Ocene BlueHost

01.06.2020
Ocene BlueHost 'Ocene BlueHost
0 19 мин.

BlueHost je eden največjih ponudnikov gostovanja, danes na svojih strežnikih gosti več kot dva milijona spletnih mest. V podjetju so tako prepričani v kakovost svojih storitev, da so izvedli 30-dnevno polno povračilo in kadar koli vračilo denarja. Že dobra izkušnja z gostovanjem, ki jo dobite od BlueHosta, je opremljena s 24/7 razpoložljivo, dobro usposobljeno hišno podporno ekipo.


Matt Heaton, ustanovitelj BlueHost, ki je podjetje ustanovil že leta 1996. Danes je v lasti Endurance Group (lastnik drugih velikih blagovnih znamk).

Podjetje je zelo ponosno na svoj interni strokovni tim, ki trdi, da ni nič zunanjih. BlueHost ima lastne optične povezave, lastno podatkovno središče v velikosti 20.000 kvadratnih metrov, na njihovih strežnikih pa poganja prilagojen operacijski sistem jedra Linux po meri..

BlueHost trenutno gosti več kot 2 milijona spletnih strani, saj je eden najbolj priljubljenih, poceni ponudnikov gostovanja tam. Ali je res tako dobro ali so vsa priporočila in oglasi polni vročega zraka? Zato smo tu, da pogledamo dejstva in ugotovimo, kako dobra je možnost za vse, ki želijo zagnati in zagnati spletno mesto..

Kaj je dobro o BlueHostu?

Ugodni začetni načrti: ne glede na to, ali ste začetnik ali napreden uporabnik, boste v BlueHostu našli pravi načrt za svoje potrebe. Njihov najosnovnejši “starter” načrt gostovanja se začne pri 3,95 USD na mesec; to omogoča gostovanje enega spletnega mesta. Kupci, ki potrebujejo več “prostora”, se lahko odločijo za neomejen načrt “plus” za samo 5,95 USD na mesec izhodiščne cene, ta načrt omogoča gostovanje toliko spletnih strani, ki jih želite.

Zanesljivo in zanesljivo: podjetje ima skoraj dve desetletji zelo dolgo zgodovino, kar dokazuje dejstvo, da so delali zelo dobro delo, če jim je uspelo tako dolgo ostati na vrhu v tej nenehno spreminjajoči se in razvijajoči se industriji gostovanja. BlueHost trdi, da danes poganja več kot 2 milijona spletnih strani po vsem svetu, kar je zelo pozitiven vidik gostiteljske družbe.

Uporaba najnovejše tehnologije: je bila vedno zelo pomembna prednost pri BlueHostu. Na primer, njihovi deljeni računi gostovanja delujejo na strežnikih s 16-jedrnimi procesorji ADM Opteron, 256 GB DDR3 SDRAM, shrambo baze podatkov SSD s kapaciteto 64TB, več gigabitnimi LAN vrati in najnovejšo različico programske opreme, da se zagotovi najboljša zmogljivost in večja varnost za gostovana spletna mesta.

Podpora za Open Source: BlueHost je velik ljubitelj odprtokodne programske opreme, njihova nadzorna plošča ponuja namestitev z enim klikom za številne skripte, kot so Joomla, Drupal, WordPress in drugi. Od leta 2005 je BlueHost velik podpornik WordPress.org projekt; pred kratkim so uvedli upravljano storitev gostovanja WordPress, ki je bila ustvarjena, optimizirana in prilagojena posebej za to programsko opremo.

Možnost razširitve: na začetku, ko gradite svoje prvo spletno mesto, ni potrebe po več kot skupnem načrtu gostovanja in morda ne pomislite, kako koristno je, da boste pozneje lahko nadgradili svoj načrt gostovanja. BlueHost ponuja možnost nadgradnje vašega trenutnega načrta gostovanja na višjo raven, ne da bi šli skozi vse težave, ki bi lahko nastale s tem postopkom. Podjetje ponuja več virtualnih in namenskih strežniških načrtov, med katerimi lahko izbirate.

Gostovanje WordPress: BlueHost ponuja optimizirano gostovanje v WordPress-u ter različne pakete za gostovanje v WooCommerce.

Kaj je s BlueHostom??

Migracijska služba: Čeprav drugi ponudniki gostovanja, kot je InMotion, ponujajo do 3 prenose spletnih mest brezplačno, BlueHost za migracijsko storitev, ki vključuje do 5 spletnih strani in ne več kot 20 e-poštnih računov, zbere 99 dolarjev. Prenos je na voljo samo za skupne načrte.

Dolgo naročniško obdobje: Če želite dobiti najnižjo ceno skupnih načrtov na BlueHostu, morate kupiti njihovo storitev za tri leta. Mesečna naročnina ni na voljo za skupno gostovanje.

Pregled BlueHost-a

Začetna faza vsakega podjetja, spletnega dnevnika ali spletnega mesta je lahko zelo zastrašujoča. Za naložbe je spredaj veliko denarja, kotičke pa želite odrezati, kadar koli je to mogoče. BlueHost vam pomaga narediti prav to, če nič drugega popolnoma. Ponuja stabilno rešitev gostovanja, ki deluje dobro v vseh ključnih vidikih, vendar ni popolna. Obstaja ogromno storitev, ki so plačane, drugi ponudniki pa jih brezplačno. Mogoče jih sploh ne bi uporabljali, toda takšne so lahko preobrat.

Čeprav BlueHost to nadomešča z roko, ki jo nudi začetnikom in WordPress uporabnikom. Njihove storitve so poceni, naj spletna mesta delujejo nemoteno in učinkovito, medtem ko njihova podpora strankam nudi vso pomoč, ki jo morda potrebujete, da začnete. Resnično primanjkuje nekaj funkcij, ki jih lahko najdemo pri konkurenčnih podjetjih.

Načrti BlueHost & Cenitev

BlueHost ponuja štiri vrste načrtov gostovanja, ki jih lahko izbirate glede na potrebe vašega spletnega mesta in svoj proračun.

Skupno gostovanje

Tu BlueHost resnično blesti s svojo kakovostjo storitev in nizkimi cenami. Njihovi načrti za skupno gostovanje so tisti, ki tako ali tako pritegnejo večino njihovih kupcev, saj so poceni in prejemajo dobre ocene po vsem internetu. Njihov osnovni paket, ki je najbolj priljubljen načrt gostovanja v skupni rabi, se začne pri 2,95 dolarja na mesec, kar je res privlačno. Stroške spletnega gostovanja boste poravnali s 35,4 $ na leto. Vendar je ulov. Morali se boste prijaviti za tri leta delovne dobe in se ves čas držati njih. Še vedno je smiselno, ker boste za tri leta kakovostne storitve gostovanja plačali 106,2 $.

Če potrebujete nekaj z neomejenim prostorom za shranjevanje in dodatnimi krediti za oglaševanje, lahko z načrtom Plus za 5,45 USD na mesec ali glavnim načrtom za 5,45 USD na mesec. Res ne morem ugotoviti razlike med tema dvema, a čeprav osnovni načrt (2,95 USD na mesec) prihaja z omejitvami, kot je 50 GB prostora za shranjevanje, so ti popolnoma neomejeni. Dobite tudi 200 USD vredne reklamne kredite, ki jih lahko porabite za trženje svojega spletnega mesta.

Gostovanje v oblaku

Če imate spletno mesto, ki potrebuje več virov strežnika in ste pripravljeni zapraviti nekaj dodatnega denarja, kot lahko uporabite storitve gostovanja v oblaku BlueHost. Hitro so hitrejši in imeli boste namenske vire, ki jih ne bi smeli deliti z nikomer na strežniku. Za 6,95 USD na mesec imate Starter Cloud Service, ki ponuja 2 GB RAM-a, 100 GB prostora za shranjevanje, 2 jedra CPU-ja in neomejeno pasovno širino. Dobili boste tudi eno domeno, 100 e-poštnih računov s 500 MB pomnilnika e-pošte in 50 USD trženjskih kreditov. Načrta Performance in Business Pro sta na voljo 8,95 USD in 15,95 USD na mesec. Viri prihajajo z dvojnimi in trojnimi viri, zato je resnično vredno vložiti vanje, če jih potrebujete.

Gostovanje WordPress

Kot sem že omenil, je posebnost BlueHosta WordPress in resnično poznajo vsak vozel in tresenje sistema. Vsi ne čutijo, da bi radi vzdrževali spletno stran. Če imate blog WordPress, boste porabili dovolj časa za vzdrževanje in vzdrževanje posodobljenih in zaščitenih ves čas. Pri načrtih gostovanja v programu BlueHost za upravljanje WordPress-a vam ni treba zlagati tega, vendar stane precej denarja.

načrti za gostovanje v WordPress-optimizirani za bluehost

Standard WP stane 19,99 USD na mesec in vam bo zagotovil 30 GB prostora za shranjevanje, 30 GB rezervnega pomnilnika, 2 GB RAM-a, ime domene in veliko dodatne programske opreme, kot je brezplačni SSL, za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta. Stalno boste imeli strokovnjake, ki bodo poskrbeli, da bo vedno deloval z največjo hitrostjo in učinkovitostjo. Obstajajo trije drugi načrti, ki stanejo od 29,99 do 49,99 dolarja, ki prihajajo z veliko več viri. Skratka, ti paketi vam omogočajo, da imate vrhunsko spletno mesto, ne da bi morali premikati s prstom. Vse, kar morate storiti, je, da se obrnete na skupino za podporo, ko vam je všeč.

VPS gostovanje

BlueHost ponuja storitev gostovanja VPS za tiste, ki potrebujejo popoln nadzor nad sredstvi svojega strežnika. Čeprav je pomembno omeniti, da morate biti dobro poznani pri upravljanju strežnikov, da ga dejansko izkoristite. Boste morali namestiti nadzorno ploščo in katero koli drugo programsko opremo, ki jo želite uporabiti.

VPS načrti gostovanja imajo ceno, podobno kot upravljani gostovalni načrti, pri čemer standardni načrt stane 19,99 USD na mesec. Ponuja standardni 2 GB RAM-a, 2 CPU jedra 30 GB SSD prostora, neomejeno pasovno širino skupaj z eno domeno in enim IP naslovom. Druga dva paketa staneta 29,99 do 59,99 dolarja, saj ponujata dvakrat in štirikrat več sredstev kot standardni paket. Če potrebujete več nadzora in več moči za spletno aplikacijo ali bolj zapleteno spletno storitev in imate veščine upravljanja z njo, je to za vas.

Namensko gostovanje

Če iščete najboljše v smislu uspešnosti in želite deliti vire z nikomer drugim, morate izbrati namensko gostovanje. Čeprav na dobri stari denarnici vsekakor teži, bi morali imeti trden poslovni načrt nedotaknjen. Za 79,99 USD na mesec lahko dobite resnično močan strežnik s 4 jedri CPU in 8 navojev, 4 GB RAM-a, 500 GB prostora za shranjevanje in 5TB premium pasovne širine. Ta paket vključuje tudi 3 naslove IP in eno domeno. Druga dva paketa, Izboljšani (99,99 USD na mesec) in Premium (119,99 USD) ponujata več RAM-a, prostora za shranjevanje, pasovno širino in več naslovov IP, ki jih lahko uporabljate.

Če se boste morali resnično spoprijeti s spletno storitvijo, se bo BlueHost-ova namenska storitev gostovanja izkazala za eno izmed vaših stroškovno najučinkovitejših rešitev.

Funkcije BlueHost

BlueHost ponuja veliko odličnih funkcij, zaradi katerih je vaša naročnina vredna posla. Omeniti je treba tudi nekaj sprememb, vendar bom v naslednjem razdelku prešel na te.

 • Dobre varnostne možnosti – BlueHost deluje dobro v zvezi z varnostnimi možnostmi in ponuja orodja, ki se lahko borijo proti najpogostejšim grožnjam vašega spletnega mesta. Neželeno pošto lahko preprečite z orodji, kot so SpamAssassin, strokovnjaki za neželeno pošto in SpamHammer. Imeli boste tudi CloudFlare, ki bo preprečil napade DDoS, ki bi vaše spletno mesto preplavili s prometom. Morebitni problematični posamezniki in kibernetski kriminalci bodo blokirani z vašega spletnega mesta, zahvaljujoč črnemu seznamu IP naslovov. Filtre lahko ustvarite tudi sami.
 • Imeli boste tudi zaščito povezav, ki bo ljudem preprečila krajo vaših slik ali katere koli vaše vsebine. Če želite zagotoviti, da absolutno nihče drug nima dostopa do vašega strežnika, lahko uporabite dvofaktorsko overjanje. Torej imate v bistvu vse, kar omogoča, da so vaše spletno mesto in vaši podatki ves čas varni in zdravi.
 • Prosti gradnik povleci in spusti – Če se ne želite pospraviti z WordPressom in želite najcenejšo in najpreprostejšo rešitev za izdelavo osnovnega spletnega mesta, potem boste imeli orodja za to. To orodje za povleci in spusti vam omogoča, da sestavite elemente spletnega mesta v vmesniku, ki je enostaven za uporabo. Res je, da ga lahko uporablja celo 5-letnik!
 • Brezplačno ime domene – Skoraj vsak načrt BlueHost-a ima brezplačno ime domene, kar pomeni, da vam bo prihranil od 10 do 50 dolarjev ob zagonu vašega spletnega mesta. Seveda obstaja omejitev, saj verjetno ne boste mogli uporabljati domene, ki bi sicer stala 500 USD na leto.
 • Uporabne aplikacije in integracije – BlueHost ponuja nadzorno ploščo z veliko integracij, kot so Google Apps in številne funkcije e-trgovine. Za svoje spletno mesto boste prejeli tudi brezplačno varnostno potrdilo SSL in šifriranje OpenPGP / GPG, da bo vaše spletno mesto še varnejše. Vse, kar morate storiti, je, da korak za korakom namestite plačilni prehod in uporabite MOJO Marketplace za namestitev programske opreme za nakupovalni voziček in imeli boste popolnoma funkcionalno spletno mesto za e-trgovino..
 • Enostavnost uporabe – Nadzorna plošča BlueHosta je ena najpreprostejših, kar sem jih kdaj videl. Za začetnike je neverjetno enostaven za uporabo, saj je tako obsežen.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja – Imate mesec dni časa, da preizkusite storitve BlueHosta in vrnete svoj denar, če z njim niste zadovoljni. Čeprav nekatera podjetja ponujajo 90 dni, BlueHost ostaja pri standardnih 30.

Podpora za stranke BlueHost

spletna podpora za bluehost

Podpora strankam BlueHost ni najhitrejša, a odgovor boste zagotovo dobili v eni uri. Medtem ko nekateri ponudniki gostovanja potrebujejo manj kot 5 minut, da odgovori na poizvedbo stranke, BlueHost traja približno 45 minut, da odgovori. Dolge zamude, kot je ta, so podpora precej neuporabne, če med čakanjem zaspite pred računalnikom.

Čeprav je pozitivno, da imajo veliko spletnih virov, kot je njihov YouTube kanal, ki imajo veliko koristnih videoposnetkov.

Izvedba & Prosti čas za spletna mesta, ki gostijo BlueHost

Da bi zagotovili uspešnost BlueHost storitev nadurno, nenehno spremljamo njihovo storitev s sledenjem nadure. V ta namen uporabljamo UptimeRobot in deluje zelo dobro. Radi posodabljamo posodobitve, tako da imajo uporabniki na voljo najnovejše informacije o podjetjih, ki jih pregledamo. Tukaj je naše zadnje poročilo o uspešnosti in uspešnosti:

BlueHost Uptime & Preizkus uspešnosti za leto 2018:

Danes je 12. september 2018 in odločil sem se, da si ogledujem naše preskusno spletno mesto, ki deluje na BlueHostu. Prva stvar, ki sem jo opazil, ko sem preveril UptimeRobot, je, da je zadnja dva meseca pokazal 100-odstotno uptime. No, to je odlična novica!

bluehost-uptime-2018

Naše preskusno spletno mesto ni standardna namestitev programa WordPress. To je produkcijsko spletno mesto, napolnjeno z veliko slikami in vsebino. Namestite Google Analytics in veliko vtičnikov. Po besedah ​​UptimeRobot se povprečno naloži v samo 3 sekundah.

Nadaljeval sem s testi in spletno mesto preveril z orodjem za hitro testiranje Pingdom. Pingdom prikazuje tudi 3,55 sekunde časa nalaganja, vendar je spletno mesto prejelo le oceno učinkovitosti C. To je posledica velike velikosti strani (skoraj 4 MB) in več zunanjih datotek, ki se naložijo na spletnem mestu (jQuery, Google Analytics, ShareThis, AddThis itd.). To spletno mesto bi lahko optimizirali za hitrost, vendar bodimo iskreni, če se spletno mesto zdi dovolj hitro za uporabnika, ki mu je mar za porabo veliko časa in truda, da ga pospeši z 1-2 sekundami? Po mojem mnenju se to spletno mesto naloži dovolj hitro.

bluehost-performance-test-pingdom-2018

Tu se nisem ustavil. Naredil sem test z LoadImpactom, da sem videl, kako deluje spletno mesto, ko do njega dostopa več uporabnikov. V povprečju se je spletno mesto nalagalo manj kot 1 sekundo. Za zelo kratek čas je bilo z 18 virtualnimi uporabniki čas nalaganja približno 7 sekund. Po tem se je vrnilo na 1 sekundo in je bilo stabilno do konca stresnega testa s 25 virtualnimi uporabniki. Po mojem mnenju je to odličen rezultat, saj naše testno spletno mesto še vedno deluje na skupnem gostovanju.

bluehost-loadimpact-performance-status-2018

Spet je BlueHost pokazal svojo vrednost na našem naključnem testu. Še vedno toplo priporočam BlueHost!

Starejša Uptime & Poročila o uspešnosti:

Zdaj spremljamo enega od skupnih strežnikov BlueHost že več kot šest mesecev (marec 2016) in smo se odločili, da svoje rezultate delimo z vami. Smo uporabili UptimeRobot za sledenje časa uptime in odziva. Tu je posnetek zaslona, ​​posnet s strani UptimeRobot, ki prikazuje skupno uptime za zadnjih 30 dni in tudi za zadnjih 7 dni:

bluehost uptime marca 2016

BlueHost Uptime – marec 2016

Zadnji izpadi so zabeležili eno minuto. Sredi februarja 2016 je testirano spletno mesto po UptimeRobotu padlo približno 37 minut, kar je povzročilo 99,95-odstotno podaljšanje v zadnjih 30 dneh. Kar je super za skupni načrt. Povprečni odzivni čas za to obdobje je bil 714 milisekund, kar je tudi zelo dober rezultat. Kot je razvidno iz zgornjega posnetka zaslona, ​​se občasno pojavljajo nihanja v uspešnosti, ki pa se zelo hitro vrnejo v normalno stanje..

Da bi videli, kako hitro se nalagajo spletna mesta, ki jih gosti BlueHost, smo izvedli nekaj testov z orodjem za hitrost spletnega mesta Pingdom. Tu so rezultati:

spletno mesto prestashop, ki ga gosti Bluehost

Ta spletna stran je pravzaprav spletna trgovina in je izdelana s Prestashop-om. To je trgovina z majhnimi izdelki, ki ji je dodano manj kot sto izdelkov. Velikost domače strani je precej velika, največkrat zaradi kakovostnih slik. Po navedbah Pingdom-a to spletno mesto traja 2,6 sekunde, da se v celoti naloži, kar sploh ni počasno, ko obiščete spletno mesto prvič. To spletno mesto ne uporablja predpomnilnika in tudi datoteke niso optimizirane. Torej z malo dodatnega dela bi ga bilo mogoče izboljšati za nalaganje manj kot dve sekundi.

Wordpress spletno mesto z gostovanjem pri bluehostu

BlueHost je eno največjih gostujočih podjetij WordPress (na svojih strežnikih gosti več kot milijon WordPress mest). Želeli smo si ogledati, kako uspešna spletna stran WordPress deluje na BlueHostu. Zgornji posnetek zaslona je vzet tudi iz Pingdom-a in prikazuje zahteve, čas nalaganja in velikost strani preizkušenega mesta WordPress. Čeprav je velikost domače strani večja od strani, ki je bila prej preizkušena, in je tudi več zahtev, se spletno mesto WordPress naloži hitreje. Boljše delovanje in večja hitrost nalaganja sta posledica vtičnika W3 Total Cache, ki se uporablja na tej spletni strani. Če želite izvedeti več o tem, kako pospešiti spletno mesto WordPress, si oglejte našo povezano vadnico.

Preverite svoj račun BlueHost

Ker BlueHost varnost jemlje resno, mora vsaka nova stranka preveriti svoj račun za spletno gostovanje. Ko kupite svoj prvi program gostovanja pri BlueHostu, ga boste morali preveriti, preden bo vaš račun omogočen popoln dostop. Obstaja več možnosti za preverjanje nakupa, najpreprostejši in najhitrejši način pa je, da jih pokličete v času uradnih ur.

Če niste zunaj ZDA in raje ne kličete, lahko uporabite alternativno preverjanje po e-pošti. Več informacij o preverjanju računa obiščite na BlueHost.com

Prednosti & Slabosti pri uporabi BlueHosta

Do BlueHosta imamo mešane občutke, saj je po eni strani resnično stroškovno učinkovita in trdna rešitev za vse, ki želijo ustanoviti spletno mesto. Po drugi strani pa manjka veliko stvari, ki so nam bile všeč v nekaterih njihovih rivalskih podjetjih (InMotion Hosting), na primer brezplačne migracije in nagrajena skupina za podporo strankam. Niso vsa gostiteljska podjetja enaka. Poglejmo, kako se prednosti in slabosti seštevajo.

Pros – Zakaj izbrati BlueHost

 • Močan čas– Jedro storitve BlueHost je zelo kakovostno, še posebej, če upoštevate, kako poceni je. Njihov čas delovanja ni prav nič presenetljiv, saj so strežniki na spletu 99,98% v letu. To pomeni, da se bodo vaše spletne strani vedno nalagale brez vprašanja, medtem ko se pri drugih ponudnikih gostovanja morda ne bodo več.
 • Hitre obremenitve strani – Spletne strani se tudi zelo hitro nalagajo, saj za nalaganje ni več kot 520 milisekund. To je precej neverjetno, saj je 1200 milisekund industrijski standard. Dobili boste nič manj kot strelo hitro nalaganje strani.
 • Nizka uvodna cena – BlueHost ima ogromno priljubljenost zaradi tega preprostega dejstva. Kakovostno storitev gostovanja lahko dobite za 2,95 dolarja na mesec. Z izbiro lahko prihranite veliko denarja.
 • So eno izmed najboljših priporočil za gostovanje WordPress.org – WordPress priporoča trem gostiteljskim podjetjem, če iščete mesto za gostovanje svojih spletnih strani WordPress, SiteGround, DreamHost in BlueHost. Zato je tudi mnogim ljudem najljubše.
 • Enostavnost uporabe – Nadzorna plošča je narejena tako, da jo lahko uporablja vsak, ki nima tehničnega znanja in dokonča vse.

Slabosti – zakaj ne bi izbrali BlueHost

 • Kupčeva podpora potrebuje čas za odziv – V vsakem načrtu, ki ga kupite, boste imeli 24/7 podporo za stranke, vendar jih ni vedno enostavno doseči. Številni ljudje so poročali, da so morali čakati več kot eno uro, da so dobili odgovor od enega od predstavnikov BlueHosta, zaradi česar je reševanje težav daljši postopek.
 • Nizka uvodna cena prihaja samo s 3-letno naročnino – Tu ni presenečenja, saj vsako gostiteljsko podjetje uporablja trike s cenami, da privabi nove stranke. Vendar večina podjetij zahteva dvoletno naročnino. Toda BlueHost je cenejši od večine, zato na koncu dolgoročno končate z več denarja v rokah.
 • Ni brezplačnih migracij spletnih mest – To je velika težava, saj skoraj vsak ponudnik gostovanja ponuja brezplačne selitve. To je dobro tudi za uporabnika in podjetje. Uporabnik dobi brezplačno storitev, podjetje pa dobi novo stranko z že vzpostavljeno spletno stranjo in potrebo po gostovanju. Toda BlueHost tega ne vidi in zahteva 149,99 dolarja za selitev. Prav tako ne bodo preselili več kot 5 spletnih mest in 20 računov e-pošte. Poleg tega boste morali plačati 79,99 USD, če želite imeti manj kot eno uro uvodnega tečaja, ki vam bo pomagal razumeti vse njihove storitve. Te stvari so zame velike spremembe, saj pri večini ponudnikov gostovanja pridejo brezplačno.
 • Ni vse resnično “neomejeno” – Večina ponudnikov gostovanja uporablja tudi ta trik. Oglašujejo “neomejeno” gostovanje, ki pravzaprav ni neomejeno. Če samo pogledate njihove pogoje storitve, bo razkril grdo resnico. Oglejte si, če vas podrobnosti zanimajo. Skratka, lahko uporabite le 3 GB prostora v bazah podatkov in ne sme presegati 1000 baz podatkov, ker bodo prekinile vaš račun. Mogoče tudi brez najave.

Zaključek – Ali je BlueHost dobro gostiteljsko podjetje?

BlueHost posluje že več kot dve desetletji, kar dokazuje, da delajo nekaj prav. Naši testi in izkušnje kažejo tudi, da je BlueHost zanesljivo gostiteljsko podjetje. Priporočajo jih WordPress.org in druga ugledna spletna mesta kot ponudnik gostovanja številka ena za WordPress. BlueHost je vsekakor dobra izbira za nova in rastoča spletna mesta. Je uporabnikom prijazen, podpira številne programske jezike in je odličen tudi za novince.

BlueHost morda ni za vsakogar, saj niso poceni, funkcije v skupnih načrtih pa so omejene. Če iščete ponudnika proračuna, ki omogoča gostovanje več domen, se pozanimajte v HostGatorju ali iPageu. Zelo priporočamo BlueHost za spletna mesta WordPress!

Kljub temu, da slabosti niso tako lepe, je BlueHost še vedno zelo dostojen ponudnik gostovanja in jih lahko priporočamo. Čeprav obstajajo veliko boljše ponudbe za tiste, ki želijo vzpostaviti že uveljavljeno spletno mesto, je BlueHost odličen za začetnike. Vodenje preprostega spletnega mesta ali bloga je tako poceni kot pri tej družbi. Na splošno je BlueHost med najboljšimi in ne boste se zmotili, če se jim pridružite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector