Који је ХостГатор план најбољи за вас?

01.06.2020
Нема категорије 'Који је ХостГатор план најбољи за вас?
0 10 мин.

хостгатор-веб-хостинг-планови


ХостГатор је моћан веб домаћин, чије услуге укључују планове за хостинг за све врсте веб локација од малих предузећа до предузећа. ХостГатор планови су приступачни и једноставни за употребу, што их чини одличним избором за новајлије и професионалне кориснике. У овом прегледу ХостГатор-ових планова направимо свеобухватну анализу карактеристика хостинга, конфигурације, цена и случајева примене услуга ХостГатор-овог веб хостинга.

Кратак преглед компаније

ХостГатор постоји од 2002. године, када га је основао Брент Оклеи у соби за спавање на Флориди. До 2009. године ХостГатор је имао 200.000 купаца и прерастао је у хостинг компанију са међународним канцеларијама које опслужују купце широм света. ХостГатор је 2012. године купила Ендуранце Интернатионал Гроуп, матична компанија других буџетских домаћина попут БлуеХост или иПаге.

Иако се ХостГатор пласирао углавном као домаћин за појединце и мала предузећа, њихови планови хостинга погодни су и за веће веб локације са великим прометом..

Преглед ХостГатор хостинг планова

Услуге веб хостинга ХостГатор-а састоје се од следећих врста хостинга:

 • Заједничко гостовање;
 • Цлоуд хостинг;
 • ВордПресс хостинг;
 • ВПС хостинг;
 • Намјенски хостинг;
 • Хостинг хостинга.

Виндовс и Линук који се налазе заједно у плановима ХостГатор-а, имају цПанел / ВХМ & Лиценце ВХМЦС и Плеск контролне табле укључују се бесплатно. За разлику од многих својих конкурената, ХостГатор не нуди бесплатна имена домена ни са једним својим пакетом.

Заједнички планови хостинга за хостГатор

Линук дељени планови хостинга на ХостГатору долазе у три конфигурације:

 • Хатцхлинг план који почиње од 2,78 УСД месечно;
 • Баби план од 3,98 УСД месечно;
 • Бизнис план почев од 5,98 УСД месечно.

Хатцхлинг план је погодан за хостовање једног веб сајта и долази са несмереном пропусном ширином, несмереним дисковним простором, неограниченим базама података МиСКЛ, неограниченим хостингом е-поште и цПанел. Ако желите неограничено хостинг веб локација, требало би да користите или Баби план који долази са несмереним дисковним простором, пропусном ширином и неограниченим хостингом домена или пословни план који долази са свим овим карактеристикама плус бесплатан наменски ИП и бесплатни ССЛ.

Сви планови за дељење хостинга подржани су 45-дневном гаранцијом поврата новца и 99,9% гаранције. Осим овог, ови планови укључују и бесплатне маркетиншке кредите за Гоогле АдВордс и Бинг, тренутно израду сигурносних копија, подршку 24/7, неограничену ФТП налоге, подржавају многе програмске језике (Руби он Раилс, Питхон, Перл итд.), ССХ приступ, стреаминг аудио / видео записа, убојица од нежељене поште, заштита од вруће везе, менаџер за одбијање ИП адресе и многе друге функције.

ХостГатор-ови Виндовс дељени планови хостинга доступни су у две конфигурације:

 • Лични план почев од 4,76 УСД месечно;
 • Ентерприсе план који почиње од 14,36 УСД месечно;

Лични план ће угостити један домен, нуди несмерени дисковни простор и пропусни опсег, и заједнички ССЛ сертификат, док Ентерприсе план нуди хостинг за 5 домена, укључује неограничену пропусну ширину и простор на диску и бесплатни приватни ССЛ и ИП.

Оба плана имају Плеск као своју контролну таблу, а укључују и бесплатне алате за израду веб локација, 4.000+ бесплатних предложака веб локација, инсталирање популарних скрипти у 1 клику и разне друге програмске алате, алате за базе података итд..

Поред пропусне ширине и простора на диску, остале неограничене функције које су обухваћене са оба плана су неограничени рачуни е-поште, поддомене и ФТП рачуни.

Као и Линук дељени хостинг планови, Виндовс дељени хостинг планови такође су подржани 45-дневном гаранцијом поврата новца и 99,9% гаранције за продужено време.

ХостГатор Цлоуд Хостинг

Ако вам је потребан флексибилан и скалабилан хостинг за ваше мрежне пројекте, ХостГатор цлоуд хостинг доноси 2к бржа времена учитавања захваљујући серверима ниске густине, вишеструким слојевима кеширања и врхунским хардвером. Цлоуд хостинг планови доступни су у три конфигурације:

 • Хатцхлинг Цлоуд од $ 3,58 месечно;
 • Баби Цлоуд са 4,78 УСД месечно;
 • Пословни облак почиње од 7,18 УСД месечно.

ХостГатор цлоуд хостинг аутоматски дистрибуира три огледала копије ваших података како би се осигурала сувишност и сигурност. Штавише, захваљујући одступању од заштите и интегрисаном предмеморирању, ваша веб локација може уживати у повећаним перформансама и без застоја.

План Хатцхлинг Цлоуд дизајниран је за хостинг једног домена, а укључује 2 језгре ЦПУ, 2 ГБ меморије, несмерену пропусну ширину и неизмерен дисковни простор. Баби Цлоуд план може се користити за хостирање неограничених домена, долази са 4 језгре ЦПУ-ом, 4 ГБ меморије, несмереним дисковним простором и несмереним пропусним опсегом..

Пословни план је такође погодан за хостовање неограничених домена, долази са 6 језгара ЦПУ-ом, 6 ГБ меморије и наменским ИП и приватним ССЛ-ом бесплатно. Иако наменски ИП није доступан за Хатцхлинг план, он се може купити за 2 УСД месечно за Баби план.

Са сваким планом хостинга у облаку можете лако пратити и додељивати ресурсе. Такође, неколико додатака је доступно за куповину са овим плановима, као што је ЦодеГуард, који нуди дневне аутоматске сигурносне копије, 1 ГБ складиштења, неограничене базе података; СитеЛоцк, који скенира вашу веб локацију на основу злоупотребе, бот напада и рањивости; Г Суите, који интегрише популарне Гоогле апликације; и приватност домена која штити од крађе идентитета и нежељене поште.

ХостГатор ВордПресс хостинг

ВордПресс планови ХостГатор-а изграђени су на цлоуд архитектури који нуде исте предности у погледу брзине, перформанси и сигурности као ХостГатор-ови планови за хостинг у облаку. И у овој категорији постоје три плана како следи:

 • Стартер план који почиње од 3,98 УСД месечно;
 • Стандардни план почев од 6,38 УСД месечно;
 • Бизнис план почев од 9,18 УСД месечно.

Стартер план ће садржавати 1 веб локацију, бавити се 100.000 просечним месечним прометом на веб локацији, укључује аутоматско копирање дневних копија базе података од 1 ГБ, аутоматско уклањање злонамјерног софтвера, неограничени рачуни е-поште, неомерени простор за складиштење и 100 УСД Гоогле АдВордс кредита.

Стандардним планом можете угостити две веб локације, он може да обради 200.000 просечних месечних промета на сајту, укључује 2 ГБ аутоматизовано дневно прављење резервних копија базе података, уклањање злонамјерног софтвера, неограничене налоге е-поште, неометено складиштење и 100 УСД Гоогле АдВордс кредита.

Бизнис план може да прими 3 локације, до 500.000 просечног месечног промета, нуди ВППро програмере за помоћ (30-минутна једносмерна консултантска сесија за ВордПресс у вредности од 100 УСД), 5 ГБ аутоматизовано дневно прављење резервних копија базе података, аутоматско уклањање злонамјерног софтвера, немеренисан простор за складиштење, и 100 УСД Гоогле АдВордс кредита.

Уз сваки ВордПресс план куповине су бесплатно укључени ЦодеГуард, СитеЛоцк, ССЛ сертификат и приватност домена.

ВордПресс планови ХостГатор-а оптимизовани су за брзину и сигурност. Можете да пратите и доделите додатне ресурсе, уживате у очаравајуће великим брзинама без конфигурисања кеширања или ЦДН-а.

Бесплатни трансфери са сајта су укључени у сваки план, а стручна подршка за ВордПресс доступна је свакодневно.

ХостГатор ВПС хостинг

ХостГатор ВПС планови нуде потпуни приступ роот-у, тако да можете уживати у потпуној контроли над вашим хостинг окружењем. ВПС планови долазе са аутономним виртуелним сервером који је у потпуности посвећен вашој веб локацији, омогућавајући вам да уживате у предностима наменског сервера, али без већих трошкова који су с њим повезани.

ХостГатор нуди три ВПС плана:

 • Снаппи 2000 са 19,95 УСД месечно;
 • Снаппи 4000 од 29,95 УСД месечно;
 • Снаппи 8000 од 39,95 УСД месечно.

Снаппи 2000 је конфигуриран да укључује 2 језгре ЦПУ, 2 ГБ РАМ-а, 120 ГБ дисковног простора, 1,5 ТБ пропусног опсега и 2 ИП адресе. Снаппи 4000 долази са 2 језгре ЦПУ-ом, 4 ГБ РАМ-а, 165 ГБ дисковним простором, 2 ТБ опсегом и 2 ИП адресе. Снаппи 8000 укључује 4 језгре ЦПУ, 8 ГБ РАМ-а, 240 ГБ простора на диску, 3 ТБ опсега и 2 ИП адресе.

цПанел се нуди опционо са свим Снаппи ВПС плановима, као и недељне резервне копије ван места да бисте осигурали да ваши подаци остану безбедни. Цео пакет алата за развој веб локација, хиљаде бесплатних предложака веб локација, инсталатер скрипте такође су укључени у сваки пакет. Подршка је доступна путем ливе цхат-а, телефона и е-маила 24/7 како би се помогло у било каквим проблемима.

Наменски сервери ХостГатор

Ако желите врхунску перформансу, контролу и сигурност, ХостГатор-ови наменски сервери су направљени за напредно управљање, максималне перформансе и тренутну скалабилност. Можете да изаберете Виндовс са Плеском или Линук са цПанел серверима, као и управљане и полу-управљане опције. Корисници ХостГатор-а могу да бирају између три наменска сервера:

 • Вредност сервера почевши од 119 УСД месечно;
 • Повер Сервер почевши од $ 139 месечно;
 • Ентерприсе Сервер почевши од 149 УСД месечно.

Сви наменски сервери укључују 4 ИПв4 ИП адресе, РАИД-1 конфигурацију, потпуни приступ роот-у, ДДоС заштиту, неограничене базе података, потпуно редундантну мрежу и подршку 24/7 уживо.

Сервери вредности имају 4 Цоре / 8 Тхреад Интел Ксеон-Д ЦПУ, 8 ГБ РАМ-а, 1 ТБ ХДД, несмерени опсег, Линук или Виндовс ОС. Повер Сервер има 8 Цоре / 16 Тхреад Интел Ксеон-Д ЦПУ, 16 ГБ РАМ-а, 2 ТБ ХДД или ССД од 512 ГБ, неограничену пропусност и избор Линука или Виндовс ОС-а. Ентерприсе Сервер садржи 8 Цоре / 16 Тхреад Интел Ксеон-Д ЦПУ, 32 ГБ РАМ-а, 1 ТБ ССД, несмерени опсег, Линук или Виндовс ОС.

Планови ресетора ХостГатор-а

Ако желите да покренете свој мали веб хостинг хостинг или да услугама веб дизајна додате хостинг као помоћну услугу, ХостГатор има три нивоа препродавача:

 • Алуминијум са 19,95 УСД месечно;
 • Бакар од 24,95 УСД месечно;
 • Сребро почев од 24,95 УСД месечно.

Сви планови садрже неограничено хостинг домена, неограничене поддомене, налоге е-поште, МиСКЛ базе података, ФТП налоге. Алуминијум план има дисковни простор од 60 ГБ, пропусност од 600 ГБ. План бакра садржи 90 ГБ дисковног простора и 900 ГБ пропусног опсега. Силвер план има дисковни простор од 140 ГБ и пропусност од 1400 ГБ.

Остале хостинг хостинг функције укључују:

 • Флексибилан, једноставан за употребу цПанел;
 • Приватни сервери имена на основу вашег домена;
 • 99,9% гаранције за продужење рада;
 • 45-дневна гаранција поврата новца;
 • Бесплатни трансфери веб страница до 30 веб локација;
 • Бесплатни клупски рачун продавца;
 • Аутоматске недељне резервне копије ван места;
 • ВХМ & ВХМЦС;
 • ССХ приступ;
 • Спречавање нежељене поште и још много тога.

Планови продавача ХостГатор-а пружају вам флексибилност да водите свој хостинг хостинг на било који начин од распоређивања ресурса до прилагођавања цПанела и нуде додатне услуге (име домена, ССЛ сертификати итд.).

Који план ХостГатор одабрати?

Ако покрећете свој први веб сајт или лични пројекат, мало је вероватно да бисте стекли толико промета да би вам били потребни ресурси целог сервера намењеног вашем пројекту. Обично је за почетак довољан заједнички план хостинга. Увек можете надоградити када се и ако се захтеви за хостинг мењају.

Почевши од ХостГатор-овог плана за бебе омогућиће вам да угостите више од једног домена и уживајте у цПанелу, ХостГатор-овом алату за изградњу сајтова и КуицкИнсталлер алату. Можете да креирате практично било коју врсту веб локација (блог, форум, галерију фотографија итд.) И приступите широком избору тема и образаца..

Планови ХостГатор-а су скалабилни, лако можете додати више ресурса или прећи на планове хостинга високог нивоа ако то постане потребно.

Ако сте професионални покретач веб пројекта и потребна вам је потпуна контрола вашег окружења хостинга, заједно са могућношћу инсталирања прилагођеног софтвера или покретања прилагођених апликација, ХостГатор-ови ВПС планови нуде вам слободу да то учините.

Само ако перформансе ваше веб локације опадају на ВПС-у, требало би да размислите о преласку на наменски сервер. Обично је потреба за наменским сервером чешћа за веб локације са е-трговином са великим прометом, предузећа која обрађују плаћања и чувају осетљиве информације итд..

Ако поседујете ВордПресс локацију, можда бисте желели да размислите о управљаном ВордПресс хостинг налогу пре надоградње на ВПС. Ови планови оптимизовани за ВордПресс долазе са више ресурса него дељени хостинг планови и узимају у обзир посебности ВордПресс сајтова као што су перформансе, безбедност и ажурирања.

ХостГатор нуди месечне наплате за већину својих хостовних планова, али да бисте имали користи од њихових промотивних цена, можда ћете се морати пријавити на најмање 12 месеци. На пример, план за бебу кошта 11,95 долара месечно ако се пријавите на само месец дана, али ако се одлучите за годину дана, месечна цена пада са 60% на само 4,78 долара месечно.

Поврат новца који нуди 45 дана, а који нуди ХостГатор, гарантује да се можете одустати од било ког дугорочног плана ако нисте задовољни њиховим услугама. Ово је издашна гаранција поврата новца која је изнад индустријског стандарда.

Закључак

ХостГатор је популаран избор у конкурентној индустрији хостинга. Они су поуздан хостинг партнер било да вам је потребан Линук или Виндовс хостинг, цлоуд или ВПС или да ли желите да постанете хостинг продавац. Овај веб домаћин може да задовољи потребе појединаца, ИТ стручњака, малих и средњих предузећа, а њихов избор наменских сервера може чак и да задовољи захтеве за хостинг предузећа..

Надамо се да ће вам преглед прегледа ХостГатор планова помоћи да одлучите да ли ХостГатор може бити добар за вас и које ХостГатор хостинг планове би требало да одаберете за своју веб локацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector