5 najboljših ponudnikov gostovanja za WordPress

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 najboljših ponudnikov gostovanja za WordPress
0 13 мин.

gostovanje z najboljšimi besedami


WordPress je trenutno najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin na našem planetu. Začela se je kot platforma za bloganje, že leta 2001 in se je razrasla kot močan in učinkovit CMS, ki ga poznamo danes.

Obstaja več kot 75 milijonov spletnih mest, ki se zanašajo na WordPress. Vsako četrto spletno mesto gradi z WordPressom, zato ni treba reči, da je to zelo priljubljen CMS.

Obstaja le nekaj drugih sistemov za upravljanje vsebine, ki ponujajo podobno prijaznost do uporabnika in toliko možnosti za prilagajanje. Na voljo je 40 000+ dodatkov in na tisoče tem profesionalnega izgleda. WordPress vam ponuja možnost, da ustvarite popoln videz svojega spletnega mesta s preprostimi orodji za povleci in spusti. Dobro deluje tako za prve uporabnike kot tudi za razvijalce.

Tisti, ki poznate malo HTML, CSS ali PHP, se lahko pokažejo s kodo; ustvarite funkcije in teme po meri, ki ustrezajo njihovim potrebam skozi vsak košček.

Še boljše je, da vam ni treba vložiti ničesar več, da bi vaše spletno mesto postalo odzivno, saj bo mobilno prijazno takoj.

To je neverjetno stabilna in zanesljiva platforma, zato jo uporabljajo velike blagovne znamke. CNN-jevi dnevniki, Wall Street Journal, Mashable, Forbes, New Yorker in Sony Music so zgrajeni na WordPressu.

Gre za izjemno platformo, ki prihrani veliko dela za tiste, ki si želijo ustvariti in vzdrževati spletna mesta. Dodajanje, ustvarjanje in upravljanje različnih vrst vsebine je neverjetno enostavno in preprosto. Spletno mesto lahko postavite in zaženete v nekaj dneh in lahko preprosto objavite vse svoje objave po svojih željah.

Kako izbrati gostovanje spletnih strani WordPress?

WordPress ima malo skripta vzdrževanja, s katero se lahko ukvarja večina strežnikov, vendar ne bi smeli izbrati nobenega gostitelja. Poiščite dobrega ponudnika, ki razume natančne potrebe WordPressa in ponuja svoje storitve po razumni ceni. Storitev gostovanja, ki jo izberete, vpliva na uspešnost vašega spletnega mesta in SEO. Torej želite uporabiti najbolj vrhunsko storitev, ki si jo lahko privoščite.

Hitrost strani je pomembna, saj prinaša zadovoljstvo uporabnikov. Večina uporabnikov nima potrpljenja, da čakajo več kot 2 sekundi, da se spletno mesto v celoti naloži, zato boste želeli čim več podreti..

Dokazano je, da celo 1-sekundna zamuda povzroči 7-odstotni upad konverzij, kot kažejo raziskave Aberdeen Group. Če imate spletno podjetje, je ključnega pomena, da izberete najhitrejšo storitev gostovanja, ki vam je na voljo.

Ne pozabite pa, da tudi če izberete zmogljivo storitev gostovanja, boste morali imeti dobre vtičnike in teme, ki jih boste spremljali, saj lahko slabo napisana koda resnično močno upočasni delovanje vašega spletnega mesta.

Imeti uporabna orodja za upravljanje spletnega mesta in trženje, ki spremljajo vašo storitev gostovanja, je vedno velik plus pri izbiri gostitelja, zato bodite pozorni tudi na tiste.

Tradicionalno skupno gostovanje

S tradicionalnim deljenim gostovanjem vam bo na voljo strežniški prostor, tehnologija in nekaj ravni podpore, ki je potrebna za delovanje spletnega mesta WordPress. Za primerno ceno lahko dobite tudi zmogljivo tradicionalno gostovanje, vendar bo to zahtevalo več pozornosti.

Nastaviti boste morali dostop do gostovanja in namestiti WordPress, skupaj z upravljanjem vseh drugih tehničnih podrobnosti, kot so posodabljanje programa WordPress Core, vtičnikov itd. Ustvarjanje rednih varnostnih kopij za vaše spletno mesto je tudi vaša naloga, skupaj z odpravljanjem morebitnih kršitev varnosti, zgoditi.

Če ste razvijalec, te naloge niso nič novega, toda tistim, ki želijo, da se njihovo spletno mesto zažene in deluje z minimalnimi posegi, je bolje uporabiti upravljano gostovanje WordPressa.

Optimizirano in upravljano gostovanje

Če želite imeti strokovnjake, ki skrbijo za vaše spletno mesto 24/7, se lahko vedno odločite, da se naročite na upravljani ali WordPress optimiziran načrt gostovanja. Gostitelj bo na ta način prevzel odgovornost za izvajanje zgoraj omenjenih nalog in za reševanje kakršnih koli vprašanj, na katere naletite.

Odvisno od tega, kakšen uporabnik ste in kako široko znanje imate, lahko izbirate med tema dvema možnostma.

Najboljši ponudniki spletnega gostovanja za WordPress

Spodaj najdete najboljša podjetja za gostovanje WordPress-a. Vsi ti ponudniki gostovanja ponujajo tako skupne kot WordPress optimizirane načrte za spletno gostovanje. Če torej iščete določeno vrsto gostujočega načrta WordPress, ste pokriti s katerim od teh ponudnikov gostovanja.

1. HostGator

hostgator-best-wordpress-gostovanje v oblaku

Verjetno ste že slišali za HostGator, saj gre za eno največjih podjetij za spletno gostovanje, ki ima več kot 9 milijonov registriranih domenskih imen. Ima tudi partnerstva z všečkoma Linuxa in Cisca. Podjetje obstaja že 15 let in od takrat ima veliko zadovoljnih strank.

Imajo trden čas, ki se giblje med 99,97% in 99,90%. Spletna mesta se naložijo v 800 milisekundah, kar je tudi precej dobro, vendar bi bilo bolje z 200 milisekundami manj. Kljub temu lahko dosežete večje hitrosti, če imate “lažje” spletno mesto.

Uporabniški vmesnik in celotna storitev gostovanja je zelo začetnikom prijazen. Obstaja veliko vodnikov, vadnic in strani s pogostimi vprašanji, na katere lahko postavite svoje roke, ki vam povedo, kako ravnati po različnih nastavitvah korak za korakom..

Imeli boste tudi odlično podporno ekipo, ki skrbi za vse vaše potrebe. V klepetu vas sprejmejo manj kot 20 minut, da boste lahko prepričani, da boste v določenem časovnem okviru rešili kakršno koli težavo..

Velik bonus ponuja tudi HostGator. Brezplačno bodo brezplačno premestili vaše že obstoječe spletno mesto na njihove strežnike. Dobili boste tudi samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, tako da bo vaše spletno mesto shranjeno v varnem okolju. Če želite narediti varnostne kopije svojega spletnega mesta, lahko to storite prek cPanela. Popolnoma avtomatizirane varnostne kopije stanejo 15,95 USD letno.

Cene za njihove storitve se začnejo pri 3,95 dolarja na mesec, za načrt Hatchling, ki ponuja neomejeno shranjevanje, imena domen in pasovno širino. Baby načrt podpira tudi neomejeno vse, z nekaj dodatki za 5,95 dolarja na mesec. Končno je poslovni načrt na voljo po isti ceni, ki podpira neomejeno ime domene, prostor za shranjevanje in širino pasu z dodano dodatno brezplačno namensko IP, brezplačno številko in SSL potrdilom za 5,95 USD na mesec.

Registracija v njihove storitve se lahko izvede v nekaj korakih, za vračilo pa lahko zahtevate v roku 45 dni.

2. BlueHost

bluehost-best-wordpress-hosting-provider

BlueHost ima partnerstvo z WordPressom, tako da so očitno primerni za gostovanje mesta WordPress. Gre za eno od gostovalnih storitev, ki jo priporoča WordPress.org. Prav tako ponujajo posebno ponudbo za uporabnike WordPressa, saj ponujajo 2,95 dolarja na mesec, kar je super za vse, ki želijo gostovati na svojem spletnem mestu z nizkimi stroški.

BlueHost ponuja vse, kar je potrebno za brezhibno delovanje spletnega mesta WordPress. Našli se boste v boljši situaciji in imeli dostop do številnih odličnih varnostnih orodij, kot so Spam Hammer, strokovnjaki za neželeno pošto, Assassin Spam Assassin in CloudFlare, da preprečite napade DDoS, ki bi lahko zrušili vaše spletno mesto.

Njihov čas delovanja je med 99,99% in 99,89%, kar pomeni, da so zanesljive skozi celo leto. Nalaganje strani WordPress ni vedno tako hitro kot strela, ker previsoke količine kode strežnik mora obdelati. Spletna mesta WordPress, ki gostijo BlueHost, imajo čas nalaganja 1000 m. Kar se na prvi pogled morda zdi nezadovoljivo, vendar tega v praksi resnično ne boste opazili.

Služba za stranke potrebuje približno pol ure za odzivanje in na voljo je na tone vsebine, s pomočjo katere se boste naučili upravljati svoje spletno mesto. Imate dostop do številnih videov z vadnicami, ki ponujajo navodila po korakih in veliko informacij.

Prvi paket Bluehosta, osnovni načrt se začne s 3,49 USD na mesec, kar zahteva triletno naročnino. V nasprotnem primeru z 12-mesečno naročnino stane 4,95 dolarja na mesec. Tako dobite 50 GB prostora za shranjevanje, 10 spletnih strani, neomejeno pasovno širino in 5 e-poštnih računov s po 100 MB prostora za shranjevanje. Načrt Plus stane 5,95 USD na mesec, kar zagotavlja 10 spletnih mest, 100 e-poštnih računov s 500 MB prostora, 150 GB prostora za shranjevanje in neomejeno pasovno širino

Na koncu imate poslovni načrt Pro, ki je njihov največji skupni načrt, in stane 13,95 USD na mesec. Ponaša se z neomejeno pasovno širino, shranjevanjem, spletnimi mesti in e-poštnimi računi.

Pomembno je tudi upoštevati, da ne ponujajo brezplačne migracije na spletnem mestu, zato če imate že obstoječe spletno mesto, bi želeli, da se preselijo, vam bodo zaračunali 149,99 USD za to.

Če želite gostiti preprosto spletno mesto WordPress z nekaj funkcijami, je BlueHost dobra možnost, če pa želite gostovati na velikem spletnem mestu za e-trgovino, bo morda nekoliko počasi.

3. Gostovanje inMotion

inmotion-best-business-wordpress gostovanje

Verjetno najbolj popolna storitev gostovanja na tem seznamu. InMotion trdi, da je veliko boljši od svoje konkurence, zato mu je podjetje doslej uspelo dokazati. Njihove storitve so hitre, zanesljive in zanesljive v vseh pogledih. So za približno 40% boljši od večine konkurence.

Spletna mesta, ki gostujejo na strežnikih InMotion, se nalagajo z neverjetno hitrostjo 560 ms, medtem ko nekateri gostitelji z isto ceno označujejo svoja spletna mesta s hitrostjo 800-1000 milisekund. Prav tako so zelo zanesljivi, saj je njihov čas upodabljanja 100% in pade le na 99,95%. Še enkrat je trdna!

Edina slabost pri InMotionu je, da nobeno spletno mesto, večje od 10 GB, ne bo varnostno kopirano. Za redno varnostno kopiranje strani takšne velikosti boste morali plačati 49 evrov. Vendar ponujajo brezplačne avtomatizirane varnostne kopije in obnovitve spletnih strani za katero koli drugo spletno mesto pod 10 GB.

Za vrhunsko storitev imajo skupino za podporo strankam svetovnega razreda, ki je vedno pripravljena ustreči vsem vašim potrebam. Za odziv potrebujejo manj kot 20 minut in vsako težavo bodo rešili dokaj hitro.

Vse, kar zadeva InMotion, uspe biti tako prepričljivo in ravno to si želijo. Te storitve ponujajo po isti ceni kot drugi komercialni webhost, začenši s 3,49 USD na mesec za njihov načrt lansiranja. Podpira 6 spletnih mest, 26 parkiranih domen, 6 baz podatkov MySQL skupaj s 100 poddomenami in 26 parkiranimi domenami.

Načrt napajanja stane 4,49 USD na mesec in ponuja enake storitve kot načrt za zagon, z nekaj dodatki.

Na koncu načrt Pro stane 7,49 USD na mesec, kar podpira neomejeno vse! Njihovo gostovanje v WordPressu je enako kot kateri koli od drugih omenjenih načrtov in odlično podpirajo in upravljajo katero koli spletno mesto, zgrajeno v tem CMS-ju..

4. WebHostingHub

gostovanje spletnega gostovanja-best-wordpress-blog

WebHostingHub ponuja svoje storitve z zelo provokativno izjavo, ki pravi, da so 20-krat hitrejši od konkurence.

Čeprav niso 20-krat hitrejši, so med najhitrejšimi spletnimi gostovalci, ki smo jih pregledali doslej, in se ponašajo s hitrostjo nalaganja 580 milisekund. Hitrosti nalaganja strani so dovolj hitre za delovanje spletnega mesta za e-trgovino.

Vsi mogočni pogoni SSD naredijo stvari še boljše, saj se podatki berejo 20-krat hitreje kot z običajnega trdega diska.

Tudi skozi vse leto so precej zanesljivi z 99,99% posnetkov, ki v najslabšem primeru padejo na 99,88%.

Če ste novinec, ki nima preveč izkušenj s spletno tehnologijo, bo WebHostingHub za vas več kot odličen. Stvari so zelo preproste z nekaj korakovnim postopkom prijave in enostavno nastavitvijo spletnega mesta. Vsak paket gostovanja prihaja z brezplačno programsko opremo za izdelavo spletnih strani.

Izberete lahko, da bo WordPress nameščen na vašem strežniku desno na strani za prijavo. Izberete lahko tudi druge sisteme za upravljanje vsebine.

WebHostingHub ponuja tudi veliko brezplačnih storitev. Ponujajo možnost za prenos treh spletnih strani skupaj z bazami podatkov na njihove strežnike, popolnoma brezplačno. Prav tako obljubljajo postopek brez izpadov, zaradi česar je še bolj prepričljiva ponudba. Poleg vsega, boste s svojo ponudbo dobili tudi brezplačno ime domene.

Vendar varnostno kopiranje in dodana varnost stanejo dodatni denar. To so zelo koristne, tudi bistvene varnostne funkcije, ki jih ne boste dobili brezplačno.

Njihov prvi načrt, Spark načrt se začne pri 4,99 USD na mesec, kar zahteva 3-letno naročnino. Če izberete 12-mesečno možnost, cena naraste do 6,99 dolarja na mesec. Ima podporo za 2 spletna mesta, 25 poddomena in 10 baz podatkov MySQL.

Plan Nitro stane 6,99 USD na mesec in podpira neomejeno število spletnih strani, poddomena in baz podatkov MySQL.

Dynamo načrt tudi vse neomejeno naredi z dodajanjem več strežniških virov, ki jih lahko izkoristite. Ta storitev je odlična za spletna mesta z visoko trgovino.

Če vam je všeč, kako zvenijo storitve WebHostingHub-a, se lahko naročite na njihovo storitev v nekaj preprostih korakih.

5. InterServer

interserver-najbolje optimiziran-hosting-wordpress-hosting

InterServer je na trgu od leta 1999, vendar o njem ni toliko znanega toliko kot drugi komercialni gostitelji. Gre za zelo ugodnega ponudnika, ki ima za seboj 17 let dela in na milijone zadovoljnih uporabnikov.

Imajo vse potrebno za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta WordPress. Približno 80% vseh njihovih pričevanj je napisanih z zelo pozitivnim glasom. Večina njihovih strank je zelo zadovoljna s storitvijo, ki jo prejemajo.

Njihovi časi redko padejo od 100% do 99,99%, zato so resnično zanesljivi skozi vse leto. Še bolj impresivno je to, da imajo spletna mesta, ki jih gostijo na njihovih strežnikih, 300-minutni odzivni čas.

Imajo trdno delo, prijazno in zelo odzivno ekipo za podporo strankam, ki je nenehno pripravljena rešiti vse težave v zvezi z vašim spletnim mestom.

Za tiste, ki se ne želijo preveč namigovati na svojem spletnem mestu WordPress, in tisti, ki bi ga radi imeli brez težav, lahko uporabljate upravljan načrt gostovanja za 5 $ na mesec. Njihove storitve vključujejo tudi številne namestitve z enim klikom in eno brezplačno selitev spletnega mesta.

Z dolgoročno pogodbo lahko dobite tudi odlične popuste in znižate ceno na 3,88 dolarja na mesec. S tem paketom dobite neomejeno pasovno širino, prostor za shranjevanje in spletna mesta. Pomembno pa je omeniti, da nobeno spletno mesto ne sme uporabljati več kot 20% virov svojega strežnika.

Kljub temu je InterServer zelo preprost, brez kakršnih koli omejitev, ki jih nalagajo njihove storitve, in vas bodo obvestili o vsem, kar se dogaja takoj, brez skritega ulova ali pristojbin.

InterServer še ni glavni strežnik in to nadoknadijo tako, da vsem svojim uporabnikom zagotavljajo vrhunsko storitev. Če iščete zanesljivega spletnega gostitelja, ki upošteva vaše interese, je InterServer pravi korak!

Zaključek

Izbira nezanesljivega spletnega gostitelja za vaše WordPress spletno mesto ali blog lahko povzroči veliko glavobola. Ni treba preizkušati različnih podjetij, saj sem vam dal seznam najboljših ponudnikov gostovanja WordPress. Vse sem preizkusil in jih trenutno uporabljam za stranke ali manjše projekte na spletnih mestih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector