strežnika Apache. Prav tako boste imeli dostop do neprekinjenega omrežja in statističnega spremljanja ter do rednih varnostnih kopij spletnih strani.

eHost.com

eHost več ne sprejema novih strank in prekinjajo svojo storitev, zato priporočamo JustHost kot dobro alternativo za poceni gostovanje cPanel.

ehost najboljše poceni gostovanje cpanel

Njegova cena znaša le 2,75 USD na mesec, eHost je zagotovo eden najcenejših in cenovno ugodnejših ponudnikov gostovanja cPanel, ki je na voljo na trgu. Čeprav so paketi v skupni cPanel osredotočeni na varčnost in poceni, vseeno zagotavljajo veliko različnih uporabnih in močnih funkcij in možnosti za vaše spletno mesto. In ker imate popolno združljivost in podporo za orodje cPanel, so vsekakor ena najboljših odločitev ponudnika, ki jo morate upoštevati za svoje spletno mesto.

eHost vam ponuja brezplačno domeno za vaše spletno mesto, kar je resnično pomembno za lastnike spletnih strani, ki so tesni z gotovino. Ponudnik gostovanja cPanel ne samo, da ponuja veliko pomembnih in močnih funkcij, povezanih z orodjem cPanel, temveč ponuja tudi številne rešitve in orodja, ki vam bodo pomagala enostavno in hitro postaviti lastno spletno mesto WordPress. Orodje cPanel, povezano z orodjem za izdelavo spletnega mesta povleci in spusti, kot tudi čarovnikom za nastavitev spletnega dnevnika, naredi nastavitev vašega idealnega spletnega mesta in poslovanja zelo enostaven in preprost postopek.

In če uporaba orodja cPanel skupaj s čarovnikom za spletna mesta ni bila dovolj enostavna in preprosta, da bi lahko ustvarili in začeli svojo pot kot skrbnik spletnega mesta, eHost ponuja tudi na tone različnih vodnikov in spletne dokumentacije, ki vam lahko pomagajo pri kakršnih koli težavah, ki jih imate lahko naletite. Orodje cPanel vam omogoča enostavno in hitro nastavitev lastne spletne trgovine ali naročniških paketov za vaše spletno mesto.

Zelo pomemben vidik katerega koli ponudnika gostovanja cPanel, ki se ga je treba lotiti skrbno, je vsekakor podpora strankam. Z eHostom boste imeli popoln 24-urni, 7 dni v tednu stalen dostop do strokovne ekipe za podporo strankam, ki vam lahko pomaga pri kakršnih koli vprašanjih, ki bi jih lahko imeli pri katerem koli vprašanju, na katerega naletite. Na voljo je tudi nekaj zelo koristnih vadnic za vse stranke, ki vas vodijo skozi postopek uporabe orodja cPanel za ustvarjanje in upravljanje lastnega spletnega mesta.

Zaključek

Upamo, da vam je ta članek pomagal spoznati pomen in uporabnost neverjetnega orodja nadzorne plošče cPanel. Vemo, da je izbira pravega ponudnika gostovanja za vaše posebne potrebe po spletnem mestu lahko zelo naporna in dolgotrajna naloga in upamo, da vam je ta članek pomagal prepoznati in izbrati odličnega ponudnika gostovanja v skupni rabi, ki učinkovito uporablja orodje cPanel..

Skupni ponudniki gostovanja cPanel, ki smo jih izbrali za pregled, so bili izbrani posebej na podlagi številnih različnih meril. Ne le, da smo se odločili za pregled nekaterih najcenejših in najbolj poceni paketov gostovanja v skupni rabi, ki so na voljo na trgu, ampak smo poskrbeli, da vsi ti paketi vsebujejo najpomembnejše in najpomembnejše lastnosti, možnosti in orodja, ki vam bodo lažje pomagali in hitro postavite in upravljate svoje zelo spletno mesto in podjetje.

Ne glede na ponudnika gostovanja cPanel, ki ga izberete na našem seznamu, svoje odločitve ne boste obžalovali..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector