Kajian CoreCommerce

01.06.2020
Pembina Laman Web 'Kajian CoreCommerce
0 5 мин.

CoreCommerce adalah pembangun kedai dalam talian yang ditujukan untuk perniagaan peringkat kecil, sederhana dan perusahaan yang memerlukan platform yang dihoskan, berskala dan selamat yang membolehkan mereka menjual di seluruh dunia, dalam pelbagai mata wang. CoreCommerce dilengkapi dengan ciri host langsung dari luar kotak dan membolehkan integrasi pihak ketiga.


Pada akhir tinjauan CoreCommerce ini, anda akan mendapat gambaran keseluruhan mengenai keupayaan CoreCommerce, skema harga, dan aspek positif dan negatif dari penyelesaian eCommerce SaaS yang disesuaikan ini.

Gambaran keseluruhan CoreCommerce

Dibangun di atas teknologi keranjang belanja eksklusif, CoreCommerce ditubuhkan pada tahun 2001 oleh Matt DeLong. Syarikat ini berpusat di Brentwood, Tennessee, dan pada masa ini menjadi tuan rumah lebih daripada 13,000 perniagaan di 70 negara yang berbeza, yang juga disebabkan oleh pelbagai bahasa dan ciri mata wang yang disokong oleh platform CoreCommerce.

Pada bulan Disember 2015, CoreCommerce telah melihat perubahan dalam pasukan pengurusannya dan bekerjasama dengan sekumpulan usahawan dengan tujuan untuk melabur dalam pengembangan produk dan perkhidmatan untuk menempatkan diri mereka di pasaran SaaS eCommerce yang lebih kompetitif.

Ciri-ciri CoreCommerce

CoreCommerce dilengkapi dengan sekumpulan alat dan ciri yang semuanya menyumbang untuk membantu anda menjual dan mempromosikan produk anda di peringkat global. Ciri-ciri CoreCommerce yang paling terkenal termasuk:

 • Pematuhan PCI-DSS Tahap 1 & SSL kongsi percuma: CoreCommerce menawarkan pematuhan PCI dan SSL kongsi untuk membolehkan pelanggan anda bertransaksi dengan selamat;
 • Waktu operasi 99%: Hosting terurus CoreCommerce memberikan ketersediaan tinggi ke kedai dalam talian anda serta lebar jalur premium untuk kelajuan yang boleh dipercayai;
 • Ratusan templat percuma: tidak semua templat responsif, sebenarnya, hanya 17 yang, yang secara signifikan mempersempit pilihan anda;
 • Sokongan berbilang bahasa dan sokongan pelbagai mata wang: membolehkan anda menambahkan komponen antarabangsa ke kedai dalam talian anda; kadar mata wang dikemas kini setiap jam;
 • Alat pemasaran terbina dalam: senarai mel terbina dalam & buletin, penyatuan dengan alat pemasaran e-mel seperti MailChimp, senarai keinginan, daftar hadiah, program ganjaran, menjual produk di Facebook, Google Trusted Store, kemampuan berkongsi sosial, platform blog terbina dalam, dan lain-lain;
 • Alat penukaran pelawat: buat kupon, alat perbandingan ulasan produk, ciri produk yang baik (dilihat baru-baru ini, dilihat terakhir, produk berkaitan, dll.), Muat naik foto produk tanpa had, pilihan carian lanjutan, harga berdasarkan kuantiti, penjimat troli terbengkalai, pembayaran satu halaman , membenarkan pelanggan log masuk dengan akaun Facebook, Twitter atau Google;
 • Pengurusan inventori: import kumpulan / eksport / kemas kini maklumat produk, penjejakan inventori, pemberitahuan e-mel inventori rendah / item yang diisi semula, log masuk vendor, pesanan bekalan dari panel pentadbir;
 • Gerbang pembayaran bersepadu: pemprosesan pembayaran kad kredit utama, kemungkinan untuk menerima pembayaran melalui sijil hadiah atau kiriman wang;
 • penghantaran & pemenuhan pesanan: penyatuan penghantaran antarabangsa tersedia, cetakan label penghantaran yang mudah, pilihan penghantaran drop, sebut harga penghantaran yang tepat;
 • Alat SEO & analitik: integrasi Google Analytics, statistik gabungan, laporan penjualan, laporan penggunaan kupon, laporan istilah kata kunci dan carian, laporan penggunaan lebar jalur, laporan cukai, dan pelbagai laporan lain;
 • Integrasi dengan pasaran lain: menjual produk anda di Amazon, eBay, Facebook.

Ini hanya beberapa ciri CoreCommerce, untuk senarai ciri yang komprehensif, anda boleh memuat turun Dokumen Ciri Platform Komprehensif Core Commerce.

Rancangan CoreCommerce & Harga

Semua rancangan CoreCommerce dilengkapi dengan ciri yang sama, had hanya boleh didapati dalam jumlah produk yang dibenarkan dan jumlah akaun e-mel, lebar jalur dan storan yang ditawarkan. Sekiranya anda melebihi had simpanan anda, harapkan untuk membayar yuran lebihan pada setiap Gb tambahan yang anda gunakan.

CoreCommerce menawarkan percubaan percuma selama 15 hari untuk menunjukkan platform mereka. Untuk mendaftar untuk percubaan percuma, anda tidak perlu menyerahkan butiran kad kredit anda.

Pelan lain disusun dalam lima peringkat harga, seperti berikut:

Perintis: dijual pada harga $ 36 / bulan (pengebilan tahunan), membolehkan 300 produk, 5 akaun e-mel, lebar jalur 4 GB, dan storan 1 Gb.

Lanjutan: dijual pada harga $ 81 / bulan (pengebilan tahunan), membolehkan 2,000 produk, 10 akaun e-mel, lebar jalur tanpa had, dan storan 5 GB.

Profesional: dijual pada harga $ 123 / bulan (pengebilan tahunan), membenarkan 6.000 produk, 15 akaun e-mel, lebar jalur tanpa had, dan storan 10 GB.

Perdana: dijual pada harga $ 176 / bulan (bil tahunan), membenarkan produk tanpa had, 25 akaun e-mel, lebar jalur tanpa had, dan storan 50 GB.

Perusahaan: dijual pada harga $ 526 / bulan (bil tahunan), membenarkan produk tanpa had, akaun e-mel tanpa had, lebar jalur tanpa had, dan simpanan tanpa had.

Pengebilan bulanan juga tersedia, tetapi harapkan sekurang-kurangnya 10% kenaikan harga pada rancangan bulanan. Pelan perusahaan menerima hosting separa khusus, sementara organisasi bukan untung dapat menikmati potongan 50% untuk semua rancangan.

Sokongan Pelanggan di CoreCommerce

Sokongan pelanggan CoreCommerce berdasarkan AS, dan tersedia melalui telefon, e-mel / tiket sokongan, dan sembang langsung (tersedia di pentadbir). Laman web syarikat mempunyai pengetahuan yang tersusun di mana anda boleh mencari maklumat mengikut topik.

Tutorial video sedang dijalankan dan walaupun laman web ini juga mempunyai Forum Komuniti CoreCommerce juga, kami tidak dapat menjumpai catatan ahli aktif di sana.

CoreCommerce mempunyai kehadiran media sosial juga, anda boleh berhubung dengan mereka di Facebook dan Twitter.

Kelebihan & Kekurangan CoreCommerce

CoreCommerce terdapat banyak ciri yang diperlukan untuk pelancaran dan pertumbuhan kedai dalam talian, tetapi ketinggalan dalam persaingan dengan keterbatasan sumber.

Kelebihan

 • Pematuhan PCI-DSS Tahap 1;
 • Sokongan pelbagai bahasa & sokongan berbilang mata wang;
 • Sokongan pelanggan yang baik;
 • Percubaan 15 hari percuma;
 • Banyak integrasi pihak ketiga;
 • Pengurusan inventori dan ciri produk yang mantap.

Keburukan

 • Batasan pada produk, storan dan lebar jalur;
 • Tiada CDN bersepadu;
 • Templat usang;
 • Aduan mengenai waktu henti dan antara muka pentadbir yang sukar dilayari.

Secara keseluruhan, CoreCommerce menduduki tempat yang tinggi dalam sokongan pelanggan dan sebilangan besar integrasi pihak ketiga yang mereka sokong, namun – seperti yang akan kita lihat pada kesimpulan kita – tidak setanding dengan penyelesaian eCommerce terbaik yang ada sekarang.

Kesimpulan Kajian CoreCommerce

Walaupun CoreCommerce mempunyai alat dan ciri untuk membantu anda membina dan mempromosikan kedai dalam talian, sayangnya, ia ketinggalan daripada pesaingnya dalam beberapa ciri penting. Batasan yang dikenakan pada produk, penyimpanan dan lebar jalur meletakkannya jauh di belakang BigCommerce, misalnya, yang menawarkan produk, storan, lebar jalur, dan akaun kakitangan tanpa had di semua rancangan.

Masalah lain ialah pentadbir laman web CoreCommerce, yang sukar dilayari dan membuat penyesuaian terasa seperti tugas. Kekurangan rangkaian penghantaran kandungan adalah satu lagi kelemahan bagi CoreCommerce.

Kami sangat menggalakkan anda menguji platform anda sendiri sebelum membuat rancangan, dengan fokus khusus pada komponen pentadbir dan penyesuaian platform.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector