ИнМотион Јоомла Хостинг Ревиев – Да ли је то добар Јоомла Веб Хост?

01.06.2020
Нема категорије 'ИнМотион Јоомла Хостинг Ревиев – Да ли је то добар Јоомла Веб Хост?
0 7 мин.

инмотион-јоомла-хостинг-ревиев


Ако тражите етаблирану и поуздану домаћинску компанију, ИнМотион би требао бити први на вашој листи претраживања. Непотребно је рећи, ИнМотион је један од највећих и поузданих независних провајдера веб хостинга на свету.

Компанија служи милионе од свог оснивања 2001. године, а њене услуге су сваким тренутком све боље и боље. То можете да потврдите кроз онлине генериране прегледе да бисте добили јасну слику о томе шта овај веб хостинг провајдер заиста представља.

У овом чланку ћемо вам пружити свеобухватан преглед ИнМотион хостинга сагледавањем његових перформанси и продуженог времена, корисничке подршке, планова и цена и покретања Јоомле на ИнМотион-у, укључујући његове предности и недостатке када се користи као Јоомла веб хост.

ИнМотион Јоомла хостинг преглед

У наставку ћу вас провести кроз главне разлоге зашто бисте требали бирати ИнМотион хостинг за своју Јоомла веб страницу. Много је аспеката које треба узети у обзир при избору хостинг компаније за Јоомла, али сматрам да су перформансе, продужење рада, подршка, карактеристике и цена најважнији.

Перформансе ИнМотион и Уптиме

Главна функција компаније која пружа услуге хостинга је да обезбеди да се ваше датотеке безбедно сачувају на серверу и лако пронађу по потреби. Можда су ови фактори одреднице перформанси када је реч о веб хостингу.

У том смислу, перформансе и продужење рада ИнМотион-а одувек су били изнад просека и то је оно што га чини преферираним избором међу безброј провајдера веб хостинга. То значи да ИнМотион хостинг делује оптимално са изнадпросецним брзинама „Тиме то Фирст Бите“ (или ТТФБ), које прилично добро функционишу са остатком свих осталих фактора брзине веб локације. У правом смислу, ТТФБ је најбржа метрика која се користи за одређивање колико дуго треба да сервер одговори брзо након што је примио захтев од корисника.

Када је у питању продужење рада ИнМотион Хостинг-а, најважније је колико брза и поуздана је могућа мрежа. Са 99,9% продужетка, овај веб хостинг провајдер вам пружа поузданост која вам је заправо потребна. Због тога ћете наићи на ексклузивне зоне максималне брзине домаћина које укључују избор податковних центара и за пословна и за ВПС хостинг рјешења.

Осим продужетка, ИнМотион вам омогућава да на Гооглеу имате фактор брзине рангирања омогућавајући вашој веб локацији да се брже учитава. Овај подвиг се постиже само путем ИнМотион сервера који имају ниско ТФФБ време одзива које је увек доследно. ТТФБ време, међутим, износи око 0,6 секунде захваљујући коришћењу потпуно опремљених сервера са ССД драјвовима.

ИнМотион корисничка подршка

инмотион-хостинг-корисничка подршка

ИнМотион корисничка подршка

Очигледно је да је ИнМотион други по броју кад се ради о корисничкој подршци. Иако ово није смела тврдња да се јавно излази и износи, ово је један од пружатеља веб хостинга за који можете очекивати да ће имати стручну корисничку подршку кад год вам затреба. У ствари, постоје стварне разлике у начину на који се прима и подржава корисничка подршка путем ИнМотион-а.

Као што знате, вођење вашег интернетског посла је пресудан подухват и потреба за ефикасном и ефикасном корисничком подршком не долази у обзир. Иако вам то можда неће требати стално, када то учините, за свој новац морате добити оно што заслужујете. Запамтите, време је од суштине и било који технички проблем на вашој страни може дугорочно бити скупа ствар. Стога је разборито да веб хостинг провајдера сматрате одличном корисничком подршком која има пуно тога за пожељети.

ИнМотион хостинг је заправо надмашио очекивања купаца тако што је створио поуздан и ефикасан тим за услуге купцима који ће имати знање у њиховим областима вештачења. Већина ових стручњака је регрутована и имају им довољно времена да тренирају у областима које су најважније у вези са веб хостингом. То је разлог због којег се, кад год наиђете на проблеме са хостингом, увек можете веселити правовременом одговору уз ефикасно решење вашег проблема. Изнад свега, ниво реакције тима за подршку је задивљујући без обзира да ли ћете ступити у контакт са њима путем телефона, е-поште или форума за чет уживо. И ова подршка је доступна током читавог периода, то јест 24 сата, 7 дана у недељи и 365 дана у години.

ИнМотион планови и цене

инмотион-хостинг-јоомла-планови

ИнМотион – Јоомла Хостинг Планови

ИнМотион се може похвалити широким спектром планова за хостинг који укључују Бусинесс, ВПС, Реселлер, Дедицатед анд ВордПресс планове. Сваки план хостинга има своје јединствене карактеристике и цене на следећи начин:

ИнМотион Јоомла хостинг планови

Овај план има три могућности избора; Лаунцх, Повер анд Про

1. Покретање: цена почиње од 3,99 долара месечно
2. Снага: почетна цена је 5,99 долара месечно
3. Про: почиње од 13,99 УСД месечно

Све цене за ове заједничке веб хостинг планове повремено се разликују у зависности од броја подржаних база података, веб локација и домена.

ИнМотион ВПС планови за веб хостинг

Према овом плану можете бирати између следеће три опције у зависности од потреба ваше веб странице:

1. ВПС-1000ХА0С: Почиње од 29,99 УСД месечно
2. ВПС-2000ХА-С: Почетна цена је 49,99 УСД месечно
3. ВПС-3000ХА-С: Почетна цена је 74,99 УСД месечно

Цене под ВПС хостинг планом варирају у зависности од количине доступне РАМ-а, пропусне ширине, складиштења, ИП адреса и тако даље.

ИнМотион наменски планови веб хостинга

У програму ИнМотион Дедицирани веб хостинг план можете бирати између следеће три опције: Ессентиал, Адванцед и Елите.

1. Основно: Почиње од 99,99 УСД месечно
2. Напредно: Цена почиње од 159,99 УСД месечно
3. Елите: почиње од 229,99 УСД месечно

Цене наменских веб хостинг планова се с времена на време мењају у зависности од количине преноса података месечно, РАМ-а, ИП адреса и многих других.

Планови веб хостинга ИнМотион Реселлер-а

Можете изабрати између следеће три опције: Р-1000С, Р-2,000С или Р-3,000С

1. Р-1000С: Хостинг цена почиње од 22,39 УСД месечно
2. Р-2,000С: Хостинг цена почиње од 31,99 УСД месечно
3. Р-3,000С: Хостинг цена почиње од 43,99 УСД месечно

Цене под Реселлер плановима за веб хостинг разликују се у зависности од расположивог простора на диску, пропусности између осталих.

Трчање Јоомла на ИнМотион хостингу

Трчање Јоомла на ИнМотион Хостингу племенита је идеја из више разлога. Ова платформа на својим серверима ради невероватно добро у погледу продужетка и брзине. Заправо, ИнМотион је предузео драстичне мере како би створио серију чланака као и видео туторијале тако да ћете можда добити помоћ из прве руке када започињете са Јоомлом.

ИнМотион Јоомла веб хостинг планови укључују суПХП модул. Овај модул је дизајниран тако да осигура да вам (кориснику) и дозволама датотека припадају у складу с тим. То помаже у пружању пријеко потребне сигурности за вашу Јоомла веб страницу у оквиру ИнМотион хостинга. Поред тога, ако већ имате хостинг, пренос ИнМотион Но-Довнтиме веб страница ће вам помоћи да се ваша веб локација креће брже него што можете да замислите.

За и против ИнМотион хостинга

Колико год се чинио савршен хостинг провајдер, постоје и светлије и тамније стране. То је природно и помаже у стварању равнотеже у сваком аспекту живота. Упркос свим позитивним атрибутима који долазе са ИнМотион хостингом, постоје и негативни, а испод смо истакли и предности и недостатке коришћења ИнМотион-а као свог домаћина.

Прос

 • Употреба ССД сервера као стандард
 • Ограничени број корисника на његовом дељеном хостингу ради побољшања перформанси
 • Интернет везе велике брзине помоћу најпоузданијих и најпопуларнијих ИСП-ова
 • Неограничен промет за сваки хостинг план
 • Широк спектар висококвалитетних тема
 • Изврсне сигурносне карактеристике за веб хостинг
 • Изузетна корисничка подршка познатог и талентованог тима техничара
 • Доступност Мак спеед зоне технологије
 • Хардвер пословне класе
 • Бесплатан пријенос веб мјеста, сигурносно копирање података, ССД дискови и обнавља се
 • Неограничен простор на диску и пренос података
 • цПанел интерфејс
 • Добија вашу Јоомла унапред инсталирану у било којем тренутку
 • Премиум веб девелопер
 • Безбедна ИМАП адреса е-поште

Цонс

 • Најбоље хостинг услуге додељују се само плановима за „ниво“ хостинг хостинга
 • Основни планови за веб хостинг некако су скупи, али да бисте остварили најбоље планове, бићете принуђени да платите још више
 • Потребно је извршити плаћање у целој години унапред
 • Постоје ограничења у броју веб локација, нарочито када се користе планови хостинга нижег нивоа.
 • Ограничени број база података ако користите планове хостинга нижих нивоа

Закључак

Зашто бисте требали бирати ИнМотион хостинг за Јоомла своје веб странице? Из прегледа, нема сумње да ИнМотион има оно што је потребно за хостинг Јоомла веб страница. Овај провајдер хостинга је у стању да вашим Јоомла веб локацијама обезбеди поуздан хостинг и одличне перформансе, велике брзине везе и, наравно, изванредне перформансе.

Тим за техничку подршку је невероватно ефикасан и реагује у рекордном року кад год се појави ситуација. Поврх тога, ви ћете имати више користи од алата који пружа тим за подршку купцима како би ваша веб локација била безболна. Због тога препоручујемо да ИнМотион хостинг хостинг буде ваш савршен домаћин за ваше веб странице Јоомла.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector