6 najboljših ponudnikov zelenega spletnega gostovanja

01.06.2020
Najboljše gostovanje '6 najboljših ponudnikov zelenega spletnega gostovanja
0 24 мин.

najboljše-zeleno-gostovanje ponudnikov-2019


Vsi dobro vemo, da zemeljske naravne vire izčrpavamo bolj kot kdaj koli prej. Pustilo je nekaj resnih okoljskih sprememb in pričakujemo, da se bomo v prihodnosti soočili z več. Vprašati se moramo celo, kakšno Zemljo bomo v prihodnosti pustili svojim otrokom. Zato moramo preiti na zelene alternative in živeti učinkoviteje, kjer koli lahko. Eno od teh področij je tisto, za kar se odločimo za napajanje naše tehnologije.

Spletno gostovanje je veliko podjetje, njegova poraba energije pa je prav tako ogromna. Velika podjetja imajo hangarje, napolnjene z ropotajočimi strežniki, ki samo gorijo skozi moč, da nadaljujejo. Upoštevajte, da mora strežnik delati ves dan, da je vaše spletno mesto na voljo ves dan. Povprečni strežnik porabi približno 20,4 kilovata na dan. Velika spletna ponudnika gostovanja imajo vsak dan vsaj 1000 strežnikov, zato njihova dnevna poraba energije znaša 20.400 kilovatov. To lahko porabi nekaj sosesk in več. Moč, ki je potrebna za zagon vseh strežnikov v ZDA, je enaka količini, ki bi jo lahko proizvedle 5 jedrskih elektrarn. Tako je precej enostavno dojeti, koliko škode ima internet resnično v okolju.

Čeprav je zelena zelena v današnjem času priljubljena besedna zveza, ima nekaj resnih vplivov na okolje. Zelena izbira je izbira, ki lahko pozitivno vpliva na okolje. Toda katere spremembe v resnici naredi? Še pomembneje je, kakšne neposredne koristi vam lahko nudi? Na ta vprašanja si bomo želeli odgovoriti in videli bomo, kaj še lahko ponuja ta trajnostna oblika spletnega gostovanja. Torej, brez nadaljnjega oboževanja, spustiva se na to!

Lahko naredite močan vpliv na okolje

Začnimo s prvo in najbolj očitno korist izbire okolju prijaznega spletnega gostovanja. Zelena barva je nekaj, kar lahko storite, da sodelujete pri varovanju okolja. Kot sem že omenil, vaše spletno mesto nenehno črpa naše okoljske vire. Zeleno gostovanje zagotavlja, da vsa energija, ki jo strežniki podjetja potrebujejo za gostovanje spletnih mest, izvira iz obnovljivega vira. Torej, ko ga izberete, se odločite, da boste brez težav v okolju.

To koristi ugledu in trženju vašega podjetja

Vse, kar ima zeleno, z njim pozitivno povezuje in ustvarja dobro javno podobo vašega podjetja. Svojo javno podobo lahko preprosto in enostavno izboljšate tako, da pridobite zelene poverilnice. Podjetje, ki si prizadeva za spremembe in zmanjšanje vpliva, ki ga imajo na okolje, je ponavadi bolj priljubljeno, kar jim prinaša bolj okolju prijazne stranke in stranke.

Trenutno je zelena zelena neverjetno priljubljena, zato postaja tudi izbira pri trženju. Če objavite dejstvo, da vaše podjetje vlaga v in podpira zelene rešitve, boste pritegnili več ljudi. Če natančno določite, zakaj delujete na področju varovanja okolja, se zelo verjetno pritožite na okoljsko ozaveščeno občinstvo, na katerega se sicer ne bi pritožili..

Prav tako je res, da so številne stranke pripravljene plačati nekoliko več, če vedo, da kupujejo „zelene“ storitve. Tako zeleno gostovanje zagotovo lahko poveča svojo stopnjo dobička tako, da pritegne več strank in vam omogoči rahlo dvig cen.

Je bolj ugodno

Ker nobeno komunalno podjetje ne bi plačalo energije, ki jo porabi gostovanje vašega spletnega mesta, takoj postane veliko lažje na vaši denarnici. Ko podjetja proizvajajo svojo energijo iz obnovljivih virov, kot so vetrna energija in sončni paneli, imajo veliko manj stroškov. Prihranijo lahko veliko denarja, čeprav zahtevajo vnaprejšnje naložbe, povezane z zelenim virom energije. Zeleno gostovanje je cenejše ali stane enako ceno kot redno gostovanje. Tako lahko tudi vi, odjemalec, izkoristite ves denar, ki ga prihranite. Ne samo, da svoje podjetje postavljate v dobro podobo, pridobite zaupanje strank in varčujete z okoljem, temveč se tudi pametno finančno odločite.

Kako izbrati ponudnika zelenega gostovanja

Če se želite odločiti za rešitev zelenega gostovanja, ste na pravem mestu. Obstajajo številna podjetja, ki so se že uveljavila kot neverjetni ponudniki storitev in zagovarjajo zelene podpornike. Izbira ponudnika zelenega gostovanja deluje enako kot izbira običajnega ponudnika. Vedeti morate le svoj proračun in kakovost storitve, ki jo boste dobili. Drugo vprašanje je bolj zapleteno kot zadnje, zato se bomo tega lotili. Nekaj ​​osnovnih lastnosti, na katere morate biti pozorni, da se odločite, s katero boste dolgoročno zadovoljni.

 • Občasni čas – Vaše spletno mesto mora biti na voljo skozi celo leto. Če strežniki tudi za kratek čas odpadejo, nihče ne more dostopati do vašega spletnega mesta, kar pomeni, da boste za ta čas izgubili poslovanje. Večina podjetij navaja, da imajo 99-odstotno dober čas, vendar zakaj ne bi? Najprej zaupajte svojemu črevesju in preberite nekaj pregledov o njih. Dobra spletna mesta za pregledovanje gostovanja merijo produktivnost podjetja na enak način kot mi. Zato vedno preglejte pregled, preden zaupate, kaj podjetje pravi o njihovem podaljšanju.
 • Hitrost nalaganja strani – Ko je vaše spletno mesto pripravljeno, mora biti hitro. Hitrost nalaganja strani je za Google neodvisen dejavnik razvrstitve in z vidika uporabniške izkušnje izredno pomemben. Osebe se ne bodo držale na vašem spletnem mestu, če se naloži več kot 2 sekundi. Pravzaprav bi morali imeti ponudnika gostovanja, ki vam omogoča, da v roku 1 sekunde naložite svoje spletno mesto. Tako lahko svojim uporabnikom zagotovite resnično zadovoljivo izkušnjo. Lahko vidite, kako hitro so strežniki podjetja enaki kot pri upodabljanju. Z branjem pregleda in ogledom meritev.
 • Pomoč strankam – Zagon spletnega mesta je včasih lahko težaven, še posebej, če niste vajeni gostovalne storitve, ki jo uporabljate. Lahko tudi naletite na težave in želite imeti nekoga za hrbtom, ki vam bo pomagal rešiti. Da bi moral biti nekdo od predstavnikov za podporo strankam vašega gostiteljskega podjetja. Večina frustracij, povezanih s spletnim gostovanjem, izvira iz slabe ali neobstoječe podpore strankam. Prepričajte se, da imate najboljšo možno podporo strankam, zato opravite raziskave. Oglejte si, kaj pravijo ljudje na forumih in v razdelkih za komentarje. Iskrena uporabniška izkušnja je vaše najboljše vodilo, ko poskušate ugotoviti, kakšno podporo lahko ponudi gostovalno podjetje.
 • Zastonj – Dobro podjetje za gostovanje vam ne ponuja samo dobre storitve in dobre podpore strankam, temveč tudi dobro ponudbo. Številne storitve so precenjene in vas prosimo za več denarja, če želite uporabiti osnovne funkcije in storitve. Če lahko, izberite podjetje, ki ponuja brezplačne selitve na spletna mesta, brezplačne varnostne kopije in brezplačne varnostne funkcije ter zaščito pred neželeno pošto. Več brezplačnih stvari, očitno boljši bo vaš posel. Upoštevajte, da visoko kakovostna podjetja za gostovanje resnično presežejo kilometre, da vas zadovoljijo s številnimi brezplačnimi storitvami. Medtem ko si drugi samo prizadevajo, da bi dobili vaš denar in vam samo nekaj dajo, da boste še naprej plačevali.
 • Aplikacije in funkcije – Želeli bi, da so sistemi za upravljanje vsebine, kot sta WordPress in Drupal, enostavno dostopni in nameščeni v enem samem kliku. Pravilna storitev gostovanja s cPanel bo enostavna za navigacijo in uporabo. Tako poskrbite, da boste lahko s tem, kar kupujete, upravljali prek odprtokodnega cPanela.

Najboljše storitve zelenega gostovanja

Kot pri vsem, je tudi nekaj podjetij, ki so prehitela konkurenco. Trenutno ponujajo najboljše storitve zelenega spletnega gostovanja. Tu je 6 najboljših igralcev na področju ponudnikov zelenega spletnega gostovanja.

GreenGeeks

Obiščite gostitelja »

GreenGeeks je eno najbolj priljubljenih imen v industriji zelenih spletnih gostovanj. Predstavljajo si odlične storitve spletnega gostovanja, ki jih izključno poganja sonce in veter. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008 in zdaj domuje več kot 300.000 spletnih strani. Navajajo drzne trditve, kot so 99,99% uptime in 100% zadovoljstvo strank. Ali res ponujajo kakovost, da podkrepi te trditve? Pa ugotovimo!

Drzna izjava o njihovem podaljšku se sliši ravno prav. Nudijo neprepustnih 99,91% uptime skozi vse leto. Tako boste zagotovili, da bo vaše spletno mesto stalno na voljo in pripravljeno za poslovanje. Na to se lahko zanesete, ne da bi se vam bilo kdaj treba bati zaradi neumnosti, kot je okvara strežnika.

Kar zadeva hitrosti nalaganja spletnih strani, stvari niso tako glamurozne. Vendar nikakor niso slabi. Strežniki GreenGeeksa so le nekoliko počasnejši, kot bi pričakoval. Hitrosti nalaganja na njihovi spletni strani se gibljejo med 600 in 1200 milisekundami, kar lahko štejemo za povprečne.

Velika je tudi njihova podpora strankam, kar še dodatno podkrepi izjavo. Povezava s agentom za podporo strankam ni trajala več kot minuto, na naša vprašanja smo odgovorili zelo hitro. Tudi njihovi odgovori so bili pravilni in koristni. Agent je bil ves čas prijazen. A čeprav smo doživeli vso to pozitivnost, smo opazili rahlo težavo. Opazili smo nekaj slovničnih napak in nekateri stavki niso bili povsem izčrpni. To je zato, ker je bila njihova podpora verjetno zunanja izvajalcem angleškega jezika, ker jim omogočajo prihraniti veliko denarja. Mogoče je tudi, da GreenGeeks omogoča tako hitre odzive. Ker stoji več predstavnikov za podporo strankam, obstaja večja možnost, da bo kdo odgovoril na vašo poizvedbo v nekaj sekundah.

GreenGeeks poleg zanesljive ekipe za podporo strankam, do katere vedno lahko pridete, ima tudi precej široko bazo znanja. Tam najdete odgovore na najpogostejša vprašanja in težave, ki jih lahko prečkate med nastavitvijo spletnega mesta. Če želite sami odkriti težave, je to odlična možnost. Najdete odgovore na vprašanja o splošnem gostovanju, VPS gostovanju, zaračunavanju, gostovanju preprodajalcev in še več. Imajo tudi številne video vaje, ki jih lahko uporabite.

Ko gre za brezplačne izdelke, ima GreenGeeks stvari na čelu. Ponujajo brezplačno ime domene in brezplačno selitev spletnega mesta. To vam lahko prihrani veliko denarja, če že imate spletno stran. Če pa tega ne storite, se nekoliko odcepite od svojih začetnih stroškov. GreenGeeks nudi tudi brezplačne varnostne kopije vsak večer. Tako ste lahko prepričani, da so vsi vaši podatki varni in zdravi ter se lahko vedno vrnete na eno od prejšnjih različic svojega spletnega mesta, če se kaj zgodi. Poleg tega dobite tudi varnostne ukrepe, kot sta Spam Assassin in SSL, zato ste pripravljeni na vse, kar potrebujete.

GreenGeeks sledi tudi običajnim trikom manipuliranja s cenami v panogi. Oglašujejo začetno ceno 3,95 USD na mesec, vendar boste zanjo morali podpisati triletno pogodbo. Če tega ne storite, se bo cena takoj dvignila na 9,95 USD na mesec. To je skoraj trikrat več.

Smešno je, da obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Izplačate ga lahko kadar koli, če pa ste jih prevzeli pri ponudbi za brezplačno registracijo domene, jo boste morali plačati. Pristojbina za registracijo domene vas bo stala 24,95 USD. Tako se zdi, da je GreenGeeks prekleto dobil denar.

Čeprav GreenGeeks ni popoln, bo vaše spletno mesto ohranilo precej spodobno delovanje. Imajo trden čas delovanja in zelo dobro podporo strankam, na katero se lahko zanesete. Hitrosti nalaganja spletnega mesta niso tako hitre, vendar so še vedno dovolj hitre, da lahko vaše spletno mesto ustreza današnjim standardom. Če želite več informacij, obiščite uradno spletno mesto Green Geek!

iPage

Obiščite gostitelja »

iPage je postal zelo priljubljen v blogerskem prostoru in med ljudmi, ki si prizadevajo zagnati svoja spletna mesta kar najbolj poceni. So noro poceni, saj ponujajo načrte tako poceni kot 1,99 dolarja na mesec. V njeni lasti je skupina Endurance International, ki je lastnica številnih drugih gostovalnih podjetij, kot so BlueHost, VPSLink, FatCow in tako naprej.

iPage je hkrati enostaven za vašo denarnico in okolje. Za samo 12 mesečno naročnino lahko dobite nizke 1,99 USD mesečno uvodne cene. To me res privlači, ker je vnaprej in pošteno določanje cen, da industrija web hosting trenutno zelo potrebuje. Precej spodobno je, vendar predlagam, da se naročite na daljši rok, če greste na iPage. Ne zato, ker boste z njimi poslovali boljše, ampak zato, ker se bo vaša mesečna cena povzpela do 8 USD, kar je 350-odstotni skok cen. Temu se boste verjetno želeli izogniti čim dlje. Razen tega starega cenovnega trika je iPage precej spodoben.

Njihov čas delovanja strežnika znaša 99,96%, kar bo zagotovilo, da bo vaše spletno mesto varno in dosledno delovalo skozi celo leto. Njihove hitrosti nalaganja strani so 884 milisekund. To je dovolj hitro, da se spletne strani takoj naložijo, razen če želite obiskati veliko spletno mesto za e-trgovino. Torej, iPage v osnovi preverja zahteve strežnika. Kaj pa ostalo?

No, podpora strankam iPage bi lahko koristila malo dela. Nikakor niso slabi, saj je 20-minutni odzivni čas precej soliden v primerjavi z drugimi, na katere potrebujejo ure in dneve. Po 20 minutah so odgovorili z odgovori na naša vprašanja, vendar me to še vedno ni povsem prepričalo. Predvsem zato, ker je na internetu veliko nejasnih pregledov o podpori za iPage. Nekateri so svoje težave odpravili brez težav ali čakali preveč, drugi pa so svoje kritike napisali iz čistega nezadovoljstva. Zato je najbolje, da se ozrete in vidite, kaj najdete, preden greste naprej in kupite storitev.

Če ste ljubitelj zelenega spletnega gostovanja, bodite prepričani, da je iPage partner EPA Green Power Partner, ker spletni strežniki in podatkovni centri, ki omogočajo, da storitve iPage delujejo z vetrno energijo. Podjetje kupi toliko obnovljive energije, da nadomesti njihovo porabo energije za 200%! Torej boste planetu naredili uslugo tudi, če boste delali z iPageom.

IPage poleg zelo ugodne cene ponuja tudi veliko brezplačnih ponudb za sladkanje posla. Izboljšane varnostne možnosti boste dobili pri enem od partnerjev podjetja SiteLock. Njihova programska oprema pomaga pri utrjevanju vašega spletnega mesta, da se preprečijo kakršne koli kršitve varnosti. Redno ga bo pregledal glede zlonamerne programske opreme in druge škodljive programske opreme. Da bi bilo še boljše, iPage ponuja tudi brezplačne varnostne kopije, kar je najboljši varnostni ukrep, ki ga lahko naredite za svoje spletno mesto. Večina podjetij za to zaračuna doplačilo, zato je odlično imeti popolnoma brezplačno.

Njihove storitve se dobro igrajo tudi z drugimi aplikacijami tretjih oseb in platformami za e-trgovino. Imate integracije za prehodi za plačila, kot so PayPal, Google Apps in številni drugi. Končno boste prejeli tudi 200 USD vredne tržne dobropise, ki jih lahko porabite za Google AdWords, Bing ali Yahoo! za trženje vaše spletne strani.

Čeprav se vse to sliši resnično sladko, ima iPage še vedno nekaj neprijetnih presenečenj. Eno je dejstvo, da namesto cPanela uporabljajo vDeck. vDeck je manj znana alternativa za upravljanje strežnikov, na katero se lahko navadiš. Vendar ni tako dober in izčrpen kot cPanel.

Na splošno je iPage dobra izbira za vse, ki iščejo stabilno storitev gostovanja, medtem ko si še vedno enostavno omislijo denarnico in svoje okolje. Če želite več informacij o storitvah iPage, obiščite njihovo uradno spletno mesto!

Gostovanje InMotion

Obiščite gostitelja »

InMotion je moje najljubše gostovanje podjetje, roke navzdol. Tako da je moje mnenje morda malo pristransko, vendar ga bom v resnici ohranil.

InMotion obstaja že več kot 10 let in nudijo dom za več kot 300.000 domen. Vse bolj so priljubljeni zaradi konstantne kakovosti svojih storitev in ker ponujajo nekaj neverjetnih ponudb. InMotion mi je postal najljubši, saj se je podjetju, ki se je uspelo izogniti številnim trikom s cenami, ki jih uporablja celotna industrija. Namesto tega delujejo na podlagi vnaprej določene cene, ki jo imajo vsi radi.

InMotion je veliko investiral v to, da bodo postali zeleni. Imajo celoten podatkovni center, ki se zanaša le na zeleno energijo in deluje tudi pri pretvorbi drugih. V pisarnah svojih podjetij imajo tudi odlične politike. Vključuje zmanjšanje odpadkov in večji poudarek na neuporabi veliko papirnih izdelkov in recikliranju vsega njihovega smeti.

InMotion ima na vidiku tehnične lastnosti pravilnega spletnega gostovanja. Ne glede na to, kakšen načrt ste se odločili za nakup pri InMotionu, ste lahko prepričani, da bo brez težav obdeloval vašo spletno stran. Dosegljiv bo lahko skozi celo leto in bo tekel z veliko hitrostjo. To je povezano z dejstvom, da imajo strežniki InMotion podaljšanje med 100% in 99,97%, zato so na voljo skoraj vsako sekundo v letu. Vendar ne samo to, imajo tudi kratke čase nalaganja. Pričakujete, da se bo vaša stran naložila med 460 in 700 milisekundami, kar je izjemno.

Hitrost in stabilnost dodaja dejstvo, da bodo vsi vaši podatki shranjeni v SSD arhitekturi. Večina ponudnikov gostovanja zaprosi za dodatno mesečno plačilo za shranjevanje vašega spletnega mesta na SSD diskih, vendar InMotion ponuja brezplačno.

Za boljši posel ima InMotion tudi veliko brezplačnih ponudb. Na primer, če želite svoje že obstoječe spletno mesto premakniti v enega od zelenih podatkovnih centrov InMotion, bodo to storili za vas brezplačno. Nekaj ​​ur boste imeli dostop in opravili bodo selitev spletnega mesta namesto vas. Pričakujete lahko tudi brezplačne redne varnostne kopije. Vsakodnevno varnostno kopiranje spletnega mesta je največji varnostni ukrep. Poleg tega lahko InMotion brezplačno ponudi tudi vtičnik Sucuri, da lahko spletno mesto z varnostnimi ukrepi popolnoma okrepite. To je neverjeten vtičnik, ki nenehno pregleduje vaše spletno mesto glede morebitnih tveganj in podvigov, ki jih bodo hekerji lahko izkoristili. Za ta vtičnik bi plačevali 16,66 USD na mesec, tu pa ga dobite brezplačno.

Poleg vsega tega ima InMotion nagrajeno skupino za podporo strankam. Sami se imenujejo najprijaznejši ljudje na zemlji, in kolikor lahko povem, to še vedno velja. Klicanje njihove podporne skupine za pomoč je eksplozija. V 2 minutah se v klepetu v živo povežete s predstavnikom za podporo in ta odgovori bodisi na vaše vprašanje bodisi takoj, ko rešite vašo težavo. InMotion ima enostavno najboljšo podporo strankam med vsemi ponudniki gostovanja, ki sem jih doslej pregledal. To je zelo malo podjetij, ki dejansko dobijo prav.

InMotion ima vse, kar bi si želeli od ponudnika gostovanja. Tudi ta je dosledna in zanesljiva, tako da ste lahko vedno prepričani, da bodo imeli hrbet ves čas. Čeprav njihovi načrti za skupno gostovanje niso najcenejši, so vredni svojega denarja. Dobite lahko njihov osnovni načrt skupnega gostovanja za 5,99 USD na mesec. Glede na vse ponudbe InMotion je to precej spodoben dogovor. Več o tem lahko izveste na uradni spletni strani!

FatCow

Obiščite gostitelja »

FatCow ima nepričakovano ime za webhost in je tudi precej kreativen. Toda FatCow nikakor ni med najboljšimi na trgu. To je preprosto zato, ker nekatere njihove storitve ustrezajo imenu podjetja. Počasni so kot debela krava. Kljub temu je FatCow še vedno poln številnih pozitivnih presenečenj, zaradi katerih se jim je vredno pridružiti.

Ta FatCow živi in ​​brca že od leta 1998 in od takrat nastopa občudovalno. Podjetje ne bi osvojilo medalj za hitrost, vendar počasen in vztrajen pristop deluje dobro tudi za njih.

FatCow je tudi partner EPA, kar naj bi pomenilo, da vse njihove podatkovne centre poganja vetrna energija. Ampak tega ne morem reči zagotovo, če ga kdaj osebno ne obiščem. Biti partner EPA pomeni, da so precej legitimni.

Všeč mi je bil pristop FatCow do oblikovanja cen, ker je vnaprej in pošten. Večini podjetij to primanjkuje, zato je vedno dobro videti. Njihov osnovni načrt lahko dobite za letni 49 dolarjev, kar je zelo dobro. FatCow jim veliko pomaga pri oblikovanju cen. Ta poenostavljeni plan gostovanja stane 4,83 USD na mesec, nikakor pa ni trajen. Ko obnovite načrt po uvodnem obdobju, se bo cena povzpela do 10,99 USD na mesec. Kar je noro 250-odstotni skok. To je še vedno letno 131,88 dolarja, vendar je vseeno preveč, če menite, da lahko imate načrt Uvajanja 6 milijonov dolarjev, ki opravi veliko boljše delo.

A veliko presenečenje je, da FatCow ponuja tudi najcenejši načrt gostovanja, verjetno na celotnem spletnem gostovanju. Stane 0,75 dolarja na mesec, kar vas bo stalo 9 dolarjev letno! To je noro. Tudi če obnovite ta načrt, bo to stalo 20 dolarjev na leto. Če torej želite samo preizkusiti nekaj stvari ali imate preprosto spletno mesto za portfelj, bo ta načrt delo opravil z minimalnimi stroški.

Kar zadeva tehnične podrobnosti, ima FatCow stabilnost, a mu primanjkuje hitrosti. Z 99,90-odstotnim časom delovanja se lahko zanesete na njegovo spletno stran, vendar bo precej počasen. Povprečna hitrost nalaganja strani strežnikov FatCow je 1500 milisekund. To je precej počasi.

Nazadnje je FatCowova podpora strankam po naših izkušnjah precej spodobna, vendar se zdi, da smo neprimerni, če pogledamo ocene, ki jih pošljejo uporabniki. Nudijo klepet v živo in odgovorili vam bodo v nekaj minutah ali vas počakali približno eno uro. Ogledate si lahko tudi njihovo bazo znanja, ki vam ponuja številne vadnice in najpogostejša vprašanja. Veš, osnovne stvari.

Na splošno, če iščete nekaj smešno poceni, ki bi opravilo delo, je FatCow dober. Ponuja možnost, da za svoj gostovalni načrt porabite 9 $ na leto, kar je neverjetno. Če pa se želite odločiti za nekaj močnejšega, je najbolje, da si ogledate, kaj lahko ponujajo druga podjetja.

Če želite več informacij o storitvah FatCow, obiščite njihovo uradno spletno mesto!

HostGator

Obiščite gostitelja »

HostGator zdaj z močjo vetra iz Teksasa poganja 1,3 milijona spletnih mest. So eno največjih spletnih ponudnikov gostovanja na svetu in še vedno rastejo precej hitro. Dobro je vedeti, da je večina te rasti podprta z zeleno energijo, saj je gostovanje pri njih na spletnem mestu veliko bolj prepričljivo, če veste, da Zemlji ne bo škodovalo. Vendar ima HostGator še veliko drugih odličnih stvari. Imajo nekaj res dobrih storitev, ki bi jih morali preveriti.

HostGator ponuja trenutno najbolj dostopen načrt gostovanja v oblaku na trgu. Je cenejši od večine gostiteljskega načrta, vendar še dvakrat hitrejši. Na to se lahko naročite za 2,99 dolarja na mesec in izkoristite ugodnosti, kot sta 99,99-odstotni čas nepremagljivosti in strelovodne hitrosti nalaganja 520 milisekund. Storitve HostGatorja so več kot dovolj, da vaše spletno mesto upravljajo na stroškovno učinkovit in neverjetno učinkovit način.

Podpora za stranke HostGator je tudi precej spodobna, vendar so imeli uporabniki veliko nedoslednih mnenj o tem. Nam se je zdelo v redu. Trajalo je približno 5 do 10 minut, da je njihov podporni agent odgovoril na naša vprašanja. Ne sprejemaj moje besede. Glede na to, da ima HostGator več deset tisoč strank, je pred nakupom vredno temeljito raziskati njihove podporne storitve..

HostGator ponuja tudi dobre brezplačne stvari, kot so brezplačna migracija strani in močni varnostni ukrepi. Z vsakim premijskim načrtom boste imeli brezplačen dostop do samodejnega odstranjevanja zlonamerne programske opreme, samodejnih varnostnih kopij spletnih mest, zaščite pred DDoS-napadi. Torej, očitno je, da je HostGator šel s poti in vam ponudil dober posel. V gostovanju v oblaku se lahko dobite po noro nizki ceni in uživate v dosledni storitvi, če se naročite na HostGator. Za več informacij si oglejte njihovo uradno spletno mesto.

HostPapa

Obiščite gostitelja »

HostPapa je uspešno podjetje za spletno gostovanje, ki nudi več kot 500.000 spletnih strani. Delujejo v ZDA in Kanadi, imajo pa na tisoče strank tudi v Evropi. V zadnjih 10 letih beležijo hitro rast in zanimivo je pogledati, kaj je prispevalo k njihovemu uspehu. Mogoče je to, da nudijo telefonsko podporo domačim govorcem številnih jezikov, vključno z nemščino, angleščino, francoščino in španščino. HostPapa se ponaša tudi z naložbami v obnovljive vire energije. So med majhnim odstotkom gostujočih podjetij, ki svojo arhitekturo napajajo z obnovljivimi viri energije, zato se za to še kako potrudite. Dobro delujejo zase, kar je zagotovo, ampak poglejmo, kako točno so prišli sem in kaj ponujajo.

Ko se prijavite s preprostim dvostopenjskim postopkom, vas čakajo možnosti izbire podpore, ki jih je zelo malo, če jih ponuja katero koli drugo podjetje za gostovanje. Ko nastavite, je čas, da preizkusite njihove strežnike.

Stabilnost je na prvem mestu in HostPapa to preverja. Njihovi strežniki imajo 99,99% uptime skozi celo leto. Tudi nekateri najboljši psi v gostilniškem podjetju tega ne morejo reči. HostPapa je resnično zanesljiv pri vzdrževanju in delovanja vašega spletnega mesta, ne da bi se za trenutek spremenil.

Njihova povprečna hitrost nalaganja strani pa ni tako izjemna. V najboljšem primeru je povprečna V povprečju lahko pričakujete 900-milisekundni čas nalaganja, ki včasih znaša tudi do 1500 milisekund. Torej ne mine hitro, vendar bo spletno mesto še vedno gladko naložilo.

Kar zadeva podporo strankam, je težko reči kaj slabega o HostPapa, ki je vsekakor eden izmed dejavnikov njihovega uspeha. Telefonsko podporo nudijo v 18 državah in v 4 različnih jezikih, kar zagotovo privlači širok krog ljudi. Poleg tega nudijo tudi svojo edinstveno podporo. Zasedba z “papeškim strokovnjakom”, ki je največja oblika oprijema, kar sem jih kdaj videl. Ljudje vodijo ljudi skozi posebne težave in procese prek video klepeta ali telefona. Precej neverjetno je.

V manj kot 4 minutah smo od enega od njihovih predstavnikov za podporo prejeli tudi odgovor. Službenec je v hipu odgovoril na vsa naša vprašanja in pogovor se nam je zdel resničen. Ni bilo robotsko nikakor. HostPapa si resnično zasluži piškotek zaradi izjemne podporne skupine.

HostPapa ima tudi nekaj odličnih zastonj. Z njihovimi skupnimi načrti gostovanja dobite zaščito pred neželeno pošto, požarni zid strežnika, odkrivanje vdorov in nadzor. To so precej trdne varnostne funkcije, ki bodo zaščitile vaše spletno mesto.

Cene HostPapa imajo nekaj, česar nisem cenil. Isti stari triki s cenami, ki jih uporablja vsako drugo podjetje. Za nizko oglaševalsko ceno 3,95 USD na mesec se boste morali prijaviti za tri leta. Nič novega v tem, vendar je še vedno škoda. Ker se bo cena izbrala do 4,95 dolarja, če izberete obdobje 24 mesecev ali 12 mesecev. Toda dejansko se bolje prijavite na eno od njihovih dolgoročnih pogodb, saj boste želeli poskrbeti, da bo obnova vašega načrta prišla čim pozneje. Ko pa vendarle pride, se bo cena dvignila na več kot 6 USD na mesec. To je približno 150% do 200% skok cen od tistega, kar ste prvotno pričakovali.

Še več je Imate zapleteno 30-dnevno garancijsko obdobje vračila denarja, kot pri katerem koli drugem ponudniku gostovanja. Težava je v tem, da se ne boste dobili brezplačno, tudi če prekličete v teh 30 dneh. Če so za vas vzpostavili spletno mesto, vam bodo ob preklicu zaračunali 29,95 USD pristojbine za nastavitev.

Tudi če imamo v mislih te finance, je HostPapa lahko precej spodoben. Pomembno pa je, da ste prepričani, da se boste z njimi lahko držali vsaj eno leto in da ne boste imeli težav s podvojitvijo prvotne cene. Ker se še vedno lahko poceniš precej poceni. Če želite več informacij, obiščite uradno spletno mesto HostPapa.

Zaključek

Če ste pripravljeni na okoljsko zavestno odločitev za gostovanje svojega spletnega mesta, potem bo ena od njih prav. Vsako od teh podjetij se trudi po svojih najboljših močeh, da zmanjša svoj ogljični odtis na planetu. Kljub temu, da vsi delujejo dobro za okolje, ne bi priporočal vsem, da gostijo vaše spletno mesto. Najboljše, s katerimi bi lahko šli, so InMotion in HostGator. Obe sta ugledni podjetji, ki so poceni in svojim strankam ponujajo kakovostno storitev. Upam, da ste uživali v branju tega članka in da smo vam danes pomagali naučiti nekaj novega!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector