БлуеХост планови – које одабрати за своју веб страницу?

01.06.2020
Нема категорије 'БлуеХост планови – које одабрати за своју веб страницу?
0 15 мин.

планови за планове


БлуеХост је веб хостинг компанија са седиштем у САД, део Ендуранце Интернатионал Гроуп. Група има и других компанија повезаних са хостингом, укључујући иПаге и ХостГатор. Сједиште БлуеХост-а је у Утаху и запошљава више од 750 људи.

БлуеХост опслужује више од 2 000 000 веб локација и нуди комплетна веб решења од регистрације домена до веб хостинга. Његова понуда укључује јефтини заједнички хостинг и напреднија наменска серверска решења.

Компанију препоручујемо због дугог живота у индустрији веб хостинга, поузданих услуга и великог броја задовољних клијената. БлуеХост има велику репутацију и верује се да је добар хостинг провајдер. Такође је важно да за разлику од осталих хостинг услуга, БлуеХост не користи класичне тврде дискове, већ уместо тога користи супер брзе ССД меморије. Савремени ССД уређај може бити 3 пута бржи од обичног ХДД-а када је у питању читање података и 2,5 пута бржи током писања података.

Иако је овај чланак углавном посвећен представљању различитих планова хостинга које нуди БлуеХост, можда ће вас занимати и продужеци, перформансе и лично мишљење БлуеХоста. Ако желите да сазнате наше искуство са овом компанијом, прочитајте нашу БлуеХост рецензију. С БлуеХостом смо домаћини већ више од 5 година.

Заједнички веб хостинг

Услуга уноса БлуеХоста је дељени веб хостинг, компанија нуди 3 пакета:

блуехост-схаред-хостинг-планови-детаљи

 1. Основно: Овај пакет је идеалан за једну веб локацију и испоручује се са 50 ГБ складиштења и несмереним пропусним опсегом. Можете му додати 5 паркираних имена домена, 25 поддомена и 5 налога е-поште; сваки од њих добија 100 МБ простора за складиштење. Доступна је за почетну цену од 2,95 долара месечно.
 2. Плус: Плус пакет може бити дом за неограничен број веб локација и пропусни опсег је и даље неизмерен. Број паркираних домена, поддомена и налога е-поште није ограничен, а постоји и неограничено складиштење за сваки налог е-поште такође. Плус такође укључује маркетиншке понуде у вредности од 200 долара и услугу стручњака за нежељену пошту. Овај пакет можете да купите по почетној цени од 5,95 УСД месечно.
 3. Избор Плус: Овај највећи пакет је такође доступан од 5,95 долара месечно и садржи исте услуге као и Плус. Међутим, Плус-у су додате још две функције, једна приватност домена и једно резервно решење ЦодеГуард Басиц, тако да је вредно одабрати овај пакет преко једноставног Плус-а.
 4. Иди ПРО: Овај пакет је доступан од 13,95 УСД месечно и пружа вам неколико додатних услуга преко Цхоице Плус-а. Добићете наменску ИП адресу, ССЛ сертификат, приватност домена и Цоде Гуард Басиц за свој новац.

Сви дељени пакети веб хостинга садрже бесплатну ССЛ услугу. Уграђени управитељ домена је једноставан за употребу и помоћу њега можете брзо поставити додатке, паркирати и поддомене. Рачунима е-поште може се приступити путем ИМАП-а или ПОП3-а, а на њих се могу применити многи филтри и филтрирање нежељене поште.

БлуеХост је велики љубитељ сигурносних копија, па нуди аутоматска решења резервних копија. Компанија вам пружа дневне, недељне и месечне резервне копије за цео рачун; то значи да су ваше датотеке сервера и база података заштићене од губитка података. Можете вратити податке из сигурносних копија једним кликом. Подршка је доступна 7/24.

Цлоуд Хостинг

Цлоуд Хостинг је поузданији начин да се посетиоци служе веб локацијама јер користи мрежу сервера на којој су ваши подаци живи у 3 копије. Промене се ажурирају широм мреже и у случају било каквог квара хардвера друге две инстанце обрађују ваше посетиоце. У међувремену, систем саставља нову, трећу верзију ваших примерака.

блуехост-цлоуд-хостинг-планови

БлуеХост пружа контролну таблу у облаку на којој можете пратити трендове употребе, брзину приказа и глобални домет своје веб странице. Облак мрежа увек осигурава да је ваша веб локација доступна, ако један сервер има превише посетилаца, онда му остале две локације помажу да опслужи посете.

Постоје 3 пакета за хостинг у облаку:

 1. Стартер: Овај пакет је идеалан за једну веб локацију и испоручује се са 100 ГБ складиштења и несмереним пропусним опсегом. Такође је укључено 1 бесплатно име домена, 2 ГБ меморије и 2 ЦПУ-а. Компанија је додала маркетиншке понуде у вредности од 50 УСД и можете додати до 100 налога за пошту, са по 500 МБ простора за похрану е-поште за сваки. Ова понуда је доступна са почетном ценом од 6,95 УСД месечно.
 2. Перформансе: Средњи пакет може да садржи неограничен број веб локација, тако да нема ограничења у складишту и употреби пропусне ширине. Такође садржи назив бесплатног домена, 4 ГБ меморије и 4 ЦПУ-а. Вредност маркетиншких понуда повећана је на 200 долара и број додељених налога е-поште није ограничен, са неограниченим простором за сваки. Пакет је доступан од 8,95 УСД месечно.
 3. Бусинесс Про: већи пакет је и за неограничен број веб локација, са неограниченим простором за складиштење и пропусним опсегом. Заједно са бесплатним доменом, нуди већ 6 ГБ РАМ-а и 6 ЦПУ-а са пакетом од 200 долара маркетиншке понуде. Број налога е-поште и њихово складиштење немају ограничења. Пакет је доступан од почетне цене од 15,95 УСД месечно.

У поређењу са пакетом Перформанце за Бусинесс Про, постоје многе разлике. Јефтинији пакет долази са 1 Спам Екпертс услугом, док је већи долази са 2. Оба укључују бесплатну ССЛ енкрипцију, али последња нуди ЦодеГуард Басиц решење резервне копије локације са обнављањем једним кликом..

Све хостинг пакете БлуеХост-а подржава стручни тим компаније, који је доступан 7/24 путем телефона или ливе цхат-а.

ВПС хостинг

Једном када ваша веб локација расте, требат ће јој више ресурса сервера. Следећи ниво складиштења сервера је ВПС хостинг на коме добијате виртуелни сервер. БлуеХост-ова ВПС решења су напредна, тако да не морате предуго да чекате, купљени ВПС је доступан за неколико минута.

планови блуехост-впс-хостинг

Хипервизор непрекидно даје одобрене ресурсе вашој веб локацији и динамичким подешавањем простора за складиштење можете у току да пређете на веће решење. У линији производа компаније постоје 3 ВПС пакета:

 1. Стандард: Стандардни ВПС пакет долази са 2 језгра ЦПУ-а, 30 ГБ меморије, 2 ГБ меморије и 1 ТБ пропусним опсегом. Нуди 1 регистрацију имена домена и 1 употребу наменске ИП адресе. Доступан је од 19,99 УСД месечно.
 2. Побољшано: Средњи пакет је побољшао ресурсе. Иако вам и даље даје 2 језгре ЦПУ-а, остали параметри су већи и у њега је убачено 60 ГБ меморије, 4 ГБ меморије и 2 ТБ пропусне ширине. Такође можете да добијете бесплатно име домена, али су вам додељене и 2 ИП адресе. Понуда почиње од 29,99 УСД месечно.
 3. Ултимате: Највећи ВПС пакет има 4 језгре ЦПУ-а, 120 ГБ простора за похрану, 8 ГБ РАМ-а и 3 ТБ пропусне ширине у својој понуди. Додато је и бесплатно име домена и 2 ИП адресе. Доступан је од 59,99 УСД месечно.

Сви ВПС пакети укључују бесплатну ССЛ услугу и дају вам 30-дневну гаранцију поврата новца. Коријенски приступ доступан је за управљање властитим апликацијама и скриптама, док се управљање више послужитеља може користити за надзор више од 1 ВПС пакета. Ова услуга такође може да међусобно повеже ваше дељене хостинг и ВПС пакете, барем ћете их моћи управљати на једном месту.

Напредни алати за управљање серверима су широко доступни, на пример, можете прилагодити своје .хтаццесс и пхп.ини датотеке и задатке црон-а и можете их поставити и покретати кад год желите. ССХ и ФТП протоколи су спремни да служе вашем послу, можете да креирате онолико ФТП налога колико желите.

Постоји стручни и интерни тим иза ВПС-а до кога можете доћи 7/24 путем ћаскања или телефона.

Намјенски хостинг

Ако вам требају више ресурса сервера, онда су намењена БлуеХост-ова наменска решења за хостинг хостинга. Са њима имате прилику да поседујете читав сервер без руковања хардверским и комуналним проблемима.

планови хостинг-наменски-сервер-хостинг-планови

Помоћу неуправљаних пакета можете изградити сопствено окружење извођења, почевши од избора оперативног система и настављајући са додавањем апликације за веб сервер. Ако више волите напредније решење, онда можете да додате интерфејс базиран на цПанелу где можете да управљате веб локацијама, доменима, е-маиловима и другим средствима на пријатнији начин..

Управљање са више сервера такође је дозвољено наменским клијентима хостинга ако купите наменски пакет можете га повезати са више сличних пакета или чак неким другим ВПС или дељеним хостинг пакетима. На овај начин можете управљати свима њима на једном месту, што вам даје изузетну флексибилност.

РАИД складиште се користи иза свих наменских хостинг планова, тако да ће ваши подаци бити похрањени сувишно и биће доступни и у случају квара хардвера. Употребом алата за надгледање можете одмах додати већи капацитет складиштења за своју наруџбу, без додатних уговора.

На располагању су 3 наменска хостинг пакета:

Сви пакети укључују 4 процесорска језгра са 8 нити, али постоји разлика између брзине ЦПУ-а и осталих средстава.

 1. Стандардно: Најмањи пакет користи брзи процесор од 2.3 ГХз са меморијом од 500 ГБ, 4 ГБ меморије и 5 ТБ пропусног опсега. Такође садржи име домена и 3 ИП адресе за почетну цену од 79,99 УСД месечно.
 2. Побољшано: ЦПУ средњег пакета је брз 2.5 ГХз и долази са 1 ТБ за складиштење и 8 ГБ РАМ-а. Пропусни опсег је побољшан на 10 ТБ и међу бесплатним именима домена; добићете и 4 ИП адресе. Доступан је од 99,99 УСД месечно.
 3. Премиум: Највећи наменски пакет сервера нуди вам процесор од 3,3 ГХз са 1 ТБ складиштења, 16 ГБ РАМ-а и 15 ТБ пропусног опсега. Додато је и бесплатно име домена и 5 ИП адреса за почетну цену од 119,99 УСД месечно.

Сви пакети укључују 30-дневну гаранцију поврата новца и бесплатну ССЛ шифрирање. Није чудо на овом нивоу цена, али треба напоменути да је постављен професионални тим за подршку ради решавања проблема наменских сервера.

Постоје опционалне функције које можете да купите уз малу додатну накнаду, укључујући приватност домена и заштиту СитеЛоцк од напада и уграђене детекције злонамерног софтвера. Постини филтри које покреће Гоогле велики су плус када је у питању филтрирање нежељене поште, па се препоручује коришћење ове услуге у поштанским сандучићима.

Хостинг продавача

БлуеХост-овом дистрибутерском хостингу верује више од 200.000 препродавача, тако да је компанија стекла велико искуство у пружању услуга оваквим купцима. Понуде компаније нуде се под независним именом марке РеселлерЦлуб путем самосталне веб странице.

планови блуехост-реселлер-хостинг

РеселлерЦлуб нуди преко 800 производа, тако да ако сте препродавач, онда можете понудити ове услуге са додатом вредношћу својим купцима. Производи се могу упаковати у било које верзије и можете их продати под својим брендом, док БлуеХост пружа техничка решења.

Постоје 4 пакета препродавача, које обезбеђују 3 локације података у датацентрима компаније, из САД-а, Велике Британије и Индије. Цене се мало разликују у различитим центрима; прегледаћемо цене података у америчким центрима да бисмо информисали међународне читаоце:

 1. Р1: Најмањи пакет је идеалан за почетак препродаје и може бити дом неограниченог броја веб локација. Опремљен је дисковним простором од 40 ГБ и преносом података од 800 ГБ. Такође се могу користити неограничени рачуни е-поште и алати цПанел. Доступан је од 18,99 УСД месечно.
 2. Р2: Побољшана меморија од 50 ГБ и трансфер од 1000 ГБ дају вам више средстава. Међу неограниченим мејловима и рачунима цПанела, у ову понуду је такође пакован бесплатан ВХМЦС сервис. Његова почетна цена је 21,99 УСД месечно.
 3. Р3: Овај пакет нуди исте алате као и Р2, али простор на диску је подигнут на 100 ГБ, а пренос података је повећан на 2000 ГБ. Почиње од 29,99 УСД месечно.
 4. Р4: Највећи препродавачки пакет обезбеђује складиштење од 200 ГБ и пренос података 4000 ГБ. Такође нуди бесплатни ВХМЦС и неограничен број е-маил налога и инстанци цПанел. Почетна цена је 44,49 УСД месечно.

Сви пакети за хостинг добављаче могу користити наменске ИП адресе; доступан је за 3,99 долара по комаду. Ваша куповина ће бити покривена 30-дневном гаранцијом поврата новца и 24/7 специјалном подршком продавца.

Ваши купци могу имати користи од Софтацулоус-а, познатог инсталатора са више од 400 апликација, а њихове податке ће заштитити ЦлоудФларе. Ако већ имате план препродавача код другог провајдера, БлуеХост професионалци ће га бесплатно преместити у ваш нови складишни простор.

Иза пакета стоје најсавременија хардверска и софтверска окружења. Коришћени оперативни систем је ЦлоудЛинук, док су доступне и све најчешће скрипте и функције, укључујући Питхон, ПХП 5 и 7, МиСКЛ, пхпМиАдмин и ионЦубе лоадер.

ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг

Међутим, ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг нису различите врсте хостинг пакета; требало би и о њима да разговарамо. У основи су дељена хостинг рјешења, посвећена одабраном софтверу. Будући да их БлуеХост пружа као део свог асортимана производа, такође ћемо их покрити независно.

ВордПресс хостинг

БлуеХост нуди посебне пакете за ВордПресс кориснике и пружа им неколико додатака. Ако сте такође заинтересовани да имате веб локацију са ВордПресс-ом, можда ћете имати користи од ње.

планови блуехост-вордпресс-хостинг

Компанија даје бесплатно име домена и бесплатну ССЛ сертификацију, заједно са ВордПресс пакетима, почев од 2,95 УСД месечно. Такође је коришћена функција аутоматског ажурирања која континуирано ажурира језгро ВордПресс-а до његове најновије стабилне верзије. Уз то, ваша веб локација никада неће бити застарела.

Такође можете да направите неограничен број налога за е-пошту са одабраним именом домена и да на њих поставите проследнике и аутоматске одговоре. За решавање проблема корисника ВП-а створена је 7/24 ВордПресс хостинг подршка.

3 ВордПресс хостинг пакета су иста као и код пакета Схаред Хостинг; основни пакет почиње од 2,95 УСД месечно и идеалан је за једну локацију. Пакет Плус може да послужи неограничен број веб локација за почетну цену од 5,45 УСД месечно, док Цхоице Плус садржи мало функција са додатом вредношћу за исту цену.

ВооЦоммерце хостинг

ВооЦоммерце хостинг планови направљени су да служе посебно ВооЦоммерце продавницама. Ако продајете на мрежи, можете имати посвећено складиште е-трговине са многим сродним услугама.

планови блуехост-вооцоммерце-хостинг

На БлуеХост-у постоје 3 пакета ВооЦоммерце:

 1. Стартер: Овај пакет вам омогућава складиштење од 100 ГБ и 100 УСД у ППЦ кредитима. Можете додати име паркираног домена, 5 поддомена и 5 налога е-поште. Доступан је од 6,95 долара месечно.
 2. Плус: Средњи пакет нуди неограничену веб локацију и можете доделити неограничен број паркираних домена, поддомена и налога е-поште. Такође је додата и заштита од нежељене поште за 1 домен и ППЦ кредите у вредности од 200 УСД.
 3. Про: Највећи пакет има све функције онога што Плус чини, а такође садржи и дневне сигурносне копије веб страница, приватност домена, заштиту од нежељене поште за 2 имена домена и ППЦ кредит у вредности од 300 УСД. Пакет је доступан од 12,95 УСД месечно.

Сви планови ВооЦоммерце хостинга укључују услугу аутоматске инсталације ВооЦоммерце, тако да можете одмах да се фокусирате на продају. Бесплатни ССЛ чини вашу трговину поузданијом користећи предности ХТТПС-а. Такође је много алата за надгледање упакованих да више послуже за ваше пословање.

Регистрација домена

БлуеХост такође нуди регистрацију домена, тако да не морате напуштати веб локацију да бисте имали добро име домена. Доступно је 17 различитих завршетака домена, укључујући класичне попут .цом, .орг и или .инфо; оне повезане са државом попут .цо.ук, .орг.ук или .ус; и нове генерације ТЛД-ова попут .веб странице, .сторе или .цлуб. Готово да нема ограничења за одабир допадљивог имена и додељивање га ново купљеном складишту.

детаљи регистрације домена блуехост

Процес регистрације домена започиње на одређеном одељку БлуеХост веб локације, где у траку за претрагу треба да унесете идеју или име своје име. Ако није доступан, на сајту ће се наћи неколико предлога. Прихватањем било којег од њих или проналажењем бесплатног имена домена, можете наставити са стварном куповином.

Компанија је додала додатне услуге регистрацији домена, попут једноставног и једноставног интерфејса за управљање доменом. Тамо можете подесити сервере имена или записе, прегледати датум истека, ваше личне податке и још много тога. Функција аутоматске обнове аутоматски обнавља ваша имена, тако да их никада нећете изгубити. На куповину се може применити и закључавање домена, чиме се избегавају неовлашћени преноси домена.

БлуеХост такође има подршку за регистрацију домена која је доступна 7/24.

Који план је прави за вас

Управо смо обухватили 7 врста планова за веб хостинг БлуеХост-а и број понуда може бити збуњујући. Па чак и ако не, вреди се сажети са неколико препорука уопште.

Хостинг продавача

Почнимо са посебним пакетима. Планови Реселлер Хостинг-а су идеални за вас ако желите да понудите такве пакете и желите да својим клијентима осетите добру вредност за њихов новац. Ако тражите веб складиште само у своје сврхе, онда можете кренути напред, они нису ваше решење.

Прос:

 • не морате да се бавите одржавањем складишта својих купаца
 • лакше управљати једним препродавачким рачуном него имати заједнички хостинг пакет за све купце
 • алате за прилагодбу да бисте направили своје пакете
 • напредни мониторинг

Против:

 • није погодно за самосталне или неколико личних или компанија веб локација

ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг

Ако желите да покренете посебно ВордПресс веб локацију или ВооЦоммерце веб продавницу, тада можете да изаберете један од одређених веб хостинг пакета. Оптимизирани су за одговарајући софтвер и нуде подршку.

Прос:

 • сродна апликација брже ради у наменском окружењу
 • специјалне услуге прелазе на софтвер
 • добра цена
 • идеално за покретање посла или веб странице

Против:

 • није погодно за апликације које нису повезане
 • не могу да задрже велики саобраћај
 • могући лоши ефекти суседства

Дељено гостовање

Ако желите да користите своју веб локацију осим веб локације ВордПресс или ВооЦоммерце продавнице, ваше идеално решење за улазак је дељени хостинг. Јефтино је и можете лако покренути своју страницу.

Прос:

 • није потребно знање сервера
 • ултра-јефтино решење
 • може се лансирати за неколико минута

Против:

 • није погодан за велики саобраћај
 • слабија подршка
 • нема шансе да управљате складиштем у дубини сервера
 • могући лоши ефекти суседства

Имајте на уму да су ВордПресс хостинг и ВооЦоммерце хостинг у основи напредне врсте заједничког хостинга. Једном када се ваша ВордПресс веб локација или ВооЦоммерце трговина развију и треба да обраде више промета, морат ћете купити снажније типове хостинга, попут ВПС хостинга или намјенског хостинга.

Цлоуд Хостинг

Пакети хостинга у облаку представљају још једну предност јер је ваша веб локација жива у 3 случаја. У случају хардверског квара саобраћајног појаса, ваше клијенте могу лако опслужити друге инстанце веб локације.

Прос:

 • није потребно знање сервера
 • цлоуд технологија са више инстанци на веб локацији
 • може да реши хардверске проблеме или врхове у саобраћају

Против:

 • није погодан за велики саобраћај
 • могући лоши ефекти суседства

ВПС хостинг

ВПС хостинг је напредно решење за управљање већим прометом на вашој веб локацији, уз напредне алате за управљање серверима. Нуди роот приступ вашем серверу, тако да сте прави администратор сопствене меморије, можете додати било коју апликацију.

Прос:

 • снажни ресурси за управљање великим прометом
 • лош ефекат околине није могућ
 • роот приступ да направите своје окружење за хостинг
 • снажна подршка

Против:

 • можда ће бити потребно знање сервера
 • виша цена

Намјенски хостинг

Ово је краљ хостинг решења када сте прави администратор сопственог сервера. Не морате да делите ресурсе са другим корисницима, а на вама је потпуно зависност које апликације и рунтиме окружења креирате.

Прос:

 • буквално нема ограничења у прилагођавању и управљању сервером
 • супер моћни ресурси за управљање великим прометом
 • лош ефекат околине није могућ
 • снажна подршка

Против:

 • можда ће бити потребно знање сервера
 • виша цена

Закључак

Долазећи до Закључка имали сте прилику да прочитате читаву нашу рецензију. Обухватили смо многе типове веб хостинга и специјалне верзије (попут ВордПресса, ВооЦоммерце и Реселлер хостинга). Већ знате да можда вриједи започети с јефтиним рјешењима и схватити које су ваше могућности како ваша веб страница и посао расту и требају јој више ресурса.

БлуеХост је поуздан провајдер, па је једно сигурно, чак и ако одаберете Схаред Хостинг, ВПС Хостинг или Дедицатед Сервер, нећете донети погрешну одлуку и веб локација ће увек бити јака тачка иза вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector