5 najboljših ponudnikov poceni gostovanja po e-pošti

najboljše-poceni-gostovanje po e-pošti-2019


Elektronska pošta je in je že vrsto let način za komunikacijo in distribucijo informacij po internetu. Podjetja že dolgo prepoznavajo e-poštna sporočila kot odlično marketinško orodje. Zato je za vsa potencialna podjetja in spletna mesta ključnega pomena, da se naučijo, kako izkoristiti vso moč, ki jo nudijo e-poštna sporočila, ko gre za rast spletnega mesta ali podjetja in trženje izdelkov med občinstvom.

Z več kot milijardo uporabnikov po vsem svetu je e-pošta prehitela telefon in utrdila svoj položaj kot komunikacijsko orodje številka ena za širjenje informacij. In e-pošta bo na tem položaju ostala še več let. Učinkovitost in priljubljenost e-poštnih sporočil sta povzročila vse večje povpraševanje po gostovanju e-pošte za vse vrste spletnih mest, podjetij in podjetnikov.

Eden glavnih razlogov, zakaj je e-pošta postala tako pomembna storitev za spletna mesta in podjetja, je njena uporaba v službi za stranke. E-pošta se lahko izkaže za zelo pomembno tudi v drugih komunikacijskih vidikih, kot so trženje in drugi cilji. Zahteve ponudnikov gostovanja po e-pošti so se povečale, tehnološki napredek, boljša infrastruktura, brezkompromisna kakovost in neprekinjeni čas delovanja so postali ključni za vse storitve gostovanja po e-pošti..

V tem članku bomo poskusili in vam pomagali, da se odločite za najboljšega ponudnika gostovanja po e-pošti za svoje potrebe. Ogledali si bomo poceni načrte gostovanja e-poštnih sporočil, zlasti ker so daleč najboljša možnost za vaš proračun. Ogledali si bomo nekaj ključnih področij in funkcij, o katerih morate biti obveščeni pri presojanju in izbiri pravega ponudnika gostovanja e-pošte za vaše spletno mesto, pregledali pa bomo tudi nekaj skrbno izbranih načrtov gostovanja v skupni rabi e-pošte, ki smo jih pregledali samo za vas.

Kako izbrati dobrega ponudnika gostovanja po e-pošti

Na voljo je veliko različnih načrtov gostovanja, ko gre za gostovanje po e-pošti. Vsi imajo osnovne zmogljivosti, pa tudi nekatere napredne funkcije in možnosti. Na izbiro je preveč, zato začnimo z določitvijo glavnih značilnosti in področij, ki jih morate skrbno upoštevati pri izbiri pravega ponudnika gostovanja po e-pošti za potrebe vašega spletnega mesta ali podjetja.

Če je vaš proračun za gostovanje po e-pošti tanek ali če šele zdaj začnete na poti k izdelavi uspešnega spletnega mesta ali podjetja, so zagotovo takšni načrti za gostovanje e-poštnih sporočil. Ti načrti v skupni rabi lahko zagotavljajo dostojno storitev visoke kakovosti z deljenjem virov strežnika s številnimi različnimi strankami. So najbolj stroškovno učinkovita možnost, če pa vaše spletno mesto ali podjetje raste dovolj veliko in ti načrti za shranjevanje ne morejo zagotoviti vaših povečanih potreb po e-pošti, boste morda morali poiskati in nadgraditi načrt gostovanja e-pošte na naprednejši in dražji paket.

Funkcija številka ena, ki bi jo želeli pričakovati od ponudnika gostovanja e-pošte, je možnost prilagodljivega elektronskega naslova, ki ga lahko spremenite v svojo domeno. Imeti svojo domeno v e-poštnem naslovu poveča legitimnost in profesionalen videz vašega spletnega mesta ali podjetja. Druga pomembna funkcija, ki jo morate pričakovati od ponudnika gostovanja e-pošte, je zagotavljanje spletnih e-poštnih zmogljivosti. Tako boste lahko preverjali svojo e-pošto, kjer koli ste na svetu.

Posredovanje po e-pošti

Posredovanje po e-pošti je zelo pomembna in zelo koristna funkcija, ki bi jo morali imeti možnost izkoristiti. V času svojega mandata kot lastnik spletnega mesta ali podjetja boste najverjetneje ustvarili več kot en e-poštni naslov za svoje potrebe. Posredovanje e-pošte je zelo pomembno orodje, ki vam omogoča samodejno preusmerjanje e-poštnih sporočil z enega naslova na drugega.

Samodejni odzivnik

Nekoliko drugačno, a enako vitalno orodje, ki bi ga morali pričakovati od ponudnika gostovanja po e-pošti, je samodejni odzivnik. Ta orodja za odzive vam omogočajo, da samodejno odgovorite na e-poštna sporočila, poslana vam z vnaprej določenim odgovorom. To je še posebej koristno, če ima vaše spletno mesto ali sistem postopek registracije in zagotovo boste potrebovali orodje za samodejni odziv, da boste lahko preverili e-poštne naslove vaših registracijskih zavezancev.

Filter neželene pošte

Neželena pošta bo velik problem vsakič, ko uporabljate e-poštne naslove. Zelo priporočljivo je, da pri izbiri ponudnika gostovanja po e-pošti zelo previdno upoštevate ukrepe in orodja za preprečevanje neželene pošte. Orodja za preprečevanje neželene pošte so nujna, vendar so prilagodljivi filtri za neželeno pošto tudi odličen način za zmanjšanje količine neželene pošte, ki vam je dostavljena na vaš e-poštni naslov.

Veliko e-pošte, zlonamerne programske opreme in virusov se pošlje po e-pošti. Najbolj razširjeni virusi in trojani so se s pomočjo e-pošte razširili po vsem svetu. Zato je za vašega ponudnika gostovanja e-pošte zelo pomembno, da ima orodja in funkcije za preverjanje virusa in odstranjevanje virusov. Poiščite ponudnike gostovanja po e-pošti, ki imajo samodejno iskanje virusov.

Zdaj, ko ste seznanjeni z najpomembnejšimi vidiki, ki jih morate upoštevati pri izbiri ponudnika gostovanja e-pošte, je čas, da si ogledate nekaj najboljših ponudnikov gostovanja po e-pošti, ki smo jih posebej izbrali za vas zaradi njihove zanesljivosti , cenovna dostopnost in kakovost.

iPage

Obiščite gostitelja »

ipageIPage že od samo 1,99 USD na mesec uspe zagotoviti eno najcenejših storitev gostovanja e-poštnih sporočil, ne da bi zmanjšal njene funkcije in možnosti. Nekatere glavne funkcije, ki jih iPage ponuja vsem strankam, so neomejen prostor na disku, kar je zelo pomembno za gostovanje po e-pošti, pa tudi neomejena pasovna širina in brez omejitev količine različnih domenskih imen, ki jih je mogoče uporabiti. Na voljo so tudi neomejene baze MySQL.

Z lahkoto lahko nadzirate svoje spletno mesto in dejavnosti e-pošte s pomočjo pomembnih orodij, kot so upravitelji datotek, upravitelji prenosov datotek FTP, programska oprema za samodejno varnostno kopiranje, pa tudi monitorji za uporabo, ki vam pomagajo spremljati pasovno širino in porabo diska. iPage ima eno najbolj uveljavljenih infrastruktur gostovanja, ki jim omogoča neprekinjeno uptime, veliko hitrost in zanesljivost.

Kadar gre za funkcije, ki so najpomembnejše za pošiljanje in prejemanje pošte, vam iPage ponuja prilagodljiv e-poštni naslov, ki ga lahko nastavite za uporabo s svojim lastnim spletnim mestom ali poslovno domeno. Poleg tega lahko uporabite programsko opremo WebMail, ki vam bo omogočila odlično spletno e-pošto za preverjanje e-poštnih sporočil, ne glede na to, kje se nahajate na svetu.

iPage mora ponuditi tudi orodja za samodejno odzivnost in možnosti pošiljanja po e-pošti. V celoti boste lahko enostavno in hitro nastavili posredovanje e-pošte, ki lahko samodejno posreduje e-pošto, poslano z enega e-poštnega naslova na drug e-poštni naslov. Samodejni odzivnik vam bo pomagal samodejno odgovoriti na določene vrste e-pošte z vnaprej oblikovanim odzivom.

Končni vidik, zaradi katerega je ta ponudnik gostovanja e-pošte odlična izbira, ki ga morate upoštevati pri izbiri ponudnika gostovanja e-pošte za vaše potrebe, je podpora strankam. iPage nudi 24/7 profesionalno podporo strankam, do katere lahko dostopate prek telefona ali klepeta. Obstaja tudi podroben center za pomoč in sistem za izdajo vozovnic. Za začetnike so na voljo zelo koristne video vadnice, ki vas lahko seznanijo s številnimi funkcijami in orodji, ki jih ponuja ta storitev gostovanja po e-pošti..

FatCow

Obiščite gostitelja »

fatcowFatCow je še en odličen ponudnik gostovanja po e-pošti, ki ponuja nekatere pomembne ključne funkcije gostovanja e-pošte, pa tudi nekatere edinstvene funkcije in zmogljivosti, s katerimi se drugi ponudniki ne bodo mogli ujemati. Izdelali boste lahko toliko poštnih nabiralnikov POP in IMAP, ki jih želite ali potrebujete, kar vam praktično omogoča neomejene e-poštne naslove. Za prvo leto gostovanja boste imeli na voljo tudi brezplačno domeno.

Ta odličen ponudnik gostovanja po e-pošti vam omogoča tudi neomejen prostor na disku, kar je lahko zelo koristno pri uporabi veliko različnih e-poštnih naslovov. Prav tako boste imeli dostop do orodij, ki vam omogočajo hitro in enostavno upravljanje in nadziranje datotek in e-poštnih sporočil.

Brez omejitev glede pasovne širine pri ponudniku gostovanja e-pošte FatCow je njihova zmogljiva in sodobna infrastruktura zgrajena tako, da podpira celo visoke količine prometa na svojih strežnikih. Načrti za skupno gostovanje, ki nas v tem članku najbolj zanimajo, uporabljajo skupno arhitekturo, da bi svojim strankam zagotovili največjo količino gostovanja, hkrati pa ohranili cenovno dostopne.

To pa pomeni, da boste morali, če vaše podjetje ali spletno mesto raste dovolj veliko in bo vaša e-pošta presegla zmogljivosti načrtov za skupno gostovanje, pogledati nekaj naprednejših paketov gostovanja, kot so gostovanje navideznega zasebnega strežnika ali namensko gostovanje strežnikov.

Poleg tega FatCow vsem strankam ponuja stranko WebMail za dostop do e-poštnih sporočil, pa tudi napredno in zmogljivo orodje za filtriranje neželene pošte in orodje za upravljanje glasila, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto nastavite glasilo, ki je lahko koristno pri gradnji svojo občinstvo in ustvarjanje lastnih e-poštnih seznamov.

Poleg 24/7 strokovne podpore strankam, ki je na voljo vsem uporabnikom, je na voljo tudi obsežna knjižnica pogostih vprašanj in številne informativne vadbe po korakih, ki vas lahko naučijo o nastavitvi spletnega mesta, e-pošte ali vsega, kar boste morda potrebovali pomoč pri tem je pomembna za spletno gostovanje in gostovanje po e-pošti.

JustHost

Obiščite gostitelja »

justhostČeprav je JustHost nekoliko dražji v primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja e-pošte s 3,95 dolarja na mesec, se ujema s konkurenco, saj ponuja na tone odličnih funkcij in nekaj edinstvenih zmogljivosti, s katerimi konkurenca ne more biti enaka.

S skupnim načrtom gostovanja JustHost boste imeli neomejeno gostovanje domen in neomejen prostor na disku. Imeli boste tudi možnost nastavitve mednarodnih imen domen, pa tudi popoln dostop do treh različnih odjemalcev WebMail, ki vam omogočajo dostop do e-poštnih računov, kjer koli že ste na svetu..

Vaši e-poštni računi bodo zavarovani tako z varnostjo POP3 kot tudi z varnim IMAP. Nastavili boste lahko posredovanje na katerem koli od vaših e-poštnih računov in celo nastavili dodatke in parkirane domene, pa tudi poddomene za svoje e-poštne naslove. Vse te funkcije lahko enostavno in hitro dostopate prek zmogljive nadzorne plošče računa cPanel.

Za zaščito pred motečimi in potencialno škodljivimi masažami neželene pošte boste imeli dostop do programske opreme Spam Assassin. Infrastrukture, na katerih so zgrajene storitve gostovanja JustHost, so resnično svetovni. Zagotovljeno je neprekinjeno nadaljevanje delovanja, poleg tega pa imate lahko tudi popoln nadzor neprekinjenega omrežja za svoja spletna mesta in elektronske naslove. Če jo potrebujete, lahko naredite tudi samodejno varnostno kopiranje.

BlueHost

Obiščite gostitelja »

bluehostBlueHost je eden največjih in najbolj zaupanja vrednih ponudnikov gostovanja na trgu. Paketi v skupni rabi gostovanja, ki jih ponuja ta ponudnik gostovanja, so precej poceni in ponujajo veliko odličnih in zmogljivih funkcij in orodij, ki vam lahko pomagajo pri upravljanju spletnega mesta in e-pošte..

Tudi pri najosnovnejših paketih skupnega gostovanja boste imeli dostop do neomejene pasovne širine, neomejenih e-poštnih računov, ki so na voljo, pa tudi do 5 parkiranih domen in do 25 poddomena, ki jih lahko uporabljate. S pomočjo zmogljivosti Secure POP3 in Secure IMAP bodo vaši e-poštni naslovi ostali varni in varni.

Nekatere napredne funkcije, ki so na voljo v vseh paketih gostovanja, ki jih ponuja BlueHost, so podpora za posredovanje po e-pošti, ki vam omogoča popoln nadzor nad tem, kako definirate pravila posredovanja e-pošte. Poleg tega lahko nastavite tudi filtre računov in samodejne odzivalce za svoje e-poštne naslove.

Prav tako boste imeli dostop do zaščite pred neželeno pošto in nadzor ter dostop do edinstvenih uporabniških računov. Zaradi dodatne varnosti in zanesljivosti ta določeni ponudnik gostovanja samodejno dnevno varnostno kopira, tako da boste lahko kadar koli obnovili prejšnjo varnostno kopijo, če boste na koncu kaj zavili..

Največja prednost načrtov gostovanja BlueHost v skupni rabi je odlična zaščita virov. Ta neverjetna funkcija prepozna gostujoče stranke, ki uporabljajo prekomerno pasovno širino ali druge vire strežnika, in namesto da bi obrezoval svoje gostovanje, jih ponovno dodeli posebnim izoliranim strežnikom, da ne bi zmanjšali uspešnosti in kakovosti storitve za druge uporabnike, ki si delijo strežnik.

Podpora za stranke BlueHost je zelo strokovna, koristna in na voljo 24/7 prek telefona, klepeta, e-pošte ali vstopnic. Dodatne uporabne funkcije vključujejo tehnološko razširljivost, ki ustreza vašim potrebam spletnega mesta in e-pošte, ko se razvijajo in razvijajo izboljšano profesionalno orodje cPanel, ki vsebuje dodatna orodja in možnosti za upravljanje e-pošte, spletnega mesta, domen in še več.

Gostovanje InMotion

Obiščite gostitelja »

gostovanje inmotionNačrt gostovanja InMotion poleg tega, da vsem svojim strankam ponuja brezplačen gonilnik SSD-ja in brezplačno domeno, ponuja tudi brezplačne varnostne kopije podatkov in varen e-poštni dostop IMAP, ki omogoča dostop do e-pošte in sinhronizacijo v različnih napravah, kjer koli ste. Na voljo je tudi popolna integracija Googlovih aplikacij in popolnoma brezplačne varnostne kopije podatkov za vsakega kupca.

Z InMotion boste imeli neomejeno število razpoložljivih e-poštnih računov, pa tudi neomejeno prostora na disku, e-poštnega prostora in mesečnih prenosov. To omogoča odličnemu ponudniku gostovanja, da ustreza potrebam vsakega kupca, ki zahteva obsežno gostovanje po e-pošti.

Imeli boste dostop do 6 parkiranih domen in do 25 razpoložljivih poddomena, ki jih lahko uporabljate s paketom gostovanja v skupni rabi, ki ga ponuja InMotion. Vaš e-poštni naslovi bodo v celoti zaščiteni s programsko opremo SPAM Safe. InMotion prav tako nastavi e-poštne naslove s platformo IMAP, ki omogoča dostop do e-poštnih naslovov in sinhronizacijo prek različnih platform in naprav.

Strokovna skupina za podporo strankam vam je na voljo 24/7 prek telefona ali klepeta. Obstaja tudi 90-dnevna garancija za vračilo denarja, če InMotion ne da tistega, kar obljublja. Končno je na voljo obsežna in profesionalna zaščita pred zlonamerno programsko opremo za vse vaše e-poštne naslove.

Zaključek

Izbira pravega paketa za gostovanje v e-pošti, ki je pravi za vas, je lahko zelo dolga in zapletena naloga. To je predvsem posledica velikega števila ponudnikov gostovanja, ki tekmujejo na dokaj nasičenem področju. Vsi bodo ponudili različne in raznolike pakete z različnimi orodji, možnostmi in cenami.

Upamo, da smo vam uspešno uspeli obvestiti o najpomembnejših vidikih, ki jih morate natančno upoštevati pri izbiri ponudnika gostovanja po e-pošti, ki bo lahko izpolnil vaše potrebe po gostovanju po e-pošti..

Prav tako smo natančno pregledali številne različne ponudnike gostovanja po e-pošti, da bi našli najboljše najboljše za vas. Ti ponudniki gostovanja so bili ocenjeni glede njihove učinkovitosti, zanesljivosti, cene in lastnosti, ki jih ponujajo. Vsi ti bodo zaradi skupnih zmogljivosti gostovanja precej poceni in odlična proračunska možnost. Nekatere bodo dražje, vendar bodo morali uporabiti nekaj naprednih orodij in funkcij, ki jih boste lahko uporabljali.

Upamo, da je bil ta članek koristen in vam zagotavljamo, da ne glede na ponudnika gostovanja v e-pošti, ki ga boste izbrali s tega seznama, ne boste obžalovali svoje odločitve..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map