Rishikimi i faqes

01.06.2020
Ndërtuesit e faqeve në internet 'Rishikimi i faqes
0 14 мин.

A po kërkoni një mënyrë për të krijuar një faqe të re? Këto ditë, një metodë moderne për të përmbushur atë detyrë, është përdorimi i një mjeti ndërtues faqesh. Një platformë ndërtuese e faqes në internet është pikërisht ajo që tingëllon si: një mjet që mund të përdorni për të hartuar dhe zhvilluar faqen tuaj të internetit.


Dhe ju e dini cila është gjëja më e mirë në lidhje me të? Se nuk është e nevojshme të jesh një krijues i faqes në internet që të jetë në gjendje të përdorësh një platformë të tillë. Sigurisht, nëse e dini se si të kodoni një faqe në internet, mund ta bëni edhe atë. Por përdorimi i një krijuesi të sitit, do të thotë të përdorni një mjet tërheqës ose një Sistem të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS), pa pasur nevojë të posedoni ndonjë njohuri programuese.

Në këtë artikull, ne do të hedhim një vështrim në Sitejet. Kjo është një platformë ndërtimi faqesh e përdorur nga shumë njerëz në të gjithë botën. Që nga fillimi, unë mund t’ju them se ia vlen të kontrolloni nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të krijuar në asnjë kohë.

Ne do të hedhim një vështrim në karakteristikat që ai paraqet, modelet e çmimeve dhe faqet e internetit të përdorura për të hartuar faqen tuaj të re. Por para së gjithash, le t’i japim Sitejet një prezantim të shkurtër:

Pasqyrë e faqes

Ashtu si e përmenda më lart, Sitejet është një platformë krijuese e faqeve në internet e përdorur nga mijëra njerëz në një shkallë globale. Ai synon të marrë gjigandë si WordPress. Kjo nuk është detyrë e lehtë. Në fund të fundit, nga të gjitha faqet e internetit në internet sot, më shumë se 25% janë të drejtuar nga WordPress. Kjo thotë shumë për Sitejet, kryesisht se kompania ka një aspiratë të pafund për të arritur qëllime të mëdha.

Të jesh po aq i mirë sa WordPress, apo edhe më mirë, nuk është një qëllim i thjeshtë. Sidoqoftë, Sitejet po bën shumë përpjekje për të rritur dhe zhvilluar një mjet që rivalizon WordPress. Nga ky artikull, do të shihni që Sitejet vjen me shumë karakteristika (ne nuk do t’i përmendim as të gjitha) dhe gjurmë që lejojnë pronarët e rinj të faqeve të internetit të krijojnë vetë një prani në internet.

Pa ndonjë ado tjetër, le të flasim për disa tipare dhe burime që përfshin Sitejet:

Karakteristikat e faqes së faqes

Para së gjithash, duhet të dini që Sitejet është një sistem i menaxhimit të përmbajtjes WYSIWYG. Çfarë do të thotë kjo? WYSIWYG shprehet për “” Ajo që shihni është ajo që merrni “. Tani që e dini këtë, është shumë qartë se çfarë bën Sitejet.

Sitejet-features

Ju mund ta krijoni faqen tuaj në një mënyrë, që të mund të shihni saktësisht se çfarë rezultati do të jetë kur faqja juaj është në internet për vizitorët ta kontrollojnë atë. Në thelb, gjithçka që bëni në redaktues, do të shfaqet drejtpërdrejt në shfletuesin, kështu që ju do të dini me siguri se çfarë të ndryshoni në përputhje me dëshirën tuaj.

Një tjetër veçori e shkëlqyeshme që kanë vetëm disa ndërtues të faqeve të internetit, është mundësia për të përshtatur një faqe në internet me identitetin tuaj të korporatës. Më lejoni të shpjegoj pak. Le të themi se zotëroni një kompani dhe dëshironi të krijoni prezencën tuaj të internetit duke shkuar në internet me një uebfaqe të re. Meqenëse tashmë keni një kompani, ka shumë të ngjarë që ju të përdorni një logo me të.

Kjo logo është aspekti i rëndësishëm këtu. Kur krijoni uebfaqen tuaj të re me Sitejet për kompaninë tuaj, ju mund të ofroni një imazh me logon në dispozicion, dhe Sitejet do të përshtatë hartimin e faqes në internet, me logon tuaj tashmë ekzistuese. Në këtë mënyrë, gjithçka do të lidhet, dhe prania juaj në internet do të duket shumë më profesionale. Sa e mrekullueshme është kjo?

Këtu është edhe një tjetër përfitim i shkëlqyeshëm: duke përdorur Sitejet, mund ta riktheni faqen tuaj te internetit në një dizajn të mëparshëm, në çdo kohë që ju shihni të arsyeshme. Si është e mundur kjo? Sitejet vjen me karakteristika të integruara rezervë. Mund të krijoni një kopje rezervë të dizajnit të faqes tuaj të internetit ekzistuese sa herë që dëshironi.

Meqenëse e keni këtë bonus, rikthimi në një version të mëparshëm është shumë i lehtë. Thjesht merrni një nga kopjet rezervë që keni krijuar më parë dhe bëjeni atë modelin kryesor për të cilin punoni aktualisht. Në këtë mënyrë, ju do të keni gati çdo dizajn të vetëm, ose versionin e faqes.

Vlen të përmendet se kopjet rezervë nuk janë një tipar i zakonshëm për çdo shërbim në internet, dhe platformat e ndërtimit të faqeve nuk bëjnë përjashtim. Shumica e kompanive të tjera do të paguajnë mjaft shumë për të bërë kopje rezervë të rregullt. Me Sitejet, nuk keni pse të shqetësoheni për këtë.

Nëse dëshironi të punoni në faqen tuaj të internetit së bashku me një ekip profesionistësh, mund ta bëni edhe atë. Platforma u krijua fillimisht për të mbështetur punën në ekip. Ju mund t’i lejoni bashkëpuntorët tuaj dhe madje edhe klientët të krijojnë shënime direkt në draftin e ri të faqes. Të jesh më produktiv, është një standard me marramendje të tilla.

Farë është diçka që çdo faqe në internet, pa marrë parasysh llojin e saj ka nevojë? Po, pritja. Për fat të mirë, Sitejet gjithashtu ofron shërbime të mbajtjes në internet për faqet e ndërtuara duke përdorur mjetin e tyre. Kur jeni duke bërë një uebfaqe, nuk është e nevojshme që të kërkoni një plan të mbajtjes së faqes në internet, përveç Sitejet. Ata ofrojnë plane të arsyeshme dhe efikase të mbajtjes në internet për çdo klient (ne do të prekim këtë kur të arrijmë në çmime).

A jeni i pavarur? Nëse po, do të jeni të lumtur të dini që Sitejet vjen me karakteristika të krijuara posaçërisht për të ndihmuar freelancer të rritjes së biznesit të tyre. Për shembull, ju mund të krijoni një faqe në internet për klientët tuaj lehtësisht, ashtu si ta bëni atë vetë. Dhe dorëzimi i tyre është gjithashtu i thjeshtë. Jo shumë shërbime ju lejojnë ta bëni këtë. Por për fat të mirë, Sitejet është një nga ato pak kompani.

Ka shumë veçori që mund t’i rendisim këtu. Por çështja është, që Sitejet mund të kujdeset për pothuajse gjithçka që lidhet me krijimin e faqes në internet dhe pritjen e tyre. Tani, le të flasim pak për temat që mund të përdorni me Sitejet:

Temat e faqes

Në varësi të nevojave tuaja personale, Sitejet vë në dispozicion shumë modele të ndryshme gati për përdorim nga kushdo. Për shembull, ju keni tema të krijuara posaçërisht për faqet e portofolit personal, ose bizneset e vogla, korporatat ndërkombëtare dhe madje edhe për bloget. Sigurisht, madje edhe autorët e pavarur mund të krijojnë lehtësisht faqen e tyre personale për të promovuar shërbimet e tyre.

Ekziston një aspekt shumë i rëndësishëm që duhet të ketë secili ndërtues modern i faqeve të internetit: shabllonet në përdorim duhet të jenë të përgjegjshëm. Kjo do të thotë, që kur krijoni uebfaqen tuaj duke përdorur një temë të caktuar, ajo duhet të duket e mirë në të gjitha llojet e pajisjeve (desktop / laptop, tablet dhe smartphone). Meqenëse gjithnjë e më shumë njerëz shfletojnë në internet duke përdorur pajisje portative, keni nevojë për një temë të përgjegjshme si bazë e faqes tuaj.

Sitejet ka tema të tilla. Ju mund të kërkoni nëpër një larmi të gjerë, dhe të gjithë ata janë tweaked të duken mirë pa marrë parasysh pajisjen në fjalë.

Nëse e dini rrugën tuaj për zhvillimin e uebit, do të jeni të lumtur të dini që Sitejet ju lejon të rregulloni hartimin e faqes në fjalë, duke hyrë në kodin burimor. Po, ata ju lejojnë të modifikoni kodin HTML, CSS dhe JS në faqen tuaj të internetit.

Jetmimet e faqes

Po për çmimet? Ju mund të mendoni se një shërbim i tillë duhet të kushtojë një pasuri, apo jo? Epo, jo saktësisht. Kur të filloni, do të merrni një provë 14-ditore falas të shërbimit. Pra, ju keni mjaft kohë për të provuar çdo aspekt prapa kësaj platforme të mahnitshme. Kur periudha demo skadon, duhet të zgjedhni një pagesë mujore ose vjetore, në përputhje me nevojat tuaja.

Sitejet-çmimi

Ju mund të zgjidhni midis 3 planeve të ndryshme:

 • Profesionale: kushton 5 $ / muaj nëse paguani për një vit në front (7 $ në baza mujore)
 • Ekipi: 19 dollarë në muaj për një pagesë vjetore (25 dollarë në muaj)
 • Agjensia: 89 dollarë në muaj për një pagesë vjetore (99 dollarë në baza mujore)

Nëse keni nevojë për shërbime vetëm për veten tuaj, duhet të përdorni planin profesional. Edhe në baza mujore, është mjaft i lirë (vetëm 7 dollarë në muaj). Për këtë çmim ju merrni:

 • 1 faqe interneti e pritur falas. Anydo uebfaqe shtesë kushton 5 $ / muaj.
 • Ndërtues i faqes në internet me të gjitha tiparet e tij.
 • Mjet automatik i gjeneratorit të faqes në internet (diskutuar më lart).
 • Mundësia që klientët tuaj të lënë përshtypje për draftet specifike.
 • Lejoni klientët tuaj (vetëm nëse dëshironi të) të rregullojnë uebfaqen e tyre në një masë të caktuar.

Siç mund ta shihni nga lart, pritja përfshihet edhe në paketën më të lirë. Vlen të përmendet se, për shumë faqe në internet, ai mund të bëhet mjaft i kushtueshëm (5 $ / muaj çdo faqe shtesë). Kjo është më e mira nëse krijoni faqe interneti në mënyrë të rregullt si freelancer.

Të mirat dhe të këqijat e Sitejet

Sitejet është një krijues vërtet i mirë i faqes në internet dhe mund të konkurrojë me lojtarët e mëdhenj si në çmimet ashtu edhe në veçoritë e ofruara. Sidoqoftë, ka disa dobësi që mund të dëshironi të dini. Këtu vijnë të mirat dhe të këqijat e Sitejet:

rekuizitë

 • CMS e thjeshtë për t’u përdorur WYSIWYG
 • Mbështetje e mahnitshme e klientit
 • Gjenerator automatik i faqes në internet
 • Rikthim dhe rivendos funksion
 • Karakteristikë e menaxhimit të projektit
 • Pritja super e shpejtë me CDN dhe SSL

Cons

 • Mungesa e pajisjeve dhe shtesave
 • Asnjë treg APP
 • Asnjë plan falas (provë falas në dispozicion)
 • Modelet më pak në krahasim me konkurrentët

Përfundim – Nëse duhet të përdorni Sitejet?

Tani e dini se si funksionon Sitejet dhe pse kaq shumë njerëz vendosin ta përdorin atë. Ne folëm për disa tipare të shkëlqyera që merrni me madje edhe paketën më të lirë. Këto janë të gjitha shpërblimet e mirëseardhura, të nevojshme për të menaxhuar me efikasitet një faqe në internet.

Modelet e përdorura nga Sitejet janë gjithashtu të nivelit të lartë. Të gjithë ata duke qenë të përgjegjshëm, do të thotë që ju mund të keni një faqe interneti moderne që kërkon përsosmëri në të gjitha llojet e pajisjeve. Gjëja më e mirë për ta është se nuk duhet të paguani tarifa shtesë për t’i përdorur ato.

Në përgjithësi, Sitejet lehtë mund të bëhet konkurrues kundër platformave të tjera të krijuesve të faqeve. Ju nuk do të zhgënjeheni duke e përdorur atë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector