Да ли је ФастЦомет добар за хостовање веб страница ВордПресс?

фастцомет-вордпресс хостинг


ВордПресс је сада најпопуларнији систем за управљање садржајем на свету. Милиони веб локација користе га као базу за свој систем, а број расте из дана у дан. Будући да се ВордПресс толико користи, не чуди што је створен посебан хостинг сервис који ће се користити на овим веб локацијама.

У овом чланку ћемо говорити о овом хостинг услугу и како он функционише. Такође ћу касније покрити хостинг планове ФастЦомет понуде за хостинг веб страница ВордПресс. На овај начин ћете знати да ли је ФастЦомет добар за хостинг веб страница ВордПресс.

Шта се управља ВордПресс хостинг услугом?

о управљаном вордпресс хостингу

О управљаном ВордПресс хостингу

Прво о чему требамо разговарати јесте како компанија мора постојати ВордПресс веб локацију. Назива се најбоља и најефикаснија услуга управљан ВордПресс хостингом. Да видимо о чему се ради.

Назив говори да је услуга другачија од једноставног плана веб хостинга. Очигледно је да је овај сервис креиран специјално за веб локације ВордПресс. Али, постоји ли друга разлика?

Такав план хостинга учиниће више од хостовања ваше веб странице. Будући да користите ВордПресс, тим за подршку који стоји иза одабраног плана хостинга ће се побринути за све потребно за покретање ВордПресс-а.

У основи, цијели позадински посао ради их, тако да не морате бринути да ли се појави проблем или постоји нова исправка за ВордПресс. Све ове врсте проблема рјешава тим за подршку.

Дозволите ми да вам дам пример из којег можете рећи да се бавите управљаним ВордПресс планом хостинга. Већина компанија које нуде управљани ВП хостинг ће се побринути да се ЦМС лако инсталира на сервер вашег веб локације. Ово је за очекивати, јер користите услугу посебно израђену за ВордПресс.

Како они то управљају? Постоје најмање 2 начина за руковање инсталацијом. Ако било шта од тога постоји у пакету, знаћете да је план барем делимично услуга за управљање хостингом.

Прва метода је поступак инсталације од 1 клика. Шта ово значи? Домаћин ће вам омогућити да бесплатно инсталирате многе апликације и веб програме уз само један клик. У том случају морате пронаћи ВордПресс на листи програма и само кликните на инсталацију. Остатак ради домаћин.

Други начин једноставне инсталације ВордПресс-а је још основнији. Уопште немате шта радити. Једноставно се пријавите за хостинг пакет као што је то уобичајено, а домаћин ће аутоматски инсталирати ВордПресс на одабрано име домена.

Дакле, има ли још шта да урадите? Прилагодба и стварање садржаја и даље су ваш посао. Имајте на уму да све везано за покретање ВордПресс-а управља домаћин, али сам вебсајт је ваш посао.

Сада, кренимо даље и погледајмо шта ФатЦомет нуди као услугу хостинга за ВордПресс.

ФастЦомет ВордПресс хостинг

фастцомет-оптимизед-вордпресс хостинг

ФастЦомет – Оптимизовани ВордПресс хостинг

ФастЦомет је амерички веб хостинг бизнис основан крајем 2013. Од тада су постали светски познати хостинг хостинг. Више од 45.000 купаца у 83 земље нашло је сервис у овој компанији.

ФастЦомет нуди све врсте хостинг услуга. На пример, на званичној веб локацији можете пронаћи све следеће: дељени хостинг, ВПС хостинг у облаку, наменски сервери, ВордПресс хостинг, Јоомла хостинг, па чак и хостинг е-трговине (за ОпенЦарт).

Као што очекујете, ми ћемо погледати ВордПресс услугу хостинга коју чине доступном.

Ова услуга је подељена у 3 различита плана, како би се понудило више персонализованих функција за сваког клијента. Следећи доле су планови:

 1. СтартСмарт: 2,95 долара месечно
 2. СцалеРигхт: 5,95 УСД месечно
 3. СпеедУп: 9,95 УСД месечно

Разговараћу о сваком плану засебно, али пре тога, да видимо шта добијате као стандард, без обзира на изабрани пакет:

 • Бесплатан пренос веб локација (зависно од одабраног пакета број места може да варира)
 • ССД дискови за боље перформансе (чак 20к брже од традиционалног ХДД-а)
 • Бесплатно ЦлоудФларе ЦДН: требало је убрзати вашу веб локацију за сваког посетиоца
 • цПанел за управљање сајтом: ово је индустријски стандардни контролни панел
 • Бесплатне дневне и недељне сигурносне копије за ваше веб локације. Огромно за, јер већина компанија посебно наплаћује ову услугу.
 • 45-дневна гаранција поврата новца.

Сада је вријеме за разговор о 3 одвојена плана која сам горе навела:

СтартСмарт

Овај план је направљен за оне који тек почињу са новом веб страницом ВордПресс. То је разумна цена, тако да нећете преплатити услугу хостинга. Али шта вам нуди осим стандардних карактеристика?

На пример, план укључује бесплатан ССЛ сертификат из Лет’с Енцрипт. То је велика ствар, јер већина компанија наплаћује прилично мало за ССЛ сертификат. Важно је да имате инсталиран један. ССЛ ће заштитити вашу веб локацију и на тај начин ће је сигурно сигурно приступити људима.

Будући да управља ВордПресс хостинг пакетом, они укључују једноставан начин за инсталирање ВордПресс-а. Инсталациони програм за инсталирање од 1 клика је присутан у пакету. И наравно, поред ВордПресс-а додате су и многе друге апликације.

Ако поседујете веб локацију, требало би да имате и професионални налог е-поште, постављен? Срећом, ФастЦомет вам омогућава да креирате неограничен број налога за е-пошту. Да, у најјефтинијем плану. На тај начин, када вас посетилац контактира, видеће да озбиљно схватате шта радите.

Како би ваша веб локација радила на врхунцу перформанси, план долази са 15 ГБ простора за складиштење и несмереним прометом. Ово је сјајно јер немате ограничење колико људи може истовремено да посети вашу веб локацију.

СцалеРигхт

Као други план долази са свим карактеристикама из претходног плана, као и неким додацима. На пример, складишни простор износи до 25 ГБ ССД простора и они вам омогућавају да угостите више веб локација у једном плану. Прва подржава само једну веб локацију.

Такође, постоји пакет који се зове Адванце Феатурес. Ово се састоји од следећих бонуса:

 • 2к већа процесорска снага (ЦПУ језгре и РАМ-а)
 • Неограничено име домена додатака
 • 3 преноса веб страница бесплатно
 • Бесплатан динамички ССЛ печат и ГлобалСигн ССЛ
 • 1 кликните на Ресторе Манагер
 • Гоогле ПагеСпеед

Овај план је најбољи за оне који поседују (или планирају) растућу веб страницу која ће вероватно сваки дан добити више посетилаца. Све ове функције ће вам помоћи да управљате веб страницом када постане већа и популарнија.

Убрзај

Као трећи и последњи ВордПресс план хостинга, он је наравно најскупљи. Упркос томе, значајно је јефтиније од онога што конкуренти могу да понуде. Треба да знате да је овај план најбољи за људе који поседују веб локацију која тренутно привлачи велику пажњу.

Ако имате хиљаде дневних посетилаца, требаће вам ресурси овог плана. И претходна би могла радити, али неће дати перформансе вашој веб локацији.

Као што бисте и очекивали, у овом пакету су присутни и перкеји из претходних планова. Да, постоје и неки додаци. Ови бонуси су ту да вашу веб локацију чине што је брже могуће, чак и ако хиљаде људи истовремено приступа њој:

 • 3 пута више ЦПУ-а и РАМ-а за процесорску снагу.
 • Редовно се праве 30 сигурносних копија.
 • 3к мање клијената на серверу (велико побољшање у односу на остале планове)
 • Мемцацхед (за брже учитавање садржаја)
 • ЛитеСпеед ЛСАПИ

Сада када сам представио сва 3 ВордПресс хостинг пакета, морате знати за још једну погодност која долази са било којим планом одозго: подршка 24 × 7.

Када је у питању корисничка подршка, морате узети у обзир 2 аспекта: брзина и поузданост (ефикасност).

Прилично је очигледно зашто је брзина потребна. Када дође до проблема са вашом услугом хостинга, желите да се то што пре поправи. Нема изненађења. Дакле, тим за подршку мора бити што бржи како би одговорио на ваш захтев.

На сву срећу, корисничка подршка у ФастЦомет-у је врхунска. Одговор ћете добити за неколико минута. И знате шта је најбоље у томе? Да су и ефикасни. Нећете седети око себе и разговарати о свом проблему, а да нисте добили решење за њега.

Без обзира на врсту проблема на који наиђете, решиће га сјајни тим за подршку на ФастЦомет-у.

Закључак

Сажми о чему смо разговарали у овом чланку.

Прво сам споменуо да је веб локацији ВордПресс потребан одређени тип хостинг услуге, осим традиционалног веб хостинга: управљани ВордПресс хостинг.

Затим смо видели шта је заправо управљање ВордПресс хостингом и како вам различите компаније помажу да започнете са ВордПрессом. Компанија о којој смо разговарали, ФастЦомет користи поступак инсталације једним кликом.

И на крају, обрадовао сам сваки управљани ВордПресс хостинг пакет који можете пронаћи на ФастЦомет-у и сјајну корисничку подршку коју вам пружају.

Све у свему, избор је ваш. О чему? Ако утврдите да је ФастЦомет оно што сте тражили, морате да одлучите за који хостинг план се пријавите.

Да бисте то учинили, само размислите о потребама своје веб локације. Колики је? О чему се ради? Колико посетилаца добијете?

Ако то учините, моћи ћете да донесете праву одлуку и пријавите се за поуздан хостинг пакет који ће вам помоћи да најбоље искористите своју веб страницу ВордПресс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map