ХостГатор Јоомла Хостинг Ревиев – Да ли је то добар Јоомла Веб Хост?

01.06.2020
Нема категорије 'ХостГатор Јоомла Хостинг Ревиев – Да ли је то добар Јоомла Веб Хост?
0 8 мин.

хостгатор-јоомла-хостинг-рецензија


ХостГатор је заиста добар провајдер хостинга за Јоомла веб странице и ево како: За почетак ХостГатор послује од 2002. године, са 8 милиона домена и још увек броји. То је један од оних популарних домаћина веб локација којима не можете помоћи, али желите да их имате. Овај провајдер веб хостинга заузео је свет олујом почевши од своје способности да понуди неколико хостинг планова, имајући изврсно време и просечну брзину учитавања страница, а не заборављајући прегршт хостинг планова као што су ВордПресс, Јоомла и многи други о којима можете размишљати од.

ХостГатор је издржао тест времена који заслужује поштовање према огромном броју сервера и ненадмашној поузданости међу осталим факторима. Сви који користе ову хостинг платформу сведоче о својим пристојним и ВПС опцијама које су помогле да се веб локације ускладе са њиховим тренутним статусом.

Када је у питању употреба ХостГатор-а као вашег хостинг пружаоца више је него што ће вам допасти пажњу, а у овој рецензији ћемо вас одвести низ пута како бисмо вам показали зашто је ова платформа идеална за Јоомла веб хост. Од перформанси и продуженог времена до корисничке подршке и хостинг планова са цијенама све до покретања Јоомле, нећемо оставити ниједан камен без проблема дајући вам свеобухватан преглед овог најпопуларнијег веб домаћина у данашњој индустрији. Прочитајте више и сазнајте зашто бисте требали размотрити прелазак на ХостГатор за веб странице Јоомла.

ХостГатор Јоомла Хостинг Ревиев

У наставку ћу вам дати неколико детаљних информација о перформансама, перформансама, техничкој подршци, карактеристикама и цени ХостГатора. Ако желите да уз ХостГатор угостите своју веб страницу Јоомла, наставите да читате и одлучите да ли је ова компанија добар избор за вас или не.

Перформансе ХостГатор и Уптиме

Приликом одабира вашег веб хостинг провајдера, први фактор који треба узети у обзир је његов рад. Успешност веб хостова у великој мери одређује брзина јер бржи веб сајт представља додатан подстицај за ваше кориснике и повећава и ваш СЕО ранг. Према истраживањима, кашњење у учитавању странице од једне секунде може вас коштати скоро 7 процената мање разговора, 11 посто мање прегледа страница и смањење задовољства корисника за 16 посто. Пошто желите да имате најбоље за своју веб страницу, ваша жеља није да искусите горе наведена питања и да је зато перформансе компаније за веб хостинг по вашем избору.

Са својим 99,9 посто продуженог времена, ХостГатор вам даје разлог за осмијех. То показује да су његове перформансе изузетно привлачне, посебно када је у питању поузданост. Заправо, овај ниво услуге веб хостинга је заправо индустријски стандард. Али његова брзина је само 984 мс, што га чини просечним у поређењу с осталим домаћинима, мада то више не би требало да вас брине с обзиром на то да има више позитивних атрибута. Иако постоје бројни веб хостинг провајдери са вишим стопама продужења, суштина је да су они мало скупљи од ХостГатор-а. Пошто је овај домаћин у функцији дуже време, можете барем уздахнути знајући да то није превара и да има обећавајућу будућност са побољшаним веб хостинг услугама.

Корисничка подршка ХостГатор-а

хостгатор-подршка за кориснике на мрежи

ХостГатор – Онлине техничка подршка

ХостГатор пружа услугу бриге о клијентима која је једна од свих у целој индустрији. Услуга укључује подршку 24/7/365 ливе цхат, телефон и подршку путем е-поште. На надзорној табли вашег хостинга постоји портал за подршку компаније који ће вам помоћи да пронађете брзе одговоре који долазе из базе знања са запањујућих 680 чланака и више од 500 видео туторијала. Поред тога, сваки рачун пружатеља веб хостинг услуга ХостГатор има потпуну гаранцију генералног директора компаније који обично лично реагује на сваки представљени проблем пред њим. У случају да још увек имате проблема са којима редовни тим за подршку не може да реши, можете слободно затражити да вам карта буде додељена директно генералном директору за боља решења.

Планови и цене ХостГатор-а

хостгатор-јоомла-хостинг-планови

ХостГатор Јоомла Хостинг Планови

ХостГатор долази са разним плановима за веб хостинг који можете бирати овисно о вашим потребама. Ови хостинг планови укључују дељење хостинга, ВПС хостинг, хостинг у облаку, ВордПресс хостинг и наменске хостинг планове. Сви ови планови хостГатор хостинга имају богате могућности погодне за различите буџете као и различите захтеве за хостинг. Погледајте следеће планове хостинга које пружа ХостГатор провајдер веб хостинга:

Заједничко гостовање: Ово је најбољи начин да кренете на потпуно нову веб страницу која има низак интернет саобраћај. Овај план омогућава вашој веб локацији окружење за дељење ресурса са било којом другом веб локацију која се налази на истом серверу.

Цлоуд хостинг: За разлику од дељеног хостинга који је ограничен само на један сервер, план хостинга у облаку користи више сервера. Због тога је овај план савршен избор за вас ако ваш веб сајт добија чести интернет саобраћај.

ВордПресс хостинг: То је заједнички план хостинга који је у потпуности оптимизован за веб локације са ВордПрессом. Уствари, оптимизује перформансе истовремено штитећи вашу веб локацију од уобичајених ВордПресс напада.

Виртуелни приватни сервер (ВПС): Овај план хостинга омогућава вам да управљате свим својим виртуелним ресурсима на платформи за хостинг у облаку и погодан је за раст веб локација које имају честе скокове у саобраћају.

Намјенски послужитељ: Намјенски план хостинга пружа шансу да добијете сервер на коме се налазе само ваше веб странице. Једина мана у овом погледу је та што овај план долази са великом одговорности која захтева да га самостално одржавате.

За планове дељеног хостинга постоје три различита нивоа. Сваки план има неограничену пропусност и складиштење, али главне разлике појављују се у броју веб локација на којима сваки хостинг план може да угости. Ево како то иде:

Излежавање: Овај дељени план вам даје шансу да будете само једна веб локација. План укључује инсталацијски програм Јоомла једним кликом и долази у обзир са стандардним сетом функција. Цео план кошта 2,75 долара месечно и подржава једно име домена, неограничене поддомене и неограничено складиште и дисковни простор.

Баби план: Баби план нуди вам могућност хостинга неограничених веб локација и садржи све функције у оквиру Хатцхлинг плана. Такође, на овом плану можете користити додатке попут приватног ССЛ-а. План кошта 3,95 долара месечно и подржава неограничену пропусност, меморију и називе домена.

Пословни план: Погодан је за све веб локације и обухвата бесплатан ССЛ сертификат и наменски ИП који је неопходан за креирање веб локације за е-трговину. Овај план кошта 5,95 долара месечно и може да подржи неограничену пропусност, неограничено складиште и називе домена. Уз то, у плану су бесплатни наменски ИП и бесплатни број.

Трчање Јоомла на ХостГатору

Јоомла је светски награђени систем за управљање садржајем (ЦМС) за изградњу веб локација и апликација. Помаже вам да пратите све информације и садржаје на вашој веб локацији. Ово укључује слике, текстове, документе, музику, видео записе и било који предмет од значаја на вашој веб локацији.

Међутим, ХостГатор веб хостинг провајдер и Јоомла спајају се неприметно како би вам пружили најбоље искуство веб страница. Другим речима, ХостГатор долази са компатибилним услугама хостинга Јоомла за велики број веб локација и ово је савршено подударање за вашу Јоомла страницу. У стварном смислу, ХостГатор је један од најбољих Јоомла пружатеља веб хостинга у данашњој индустрији.

Инсталирање на ваш ХостГатор платформи је врло једноставно. Са аутоматским инсталирањем Јоомле, Јоомла можете једноставно инсталирати са само једним кликом. У ову инсталацију су укључене тренутне верзије МиСКЛ, Апацхе и ПХП. ПХП ради у облику суПХП, још једне верзије ПХП-а са додатним слојевима сигурносних функција на серверима. Када покрећете Јоомла на ХостГатору, суПХП чини Јоомла ЦМС много кориснијим. Укратко, ако тражите једноставан начин управљања садржајем на мрежи уз помоћ фантастичног пружатеља услуга хостинга, ХостГатор Јоомла је врхунско решење за вас.

Предности и недостаци ХостГатор Јоомла хостинга

Упркос свим облицима и атрибутима који долазе са ХостГатор-ом, још увек постоје две стране кованице и ми ћемо размотрити предности и недостатке како бисмо вам пружили јасну слику шта бисте требали да очекујете. Ево заслуга и недостатака коришћења ХостГатор-а као вашег пружатеља услуга веб хостинга:

Прос ХостГатор

 • Долази са контролном таблом која се лако користи
 • Постоји неограничен простор на диску, пропусни опсег на сваком плану и неограничена порука е-поште
 • Уживаћете у 62% попуста током своје прве 3 године
 • Бесплатан програм за прављење и пребацивање веб локација
 • Уговор није потребан пре него што започнете
 • Осигурани сте за 45-дневну гаранцију поврата новца
 • Одличан продужетак од 99,98 одсто
 • Добра корисничка подршка
 • Појачана сигурност против ДДоС напада
 • Бесплатна миграција ваше постојеће веб странице
 • Велики избор могућности хостинга
 • Поуздан веб хостинг
 • Флексибилни периоди наплате

Против ХостГатор-а

 • Није довољно брз
 • За „праве“ резервне копије постоје додатни трошкови
 • Стандардни трикови са ценама
 • Нема бесплатне миграције домена
 • Агресивни пораст

Закључак

Да ли ћете размотрити одабир ХостГатор-а за Јоомла веб странице? Наравно, ваш одговор би требао бити „да“ с обзиром на то да је ХостГатор један од најбољих домаћинских индустрија и највећих веб локација за домаћинство, из више разлога. Перформансе домаћина су нешто чему се можемо дивити, а камоли његова поузданост, одлична корисничка подршка, бројни заједнички планови хостинга и још много тога. Не треба ни помињати да је ова компанија у последњих неколико година показала велико побољшање што га чини савршеним избором за оне који желе да до сада имају невероватно доброг домаћина. У овом тренутку и поуздано можете да препоручите ХостГатор за хостинг Јоомла веб локација за вас и ваше пријатеље.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector