7 najboljših spletnih strani za fotografijo odraslih

01.06.2020
Najboljše gostovanje '7 najboljših spletnih strani za fotografijo odraslih
0 11 мин.

najboljša fotografija za odrasle fotografije-gostovanje spletnih strani


Spletna mesta za fotografije odraslih vključujejo vsebino za odrasle, njihove storitve pa so omejene na starosti od 18 do 21. Hitre povezave so olajšale kot kdaj koli prej zagon spletnega mesta za fotografije odraslih. Ta spletna mesta vključujejo tiste, ki se ukvarjajo z boudoirjem in pornografijo. Kot skrbnik takšnega spletnega mesta boste potrebovali ponudnika gostovanja, ki sprejme vsebino za odrasle.

Večina ponudnikov se vzdrži vsebine za odrasle in to omejitev formalizira v pogojih o pogodbah o storitvah, ki se jih bodo stranke morale držati, ko se strinjajo s strežniškim prostorom. Obstajajo številni državni in zvezni zakoni ter mednarodni predpisi, ki urejajo nakup in distribucijo vsebin za odrasle. Številni ponudniki gostovanja so pozorni na te zakone in moralne posledice gostovanja zrelih vsebin.

Nekateri gostitelji vključujejo to panogo izključno, drugi pa vam omogočajo, da zaženete svoje spletno mesto, ne da bi se spuščali. Najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle vključuje:

Gostovalno podjetje
Začetek

1najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle2,75 USD / mesečno
2najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle2,95 USD / mesec
3najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle5 USD / mesečno
4najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle4,95 USD / mesec
5najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle2,95 USD / mesec
6najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle3,99 USD / mesečno
7najboljše spletno gostovanje fotografij za odrasle5,69 USD / mesečno

Zdaj si podrobneje poglejmo vsako gostiteljico. Spodaj preberite naše ocene o najboljšem fotografiranju za odrasle:

1. HostGator

gostiteljica-odrasla fotografija-spletno gostovanje

HostGator

HostGator je prvič predstavil leta 2002 Brent Oxley, ki je poučeval na Florida Atlantic University. Endurance International jo je pridobil leta 2012 in gosti več kot 9 milijonov spletnih strani. Del njene priljubljenosti je zaslužen za njegove hitre in zanesljive strežnike. Hitri hitrost strežnika je eden od načinov, s katerim lahko HostGator premaga konkurenco. Druga zmagovalna strategija, ki jo uporablja HostGator, ponuja načrte poceni gostovanja. Deljeno spletno gostovanje je najbolj dostopna raven paketov spletnega mesta in vključuje načrte Hatchling, Baby in Business, ki se začnejo od 2,75 do 5,95 dolarja vsak mesec.

HostGator ponuja gostovanje spletnih mest na platformi WordPress. Začetni načrt je primeren za 100-odstotni promet obiskovalcev in se začne pri 5,95 dolarja. Vsak mesec obstaja poslovni načrt za 500 tisoč obiskovalcev, ki se začne pri 9,95 USD. Brezplačna ponudba za selitev s tem načrtom bo vaše spletno mesto prenesla na strežnike HostGator od vašega trenutnega ponudnika gostovanja.

HostGator ponuja odlične zmogljivosti za nekatere najnižje cene na trgu. Dobili boste neomejen prostor na disku, neomejen e-poštni naslov in namestitev WordPressa z enim klikom. Ime domene lahko pridobite preko spletnega mesta ali uporabite obstoječe.

HostGator ima tudi zadostno 24-urno podporo, ki jo nudi prek telefona, spletnih klepetov in vstopnic. Forumi za podporo in video vadnice so še kako koristni, ko se prijavite na gostovanje HostGatorja. 99,9% čas delovanja spletnega mesta je trden in zanesljiv. Cene obnove se lahko izkažejo za drage.

2. FastComet

fastcomet-adult-photography-spletno gostovanje spletnih strani

FastComet

FastComet ima sedež v San Franciscu z osem strežniških baz v mestih, kot so Amsterdam, Tokio, Chicago in Singapur. Je eno redkih zasebnih podjetij na trgu gostovanja in je zato manjše od nekaterih večjih alternativ. Ta dejavnik deluje v dobro podjetja. Ekipa FastComet lahko zagotovi hitre in prijazne storitve, ki so boljše od konkurence.

Zamenjava ponudnikov gostovanja ni sprehod po parku in je lahko zelo moteč. Še huje je ugotoviti, da ponudnik, na katerega ste se obrnili, ni vse, za kar trdijo, da ga morate zamenjati. S FastCometom dobite 45 dni pregleda in jih boste dobili nazaj, če njihove storitve niso privlačne. To obdobje je daljše od običajnega časa drugih gostiteljskih podjetij.

Podjetje ponuja brezplačne dnevne varnostne kopije, ki so shranjene zunaj mesta en mesec. FastComet svojim uporabnikom tudi z enim klikom pomaga obnoviti starejše različice svojega spletnega mesta. Vsi paketi podjetja vključujejo brezplačno domeno za življenje. Večina drugih gostovalnih platform zaračuna pristojbine za obnovo domenskih imen, prodanih njihovim uporabnikom.

Paket StartSmart se začne pri 2,95 dolarja na mesec in vključuje eno spletno mesto, neomejen promet in 15 GB prostora za shranjevanje. Načrt ScaleRight vključuje več mest in 25 GB prostora pri 5,95 USD na mesec. Če želite dobiti 35 GB prostora za shranjevanje, lahko paket SpeedUp kupite že pri 9,95 USD na mesec.

3. DigitalOcean

digitalocean-adult-photography-website-hosting-hosting

DigitalOcean

DigitalOcean ima svojo bazo v New Yorku z 8 podatkovnimi centri po vsem svetu. Podjetje ponuja številne uporabnikom prijazne funkcije. Za neizkušenega skrbnika spletnega mesta se lahko odločite za klike-aplikacije, kot je WordPress, in jih prilagodite po svojih željah.

Starterski paket se začne pri 5 USD z 1 TB prometa, 25 GB pomnilnika, 1 GB RAM-a in en vCPU. DigitalOcean ima 20 kapljic načrtov s knjigovodsko količino virov. Kapljice so v paketu na ravni Standard, Splošna namen in CPU-Optimizirana. Uporabniki energije bodo cenili načrte Upravljalne zbirke podatkov, zasnovane tako, da ponujajo optimalno delovanje za spletna mesta. Druge funkcije, ki so na voljo pri nakupu kapljic, so lebdeči IPS in uravnotežilniki obremenitve. Kapljice lahko spremenite, ko spletno mesto raste ali celo zniža načrt.

DigitalOcean ima nekaj najhitrejših hitrosti nalaganja v industriji in tudi 99,9-odstotno zmago. Izkušeni uporabniki, ki zahtevajo kakovost gostovanja, ki ga potrebujejo, bodo vzljubili DigitalOcean. DigitalOcean se med kapljicami, prostori in Kubernetesom zavezuje k zagotavljanju profesionalnega gostovanja. Druga prednost DigitalOcean je prilagojeno določanje cen, kjer lahko izberete različne načrte cen za takšne vidike gostovanja, kot so pomnilnik, baza podatkov, pasovna širina in pomnilnik. Podjetje ima dnevne varnostne kopije, ki so varna stava za vaše spletno mesto.

4. StableHost

Stabilno gostovanje-odrasla fotografija-gostovanje spletnih strani

StableHost

StableHost v gostiteljskem poslu deluje od leta 2009 in ima majhno ekipo strokovnjakov, ki se ukvarjajo z uvajanjem učinkovitih rešitev. Garancija za produkcijo znaša 99,9%, kar je več kot zanesljivo za spletno stran s fotografijo odraslih. Storitve, ki jih ponuja StableHost, so gradnja spletnih strani, namenski strežnik, VPS, skupno gostovanje in gostovanje preprodajalcev. Storitve podjetja delujejo na omrežjih Dual CPU, SSD in 96 GB RAM-a. Ta kakovostna oprema zagotavlja stabilne in zanesljive storitve.

Podjetje nadalje vključuje neomejeno pasovno širino s svojimi načrti za spletno gostovanje. Podjetje ima pakete Starter, Pro in Enterprise, ki se začnejo pri 4,95, 8,95 dolarja in 29,95 dolarja. Paketi Pro in Enterprise imajo neomejeno domen, medtem ko vsi načrti vključujejo neomejeno shranjevanje, pasovno širino in e-poštna sporočila. Gostovalni načrti VPS se začnejo od 9,95 do 119,95 dolarja in so idealni za zahtevne uporabnike.

StableHost uporablja najnovejšo različico cPanela, ki bo prav prišla pri konfiguraciji vašega spletnega mesta. Njeni strežniki so združeni v Amsterdamu, Chicagu, Stockholmu in Phoenixu. 99,9-odstotno podaljšanje velja za industrijski standard in če ne uspe, povrnejo dobropis za celoten mesec na račun uporabnika. Za izboljšanje časa nalaganja StableHost uporablja spletne strežnike Litespeed, prepoznane po hitrem in učinkovitem delovanju. Ko prvič vzpostavite svoje spletno mesto, razlika med strežniki ne bo takoj opazna, vendar se boste naučili, da je pomemben atribut, ko raste vaše spletno mesto. Edinstveni pristop StableHosta do gostovanja je ena glavnih prednosti.

5. TMD gostovanje

tmdhosting-za odrasle-fotografije-spletno gostovanje

TMD gostovanje

TMD Hosting je leta 2007 vdrl na prizorišče gostovanja, zaradi česar je relativno nov igralec v industriji. Njegova ponudba izdelkov zajema VPS, upravljan WordPress, gostovanje v oblaku in deljenem gostovanju ter gostovanje preprodajalcev. Njegove lokacije gostovanja so razširjene po Veliki Britaniji, ZDA, Japonskem, Avstraliji in Singapurju. Ponudbe za podporo podjetja segajo od namestitve aplikacij, kot je WordPress, njihovih predlog in brezplačnih posodobitev. Podporna skupina ponavadi navaja odgovor na vstopnico v manj kot 15 minutah.

Vsak mesec lahko začnete za 2,95 USD za eno spletno mesto, neomejeno e-poštnih naslovov, eno brezplačno domeno, enega oblikovalca spletnih strani (Weebly) ter neomejeno pasovno širino in prostor SSD. Neomejen načrt lahko kupite za 5,85 dolarja na mesec in ima neomejene domene. TMD ponuja pet paketov VPS. Spodnja plast ponuja 40 GB prostora, 128 MB razpoloženega RAM-a, 2000 GB prometa in 1 GB RAM-a za 35,95 USD na mesec. Na spodnji ravni je VPS 5 pri 116 $ na mesec, ki ponuja 4 GB RAM-a, 7000 GB prometa, 150 GB prostora in 1024 MB pomnilniškega spomina..

TMD zagotovo ni najcenejši ponudnik gostovanja, vendar se uvršča med najboljše. 60-dnevni regres za denar je tudi boljši kot pri večini podjetij, ki se ga odločijo za 30 dni. Podpora za ekipo podjetja, ki je na voljo 24 ur na dan, ima hitro in dobro strokovnjake za gostovanje. TMD-ovi paketi za gostovanje v oblaku so kot nalašč za uporabnike, ki želijo prilagodljivost svojih spletnih mest, in začnejo pri 49,95 USD.

6. Hostinger

gostovanje-odrasla fotografija-spletna stran-gostovanje

Gostovanje

Hostinger je bil ustanovljen leta 2004, zato so si ustvarili dober ugled na gostovanju pokrajine. Uživajo v več kot 170 državah z milijoni strank. Ponuja skupno spletno gostovanje in VPS rešitve. Večina uporabniške baze se odloči za pakete za skupno rabo.

Na osnovni ravni imate osnovni načrt, ki je omejen, vendar zadostuje za začetno spletno mesto. Pri 3,99 USD na mesec boste dobili en e-poštni račun, eno spletno mesto, 100 GB pasovne širine, 10 GB prostora za shranjevanje in 1 uporabnika FTP. Omejevanje e-poštnih sporočil je morda nekoliko zahteven načrt za delo in morda boste potrebovali bolj obsežne načrte. Premijski načrt je skoraj dvakrat višji od cene osnovnega paketa, ponuja pa neomejeno število spletnih strani in neomejeno prostora na disku SSD, pasovno širino in FTP. Premijski načrt je kot nalašč za uporabnike z več spletnih mest, ki dnevno sprejmejo na tisoče uporabnikov. Načrt je še dodatno optimiziran za WordPress, kjer boste dobili trikratno hitrost nalaganja, predvideno v osnovnem načrtu. Poleg tega vključuje ime domene brez pristojbin za podaljšanje. Najobsežnejša ponudba je poslovni načrt z dvojno dodelitvijo CPU-ja in RAM-a določbam Premijskega načrta.

Hostinger ima ogromno bazo znanja s številnimi vadnicami, ki obravnavajo različna vprašanja, na katera lahko naletite, ko gostite spletno mesto. Zdi se, da je dobra cena med ceno in uspešnostjo, saj je tako poceni, kot ga dobi spletno gostovanje. Hostinger je idealen za hobistične bloge in mala podjetja.

7. NetworkSolutions

omrežne rešitve-fotografije-odrasle-fotografije-gostovanje spletnih strani

NetworkSolutions

NetworkSolutions se uvršča med 4. največji registrator domen. Poleg tega ponuja spletno gostovanje, e-poštne pakete, storitve spletnega trženja in orodja za spletno oblikovanje. Njene fizične lokacije so na Floridi in v Virginiji.

Glavna storitev podjetja je gostovanje v oblaku s cenami, ki se začnejo pri 5,69 USD na mesec. Obstajajo štirje načrti, odvisno od prostora in spletnih mest, ki jih potrebujete. Naprednejši paketi ponujajo SSL certifikate in varnostne pakete. Načrti so optimizirani za delo z različnimi tehnologijami in aplikacijami, kot so WordPress, Perl, Drupal, Joomla in Python. Uporabniki WordPress-a pa se lahko odločijo za bolj specializiran načrt za podjetnike, poslovneže in strokovnjake po 7,99 USD, 13,98 do 18,98 USD. Na voljo je tudi rešitev za e-poslovanje, ki vključuje vse funkcije gostovanja, optimizirane za dejavnosti e-trgovine.

NetworkSolution ima različne e-poštne pakete, odvisno od vaših potreb. Program Professional ima 10 GB prostora za skupno rabo datotek in 15 GB prostora za shranjevanje. Professional Plan Plus to ponudbo nadgradi na 30 GB prostora za skupno rabo datotek in 20 GB prostora za shranjevanje. Garancije za čas delovanja so odvisne od izbranega operacijskega sistema. Rešitev za Windows jamči za 99,9% in 99,99% čas za rešitev Linux. Prav tako se lahko odločite za graditelje spletnih mest v podjetju, če sami oblikujete spletno mesto. Ta ustvarjalec ponuja knjižnico zalog slik in na tisoče predlog.

Kako izbrati spletno gostovanje za fotografijo odraslih?

Če iščete ponudnika gostovanja za fotografije za odrasle, se odločite za največji prostor za shranjevanje in pasovno širino na ravni proračuna. Nekaj ​​dejavnikov je treba upoštevati:

 • Skladiščenje: Fotografi potrebujejo veliko prostora, zadnji scenarij, ki ga želite, pa je omejitev števila datotek na vašem spletnem mestu. Mnoga velika podjetja ponujajo neomejene zmogljivosti s svojimi načrti gostovanja. Če se odločite za storitve manjšega podjetja, se morate zavedati njihovih potreb po podatkih. Gostovanje v oblaku je dober načrt za fotografe z obsežno galerijo, saj plačujete za funkcije, ko jih potrebujete.
 • Hitrost: Hitrost nalaganja je najpomembnejši dejavnik pri ohranjanju gledalcev prilepljenih na vašem spletnem mestu. Obiskovalci sicer niso najbolj potrpežljivi in ​​bodo odšli takoj, ko bodo imeli zakasnitev. Spletno mesto za fotografije odraslih je veliko in slike ponavadi vplivajo na hitrost nalaganja. Bolje vam gre s platformo, ki vam zagotavlja visoke hitrosti in visoke hitrosti.
 • Prepričajte se, da je vaša vsebina dovoljena: Različni ponudniki gostovanja imajo različne interpretacije vsebine za odrasle. Nekatera podjetja so na primer v redu s posnetki boudoirja, če predmeti niso goli. Druga podjetja imajo stroga opozorila proti izrecnemu materialu. Raziskave glede pogojev storitve različnih ponudnikov gostovanja, da izberete tisto, ki bo omogočilo vašo vsebino.

Zaključek

Erotične vsebine na spletnih platformah vsako leto ustvarijo milijarde dolarjev, zaradi česar je to precej donosen podvig. Kot fotograf za odrasle želite, da je spletno mesto, ki je optimizirano tako, da izkoristi uporabniško bazo v panogi. Zanesljiv gostitelj z zanesljivimi tehničnimi ponudbami vam bo pomagal odpreti odzivno spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector