5 najboljših ponudnikov spletnega gostovanja za razvijalce

01.06.2020
Najboljše gostovanje '5 najboljših ponudnikov spletnega gostovanja za razvijalce
0 12 мин.

najbolje razvijalce gostovanja


Kot razvijalec želite ustvariti spletna mesta, ki so všeč, odzivna in varna. Vaše veščine kodiranja so najpomembnejše, vendar morate poskrbeti tudi, da vaša spletna mesta temeljijo na močnih temeljih. Zato morate izbrati dobrega gostitelja.

Če bo vaše spletno mesto srednje veliko ali veliko, boste potrebovali nekaj boljšega od skupnega gostovanja. Skupno gostovanje je dobro za najosnovnejša spletna mesta ali bloge, vendar bo vse večje od tega resno vplivalo na uspešnost. Potrebovali boste več moči. Možnost premium je namenski strežnik, vendar v večini primerov, ki bo ne samo drag, ampak tudi preveč, verjetno ne boste uporabili vse te moči. In ker ste najverjetneje na proračunu, boste potrebovali srednjo rešitev, in to VPS gostovanje.

VPS gostovanje vam ponuja najboljše iz obeh svetov. Je veliko močnejši od skupnega gostovanja, saj nimate toliko drugih uporabnikov, da bi ukradli vašo povezavo. Ampak, to je veliko ceneje kot kateri koli namenski strežnik. Zato je gostovanje VPS najboljša možnost za večino razvijalcev.

V tem članku bomo razložili, kaj so ključni atributi dobrega načrta gostovanja VPS. Po tem vam bomo dali primere ponudnikov gostovanja, za katere menimo, da so najboljši v poslu. Do konca tega članka boste vedeli, kako izbrati gostitelja za svoje spletno mesto.

Gostovalno podjetje
Promotivna cena

1gostovanje inmotionbest za spletne razvijalce19,99 USD / mesečno
2bluehost najboljše gostovanje za razvijalce wordpressa19,99 USD / mesečno
3hostgator najboljše gostovanje za razvijalce spletnih strani29,95 USD / mesečno
4interserver najboljše gostovanje za programerje6,00 USD / mesečno
5greengeeks najboljše gostovanje za računalniške programerje39,95 USD / mesečno

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri načrta VPS?

Vsak načrt gostovanja VPS mora izpolnjevati določena merila, ki vključujejo:

 • Hitrost in zanesljivost – želite ustvariti spletna mesta, ki so hitra in odzivna. In hočeš, da so ves čas gor. Zato morate izbrati gostitelja z velikim ugledom glede hitrosti in odličnimi uptime posnetki.
 • Cena in lastnosti – to je enostavno odločiti. Najprej si oglejte svoj proračun. Dalo vam bo predstavo, kaj je preveč, zato lahko izključite gostovalne načrte, ki so za vaš projekt predragi. Ne pa vedno na najcenejšo možnost, bodite pametnejši od tega. Vedno je lepo prihraniti denar ali ga porabiti na nečem bolj vidnem, vendar je gostovanje temelj vsake spletne strani, zelo pomembno. Dražji načrti dobijo več funkcij in orodij, tako da lahko zgradite boljše spletno mesto.
 • Varnost in podpora – Izdelava varnih spletnih mest je nujna. Ne želite, da vaš ugled trpi, in bo, če vaše spletno mesto ni varno. Zato potrebujete gostitelja, ki ima vrhunsko podatkovno središče. Prav tako želite, da imajo odlično podporno ekipo, saj nikoli ne veste, kdaj boste potrebovali pomoč. In ker načrti VPS potrebujejo vzdrževanje, bi bilo idealno, če bi našli načrt, v katerem je vključeno tudi vzdrževanje strežnika.

Ena glavnih razlik med skupnim načrtom in VPS-om je, da lahko izberete svojo strojno opremo. Vsak načrt VPS vam daje prostor za CPU, RAM, SSD, količina vseh teh pa je glavna razlika med načrti. Seveda si želite čim več moči, vendar gre tudi za cenovno ceno, zato izberite pametno. Ni potrebe, da precenjujete svoje spletno mesto, saj lahko vedno nadgradite pozneje, če se vam zdi izbrani načrt premajhen.

Najboljši ponudniki gostovanja za razvijalce

1. Gostovanje inMotion

inmotion-best-professional-hosting-developers

Gostovanje InMotion

InMotion je podjetje iz ZDA, ki gostuje od leta 2001, zato ga lahko smatrate za veterana. Skozi vsa ta leta je bil znan po svoji stabilnosti, varnosti in hitrosti.

InMotion ima dva velika podatkovna centra in oba sta najsodobnejša. Vsako leto v svojo tehnologijo vložijo milijone dolarjev in jo obnovijo le z najnovejšimi komponentami proizvajalcev velikih blagovnih znamk. To prikazuje rezultate; spletna mesta, ki gostijo InMotion, delujejo do 40% hitreje kot konkurenca. Pokaže tudi v 99,99% zagotovljenem podaljšanju.

InMotion ima veliko uporabnih orodij za razvijalce. Podpirajo številne skripte in jezike: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python in Ruby on Rails. Prav tako podpirajo baze podatkov MySQL, PostgreSQL in SQLite. InMotion ima tudi dostop do SSH. Njihove enostavne možnosti namestitve vključujejo številne priljubljene platforme, kot so b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress in SSL.

InMotion ima tudi odlično, brezplačno varnostno kopijo. To je neverjetno, saj veliko ponudnikov gostovanja to zelo zaračuna. To bodo storili samodejno, velikosti do 10 GB. Če pa želite narediti varnostne kopije, vam bodo zagotovili potrebna orodja.

InMotion ponuja 6 načrtov VPS, od 19,99 do 64,99 dolarja na mesec. Vsi načrti VPS imajo neomejene domene, spletna mesta in e-poštna sporočila. Prav tako imajo vsi brezplačno shrambo SSD, tako da bo vaše spletno mesto delovalo z največjo hitrostjo. Vsi načrti VPS so v primerjavi s skupnim gostovanjem zelo močni; te so kot nalašč za razvijalce. Tudi najcenejši načrt VPS je precej močan; S 4 GB RAM-a, 75 GB pomnilnika, 4 TB pasovne širine in 3 naslovi IP je na voljo večina spletnih mest. Načrt lahko kadar koli nadgradite.

Podporna ekipa InMotion je ena najboljših v tem poslu. Enostavno dosegljivi 24/7 vam bodo hitro in strokovno pomagali. Ponudili bodo celo brezplačno selitev spletnega mesta na svoje strežnike.

InMotion je edinstven ponudnik gostovanja. Prepričan v svojo kakovost ponuja InMotion velikodušno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

2. BlueHost

bluehost-best-vps-plani-web-developers

BlueHost

Če ima vaše spletno mesto kaj skupnega z WordPressom, si oglejte BlueHost. WordPress je že vrsto let gostiteljsko podjetje, ki ga priporoča WordPress. BlueHost je varen, stabilen in hiter, zato tudi če ne uporabljate WordPress-a, ga vseeno upoštevajte kot ponudnika gostovanja.

Podjetje BlueHost vse naredi sam 100%. To zagotavlja, da je vse pod nadzorom, in zagotavlja stalno kakovost. Uporabljajo lastne povezave z vlakni in Linux, ki upravljajo po meri vgrajene strežnike. Vse to povzroči 99,99% uptime, zagotovljeno.

Izdelava varnih spletnih mest je pomembna, BlueHost pa je znan po svoji varnosti. Vaša spletna mesta bodo zaščitena pred vsemi grožnjami sodobnega interneta, kot so neželena pošta in DDOS napadi.

Za razvijalce BlueHost ponuja veliko: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress in SSL), številne podprte skripte in jezike (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on Rails), baze podatkov PHPMyAdmin in MySQL.

Imajo 4 čudovite načrte VPS, od 19,99 USD na mesec do 59,99 USD na mesec. Če pogledate njihove cene, lahko rečete, da je BlueHost proračunsko prijazen. Toda naj vas ne zavedejo njihove nizke cene, načrti BlueHost imajo veliko za ponuditi. Njihov najcenejši načrt VPS, imenovan Standard, vam nudi 2 jedra, 2 GB RAM-a, 30 GB SSD prostora in neomejeno pasovno širino. Odlična stvar BlueHosta je, da za vas skrbi za vzdrževanje strežnika, zato morate skrbeti za eno stvar manj.

Podpora BlueHost je čudovita. Do njih lahko 24/7 dostopate po e-pošti, telefonu in klepetu ter z uporabo široke baze znanja. Njihova interna ekipa inženirjev bo strokovno odgovorila na vsa vaša vprašanja. BlueHost ima tudi dobro spletno mesto, kjer najdete uporabne vadnice in video posnetke.

Vas zanima BlueHost? Poskusite, ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

3. HostGator

hostgator-zanesljiv-web-gostitelj-razvijalci

HostGator

HostGator je eden največjih ponudnikov gostovanja na svetu. Gosti več kot 9 milijonov domen uspešno. Če torej ne želite kockati in želite zanesljivega gostitelja, ki je skozi leta dokazal svoj ugled, izberite HostGator.

Ker gostuje toliko domen, je moral HostGator zagotoviti, da so njihovi strežniki varni in da ves čas delujejo, saj si morajo obdržati ugled. In storili so ravno to. Njihov ogromen podatkovni center se spremlja 24/7, vgrajen je najnovejši sistem za varnostno kopiranje in odkrivanje požara. S tem zagotovite, da imajo zagotovljeno 99,9% uptime in zagotavljajo RSS-vir statusa strežnika, tako da to lahko vidite tudi sami.

HostGator podpira priljubljene skripte in jezike, vključno z: ASP, PHP, Python in Ruby. Ponujajo tudi enostavne namestitve za Drupal, Joomla, Magneto in WordPress. Podpirajo baze podatkov PHPMyAdmin in MySQL, tako da so zajeti vsi glavni jeziki, platforme in baze podatkov.

HostGator je znan po ugodnih cenah, načrti VPS pa niso nič drugačni. Imajo 3 načrte, od 29,95 dolarja na mesec do 49,95 dolarja na mesec. Ker lahko pozneje vedno nadgradite, predlagamo, da začnete z njihovim najcenejšim načrtom, Snappy. Mogoče bi bilo poceni, a nabija punch. Za 29,95 USD / mesečno dobite 2 jedra, 2 GB RAM-a, 120 GB SSD prostora in 1,5 TB pasovne širine.

HostGator ima dobro podporo in odlično spletno stran. Njihova visoko usposobljena ekipa je dosegljiva 24/7 in bo rešila večino vaših težav. In če radi sami iščete odgovore, boste uživali v brskanju po njihovih živahnih forumih.

Z HostGatorjem se ne boste zmotili, že nekaj časa je naokoli in si je prislužil zaupanje 9 milijonov domen. Če se odločite za preizkus, vas bo zaščitila 45-dnevna garancija za vračilo denarja.

4. InterServer

razvijalci interserver-poceni-vps-hosting

InterServer

InterServer deluje že od leta 1999. In od začetka so obdržali vse svoje glavne menedžerje. To dokazuje moč InterServerja, saj lahko raste in obdrži vse ključne zaposlene. In pripoveduje zgodbo o njihovi poslovni etiki. Te etike kažejo tudi v svoji pošteni politiki. Pri InterServerju ne boste videli nobenih skritih klavzul ali dolgih in nepoštenih pogodb z dragimi pristojbinami za izstop. Preprosto boste dobili tisto, kar plačate.

InterServer je po meri izdelal lasten podatkovni center. Vgradijo embargo na komponente namiznega nivoja in uporabljajo samo vrhunske tehnologije. To jim omogoča, da zagotavljajo 99,99% uptime.

Podporna ekipa InterServerja je ena najboljših v panogi. So visoko usposobljeni in celo njihovo ključno osebje se po potrebi oglasi na telefon. Od njih lahko pričakujete, da bodo rešili kakršne koli težave v vsakem trenutku. Ponudili vam bodo tudi brezplačno selitev z drugih gostiteljev, s takojšnjim zagotavljanjem pa vam bo spletno mesto takoj na voljo.

InterServer podpira vse glavne skripte in jezike (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on tirnice) in omogoča enostavno namestitev za številne storitve (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Podpira baze podatkov PHPMyAdmin in MySQL ter nadzorne plošče Cpanel, Plesk in WHM.

Oddelek VPS na njihovem spletnem mestu je res edinstven. Našli boste kar 32 načrtov VPS za Windows / Linux, od le 6 do 6 mesecev na mesec do 96 evrov na mesec. To pomeni, da lahko najdete načrt VPS, ki ustreza potrebam katerega koli spletnega mesta in ustreza vsakemu proračunu. Načrti se razlikujejo po moči; število jeder, količina RAM-a in prostora na SSD-ju, največja količina mesečnih prenosov podatkov.

Če iščete raznolikost in želite načrt VPS po meri, je InterServer za vas. Poskusite sami svoje načrte, ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

5. GreenGeeks

greengeeks-kakovosti-hosting-web-razvijalci

GreenGeeks

Če ima vaša spletna stran kaj skupnega z okoljem ali ekologijo, jo morate gostiti na GreenGeeksu! Ta ponudnik gostovanja vrne v omrežje trikrat več energije, ki jo porabi. In to vračajo z nakupom točk vetrne energije! Torej so resnično zeleni.

Toda GreenGeeks ne skrbi samo za naš planet; skrbijo tudi za svoje stranke. Njihovi strežniki vzdržujejo 99,9% uptime, vračilo denarja. Prav tako skrbijo za varnost. GreenGeeks ponuja vsa sodobna orodja, s katerimi ohranite svojo spletno stran nedotaknjeno. Sem sodijo odkrivanje grobe sile, nezaželeni strelec, SSL varen strežnik, varnostno skeniranje v realnem času in zaščita gesla. GreenGeeks izvaja tudi nočne varnostne kopije, zato bodo vaši podatki izjemno varni.

GreenGeeks podpira jezike Django, Perl, PHP, Python in Ruby on Rails. Imajo tudi hitro namestitev za b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress in SSL. Tako boste prihranili veliko časa. PHPMyAdmin in MySQL sta zbirki podatkov, ki jo podpirata.

GreenGeeks ima 4 različne VPS načrte, od 39,95 do 159,95 dolarja na mesec. Vsi temeljijo na štirijedrni osnovi, preostale specifikacije pa so drugačne. Priporočamo paket $ 59,95. Poleg 4 jeder vključuje še 2 GB RAM-a, 50 GB SSD prostora in 1500 GB pasovne širine.

GreenGeeks ima vrhunsko podporo. Na voljo so 24/7, do njih pa lahko pridete po telefonu, klepetu v živo ali v zbirki znanja. Če je vaše spletno mesto že gostovano na drugem strežniku, bodo ponudili, da ga brezplačno preselijo. In za vzdrževanje strežnika vam ni treba skrbeti, saj bodo to storili namesto vas. Omenili smo že nočne varnostne kopije.

GreenGeeks je s svojo okolju prijazno politiko nekaj posebnega. Podatkovni centri izčrpajo ogromno energije in GreenGeeks se trudi, da bi to ublažil. Tudi vi bi morali biti okolju ozaveščeni in vas vabimo, da preizkusite GreenGeeks, ne boste razočarani. Tudi vi ste brez tveganja, saj nudijo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Zaključek

Industrija spletnega gostovanja ponuja veliko. V tem članku smo vam predstavili načrte VPS in ponudnike gostovanja, za katere menimo, da so najboljši. Lahko greste veliko in izberete HostGator, lahko zeleno in izberete GreenGeeks. Če so vam priporočila pomembna, pojdite z BlueHostom. Če je vaša izbira raznolikost in prilagajanje, izberite InterServer in če potrebujete dolga jamstva za vračilo denarja, pojdite na InMotion.

Toda bodite prepričani, da je izbira katerega koli od teh izvrstna izbira. Vsi so zanesljivi in ​​imajo odlične izkušnje. So varni, saj nudijo številne plasti zaščite. Vsi nudijo najvišjo hitrost in 100% zadovoljstvo uporabnikov. Ena stvar je zagotovo, pri vseh pa je kakovost nad vsem ostalim.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector