A2Hosting Review Australia

01.06.2020
Opiniones de alojamiento 'A2Hosting Review Australia
0 13 мин.

Australia ndodhet në një zonë të veçantë të Tokës që do të thotë një distancë relativisht e madhe nga kontinentet e tjera. Ky është një problem kur bëhet fjalë për të lidhur distancat dhe ka shumë të ngjarë që kjo është arsyeja kryesore pse vetëm disa kabllo të të dhënave nëndetëse janë në dispozicion midis vendit dhe zonave të tjera të Botës.


Në moshën e satelitëve dhe internetit celular duhet të pyesni, pse kabllot nëndetëse janë kaq të rëndësishme:

 • megjithatë ne kemi tashmë satelitë, të dhënat midis kontinenteve përcillen në kabllot nëndetëse
 • të dhënat lëvizin shumë më shpejt në kabllo sesa satelitët (TB / sekondë kundrejt GB / sekondë)
 • kabllot janë në siguri në oqeanin e thellë dhe ato nuk kanë një efekt në mjedis
 • latenca më e vogël e të dhënave për kabllot nënkupton gjithashtu përcjelljen më të shpejtë të të dhënave

nëndetëse-kabllot-australia

Burimi: submarinecablemap.com

Natyrisht, do të ishte logjike të gënjejnë sa më shumë kabllo të të dhënave nëndetëse midis Australisë dhe kontinenteve të tjera, por ekziston një arsye pse kompanitë e mëdha nuk e kanë bërë të njëjtën gjë deri më tani. Punimet e ndërtimit të një kabllo të re mund të kushtojnë qindra milion dollarë, kështu që paratë janë arsyeja kryesore pse nuk ka më shumë kabllo të dhënash.

Nëse jetoni në Australi ose keni një kompani atje dhe dëshironi të synoni vetëm tregjet e brendshme, atëherë ofruesit Australianë të pritjes së uebit mund të jenë një zgjedhje e mirë. Por nëse doni të arrini tek klientët ndërkombëtarë, atëherë lidhja e dobët e të dhënave midis vizitorëve tuaj dhe serverit Australian mund të shkaktojë një faqe të ngadaltë të shfaqjes ose madje edhe keqfunksionime. Vlen të vëzhgoni tregun dhe të zgjidhni një zgjidhje alternative për mbajtjen në internet nga jashtë Australisë.

Ne ju rekomandojmë A2Hosting. Kompania ka qendra të të dhënave në 4 lokacione, në Michigan (SHBA), Arizona (USA), Amsterdam (Evropë) dhe Singapor. Për shkak se qendra aziatike e të dhënave nuk është larg Australisë, ajo mund të përdoret për t’u shërbyer klientëve tuaj ndërkombëtarë dhe vendas.

Pse Klientët Australianë zgjedhin A2Hosting?

A2Hosting ka shumë karakteristika dhe shërbime të shkëlqyera dhe këto janë pikërisht arsyeja pse ne mund ta rekomandojmë atë për ju.

 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk: Edhe nëse zgjidhni paketën më të lirë të përbashkët të pritjes, do t’ju sigurohet ruajtje e pakufizuar. Përdorimi i pakufizuar nënkupton një sjellje që është e ngjashme me sjelljen e përdoruesve të tjerë.
 • Bandwidth i pakufizuar: Nuk ka kufi në përdorimin e gjerësisë së bandës, derisa të mos përdorni në mënyrë të konsiderueshme shumë gjerësi bandë sesa përdoruesit mesatarë. Kjo do të thotë që ju nuk mund të ofroni shërbim transmetimi, menaxhim të galerive të mëdha të imazheve, duke lëvizur skedarë audio ose video të ofertave pa kompresim, etj. Detyra të tilla mund të shërbehen nga VPS ose paketa të hostimit të serverit të përkushtuar.
 • Disqet SSD: A2Hosting përdor disqet moderne të gjendjes së ngurtë (SSD) në vend të HDD-ve të modës së vjetër. Kjo do të thotë shumë më shpejt të dhëna që shërbejnë falas.
 • 99.9% në kohën e duhur: Kjo do të thotë maksimumi 1 minutë 26 sekonda joproduktive në ditë. Sipas të dhënave të disponueshme në internet, kohëzgjatja e serverëve është edhe më e mirë dhe është rreth 99.98% (nënkupton maksimumin 17.3 sekonda pa ndërprerje në ditë).
 • Linux dhe Windows Hosting: Shumica e ofruesve të mbajtjes së faqeve në internet shesin pako hostesh të mbështetur në Linux; ato vijnë me cPanel dhe janë ideale për ekzekutimin e aplikacioneve të bazuara në PHP si WordPress dhe pothuajse të gjitha sistemet moderne të menaxhimit të përmbajtjes. Por kur bëhet fjalë për përdorimin e teknologjive të Microsoft si ASP, .NET ose bazat e të dhënave të Microsoft SQL, serverat e Windows janë më të mirë. A2Hosting gjithashtu ofron paketat e serverit Windows.
 • Mbështetje 24/7: Mbështetja është në dispozicion 7/24 përmes telefonit, postës elektronike ose sistemit të biletave në vend. Kompania ka numra të ndryshëm telefonash për vende të ndryshme, 17 numra mund të telefonohen nga klientët, shumë prej tyre janë pa pagesë.
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave: Nëse nuk jeni të kënaqur me planin tuaj të pritjes, mund të kërkoni një rimbursim brenda 30 ditësh. Ngjashëm me kompanitë më pritëse, shërbime shtesë si tarifa e konfigurimit, regjistrimi i domain, certifikimi SSL nuk mund të kthehet.
 • Cloudflare Falas CDN: Ju mund të përfitoni nga përdorimi i rrjetit të shpërndarjes së përmbajtjes së Clodflare falas. Kjo do të thotë që të dhënat tuaja do të shërbehen më lehtë dhe faqja juaj e internetit do të shfaqet më shpejt.
 • Mbrojtje falas nga viruset: Të dhënat dhe postat elektronike të faqes suaj të internetit mbrohen nga mbrojtja falas e virusit të kompanisë.
 • Pritja në internet e gjelbër: A2Hosting mori emrin e saj në lidhje me Ann Arbor, një qytet i gjelbër me mbi 50,000 pemë. Kompania ka selinë atje dhe është e përkushtuar të përdor energjinë e gjelbër për biznesin e saj. A2Hosting u partnerizua me Carbonfund.org në 2007 për të kompensuar gjurmën e karbonit të kompanisë. Për të arritur këtë qëllim, A2Hosting mbjell 3 pemë për çdo paketë të shitur pritëse.
 • Zgjidhje instalimi me 1 klik: Një listë e gjithanshme e sistemeve më të zakonshme të shpërndarjes së përmbajtjes, motorëve të forumit ose pjesëve të tjera të programeve kompjuterike mund të instalohet vetëm me një klik. Kjo kursen kohën tuaj dhe nuk keni nevojë të shqetësoheni për të bërë përdoruesit e dëshiruar të bazës së të dhënave, bazat e të dhënave ose hapat e tjerë administrativ!
 • Deri në 20 herë serverë më të shpejtë: Një pritje më e madhe e përbashkët dhe paketat e tjera të pritjes morën përshpejtuesin e sitit të optimizuar A2 çfarë mund ta bëjë faqen tuaj deri në 20 herë më të shpejtë. Pakoja e përshpejtuesit përmban memorje, bazën e të dhënave dhe matjet e cache të faqes, çfarë mund të ekzekutojnë më shpejt skriptet tuaja PHP, të kryejnë pyetje të bazës së të dhënave më të efektshme dhe të shfaqin faqen më të shpejtë.
 • Mjedisi miqësor i zhvilluesit: A2Hosting siguron një mjedis të azhurnuar të serverëve për zhvilluesit, ku të gjitha skriptet dhe shërbimet kryesore janë në dispozicion. Mund të gjeni PHP 5.x dhe 7.x, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.6, Python dhe Perl, server në internet Apache, Node.JS, FTP dhe SFTP, SSH dhe SSL.
 • Siguria e zgjeruar: Një shërbim falas për mbrojtjen e HackScan shkon pas paketave të pritjes në mënyrë që sulmuesit të kapen para se të arrijnë në faqen tuaj. Lloje të tjera të matjeve të sigurisë, përfshirë firewalls, mbrojtje DDoS janë gjithashtu në dispozicion.

Ne renditemi A2Hosting në pozicionin # 2 në listën tonë të hosteve më të mirë të WordPress në Australi.

Paketat Pritëse të A2Hosting

Shërbimi i hyrjes në internet i nivelit të hyrjes së A2Hosting quhet Shared Hosting si i disponueshëm si në Linux ashtu edhe në sistemet operative Windows. Ka 3 pako për të dy, dhe lista e tyre e karakteristikave është pothuajse e njëjtë.

Ndërsa nuk ka ndonjë ndryshim midis burimeve të serverit, Windows dhe Linux ofrojnë mjedise të ndryshme pritëse. Paketat Linux vijnë me cPanel dhe ideale për ekzekutimin e pjesëve të kodit PHP, Python ose Perl, duke përdorur bazat e të dhënave MySQL ose PostgreSQL, serverët në internet si Apache dhe shërbimet e zakonshme si Node.JS.

Në të kundërt të kësaj, paketat e bazuara në Windows janë ideale për shërbime të lidhura me Windows, përfshirë bazat e të dhënave ASP ose .NET, Microsoft SQL dhe kornizat MVC ose Silverlight. cPanel nuk është i disponueshëm për këtë sistem operativ, kështu që ju do të merrni Plesk në vend të kësaj.

Përveç këtyre specialiteteve të lidhura me sistemin operativ, të dy versionet kanë të njëjtat pako:

 • lite: Isshtë i përshtatshëm për një sit të vetëm dhe mund të shtoni deri në 5 baza të të dhënave në të. Fillon me 3.92 dollarë në muaj për Linux dhe 4.90 dollarë në muaj për Windows. Mimet e rregullta janë 7,99 $ / muaj dhe 9,99 $ / muaj.
 • i shpejtë: Kjo paketë ju jep 2 herë më shumë burime të serverit dhe ju mund të shtoni një numër të pakufizuar të bazave të të dhënave në të. Fillon me 4,90 $ / muaj për Linux dhe 5,88 dollarë në muaj për Windows. Mimet e rregullta janë 9,99 $ / muaj dhe 11,99 $ / muaj.
 • Turbo: Kjo paketë ju ofron të njëjtat karakteristika siç bën Swift por gjithashtu përmban shërbimin e përshpejtuesit të sitit A2, duke e bërë faqen tuaj deri në 20 herë më të shpejtë. Fillon me 9.31 $ / muaj dhe 10.78 $ / muaj. Mimet e rregullta janë 18,99 $ / muaj dhe 21,99 $ / muaj.

Reseller Hosting shërbimi i A2Hosting është gjithashtu i disponueshëm në të dy sistemet operative dhe detajet kryesore të ofertave janë gjithashtu të njëjta. Pakoja më e vogël quhet Bronz dhe ju jep 30 GB hapësirë, përdorim të të dhënave 400 GB, 40 llogari të përdoruesve dhe një llogari të shitësit falas të eNom.

Versioni Linux vjen me panelin e kontrollit WHM dhe fillon me 13,19 $ / muaj, ndërsa çmimi i tij i rregullt është 19,99 $ / muaj. Versioni i Windows përdor panelin e kontrollit Plesk dhe fillon me 14.51 $ / muaj, çmimi i tij i rregullt është 21,99 $ / muaj.

Ka oferta të gjithanshme të Pako VPS në A2Hosting dhe ju mund të blini VPS Hosting të Pa Menaxhuar, VPS Hosted Menaxhuar me Linux dhe VPS Hosted Menaxhuar me Windows. Qasja në rrënjë mund të porositet edhe për të dy paketat e sistemit operativ.

Paketat e pakontrolluara të VPS Hosting vijnë pa sistem operativ, kështu që ju jeni të lirë të përdorni idetë tuaja. Pakoja më e vogël e saj ju jep hapësirë ​​ruajtjeje 20 GB, 1 core CPU, përdorim të brezit 2 TB dhe memorie 0,5 GB. Fillon me 5 dollarë në muaj.

Paketat më të fuqishme të menaxhuara VPS ofrojnë më shumë burime serveri. Paketa më e vogël e tyre ofron memorie 4 GB, ruajtje 75 GB, 2 përdorim të brezit të TB dhe 4 CPU virtuale. Fillon me 32.99 $ / muaj për Linux dhe 36.29 $ / muaj për Windows. Mimet e rregullta janë 49,99 $ / muaj dhe 54,99 $ / muaj.

Server i përkushtuar i serverëve paketat janë gjithashtu të disponueshme në A2Hosting, si në versionet e menaxhuara ashtu edhe ato të pakontrolluara. Paketat e pakontrolluara janë më të lira; paketa më e vogël është në dispozicion nga 99.59 $ / muaj. Ai përmban 8 GB RAM, 2 herë 500 GB hapësirë ​​ruajtje, 10 transferim TB dhe 2 bërthama të një CPU Intel 3.1 GHz.

Paketa më e vogël e menaxhuar Dedikuar e Hosting Serverit të menaxhuar fillon me 141.09 $ / muaj. Ai ju siguron të njëjtat burime të serverit si versioni i pakontrolluar, por gjithashtu përmban një SSL falas dhe një licencë falas cPanel.

përfundim

australia-hosting

A është A2Hosting i mirë për Australianët? Përgjigja është PO. Qendra e saj më e afërt e të dhënave në Singapor mund t’u shërbejë klientëve tuaj Australianë dhe Ndërkombëtarë. Gama e gjithanshme e produkteve mund t’i shërbejë faqeve të internetit që nga fillimi i tyre dhe në gjendje të trajtojnë trafikun e lartë.

Mimi është i qartë dhe nuk ka kosto të fshehura. Duke zgjedhur A2Hosting ju do të keni një pritje të besueshme dhe me performancë të mirë për biznesin tuaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector