5 najboljših ponudnikov gostovanja pri WooCommerce

najboljši ponudniki gostovanja za spletno trgovino


WooCommerce velja za najboljšo platformo e-trgovine za WordPress in to je uporablja več kot 40% spletnih trgovin na spletu, s čimer je postala tudi najbolj priljubljena platforma za gradnjo spletne trgovine.

Zahvaljujoč svoji odprtokodni naravi in ​​visoki prilagodljivosti s stotinami brezplačnih in plačljivih razširitev, WooCommerce tako razvijalcem kot spletnim trgovcem omogoča gradnjo spletnih trgovin, ki ustrezajo vsem tehničnim, logističnim in oblikovalskim zahtevam. Jedro WooCommerce ima številne uporabne funkcije, od predhodno nameščenih plačilnih prehodov in podpore za geo-lokacijo do upravljanja zalog in CRM orodja.

Platforma se brez težav integrira WordPress, spoštovanje standardov razširljivosti, stabilnosti in varnosti, ki jih predstavlja WordPress. Tisti, ki želijo uporabiti vedno večje število nakupovalcev mobilnih telefonov, lahko to enostavno storijo, saj je ta platforma zasnovana tako, da bodo vaši izdelki na mobilnih računalnikih videti enako dobro kot na namizjih vaših strank..

statistika uporabe woocommerce celoten internetČeprav WordPress deluje dobro v skupnem načrtu gostovanja, je načrt gostovanja VPS bolj primeren za WooCommerce, ker platforma zahteva več sredstev od tistega, kar lahko ponudi preprost skupni načrt, pa tudi zaradi posebnih zahtev spletnih mest za e-trgovino. V mnogih primerih te posebne zahteve izhajajo iz potrebe po ustvarjanju okolja, skladnega s plačilnimi karticami (PCI), v katerem se lahko občutljivi podatki o strankah varno pošiljajo. Poleg zahteve po neprebojni varnosti morajo biti spletna mesta za e-trgovino sposobna prenesti tudi večje število obiskov obiskovalcev. Zaradi tega je treba izbrati načrt gostovanja, ki je dovolj stabilen in prilagodljiv, da lahko izpolni tudi to povpraševanje, VPS gostovanje pa je pravi načrt za delo.

Pregled najboljših 5 ponudnikov gostovanja za WooCommerce

Če v letu 2018 zaženete spletno trgovino s pogonom na WooCommerce, so tukaj najboljši ponudniki gostovanja, optimizirani za WooCommerce in ponudniki VPS, ki jih morate upoštevati pri svojem prihodnjem projektu:

Spletni gostitelj
Cena od

1najboljše spletno gostovanje6,95 USD / mesečno
2veliko gostovanje v wordpressu in woocommerce19,99 USD / mesečno
3zmogljivo gostovanje za spletno trgovino19,95 USD / mesečno
4cenovno ugodno spletno podjetje za gostovanje v trgovini19,99 USD / mesečno
5najboljši ponudnik gostovanja za zeleno spletno trgovino39,95 USD / mesečno

Kako izbrati najboljše gostovanje pri WooCommerce?

Začetek podjetja za e-trgovino je nekoliko bolj zapleten kot gradnja preprosto spletno mesto. Pri gradnji spletne trgovine morate biti pozorni na nekatere podrobnosti, ki jih sicer ne bi upoštevali. Če želite določiti najboljši načrt gostovanja WooCommerce, upoštevajte spodnji seznam:

 • SSL potrdilo za šifriranje transakcij in izboljšanje varnosti
 • Namenski naslov IP za namestitev SSL potrdila
 • Odlične zmogljivosti strežnika in čas uptime
 • Profesionalna spletna podpora, da se lahko kadarkoli zanesete
 • PCI združljiv spletni strežnik
 • Redno varnostno kopiranje strežnika (dnevno bi bilo idealno)

Spodaj najdete hiter pregled podjetij za gostovanje, ki jih priporočamo, da gostite svojo trgovino WooCommerce.

# 1 BlueHost – Best WooCommerce gostovanje

bluehost najboljše spletno gostovanje v trgoviniBlueHost je zelo cenjen ponudnik gostovanja, ki sestavlja široko paleto gostovalnih storitev. Njihov izbor načrtov gostovanja, usmerjenih v WordPress, je v celotni industriji prepoznan kot načrti za spletna mesta WordPress, medtem ko njihovi VPS in namenski gostovalni načrti ponujajo robustno infrastrukturo in uporabljajo napredne tehnologije.

BlueHost ponuja 3 načrte, optimizirane za WooCommerce, od 6,95 do 12,95 dolarja na mesec (promocijska cena). Starter WooCommerce načrt vključuje 1 namenski IP, pozitiven SSL za varnost e-trgovine, 100 GB spletnega prostora, neomejen prenos podatkov, brezplačno ime domene, 100 USD tržnih kreditov. Na drugi strani načrt Pro WooCommerce vsebuje Comodo SSL, 300 USD trženjskih kreditov, spam filter SpamExperts, zasebnost domene in SiteBackup pro, vrhunsko orodje za varnostno kopiranje spletnih strani. Če to ni dovolj ali potrebujete več nadzora nad svojimi nastavitvami, se lahko odločite za načrt VPS.

Načrti VPS BlueHosta za naslednje generacije temeljijo na tehnologiji v oblaku, ki na vašo spletno stran zagotavlja večjo moč, stabilnost in razširljivost. Načrti 4 VPS, ki so na voljo pri BlueHostu, se gibljejo od 19,99 USD / mesec do 59,99 USD / mesec. Lahko dobite načrt VPS z do 4 jedri CPU, 240 GB SAN, 8 GB RAM, 4 TB pasovno širino, 1 vključenimi domenami in 2 naslovi IP. Poleg teh načrtov ima ta ponudnik gostovanja tudi načrt gostovanja, optimiziran z WooCommerce, v katerem sta WordPress in WooCommerce že integrirana. Načrti stanejo 11,95 USD na mesec in vključujejo SSL potrdilo in namenski IP, da boste lahko uživali boljšo varnost.

Dobro opremljeni in razširljivi načrti VPS BlueHost lahko brez težav rešujejo prometne vrtove in zagotavljajo varnost, ki jo zahtevajo spletna mesta za e-trgovino..

# 2 Gostovanje z inMotion – odlična izbira za WooCommerce

gostovanje v woocommerce inmotionInMotion Hosting je ugleden ponudnik gostovanja s polnimi storitvami, katerega strežniki Linux SSD VPS gostovanje napajajo v oblaku za dodatno hitrost in zmogljivost. InMotion je bolj poslovno usmerjen ponudnik gostovanja, ki mu uspe ustvariti gostovalne načrte, ki so popolno ravnovesje med cenovno dostopnostjo in močjo.

Njihovi načrti za gostovanje v 3 VPS so opremljeni z arzenalom funkcij, vključno z brezplačno licenco cPanel, CentOS z LAMP skladom, brezplačnimi diski SSD, odvečnimi grozdnimi grozdi, SSH in korenskim dostopom, orodji za e-trgovino, upravljanimi strežniki, brezplačnimi varnostnimi kopijami, odklenjenimi jedri CPU-ja, do 5 namenskih naslovov IP, brezplačna domena, do 260 GB napak na disku, do 6 TB mesečnega prenosa in do 8 GB RAM-a. VPS načrti v InMotion se gibljejo od 29,99 USD / mesec do 74,99 USD / mesec. Ti načrti so podprti tudi z 90-dnevno garancijo vračila denarja, kar je precej nad industrijskim standardom.

Infrastrukturni načrti InMotion Hosting, ki nudijo skoraj nič odmorov in visoke zmogljivosti, so z infrastrukturo, ki zagotavlja skoraj nič odmorov, primerna izbira za kateri koli projekt, povezan z WooCommerce.

# 3 HostGator – Zmogljiv & Prilagodljivo gostovanje za WooCommerce

gostovanje gostiteljske storitveHostGator je bil od nekdaj odlična izbira za številne potrebe po gostovanju zaradi svoje dostopne ponudbe gostovalnih storitev. Njihovi načrti za skupno gostovanje in optimizirani načrti za WordPress so nekateri izmed njihovih najbolj priljubljenih načrtov, vendar pa HostGatorjevi VPS načrti ponujajo tudi mišično moč in uporabne funkcije, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam po gostovanju WooCommerce..

HostGator vam omogoča izbiro med popolnoma upravljanim in pol upravljanim VPS gostovanjem, kar vam omogoča, da izberete načrt, ki ustreza vašemu nivoju znanja. Za razliko od načrtov, ki jih v celoti upravljamo, pol-upravljani gostovalni načrti ne vključujejo cPanela, vendar vključujejo podporo s strojno opremo, operacijskim sistemom in osnovnimi težavami s konfiguracijo..

V celoti upravljani načrti VPS so vključeni s cPanel, popolnim dostopom do korenin, CentOS Linuxom, najnovejšo strojno opremo strežnika, 45-dnevno garancijo za vračilo denarja, certifikat varnega pristana, brezplačno varnostno kopiranje zunaj mesta, do 8 GB RAM-a, 4 jedra CPU , 240 GB prostora na disku in 3TB pasovne širine. Cene se gibljejo od 19,95 USD / mesec do 39,95 USD / mesec.

# 4 iPage – Ugodno gostovanje v WooCommerce

ipage woocommerce gostovanjeiPage je na trgu spletnega gostovanja že od leta 1998. Njihova zavzetost za kakovostne in zanesljive storitve jim je pomagala, da so se uveljavili kot vodilni v industriji gostovanja. Tisti, ki iščejo načrte VPS s prilagodljivimi konfiguracijami in popolnoma upravljano podporo, bi morali opozoriti na načrte VPS iPage.

Trije načrti VPS (Basic, Business in Optimum), ki jih ponuja to gostovanje, imajo prednost prilagodljivosti v oblaku, na voljo je cPanel, širok izbor vnaprej nameščenih skript (npr. Ruby on Rails, Image Magick, Perl itd.) .), brezplačna registracija domen, brezplačni trženjski krediti, podpora 24/7, hitro zrcalno SAN shranjevanje, takojšnje zagotavljanje virov itd. Na iPageu lahko dobite do 4 jedra CPU, 8 GB RAM-a, 120 GB pomnilnika, in 4 TB pasovne širine. Cene za načrte VPS se nahajajo med 19,99 USD / mesec in 79,99 USD / mesec.

iPage vašemu spletnemu podjetju zagotavlja prilagodljivost, ki jo potrebuje, tudi ko se vaše potrebe sčasoma povečujejo ali spreminjajo, zato se lahko osredotočite na uspešno prodajo svojih izdelkov v spletu.

# 5 GreenGeeks – Najboljši zeleni gostovanje za WooCommerce

greengeeks woocommerce gostovanjeNaš seznam visoko ocenjenih ponudnikov gostovanja WooCommerce vključuje tudi GreenGeeks, ki je ameriško podjetje za gostovanje zelene energije. Gostovalno podjetje z energijsko energijo je pritegnilo pozornost ne samo zaradi čistih storitev gostovanja, ampak tudi zaradi bogastva funkcij svojih načrtov gostovanja.

Njihovi načrti za gostovanje VPS so vključeni s SSD in cPanel / WHM ter drugimi funkcijami, ki potrjujejo zanesljivost in fleksibilnost njihovih storitev. Kot tak GreenGeeks ponuja načrte VPS v 5 različnih konfiguracijah do 125 GB SSD RAID-10 Storage, 3.000 GB pasovne širine, 4 jedra CPU, nočne varnostne kopije, lastniški vmesnik za upravljanje VPS, IP-ji brez črnih seznamov, brezplačno hitro zagotavljanje, brezplačna storitev selitve , in trdne garancije za uptime. Cene za VPS načrte v GreenGeeksu se gibljejo od 39,95 USD / mesec do 159,95 USD / mesec, kar ponuja VPS načrte za vsak proračun in potrebo.

Ne glede na to, ali ustvarjate spletno mesto z omrežjem WooCommerce ali katero koli drugo spletno mesto za e-trgovino, vam ti načrti VPS zagotavljajo potrebno infrastrukturo in prilagodljivost za izpolnjevanje zahtev vašega spletnega podjetja.

Zaključek

Dobro VPS gostovanje bo postalo trden temelj za vašo spletno stran WooCommerce, kar vam bo omogočilo, da se osredotočite na zagotavljanje kakovostne storitve in varno nakupovalno izkušnjo svojim strankam. Omogočil vam bo tudi, da brez težav prilagodite svoje vire in enostavno ujamete nove zahteve, ne glede na to, ali jih nalagajo industrijski standardi ali vaše večje število strank.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map