СитеГроунд Адулт хостинг хостинг – нуди ли СитеГроунд хостинг за одрасле?

01.06.2020
Нема категорије 'СитеГроунд Адулт хостинг хостинг – нуди ли СитеГроунд хостинг за одрасле?
0 8 мин.

ситегроунд-хостинг за одрасле


Ако тражите поузданијег пружатеља услуга веб хостинга, можда ће се лакше пријавити код веб хостинга који вам дође. Међутим, кључне проблеме ћете почети препознавати након што почнете да се бавите свакодневним изазовима повезаним са покретањем веб странице. Да би ваша веб локација била успешна, мораћете да размотрите брзину, време рада и безбедност веб домаћина. Штавише, компанија не би требало да нуди услуге хостинга по веома високим ценама, посебно за нове купце.

Поред тачака које смо навели, морат ћете узети у обзир и лакоћу подешавања странице. Добављач хостинга требало би да понуди контролну таблу прилагођену корисницима како би вам помогао да поставите веб локацију помоћу инсталације једним кликом. Поузданост и сјајна корисничка подршка такође су важни фактори које треба узети у обзир приликом тражења провајдера домаћина веб локације. Ако су вам потребне услуге хостинга за садржај за одрасле или веб локацију за коцкање, требало би да знате да не нуде сви пружаоци услуга веб локација.

Увод у СитеГроунд хостинг

СитеГроунд хостинг пружа купцима неограничену могућност веб хостинга уз корисничку подршку, заштиту од метака и 99,9 одсто продуженог времена. Компанија постоји више од једне деценије. У том периоду, компанија је усавршила уметност хостинга веб страница, достигла веће висине и чак надмашила већину конкурената. Усредсређени су на стварање окружења за хостинг која старт-уп предузећима и растућим предузећима требају да несметано успоставе своје присуство на Интернету.

СитеГроунд заједнички планови за хостинг

СИтеГроунд нуди три пакета заједничког хостинга, који укључују СтартУп пакет, ГровБиг пакет и ГоГеек пакет. Сваки од пакета долази са различитом величином веб локације у распону од 10 ГБ до 30 ГБ респективно. Добављач веб хостинга наплатиће вам зависно од количине простора на веб локацији коју користите и људи који користе СтартУп пакет плаћају најмањи износ.

У идеалном случају, СтартУп план је добар избор за људе у почетној фази и добављач га ограничава на један домен, али са било којим од остала два пакета, имаћете користи од многих домена. Сваки од пакета пружа основне карактеристике, али ГоГеек и ГровБиг имају више функција. Коначно, планови омогућавају 10.000, 25.000 и 100.000 посетилаца месечно.

План хостинга СитеГроунд Реселлер-а

Компанија такође пружа хостинг пакет који је кориснији за дизајнере и програмере који желе да одржавају и хостују веб локације својих клијената. Планови хостинга омогућавају корисницима да искористе снажну хостинг инфраструктуру и понуде поуздане хостинг услуге свакодневним купцима веб дизајна. Пакет препродавача долази по сниженој цени у зависности од броја рачуна које корисник купи. Људи који купују више рачуна добијају веће попусте.

Услуге хостинга на веб локацији ЦлоудГроунд Цлоуд

СитеГроунд пружа купцима ауто-скалабилне платформе за хостинг у облаку. Услуге хостинга у облаку долазе са ВИП подршком која је доступна 24/7. Ако вам треба велики саобраћај на вашој веб локацији, онда су услуге хостинга у облаку за вас. Пакет омогућава корисницима да прилагоде планове и уживају у брзој платформи за хостинг у облаку.

План долази са мрежом бесплатне испоруке садржаја (ЦДН) са многих локација како би се омогућио лакши географски приступ и брза локална брзина. Систем сигурносних копија гарантује да нећете изгубити своје податке, јер постоји седам дневних резервних копија рачуна ван мреже.

Хостинг наменског сервера СитеГроунд

Намјенски хостинг хостинг пружа вам дух потребан за брзо растуће пословање због охрабрене неовисности. Веб локација која нуди хостинг нуди стројеве намењене високој класи којима управљају стручњаци. СитеГроунд нуди посвећено хостирање веб локација са власничким софтвером, који увећава перформансе сервера. Корисничка подршка доступна је 24 сата дневно.

СитеГроунд Ентерприсе Хостинг

Ентерприсе хостинг пакет израђује се по мери и фокусира се на потребе сваког купца. Уместо да купите постојеће планове, можете затражити персонализовано решење које одговара потребама вашег пословања. Програм је јединствен у целој индустрији, а чињеница да СитеГроунд пружа неограничену подршку чини га бољим. Персонализована решења могу бити једнократна подешавања или конфигурација приватног или јавног облака.

Специфични хостинг хостинга

СитеГроунд пружа специфичне пакете за хостинг веб локација који се фокусирају на разне системе за управљање садржајем, као што су ВордПресс хостинг, Јоомла Хостинг, Магенто хостинг, Друпал хостинг, ПрестаСхоп хостинг и ВооЦоммерце хостинг. Хостинг за ВордПресс сада је популарније, јер више људи сада користи ВордПресс као једини систем за управљање садржајем.

Да ли СитеГроунд дозвољава хостинг одраслих?

Не. Према својим Правилима о прихватљивој употреби, они не нуде садржај за одрасле на својим серверима. Питање везано за хостинг садржаја за одрасле увијек се поставља с обзиром на то да се око 70 посто дневних претрага Гоогле-а односи на садржај за одрасле. То је кључни разлог због којег се већина људи одлучује за израду веб локација за одрасле. Понекад се људи које не занима порнографија преусмеравају на порно веб странице током прегледавања Интернета. Потражња за порнографијом на интернету повећава се из дана у дан. Међутим, СитеГроунд и неки други добављачи веб хостинга не нуде садржај због великог броја посетилаца. По могућности, они то забрањују и из других разлога.

Шта ако пренесете садржај за одрасле у СитеГроунд?

Ако пренесете садржај за одрасле на СитеГроунд, они ће одмах забранити ваш налог. СитеГроунд свакодневно добија много нових корисника и они би желели да сачувају своју добру репутацију. А ако планирате да објавите илегалну порнографију на својој веб локацији, сви укључујући Гоогле ће забранити вашу веб страницу и мораћете да смислите свој начин објављивања злих ствари.

СитеГроунд алтернативе за хостинг за одрасле

Сада када сте свесни да СитеГроунд не садржи садржај за одрасле, требало би да одаберете једну од доступних алтернатива. На Интернету постоји много веб локација који пружају услуге хостинга и који су спремни да угосте вашу веб локацију. Имајте на уму да већина провајдера хостинг хостинга не дозвољава садржај за одрасле на својим серверима. Због тога бисте требали бити спремни да урадите још неко истраживање. Да бисмо вам пружили добру полазну тачку, ево неких пружалаца хостинга за веб локације који су спремни да угостите веб локацију за одрасле.

1. ХостГатор

ХостГатор је један од најомиљенијих и најпознатијих брендова у свету веб хостинга. Они нуде разне услуге као што су хостинг на веб локацији са облаком, дељене планове хостинга и наменске сервере. Требали бисте знати да ће након што ваш посао порасте, прелазак са заједничке врсте хостинга на виртуелни или наменски сервер бити могућ. Провајдер хостинг веб локација нуди 99,99 одсто продуженог времена, много функција и скалабилних планова који покривају све врсте хостинга.

Чињеница да они имају веб странице за одрасле требала би вас усрећити. Међутим, треба имати на уму да они не дозвољавају објављивање дечије порнографије на веб локацијама на њиховим серверима. Нуде неограничен простор за складиштење, неограничену пропусност, 24/7 корисничку подршку путем телефона, е-поште и разговора уживо. Корисничка контролна табла је лакша за употребу и изглед. Такође ћете имати користи од састављача веб страница и инсталације једним кликом.

2. ФастЦомет

ФастЦомет је међу најбољим добављачима веб хостинга данас и већина стручњака га препоручује особама које желе угостити садржај за одрасле. Међутим, бићете ограничени од дечије порнографије. Ако тражите место за смјештај садржаја за одрасле и избегавате проблеме попут обуставе странице, ФастЦомет је бољи избор. Они нуде бесплатни животни домен, неограничене домене, 99,99 одсто продуженог времена и бесплатни ССЛ и Вилд Цард цертификат. Чак штовише, они нуде бесплатан ЦДН флере ЦДН, брзу корисничку подршку и њихове трошкове је разумно. Ако нисте задовољни њиховим услугама, новац можете вратити у року од 45 дана. Такође дозвољавају корисницима да надограде свој хостинг хостинг план како веб локација расте.

3. ДигиталОцеан

ДигиталОцеан је погодан за људе који траже јефтине, робусне услуге веб хостинга за веб локацију са садржајима за одрасле. Компанија је сада један од популарних пружатеља услуга хостинга у облаку, захваљујући ниским ценама, једноставности и поузданој инфраструктури. Омогућавају корисницима да креирају, управљају и аутоматизују инфраструктуру цлоуд послужитеља с многим корисним функцијама као што су плутајуће ИП адресе, пропусност Тиер-1, заједничко приватно умрежавање, тимски рачуни, чврсти дискови и ССД (ССД). У току пословања (од 2011. године), изградили су базу корисника на 550 000 програмера. Имаћете користи од 99,99 одсто трајања.

4. СтаблеХост

СтаблеХост је популарно име међу хостинг компанијама које пружају квалитетне услуге по нижој цени. Иако нису толико јефтине као многе друге компаније, повољне су за буџет. Они такође нуде сјајне услуге купцима и одржавају квалитетне, брзе сервере са око 99,9 одсто продуженог времена.

Тренутно користе три дата центра – један у Чикагу, један у Фениксу и други у Амстердаму. Другим речима, они покривају и Сједињене Државе и Европу, што звучи сјајно за свакога ко тражи флексибилност када је у питању локација сервера. Супербрза корисничка подршка доступна је 24 сата дневно путем телефона. Њихове сигурносне копије Р1Софт значе да ће садржај за одрасле бити сигуран.

5. Хостингер

Сервери Хостингера налазе се у Сједињеним Државама, Европи (УК) и Азији. Наводно су сваки од њих повезали у везу од 1000 Мбпс како би осигурали да су времена учитавања врло стабилна. Након што угостите веб страницу са садржајем за одрасле, искористићете 30-дневну гаранцију поврата новца. Они нуде бројне опције плаћања као што су ПаиПал, Виса, Дисцовер, МастерЦард, Америцан Екпресс, ЈЦБ, Битцоин и Маестро.

30-дневна гаранција новца нуди вам прилику да испробате различите услуге које користе и одјавите се ако нисте задовољни њиховим услугама. Међутим, треба имати на уму да не нуде поврат средстава за сваку врсту услуга, а неки од њихових производа имају посебна правила за повраћај новца. И на крају, њихове корисничке услуге су вишејезичне и доступне су током дана.

Закључак

СитеГроунд је један од најбољих пружатеља услуга веб хостинга. Конкурентне цене пружају велику вредност за новац јер већина других јефтиних хостинг провајдера не нуди функције које ћете наћи на СитеГроунд. Међутим, ако планирате да успоставите веб локацију за одрасле, требало би да се одлучите за друге провајдере јер СитеГроунд не дозвољава садржај на њиховим серверима. ХостГатор, ФастЦомет, ДигиталОцеан, СтаблеХост и Хостингер неки су од популарних избора.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector