Да ли је БлуеХост добар избор за ВооЦоммерце?

блуехост-вооцоммерце


ВооЦоммерце је најкоришћенија еЦоммерце платформа која се широко користи на Интернету. Његова највећа предност је што своју електроничку трговину можете направити само у неколико кликова, на основу сјајног интернетског софтвера званог ВордПресс.

Прва верзија ВооЦоммерце лансирана је 2011. године, а производ је купио Аутоматтиц, власник ВордПресс.цом 2015. године. Од тада ВооЦоммерце добија више развоја и других ресурса који ће бити још кориснији.

Ако се питате да ли је ВооЦоммерце добар или не у ваше сврхе, ево три броја која ће вам помоћи да одлучите:

 • ВооЦоммерце према Бултвитх.цом покреће преко 3,3 милиона веб локација
 • 4,9% од милион најбољих веб локација користи овај софтвер
 • До сада је ВооЦоммерце преузет више од 51 милиона пута

То може бити ваш софтвер ако желите да покренете нову продавницу. Такође, ако су вам потребне додатне чињенице о ВооЦоммерце-у, прочитајте наш повезани водич.

Кључне карактеристике ВооЦоммерце-а

вооцоммерце-лого-блуехостВооЦоммерце има много сјајних функција или, да будем искрена, све његове карактеристике су одличне. У софтверу нису упакована слаба средства, али највероватније их нећете користити. Постоје кључне карактеристике које бисмо требали поменути на ВооЦоммерце-у, они су највећа снага и готово сви корисници могу имати користи од њих.

Брза инсталација и подешавање

Будући да је ВооЦоммерце ВордПресс додатак, може се инсталирати само са неколико кликова. Активирањем другог клика, додатак ћете оживети.

Поступак подешавања је чаробњак који вас води ка прављењу основних поставки и подешавању ваше веб продавнице. Будући да у самом софтверу постоји много опција за прилагођавање, чаробњак за подешавање је сјајан алат који ће вам помоћи током првих корака.

Напредна употреба валута, пореза и протока плаћања

Ако сте икада рјешавали начине плаћања на мрежи, то је један од најтежих задатака у животу е-продавнице. Говоримо о плаћању и људском новцу, тако да нема где да се погреши. Са друге стране, пружаоци плаћања захтевају стандардизоване методе за рад са вашом веб страницом и ви бисте требали да следите критеријуме.

ВооЦоммерце вам помаже да додате приступнике и решења за плаћања много лакше и можете бити сигурни да ће они функционисати. Плаћања ваших купаца биће на сигурном и цео процес ће бити аутоматизован.

Ако говоримо о новцу, треба поменути и порезе и валуте. У ВооЦоммерце-у имате шансу да поставите неограничен број пореза, случајева коришћења и валуте. Можете продати домаће или међународне цијене, цијене ће бити прецизне и нећете морати бринути о прецизним цијенама различитих купаца.

Заштита података

Заштита властитих података, података ваших продавница и података ваших купаца данас је још важнија. Нова правила ГДПР-а у ЕУ, национални закони о заштити података у свакој држави присиљавају вас да пажљиво поступате са подацима и чувате их на сигурно.

ВооЦоммерце користи стандардну заштиту и мерења у индустрији, тако да нећете морати да бринете о цурењу података. Такође можете одлучити да ли ваши купци треба да региструју кориснички рачун или да дозволите одлазак госта. У потоњем случају можда ћете добити више поруџбина; Међутим, помоћу регистрације корисника можете направити купоне или друге попусте за клијенте који се враћају. ВооЦоммерце такође подржава такве предности купца.

Руковање производом

Кључ ваше веб продавнице је руковање производима, јер требате да отпремите своје артикле и покажете их купцима. ВооЦоммерце поседује свестране ресурсе за подршку овим задацима, укључујући врло детаљне странице профила производа, напредне методе прилагођавања, коришћење различитих врста отпреме, маркетинга и других алата за управљање итд..

Подршка стручњака и индустрије

Кад је нешто тако велико као ВооЦоммерце, на њему се заснива комплетна индустрија. Тако лако можете да пронађете бесплатне или премиум шаблоне ВооЦоммерце за ВордПресс, програмере, маркетиншке гурусе или чак запосленике за унос података који знају овај софтвер.

ВооЦоммерце има своју продавницу тема и проширења где можете добити бесплатне службене додатке или нешто новца. Наравно, широм света можете наћи и десетине познатих, али независних продавница.

Прилог корисника

Можете дозволити корисницима да оцењују и прегледају производе, а такође можете и да одговоре на њих. На овај начин ваша продавница ће изгледати професионалније, а садржај који је генерисао корисник значи бесплатан садржај и више продаје!

Оптимизација претраживача

Сви садржаји или странице производа могу се побољшати СЕО-ом, а ВооЦоммерце то апсолутно подржава. Ако потрошите напоре да напишете СЕО делове, ваша продавница ће бити успешнија и биће различита од десетак других продавница на Интернету.

Тимски рад

ВооЦоммерце вам омогућава да додате чланове свог тима у вашу продавницу. Не морате их учинити администраторима, али они ће моћи да обрађују извештавање или куповину. Такође је укључено мноштво алата за статистику и аналитику, тако да можете да пазите на своје циљеве.

Захтеви сервера ВооЦоммерце-а

Ако планирате да користите ВооЦоммерце, требало би да знате његове захтеве сервера да бисте пронашли најбољег домаћина. Пошто је реч о додатку за ВордПресс, прво би требало да знате захтеве сервера овог ЦМС-а.

Шта ће вам требати за ВордПресс:

 • ПХП најмање верзија 7.2 или новија
 • МиСКЛ најмање верзије 5.6 или новије; ИЛИ МариаДБ верзија 10.0 или новија
 • подржавају ХТТПС
 • препоручује се Апацхе или Нгинк, али можете да користите било који веб сервер који подржава горе поменуте верзије

Шта ће вам требати за ВооЦоммерце:

 • горе наведени ресурси
 • ограничење најмање 128 МБ меморије у ВордПресс-у (вп-цонфиг.пхп)

Мало додатних услуга, попут ЦУРЛ или фсоцкоп подршке, такође може бити потребно за посебне задатке; о њима можете прочитати више званични веб сајт ВооЦоммерце.

Али у основи су горе споменути ресурси сервера потребни за несметано покретање ВордПресс-а и ВооЦоммерце-а. Имајте на уму да већина веб хостинг провајдера и даље користи ПХП 5 на својим серверима, што није активно подржано од 31. децембра 2016, што значи већу рањивост и хакерске могућности од ПХП 7.

Да бисте имали поузданог и добро изведеног веб хостинг провајдера, препоручујемо вам БлуеХост. Прочитајте даље како бисте сазнали више зашто препоручујемо ову компанију и од којих специјалних ВооЦоммерце услуга можете имати користи.

Зашто одабрати БлуеХост за ВооЦоммерце

БлуеХост је веб хостинг компанија основана 2003 године и надалеко је позната као једна од најпоузданијих компанија у индустрији. Бројеви такође показују исто, БлуеХост и његове сестринске компаније одржавају око два милиона имена домена, што БлуеХост чини једним од највећих веб хостова на свету. Прочитајте нашу детаљну БлуеХост рецензију да бисте сазнали више о овој компанији.

Компанија има различите врсте хостинг пакета, укључујући дељење хостинга на нивоу улазног нивоа, и напреднији ВПС хостинг или хостинг наменски сервер. Такође је направила посебну линију производа за пакете за хостинг ВооЦоммерце, који су одређени за покретање овог еЦоммерце софтвера.

могућности блуехост-вооцоммерце-план

Кључне предности БлуеХост ВооЦоммерце пакета:

 • Бесплатно име домена: Име домена за вашу веб локацију можете добити бесплатно.
 • Аутоматска инсталација ВооЦоммерце-а: Софтвер је аутоматски инсталиран у такве планове, тако да можете одмах користити свој примерак.
 • Бесплатно ССЛ шифрирање: Ваша веб локација аутоматски ће добити бесплатну ССЛ заштиту, па ће подаци о вашем купцу и веб локацији бити шифровани на Интернету. Велики плус је што ће модерни прегледачи као што су Цхроме, Фирефок и још више показати клијентима да је ваша веб локација безбедна.
 • Бесплатна наменска ИП адреса: Супротно дељеном ИП-у где ваши суседи на серверу и ви имате исти ИП, имаћете јединствену ИП адресу намењену само вама. Дакле, ако неко од ваших комшија направи илегалне ствари на Интернету, неће вам нашкодити.
 • ППЦ кредити: Добићете ППЦ кредите као поклон који се могу бесплатно користити за рекламирање ваше веб странице.
 • 24/7 корисничка подршка: Ако сте већ имали неисправан веб сајт и морали сте да сачекате помоћ јер ваш бивши добављач хостинга није пружио подршку вечерњим или викендом, знате зашто је подршка 7/24 од виталног значаја. Подршка БлуеХоста може се добити путем е-поште, телефона, ливе цхат-а и система издавања карата. На сајту се налази и исцрпна база знања која покрива све могуће теме.
 • Неограничена пропусност: Све посете веб локација указују на коришћење пропусне ширине, јер се ваши подаци преносе са сервера вашег провајдера хостинга до куће посетиоца. Једном када се достигне ограничење пропусности, ваша веб локација неће бити доступна, осим ако не платите више. ВооЦоммерце планови укључују неограничену употребу пропусне ширине, тако да ваша веб локација никада неће бити искључена.
 • Пријатељска политика поврата: БлуеХост нуди 30-дневну гаранцију поврата новца за ВооЦоммерце хостинг планове. Можете слободно затражити поврат новца за свој хостинг пакет у року од 30 дана, а додатне куповине, као што су имена домена, не могу се вратити. Ако добијете бесплатно име домена и тражите повраћај цене за свој хостинг хостинг програм, биће вам наплаћено 15,99 УСД за име домена, али можете задржати домен. Можете га чак и преместити другом регистратору без питања након 60-дневног периода регистрације.

Планови БлуеХост за ВооЦоммерце

БлуеХост има 3 врсте ВооЦоммерце планова, тако да можете користити најприкладнији за ваше потребе. Сви су развијени за ВооЦоммерце и пружају вам различит ниво ресурса. Можете почети са првим планом, али напреднији планови имају снажнија средства.

блуехост-вооцоммерце-хостинг-планови-цијене

Стартер план

У овом плану добићете 100 ГБ простора за складиштење података. Можете додати 1 паркинг домен, 5 поддомена и створити 5 налога е-поште. ППЦ кредити су такође укључени у вредност од 50 УСД.

Редовна цена: 13,99 УСД месечно, посебна снижена цена почиње од 6,95 долара месечно.

Када то изаберете: за покретање продавнице по најбољој цени.

Плус план

У овом хостинг плану добићете неограничено складиште и такође нема ограничења колико паркинг домена, поддомена или рачуна е-поште додате. Такође је укључена и заштита од нежељене поште за 1 име домена и 100 УСД ППЦ кредита.

Редовна цена: 17,99 УСД / месец, посебна снижена цена почиње од 8,95 УСД месечно.

Када то изаберете: Када желите да користите већу количину ППЦ кредита и ваша продавница почиње да расте.

Про план

Најнапреднији хостинг план вам нуди све функције које Плус план ради, а добићете и неколико додатака. Они укључују дневне сигурносне копије веб локација, алат за заштиту приватности домена, заштиту од нежељене поште за два имена домена и 200 УСД у ППЦ кредитима.

Редовна цена: 31,99 УСД месечно, посебна снижена цена почиње од 12,95 УСД месечно.

Када то изаберете: Ако ваша продавница има сјајан промет и / или желите да учините највише да избегнете нежељену пошту, хакере и друге досадне ствари против вашег пословања.

Поред горе набројаних ВооЦоммерце планова, БлуеХост нуди и мноштво других планова за различите потребе. Молимо прочитајте наш детаљни чланак у коме прегледавамо сваки хостинг план који нуди БлуеХост.

Како покренути ВооЦоммерце продавницу на БлуеХост-у

Након што одаберете жељени хостинг план горе наведених, можете брзо започети властити посао. Само следите ове кораке:

 1. Кликните на зелено дугме СЕЛЕЦТ на Хостинг плану који вам се највише допада.
 2. Додајте ново регистровано или већ постојеће име домена као следећи корак.
 3. Креирајте свој кориснички рачун и унесите своје податке о плаћању.
 4. Сачекајте да се ВооЦоммерце аутоматски инсталира.
 5. Изаберите тему своје продавнице.
 6. Додајте своје производе, порезе и податке о плаћању.

То је све. Вашу нову локацију можете учинити лакше него икад раније. Такође можете да купите додатне услуге, попут додатних имена домена, врхунског ССЛ сертификата, филтрирања спамЕкпертс-а за е-пошту, додатне приватности домена, СЕО алата и још много тога.

Пре него што закључимо, погледајте предности и недостатке БлуеХоста.

Закључак

У наслову овог чланка постављено је питање – Да ли је БлуеХост добар избор за ВооЦоммерце? Можемо рећи: дефинитивно ДА. Посебни ВооЦоммерце хостинг пакети су одређени за покретање ВооЦоммерце-а, па само изаберите који вам највише одговара и следите горе наведене кораке. Само за неколико минута добићете активну страницу за е-трговину уживо!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map