7 najboljših gostovanj WooCommerce Avstralije

01.06.2020
Najboljše gostovanje '7 najboljših gostovanj WooCommerce Avstralije
0 11 мин.

best-woocommerce-hosting-Avstralija


Če iščete zaupanja vredno gostovanje WooCommerce, smo tu, da vam pomagamo sprejeti pravilno odločitev. Kot brezplačen vtičnik za e-trgovino WordPress vam lahko WooCommerce enostavno in hitro prodaja izdelke na spletu brez kakršnih koli tehničnih težav.

Očitno ta platforma omogoča upravljanje in vodenje različnih vidikov spletne trgovine, kot so računi strank, kategorije izdelkov in zaloge med drugim. Vse te funkcije so brezhibno integrirane s privzeto postavo WooCommerce vtičnik varna in priročna platforma za tiste, ki želijo zgraditi povsem novo trgovino WooCommerce ali raje razširiti svoje obstoječe spletno mesto z uporabo najboljše rešitve za e-trgovino WordPress.

Za vašo trgovino WooCommerce obstaja široka paleta spletnih gostovalnih platform in vsaka ima svoje edinstvene funkcije, ki se vam bodo zdele zaželene. Ni važno, ali ste šele začeli ali ste strokovnjak na tem področju, naš izbor 7 najboljših WooCommerce gostovanja v Avstraliji vam bo pomagal narediti korak pri povečanju vašega poslovanja na spletu. Več o naših najboljših ponudnikih v naslednjem pregledu:

Najboljši ponudniki gostovanj WooCommerce za avstralske stranke

Spodaj najdete ocene najboljših ponudnikov spletnega gostovanja, ki ponujajo gostovanje v WooCommerce. Strankam iz Avstralije priporočamo vsa ta podjetja za gostovanje.

1. A2 gostovanje

a2hosting-woocommerce-Avstralija

A2Hosting

A2Hosting ima slogan, ki pravi: “Naša hitrost, naš uspeh” in res je ta ponudnik spletnega gostovanja prišel daleč, da se je uveljavil kot avstralska rešitev spletnega gostovanja. Ta platforma je natančno nastavljena, hitra in vedno pripravljena za vas. Zato svetujemo, da izberete hitri paket, ki bo prilagojen vašim zahtevam.

Začenši s skupnim gostovanjem, se boste ločili le s 3,93 dolarja na mesec in uživali v gostovanju osebnega spletnega bloga ali spletnega mesta z optimiziranimi Joomla, Drupal ali WordPress. Gostitelj uporablja Turbo strežnike, ki imajo hitrost do 20-krat hitrejšo od drugih konkurentov na trgu. Ta načrt je enostaven za uporabo in omogoča brezplačen prenos spletnega mesta.

Načrt VPS gostovanja v tem gostitelju znaša 5,00 USD na mesec, kar vam daje več moči kot skupno gostovanje. Najbolj vam bo všeč njegova hitrost, varnost in dejstvo, da je do razvijalcev prijazen. Poleg tega, da boste imeli možnost brezplačnega prenosa spletnega mesta, boste imeli tudi možnost izbire svoje ravni upravljanja, ki bo ustrezala vašim spletnim potrebam.

Za paket preprodajalcev vas bo stalo 13,19 USD na mesec, če boste gostili svoje stranke. Poleg tega boste imeli enostavne nastavitve računov za gostovanje, popolnoma bele oznake, nadzorne plošče WHM svetovnega razreda in brezplačen sistem zaračunavanja.

Z 99,59 dolarja na mesec vam namensko gostovanje omogoča, da ima vaše spletno mesto intenzivne poslovne potrebe, kjer boste lahko prilagodili vire svojega strežnika, imeli popolno izolacijo, izbrali raven upravljanja, ki jo želite in uživali v brezplačnem prenosu spletnega mesta.

2. SiteGround

siteground-woocommerce-hosting-australia

SiteGround

SiteGround je eden od WooCommerce Host s svojimi štirimi podatkovnimi centri v Chicagu (ZDA), Londonu (Veliki Britaniji), Amsterdamu (Nizozemska) in Singapurju. SiteGround vam ponuja nekaj možnosti, odvisno od tega, ali ste zaganjalec, profesionalec ali samo razširite svoja spletna mesta. Ta ponudnik spletnega gostovanja je prilagojen uspešnosti vašega podjetja ali osebnih spletnih mest.

Za začetnike SiteGround ponuja paket StartUp, ki je zasnovan tako, da vam omogoča izdelavo odličnega spletnega mesta. Paket vas bo stal 3,94 USD na mesec, v zameno pa boste lahko gostili samo eno spletno mesto, dobili 10 GB spletnega prostora in vsak mesec upravljali do 10 000 obiskovalcev. Bistvene lastnosti tega paketa vključujejo brezplačen SiteBuilder, brezplačne e-poštne račune, brezplačno CloudFlare CDN in podporo 24/7 med drugimi.

Paket GrowBig je narejen za rast vašega spletnega mesta in stane 5,95 dolarja na mesec, da lahko gostite neomejeno spletnih mest, imate 20 GB spletnega prostora in 25 000 obiskov spletnih strani vsak mesec. Druge bistvene lastnosti vključujejo brezplačen SiteBuilder, brezplačen HTTPS & SSL, brezplačni računi e-pošte, brezplačne dnevne varnostne kopije, 24/7 podpora za stranke in tako naprej.

Ko gre za paket GoGeek, vas bo to stalo 11,95 USD na mesec, če boste gostili neomejene spletne strani, dobili spletni prostor z vrtoglavih 30 GB in lahko vsak mesec ustvarili 100 000 obiskov. Poleg tega boste poleg vseh drugih funkcij v drugih dveh paketih imeli tudi funkcije, kot so napredna podpora za prednost, večja moč strežnika, PCI-ji, združljivi s PCI, in Git Rep Creation z enim klikom..

3. CloudWays

cloudways-upravljano-woocommerce-hosting-australia

CloudWays

CloudWays slovi kot uporabniško usmerjena platforma za gostovanje v oblaku s štirimi novimi podatkovnimi centri na Japonskem, v Bombaju, Oregonu in Singapurju, da bi tako dosegla širitev svojega dosega v večino azijskih držav in ameriških regij. Znano je, da CloudWays omogoča popolno gostovanje pri WooCommerce, ki stremi k optimizaciji spletnih trgovin, izboljšanju stopenj pretvorbe in večji prodaji.

Ta platforma ima funkcije, ki pokrivajo vse vidike dobro vodenega gostovanja v e-trgovini. Te funkcije vključujejo hitro gostovanje WooCommerce, ki temelji na SSD-ju, ki vam omogoča popoln nadzor nad vsemi strežniki WooCommerce, napredni predpomnilnik za hitro hitrost WooCommerce, optimizirani sklad, sestavljen iz Nginx, Apache, PHP, MySQL in FPM za pospešitev časa nalaganja, PHP -7 Pripravljeni strežniki, CloudWays CDN in nazadnje, brezplačni vtičnik WordPress Cache za boljše delovanje.

Ta ponudnik gostovanja je v pomoč z delujočo rešitvijo gostovanja za e-trgovino, da izpolni vse zahteve za gostovanje v WooCommerce. V tem primeru boste naleteli na rešitev za razvijalce, rešitev za mala in srednja podjetja, rešitev za agencije in rešitev za zagon.

4. StableHost

stablehost-woocommerce-hosting-Avstralija

StableHost

StableHost se ponaša s ponudbo 6 različnih lokacij, ki jih lahko izberete za svojega gostitelja. Te lokacije so v Phoenixu (Arizona), Chicagu (Illinois), Amsterdamu (Nizozemska), Singapurju, Stockholmu (Švedska) in Valenciji (Španija).

Kar zadeva načrte gostovanja, ima StableHost najboljše. Za začetek obstaja Hosting za WordPress, ki za začetnike zaračuna 1,75 USD na mesec, 3,75 USD na mesec za profesionalce in 28,50 USD na mesec za paket platine. Poleg tega ima WordPress več kot 10.000 brezplačnih tem, namestitev spletnega mesta z enim klikom in prilagodljiv HTML.

Skupno gostovanje v zvezi s tem stane 1,75 USD na mesec za začetnike, 3,75 USD mesečno za profesionalce in 28,50 USD mesečno plačilo za paket Platinum. Poleg tega boste imeli neomejen prostor na disku, neomejeno pasovno širino, 27/7/365 podporo za stranke in tako naprej. Drugi načrti za spletno gostovanje, ki spadajo pod StableHost, vključujejo spletno gostovanje za podjetja, neomejeno spletno gostovanje, gostovanje preprodajalcev in virtualni zasebni strežniki (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-hosting-australia

Gostovanje

Hostinger je eden od sedmih WooCommerce gostovanj v Avstraliji, na katere se lahko zanesete. Ta ponudnik spletnega gostovanja ima približno 99,88 odstotka in to pomeni, da ta gostitelj deluje zelo dobro. S hitrostjo nalaganja 385 ms vam Hostinger zagotavlja zagotovilo hitrega nalaganja strani za vaše spletno mesto in tako pomaga pri ustvarjanju internetnega prometa na vašem spletnem mestu, kar vodi k boljši uvrstitvi iskalnikov.

To je posledica dejstva, da ima Hostinger strežnike v Aziji, Evropi in ZDA, ki so priključeni na 1000Mbs, da bi zagotovili, da je čas nalaganja ves čas stabilen. Podjetje vam daje 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in večjezično podporo strankam, da ohranite stabilno spletno poslovanje.

Druge pomembne funkcije, za katere boste pri Hostingerju naredili, da so zelo impresivne, so brezplačno ime domene in brezplačni ustvarjalec spletnih strani, enostavne za uporabo, neomejene funkcije, ki so na voljo s premijskimi in poslovnimi načrti, industrijski standardni cenovni triki, ki omogočajo, da je takoj na voljo in cenovno dostopne. Načrti gostovanja vključujejo skupno gostovanje, oblak in VPS gostovanje.

6. DigitalOcean

digitalocean-cloud-woocommerce-hosting-australia

DigitalOcean

DigitalOcean je popoln gostitelj WooCommerce, ki ga lahko uporabite za izboljšanje svojega spletnega poslovanja. Platforma ponuja široko paleto funkcij, ki so koristne za vaše podjetje.

Najprej ima to gostovanje predvidljive cene. To pomeni, da boste morali pozabiti na te druge zapletene strukture cen in posvetiti pozornost mesečnim ravnim in vodilnim strukturnim cenam DigitalOcean. Vendar skupna struktura zajema standardne kapljice, kapljice za splošno uporabo in kapljice, optimizirane s CPU-jem.

Gostovanje DigitalOcean se ponaša z vrhunsko storitvijo, ki je brezplačna ves dan. Storitve so osredotočene predvsem na tehnično podporo za zagotovitev, da vaše spletno poslovanje neprekinjeno deluje. Poleg tega je DigitalOcean jasno videti kot zanesljiva platforma za vaš strežnik WooCommerce.

Ta ponudnik gostovanja spletnih strani ima več kot 100.000 namenskih razvijalskih skupin po vsem svetu, ki zagotavljajo pravočasno podporo za vaše spletno poslovanje. Poleg tega vam ta platforma obljublja 99,99-odstoten uptime SLA pri svojih gostovalnih storitvah.

7. gostovanje WP

wphosting-woocommerce-hosting-Avstralija

Gostovanje WP

Če želite, da bo vaša vsebina varna in dobro vodena, potem mora biti vaša izbira gostitelja WooCommerce WP gostovanje. Ne glede na to, ali blogirate, prodajate blago ali samo upravljate svoj spletni portfelj, vam WP gostovanje zajema. Pravzaprav je vse zelo enostavno pri postavitvi spletnega mesta.

Vendar je najpomembnejši korak, da zagotovite, da imate namenski načrt spletnega gostitelja, da bo vaša spletna vsebina varna in varna. Po drugi strani pa vam ta Hosting platforma ne bo povzročala težav pri namestitvi, ker ni zapletenega postopka namestitve. Vse kar morate storiti je nekaj klikov in vse bo postalo na svoje mesto.

Dejstvo je, da je WP gostovanje odlična možnost za vas, če iščete najpreprostejši upravljan WordPress gostovanje za svoje podjetje. WP gostovanje ima tri pakete. Prva je najcenejša in jo običajno imenujemo Standardno gostovanje, nato ji sledi Pro Hosting in nazadnje Premium Hosting.

Kako izbrati dobrega avstralskega gostitelja WooCommerce?

Kar zadeva izbiro dobrega avstralskega gostitelja WooCommerce, je treba upoštevati nekaj dejavnikov. To pomeni, da uspešnost te platforme določajo številni dejavniki, od katerih so nekateri izpostavljeni spodaj:

Kako hitrost vpliva na SEO in uporabniško izkušnjo

Hitrost je bistvena sestavina, zaradi katere je kateri koli dani WooCommerce Host učinkovit in učinkovit. Z odlično uptime in hitrostjo nalaganja strani ste lahko prepričani, da bo vaša spletna trgovina ustrezala vašim zahtevam in potrebam vaših strank..

Običajno hitrost pomaga ustvarjati internetni promet na vašem spletnem mestu, kar je ugodno, ko gre za optimizacijo iskalnikov (SEO). Ko bo vaše spletno mesto sprejelo več obiskovalcev, ga bo iskalnik uvrstil višje kot spletna mesta vaših konkurentov in tako bo izboljšal uporabniško izkušnjo. Zato, ko izberete gostitelja za vašo avstralsko WooCommerce, zagotovite, da ima najboljšo uptime in hitrost.

Podmorski kabli, ki povezujejo Avstralijo z ostalim svetom

Avstralija ima 21 podvodnih kablovskih povezav z 10 odklopljenimi, 11 ne delujejo in 1 je v gradnji. Jasno vam to pove, da Avstralija ni dobro povezana s podmorskimi kabli, kar nekaj pa je starih in nagnjenih k občasnim izpadom. Kaj to pomeni? Običajno podmorniški kabli s svetlobno hitrostjo prenašajo terabajte podatkov z enega konca na drugega. Ko pa postane očitno vprašanje izpadov podmorskih kablov, se internet upočasni in v tem času se tudi spletno mesto upočasni.

Takšno stanje je še posebej škodljivo za tiste, ki imajo spletna mala podjetja, katerih gostitelji so v Avstraliji. Da bi jih ohranili v poslu, bodo ti gostitelji potrebovali neprekinjeno podaljšanje časa. Počasne hitrosti nalaganja so lahko moteče in na koncu upočasnite svoje poslovanje. Zato priporočamo, da razmislite o gostovanju svojih spletnih mest z zanesljivimi in učinkovitimi mednarodnimi gostitelji.

Cene avstralskih gostiteljskih storitev

Drugi dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri dobre avstralske WooCommerce, so stroški gostovanja. Glede na to, da Avstralija ni dovolj dobro povezana s podmorniškimi kabli, potreba po dobri hitrosti in učinkovitosti interneta ne pride v poštev, če resnično želite ostati v zraku s svojim spletnim podjetjem. Zato so gostovanja v Avstraliji nekoliko dražja v primerjavi z drugimi lokacijami. Z fantastičnimi lastnostmi, konkurenčnimi cenami, izjemnimi hitrostmi in učinkovito ekipo za pomoč strankam bodo zgoraj omenjeni ponudniki gostovanja zagotovo dobro sodelovali za vas v Avstraliji.

Zaključek

Preden se odločite za svojega idealnega gostitelja WooCommerce v Avstraliji, je pomembno, da preverite, kateri načrti gostovanja so primerni za vas glede na lastnosti in učinkovitost. Za dosego tega cilja boste morali pred dokončno odločitvijo o tem, kaj želite, upoštevati nekaj zgoraj opisanih dejavnikov. WooCommerce gostovanje v Avstraliji lahko resnično spremeni način vodenja vašega spletnega poslovanja in dolgoročno boste zagotovo izkoristili velike koristi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector